Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotomaçın Kızdıran Başlığı?

OLCAY_58_AKKUS
12.09.2008, 07:58
Şimdi buraya Fotomaç denen gazete müsvettesini başlığını yapıştırıyorum.Yorumunu size bırakıyorum.

Bursa maçı 19.15'te

Futbol Federasyonu, Sivasspor-Bursaspor maçının başlama saatini, iftara denk gelmesi nedeniyle, Sivasspor kulübünün yaptığı başvuruyu dikkate alarak değiştirdi. Buna göre iki takım arasındaki maç Pazar günü saat 19.15'te oynanacak.

Şimdi bu habere bir bakın içerik tamamen sivassporla ilgili ama adamlar kasıtlı davranacakya başlığı Bursa maçı diye atmış.Sanki Bursa maçı kendi kendine oynayacak.Bu sivas düşmanlarına pirim vemeyin ve Sivaslılar olarak bu gazteyi asla almayın sevgili hemşerilerim.

SivasLady
12.09.2008, 08:00
fotomac gazetesi oldu bitti öyle
hala okuyorsaniz bu sizin hataniz
fotomac okunacak gazete degil zaten
ne zaman tarafsiz olmus ki

OLCAY_58_AKKUS
12.09.2008, 08:03
fotomac gazetesi oldu bitti öyle
hala okuyorsaniz bu sizin hataniz
fotomac okunacak gazete degil zaten
ne zaman tarafsiz olmus ki

hemşo ben gazeteyi almadım sadece netten baktım sitesine.gördüm sinirim zıpladı paylaşayım alanlar varsa engel olayım dedim.yoksa ben biliyorum bunların ne mal olduğunu.

SivasLady
12.09.2008, 08:05
hemşo ben gazeteyi almadım sadece netten baktım sitesine.gördüm sinirim zıpladı paylaşayım alanlar varsa engel olayım dedim.yoksa ben biliyorum bunların ne mal olduğunu.

bende gazeteleri netde okuyorum
ama ömrümde fotomac sitesine girdigimi hatirlamiyorum :)
cünkü
sinirlerimi zorluyorlar
sinir edip beni gerecekler :D ne geregi var
tabiki hala okuyanlar vardir
her seferinde desekte devam okuyorlar zaten

tykinik58
12.09.2008, 08:10
BEN DEĞİL BU GAZETENİN OKUNMASINI ALINMASINI, SİVAS SINIRINDAN İÇERİ GİRMESİNİ BİLE TASVİP ETMİYORUM. 3. LİGDEN 2. LİGE ÇIKTIĞIMIZ SENE YAZDIĞI TERBİYESİZCE BAŞLIĞI UNUTMUŞ DEĞİLİM. O GÜNDEN BERİ O GAZETEYİ NE OKUDUM (İNTERNETTEN DAHİ OKUMADIM) NE DE ALDIM VE NE DE ALANLARI TASVİP ETTİM. ALANLARA ÇOK KIZDIM VE KIZIYORUM. O GAZETE SİVAS'A GİRMEMELİ... ADINI BİLE YAZMAK SÖYLEMEK İÇİMDEN GELMİYOR.

antik58
12.09.2008, 08:21
bence bu haberde bısey yok adamlar SİVASSPORun bursa macı yazmamısta bursa macı yazmıs ne var sımdı bunda bıye bu kadar sınırlendınız anlamadım.

Rallim58
12.09.2008, 08:24
bende gazeteleri netde okuyorum
ama ömrümde fotomac sitesine girdigimi hatirlamiyorum :)
cünkü
sinirlerimi zorluyorlar
sinir edip beni gerecekler :D ne geregi var
tabiki hala okuyanlar vardir
her seferinde desekte devam okuyorlar zaten

Haklısın ablam, ama ne kadar tepki koymak protesto etmek için hangi noktayı hedef gösterirseniz gösterin milletimiz duyarlı olmadığı müddetçe resmen adı geçen hedefin reklamı yapılmış olur.

Oysa duyarlı olsak, Ocay Akkuş kardeşimizin duyarlılığı gösterilse, hatta; mail ya da telefonla protesto edilse yani bu trafik yaşatılsa inanıyorumki ilgili gazetelerin haber editörleri daha ciddi yaklaşarak, varlığımızın ve etkimizin bilincine varmış olurlar.

Haddini bilmeyenlere, hadleri bildirilmeli...
Ama kimle, bazı antika insanlarla mı? hangi duyarlılıkla....

BEAT58
12.09.2008, 08:34
DİYUECEK LAF BULAMIYORUM ZATEN B DOGRU HABER YAZDIGINI GÖRMEDİM

oNuR
12.09.2008, 09:32
bnce ßu kadr aßartıLcak ßi durum yok :S

Abdullah DuMaN
12.09.2008, 10:55
HİÇ BİRİMİZ TARAFSIZ FUTBOL GAZETESİ VAR DİYEBİLİRMİYİZ

GLoBe-Y-Gençlik
12.09.2008, 12:20
AH PARTALCILARI VARYA CEKEMIYENLER CATLASIN BIZI DEVIRMEK ISTEYENLER ÇOK AMA BIZ DIMDIKIZ KIMSEYE BOYUN EYMEYIZ.

ozer10
12.09.2008, 12:36
bence de pek abartılacak birşey yok nasıl olsa sivasspor adını hem dünya ya hemde türkiye ye ezberleteceğiz...

furkancfc
12.09.2008, 12:38
Bu gazete oldu bitti hep böyle sivassporumuzu kötülüyor. Bu yüzden almayalım.

HakanKaan
12.09.2008, 12:40
Foto Maç kadar ş e r e f s i z adi bir gazete yok !!! Okuyacaksak FANATIK okuyalım Arkadaşlar Tarafsız Mükemmel Bir Gazete..

Fakat yanlış anlaşılmasın Bir sey daha soylemek ıstıyorum Bu konu baslıgındakı BURSA MACI kısmı na sınırlenmeyelım.. gazete Sivasspor taraftarına Hıtab ettıgı Icın Bursa Macı Bilmem şu saatte dıye haber BAslıgı Yapmış.. Buraya takılmayalım ;)

Herneyse Fotomac ın ne b..k oldugunu, sivasspor karsıtı bır gazete oldugunu hepımız bılıyoruz...

yusuf_07
12.09.2008, 12:58
bu başlıkta abartacak bir durum yok..fanatik, fotomaç yada diğerleri doğru haber yapmıyorlar..bol bol masabaşı yalan haberler yada karalama haberleri.. fotomaç bi transfer sezonunda bir kulübe 30 yakın yabancı transfer haberi yaptı.. zaten daha öncede sivasspor hakkında ahlaki değerlerin dışında yayınlar yapmışlardı.. okumuyorum mutluyum :):)

ahmetbaba
12.09.2008, 13:07
abi adam gazetesinin satılmasını düşünüyor.iş hayatında insan ayakta kalmak için birşeyler yapmak zorundadır.kızmamak lazım.sonuçta o da ev geçindiriyor.kim olsa öyle yapar.ekmek parası başka bir şeye benzemez.

yusuf_yusuf
12.09.2008, 13:29
ya arkadaslar bu gasteoldu bıtı ole ya kızdırıyorlar adamı

ibrahimovic7
12.09.2008, 13:36
Bence onu kasıtlı olarak yapmamışlar yapamazlarda zaten. Haber sivassporun olduğu için bursa maçı yazılmış bence. Katılmayan varmı bana sivasspora haber yaptıkları için başvuruyu sivasspor yaptığı için "bursa" maçı diye bizim haberimizi yapmışlar bunda bişi yok.

ibrahimovic7
12.09.2008, 13:39
Bu gazete oldu bitti hep böyle sivassporumuzu kötülüyor. Bu yüzden almayalım.

bu haberlerinde bişi yok ama gerçektende hiç okinmicak bi gazete yalan dolan haber olur yazmazlar yazarlar doğru yazmazlar. çok çirkef bi gazete Almayalım fotomaç falan

Army
12.09.2008, 15:46
maça çıkar aslanlar gibi alırız maçı sonrada boğazımız patlarcasına bağırırız : i.ne basınnn bunu da yazınn... :):)

izmirliyiğido35
12.09.2008, 16:00
tek taraflı düşünmemek lazım abartılacak bişey yok
bide bu habere bakın

milliyet haber

Sivasspor'un maçı iftar için 15 dakika ileri alındı
ERAYDIN AYTEKİN - SİVAS / DHA

Süper Lig'de Pazar günü Bursaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, maç saatinin iftar saatine denk gelmesi nedeni ile Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Federasyon, maçın başlama saatini 15 dakika ileriye aldı.

Süper Lig'in üçüncü hafta karşılaşmasında Bursaspor'u Pazar günü 4 Eylül Stadı'nda konuk edecek olan Sivasspor, federasyon tarafından 19.00 olarak açıklanan maç saatinin, kentteki iftar saatine denk gelmesi nedeni ile yazılı müracatta bulunarak saatte değişiklik istedi. Maçın oynanacağı gün kentteki iftar saatinin 18.52 olacağı hatırlatılırken, bu durumun taraftarın maça olan ilgisini azaltabileceği ve seyirci sayısını etkileyeceği belirtilerek, maç saatinin 19.30'a alınması istendi. Futbol Federasyonu isteği değerlendirirken, maçın canlı yayın programında olması ve yayın akışını etkileyebileceği düşüncesiyle sadece 15 dakikalık bir düzeltmede bulundu. Buna göre karşılaşma Pazar günü saat 19.15'te başlayacak. Kırmızı-Beyazlı taraftarlara iftarlarını yapmaları için maç öncesi toplamda 23 dakikalık bir zaman kalacak.

İFTAR PAKETİ DÜŞÜNCESİ

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da daha önce yaptığı açıklamada, maçın iftara denk gelmesinin taraftarı etkileyeceğini, bir değişiklik yapılmaması durumunda maça gelecek taraftarlara iftar paketi dağıtmayı düşündeklerini söylemişti. Ancak 15 dakikalık düzeltme nedeni ile bu düşünceden vazgeçildi.

XXCakir58
12.09.2008, 16:11
Birgün hepsi görecek, ama is isden gececek.

babayavuz
12.09.2008, 16:23
bu tür basit konuları sorun etmeyelim kendimize sonuçta türkiyede yazılı ve görsel basın hangisi tarafsız acaba bana söylermisiniz bu yüzden bu tür sorunlarla kafamızı ağrıtmayalım

kadir0911
12.09.2008, 16:28
Paylasim icin sagol, Fotomac'i kiniyorum..

şafak58_35
12.09.2008, 16:36
ayıp ya yapılmaması gereken şeyler hep başımıza geliyor zaten

EyüphanAydın
12.09.2008, 16:40
Haddini bilmeyen gazeteleri okumaktansa , hiç bir haber okumam daha iyi.Böylesi bir büyük kasıtı başka bir takıma yapsalar acaba ne olur ?

Burda bizimde azda olsa hatamız var.Bu tür hataları yaptıklarında tepkimizi en üst şekilde koymalıyızki bir daha yapmasınlar.

Kendi sahamızda oynadığımız halde ilk önce Bursayı yazmaları büyük bir AYIP !

RECEP_YÜKSEL
12.09.2008, 16:54
Şimdi buraya Fotomaç denen gazete müsvettesini başlığını yapıştırıyorum.Yorumunu size bırakıyorum.

Bursa maçı 19.15'te

Futbol Federasyonu, Sivasspor-Bursaspor maçının başlama saatini, iftara denk gelmesi nedeniyle, Sivasspor kulübünün yaptığı başvuruyu dikkate alarak değiştirdi. Buna göre iki takım arasındaki maç Pazar günü saat 19.15'te oynanacak.

Şimdi bu habere bir bakın içerik tamamen sivassporla ilgili ama adamlar kasıtlı davranacakya başlığı Bursa maçı diye atmış.Sanki Bursa maçı kendi kendine oynayacak.Bu sivas düşmanlarına pirim vemeyin ve Sivaslılar olarak bu gazteyi asla almayın sevgili hemşerilerim.

Kardeş güzel yakalamışsın eline sağlık ama burda bi eleştirim var kusura bakma fotomaçı protosto ederken reklamını yapıyoruz senin açtığın konun başlığı direk o gazteyi reklam yapıyor başlık kızdıran başlık olsa içeriğinde gazteyi açıklasaydın bence dağa iyi olurdu

kangallı58
12.09.2008, 17:06
eyvallah gardas bu bilgi için sagol

yigidomustafa58
12.09.2008, 18:16
ben şahsen gazete alırsam superspor alıyorum internetten büyük oranda takip ederim yazıklar olsun fotomaç