Orijinalini görmek için tıklayınız : TRT kime hitap ediyor?

EsEs2626
08.09.2008, 10:49
TRT, (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu)

Bakınız TRT kendisini nasıl tanımlıyor;
"Türkiye'nin kamu yayıncılığı yapmakla görevlendirilen tek yayın kuruluşu TRT, halkın geri bildirimine önem veren açık, dinamik, üretken ve en önemlisi cumhuriyet ilkelerine bağlı, tarafsız yayıncılığı hedef edinmiştir."
Burada en önemli iki nokta; Kamu ve tarafsız!

Kamu kimdir? Halktır.

Tarafsız yayıncılık nedir? Herkese eşit mesafede yaklaşmaktır.

Peki futbol sektöründe TRT kamuya, yani halka tarafsız bir şekilde hitap ediyor mu?

Mesela, sadece 4 takım için ayrı bir program olan "Stadyum"u yayınlayıp, diğer 14 takım için gecenin geç saatlerinde "Tele Lig" programı ile hitap etmesi, üstün körü alel acele müsabakaları geçiştirmeleri, kamuya, bir başka deyişle halka tarafsız bir şekilde hitap ettiği anlamına mı geliyor?

Dört takım için bazen 3, bazen de 4 saat vakit ayırıp, diğer 14 takımı 1 saat içinde geçiştirmek, kamuya tarafsız bir şekilde hitap ettiği anlamı mı taşıyor?

TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) için kamu, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarımıdır sadece?

Yoksa kamu, Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek ligi olan Süper Lig'teki bütün 18 takımın taraftarımıdır?

Tarafsız yayın ilkesi, TRT kuruluşuna göre bu anlayışın neresindedir?

Lig TV, ATV, Show TV, Kanal D, Star vs. özel yayın kuruluşlarının da davranışlarının TRT'den farklı olmadığını biliyoruz ve tasvip etmiyoruz. Fakat, adı üstünde bu kanallar özel.

Ama hepimizin vergileri ile finanse edilen TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURULUŞU'nun böyle bir yayıncılık anlayışını sergilemeye hakkı yoktur ve asla kabul edilemez.

Tüm Anadolu kulüpleri taraftarlarına sesleniyoruz. Bu ayrımcılığa ve tarafsızlığa sesinizi yükseltin. Ulaşabildiğiniz bütün devlet kurumlarına tepkinizi iletin. Birileri tarafından kurulmuş bu düzen bu güne kadar böyle gelmiş olabilir ama bunun böyle gitmesi gerekmiyor! Türk futbolu yanlızca 4 ayrıcalıklı takımdan oluşmuyor.

www.061626.com
haydigencler.com
bursasporum.com
eskişehirspor.com
gecekondu.org
Artık yeter!

http://img114.imageshack.us/img114/9996/pict0233ri8.jpg

Biz ESKİŞEHİR GENÇLERBİRLİĞİ BURSASPOR ANKARAGÜCÜ taraftarları olarak artık gecenin bir vaktine kadar beklemeden sıkıldık.

http://img160.imageshack.us/img160/4987/pankarthazrcopyxw4.jpg

izmirliyiğido35
08.09.2008, 11:51
sana ibret ve dehşetle katılıyorum çok doğru
trt tarafsız kal

esmerin havasına 34 ün aragazına tam 35 İZMİR

yigidomustafa58
08.09.2008, 11:52
arkadaşım sana katılıyorum ve haykırışına kulak veriyorum...

GeNÇLiK_58
08.09.2008, 13:01
Trt bizansı tutma. Taraflı ol.Bütün takımlara eşit davran.

sivaslı105
08.09.2008, 13:46
gardaş lafına dikkat et ALLAHIN affettiğini sen kimsinde affetmiyorsun kendine gel günaha girme sivaslı olarak bir yiğido olarak seni kınıyorum laflarına dikkat et.ne demişler insana ne gelirse ya elinden ya belinden ya da dilinden gelir ...onun için konuştuğun kelimelere dikkat et.ALLAHIN olur dediğine sen hiç bi şekilde karışamazsın anladnmı...en büyük sivasspor gardaşşş...sivasspordan vazgeçemeyiz sivastan vazgeçemeyiz bu benim için bir gerçek her şey sivassporun başarısı için bursaspor maçına tüm yiğidoları bekliyoruz...

Holigan Sivaslı
08.09.2008, 14:08
helal olsun doğruları söylemişin aynı tepkiyi ligtv vermememiz lazım... amaa çok büyük bir tepki olmalı...

antik58
08.09.2008, 14:17
yahu kardesım guzelde yıne trtde azda olsa macımıza bakabılıyoruz tabıkı bızde saatlerce konusulsun ısterız ama rant meselesı baksana sms kampanyasında bıle rezıl olduk bu ısler kucuk ısler degıl.

serdar balimidir nedir o yorumcu olacak adammı ama oluyor bızede o programı ızlememek dusuyor bu kadar basıt.

yigidolar06
08.09.2008, 14:43
Varsa yoksa üç büyükler trabzonda kendini yırtıyor sesim geliyormu diye herşey ortada türk futbolunun içler acısı hali yazık vallahi çok yazık ES ES aramıza hoş geldin

cenk5821
08.09.2008, 15:00
cok dogru ne ya bu bi derbi oluor butun gun onla sonra superlig programina zmn kalmıyor 1 sate konusamadan macn gollrini gosteriyo

ilteriş58
08.09.2008, 15:13
çok doğru kardaş. Adamlar saatlerini ayırdıkları istanbul takımlarıyla ilgili konşup duruyorlar. Zaten bu adamların anadolu klüpleriyle ilgili bi fikirleri de olduguna inanmıyorum. Ayıp diye bişey var. diğer kanallara bişey diyemeyiz belki ama trt nin bunu yapması gerçekten yazık. sonra da çıkıp Türk futbolu gelişmiyor bilmemne gibi nutuk atarlar. televizyonda bile 4 tane takımla ilgili konuşuyosunuz, türk futbolu 4 takımdan ibaret değildir. Gelişmiyor gelişmez demekle olmaz desteklemessen nasıl gelişecek ulan Türk futbolu!!

muttalip58
08.09.2008, 15:30
arkadaşım herkes gibi bende sana katılıyorum trt tarafsız kal

izmirliyiğido35
08.09.2008, 16:00
ARKADAŞLAR BEN DERİM Kİ TEPKİMİZİ STADYUM VE TELELİG PROGRAMLARINA MAİL ATARAK DİLE GETİRELİM BELKİ O ZAMAN GÜNDEME GELİR

ANTİ İSTANBUL VARSA YOKSA ANADOLU

EsEs2626
08.09.2008, 16:53
İsteyene örnek mail tepkimizi koyalım...

ARTIK SESIMIZE KULAK VERIN.

ÖZELLIKLE SPOR PROGRAMLARINDA BUGUNE KADAR ANADOLU KLUPLERININ MAC GORUNTULERI 5 DK AMA FB GS BJK TS MACLARI ISE 4 SAATE YAKIN DILE GETIRILIYOR ARTIK BIZLER DE ESITLIK ISTIYORUZ STADYUM DA4 BUYUKLER DIYE TABIR ETTINIZ KLUPLERIN MACLARINI DIGER14 KLUBUN ISE TELE LIG ADINDA PROGMADA GOSTERIYORSUNUZ ARTIK BOYLE OLMAMASINI ISTIYORUZ CUNKU 14 KLUPP OLMAZDA DIGER 4 KLUBTE OLMAZ.BIZ ANADOLU TARAFTARLARINI IYI YAPTIGI SEYLERI HICBIRZAMAN TAM ANLAMIYLA MEDYADA GOREMEDIK AMA UFACIK BIR OLUMSUZLUKTA ISE OLAYLARI BUYUTUP ANADOLU TARAFTARINI HOLIGAN GIBI GOSTERILMESINI ISTEMIYORUZ

TÜRKİYEDE SADECE 3 EZİKLER YOK UNUTMAYIN !!!!!!!!! BİZLERDE VARIZ BU İŞİN İÇİNDE.ANADOLUDAN SİZLERE BAŞ KALDIRIYORUZ YETER ARTIK TÜM TAKIMLARA EŞİT HAK EŞİT MUAMELE.SİZLERE OLAN BU TEPKİLERİMİZİ HER TÜRLÜ ORTAMDA DİLE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ.
SAYIN ERDOĞAN ARIKAN BİZLERİN SESİNİ DUYMAK ZORUNDASINIZ.DUYMALISINIZ ÇÜNKÜ BİZ ANADOLUYUZ.MİLYONLAR ANADOLUDA YAŞIYOR.ANADOLU TAKIMLARI İLE KALPLERİ ATIYOR.YAŞASIN ANADLU KARDEŞLİĞİ

stadyum@trt.net.tr
telelig@trt.net.tr

---buda gelen cevap---

From: Stadyum (stadyum@trt.net.tr)
Sent: Sunday, September 07, 2008 8:13:47 PM
To: Oktay Tosun ()

Sayın izleyicimiz
Programımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler.
Eleştirileriniz,önerileriniz ve uyarılarınız daha güzel bir programla karşınıza çıkmamız için bize yardımcı olacaktır.
www.trt.net.tr web adresimizdeki anketimize katılırsanız seviniriz.
Katkılarınızın devam etmesi dileğiyle...
STADYUM EKİBİ

Arif Coşkun
08.09.2008, 16:55
Bence parası olana..................

mehmetlafci
08.09.2008, 16:58
aslında program güzel ama maçları vermeleri konusunda biraz kötüler.aslında telelig i kaldırıp stadyumu o saate kadar devam ettirseler,o kadar yorum yapıyolar dakkalarca konuşuyolar onun yerine diğer maçları verseler daha iyi olur.ama hiç değilse maçları orası veriyoda izleyebiliyoruz.

mysuskunx
08.09.2008, 16:59
doğru söze ne denir......................... .

etzel1967
08.09.2008, 17:27
trt de aslında her takıma eşit mesafede duruş ve objektif bakış açısı vardı eskiden...ama stadyum programı ile trt de şekil değiştirerek tıpkı diğer özel tvler gibi oldu...bir kere kamu kurumu olan trtye yakışan bir tavır değil bu...o programda 4 takımın maçları yayınlanıp uzun uzun yorumlanırken diğer takımlar resmen geçiştiriliyor...türkiye ligi 4 takımdan ibaret değildir...4 büyük ve diğerleri kavramını reddediyorum...bunu yıkabilmek için anadolu artık bir şampiyon çıkarmak zorunda...öyle yada böyle...

arif1959
08.09.2008, 17:38
arkadaşlar üç büyüklerde olmadan olmuyor üç büyüklerle maç oldumu hasılat oluyor esnaf satış yapıyor

BOUN
08.09.2008, 17:53
Bu TRT denen çiftlik yıllarca anadolu insanının elektrik faturalarından aldığı ''TRT payı'' denen Deli Dumrul zorbalığıyla fonlandı, yemlendi, ayakta kaldı. Şimdi de ne yazık ki İstanbul basınının dümenine girdi ve İstanbul takımlarının yayın organı haline geldi.

Bu çarpıklığa dur demek için oluşturulan bu platforma sonuna kadar destek veriyorum. Kendi adıma bir Sivasspor taraftarı olarak mevcut yapıdan ve gidişattan duyduğum rahatsızlığı belirten e-postayı gönderdim.

Bütün Sivassporluları bu harekete destek olmaya ve hakkımız için birliğe davet ediyorum. Lütfen susmayın, güdülen koyun gibi görülmekten duyduğunuz rahatsızlığı onurlu bir şekilde bu beylere duyurun!

Bu çanaktan yemek yiyip sonra tekrar bu çanağa işemeye çalışmayın üç büyültülmüş yalakaları, kendinize gelin!

newceri_58
08.09.2008, 17:58
BUKADARDA YUKLENMEYIN ONDAN BASKADA ADAM GIBI GOSTEREN YALAN YANLIS KISA MISA YORUM YAPAN BIR TRT BASKA HANGI KANAL UZERINE DUSUYOR ANADOLU KULUPLERININ:::TRT YE DEGILDE DIGER KANALLARA YUKLENMEK LASIM BENCE::::YIGIDI WUR OLDUR ,HAKKINI YEME DEMIS ATALARIMIz....SAYGILAR...

EsEs2626
08.09.2008, 18:05
Lig TV, ATV, Show TV, Kanal D, Star vs. özel yayın kuruluşlarının da davranışlarının TRT'den farklı olmadığını biliyoruz ve tasvip etmiyoruz. Fakat, adı üstünde bu kanallar özel.

Ama hepimizin vergileri ile finanse edilen TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURULUŞU'nun böyle bir yayıncılık anlayışını sergilemeye hakkı yoktur ve asla kabul edilemez.

TRT ye gerekli mailleri yollayalım arkadaşlar...

merkez_emre
08.09.2008, 19:04
konuyu acıp tekrar gundeme getırdınız ıcın tskler ama sivasspor lu seyırcılere 10.000 maıl atın sampıyon olacaksınız yada 500 kısı yuruyus yapın sampıyon olun dense atılan maıl 1,000i toplanan kısı 100 ü gecmez !!!!

ben ornek maılı ıkı programada atıyorum ınsallah sesımız gerektıgı gıbı duyulur...

Anti Bizans
Forza ANADOLU!!!

oktay061626
08.09.2008, 19:21
TRT, (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu)

Bakınız TRT kendisini nasıl tanımlıyor;
"Türkiye'nin kamu yayıncılığı yapmakla görevlendirilen tek yayın kuruluşu TRT, halkın geri bildirimine önem veren açık, dinamik, üretken ve en önemlisi cumhuriyet ilkelerine bağlı, tarafsız yayıncılığı hedef edinmiştir."
stadyum@trt.net.tr

telelig@trt.net.tr

Burada en önemli iki nokta; Kamu ve tarafsız!

Kamu kimdir? Halktır.

Tarafsız yayıncılık nedir? Herkese eşit mesafede yaklaşmaktır.

Peki futbol sektöründe TRT kamuya, yani halka tarafsız bir şekilde hitap ediyor mu?

Mesela, sadece 4 takım için ayrı bir program olan "Stadyum"u yayınlayıp, diğer 14 takım için gecenin geç saatlerinde "Tele Lig" programı ile hitap etmesi, üstün körü alel acele müsabakaları geçiştirmeleri, kamuya, bir başka deyişle halka tarafsız bir şekilde hitap ettiği anlamına mı geliyor?

Dört takım için bazen 3, bazen de 4 saat vakit ayırıp, diğer 14 takımı 1 saat içinde geçiştirmek, kamuya tarafsız bir şekilde hitap ettiği anlamı mı taşıyor?

TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) için kamu, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarımıdır sadece?

Yoksa kamu, Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek ligi olan Süper Lig'teki bütün 18 takımın taraftarımıdır?

Tarafsız yayın ilkesi, TRT kuruluşuna göre bu anlayışın neresindedir?

Biz 061626.com olarak tüm Anadolu kulüpleri taraftarlarına sesleniyoruz. Bu ayrımcılığa ve tarafsızlığa sesinizi yükseltin. Ulaşabildiğiniz bütün devlet kurumlarına tepkinizi iletin. Birileri tarafından kurulmuş bu düzen bu güne kadar böyle gelmiş olabilir ama bunun böyle gitmesi gerekmiyor! Türk futbolu yanlızca 4 ayrıcalıklı takımdan oluşmuyor.

Artık yeter!

oktay061626
08.09.2008, 19:23
http://www.061626.com/v0.12/news.php?readmore=1799

titizyiğido
08.09.2008, 20:01
evet doğru ama türkiyede anadolu takımıysan bu böyle yapacak bişey yok kimsenin tarafsız olacağı falan da yok

sivasli215
08.09.2008, 20:02
BUKADARDA YUKLENMEYIN ONDAN BASKADA ADAM GIBI GOSTEREN YALAN YANLIS KISA MISA YORUM YAPAN BIR TRT BASKA HANGI KANAL UZERINE DUSUYOR ANADOLU KULUPLERININ:::TRT YE DEGILDE DIGER KANALLARA YUKLENMEK LASIM BENCE::::YIGIDI WUR OLDUR ,HAKKINI YEME DEMIS ATALARIMIz....SAYGILAR...

dediklerine bende katılıyorum.trt ne yapsın,bu iş duygusallıkla yürümüyor arkadaslar,tamamen arz talep meselesi!

geçen sene sivasımızın yaptığına bu yıl 2-3 anadolu takımı daha ortak olursa bu tablo eminim böyle olmayacaktır,bunun içinde anadolu takımları önce kendilerine düşen görevi yerine getirsin sonra eger trt işini yapmazsa hep birlikte yüklenelim trt'ye....

mustafayildiz92
08.09.2008, 20:44
burda yazmak bişeyi değiştirmez bunu e mail atmalıyız.

yusuf_yusuf
08.09.2008, 21:01
evet sonunakadar haklısnız size katılıyorum sonunakadaar

merkez_emre
08.09.2008, 21:09
dediklerine bende katılıyorum.trt ne yapsın,bu iş duygusallıkla yürümüyor arkadaslar,tamamen arz talep meselesi!

geçen sene sivasımızın yaptığına bu yıl 2-3 anadolu takımı daha ortak olursa bu tablo eminim böyle olmayacaktır,bunun içinde anadolu takımları önce kendilerine düşen görevi yerine getirsin sonra eger trt işini yapmazsa hep birlikte yüklenelim trt'ye....

pardon ben katılmıyorum....benım bıldıgım devlet calısma yaptıgı sektorlerde kar amaci gütmez istihdam yada hizmet amaci güder bunun ıcınde mecburen herkese esit mesafede olmak zorundadır

Mursallı yiğido
08.09.2008, 21:28
Adamlar varsa yoksa 4 büyük takımı konuşuyorlar.Anadolu klüplerinin maçlarının özetini bile zoru zoruna bulurken,4 büyüklerin pozisyonlarını seyredip duruyoruz.Gerçi onlar da haklı.Hangi takımın daha fazla seyircisi varsa ona önem veriyor.Çoğu anadolu insanı kendi memleketi yerine istanbulun takımlarını tutuyor.Kendi memleketimizin takımlarına sahip çıkalım...

etzel1967
08.09.2008, 22:09
arkadaşlar aslında kabahat birazda anadolulu olduğu halde, şehrinin takımını değil de istanbul takımlarını tutanlarda...her şehir bir bütün olarak kendi şehrinin takımını tutarsa, kendi takımına sahip çıkarsa, mesela ankaraya giden istanbul takımları ne zaman gerçek bir deplasmana gittiklerini anlarlarsa o zaman gerekli kamuoyu baskısı sağlanmış olur...mesela bir sivaslı nasıl olurda sivasspor harici bir takımın şakşakçılığını yapar???

DOGU_BEY
08.09.2008, 23:50
evet yukarıdaki arkadaşa aynen katılıyorum biz bu 4 buyukler ya da istanbul her neyse bu tabuyu yıkmalıyız önce herkes kendi şehrinin takımını tutmalı öncelikle trt nin tutumunu da elbette eleştiriyorum anadolu takımları ağızlarıyla kuş tutsalar da yaranamıyorlar kimseye

oktay061626
09.09.2008, 08:43
en azından bırsye olmaz demeyelım bır emaıl ne kaybettırır cok zamanda almaz dımı

yerliturkuaz
09.09.2008, 09:03
Trt cok hantal calisan bir kurum haline geldi devletin kafasi nereye eserse oraya dogru gidiyor...

HaSiVasLıM58
09.09.2008, 09:45
Elbette bazı haksızlıklar var ama yinede TRT Radyo Televizyonu diğerlerine nazaran çok daha kaliteli..

EsEs2626
09.09.2008, 09:47
Anadolu kulüplerinin TRT isyanı

08 Eylül 2008 Pazartesi 19:00
Bursaspor taraftarlarının TRT'ye tepkisine diğer Anadolu kulüpleri de destek verdi. Stadyum Programına gelen tepkiler ve o tepkilerin nedeni:
TRT'nin Stadyum programını eleştiren futbolseverler, tepkilerini kanala fax çekerek ve mail göndererek gösteriyor.

Bursasporlu taraftarların buluşma adresi olan "bursasporum.com" adresinden yayınlanan bildiriye, birçok anadolu kulübü kendi platformlarından destek verdi.

Program süresince dört büyük takıma yayının büyük bölümünü ayıran TRT'nin Stadyum programına, geriye kalan 14 takımı kısa bir zaman dilimine sıkıştırması ve maç özetlerinin geç saatlerde yayınlanmasına tepki gösterildi.

sesimiz duyulmaya başladı

http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=80107

şafak58_35
09.09.2008, 10:21
keşke her kalan trt gibi olsa......

cihat14535858
09.09.2008, 12:42
EVET ARKADASLAR SU HAK TRT DEN ALINSIN NTV SPOR VERILSIN
ANADOLU KULUPLERININ MAÇLARINI YAYINLIYOLAR AMA HIC ZEVK ALINMIYOR SESI CIKMAYAN SIPIKER CANSIN MAC SUNAN SIPIKER.. HER NEYSE...
ANCAK NTV SPOR TV GIBI YAYIN YAPAN KANAL GORMEDIMM
HERGUN NERDEYSE TSL MACLARINI YAYINLAMAKTALAR TBRIK EDIYORUM....
YAYIN HAKKINI NTV SPOR ALSA NE GUZEL OLUR...

mmt26
06.01.2009, 21:14
TRT devlet televizyonudur
benim vatandaşımın vergisinden bu televizyona paylar ayrılmaktadır
o yüzden tüm türkiyeye hizmet etmesi gerekir bu kanalın
en azından 3 istanbul takıma 4 saat ayırıp yapılan stadyum programı yerine aynı saatlerde TRT2 veya TRT3 de bir 4 saatide anadolu kulupleri için ayırmalı detaylı yorumlar yapılıp anadolu taraftarlarının hizmetine sunulmalıdır!!!

altuntas58
06.01.2009, 21:25
TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) için kamu, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor mu Yoksa kamu, Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek ligi olan Süper Lig'teki bütün 18 takımın taraftarımıdıır evet trt malesef sözde tarafsız yayın yapıyor işin aslına bakarsak sözde büyükler ve diğerleri diye ikiye bölerek yayın yapıyor ben trtmizin %100 taraflı yayın yaptığına şahit oluyorum

muhisk
27.01.2009, 09:55
Ntvspor'a verilirse gece yarısını değil günün ilk ışıklarını bekler anadolu kulupleri. Ntv kaliteli yayın yapan bir kanal ama tamamen istanbul endeksli yayın yapıyorlar. Ntv entel yorumcuları dışında genel bizans medyasından farklı bir açılım getirmedi basın-yayın anlayışına ve getireceğini de sanmıyorum.

muhisk
27.01.2009, 09:59
Şampiyonluk yarışından uzak kaldığımız ve ligi 14. bitirdiğimiz yıl trt bizi gece ikiye kadar bekletiyor özellikle en son trabzonspor maç özetlerini veriyordu. Hatta bir kere ikiye kadar beklemiş ve tüm maç özetlerini veren trt bizi atlayıp yayını sonlandırmıştı. Biz o günleri de gördük, bu ligde düşenin dostu olmaz.

Bir de en azından büyük olmak ve saygı görmek için kendi seçtiğiniz vekil gs maçında fb beresiyle şeref tribununde maç izlememelidir...

sivaslıkamber
27.01.2009, 10:02
ANTİ İSTANBUL YİĞİDOLAR TRT OLMASIN İRT

astaravisa
27.01.2009, 12:22
Bir de en azından büyük olmak ve saygı görmek için kendi seçtiğiniz vekil gs maçında fb beresiyle şeref tribununde maç izlememelidir...

gelde şu cümleye katılma...

Bizler hep diyoruz ayrım olmasın ama, bizimgibi düşünenlerin sayısı kaç ki?
Keşke istanbul takımlarını destekleyenlerin sayısından fazla olsak.

acakislalimahoni
27.01.2009, 12:33
cok haklı bir yorum
bence esit davranılmalı ve hak edene hak ettiği gibi
davranılmalıdır

muhisk
29.01.2009, 18:05
gelde şu cümleye katılma...

Bizler hep diyoruz ayrım olmasın ama, bizimgibi düşünenlerin sayısı kaç ki?
Keşke istanbul takımlarını destekleyenlerin sayısından fazla olsak.

Sizin gibi düşünenlerin sayısı eminim ki süratle artıyordur. Bu biraz da başarıyla orantılı. Sivasspor şampiyon olursa veya şu istikrarını 5-6 yıl bozmadan devam ettirirse sivas bir futbol şehri bile olabilir.

Bu arada bizansın gerçek yüzünü bu sene gördüğünüzü sanıyorum. Geçen yıl size sempatik takım, ne güzel, aferin, dördüncü büyük vs.vs. söyleyenler istikarınızı koruyup onların canını fena halde yakmaya başladığınızda çirkef takım demeye başladılar. Bizansın gerçek yüzü budur. Bunlar yüz yüzlüdür, başarı için, rakbi alt etmek için her yola başvururlar, ki sivas da yavaş yavaş büyük takım kimliğine bürünmeye ve onları içerde dışarda yenmeye başladı. Yani artık sempatik takım aferim sivas değil yok edilmesi gereken potansiyel düşmansınız. Sivasspor başarılı oldukça saha dışında da güçlenecektir. Türk futbolunun Trabzonspor'u paçasından tutup aşağıa çekmeye çalışan fakat bir mühlet sonra şarampole yuvarlanan istanbul basınının sözde yeni dördüncü büyüklerinden birisi olmayacağınızı ve Türk futboluna 5. şampiyon takımı armağan edeceğinizi düşünüyorum. Kolay gelsin,başarılar...

esentepeli58
29.01.2009, 18:44
ya bu sene bız sampıyon olalımda isterse konusmasın ladra görelim g........lerini

ZİZU58
23.02.2009, 09:47

Bu konu da NTVSPOR daki %100 futbol da rıdvan da bence sivasspordan diğer kanallara göre daha çok bahsediyor ve dogru yorumlar yapıyor...