Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar İftarda Buluşacak !

SivasSpor.Com
12.09.2008, 02:10
http://www.sivaslilar.net/images/stories/iftaradavet.gif

Sivaslıların sanal alemdeki buluşma noktası olan Sivasspor.Com ve Sivaslilar.Net sitelerimizin üyeleri tarafından organize edilen İftar Buluşmalarına çok az bir zaman kaldı.

Ramazan Ayının ruhaniyetinden de yararlanarak sanal alemde başlayan dostlukları pekiştirmek ve Sivaslıların aynı masa etrafında birleşerek oruçlarını birlik ve beraberlik duygusu ile açmalarını sağlamak için sitelerimiz aracılığı ile düzenlenen İftar Organizasyonlarında son noktaya gelindi. Organizasyon ekipleri İftarlar için çalışmalarında sona yaklaştılar. Organizasyonların sorunsuz gerçekleşmesi için büyük gayret sarf eden ekipler Buluşmaların başarılı geçeceğine inanıyor.

İftar Organizasyonları Fransa buluşması haricinde bu haftasonu gerçekleştirilecek. İftara katılacakların şehir şehir listeleri şekillenmeye başladı. Geleneksel hala gelen İftar Buluşmaları bu yıl daha fazla Ülke ve Şehirde yapılacak Sitelerimizin gelişmesine paralel olarak bu yıl 8 ayrı noktada İftar gerçekleştirilecektir. Bu sayının ilerleyen yıllarda daha fazla artacağını düşünüyoruz. 102 ülkeden katılımcısı olan portalımıza hemşerilerimizin ilgisi artıyor. Sivaslıların birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlayacağına inandığımız İftar Organizasyonlarımızın haberleri ve fotoğrafları ayrıca duyurulacaktır.

İftar Organizasyonu Yapılacak Yerler
Almanya
Amerika
Fransa
Sivas
Ankara
Antalya
İstanbul
İzmir

Ertugrul
12.09.2008, 04:33
Bu yılki İftar Organizasyonlarımızın da her zamanki gibi çok başarılı geçeceğine inanıyorum.
Sekiz ayrı bölgede birden buluşma olmasıda ayrıca çok sevindirici, inşaallah bu sayı her geçen yıl katlanarak artacak ve Sivaslılar birliğin dirlik getirdiğini kanıtlayacaklar.

PATRON
12.09.2008, 06:55
İnşallah bizlerde yarın iftarımızı Sivasta hep beraber açacağız.Böyle güzel organizasyonların olması gerçekten sevindirici.

Abdullah DuMaN
12.09.2008, 07:29
YARIN AKŞAM GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE................

Rallim58
12.09.2008, 07:45
Sivaslıların sesi olan www.sivasspor.com ve www.sivaslilar.net internet sitesi üyelerinin birarada, aynı masa etrafında iftar açıyor olmaları memnuniyet vericidir. Birliğin ve beraberliğin getirdiği kuvvetin iyi değerlendirilmesi halinde hiçbir gücün o kuvvete karşı koyamayacağı bilinen bir gerçektir.

Sitemiz üyelerinin sergilediği bu birlik ve beraberliğin, Sivaslılar olarak her alanda gerçekleşmesini temenni eder, tüm yiğidolara hayırlı iftarlar dilerim...

Sivas olarak tüm ince ayrıntı ve sürprizlerine varana kadar hazır olduğumuzu, iftar saatimizi beklemekte olduğumuzu bildiririz.

SivasLady
12.09.2008, 08:46
artik birlik ve beraberlik zamani
kaynasmak icin güzel organizeler yapildi
herkes en yakin olana gitsin kacirmasin bu firsati
süprizlerle eglence dolu iftarlar olacak
resimleri görüsün keske dersiniz
sonradan pismanlik fayda etmezmis unutmayin :)

GLoBe-Y-Gençlik
12.09.2008, 09:08
İftar Yemeğine az kaldı 20 gun kaldı dedık geldı cattı dostluk ıcın ıftar yemegi

fatih_5834
12.09.2008, 09:56
SELAMUN ALEYKUM.. MALESEF BU SENE SIZINLE BIRLIKTE OLAMIYCAM.CUNKU SIMDI MANISA/ALASEHIRDE ASKERDEYIM..VE ASKERIYENIN KAFESINDEN GIRDIM INMTERNETE:)SIZE IYI IFTARLAR.ALLAH KABU7L ETSIN..SAFAK:KARANLIK:448:)

simyacı58
12.09.2008, 10:02
sivasım sivassporum sizleri çokkkkkkkkkkkk özledim şafak 2 bitirdim askerliği sivasımı çok özledimbursa maçına yetişemiyorum ama fener maçında sivasdayım

sivasli_kocak
12.09.2008, 10:35
yarın butun gonuller bitlikde olacak butun kalpler birlıkde atacak iftar yemeklerini duzenleyen bu vesileye sebeb olan arkadaşlardan
ALLAH RAZI OLSUN...

GLoBe-Y-Gençlik
12.09.2008, 14:09
SELAMUN ALEYKUM.. MALESEF BU SENE SIZINLE BIRLIKTE OLAMIYCAM.CUNKU SIMDI MANISA/ALASEHIRDE ASKERDEYIM..VE ASKERIYENIN KAFESINDEN GIRDIM INMTERNETE:)SIZE IYI IFTARLAR.ALLAH KABU7L ETSIN..SAFAK:KARANLIK:448:)

gardaşım hayırlı teskereler sayılı gun cabuk gecer.

bozkurt187
12.09.2008, 14:33
cok güzel bir organizasyon allah hepinizin orucunu kabul etsin

velibircan
12.09.2008, 14:51
ARANIZDA OLMAK ÇOK İSTERDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ İNŞALLAH SENEYE TÜM ORGANİZELERDE GÖRÜŞÜRÜZ...GİDECEK HERKESİN ŞİMDİDEN AYAKLARINA SAĞLIK

yusuf_yusuf
12.09.2008, 14:57
afıyet olsun herkese şimdiden bende olmak isterdım ama olmadı napalım

by_hunter
12.09.2008, 15:07
aiyet olsun beyler 102 ülkeden 43,000 üyemiz var ben gündüz vardıyasındayım sadece 50-60 kişi oluyoz gece vardıasından haberı olan varmı gerıye kalanlar oradamı acaba ???

XXCakir58
12.09.2008, 15:35
Allah daha nice yillara nasip eylesin. Insallah devamli böyle organizazyonlar olur.
Paylasim icin sagol.

babayavuz
12.09.2008, 16:35
bende aranızda olmak isterdim ama işim dolayısı ile rusyada olduğum için aranızda olamayacağım hepinize şimdiden hayırlı iftarlar afiyet olsun

EyüphanAydın
12.09.2008, 16:41
Şu son günler nasıl geçicek :) Sabırsızlıktan ölüceğim :D Yarın bir geçsede iftar yemeğinde buluşabilsek

Yiğiter
12.09.2008, 17:30
vakit bitti,davetler yapıldı iştirak eden edecek etmeyen üzülecek....yarın çok güzel olacak...resimlerde buluşuruz artık :)

tayyar emre58
12.09.2008, 17:38
bende üyeyim katılabiliyom mu
nerde bu iftar

yigidomustafa58
12.09.2008, 18:11
böyle bir organizasyona katılacağım için mutluyum teşekkürler sivasspor.com & Sivaslilar.Net

Abdullah DuMaN
12.09.2008, 19:13
ARTIK SAATLER KALDI HADİ HAYIRLISI

yerliturkuaz
12.09.2008, 19:51
İftar organizasyonunu düzenleyen herkesdena Allah razı olsun...

Rallim58
13.09.2008, 00:18
vakit bitti,davetler yapıldı iştirak eden edecek etmeyen üzülecek....yarın çok güzel olacak...resimlerde buluşuruz artık :)

Hocam yedek pillerine de yedek al çünkü gazetecileri yolcu ettikten sonra onur konuğumuzun ve katılımcıların kareleri bayağı seni uğraştıracak:)

Site fotoğrafçımızın da kulakları çınlasın bugüne kadar daha yık yok, kendini ve enerjisini iftara saklıyor galiba:)

nazimgulturk
13.09.2008, 17:14
yarın akşam görüşmek dileğiyle ..hayırlı akşamlar..

antik58
13.09.2008, 17:41
guzel bır organızasyon yuzyuze konusarak daha guzel bılgı alıs verısı olacagı kesın umarım guzel bır aksam olur...

nazimgulturk
14.09.2008, 23:59
gerçekten çok güzel oldu her yıl dahada güzelleşiyor