Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemiz Hakkında Görüş ve Önerileriniz

Ertugrul
04.09.2008, 18:40
Sitemiz Hakkında Görüş ve Önerilerinizi bu başlık altında yazabilirsiniz.

davulcu
04.09.2008, 18:41
ulan mustafa sen sivasa millet vekili olcak adamsın:D

eğer okursan hala şansın var:D

yigidomustafa58
04.09.2008, 18:43
benide mod yapsınlar bunu istiyorum :D

MustafaParlak
04.09.2008, 18:47

Öyle bi amacım yok...

Zaten Devlet gibi adamım:D

Hala okumaktayım...

Ben Modlarımızdan sadece ve sadece maçlara gelmelerini istiyorum.

Osman abidende Beni BANlamasını istiyorum:D

GLoBe-Y-Gençlik
04.09.2008, 18:48
LiseliMustafa Canım Sivassporla ılgılı haberler paylas modların gorevlerı bellı sen boswer
cahar hocadan tut yıgıtere Tabıkı Rüştü abimize de tskler Modlarımızdan memnunuz baska seyler ıcın konu ac

davulcu
04.09.2008, 18:50
Öyle bi amacım yok...

Hala okumaktayım...

tamam işte ben bu ışıgı senin gözlerinde gördüm aslanım:D

muttalip58
04.09.2008, 19:22
ulan mıstık aferin lan sni seviyoruz

zaralımuto
04.09.2008, 19:25
lan mıstık aferin lan tam 12de vuruyon

YuNuSPaSa58
04.09.2008, 19:25
Öyle bi amacım yok...

Hala okumaktayım...

uLan eninde sonunda banLanacaksın:D:D:D:D Osman aßi ßanLada şunu KurtuLsun:D:D

davulcu
04.09.2008, 19:33
uLan eninde sonunda banLanacaksın:D:D:D:D Osman aßi ßanLada şunu KurtuLsun:D:D

banlanmış zaten:D

osman abi şu mustafanın banını aç abi:D

davulcu
04.09.2008, 19:36
osman abi çocuk hata etmiş kaldır abi şunun banını:D

YuNuSPaSa58
04.09.2008, 19:38
beter oLsun:D Kaldırma Osman aßi:D:D

davulcu
04.09.2008, 19:40
beter oLsun:D Kaldırma Osman aßi:D:D

bu çocuk çok hareketli biyerde duramıyoki bak banlanmış:D

davulcu
04.09.2008, 19:42
aç osman abi aç bizim mustafa gibi taraftarlara ihtiyacımız var:D

en azından kuruyemişçilere alerjisi var::D

mustafa pişmaniye seviyo:D

EyüphanAydın
04.09.2008, 20:02
Böyle şaçma bir konu anca benim hortlak arkadaşımdan gelebilirdi.Mustafa bilmiyorum,annamıyorum nereden veya kimden buluyorsun bu konuları.

Sitemizde aslında bu konuya gerek yok gibi , çünkü site yönetimi olduğundanda iyi çalışmaktadır.

Mustafaya tek sözüm şu olacak ;

Üyeye Bela Gelmez Mod. Kızmadıkça, Mod. Sinirlenmez Üye Azmadıkça...

YuNuSPaSa58
04.09.2008, 20:05
Böyle şaçma bir konu anca benim hortlak arkadaşımdan gelebilirdi.Mustafa bilmiyorum,annamıyorum nereden veya kimden buluyorsun bu konuları.

Sitemizde aslında bu konuya gerek yok gibi , çünkü site yönetimi olduğundanda iyi çalışmaktadır.

Mustafaya tek sözüm şu olacak ;

Üyeye Bela Gelmez Mod. Kızmadıkça, Mod. Sinirlenmez Üye Azmadıkça...

bencede saçma sapan ßir Konu.. Zaten ßöyLe KonuLar anca Mustiden ßekLenirdi...:D:D:D:D:D

GuNaY
04.09.2008, 21:15

Üyelerimizin isteklerini gözardı etmiyoruz :D :D

titizyiğido
04.09.2008, 21:43

evet gaedaşım katılıyorum mustafa aday olsun ilk oy benden hangi partiden olduğuda önemli değil

EyüphanAydın
09.09.2008, 13:22
Mustafa'nın banlanma süresi doldu.Artık banlanmak isteyen var mı ? :D Zannedersem yok.

ilker_8787
09.09.2008, 15:00
Moderatörlerden her bir üyenin "Açık Profil Bilgilerine" tıklandığında o an forumda hangi konu içerisinde olduğunu,eğer o anda konuyu okuyorsa "... konusunu okuyor" , konu hakkında yorum yazıyorsa da "... konuya cevap yazıyor" şeklinde bilgilendirici bir ekleme yapmalarını rica ediyorum.

yusuf_yusuf
12.09.2008, 16:25
Şuanda sitemizde 43.000 ustunde uye var ama bunların 3 te 1 ini bile zor goruyoruz ve uye çoğalıyor die sevınıyoruz bu gereksiz uyeler hakkında ne yapmalıyız ???

bılgısı varsa solesın site yonetımı bızlerıde bılgılendırsın

EyüphanAydın
12.09.2008, 17:43
Anket Şeçenekleri
*Ruh hali eki
*Resim Boyutlandırma
*Top "X" İstatistikler
*Profilimi Kimler İnceledi
*vB Blog
*Moderatör ve site görevlisi İstatikleri
*Üye not defteri
*Bence böyle birşey olmalı (mesajınızda açıklayın)

Bunlardan birisi acilen yapılmalıdır diye düşünüyorum.

babayavuz
12.09.2008, 17:46
yav arkadaşlar ben konu açamıyorum şuna bi çare bulun konu açamıyorum konu hadin bana bir an önce cevap verin ben nasıl başlatacam konu

şafak58_35
12.09.2008, 17:48
bence herşey çok güzel...............

YigidoGenclik38
12.09.2008, 17:49
:confused:site hakkında görüslerimiz iyi güzel hosta ben niye konu acamıyorum arkadaslar yardım etmenizi istiyorum biligilerinizi özel mesaj la atarsanız sewinirim

EyüphanAydın
12.09.2008, 18:07
:confused:site hakkında görüslerimiz iyi güzel hosta ben niye konu acamıyorum arkadaslar yardım etmenizi istiyorum biligilerinizi özel mesaj la atarsanız sewinirim

Arkadaşım sitede önceden herkez konu açabiliyordu ama Sonradan gelen tepkiler ile kaldırıldı.

Sitede biraz mesaj çokluğunu olmalı , birazda üyeliğiniz ne zaman oldu.

İleriki dönemlerde açabilirsiniz.

mysuskunx
12.09.2008, 18:14
GÜNCELLİĞİNİ KAYBEDEN KONULARI AÇMAYIN

atababa111
22.09.2008, 15:55
BUGÜN İTİBARİYLE 44000.ÜYEMİZİ DE ARAMIZA KATMIŞ BULUNMAKTAYIZ.
SİTEMİZ GİDEREK BÜYÜYOR,GENİŞLİYOR.SİVASLI GENÇLERİMİZİ,TARAFTARLARIMIZI SİTE ETRAFINDA TOPLAMAK AMACIYLA 50.000. ÜYEYE ÖDÜL VERİLMESİNİ İSTİYORUM.
BU KAMPANYA HEM SİTEYE HEM DE TARAFTARLARIMIZA RENK VE HEYECAN KATACAKTIR.
SAYGILARIMLA

Venceremos
12.10.2008, 13:32
dün gece kayıt olmama rağmen konu açamıyorum

yiğit17
12.10.2008, 16:04
kulübün ingilize kursuna nasıl kayıt yaparım;)

EyüphanAydın
12.10.2008, 16:12
dün gece kayıt olmama rağmen konu açamıyorum

Arkadaşım sitede önceden herkez konu açabiliyordu ama Sonradan gelen tepkiler ile kaldırıldı.

Sitede biraz mesaj çokluğunu olmalı , birazda üyeliğiniz ne zaman oldu.

İleriki dönemlerde açabilirsiniz.

etzel1967
12.10.2008, 17:12
sitemiz çok güzel...başka taraftar sitelerine göre daha seviyeli...bir tek şu istanbul takımlarının nikini ve avartarını kullananların engellenmesini talep ediyorum...

ali_zara
12.10.2008, 17:46
sitede aslında birkaç yenilik yaplısa fena olmaz

yerliturkuaz
23.10.2008, 15:49
Sitemizde neden onumuzdeki maclarla ilgili kucuk bir anket bolumumuz yok Boyle bir duzenlenme yapilsa guzel omaz mi?

yusuf_yusuf
23.10.2008, 16:08
evet yapılsa çok güzel bır sey olur ama bellı olmas yınede

mustafa_kavak58
23.10.2008, 16:12
......bencede yapilsa güzel olur.......

PATRON
23.10.2008, 16:55
sanırım bu anket olayı daha önceden vardıda kaldırıldı.

EyüphanAydın
06.11.2008, 14:30
Sitemiz şu anda çok güzel ilerlemekte.Kusursuz bir site desek tam yeridir :) İnşallah dahada güzelleşicektir.

furkancfc
06.11.2008, 14:52
Ben siteye sevileyi olcak şekilde bir tezahürat bölümü açılsın diyorum...

MustafaParlak
06.11.2008, 17:38
Ben siteye sevileyi olcak şekilde bir tezahürat bölümü açılsın diyorum...

Güzel Olur Aslında...

açılsın artıkkk...!:)

mehmeTayyib
06.11.2008, 17:52
5yıl Sivasspor taraftar siteleriyle uğraşmış biri olarak söylüyorum ki; Site gayet güzel hoş hatta Sivasspor'un en aktif sitesi... Tebrik ederim...

Ancak Sivasspor haberlerinin -maç günleri dışında- zaman bakımından internet dünyasında en geç yer aldığı site olduğunu söylemeliyim. Sivassporla bu kadar ilgilenen bir kadro olmasına rağmen haberler sadece gazetelerden alıntı olarak yapılıyor. Bu gayet güzel tabiki gazetelerden alıntı olacak, kaynak sağlam olacak ama; site yönetiminin daha doğrusu haberlerle ilgilenen kişilerinde kendi metin ve kendi resimleriyle haber yapmalarını isteriz...

bahadır erdem
06.11.2008, 19:21
MOD OLMAK ÇOK KOLAY HERHALDE.NASIL OLABİLECEĞİMİZİ SÖYLEYİNDE BİZ DE ARADA SIRADA KONU AÇALIM...............

Ahwettt
20.11.2008, 13:22
Yılllardır Sivassporumuzu b usiteden takip ediyorum genelde de günde bir kaç kez girerim yalnız takım kadromuzu yeniler iseniz iyi olur. Başka takımlarda top koşturn futbolcular dahi hala bizaim kadroda görünüyor.Ben bunun farkındyım ama misafirolarak giren birisi farkına varmaya bilir.Yeniler iseniz sevinrim

EyüphanAydın
20.11.2008, 14:14
Sitemiz her geçen gün dahada güzelleşmektedir.En yakın zamanda yeni bilgiler ve yeni güncel haberler ile beraber olucaktırız...!

ali5800
13.12.2008, 19:31
bnce biraz gereklı yenııkcı olmak lazım ilk yarı lideri olucağız daha canlı bır sıte girişi yapmalıyız medıa içerikleri olmalı parlak kırmızı beyaz renkler olmalı

EyüphanAydın
14.12.2008, 01:24
Sitemiz her bakımıyla harika gidiyor ;

Gerek güncel haberleri,gerek site ortamıyla süper.

sivaslitaner58
31.12.2008, 15:25
arkadaslar dusundum ve soruyorum acaba sivassporun sitesini daha guzel yapsak olmaz mi bugun fener ve gs siteleri yeni yapmislar bizde yapsak ne dusunuyorsunuz?

sivaslitaner58
31.12.2008, 15:30
bence biraz arkadayiz bu site guzel ama daha guzel olur zannediyorum soyle flas gibi site olmasi lagzim

spainloco
31.12.2008, 16:08
sivasspor.com a dicek hiçbişey yok emegi gecen herkesten allah razı olsun.. Ama bizi temsil eden diger bir site resmi sitemiz daha güzel olabilir.. İletişimdeki numarayı arayıp ALo diye acan mail adresi istedimde sivasspor.com ve sivasspor.org.tr diye cevap verecek ısrar ettiğimde ise sivassporun mail adresi yok diyecek birinide kulubumuz acısından iyi olamdıgını dusunuyorum..

Tesekkuler Sivasspor.com mod abilerimize Rüstü Abiye ve bütün üyelere..

yusuf caygöz
31.12.2008, 17:04
Site ne olursa olsun sivassporlu ve sivaslilara hitap eden birsite bunun icinde Özellikle site yöneticileri kesin olmayan haberleri flas diye vermeyin.site üyelerinin coguda sirf yildiz almak yada puan almak icin eften püften konu acip yorum yaziyor.gercekten nasil faydali olabiliriz ve bildigimiz konulari nasil paylasa biliriz diye bir düsünce yok.Tabi benim fikrim

gül5858
01.03.2009, 14:07
ÇOK RENKLİ BİR SİTENİN ÜYELERİYİZ BAZEN ÇOK DA GÜLÜYORUZ BAZENDE CAN YAKICI YORUMLAR YAZIYORUZ AMA HEP BERABER EĞLENİYORUZ İŞTE:D:D:D:confused:

effenberg
12.03.2009, 12:34
Her ne kadar Sivasspor forum olsa da Avurpa dan ve Dünya dan Futbola cok az yer veriliyor (veya da ilgi görmüyor )

Örnegin bu hafta sampiyonlarligi ve uefa maclari var (di) am bu konular da hic bir baslik(topic) yoktu veya ben göremedim.

ethembey
12.03.2009, 23:50
Bence Forumda istatistikte En Cok Mesaj ve konu acanlar olsa daha güzel olur sizce ???????

Dark Force
13.03.2009, 02:21
Bence Forumda istatistikte En Cok Mesaj ve konu acanlar olsa daha güzel olur sizce ???????

Mesaj sayısı olabilirde konu sayısı biraz zor açılan konular genellikle siliniyor yöneticiler kendisi açıyor...

Dark Force
13.03.2009, 02:21
Benim isteğim sitenin temasının daha göz alıcı tasarımla dizayn edilmesi...

panzerleratahan
20.03.2009, 17:07
slm kardeşler bn adana nın ceyhan ilçesinden ceyhanspor taraftar grubu panzerlerden atahan tribün grublarına panzerleri katmanı istiyoruz....yok ki benzer kral panzer

mustahasso
13.04.2009, 03:23
Sivasspor'un sayfalarında siyaset yapılmasından rahatsızım ! En kötü tarafı bu bence. Yazıların altına imza olarak atılan siyasi mesajlara izin verilmemeli. Siyasetin sporda yeri yoktur...

İmzalarda yapılan siyasi propagandalara bende aynı şekilde karşılık versem sonra bir başkası bana karşılık verse site amacından uzaklaşır ve curcunaya döner..

Bunun acilen düzeltilmesini ve bu kullanıcıların uyarılmasını ümit ediyorum

GuVeN
13.04.2009, 04:01
bugune kadar gırdıgım forumlarda kendı yazdıgım mesajı değiştirebılıyordum.boylece herhangı bı hatam oldugunda mesajımın ustunde ufak oynamalar yapabılıyordum.bence sıtemızdekı en buyuk eksıklıklerden bırıde bu..site ön yüzü daha albenili olabılır dıye dusunuyorum..bunlar temennılerım ama bu demek olmasın kı forumumuzdan şikayetcıyım..gayem sadece bazı eksıklıklerın gıderılerek daha gusel bı taraftar forum sıtesıne sahıp olabılmek.. emegı gecenlere tesekkurler..

şimal61
18.04.2009, 14:10
Değerli kardeşlerim;

Sitenize yeni üye oldum...Sitenizi biraz inceledim ve gözüme öyle bi konu çarptı ki...Çok ayıp dogrusu hemde çok ayıp...

Trabzonspordan Şok Açıklama

Bu konuyu güzel bi şekilde inceleyen anlar ne demek istediğimi...

Görünen o ki daha şimdiden Trabzonlular ortalıgı germeye başlamışlar. Sivas'a gelmek için bu kadar korkmanıza gerek yok gelin efendi gibi yenilin gidin boşuna ayak oyunlarına gerek yok.

Lazlar erken başladı ağlamaya.Bakalım 4 eylülde tarihi farkı yiyince ne yapacaklar.Ula uşağum karşınızda YİĞİDOLAR var.Kiminla dans ettiğinize dikkat edin.Ettiririz yoksa!

gidin uzayda kalın bızene...otelde dert oldu lazlara.

Defolun istediğiniz yerde kalın çok ta tınnn Birde olayı bütün Sivas halkına maletmiş lazlar yaw..

Karadenzili uşaklar akıllı olun 21 senedir sivas ta yaşıyorum sivas ta bunu yapacak esnaf yok milletin günahını almayın aklınızı alırım

--------------------------------------------------------------------------------

bu lazlar böyle aptallık numarası mı yapıyolar gülünç olmak için yoksa harbiden aptallarmı bi çözemedim )

vs vs vs dier sayfalarda yorumlar insanlıktan çıkıyor...

sivas insanı merttir,cömerttir buna kimsenin lafı olmaz...Futbol yorumlarınıza bakarsak burdan öyle bişe görünmüyo...Sizle bu lige kaç yıl kök söktüreceksiniz...İstanbulu kaç sefer dize getireceksiniz ...sadece ne olduysa son 2 yılda oldu...Sivaslısınız ama çogunuz kendi takımınızı dahi tutmuyosunuz taki bu yıla kadar..Umarım size de bi oyun oynamaz ist tayfası....

Birde laz hikayesine girmişsiniz...

Lazlık mazlık latife bence elhamdürüllah en baba türtün den de daha türküz ilk önce...

KONUNUN TAMAMIYLA SİLİNMESİNİ RİCA EDİYORUM..... SİVASTA GÖRÜŞMEK ÜZERE...

GokhanTurna
18.04.2009, 14:22
Değerli kardeşlerim;

Sitenize yeni üye oldum...Sitenizi biraz inceledim ve gözüme öyle bi konu çarptı ki...Çok ayıp dogrusu hemde çok ayıp...

Trabzonspordan Şok Açıklama

Bu konuyu güzel bi şekilde inceleyen anlar ne demek istediğimi...

Görünen o ki daha şimdiden Trabzonlular ortalıgı germeye başlamışlar. Sivas'a gelmek için bu kadar korkmanıza gerek yok gelin efendi gibi yenilin gidin boşuna ayak oyunlarına gerek yok.

Lazlar erken başladı ağlamaya.Bakalım 4 eylülde tarihi farkı yiyince ne yapacaklar.Ula uşağum karşınızda YİĞİDOLAR var.Kiminla dans ettiğinize dikkat edin.Ettiririz yoksa!

gidin uzayda kalın bızene...otelde dert oldu lazlara.

Defolun istediğiniz yerde kalın çok ta tınnn Birde olayı bütün Sivas halkına maletmiş lazlar yaw..

Karadenzili uşaklar akıllı olun 21 senedir sivas ta yaşıyorum sivas ta bunu yapacak esnaf yok milletin günahını almayın aklınızı alırım

--------------------------------------------------------------------------------

bu lazlar böyle aptallık numarası mı yapıyolar gülünç olmak için yoksa harbiden aptallarmı bi çözemedim )

vs vs vs dier sayfalarda yorumlar insanlıktan çıkıyor...

sivas insanı merttir,cömerttir buna kimsenin lafı olmaz...Futbol yorumlarınıza bakarsak burdan öyle bişe görünmüyo...Sizle bu lige kaç yıl kök söktüreceksiniz...İstanbulu kaç sefer dize getireceksiniz ...sadece ne olduysa son 2 yılda oldu...Sivaslısınız ama çogunuz kendi takımınızı dahi tutmuyosunuz taki bu yıla kadar..Umarım size de bi oyun oynamaz ist tayfası....

Birde laz hikayesine girmişsiniz...

Lazlık mazlık latife bence elhamdürüllah en baba türtün den de daha türküz ilk önce...

KONUNUN TAMAMIYLA SİLİNMESİNİ RİCA EDİYORUM..... SİVASTA GÖRÜŞMEK ÜZERE...

Küfür ve hakaret içermediği için silinmesine gerek yok kardeşim. Bence kendi sitenizdeki konuların silinmesini isteyebilirsin. Rezillikden başka bişi değil sizin taraftarların yaptığı. Anadolu takımına bu kadar kin beslemenize anlam veremiyoruz. Geçen sene kendi kendinize ceza aldınız suçu bize yıkmaya çalışıyorsunuz.

Türklük konusuna gelince kimin ne kadar Türk olduğunu bilemeyiz. Cumhuriyetin temelleri Sivasda atıldı unutma bu noktalarıda

astaravisa
18.04.2009, 16:49
şikayetim siteye yabancı taraftar alımı konusunda.
Yabancı taraftar alınmaısnı istemiyorum.
üye sayısı 50 bine dayandı . ama yarıdan fazlası farklı taraftar yada bir kişinin aldığı birkaç üyelikden oluşuyor. buna çokdefa şahit olduk.
burada sadece Sivassporlular olarak kalalım. ve farklı taraftarların logolarına da izin vermeyelim. bazılarının nikinde 1907 1905 benzeri şeyler oluyor...

ready
18.04.2009, 21:12
yabancı taraftar alınması normalde sırf buraya başka amaçlarla gelen insanlar da var halen içlerinde ki eziklik içlerine dert olmuş saga sola küfür ederek egosunu tatmin etmeye çalışıyorlar böyle insanlara çok görmemek lazım

EmeryKadikoy
05.05.2009, 00:19
adminlere bir ricam olacak. konu açma yetkim olmadığı için bir arkadaşa konu açtırdım ama serbest bölüme açmış. konuyu süper lig yada sivasspor forumuna taşıyabilirlermi?
teşekkürler.

konunun linki..

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25329

halis585858
05.05.2009, 00:33
yaaa herşey iyi güzel hoş da ben asıl istediklerimi bulamıyorum bu sitede ben uzun uzun nasıl bir site istediğimi anlatmıyım
sizler bursaspor'un taraftar sitesi olan http://efsane.teksas.org/default.asp
girin bakın ben onun gibi fotoları olan videoları olan bir site istyorum

EmeryKadikoy
09.05.2009, 00:07
görevli arkadaşlara birşey soracağım.
forumda sadece4 smiley var ve bazen lazım oluyor gerçekten.

sivaslimete
14.06.2009, 03:09
Evet arkadaslar burdan yönetime sesleniyorum.

Artik koskocaman bir Sampiyonlar ligi takimiyiz ve Sitemizin hem görünüs olarak hemde özellik olarak bir degisime gitmesini öneriyorum.Görünüm olarak daha modern biir site istiyoruz yani daha modern görünümlü bir Site.Özellik olarak ise bir Video bölümü istiyoruz.

Isteklerimiz dikkate alinirsa seviniriz.

sivaslimete
14.06.2009, 11:28
DEGİSİM İSTİYORUZ..................... ...................

subasi29
11.07.2009, 19:04
kendinize iyi bakin yeter herkese allah saglik versin

yte2
17.07.2009, 16:14
Blogumda Sivasspor ile ilgili yazılar yazacak, haber yaorum şeklinde değerlendirmeler yapacak bir Sivasspor taraftarı arıyorum. Buradan ilgilenen olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçelim. Ben bir Sivasspor taraftarı değilim. Sivassporu bilen birisi yazsın istiyorum...

furky.b
17.07.2009, 16:37
siteye en azından 6 aydan berı girmiyenlerin uyeliği silinsin..
dıger takımlı nickli uyeler uyarılsın ve silinsin..

effenberg
19.01.2010, 16:36
Benim sorum Site görevlilerine!!!!!!!!!!!!!

Site de kimler konu acabiliyor görevliler harici konu acan üyelerin ne gibi kriterleri var veya olmasi gerek ????

effenberg
26.01.2010, 11:21

Site de kimler konu acabiliyor görevliler harici konu acan üyelerin ne gibi kriterleri var veya olmasi gerek ????

Site Görevileri görmemis sanirsam sorumu..........

babapiton
26.01.2010, 11:26

ewet bende bu soruyu merak ediyorum

Metal Gear
26.01.2010, 12:52
Trabzonsporlular siteye alınmasın!

Rallim58
26.01.2010, 14:04

Bildiğim kadarıyla, 100 gün ve 100 mesaj hakkını dolduran üyeler, konu açabiliyorlar...

metin_yilmaz
26.01.2010, 14:34
Sitemiz Hakkında Görüş ve Önerilerinizi bu başlık altında yazabilirsiniz.

Sitemizin kıymetli Mod'larından istekleriniz nelerdir.?Siz isteyin onlar karar versinler ve yapsınlar:DKonu saçma gelebilir ancak manası büyük...:D

MADEM BURDA SITE YÖNETICILERI SESIMIZI DUYACAK DAHA ÖNCE YAZDIKLARIMI TEKRAR YAZAYIM IYI GÜN DOSTLARI DIYEEE SIVASIN HER MAGLUBIYETINDE SITE NE HIKMETSE ACILMIYO ????? 7 MILYON SIVASLININ 7 MILYONUDA SITEYEMI GELIYOOOO ? IYI GÜN DOSTU ISTEMIYORUM BU LIG BI BATAKLIK SA BATAKLIKTAN HEP BERABER CIKACAZZ SATMAYACAZZ BIRAKMAYACAZ USANMAYACAZZZZ ALAYINA ISYAN ALAYINA INAT DEDIK SITEMIZ GIBI HER MAGLUBIYETTE KAPANMIYACAZZZ INSALLAH DUYARSINIZ DA

effenberg
27.01.2010, 10:30
Bildiğim kadarıyla, 100 gün ve 100 mesaj hakkını dolduran üyeler, konu açabiliyorlar...

Baska forumlar dan dolayi ben de öyle biliyordum ama öyle degil.....
Yinede verdigin bilgi icin tesekürler.

babapiton
17.02.2010, 17:08

benim 442 mesajım var 11 ay oldu üyelikte ama hala konu açamıyom :S

58sivas58spor58
17.02.2010, 18:39
Chat kapandi mi ne oldu ????????

58sivas58spor58
17.02.2010, 18:40
benim 442 mesajım var 11 ay oldu üyelikte ama hala konu açamıyom :S

bende acamiyorum konu :S .

samor
27.03.2010, 15:28
başka takımlara destek konusu olmazsa dahada memnun oluruz. derlerya koyun can derdinde kasap et derdinde:D

58MUAMMER58
27.03.2010, 15:39
BU SİTETEDEN MEMNUNUM ,YALNIZ BAYAT HABERLERİ FAZLA SAYFADA TUTMAMAK LAZIM,DAHA TAZE GÖRÜNTÜ VE RESİM YAYINLANMALI.EMEĞİ OLANLARA TEŞEKKÜRLER.

Sivmustang58
27.03.2010, 15:40
GAYET GÜZEL BİR SİTE.
ÇOĞU ZAMAN İLK SİVASSPOR HABERLERİNİ BU SİTEDEN ÖĞRENİYORUZ. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.

aydınn
27.03.2010, 15:42
Yöneticiler ve Teknik kadro ve futbolcularla her hafta röportaj yapılmalı ve sitede yayınlanmalı . Taraftarlarıın merak ettikleri soruların cevapları alınmalı .Tabi bu röportajları ayarlamak için güçlü olmak gerekiyor . Diğer taraftar siteleri bu konulara hakimler , yöneticiler ve futbolcular o sitelerin taraftarın nabzını tuttuğunu biliyorlar . Bence bu site kulüple taraftar arasında köprü olması lazım .Bu gücününda olduğunu biliyorum .

BeYLeRBeYi58
27.03.2010, 16:17
Ben sitede güncellemelerle ilgili daha özen gösterilmesi ve diğer süperlig ve sivas alt katagori takımlarındanda haberler verilmesi daha güzel olur diyorum ...

58^SiVaS^58
27.03.2010, 18:58
ben de konu acmak istiyorum benim hep telefona mesaj geliyor sivas dan

Harbi Selim
05.04.2010, 14:08
Site kurucusu sayın Rüştü E.'ın üyelerin ve misafirlerin takip ettiği MİNİ SOHBET'e sabahları günaydın, öğlenleri tünaydın ve akşamları veya geceleri iyi akşamlar ve iyi geceler demesini bir üye olarak özledim.

fedayi
05.04.2010, 16:08
bazı haberlere yorum yazamıyoruz bazı konularda görüş bildiremiyoz bütün konulara haberlere yorum yazabilelim istiyoruz...:)

GuVeN
05.04.2010, 17:07
100 gün ve100 mesaj kriterlerinin ikisini birden gerçekleştiren arkadaşlar,lütfen bize bunu özel mesajla bildirin..Gereğini seve seve yaparız.Bu kriterleri dolduran üyelerin konu açma yetkileri otomatik olarak açılmadığından bizimle irtibata geçmeniz gerekiyor.

Saygılar..

GuVeN
05.04.2010, 17:09
MADEM BURDA SITE YÖNETICILERI SESIMIZI DUYACAK DAHA ÖNCE YAZDIKLARIMI TEKRAR YAZAYIM IYI GÜN DOSTLARI DIYEEE SIVASIN HER MAGLUBIYETINDE SITE NE HIKMETSE ACILMIYO ????? 7 MILYON SIVASLININ 7 MILYONUDA SITEYEMI GELIYOOOO ? IYI GÜN DOSTU ISTEMIYORUM BU LIG BI BATAKLIK SA BATAKLIKTAN HEP BERABER CIKACAZZ SATMAYACAZZ BIRAKMAYACAZ USANMAYACAZZZZ ALAYINA ISYAN ALAYINA INAT DEDIK SITEMIZ GIBI HER MAGLUBIYETTE KAPANMIYACAZZZ INSALLAH DUYARSINIZ DA

Metin Kardeşim bahsettiğiniz sıkıntının önüne geçildi,iyi gün dostlarıda yüklense sıkıntı yaşamayacağız artık büyük ihtimalle..

effenberg
06.04.2010, 14:05
100 gün ve100 mesaj kriterlerinin ikisini birden gerçekleştiren arkadaşlar,lütfen bize bunu özel mesajla bildirin..Gereğini seve seve yaparız.Bu kriterleri dolduran üyelerin konu açma yetkileri otomatik olarak açılmadığından bizimle irtibata geçmeniz gerekiyor.

Saygılar..

Verdigin bilgiler icin tesekürler.......

şarkışla 58
31.05.2010, 22:36
Ben 100 gün ve 100 mesaj barajını geçemedim mi daha

Ezgi
14.07.2010, 13:50
bana kalirsa bayan uye sayisi artmali.dusuncelerini ifade etmeli,katilimda bulunmalilar..bir ortamin kalitesini bayanlarin arttirdigini dusunursek,kalitenin de artacagi gorusundeyim,.

Kasım Öktem
14.07.2010, 13:54
bana kalirsa bayan uye sayisi artmali.dusuncelerini ifade etmeli,katilimda bulunmalilar..bir ortamin kalitesini bayanlarin arttirdigini dusunursek,kalitenin de artacagi gorusundeyim,.

Bayanları siteye getirmek siz bayanların görevi :)
Ha deyince bulunmuyor ki :)

28 EYLÜL 2009
23.07.2010, 18:42
dostum neden herseyi büyük harfle yaziyorsun? Bagriyorsmusun cagriyormusun belli degil. Forum kurallarina Uyalim lütfen.!

capslock acık kalmıs ne farkeder :D. arapça deil ya

Ben bir üye olarak ne yazdığını anladım. Çünkü sen Türkçe yazdın. Eğitimlerimizde çocukken büyük harfleri ve küçük harfleri derslerimizde gördük. Hatta büyük harflerle ve küçük harflerle yazılar yazdık kara tahtalara, ödevler yaptık karanlıklarda bu konuyla ilgili. ATATÜRK eğitim alacak benim çocuklarım dediyse inceldiği yerden kopar. ATATÜRK bu eğitime onay vermiştir. Bir Türk olarak okumayı ve yazmayı öğrendiysek heryerde Türkçe olduktan sonra yazabiliriz. Biz küçük ve büyük harfleri heryerde kullanırız. Sanmıyorum sitede büyük harflerle yazı yazmanın yasak olduğunu. Bu site öyle bir hata yapmaz. Yoksa şikayet edilmesi durumunda 6 ay kapatma cezası alınabilir. Ne yanı güzelim Türkçemizi büyük harflerle buraya taşıyamayacakmıyız. RÜŞTÜ ELMAS öyle bir kural almamıştır ekip arkadaşlarıyla. Veya yukarıda kural var diyen arkadaşımız haklıysa ve kural varsa, O kural kısa sürede kalkacaktır. Bir TÜRK olarak böyle düşünüyorum. SAÇMA BİR TATIŞMA...

aA bB cC : KATILIYORUM ARAPÇA DEĞİL....

Bu tartışmaları sonlardırmanız gerekmektedir sayın site yönetimi. Bir TÜRK olarak dikkatimi çekti. Teşekkür ederiz. YAŞASIN TÜRKÇE...

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29636

GuVeN
23.07.2010, 19:13
Bu tartışmaları sonlardırmanız gerekmektedir sayın site yönetimi. Bir TÜRK olarak dikkatimi çekti. Teşekkür ederiz. YAŞASIN TÜRKÇE...

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29636

Forum sitelerinde genel olarak büyük harfle yazmak yasaktır arkadaşım,biz bu konuda çok katı davranmıyoruz ama üyelerin küçük harflerle yazması daha makbüldür. Büyük harflerle yazılan yazılar bana görede görüntü kirliliği yaratıyor.Bunun Türklükle bi alakası yok.Bu konudaki tartışmaları uzatmayada gerek yok:)Küçük harflerle yazarsak bence daha iyi olur.

Van Busten
07.08.2010, 17:29
forumda bence 4 eylül belediye için de bi başlıkk açılmalı.bilmiyorum varsa da göremedim divriği demirçelik için bile var.desteğe ihtiyacları var.saygılar

Salim58
09.08.2010, 10:08
forumda bence 4 eylül belediye için de bi başlıkk açılmalı.bilmiyorum varsa da göremedim divriği demirçelik için bile var.desteğe ihtiyacları var.saygılar

Bu başlık açılmış kardeşim.

http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=115

ayna26
09.08.2010, 11:59
"Sitemiz Hakkında Görüş ve Önerileriniz" diye bir başlık atılmış, biz üyelerden görüş ve öneri bekleniyor.görüş ve öneri bulunsak ne kadar kaale alınır, ya da ne kadar somut uygulanabilir.konu açma yetkisi bir kaç gurubun elinde, bizlerde konu açıp ,insanların düşüncelerini görmek istiyoruz.bir de açılan konular güncellenmiyor, aynı konular üzerinde dönüp dolaşılıyor.forumdaka yazılan mesajlarda Türkçemize uygun yazıların olması, forumun sadece bir paylaşımdan ziyade öğretici yanınında olması güzel bir durum olurdu.Seviyesiz, hakaret dolu yazılar yazan birilerinin fikirlerine saygılı olmayan üyeler uyarılmalı, ikinci ihlalde derhal üyelikleri iptal edilmelidir.tahminen, buraya küfür ya da hakaret okumaya girmiyordur insanlar.

yigido_sampiyon
27.08.2010, 21:43
Sivasspor Türkiye ve dünya genelinde milyonlarca insanın takip ettiği bir site durumunda...Özellikle son zamanlarda sitemizde yayınlanan haberlere uygun fotoğraflar konmuyor...

Örnek vermek gerekirse; Hayrettin 1 ay yok haberinin üstünde geçen seneki galatasaray maçında dilinin boğağına kaçtığı fotoğraf konuluyor...Bazen 3 yıl önceki formayla olan fotoğrafımız konuluyor...

Yöneticilerin biraz daha dikkatli olması gerekiyor bence...

mucahitbaba58
27.08.2010, 23:37
keske sivasspor yonetimiyle biraz daha yakin iliski icerisinde olunsa bu kadar yigidonun sesini duyurabilseydiniz harika bir kopru olurdu yigidolar ve yonetim arasinda

58^SiVaS^58
28.08.2010, 01:07
Benim Konu acma yetkim yok o da olursa 4 4 lük olacak

ibrahim_58_58
28.08.2010, 01:21

Burack
28.08.2010, 01:24

benimde yok gardas, halbuki bazen ingilizce, fransizca Sivasspor hakkinda haber oluyor, onlari tercume edebilirim. TShabalala trasnferini mesela hep yabanci siterleden takip ediyorum.

MeXeS58
28.08.2010, 02:44
benmımde konu acma yetkım benden sonra uye olanların var hatta mesajımı değiştirme yetkımde yok bu yetkı neye gore veriliyor acaba

HALIL
28.08.2010, 02:50
ya ben forumlarda gorunuyom ama anasayfada chate bile giremiyom uye girisi yapin diyo buda 1 yildir devam ediyo bu nasil is:D anlamadim gitti tekrar da uye olmak istemiyom mesajlari kaybederim simdi bosu bosuna taaaaaaaa 2006 da uye oldum kolay is degil

HALIL
29.08.2010, 23:03
sayin moderator adminler hepinize yaziyorum lutfen su gulumsemeleri cogaltin cok az yoksa iyi seyler var

ha bide siteyi ziyaret eden taraftar cok azaldi bu siralar sivassporun sampiyonluga oynadi ve galibiyet aldigi zamanlar cok ziyaretci vardi 150,200 ziyaretci cok basit geciyoduk simdi neoldu

belki siteye yeni bir dizayn bu tur yenilikler lazim lutfen biraz ugrasinda kalabalik olak su sivas ve sivassporumuzun sitesi hemserilerimle zaman gecirmenin internet uzerinde bile olsa paha bicilemez lutfen bu dediklerimi hayata gecirin:)

Ertugrul
29.08.2010, 23:17
benmımde konu acma yetkım benden sonra uye olanların var hatta mesajımı değiştirme yetkımde yok bu yetkı neye gore veriliyor acaba

Konu açma yetkisini sistem otamatik olarak veriyor. Mesaj değiştirme yetkisi sadece Site Yöneticilerine açıktır.

Del Piero
29.08.2010, 23:32
yenilik şart bencede yıllardır aynı düzen

HALIL
02.09.2010, 23:00
sayin moderator adminler hepinize yaziyorum lutfen su gulumsemeleri cogaltin cok az yoksa iyi seyler var

ha bide siteyi ziyaret eden taraftar cok azaldi bu siralar sivassporun sampiyonluga oynadi ve galibiyet aldigi zamanlar cok ziyaretci vardi 150,200 ziyaretci cok basit geciyoduk simdi neoldu

belki siteye yeni bir dizayn bu tur yenilikler lazim lutfen biraz ugrasinda kalabalik olak su sivas ve sivassporumuzun sitesi hemserilerimle zaman gecirmenin internet uzerinde bile olsa paha bicilemez lutfen bu dediklerimi hayata gecirin:)

yapacakmisiniz bu dediklerimi lutfen:D vallaha site rekorlar kirar biraz da takim duzelsin cunku ziyaretci cok azaldi su an 20 kisiyiz:rolleyes: bu siteyi cok seviyom ve yok olmasini hic istemiyom cepap verin lutfen:D

Ertugrul
02.09.2010, 23:04
yapacakmisiniz bu dediklerimi lutfen:D vallaha site rekorlar kirar biraz da takim duzelsin cunku ziyaretci cok azaldi su an 20 kisiyiz:rolleyes: bu siteyi cok seviyom ve yok olmasini hic istemiyom cepap verin lutfen:D

Bu başlık altındaki mesajlara bire bir Yöneticiler tarafından cevap verilmemektedir, önerileriz Yönetim tarafından değerlendiriliyor, imkan dahilinde kabul gördüğünde uygulanıyor. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

28 EYLÜL 2009
12.10.2010, 13:40
Rüştü başkanım. A2 puan tablosu sıkıntımızı çözersen seviniriz.

Allaha emanet olun. Almanya ya kocaman selamlar.

57 Mehmet
12.10.2010, 21:51
eger imkan var ise ,paf ve genc takimlarimizdan yetenekli futbolcularla en azindan ayda bir ufak bir reportaj yapilsa bizde bu vesile ile onlari tanimis oluruz.sivassporun bütün takimlarinin oynadigi bütün müsakabalarinin skorlarinin ve puan tablolarini görebilsek cok iyi olurdu.hem böyle bir calisma genclerimizide motive edecektir diye düsünüyorum

28 EYLÜL 2009
12.10.2010, 22:36
eger imkan var ise ,paf ve genc takimlarimizdan yetenekli futbolcularla en azindan ayda bir ufak bir reportaj yapilsa bizde bu vesile ile onlari tanimis oluruz.sivassporun bütün takimlarinin oynadigi bütün müsakabalarinin skorlarinin ve puan tablolarini görebilsek cok iyi olurdu.hem böyle bir calisma genclerimizide motive edecektir diye düsünüyorum

A2 yeterli olacaktır gardaş. Röportaj konusunda da aynı düşüncelerdeyiz. Pilot takımımız hakkında da bilgiler almalıyız.

KAOS
09.11.2010, 23:03
Anlamıyorum, neden konu kilitleniyor?
Geçen konuyu ben açmıştım ve bir sürü katılım olmuş tartışılmıştı, ne var bunda, bir başka takımın teknik direktörü hakkında çıkan haberi paylaşıyoruz ve bildiklerimizi paylaşıyoruz, Sivassporun bu halde olmasının nedenlerinden bir tanesinin de bu olduğu da bal gibi biliyoruz, yönetiminde ta o teknik direktör zamanından beri olan transfer politikasının sonucu da ortada.
Hatta ligin bir başka takımının da (Bucaspor) benzer sorunlar yaşadığı ve yaşayacağı da bir başka gerçek.
Türkiye'de ki futbolun futbol sektörünün ne gibi bir yozlaşma içerisinde olduğunu dile getirmek ve bunu ucundan da olsa tartışmak ne zamandan beri hata oldu.
Ve site yönetimine neden kapatıldı diye soruyorum lütfedip bir cevap bile verilmiyor.
Bunu kabul etmek mümkün değil..
Site yönetiminde açıklama bekliyoruz...

merkez-2
09.11.2010, 23:09
Diğer konular formu niye var. Konu diğer konulara açılmış. YAZIK!!! dimi ama..

KAOS
09.11.2010, 23:11
Diğer konular formu niye var. Konu diğer konulara açılmış. YAZIK!!! dimi ama..

Mesajını anlamadım????

burakkova
09.11.2010, 23:25
çok iyi yapmışlar.. iyi ki kilitlenmiş malum konular.. site yönetimini tebrik ediyorum.

Ertugrul
09.11.2010, 23:33
Anlamıyorum, neden konu kilitleniyor?
Geçen konuyu ben açmıştım ve bir sürü katılım olmuş tartışılmıştı, ne var bunda, bir başka takımın teknik direktörü hakkında çıkan haberi paylaşıyoruz ve bildiklerimizi paylaşıyoruz, Sivassporun bu halde olmasının nedenlerinden bir tanesinin de bu olduğu da bal gibi biliyoruz, yönetiminde ta o teknik direktör zamanından beri olan transfer politikasının sonucu da ortada.
Hatta ligin bir başka takımının da (Bucaspor) benzer sorunlar yaşadığı ve yaşayacağı da bir başka gerçek.
Türkiye'de ki futbolun futbol sektörünün ne gibi bir yozlaşma içerisinde olduğunu dile getirmek ve bunu ucundan da olsa tartışmak ne zamandan beri hata oldu.
Ve site yönetimine neden kapatıldı diye soruyorum lütfedip bir cevap bile verilmiyor.
Bunu kabul etmek mümkün değil..
Site yönetiminde açıklama bekliyoruz...

Sitede Kaos çıkmasın diye konunuz kilitlenmiştir. Bir eski teknikdrektörün Sitemizde haddinden fazla yer bulduğu konusundaki üyelerimizin yoğun isteğini site yönetimide uygun bulmuş ve gerekli işlem yapılmıştır.

Not: Bu konuda daha fazla açıklama forumda yapılmıyacaktır. Lütfen fazladan bilgi almak isterseniz özel mesaj yolu ile yöneticilerimize ulaşın.

58akif34
10.11.2010, 00:41
bu sitede olmasa sivasspor hakkında hiçbir haberi alamayacağız iyiki bu site kurulmuş fakat bazı konular tam bir muamma mesela ben iki yıldan fazla zamandır bu siteye üyeyim çok yorumum var birçok yorumuma teşekkür edilmiş fakat ben konu açamıyorum bakıyorum daha yeni üye olan birisi hemen konu açabiliyor hemde sivasspor taraftarı bile değil bu konuda biraz bilgi istiyorum tekrardan böyle bir site kurulduğu için çok teşekkür ederim

Ahmet92
10.12.2010, 18:43
bu sitede olmasa sivasspor hakkında hiçbir haberi alamayacağız iyiki bu site kurulmuş fakat bazı konular tam bir muamma mesela ben iki yıldan fazla zamandır bu siteye üyeyim çok yorumum var birçok yorumuma teşekkür edilmiş fakat ben konu açamıyorum bakıyorum daha yeni üye olan birisi hemen konu açabiliyor hemde sivasspor taraftarı bile değil bu konuda biraz bilgi istiyorum tekrardan böyle bir site kurulduğu için çok teşekkür ederim

Ayni Problemi bende yasiyorum. Gercekten Site cok Güzel ama ben Konu acamiyorum.

58CeZa58
10.12.2010, 19:31
macin hakemi konusu bence gereksiz
insanklar macin hakemiyle ilgili degil
daha cok macla ilgili birsyler yaziyorlar onuda
mesela simdi sivasspor - konyaspor konusuna yazabilirler yani lüzümsüz konulari acmiyalim

ve gecen bana mini sohbete macin linkini yoliyorum diye birsey yazdi
bi moderator mü ne
gecen ama kendisi mini sohbetde link yolladi facebookunkini
beni ilgilendirmez macinkimi neyinse link linkdir !!!
sivasspor.com un bi konu linki olsa tamam derdimde facebookda bi baska sitenin linki

ve bazen konularda belki olumsuz selyer yazsak biel gelip mileltin yazdikalrini kafalarina göre silmesinler
yada silelerse
msj yazsinlar böyle söyle yazdiniz olmaz falan diye
kafalarina göre herkez istedigni konuda silyior silebilecek olanlar
yani modilermi artik kimse bilmiyorum

ve birazda görüs özgürlügü olsun bu sitede
biri baskani sevmyiroum yazarsa yazar gelip
bi modi silemez onun yazdigni herkezinde biraz
bi GÖRÜS ÖZGÜRLÜGÜ olsun

kimi yönetimi sevmez kimi abskani kimi teknik direktörü

oNuR
10.12.2010, 19:50
Ayni Problemi bende yasiyorum. Gercekten Site cok Güzel ama ben Konu acamiyorum.

Konu açabilmek için 100 mesaj ve üyeliğinizin 100 günü geçmesi gerekmektedir

BOUN
10.12.2010, 19:53
Arkadaşlar gerek bu forumda gerekse mini sohbet kısmında bazı kardeşlerimizin konu açamama konusunda sıkıntı yaşadıkları ve bilgi talep ettikleri görülmektedir. Bu hususu bu forum başlığı altında açığa kavuşturmakta fayda var.

Bir üyemizin konu açabilmesi için sitemize üyeliğinin 100 günü doldurmuş olması ve forumlarda 100 mesaj sayısına ulaşmış olması gerekmektedir.

Eğer bu kriterleri sağlıyor ise muhtemelen otomatikman konu açma yetkisi kendisine verilecektir. Yok eğer hala konu açamıyorum diyorsa, sitemizdeki yönetici arkadaşlara özel mesajla durumu bildirirse kendisine muhakkak dönüş yapılacak ve sorun halledilecektir.

Saygılarımla.

GuVeN
10.12.2010, 20:08
Bir de bazı arkadaşlar konu açma yetkileri olmasına rağmen,forumda Haberler bölümü altında konu açmaya çalışıyorlar.Haberler bölümü altında sadece site habercisi konu açabiliyor. Diğer forum başlıkları altında konu açmaya çalışın lütfen. Buna rağmen konu açamıyorsanız herhangi bir görevli arkadaşa özel mesaj yoluyla bilgi verin lütfen. En kısa zamanda gereği yapılacaktır.

mgulseven
10.12.2010, 21:36
Arkadaşlar gerek bu forumda gerekse mini sohbet kısmında bazı kardeşlerimizin konu açamama konusunda sıkıntı yaşadıkları ve bilgi talep ettikleri görülmektedir. Bu hususu bu forum başlığı altında açığa kavuşturmakta fayda var.

Bir üyemizin konu açabilmesi için sitemize üyeliğinin 100 günü doldurmuş olması ve forumlarda 100 mesaj sayısına ulaşmış olması gerekmektedir.

Eğer bu kriterleri sağlıyor ise muhtemelen otomatikman konu açma yetkisi kendisine verilecektir. Yok eğer hala konu açamıyorum diyorsa, sitemizdeki yönetici arkadaşlara özel mesajla durumu bildirirse kendisine muhakkak dönüş yapılacak ve sorun halledilecektir.

Saygılarımla.

100 mesajı çoktan geçtim 300 mesajlara geldim ama bende konu açamıyorum.Gerçi açıp açmamam önemli degil buradaki konu açan arkadaşlarda benim açacagım konulara yakın konular açıyorlar onun için pek sorun degil benim için önemli olan SİVASSPOR'un başarısı ve başarıları.

myway
10.12.2010, 22:09
100 mesajı çoktan geçtim 300 mesajlara geldim ama bende konu açamıyorum.Gerçi açıp açmamam önemli degil buradaki konu açan arkadaşlarda benim açacagım konulara yakın konular açıyorlar onun için pek sorun degil benim için önemli olan SİVASSPOR'un başarısı ve başarıları.

100 mesaj + 100 gün ;)

migroArmis
10.12.2010, 22:57
Konu açabilmek için 100 mesaj ve üyeliğinizin 100 günü geçmesi gerekmektedir

Dediğiniz özellilkler bizde war ..ama hala konu açma yetkiniz yok diye bir ibare görünüyor bende..

58_SEMİH_58
10.12.2010, 23:21
Konu açma dalgası almış başını gidiyor.Çok mu önemli birşeyde biz mi kaçırıyoruz :rolleyes:

alemdarlar
11.12.2010, 14:43
Forum sayfasın da;

''Futbol Federasyon'' diye yazılmış forum adı var.''Türkiye Futbol Federasyonu'' yazmalıdır.

Forum sayfasın da;

''Milli Takım Hakkında'' diye yazılmış forum adı var.''Milli Takımlarımız Hakkında'' yazmalıdır.

Teşekkürler...

alemdarlar
12.12.2010, 00:05
Forum sayfasın da;

''Futbol Federasyon'' diye yazılmış forum adı var.''Türkiye Futbol Federasyonu'' yazmalıdır.

Forum sayfasın da;

''Milli Takım Hakkında'' diye yazılmış forum adı var.''Milli Takımlarımız Hakkında'' yazmalıdır.

Teşekkürler...

Özür diliyorum.Eksik söylemişim.

Ayrıca Süperlig yerine Süper Lig yazılmalıdır.

Teşekkürler...

tekdoktirin
12.12.2010, 00:23
Yazıyımmı silmeyin ama bir hükümet yanlısı olmayın iki bırakında insanlar dogruları örensin federesyonu ve hakemlerini eleştirelim

58_SEMİH_58
14.05.2011, 18:58
Son hafta fb ile oynayacagımız maça kadar sitede seviyesiz ve boş yorumlar mutlaka olacaktır ve trabzonluların sayısı bir hayli artacaktır :) Fb maçına kadar üye alımı kapatılmasının gerektigini düşünüyorum

Caner POLAT
14.05.2011, 20:16
Üye alımı durdurulmalı bencede ortalığı karıştırmak isteyenler mutlaka olacaktır.

HALIL
14.05.2011, 20:20
zaten bugunku trabzonlu vardi herif bizi provoke etti ama sonra susturduk:D

DOGU_BEY
03.08.2011, 01:16
sitemizde link olarak değil de direkt sayfada paylaştığın anda izlenebilen videolar olmalı ya da yapılabiliyor da ben mi yapamıyorum bilgim yok..bu konuda bişeyler yapılabilirse daha güzel olur..

migroArmis
03.08.2011, 01:28
Görüş öneriler oldukça güzel...Ama emin olun taradtar siteniz kanatimce birçok taraftar sitesinden daha güzel ve anlaşılır seviyede..En iyisi diyebilirim...

alemdarlar
05.08.2011, 05:17
Yöneticiler sabit yazıların ve başlıkların nokta,virgül,Küçük harf,büyük harf gibi yazılmasına dikkat etmeli...

Forumda başlık var...SÜPERLİG

Doğrusu...SÜPER LİG

Ve daha benzerleri...

Teşk. ederim..

DOGU_BEY
04.03.2013, 23:06
Sevgili site yönetimi benim bugün öğlen saatlerinde açtığım RAPOR ZAMANI başlıklı konu neden kapatılıp başka bir konun içine yama yapılmıştır? Bunun gerekçesini ve mantığını açıklarsanız sevinirim...Fikir paylaşılan bir forum sitesinde küfür ve hakaret asla yokken ne amaçla bu konu örtbas edilmiştir?

Bilmeyen arkadaşlar için de konu aynen aşağıdaki gibidir, umarım tatmin edici ve mantıklı bir açıklama yaparsınız..Ya da bu konuyu da kapatırsınız!

İşte öğlen açtığım konu:

•Takımın şu an ligde bulunduğu durum bazıları rahat konuşsa da çoğumuza göre oldukça kritik...Bu seneki lig tablosunda hem alt hem üst sıralar arasında fazla puan farkı yok...Takımımız da şu an tam ortada ama son haftalardaki daha doğrusu bu sezonun genelinde gösterdiği İSTİKRARSIZ tabloyla küme düşme potasına daha yakın...

•Bu takımı zorlu süreçte hiç düşünmeden korkmadan teslim alıp önce ligde tutan daha sonra da geçen yıl play off oynatma başarısı gösteren Rıza Çalımbay'dır...Bunu hiçbir Yiğido unutmaz ve inkar da etmez...

•Aynı şekilde bu sezon başında sözleşmesini uzatırken o sözleşmeye bjkden teklif gelirse maddesini koyduran, daha sonra bjk ile adı geçip bir anda o kulube gitmeye can atan ve bu yüzden de ilk geldiği sene gibi ne takıma ne de transfere gereken önemi veren ve ilk yılındaki gibi transfer için yönetime baskıda bulunmayan da RIZA ÇALIMBAY'dır.

•Geldi geleli ben transfer konusu dışında hocadan bir bilgi veya rapor istendiğini hatırlamıyorum..Şu anki istikrarsız ve kritik tabloya baktığımızda ise eğer hemen bu yaraya neşter vurulmazsa lig sonunun karanlık olabileceği hepimizi endişelendiriyor...

•Çözüm: Bu aşamada kısa vadede sonuç getirecek en mantıklı yol yönetimin daha doğrusu sayın başkanımızın acilen hocadan RAPOR istemesi, teknik kadro ve oyunculara gereken soruları sormasıdır...Hoca değişikliği ise bence de şart ama artık bu iş, şu aşamada fayda sağlamaz, sezon sonuna kalmalıdır. Burda isim vermeyeceğim zaten hepimiz kimlerin bu formayı hakettiğini veya ne diye oynatıldığını biliyoruz...İşte bu konularda başkanımızın devreye girip gerekirse bu takıma artık zarar vermeye başlayanlara kadro dışı veya para cezası vermesi ve teknik kadrodan da ayrtıntlı bir rapor istemesi şart olmuştur...Çünkü ligimizde bazen böyle kritik dönemlerde başkanların devreye girip olaya el atması genelde olumlu sonuçlar vermiştir..İş işten geçmeden hocasından futbolcusuna hatta yöneticisine kim bu takıma zarar veriyor ve bu takımı haketmiyorsa gereken hesap sorulmalıdır..Bazıları hala rahat davransa da şu anki lig tablosu ve hakemlerin son haftalarda bize aldığı tavrı ve perde arkasında dönenleri düşünürsek hiç de rahat değiliz!

•Unutmayalım isimler ve kişiler geçicidir kalıcı olan SİVASSPOR'umuzdur...Bu şehrin tek umudu bu takımdır, başka SİVASSPOR yok!!!

SIVAS58FOREVER
04.03.2013, 23:12
Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başk olmasa

DOGU_BEY
04.03.2013, 23:16
bravo site yönetimi, yanıltmadınız beni, işinize gelmeyince hemen bu konuyu da kapatıp Sitemiz Hakkındaki Görüşleriniz başlığına sıkıştırdınız..işiniz bu mantıklı bir açıklama yapmaya ne gerek var değil mi?

Ertugrul
04.03.2013, 23:41
bravo site yönetimi, yanıltmadınız beni, işinize gelmeyince hemen bu konuyu da kapatıp Sitemiz Hakkındaki Görüşleriniz başlığına sıkıştırdınız..işiniz bu mantıklı bir açıklama yapmaya ne gerek var değil mi?

Konu hakkında bilgim yok anacak bu tür şikayet yada önerileriniz için bu başlık açılmıştır ve sansür başlıklı konunuzu ben buraya taşıdım. Forum düzeni, konu kirliliği v.s gibi sebeplerden dolayı bazen bu türden düzenlemelere istemeyerek te olsa gitmek zorunda kalıyoruz. Takımımızın son haftalarda aldığı kötü sonuçlardan dolayı, Yiğidolar haklı olarak duygularını sitemiz aracılığı ile dillendirmek istiyorlar ve bir çok konu başlığı aynı günlerde açılıyor. Gönüllü olarak görev yapan yönetici arkadaşlarımızda forum düzeni ile üyelerimizin hakları arasında gerilim yaşıyorlar. Hata bizler içinde geçerli anacak kasıt olamaz. Sizler Sivasspor.Com' un vitrini görüyorsunuz ancak bu işin birde mutfağı varki oldukça stresli ve fedakarlık isteyen bir alan, bu zor ve sıkıntılı günlerde bu türden problemlerin yaşanması da normal sanıyorum, karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile bu günleride atalatacağımıza inanıyorum...