Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTDER'LE BİR DEPLASMAN...

MustafaParlak
01.09.2008, 23:16
Kocaeli maçına gitmeden mecidiyeköyde toplanmaya başladık.İlk Ben ve Eyüphan buluşma yerine vardık.bizden sonra Yunuspaşa geldi.Orhan (puar) abi derken baya kişi olduk.Recep abide Unkapanın'dan Veli abiyi ve 2-3 kişi alıp geldi buluşma yerine.buluşma yerinde 2 davulumuzu çalıp tezahüratımızı yapıp otobüslere bindik.Yolumuz yakındı ama yol bitmek bilmeyen deplasman havasına girmişti.Otobüste süren veli abi ve benim ateşleme tazahüratlarımızın arkası gelmeden devam ediyordu.Nihayetinde Mehmetcik vakfında mola verdik.Orda baya 2. Otobüsün gelmesini bekledik.2. Otobüs gelene kadar yapılan makaranın tezahüratın haddi hesabı yoktu.Güvenlik görevlilerinden uyarı aldıktan sonra şenlik havası yerini konuşmalara bıraktı.Güvenlik görevlilerinin bizi sevmesi ve en düzgün tribünün bizim TRİBÜNÜMÜZ oldugunu söylemeleri ğögsümüzü kabartmıştı.2. otobüs geldiginde toplu hatıra fotografı biraz mola ve Körfeze uzanan denize 0 olan yoldan geçtik.Biraz karmaşalı Yoldan sonra stadı bulduk.

Stada girerken Davullar kapıdan geçmedi.Biz Sivaslıyız dedik kapıdan geçmezse tepeden sokarız dedik tepeden iple davulları aldık.Stadda Recep abinin mütiş amigoluguyla tezahüratlar makaralar oldu.Bazen istemedigimiz kişilerin olması bizi üzsede aldırmadan hep destek verdik.Yaşlı amcaların bize sataşmalarına karşılık vermememiz güne damgasını vuran olaydı.Kocaeli taraftarı Kırmızı karta kadar sakindi ama Karttan sonra Etraf savaş alanına döndü.Bize şişiler atıldı, aldırmadık Polis abiler bize sataştı aldırmadık hep tamdestek verdik.Maçtan önce hiçbir futbolcumuzun bizi selamlamamasıda bizi üzdü.Mehmet tribüne bile bakmadı.Davulcular hiç durmadı.Recep abi ve biz hiç susmadık bir amcanın yeter bu takımamı bagırıyorsunuz demesi bizi derinden etkiledi.Maç 90 dakikaydı ve bitti.

Maç bitişinde Kocaeli takımınıda alkışlamadan edemedik.Maçtan sonra takıma degil polise yöneldik.Polis abi beyaz desene, amirim izin ver beyaz desinler tezahüratları bunlardan bir kaçıydı.çeşitli tezahüratlar ve sevinçli taraftardan sonra çıkış kapıları açılmıştı nihayetinde...Çıktıktan sonra otobüslere yerleştik.Otobüslerde tezahüratlar benim ve veli abinin ateşiyle sürdü eyüphan davulunu çaldı veli abiyle benim tezahütım olan dayım istedi fenerli olayım amcam istedi cimbomlu olayım...

Tezahüratı devamlı söylendi.yolun yarısında eyüphan ben veli abi ve veli abinin arkadaşı namı diger çikoyu diger arabaya aldılar.Diger arabada abilerimizle çoştuk osman abi ve recep abinin destegi tezahüartlar davullar ardı arkasına geldi.
Mola yerine geldik SaRılar Teksil Murat sarı abimizin sponsorlugu ile çaylarımızı içtik.Osman abinin ögüt verici sözlerini dinledikten sonra yola tekrar koyulduk.Molada aldıgımız doping bizi canlandırmıştı.Tezahüratlar arttı davul sesleri yükseldi kahkahalar osman abi beni banla sesleri dahada yükseldi:DRecep abi ve Osman abinin ögütlerini inerken aldım ve otobüsten indim.İki davulu Recep abi bana verdi ikisini yüklendim ve evin yolunu tuttum...

Ben indikten sonra veli abi bile otobüste uyumuş.Bir deplasmanda böylece bitti saat1.30 sularında evdeydim.Saat 3.00te evine giden bile varmış.Ben Bu deplasman yolculugunda emegi geçen herkeze özellikle İSTDERE kAtkılarından dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Mustafa PARLAK.

Namı diger Hortlak Mustafa:D

YuNuSPaSa58
01.09.2008, 23:24
ßizim otoßüsü Süren Arkadas:mad:Bizi 3 dkLık yola ßırakmadı. yarım saat yol yürüdük:mad: Saat 02:45 te ewdeydim ben:mad:ertesi gün aksama kadar yattım:D

RECEP_YÜKSEL
01.09.2008, 23:28
Bu çoçuk aynı ben yani benim gençliğim yoluna saygı içerisnde devam et Mustafa küfür yok hakeret yok centilmenlik ve dostluk var bize kimse onu söylememişti git şu takım senin düşmanın demişlerdi gittik onlar yalan tek gerçek centilmen ve dost olandır kardeşim unutma

http://img187.imageshack.us/img187/5153/kocaelsvasspor85oj2.jpg

YuNuSPaSa58
01.09.2008, 23:31
Bu çoçuk aynı ben yani benim gençliğim yoluna saygı içerisnde devam et Mustafa küfür yok hakeret yok centilmenlik ve dostluk var bize kimse onu söylememişti git şu takım senin düşmanın demişlerdi gittik onlar yalan tek gerçek centilmen ve dost olandır kardeşim unutma

Recep aßi şimdiden Eskişehir Maçı için hazırlıklara ßaşlasan iyi oLur. baksana işi son dakkaya ßırakıyoruz. hiç kimse qelmedi maça. En azından 400 500 kişi oLaßiLsek iyi olur diye düşünüyorum. daha 3 haftadan fazla var zaten.

MustafaParlak
01.09.2008, 23:33

estagfurullah abi ben kim sen olmak kim...verdiginiz ögütlerin hepsini hayatıma uyguluyorum abi teşekkür ederim.

EyüphanAydın
01.09.2008, 23:34
Hortlak gerçekten çok iyi özetlemişşin,tebrik ederim seni.Artık 40 sene konuşursun :D

MustafaParlak
01.09.2008, 23:37
Hortlak gerçekten çok iyi özetlemişşin,tebrik ederim seni.Artık 40 sene konuşursun :D

:D:Dyok canım hortlagım ben yarın mezarıma gircem:D

MustafaParlak
01.09.2008, 23:55
OSMAN ABİDEN VE DEPLASMANA GELEN HERKEZDEN YORUM BEKLİYORUM...

velibircan
02.09.2008, 00:02
VALLA Hİ NE DİYİM SANKİ TEKRAR YAŞADIM GİBİ :) EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM

YANLIZ SENİN ŞU LAKABINI TAM Bİ OTURTALIM Bİ ARA EYÜPLE İSTİŞAREYE OTURALIM LAKABINA KARAR VERELİM :D

MustafaParlak
02.09.2008, 00:04
VALLA Hİ NE DİYİM SANKİ TEKRAR YAŞADIM GİBİ :) EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM

YANLIZ SENİN ŞU LAKABINI TAM Bİ OTURTALIM Bİ ARA EYÜPLE İSTİŞAREYE OTURALIM LAKABINA KARAR VERELİM :D

lakapta benim kararım hortlak mustafadır...mesela beşiktaştaki optik başkan gibi ilginç isim:D

velibircan
02.09.2008, 00:07
lakapta benim kararım hortlak mustafadır...mesela beşiktaştaki optik başkan gibi ilginç isim:D

DENGESİZ MUSTAFA OLEEEEEEEEEEEEEY

BU OPTİKTENDE İLGİNÇ OLDU :D

MustafaParlak
02.09.2008, 00:17
DENGESİZ MUSTAFA OLEEEEEEEEEEEEEY

BU OPTİKTENDE İLGİNÇ OLDU :D

BEN SANA MEÇHUR LAKABINI DİYORMUYUM VELİ ABİ HORTLAK DİCEKSEN DE YOKSA MUSTAFAYA DEVAM

etzel1967
02.09.2008, 00:19
adamlık da, insanlık da, delikanlılık da, saygı da, centilmenlik de sivaslıda...o kadarrrr....

MustafaParlak
02.09.2008, 00:20
adamlık da, insanlık da, delikanlılık da, saygı da, centilmenlik de sivaslıda...o kadarrrr....

BU KADAR NET KONUŞTUN ABİ HARBİDEN ÖYLE....

etzel1967
02.09.2008, 00:24
BU KADAR NET KONUŞTUN ABİ HARBİDEN ÖYLE....

sevgili kardeşim, çok yer gezdim, çok yerde yaşadım, uzun yıllar evliya çelebi gibi dolaştım...sivaslı gibisi yok...biz bambaşkayız...sevgilerimle...

MustafaParlak
02.09.2008, 00:27
sevgili kardeşim, çok yer gezdim, çok yerde yaşadım, uzun yıllar evliya çelebi gibi dolaştım...sivaslı gibisi yok...biz bambaşkayız...sevgilerimle...

DOGRUDUR NE DİYELİM ABİ SİVASLI BAMBAŞKA BİDE ÇEKİRDEGİ SEVMESELER TAM OLACAK AMA ODA KANIMIZDA VAR:DKAN DEGİŞİKLİGİNE GİTMEMİZ LAZIM KANDAKİ ÇEKİRDEGİ SEVEN ALYUVARLARI ALDIRMAMIZ GEREK:D

Yigido_Burak
02.09.2008, 00:33
ah gencligim ah sizlerin yanında olmayı
o kadar cok isterdim kie olamadım gencligimi tukettim:D
Sivasspor ugruna Recep Abi Olucakda Makara ve Tezeruhat Olmicak
Gülerim Buna Yürrü İSTDER kim Tutar seni Bidahaki Deplasmanda ARanızda Olmak dilegiyle

GuNaY
02.09.2008, 00:35
Mustafa o günü gayet güzel özetlemişsin;

Sevdiklerinde çıkılan her yok güzeldir.
Eğlenmesini bilenlerle çıkılan her yol güzeldir.
Sevmesini bilenlerle çıkılan her yol güzeldir.

Allah izin verirse daha birçok deplasmana güle oynaya gidip döneceğiz inşallah.

Bizlere eşlik edenlerin hepsi birbirinden güzel ve mert insanlar. Onlarla ve siz gençlerle tanıştığım birlikte zaman geçirdiğim için çok şanslıyım...

Daha nice deplasmalara....

MustafaParlak
02.09.2008, 00:40
Mustafa o günü gayet güzel özetlemişsin;

Sevdiklerinde çıkılan her yok güzeldir.
Eğlenmesini bilenlerle çıkılan her yol güzeldir.
Sevmesini bilenlerle çıkılan her yol güzeldir.

Allah izin verirse daha birçok deplasmana güle oynaya gidip döneceğiz inşallah.

Bizlere eşlik edenlerin hepsi birbirinden güzel ve mert insanlar. Onlarla ve siz gençlerle tanıştığım birlikte zaman geçirdiğim için çok şanslıyım...

Daha nice deplasmalara....

ÖNCE YAZIMI OKUDUGUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ABİ.

DEPLASMANA GİTMEK MARİFET DEGİL ORDA DESTEK VERMEK MARİFET...GÖRDÜK ORDA 15-16 YAŞINDAKİ GENÇLER OTURUYOR ÇEKİRDEK YİYORDU ONLARDA BAGIRMADIGI SÜRECE HİÇBİRŞEYİ BAŞARMIŞ DEGİLİZ.

BENDE ABİLERİMLE KARDEŞLERİMLE TANIŞTIGIM İÇİN ŞANSLIYIM ALLAH BİZİ HİÇ BİR DEPLASMADA AYRI KOYMASIN ABİ.

DAHA NİCE DEPLASMANLAR VAR ÖNÜMÜZDE İNŞALLAH.

omercoskun
02.09.2008, 00:49
merhaba gençler
ben şahsen sizden çok memnun kaldım yolculuğumuzun gidişi de ,maç sürecide ,dönüş yolculuğuda çok güzel geçti
gelecek vaadeden gençlersiniz tirübünü ve sivasın peşini bırakmayın bu takımın sizin gibi genç kuşağa çok ihtiyacı var maça geldiniz gördünüz ne kadar seyirci vardı ama taraftar yoktu bu tirübünleri inşallah sizin gibi genç arkadaşlar heycanlandıracak lar bizlerde yanınızdayız ama dediğim gibi takımın sizler gibi genç recep abi gibi heycanlı birilerine şiddetle ihtiyacı var umarım bunu gerçekleştirebilirsiniz

merkez_emre
02.09.2008, 00:50
deplasman anlatılmaz yasanır :)
oturdugunda 403 e koltuktan toz kalkacak sonra atkınla yastık yapıcan sora turkuler soylucen tezahuratlarla karısık vede indiğinde benzınlıge 3 lu cekıcen vs vs vs :)

omercoskun
02.09.2008, 00:51
ah gencligim ah sizlerin yanında olmayı
o kadar cok isterdim kie olamadım gencligimi tukettim:D
Sivasspor ugruna Recep Abi Olucakda Makara ve Tezeruhat Olmicak
Gülerim Buna Yürrü İSTDER kim Tutar seni Bidahaki Deplasmanda ARanızda Olmak dilegiyle

burak bak gençler toplanıo sen nerdesin belediye maçından beri kayıpsın olmuo senide bekliyoruz.

albina58
02.09.2008, 01:03
Vallahi ne yalan söyleyeyim,yazıyı bir içimde okurken,bir o kadarda yazıda kullandığın dil çok hoşuma gitti,hem tribüncüsün,hemde edebiyatçı..
Mustafa'cığım,bence senin içinde,tribün şovları için güzel tezahüratlarında vardır.Recep abiden bir desdur alsakda,o konudada bir atılım yapsan.

TracyMcGrady58
02.09.2008, 01:09
Vallahi ne yalan söyleyeyim,yazıyı bir içimde okurken,bir o kadarda yazıda kullandığın dil çok hoşuma gitti,hem tribüncüsün,hemde edebiyatçı..
Mustafa'cığım,bence senin içinde,tribün şovları için güzel tezahüratlarında vardır.Recep abiden bir desdur alsakda,o konudada bir atılım yapsan.

Hakan abiyede ayrica tesekkür etmemiz lazim :D Bu mactada pürolari esirgemedi :D zar zor olsada koparabildik :D

EyüphanAydın
02.09.2008, 01:26
Saygılı sevgili hortlak Mustafa,

Böylesi güzel bir deplasman ancak sizin gibi bir ' hortlak ' tarafından bu şekilde anlatılabilirdi.

Tabikide bu deplasmana gidene kadar çektiğimizi bir ' Allah ' bilir,birde 'İSTDER ' bilir.

Tabikide biz Sivaslı olarak , Sivassporlu olarak bu gibi sorunları sorun yapmaktan çıkardık artık o tür oyunları bir arı vızıldaması gibi gördük.Yaşımız'ın vermiş olduğu bu dinamikliği böylesi güzel organizasyonlarda kullanmayı sevdik.Tabikide herşey maddi imkana baktığı için bazı yerlerde bütçemizi kısıtladık.

Aslında burada söylememe gerek yoktu ancak konu gelmişken söyleyeyim dedim.Bu maça gelirken ' VELİ BİRCAN' kardeşimiz'in o güzel fedakarlığını anlatmak istiyorum.

Veli kardeşimiz normalde ailesiyle birlikte Türkiyenin en güzel şehirleri arasında olan ' GİRESUN ' ilimizde oturmaktadır.
Tabikide her genç gibi tatil yapmaya ' İSTANBUL'a ' gelmiştir.Sadece Sivasspor maçına gelmek için 1 haftalığına çalışması gerçekten beni çok gururlandırdı.

Böylesi müteşekkir insanların ' İSTDER ' ile olması bizi çok sevindirdi.Konumuzu dağıtmadan hemen bir makarayla sonlandırmak istiyorum.
' VELİ BİRCAN ' v.s ' EYÜPHAN AYDIN ' lisel!mustafaya taktığımız lakapları paylaşmak istiyoruz.Tabikide bu lakaplar diğer deplasmanlarda artıcaktır.

:D - MUSTAFA PARLAK GERÇEK İSİMLER - :D

1 )Hortlak Mustafa :)
2 )Paparazi Mustafa :)
3 )Haaarbii Dengesiz Mustafa :)
4 )Soytarımıx Mustafa :)
5 )Kek Mustafa :)

NOT : Bu lakaplar Sayın : ' VELİ BİRCAN ' v.s ' EYÜPHAN AYDIN ' tarafından konulmuştur.İlerleyen günlerde,ilerleyen deplasmanlarda çoğalıcaktır.

Copyright © Eüph'an - 2008
Her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.

velibircan
02.09.2008, 01:28
merhaba gençler
ben şahsen sizden çok memnun kaldım yolculuğumuzun gidişi de ,maç sürecide ,dönüş yolculuğuda çok güzel geçti
gelecek vaadeden gençlersiniz tirübünü ve sivasın peşini bırakmayın bu takımın sizin gibi genç kuşağa çok ihtiyacı var maça geldiniz gördünüz ne kadar seyirci vardı ama taraftar yoktu bu tirübünleri inşallah sizin gibi genç arkadaşlar heycanlandıracak lar bizlerde yanınızdayız ama dediğim gibi takımın sizler gibi genç recep abi gibi heycanlı birilerine şiddetle ihtiyacı var umarım bunu gerçekleştirebilirsiniz

ÖMER ABİ SEN MERAK ETME..BU SENE VE ÖNÜMÜZDEKİ SENELERDE DAHA ÇOK GENÇLERİ GÖRCEKSİN..

AYRICA SENİN GİBİ BİR ABİMİZİ TANIMAK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ABİ..
SANA BORÇLANMAK 1 SEZON SONRA BORCU ÖDEMEK DAHA GÜZEL ABİ...:D

TİGANA ÖMER ABİ ARKA 4'LÜNÜN HEP KALBİNDESİN :D

velibircan
02.09.2008, 01:33

Böylesi güzel bir deplasman ancak sizin gibi bir ' hortlak ' tarafından bu şekilde anlatılabilirdi.

Tabikide bu deplasmana gidene kadar çektiğimizi bir ' Allah ' bilir,birde 'İSTDER ' bilir.

Tabikide biz Sivaslı olarak , Sivassporlu olarak bu gibi sorunları sorun yapmaktan çıkardık artık o tür oyunları bir arı vızıldaması gibi gördük.Yaşımız'ın vermiş olduğu bu dinamikliği böylesi güzel organizasyonlarda kullanmayı sevdik.Tabikide herşey maddi imkana baktığı için bazı yerlerde bütçemizi kısıtladık.

Aslında burada söylememe gerek yoktu ancak konu gelmişken söyleyeyim dedim.Bu maça gelirken ' VELİ BİRCAN' kardeşimiz'in o güzel fedakarlığını anlatmak istiyorum.

Veli kardeşimiz normalde ailesiyle birlikte Türkiyenin en güzel şehirleri arasında olan ' GİRESUN ' ilimizde oturmaktadır.
Tabikide her genç gibi tatil yapmaya ' İSTANBUL'a ' gelmiştir.Sadece Sivasspor maçına gelmek için 1 haftalığına çalışması gerçekten beni çok gururlandırdı.

Böylesi müteşekkir insanların ' İSTDER ' ile olması bizi çok sevindirdi.Konumuzu dağıtmadan hemen bir makarayla sonlandırmak istiyorum.
' VELİ BİRCAN ' v.s ' EYÜPHAN AYDIN ' lisel!mustafaya taktığımız lakapları paylaşmak istiyoruz.Tabikide bu lakaplar diğer deplasmanlarda artıcaktır.

NOT : Bu lakaplar Sayın : ' VELİ BİRCAN ' v.s ' EYÜPHAN AYDIN ' tarafından konulmuştur.İlerleyen günlerde,ilerleyen deplasmanlarda çoğalıcaktır.

6. LAKABIDA VAR ONU BURADA YAZMAM UYGUN OLMAZ :D MUSTAFA ONU ÇOK İYİ BİLİYOR EYÜP SENDE ÇOK İYİ BİLİYORSUN :D

AYRICA EYÜP YAZIN İÇİN TEŞEKKÜRLER 2 HAFTALIĞINA İŞ GİRMEK TATLI Bİ FEDAKARLIKTI ÇÜNKÜ UCUNDA SİVASSPOR VARDI..

ŞİMDİ GİRESUNDAYIM 1 SENE SİZİNLE OLAMİYİCAM BUNA NASI KATLANCAM BİLMİYORUM..

12. AFTADA TRABZON DEPLASMANI VAR ARTIK RECEP ABİ Bİ OTOBÜS AYARLAR GÖRÜŞÜRÜZ TRABZONDA :D

omercoskun
02.09.2008, 01:38
ÖMER ABİ SEN MERAK ETME..BU SENE VE ÖNÜMÜZDEKİ SENELERDE DAHA ÇOK GENÇLERİ GÖRCEKSİN..

AYRICA SENİN GİBİ BİR ABİMİZİ TANIMAK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ABİ..
SANA BORÇLANMAK 1 SEZON SONRA BORCU ÖDEMEK DAHA GÜZEL ABİ...:D

TİGANA ÖMER ABİ ARKA 4'LÜNÜN HEP KALBİNDESİN :D

veli borcunu öyle bi zamanda ödedinki tam yeri idi saat gecenin 2 si her yer kapalı benim sigara bitmiş sen istemeden çıkardın verdinya öyle makbule geçtiki sorma şaka bi yana gerçek ten çok tşkr.

velibircan
02.09.2008, 01:40
veli borcunu öyle bi zamanda ödedinki tam yeri idi saat gecenin 2 si her yer kapalı benim sigara bitmiş sen istemeden çıkardın verdinya öyle makbule geçtiki sorma şaka bi yana gerçek ten çok tşkr.

abi ben zamanı ayarlıyorum ona göre veriyorum maç boyunca senin paketinin takip ettim :D tam acil durumda halettim :)

EyüphanAydın
02.09.2008, 01:41

Veli yandınnn :) Baksana o aldığın cigara Tigana abimiz'in damağında kalmış :rolleyes: Bu demek oluyorki her görüşmenizde bir cigara al diyor :D:D

Valla veli işin iş.

GuNaY
02.09.2008, 01:41
abi ben zamanı ayarlıyorum ona göre veriyorum maç boyunca senin paketinin takip ettim :D

hahahhaha bu güzeldi : ))))))

velibircan
02.09.2008, 01:47
Veli yandınnn :) Baksana o aldığın cigara Tigana abimiz'in damağında kalmış :rolleyes: Bu demek oluyorki her görüşmenizde bir cigara al diyor :D:D

Valla veli işin iş.

ömer abiye karton karton sigaralar feda olsun :D

neyse sigara muhabbetini kapatalım son kez :D

bu işten ben zararlı çıkcakmışım gibi görünüyor :D

facoz_zarali
02.09.2008, 02:46
sizinle bu anlatılanları paylaşmak büyük mutluluk gerçekten emeği geçen herkese teşekkür ederim

MustafaParlak
02.09.2008, 12:28
merhaba gençler

Bizim bunu gerçekleştirmemiz için sizin gibi abilerimizin bitmeden devam etmesi gerek.Biz herzaman oldugu gibi bugünde yarında abilerimiz olmadan iş yapamayacagız yapmayacagız başımızda bir büyük görmek istiyecegiz.işte biz öyle bir gençlik olmak istiyoruzki Abilerine ablalarına yani Büyüklerine saygılı bir okadar beyfendi Bir gençliçle tribünlere gelmek istiyoruz.bu Yönde Liseli yigidolar oluşumu başlatıldı, Ugraşıldı sivaslıların klavye taraftarı ordada kendi gösterdi.Recep Abi ve OSMAN abi bunu çok iyi biliyorlar.İnşallah dedigimiz gibi saygılı sevgili küfürsüz içkisiz sportmen fair-play içerisinde yaşamasını bilen bir tribün getirmeyi planlıyoruz.inşallah istegimiz yerlere ulaşacagız.Herşey SİVASSPOR için

MustafaParlak
02.09.2008, 12:34

Bu güzel yazılarımı Herzaman örnek aldıgım Emre abime(merkez_emre) borçluyum.Edebiyatı içime o yerleştirdi içimdeki cevheri buldu.Abilerimiz ne isterse o yapılır benden tezahürat istesinler içimde olmasa bile içime sokar yine yazarım.Recep abinin desduruna gelinirse o istesin degil tezahürat kıtalarca şiir yazarım.Dedigim gibi abilerimiz istekleri herşeyden Önce gelir.

MustafaParlak
02.09.2008, 12:37

KARDEŞİM ÇILGIN CEMİLE;

YAZIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.YAZIDA KULLANDIGIN ÜSLÜP VE ANLATTIKLARINA KATILIYORUM.ANCAK LAKAP KONUSUNDA VELİ ABİYLE ANLAŞTIK SENİNKİ ÇILGIN CEMİLE BENİMKİDE HORTLAK MUSTAFA, VELİ ABİNİNKİDE BELLİ DEGİŞMEZ KANUN O (K-E-Ş):D

MustafaParlak
02.09.2008, 12:40
ömer abiye karton karton sigaralar feda olsun :D

neyse sigara muhabbetini kapatalım son kez :D

bu işten ben zararlı çıkcakmışım gibi görünüyor :D

SEN Mİ ZARARLI ÇIKTIN? BENMİ? AÇIK AÇIK SÖYLE:D

velibircan
02.09.2008, 14:23
SEN Mİ ZARARLI ÇIKTIN? BENMİ? AÇIK AÇIK SÖYLE:D

:D:D:D:D:Ddoğruya doğru şimdi mustafa çok iyi geldi bende nası alsma die düşünüodum :D:D

EyüphanAydın
02.09.2008, 15:10
Hortlak öbür deplasmandalarda bak o lakapların nasıl boy boy sayfa olucak görürsün..:)

MustafaParlak
02.09.2008, 18:01
Hortlak öbür deplasmandalarda bak o lakapların nasıl boy boy sayfa olucak görürsün..:)

çılgın cemilem senden gelen lakapta gül biter:D

veli abi bi teşekkürü hakediyorum galiba ben seni büyük bir yükten kurtardım:D

casus84
02.09.2008, 21:40
ah ah ah keşke bende olabilseydim aranızda...
düğün nedeni ile 2 haftadır sivastayım ve daha internete yeni giriyorum...(hatta msn'den recep abinin mesajınıda şimdi görüyorum)...sivasın intertoto ve kayseri maçlarını statda seyrettim hatta yanımızda cenk ünal arkadışımızda vardı dernekten...ancak çok istediğimiz kocaeli deplasmanına gidemedim...geçen sene yolda konuşuyorduk inşallah kocaeli yada sakarya düşerde rahatça gideriz diye ama kısmet değüilmiş inşallah diğer maçlarda yanınızda olacağım...saygılarımla

EyüphanAydın
02.09.2008, 22:04
Hortlak yine paçayı erken yırttın ! :) Bir dahaki deplasmanı beklemene gerek yok,İftar yemeğinde yine başlarız...Sana ' lakap ' takmaya

MustafaParlak
02.09.2008, 22:37
düğün nedeni ile 2 haftadır sivastayım ve daha internete yeni giriyorum...(hatta msn'den recep abinin mesajınıda şimdi görüyorum)...sivasın intertoto ve kayseri maçlarını statda seyrettim hatta yanımızda cenk ünal arkadışımızda vardı dernekten...ancak çok istediğimiz kocaeli deplasmanına gidemedim...geçen sene yolda konuşuyorduk inşallah kocaeli yada sakarya düşerde rahatça gideriz diye ama kısmet değüilmiş inşallah diğer maçlarda yanınızda olacağım...saygılarımla

maçta sendende konuştuk korkma gelmeyen herkezin arkasından bol bol nie gelmedi die konuştuk...

MustafaParlak
02.09.2008, 22:38
Hortlak yine paçayı erken yırttın ! :) Bir dahaki deplasmanı beklemene gerek yok,İftar yemeğinde yine başlarız...Sana ' lakap ' takmaya

ÇILGIN CEMİLE unutma ben hortlagım bu konuyuda fazla uzatma istersen

davulcu
02.09.2008, 22:42
deplasmana gelen herkese sonsuz saygılar

casus84
02.09.2008, 22:44
maçta sendende konuştuk korkma gelmeyen herkezin arkasından bol bol nie gelmedi die konuştuk...

bende düğünde diyordum durup dururken niye kulaklarım çınlıyor :D...valla gardaş ne diyim bi daha ki sefere inşallah geleceğim hemde sizlerle tanışma fırsatı bulacağım

GuNaY
02.09.2008, 23:00
bende düğünde diyordum durup dururken niye kulaklarım çınlıyor :D...valla gardaş ne diyim bi daha ki sefere inşallah geleceğim hemde sizlerle tanışma fırsatı bulacağım

Ya ne sanıyordun :D
arka dörtlü yada beşliye şimdiden 10 kişi talip :D :D

MustafaParlak
02.09.2008, 23:02

abi ora bizim biliyorsun dimi...

EyüphanAydın
02.09.2008, 23:04

Valla arka 4'lüyü sayım ; Çiko,Ben,Veli,Hortlak :) Abi yerimizi kimseye vermeyiz ! :D

velibircan
02.09.2008, 23:13

casus kardeşim harbiden sendende bahsettik hatta osman aiye'de sordum casus die br arkadaş vardı maçları kaçırmaz dedim...

kasımpaşa maçından görüşmüşlüğümüz var ama inşallah seninle daha detaylı tanışma fırsatımız olur..arka 4'lü'ye talip çok :D

MustafaParlak
02.09.2008, 23:29
casus kardeşim harbiden sendende bahsettik hatta osman aiye'de sordum casus die br arkadaş vardı maçları kaçırmaz dedim...

kasımpaşa maçından görüşmüşlüğümüz var ama inşallah seninle daha detaylı tanışma fırsatımız olur..arka 4'lü'ye talip çok :D

TALİP ÇOK AMA VEREN YOK:D arka 4 bizim:D

EyüphanAydın
03.09.2008, 15:17
Ben,Çiko,Hortlak,Veli 4'lü bizim Sölimde =)

MustafaParlak
03.09.2008, 15:50
Ben,Çiko,Hortlak,Veli 4'lü bizim Sölimde =)

baygın cemilem dogru dedin sana KATILIYORUM

casus84
03.09.2008, 23:47

ohh ohh talipliler çoğalmışta haberimiz yok...ula geçen sene nerdeydiniz 3 kişi oturuyorduk :D...valla onu bunu bilmem RECEP abi torpilinden yararlanarak arka benimdir :D nede olsa aynı köyün insanıyız,oğlu benim kuzenimle sınıf arkadaşı vs vs :D

casus84
03.09.2008, 23:50
TALİP ÇOK AMA VEREN YOK:D arka 4 bizim:D

aslanım vermezseniz zorla alırız :D kurtlar vadisine çevirmeyin burayı pisi pisi pisineeeee pisi pisi pisineeee :D

EyüphanAydın
03.09.2008, 23:51
ohh ohh talipliler çoğalmışta haberimiz yok...ula geçen sene nerdeydiniz 3 kişi oturuyorduk :D...valla onu bunu bilmem RECEP abi torpilinden yararlanarak arka benimdir :D nede olsa aynı köyün insanıyız,oğlu benim kuzenimle sınıf arkadaşı vs vs :D

Geçen sene adımızı bilmiyorduk yeni yeni öğredik :D Bundan sonra hep birlikte olucağız.

Sen bizden önce geldin , misafirperver ol bence :rolleyes: Bu durumda sen bizden daha çok arka koltuğa oturmuş durumundasın.

Recep abi'de zaralı bende zaralıyım :D:D Nede olsa zaralıyız.Kırmızı gara en büyük ZARA :)

casus84
03.09.2008, 23:58
Geçen sene adımızı bilmiyorduk yeni yeni öğredik :D Bundan sonra hep birlikte olucağız.

Sen bizden önce geldin , misafirperver ol bence :rolleyes: Bu durumda sen bizden daha çok arka koltuğa oturmuş durumundasın.

Recep abi'de zaralı bende zaralıyım :D:D Nede olsa zaralıyız.Kırmızı gara en büyük ZARA :)

ooo gardaş olmuyorki sende kalpten vuruyon adamı....alın ulan bütün arka koltuklar sizin....

şaka heee

zaralı dediysek bide NASIR KÖYLÜYÜZ :D
Nasırlıyız
Farkımız Tarzımızdır :D

EyüphanAydın
04.09.2008, 00:15
ooo gardaş olmuyorki sende kalpten vuruyon adamı....alın ulan bütün arka koltuklar sizin....

şaka heee

zaralı dediysek bide NASIR KÖYLÜYÜZ :D
Nasırlıyız
Farkımız Tarzımızdır :D

Tamam gardaş yer senin olsun , ben aradan çekiliyorum...

velibircan
04.09.2008, 00:55
osman abi yazı tura atsın :D .

velibircan
04.09.2008, 00:57

geçen sene 3 kişi oturuomuşsunuz bu senede 4 kişi eklendi 7 kişi sıkışırız :D:D:D

omercoskun
04.09.2008, 01:34
gençler ne atışıonuz daha çok deplasman var yahu bir siz binersiniz arka dörtlüye bir onlar atışmaya gerek yok çünkü daha deplasman çoooook

velibircan
04.09.2008, 01:42
bizim ki tatlı bir münakaşa abi :) atışma değil

casus84
04.09.2008, 09:48
geçen sene 3 kişi oturuomuşsunuz bu senede 4 kişi eklendi 7 kişi sıkışırız :D:D:D

napalım sıkışıcaz artık...ama 6 kişi olduk eyüphan çekildi aradan:)

SavLo
08.05.2009, 09:37
deplasmanlara sizde nasıl gidiliyor ?

yol - yemek - bilet ?

bunları kim karşılıyor ?

altuntas58
08.05.2009, 09:57
deplasmanlara sizde nasıl gidiliyor ?

yol - yemek - bilet ?

bunları kim karşılıyor ?

Bizim sponsorumuz yoktur herkes cebinden karşılıyor

SavLo