Orijinalini görmek için tıklayınız : Tribün isimleri değişti mi?
SivasSpor.Com 11.09.2008, 08:37 http://www.sivasspor.com/images/stories/giris.bmp
Her geçen gün yenilikler yapılarak daha modern hale getirilen 4 Eylül Stadyumu’nda küçük ama önemli ayrıntılar gözden kaçırılıyor.
Sivasspor’un Süper Lig’e çıkması ile son 4 yılda adeta yeniden yapılan 4 Eylül Stadyumu’nda bu sezonda bir çok yenilikler yapılıyor.
Bunların başında 4 Eylül Stadyumu’nun çevre düzenlemesi, oto park ve dış yüzey gibi önemli çalışmalar yapılıyor.
Günden güne daha güzel hala gelen ve daha modern olan stadyumda gözden kaçan detaylar ise bu güzellikleri unutturuyor. Özellikle stadyumun tabelalarında yapılan harf hataları dikkat çekerken, kimsenin bunlara dikkat etmemesi ise; ‘Tribün isimleri değişti mi? ‘ şeklinde komik yorumlara neden oluyor.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
mehmetcik58 11.09.2008, 09:35 bu mudur haber anlayışı 2 harf yüzünden stadı yıktınız yaa yazık ne diyim başka yakışmamış....
handsome5867 11.09.2008, 09:58 o tabelayı yazan da asan da mı hiç dikkat etmemiş kake arakası yazmışlar :d
yigidomustafa58 11.09.2008, 11:41 eski yerlerini bilmediğim için kötü olmuş heralde...
HaSiVasLıM58 11.09.2008, 12:05 Aslında ok yönlü bir tabela gerekli
<-------------<TARAFTAR
<-------------<İZLEYİCİ
<-------------<ÇEKİRDEKÇİ..!
HaSiVasLıM58 11.09.2008, 12:28 He bu arada site yönetimi o yukardaki yazılı tabelayı kaldırsanız diyorum bu yazıyı x taraftarlar kendi sitelerine taşıyabilirler alaycı tavırla bize yaklaşabilirler..!En azından benim kendi düşüncem ..
furkancfc 11.09.2008, 12:59 Aslında ok yönlü bir tabela gerekli
<-------------<TARAFTAR
<-------------<İZLEYİCİ
çok ama çok haklısınn............
MURAT SARI 11.09.2008, 13:00 [QUOTE=SivasSpor.Com;410217]http://www.sivasspor.com/images/stories/giris.bmp
Her geçen gün yenilikler yapılarak daha modern hale getirilen 4 Eylül Stadyumu’nda küçük ama önemli ayrıntılar gözden kaçırılıyor.
Sivasspor’un Süper Lig’e çıkması ile son 4 yılda adeta yeniden yapılan 4 Eylül Stadyumu’nda bu sezonda bir çok yenilikler yapılıyor.
Bunların başında 4 Eylül Stadyumu’nun çevre düzenlemesi, oto park ve dış yüzey gibi önemli çalışmalar yapılıyor.
Günden güne daha güzel hala gelen ve daha modern olan stadyumda gözden kaçan detaylar ise bu güzellikleri unutturuyor. Özellikle stadyumun tabelalarında yapılan harf hataları dikkat çekerken, kimsenin bunlara dikkat etmemesi ise; ‘Tribün isimleri değişti mi? ‘ şeklinde komik yorumlara neden oluyor.
İYİ HOŞTA KAKE ARKASI NE DEMEK ANLAYAMADIM YANLIŞMI OKUDUM YOKSA
SAYGILARIMLA MURAT SARILAR
Sivas'ın Sesi Gazetesi[/
ayıp yaa...onu yazan kimse...asan kimse... helal olsun valla...
Aslında ok yönlü bir tabela gerekli
<-------------<TARAFTAR
<-------------<İZLEYİCİ
çok güzel bi konuya değinmişin helal olsun çok haklısın
bide davulcu girişi yapsalar keşke:D stada davulu zorla sokuyoruz kapılardan sığmıyor:D:D:D
sivasli_tufan 11.09.2008, 13:22 bunu yazaninda asaninda aklinda suphe ararim
Rallim58 11.09.2008, 13:23 [QUOTE=SivasSpor.Com;410217]http://www.sivasspor.com/images/stories/giris.bmp
İYİ HOŞTA KAKE ARKASI NE DEMEK ANLAYAMADIM YANLIŞMI OKUDUM YOKSA
SAYGILARIMLA MURAT SARILAR
Sivas'ın Sesi Gazetesi[/
O zaman bir daha okuyalım isterseniz Murat bey...
HaSiVasLıM58 11.09.2008, 13:46 çok güzel bi konuya değinmişin helal olsun çok haklısın
bide davulcu girişi yapsalar keşke:D stada davulu zorla sokuyoruz kapılardan sığmıyor:D:D:D
Dabruka iş yapmazmı :rolleyes:sonra bir mezdeke :Doooooo sen izle o zaman trübünü elbette bir tane danscı lazım inan bana o zaman 90 değil 190 dakika susmazlar:D
sivas_sevdamiz 11.09.2008, 14:27 bunu yazaninda asaninda aklinda suphe ararim
arkadaşlar çok büyütüyosunuz, elbette bu şekilde kasıtlı yazılmadı, birilerinin dikkatinden kaçmış. Umarım önümüzdeki günlerde düzeltilecektir
Dabruka iş yapmazmı :rolleyes:sonra bir mezdeke :Doooooo sen izle o zaman trübünü elbette bir tane danscı lazım inan bana o zaman 90 değil 190 dakika susmazlar:D
yok davuldan aşağısı kurtarmaz:D
ya şaka biyanada kocaelisporun stat giriş kapıları çok dardı davulu içeri sokana kadar öldük valla:D
arkadaşlar çok büyütüyosunuz, elbette bu şekilde kasıtlı yazılmadı, birilerinin dikkatinden kaçmış. Umarım önümüzdeki günlerde düzeltilecektir
yani sonuçta insanlık hali yanlış yazılmış olabilir:D
gs iki maçında maçında sabrinin formasına sabri yazacaklarına sarbi yazmışlardı:D
XXCakir58 11.09.2008, 15:28 yani diyecek söz bulamiyorum. Affedersiniz almancada bu "Kake" bo. demek.
Paylasim iicn sagol.
babayavuz 11.09.2008, 15:39 neden bukadar hakaret ediyorsunuz arkadaşlar sonuçta o tabelada tek bi harf yanlış yazılmış onu yazanda oraya asanda farkına varmamışlardır o yanlış yazılan harf değişir sonuçta atınan deve değil bide site yönetiminden bi ricam daha böyle kayda değer konulara yer verilmesine özen gösterrirseniz bence daha iyi olur en azından daha iyi yorumlar yaparız teşekkürler.
He bu arada site yönetimi o yukardaki yazılı tabelayı kaldırsanız diyorum bu yazıyı x taraftarlar kendi sitelerine taşıyabilirler alaycı tavırla bize yaklaşabilirler..!En azından benim kendi düşüncem ..
haklisin bence
ama büyük dikkatsizlik bu asilmadan kimbilir kac kisi gördü kimse adam gibi okumadimi bunu
DaRiCi58 11.09.2008, 17:30 Kake, AC Milanda top kosturan Brazilyali Yildiz Kaka'nin kardesi:P
Aslında ok yönlü bir tabela gerekli
<-------------<TARAFTAR
<-------------<İZLEYİCİ
Seni ayakta alkışlıyorum... Ben 40 yaşına geliyorum ama bana bir yer bulamamışsınız.
<----------------------< ÇILGIN YAŞLI :):)
titizyiğido 11.09.2008, 18:54 hadi yazan yalnışlık yapıp yazmış hiç kimse bu ne kardeşim bu yazı yalnış olmuş dememşmi, demediği gibi bi de tutup asmış .Çok büyük ayıp
yerliturkuaz 11.09.2008, 19:56 Madem böyle birşey yapılıyor daha dikkat edilmesi gerekir...
Gene de güzel şeyler oluyor küçük şeylerden yapılanları görmezlikten gelmeyelim dimi...
HaSiVasLıM58 11.09.2008, 20:01 İşin enteresan tarafı bakalım kaç gün o tabale asılı kalacak ben diyorum yine bir haftayı bulur:D:D:DEeee bir sürü maliyet söktür düzelt getir Teferuatlı iş çok zor :)
HaSiVasLıM58 11.09.2008, 20:08 Seni ayakta alkışlıyorum... Ben 40 yaşına geliyorum ama bana bir yer bulamamışsınız.
<----------------------< ÇILGIN YAŞLI :):)
Abi bizde senden Aşağıyı sayılmayız yaş oldu 28 hele şu son iki günde saçlarım ağrıdı inan bana birden oniki yaş yaşlandım sanırım bu tabela ikimizede lazım güzel bir serigrafi yaptırırız..:D
yazan yazmış asanda asmış da hiçmi görüp kimse müdahale etmemiş?ne diyelim yigido hoşgörülü olmak lazım hadi hayırlısı.eh artık biri görürde düzeltir umarım.
hayırlı olsun yabancı deyil oda bizden biri
etzel1967 11.09.2008, 23:02 o tabelayı yazan da asan da mı hiç dikkat etmemiş kake arakası yazmışlar :d
hadi yazan görmemiş, asan da baştan savmış...hiç mi asılsıktan sonra okuyan olmamış...kake ne demek yahu...
by_hunter 12.09.2008, 00:10 yazanda da asanda da kabahat varda böyle haberde olmaz arkadaşlar daha önemli dikkat çekici eski haberler nerede o tabelanın maliyeti en fazla 20 ytl haberı yapan hayrına değiştirsin bizde eline sağlık diyelim sitenin kalitesini böyle basit haberlerle düşürmeyelim
serdar-58 12.09.2008, 01:48 büyütmeyin yaww gözden kaçmış heralde bir l harfi alın yapıştırın olsun bitsin işte
Büyük ihtimal hatalarını farkettiler fakat birdaha masraf çıkar uğraş çıkar diye değiştirmediler.
Bu haberden sonra sanırım en kısa sürede değişir. :)
yusuf_yusuf 12.09.2008, 13:33 ya olsun ama ok işaretlı olsa daha ii olur du tabi ama nese yonetım nasıl yaparsa yapsın bız ona uymalıyız
bozkurt187 12.09.2008, 14:35 Kale arkasini yanlis yazmislar
EyüphanAydın 12.09.2008, 16:48 Vayyyy halimize Vayyyy,
Bir anadolu külübü olarak örnek olmamız gerekirken böyle küçük hataları gündem yapıyoruz.
Ya boşver ' Sivas'ın Sesi Gazetesi ' ne işin var seni böyle bir haberle.
Böyle bir haberle anca Sivasspsor2un saygınlığını düşürüyorsunuz.Olabilir dünyada kimse kusursuz yaratılmadiki,herşey her an olabilir.
Kendisinin kusurlarını bilmeden başkalarının kusurlarına karışması beni en çok üzen olay.
şafak58_35 12.09.2008, 16:51 abartmaya gerek yok ya olabilir:)
sivassporlu88 13.09.2008, 20:12 CAHİLLİK BAŞKA BİŞEY DEĞİL AMINA KOYİMMM
espri yapmışlar ya belkide yabancı dılde yazılmıştır ingilizcede yoq ama:D:D
sivaslıdır ne yapsa yeridir o tabelayı asan arkadaşa ne desek boştur
|