Orijinalini görmek için tıklayınız : Sözleşmesini Uzatacağız

SivasSpor.Com
09.09.2008, 22:11
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizc.jpg

Bülent Uygun "Sezon sonunda Mehmet Yıldız'ın sözleşmesini uzatacağız" dedi.

Uygun "Mehmet Yıldız ile geçen yıl tranfser görüşmesi yapılmıştı. Hiç bir futbolcu önemli bir kulüpten gelen teklife yok demez. Ancak bu gerçekleşmedi ve çok geride kaldı. Sezon sonunda Mehmet ile sözleşmemizi uzatacağız.''dedi.

MEHMET`İN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK
Uygun, devre arasında veye sezon sonunda Galatasaray`a gideceği şeklinde haberler yer alan Mehmet Yıldız ile sözleşme yenileyeceklerini belirterek, ¨Mehmet Yıldız önemli bir oyuncumuz. Herkesin bir bedeli var ve bu bedel ödenirse veririz. Mehmet Yıldız ile geçen yıl tranfser görüşmesi yapılmıştı. Hiç bir futbolcu önemli bir kulüpten gelen teklife yok demez. Ancak bu gerçekleşmedi ve çok geride kaldı. Sezon sonunda Mehmet ile sözleşmemizi uzatacağız. Futbolcularımız bizden memnun, bizde onlardan memnunuz. Sezon sonunda da iyi bir teklif gelirse bunu değerlendiririz.¨ diye konuştu.

LİG ÇETİN GEÇECEK
Süper Lig`de Pazar günü Bursaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor`da teknik direktör Bülent Uygun, zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Takımlar iyi transferler yaptı. Bu sene lig çok çetin geçecek" dedi.
Haftasonu Bursaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-beyazlılar, maç hazırlıklarını teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde sürdürüyor. Çalışmalara sakatlığı nedeni ile Mohammed Ali katılamazken, Hayrettin ise düz koşu çalışmalarını sürdürüyor. Kayserispor maçında sakatlanan Diallo`nun ise tamamen iyileştiği ve Bursa maçında forma giyebileceği bildirildi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren teknik direktör Bülent Uygun, ¨Bu sezon bütün kulüpler, doğru planlama ile doğru transferler yaptı. 4 büyüklerin aldığı oyuncular dünya çapında. Bunun yanı sıra Konya, Bursa, Gaziantep, Kayseri gibi takımlar çok iyi transferler yaptı. Bu yüzden lig çetin geçecek gibi görünüyor. Zaten ilk iki haftada alınan sonuçlar da bunu gösterdi. Mühim olan centilmenlik ve fair-play ruhu içinde bir lig olması. Lige bir beraberlik ve bir deplasman galibiyeti ile başlamamız bizim için sevindirici. Bursa, ikide iki yapmıştı. Kendi seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz. Bu maçı kazanmak için var gücümüzle sahada görevimizi yerine getireceğiz. Maçın iftar saatine gelmesi nedeni ile saati ileri almak için girişimimiz var. 19.00`da başlaması gereken maçı 19.30`a aldırıp taraftarımızın orucunu açtıktan sonra maça gelmesini sağlamak istiyoruz¨ diye konuştu.
Takımın giderek daha iyi bir form grafiği yakaladığını vurgulayan Uygun, ¨Sakatlıklar, geçen sezondan kalan sorunlar bizim için sıkıntı oluyor. ameliyat ettirip netice alamıdığımız oyuncularımız var. Ameliyat olmadan önce futbol oynayan Mohammed Ali, ameliyat sonrası iyileşmesi gerekirken koşyamaz hale geldi. Yanlış ameliyat yapılması bizim için şanssızlık oldu. Balili ve Sedat`ın geçen sezondan devam eden sakatlıkları bitti ama henüz yüzde yüz oranında hazır değiller. Onların hazırlığının son aşamasına geldik. Bütün bunlara rağmen takımın mücadelesinden, kazanma arzusundan memnunum. Verilen her ara bizi daha ileri götürüyor. Daha yolun başındayız. Daha çok şeyler yapacağız¨ dedi.

etzel1967
09.09.2008, 22:21
isabetli olur doğrusu...sivassporun mehmete ihtiyacı var...

yerliturkuaz
09.09.2008, 22:43
Hemen uzatılması gerekir büyük takımlar Mehmet'in aklını çelmeden uzatalım Mehmet bu takımın herşeyi çünkü...

YuNuSPaSa58
09.09.2008, 22:58
Karar çok yerinde olur. Zaten forvette sıkıntı oluşur Mehmet Yıldız giderse..

SenSetik
09.09.2008, 23:17
kesinlikle doğru bir karar. sadece bununla kalınmamalı ileride onun yerini doldurabilecek benzer özellikte genç futbolcular şimdiden aranmaya başlanmalı....

omercoskun
09.09.2008, 23:33
kesinlikle doğru bir karar. sadece bununla kalınmamalı ileride onun yerini doldurabilecek benzer özellikte genç futbolcular şimdiden aranmaya başlanmalı....

size aynen katılıyorum onun yerine futbolcu da mutlaka ayarlanmalı zira bu seneki mehmet yıldız da geçen seneki mehmet deil acaip bir form düşüklüğüde var kenddisini toparlamazssa bu sene forvette işimiz de zor yani

metincetin58
09.09.2008, 23:44
sözleşme uzatmsı bişeyi değiştirmez parayı bastıran yine alabilir

EyüphanAydın
09.09.2008, 23:45
Her yıl olduğu gibi yine lig bitiminde ' MEHMET YILDIZ' Galatasaray ile anlaşmıştı.

Yine biz kendimizi bildiğimiz gibi , Mehmet Yıldız'ın gitmediğinide biliyorduk.Tabikide böyle çıkan ' ASPARAGAS ' haberler bizleri inandırmadı değil.Atalarımız'ın dediği gibi ' Her yalanın altında bir gerçek vardır 'sözüne inanasımız geldi.

Elbette böyle bir haber olsa Resmi sitede duyurulacağı görüşündeyim.Sonuçta futbolcular nasıl olaya geniş çaplı ve profesyonelce düşünüyorsa bizlerde taraftar olarak bu benimseyişi artık kafamıza sokmamız lazım.

Hepimiz demez miyim ? Nerede ekmek parası bulursam orada çalışırım diye...Tabikide futbolcularda hangi takım fazla para verirse orada görevini yapıcaktır.

Bazen basın hakkında sözlerin son noktaya geldiğini düşünmekteyim.Günümüz basını sadece haber yapmak için,şaçma sapan konulara yönelmektedir.Hepimiz bilmeliyizki ' AĞIZDAN ÇIKAN SÖZ ADAMI İPE GÖTÜRÜR,AĞIZDAN ÇIKAN SÖZ ADAMI İPTEN İNDİRİR.

Sonuçta Mehmet yıldız şu anda Sivas'ta çok güzel bir üniversite kazanmış bulunmakta.

Size soruyorum ? Birde dolu su bardağına düzden değilde tersten bakmasını bilelim.Elbette anadolu takımlarını taşıyan her kulüpte bir kaç oyuncu bulunmakta.

Sivasspor'da ise bu ipi şu anda ' MEHMET YILDIZ ' almış gibi görünüyor.Oyun stiliyle ne zaman nerede ne yapıcağı belli olmayan bir oyuncu.

Transfer söylentilerine gelince , yaklaşık 1 hafta oldu olmadı Sitemizde Mehmet Yıldız Sivas'ta Üniversite kazandı diye.

Sizce Mehmet Yıldız İstanbul'a transfer olsa gelip Sivastamı okuyacak ? Veya böyle bir mantıksız hareketi nasıl yapacak ?

Elbette hayır.Bundan sonra böyle haberlere asla inanmadığımız gibi gülerek geçiştirelim.

Tabikide büyük takımların istemesi bizim açımızdan sevindirici bir durum.Benim kanaatimce Mehmet Yıldız okulunu bitirene kadar Sivas'da kalır Sivassporda oynar.

Ondan sonrasını Allah kerim.Sözleşmesini uzatmasıda bize çok iyi bir fedakarlık yaptığını göstermekte.Yine eskisi gibi kulübümüze uzun seneler hizmet eder.

XXCakir58
10.09.2008, 00:34
Insallah sen kariyerini sivassporda bitirirsin. Elbette seni baska, büyük takimlarda görmek isteriz, ama orda seni harcarlar.

sivasselo
10.09.2008, 00:38
ya yeter artık bıktık yani
gitti kaldı gitti kaldı
gönderin gitsin
medyada kurtulsun bizde kurtulalım

serdar-58
10.09.2008, 03:04
bencede çok doğru bir karar olur mehmet sivasın yıldızıdır mehmedi mehmet yapanda sivas tır hayırlısı olur inşallah

MustafaParlak
10.09.2008, 12:20
Gitsin Taraftara Bakmayan futbolcu istemiyoruz.Adam iyice kafayı buldu...

mysuskunx
10.09.2008, 12:56
İNŞALLAH İYİ OLUR ÇÜNKÜ ODA ARTIK BAŞKA TAKIMDA YAPAMAZ........

fatihtuztas
10.09.2008, 13:38
çok doğru bir karar gerçekten.ilerde mehmet yıldız sivassporla anılmalı çünkü.

mustafa_kavak58
10.09.2008, 15:37
KİMSEYE SÖZ VERMEDİM!!

Geçtiğimiz günlerde bir spor gazetesinde çıkan “Mehmet Yıldız Galatasaraya söz verdi şeklindeki habere yıldız futbolcudan tepki geldi. bu konuda dün açıklama yapan Mehmet Yıldız Ben kesinlikle böyle bir şey yok hepsi yalan dedi.

Sivasspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Yıldız, kendisi hakkında bir gazetede çıkan habere sert tepki gösterdi

Geçtiğimiz günlerde bir spor gazetesinde çıkan “Mehmet Yıldız Galatasaraya söz verdi şeklindeki habere yıldız futbolcudan tepki geldi. bu konuda dün açıklama yapan Mehmet Yıldız Ben kesinlikle böyle bir şey söylemedim, şu anda Sivassporun futbolcusuyum ve buradada çok mutluyum, hiç bir takıma gitmeyi düşünmüyorum. Ben ne kimseye söz verdim,nede bu konuda kimseyle görüştüm,bunlar tamamen yalan. Daha önce defalarca olduğu gibi yine yalan haber yazmaya başladılar” dedi. Sözkonusu spor gazetesinde çıkan haberde, Mehmet Yıldızın Galatasaraya söz verdiği ve ocak 2009u beklediği ifade edilmişti.

yigidomustafa58
10.09.2008, 16:59
bu haberde galatsaraya ve tüm medyaya kapak olsun diyorum helal olsun Mehmet Yıldız...

pover58
10.09.2008, 18:57
MUHAMMED YOKSA UGUR NEDEN SATILDI DURAN TOPLARA ARTIK İBO VURUR ÇOK YAZIK UGUR KALMALIYDI.MEHMETTE EN AZ BİR SEZON DAHA KALMALI.

TracyMcGrady58
10.09.2008, 19:51
Artik biktim bu transfer dedikodularindan :D. Mehmet Yildiz daha uzun yillardir Sivasspor icin hizmet edecektir

adres58
10.09.2008, 22:35
Arkadaşlar
Futbol oynayanlar bilir. Herkesin hayallerini süsleyen bir rüyası vardır. Mehmetin de olması gayet doğaldır. Ben kendi şahsım adına büyük takımlarda oynamak isterdim. Ne bileyim bir Fener Galata, Real MAdrit Barcelona.. Bilmem anlatabildimmi. Fakat oynamayı istemek çok farklı. Şu anda Bu takımlara gidebilmeniz için ya yaşınız 17-20 olması lazım. Yada çok elite (Milli takımda tek başınıza maç kurtarmak gib) bir Özelliğinizin olması gibi. Mehmedimiz bu yaş gurubu haricinde bazı özelliklere sahip bir oyuncu. Birdefa sahanın her tarafına hakim. Ama olmuyor işte yaşı 27 oldu. Artık bizimle Bülent Hocamızla özdeşleşti.
İnşallah bizimlede futbolu bırakacaktır. Bakınız görüyorsunuz milli takım oyuncuları 3 günde bir maç oynayınca ayakta duramıyor. Bir MEhmet Yıldız şu takımda oynamazmı.
Balili ve Sedat meselesinde ise ben hocama katılıyorum. Özellikle Sedat Fatih Terimin bir ara Milli takım stoperliğine monte etmeside bunun ispatı idi. Çünkü Gökhan Zan neree Sedat nere bir iki gömlek fark var ama işte burada İstanbul takımı olması devreye giriyor maalesef. Bu sene Sedatın takıma girmesi bizim Defans hattımızı dahada güçlendirecektir diye düşünüyorum. Baliliyi söylemeye gerek yok. Fırtına Amerikada Kübada esiyor yakında Sivasda esecek merak etmeyin.
Muhammet Ali meselesi tamamen bir Sağlık skandalı. Onun adına üzüldü. Futbol mesleği nankördür. MAalesef basından takip ettiğim kadarı ile Muhammet Alinin durumu bayağı zor. Geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda düzelirsin.

sivas_kangallı
10.09.2008, 23:01
yıne başladı transfer dedıkoduları mehmet yıldız SİVASSPORUN oyuncusudr ve hala sözleşmesi devam edıyo..

titizyiğido
15.09.2008, 01:20
çok iyi bi haber inşallah uzatılır

şafak58_35
15.09.2008, 01:35
inşallah uzatılır ya valla güzel olur