Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümit Özat'a Geçmiş Olsun Ziyareti
SivasSpor.Com 01.09.2008, 21:17 http://www.sivasspor.com/images/stories/blnt_ozat.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Köln’de hastanede Ümit Özat’ı ziyaret edip 6 milyon Sivaslının hayır dualarını iletti
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan ve sevenlerini üzen hemşehrimiz Türk Futbolunun değerli ismi Ümit Özat'ı Köln'de hastanede ziyaret etti
Kocaelispor macının ardından Köln'e giden ve Ümit Özat'ı ziyaret eden Teknik Direktör Bülent Uygun, tüm Türkiye’nin ve özellikle 6 milyon Sivaslının biran önce iyileşmesi için hayır dualarını eksik etmediğini Ümit Özat'a söyledi
Yıllarca Türk Milli Takımına hizmet eden ve Türk Spor tarihinde önemli bir yere sahip olan Ümit Özat'ın biran önce iyileşmesi ve sahalara dönmesi yolunda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ında dileklerini ileten Uygun " Ümit'in biran önce iyileşerek sahalara dönmesini bekliyoruz. Köln'de hastanede gerekli tahlil ve tetkikleri yapılıyor.Şu an durumu çok iyi. 4 hafta sonra Türkiye'ye gelecek ve burada kontrollerini yaptıracak.
Sivasspor ve 6 milyon Sivaslı adına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah Ümit’imize en yakın zamanda sahada görürüz " dedi
BU KADAR ÇOK SEVİLDİĞİMİ BİLMİYORDUM
Teknik Direktörümüz Bülent Uygun tarafından Köln'de hastanede ziyaret edilen Ümit Özat " Gerçekten bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum. Allah hepsinden razı olsun. Telefonlarım biran susmak bilmedi, Kölnh'e hastaneye gelip beni ziyaret edenlerin arkası kesilmiyor. Telefonla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlar ve milletvekilleri, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kulüp başkanları ve yöneticileri,sporcu kardeşlerim biran olsun beni yanlız bırakmadılar. Hepsine minnet borçluyum" dedi.
KARARINI VERECEK
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un ziyaretinden mutlu olduğunu dile getiren Özat " Sivasspor Başkanımız Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere beni ziyaret eden Teknik Direktörümüz Bülent Uygun'a ve tüm Sivasspor camiasına, 6 milyon Sivaslıya teşekkür ederim. Gerek burda, gerekse Türkiye'de yapılacak olan tetkiklerin ardından ailemle birlikte spor hayatımın devam veya tamam olduğunu karar vereceğim " dedi
TracyMcGrady58 01.09.2008, 21:21 Ümit Özat'a tekrar gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Insallah en kisa zamanda tekrar yesil sahalarda görürüz kendisini. Bülent Hocamizada ziyaretinden dolayi tebrikler. Ümit Özat icin cok iyi bir moral olmustur :)
EyüphanAydın 01.09.2008, 21:26 Bülent Uygun hocamız'ın bu vefakar örneğini herkez yapmalı.Sonuçta Ümit Özat'ta tür kfutboluna uzun zamanlar hizmet vermiş biri olarak gösteriliyor.
Sonuçta bizim sevdiğimiz sayılı ' Sivaslı ' ünlüler arasında.Tekrar tekrar geçmiş olsun Büyük kaptan böyle bir üzücü olay senin başına geldiği için çok talihsizsiniz.
Böylesi zor günlerde bu tür hastalara morel vermek en güzel hediyedir.Bülent hocamızda bunu gerçekleştirmiş durumda.Kendisini tebrik ediyorum.
TracyMcGrady58 01.09.2008, 21:36 Haaa bu arada Ümit Özat kalp krizi gecirmedi cok sükür. Mac günü az yemek yemis ve az su icmis. O yüzden tansiyonu baya bi düsmüs ve yere düstügü anda dilini yutmus. Türk haberlerinde Kalp krizi felan gecirdi diye yaziyordu, yanlis bilgiler vermisler
YuNuSPaSa58 01.09.2008, 21:41 Haaa bu arada Ümit Özat kalp krizi gecirmedi cok sükür. Mac günü az yemek yemis ve az su icmis. O yüzden tansiyonu baya bi düsmüs ve yere düstügü anda dilini yutmus. Türk haberlerinde Kalp krizi felan gecirdi diye yaziyordu, yanlis bilgiler vermisler
Ben zaten söyLemiştim Kalp Krizi DeğiL diye. Ama herkes Kriz dedi. Allahtan değil..
SempaticH 01.09.2008, 21:49 geçmiş olsun ümüdimize allah yavrularına bağışlasın
Geçmiş olsun ancak Bülent Uygun'un gitmesini anlayamadım... Herkes telefon açıp geçmiş olsun dileklerinde bulunmuş Bülent Uygun'da böyle yapabilirdi...
yerliturkuaz 01.09.2008, 21:59 Ümit Özat'a tekrar büyük geçmiş olsun. Yaşadığı rahatsızlığı en kısa zamanda atlatır ve aramıza döner. Gerçi eşi ve çocukları oynamasına karşı imiş...
Bülent Uygun'un bu göstermiş olduğu ilgi günümüz döneminde eşine az rastlanır cinsten bir vefakarlık örneğidir...
Bülent hocamızada ayreyetn teşekkürler...
SivasLady 01.09.2008, 22:29 gecmis olsun acil sifalar dilerim
kölnde oturan yokmu ziyaretine giderdiniz :D
etzel1967 01.09.2008, 23:22 geçmiş olsun sevgili ümit özat...Allah seni eşine ve çocuklarına bağışlasın, yaşadığın en kötü şey bu olsun...acil şifalar...
Harput0658 02.09.2008, 00:11 Tekrar geçmiş olsun. Bülent hoca iyi etmiş ziyaret ederek.
sivas_kangallı 02.09.2008, 00:23 geçmiş olsun ..inş kısa sürede tekrar sahalarda görmek isteriz..
helal olsun bülent hocamıza sivasımızı en iyi şekilde temsil ediyor bir vefakarlık örneği işte tebrikler hocam' geçmiş olsun ümit özat inşallah eski günlerine dönersin
PACHTEN_YIGIDO 02.09.2008, 06:52 Gecmis olsun büyük Kaptan!!!Insallah en kisa zamanda Sivassporun yolunu tutarsin...
navruz58 02.09.2008, 07:15 gecmis olsun acil sifalar dilerim.. allahim kimseye böyle aci köstermesin
Abdullah DuMaN 02.09.2008, 08:36 KÖTÜ GÜN DOSTU HOCAMIZ SİZİDE TEBRİK EDİYORUM
yiğidomustafa 02.09.2008, 09:59 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Köln’de hastanede Ümit Özat’ı ziyaret edip 6 milyon Sivaslının hayır dualarını iletti
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Köln'ün Karlsruhe ile oynadığı maçta fenalaşarak yere yığılan ve sevenlerini üzen hemşehrimiz Türk Futbolunun değerli ismi Ümit Özat'ı Köln'de hastanede ziyaret etti
Kocaelispor macının ardından Köln'e giden ve Ümit Özat'ı ziyaret eden Teknik Direktör Bülent Uygun, tüm Türkiye’nin ve özellikle 6 milyon Sivaslının biran önce iyileşmesi için hayır dualarını eksik etmediğini Ümit Özat'a söyledi
Yıllarca Türk Milli Takımına hizmet eden ve Türk Spor tarihinde önemli bir yere sahip olan Ümit Özat'ın biran önce iyileşmesi ve sahalara dönmesi yolunda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ında dileklerini ileten Uygun " Ümit'in biran önce iyileşerek sahalara dönmesini bekliyoruz. Köln'de hastanede gerekli tahlil ve tetkikleri yapılıyor.Şu an durumu çok iyi. 4 hafta sonra Türkiye'ye gelecek ve burada kontrollerini yaptıracak.
Sivasspor ve 6 milyon Sivaslı adına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah Ümit’imize en yakın zamanda sahada görürüz " dedi
BU KADAR ÇOK SEVİLDİĞİMİ BİLMİYORDUM
Teknik Direktörümüz Bülent Uygun tarafından Köln'de hastanede ziyaret edilen Ümit Özat " Gerçekten bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum. Allah hepsinden razı olsun. Telefonlarım biran susmak bilmedi, Kölnh'e hastaneye gelip beni ziyaret edenlerin arkası kesilmiyor. Telefonla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başka olmak üzere bakanlar ve milletvekilleri, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kulüp başkanları ve yöneticileri,sporcu kardeşlerim biran olsun beni yanlız bırakmadılar.Hepsine minnet borçluyum. "dedi
KARARINI VERECEK
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un ziyaretinden mutlu olduğunu dile getiren Özat " Sivasspor Başkanımız Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere beni ziyaret eden Teknik Direktörümüz Bülent Uygun'a ve tüm Sivasspor camiasına, 6 milyon Sivaslıya teşekkür ederim. Gerek burda, gerekse Türkiye'de yapılacak olan tetkiklerin ardından ailemle birlikte spor hayatımın devam veya tamam olduğunu karar vereceğim " dedi
furkancfc 02.09.2008, 10:03 Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin. Bülent hoca gene büyüklüğünü yaptı.
hocamızı göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı kutlar büyük kaptana geçmiş olsun dilerim
09DENİZCİ58 02.09.2008, 11:15 allahtan kalp krizi değilmiş ümit özat a acil şifalar dilerim
yigidolar06 02.09.2008, 13:20 Geçmiş olsun ancak Bülent Uygun'un gitmesini anlayamadım... Herkes telefon açıp geçmiş olsun dileklerinde bulunmuş Bülent Uygun'da böyle yapabilirdi...Burdaki inceliği anlamamana üzüldüm sivassporun gelecek yıllardaki başarılarının daim olması amacıyla yapılan her güzel olaylardan biririydi.geçmiş olsun büyük kaptan
myyiğido58 02.09.2008, 14:01 geçmiş olsun grurumuz inşallah futbol hayatına devam edersin
Geçmiş olsun Ümit Özat, ilerde Sivaslı bir teknikdrektörle çalışmak isteriz, bu kişi neden sen olmayasın ?
sivaslitaner58 02.09.2008, 17:03 tekrar gecmis olsun umit ozat insallah cabuk iyilesirsin
yusuf_yusuf 02.09.2008, 19:18 helal solun hocama bundan da bu beklenırdı saten var ol hocam
Ümit Özat ı yakında Sivassporla beraber (Antrenör olarak) çalışırken görürseniz hiç şaşırmayın. Benden söylemesi. Başkanımız Bülent Hoca vasıtası ile Futbolu bırak bizimle gel çalış teklifi gönderdiğini biliyormuydunuz. Duymayan varsa benden duysun :)
atamtürk 03.09.2008, 12:51 hocamıza butür davranışlarından dolayı cokTŞK ediyoruz onunla birlikte bizdegeçmiş olsun diyoruz.
Ümit Özat'a tekrar gecmis olsun. Allah acil sifalar versin.
atababa111 03.09.2008, 13:18 SAĞLIĞINA GERİ DÖNERSİN İNŞAALLAH KAPTAN.
bulent58 05.09.2008, 13:01 GEÇMİŞ OLSUN BÜYÜK KAPTAN DİKKAT ET KENDİNE HAYAT HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR GEREKİRSE BIRAK ARTIK FUTBOLU
Abdullah DuMaN 08.09.2008, 07:33 Ümit Özat, sağlık sorunları nedeniyle futbola veda etmeye hazırlanıyor.
Ümit Özat, sağlık sorunları nedeniyle futbola veda etmeye hazırlanıyor. Sıkı bir sağlık taramasına giren milli oyuncu, eşinin yanı sıra çocuklarının da futbolu bırakmasını istediklerini belirtti. Ümit Özat, “Ailem ve futbol benim yaşam kaynaklarım. Ama insanın sağlığı her şeyden daha önemli. Bu yüzden futbolu bırakmayı düşünüyorum. Şu anda kontrollerim sürüyor. Doktorlar en az bir ay daha dinlenmem gerektiğini söyledi. İki aya yakın bir süre sahalardan uzak kalırsan, geriye dönmen çok zorlaşır. Ailem de kesinlikle bırakmam yönünde baskı yapıyor. Üç sene daha oynamak istiyordum. Kısmet değilmiş. Kontrollerimi tamamladıktan sonra antrenörlük için düğmeye basacağım. İdealim önce Fenerbahçe, ardından da milli takımı çalıştırmak” dedi
GLoBe-Y-Gençlik 08.09.2008, 07:34 Hayırlısı kendısı bılır sımdıye kadar cok emegı gectı sıvasspora
Herşeyi vaktinde bırakmak iyidir hele heleki sağlık sorunları baş göstermeye başlarsa ümit özatın hayelleri çok güzel inşallah bütün hayallerine kavuşur
muttalip58 08.09.2008, 09:28 valla hayırlısı kendisi için en güzeli neyse o
fatihtuztas 08.09.2008, 10:09 hayırlısı olsun.ben de bırakmasını istıyordum çünkü o psikoloji ile gerçek performansını sergileyemezdi.mecnun başkan,bir gün ümit özatı sivassporun teknikdirektörlüğüne getirecem demişti.Allah bizi bülent hocadan ayırmasın ama birgün ayrılırsak ümit özatı memleketine bekliyoruz.bülent hocanın yardımcısı da olabilir.
mehmetyildiz58 08.09.2008, 10:13 Aman bıraksın canından önemlimi yaa hemsoma geçmiş olsun :(
yigidomustafa58 08.09.2008, 11:55 hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu yazsın...
EyüphanAydın 08.09.2008, 12:46 Futbol'un güzel yanı olduğu kadar en kötü yanlarındanda birisi bu.Daha 3 hafta önce neler neler düşünürken şimdi ise futbolu bırakmayı düşünüyor.
Futbol iyi olduğu kadarda acımasız.Ne sen futbola acırsın,nede futbol sana acır.
Hayırlısı ne ise o olsun , elimizden bişey gelmez.
zaralı19 08.09.2008, 12:53 Çok iyi işler yaptı sivasın eni ouncularından birisi
GeNÇLiK_58 08.09.2008, 12:56 Türk futbol tarihinin önemli isimlerinde biri Ümit Özat. Hakkında hayırlısın. Hayatında başarılar.
|