Orijinalini görmek için tıklayınız : SİGARA YASAK !!!
artık spor faalıyetlerının yapıldıgı,eğitim,kültürel vb. sosyal amaclı alanlarda sigara icilmesı yasaklandı.bu alınan karar sıgara ıcmeyenlerın yararına ama ıcenler acısından son derece kotu bır durum.
ozellıkle ramazan ayında ıftar saatıne denk gelen maclarda gelde sigara yakma olacak seymı en azından artık statlarda sıgara ıcılen bır trıbun olusturulması hepsı olmasa bıle en azından tıryakılerın bır kısmının bu hakkından ve zevkınden mahrum edılmemesı gerekır dıye dusunuyorum...
ibrahimovic7 10.09.2008, 12:47 ewet katılıyorum sigara içenler kale arkasından alsınlar biletleri sonra kamera çektiğinde iyi görüntü olur kale arkası meşale yakmış gibi görükür. :D Meğerki bilmezlerki sigara içenlerin yeridir orası...:))))
mysuskunx 10.09.2008, 12:55 AMA KİME DİYORSUN Kİ YİNE İÇİYORLAR..................... ........
yusuf_yusuf 10.09.2008, 13:06 evet ya yineiçiyorlarbunu kımse durduramas kı yıne içerler ama sole bırseyolsa sıgara içeni gorenı hemn tutup ceza kessınler hemde 100 ytl bak bakam içiyorlarmı
babayavuz 10.09.2008, 13:29 ulan bi zevkimiz o vardı onunda içine ettiler lanet olsun emi maçta içmeyipte nerede içecem ben bu sigarayı yahu
GeNÇLiK_58 10.09.2008, 14:12 Bence çok iyi bir uygulama........
SenSetik 10.09.2008, 14:17 bu kadar aptalca olabilir ancak bir yasak ...
tamam lokanta, eğitim kurumu, pastana hastane anladıkta.......
yav maçta zaten sinir katsayılarımız doruğa ulaşıyor...
bide orucu orada açmışın...
cigara içemiyorsun...
olmaz karddeşim böyle şey...
ne yasağıymış ben içerim.......
açık hava orası kimseyede bişeycik olmaz.....
nazimgulturk 10.09.2008, 14:49 için ya kim ne diyecek ..kayseri maçında sivastayudım ..valla pöfür pöfür çektik ..
Yigido_Burak 10.09.2008, 15:19 oho statdadamı ıcemıcez anasını satıyım yandık valla
galibeyyten soNra keyif siqaRası Yakmak varken.. ayrı ayrı mı oturacaz dostlarımızla kardesim oLurmu öle sey ayıptır:D:D
bu kadar aptalca olabilir ancak bir yasak ...
tamam lokanta, eğitim kurumu, pastana hastane anladıkta.......
yav maçta zaten sinir katsayılarımız doruğa ulaşıyor...
bide orucu orada açmışın...
cigara içemiyorsun...
olmaz karddeşim böyle şey...
ne yasağıymış ben içerim.......
açık hava orası kimseyede bişeycik olmaz.....
Yapma hocam bari sen böyle söyleme sen eğitimcisin... Orası açık hava diyorsun ama ben sigara içmeyen biri olarak yanımda sigara içen birinden orada çok rahatsızoluyorum... Açık hava ancak üzeri kapalı alan olduğu için rüzgar esmiyor... O sigara dumanı stadın üstüne çöküyor...
arif1959 10.09.2008, 15:57 malesef alışmak zorundayız bende içiyorum ama yapıcak birşey yok katlanıcaz saraçoğlunda içirmediler
mustafa_kavak58 10.09.2008, 16:00 ...........ginede icin iciyo hic anlamazlar ...............
kadir0911 10.09.2008, 16:07 Dogru bir uyguluma, bu kanun avrupa'da en az bir senedir var!
Abdullah DuMaN 10.09.2008, 16:14 %90 içilir........................ ...
MustafaParlak 10.09.2008, 16:20 Veli abiyi engelleyemezler:D
Gerçekten çok saçma içmiyorum ama yinede saçma:D
yigidomustafa58 10.09.2008, 16:44 bence içilmemesi daha iyidir içmeyenlere saygılı olunmalıdır ben buna inanıyorum...
XXCakir58 11.09.2008, 00:14 Sigara hem icene, hemde cevredekilere zararli. Bu sigarayi hic sevmiyorum.
Bu gibi pislikleri icaat edenin allah cezasini verir insallah.
EyüphanAydın 11.09.2008, 01:01 http://yenisafak.com.tr/resim/site/sigara1339fecdc339fecddby.jpg
Böyle bir uygulamaya daha önce başlamalıydık.Tabikide Sigaranın ne kadar büyük zarar ve illet bir madde olduğunu herkez bilir.
Vücüdümüza zarar veren HERŞEYE KARŞIYIZ. !
titizyiğido 11.09.2008, 01:52 ya sonuçta kapalı bi alan değil içen kişi sadece kendine zarar veriyo bundan bi başkası etkilenmiyo bencede saçma bi uygulama
cilgin1966 11.09.2008, 04:15 çok güzel bir uygulama inşallah uygulanır bu yasayı çıkaranlardan allah razı olsun sen keyfini çıkaracan ben eziyetini
Abdullah DuMaN 11.09.2008, 09:15 KAÇAK MAÇAK İÇENLER OLACAK İLLA Kİ BARİ SİGARALI BÇLÜM YAPSALAR
sivas_sevdamiz 11.09.2008, 09:38 ya sonuçta kapalı bi alan değil içen kişi sadece kendine zarar veriyo bundan bi başkası etkilenmiyo bencede saçma bi uygulama
kardeşim bence yanılıyosun, sağındaki solundaki önündeki arkandaki herkes etkileniyo ve zarar görüyo...
içmesine içilirde kalkıpta bırı arkdasım sondur o sıgarayı dıyınce adamda ıcecek zevk kalmıyor acılen sıgara ıcılen trıbun sart daha dogrusu ıcılmeyen bolum :)
HaSiVasLıM58 11.09.2008, 12:23 Ne Alaka önce Döner bıçaklarını demir boruları susturaları metal derin darbe yapan çakmakları önce bunları egemenliğine geçirsin sn Emniyet sonra gelsin Sigara işi kolay heeee bu arada o Girişte toplanan bozuk paralarda HARAM Olsun o polislere ben vermem atarım yine vermemmmm 1 krş ..Ben içerim oo kadar
HaSiVasLıM58 11.09.2008, 13:43 KAÇAK MAÇAK İÇENLER OLACAK İLLA Kİ BARİ SİGARALI BÇLÜM YAPSALAR
Alında güzel fikir bir iki masa:rolleyes: okey tavla batak;) sonra çaylarrrrrr:DAslında çekirdekçilerle odaları yan yana olsa zaten faydaları yokta:D:D
HakanKaan 11.09.2008, 14:58 Yok Daha neler. ya kardeşim Kapalı bır alanda tenıs turnuvası yada basket Macı ızlemıyoruzkı!! Adam trıbunde kendını kaybedıp ana avrat sövüyorsa rakit takıma Taraftarına Hakeme o sıtresle sigara yasağımı düşünecek ??? TABİKİ HAYIR. Sigarasınıda Oturur paşalar gibi içer. Bu dandik uygulamayı Kımse sallamaz KAyserı Macında Oldugu gibi!!
Bursa macı ıftar vaktı olacak Iftarlar trıbunlerde Acılacak, eeee İster Fakir ol İster Fukara Yemekten Sonra yak Bi sigara Denıp sıgaralar tüttürülecek.. Bu yasak Formalıtede Kalır...
metincetin58 11.09.2008, 15:37 Yok Daha neler. ya kardeşim Kapalı bır alanda tenıs turnuvası yada basket Macı ızlemıyoruzkı!! Adam trıbunde kendını kaybedıp ana avrat sövüyorsa rakit takıma Taraftarına Hakeme o sıtresle sigara yasağımı düşünecek ??? TABİKİ HAYIR. Sigarasınıda Oturur paşalar gibi içer. Bu dandik uygulamayı Kımse sallamaz KAyserı Macında Oldugu gibi!!
Bursa macı ıftar vaktı olacak Iftarlar trıbunlerde Acılacak, eeee İster Fakir ol İster Fukara Yemekten Sonra yak Bi sigara Denıp sıgaralar tüttürülecek.. Bu yasak Formalıtede Kalır...
çok güzel bi şekilde açılamışın diyecek başka bişey kalmamış :D
NE KAMUSAL ALANI ULAN!!:mad::mad:DALGAMI GEÇİYORSUNUZ?STADYUMLAR AÇIK ORTMLAR AYRICA METRE Kareye kapalı alandan daha çok kişi düşüyor.
HakanKaan 11.09.2008, 15:57 NE KAMUSAL ALANI ULAN!!:mad::mad:DALGAMI GEÇİYORSUNUZ?STADYUMLAR AÇIK ORTMLAR AYRICA METRE Kareye kapalı alandan daha çok kişi düşüyor.
uGRASICAK baska sey bulamıyorlar demekkı :D
HakanKaan 11.09.2008, 16:01 çok güzel bi şekilde açılamışın diyecek başka bişey kalmamış :D
e kardes boylesı uygulamaya boylesı Yorum :)
sinan-58 11.09.2008, 16:20 bırakın statta sigara içmeyi çekirdek yemeyide takıma destek olmaya bakın
HakanKaan 11.09.2008, 16:45 bırakın statta sigara içmeyi çekirdek yemeyide takıma destek olmaya bakın
bU HAFTA GÖZÜM ÜZERİNDE OLACAK bAKALIM ıSTEDIKLERINI sEN yAPABILIYOR MUSUN :)
milliyetin haberıne gore mac gunu dagıtılması dusunulen ıftarlık kumanyalardan vazgecılmıs kımse ona guvenerek gelmesın.tıryakılere cay sıgara yeter :)
sinan-58 11.09.2008, 19:07 bU HAFTA GÖZÜM ÜZERİNDE OLACAK bAKALIM ıSTEDIKLERINI sEN yAPABILIYOR MUSUN :)
sen kimsin beni nasıl izliyeceksin
velibircan 11.09.2008, 19:21 SİGARAYI DEĞİL ÇEKİRDEĞİ YASAKLASINLAR
YASİN ÇONGAR 11.09.2008, 19:32 tayyibin işleri işte ne diyecen ben iftardan sonra sıgara ıcmıyecem de ne zaman içecem
HaSiVasLıM58 11.09.2008, 20:24 Askerde dağda sigara içince Boş kutu Cola nın içine sigaranın korunu tutar öyle içerdik sanırım artık bu Metodu Statlarda gerçekleştireceğiz:D
UTKUM_58 11.09.2008, 20:43 insanlari zorla yaptirima kosuyorlar.bence cok yanlis,ya adam statda icmesse evinde icer komsusunda icer yine etkilenirler,insanlari boyle yaparak nefret ve kinle dolduruyorlar,,
AVUSTURYADA YASAKLAYAMADILAR SIGARAYI CAFELERDE BILE ICENLERIN YERI AYRI ICMEYENLERIN YERI AYRI..
yeniceri_can 11.09.2008, 21:51 kayseri maçında içtim.bumaçtada içerim.
RECEP_YÜKSEL 11.09.2008, 22:14 ben sigara içmeyen biri olarak kararın sonua kadar destekçisiyim
sağlıklı yaşam için dumansız hava sahası
SPOR EŞİTTİR SAĞLIK
SPOR EŞİTTİR NO CİGARA:D:D:D
sigara içmeyelim ayran içelim...:)
ben karşıyım arkadaş....sigarayı içiyor üflüyor dumanı bana geliyor..sevmiyorum...yanımdak i kim olursa olsun sigara içerse polise derim....bazılarına duyrulur..! :D
metincetin58 11.09.2008, 23:07 sigara içmeyelim ayran içelim...:)
ben karşıyım arkadaş....sigarayı içiyor üflüyor dumanı bana geliyor..sevmiyorum...yanımdak i kim olursa olsun sigara içerse polise derim....bazılarına duyrulur..! :D
istediğine söle polis içimiyomu adam valinin karşısında cayır cayır içiyo bişey olmuyoda senin benim yanımda içimiş çokmu yani
yeniceri_can 12.09.2008, 21:00 yaşasın dumanlı hava sahası ;);)
beyler bence bırakın.öle bırakamıyom filan demeyin yemezler,ben 26 yıl kesintisiz içtim şimdi 3 yıldır içmiyom,tavsiye ederim biraz irade biraz sabır biraz inat ,hepsi bu.
GLoBe-Y-Gençlik 12.09.2008, 21:32 iç baba kesın maca taraftar alınmıyacak dıye bır kararda cıkarda kurtuluruk... sannederler Kepcelerle gelırz.:)
yeniceri_can 15.09.2008, 15:25 dün herkes içti rahat rahat ;;
Divriği58- 15.09.2008, 16:06 birilerinin keyifi başkalarının cilesi olursa o işe dur diyeceksın arkadas sıgarayı gıt nerde ıcıyosan ıc stadda sagımda solumda onumde arkamda her yerde sıgara ıcıyolar sıgara ıcılen ortamlarda buyuk basagrısı ve solunumda sıkıntı yasıyorum ama yandakı abimöin umrundamı o kendı keyfı olsunda bız olelım zehırlenelım umrundamı NE GUZEL DUNYA BE
kerami58 15.09.2008, 16:11 sigara içi,enler açısından zor ama sonuçta herkes için güzel bir karar....
|