Orijinalini görmek için tıklayınız : Stadı Niye Dolduramıyoruz!!!

G Ü N E R
14.09.2008, 23:48
2 senedir SİVASSPORUMUZ doludizgin yoluna devam ediyor.Daha 3. hafta ama yeniden liderlik koltuğundayız.Herşey çok güzel devam ediyor.Herkes SİVASSPORUMUZ için elinden geleni yapmaya çalışıyor.Ama stad bir türlü dolmuyor.Takım yapması gereken herşeyi yaptı.Bilet fiyatları gayet uygun.Eskişehirsporlular geçen haftalarda 50 ytl ye maça gittiklerini söylüyorlardı.Bizde 15 ytl ye 10 ytl. Bu hafta iftarı falan da bahane etmeyelim hem yönetim kumanya dağıttı hem bu iş önceki haftalarda da aynıydı.Herşey tamam ama bu stad niye dolmuyor.Niye bu kadar duyarsızız.

subasi29
15.09.2008, 00:20
Evet Cok Onemli Bir Konu Malesef Bunun icin Gerekli Onlemler Alinmasina Ragmen Stadyum Dolmuyor.Birazda Ramazanin Etkisi Var.Oyleki Ben Kayserispor macina Goturecek Adam Bulamadim.Adamlardaki Gorus Aynen Soyle..Yaw Kayseriyi Gorsem Nolur Gormesem Nolur Ne Iism Var Macta..Iste Gonul Gozu Kor Birini Stada Zorla Sokamazssin Insanin Iicinden Gelecek....Futbol Aski Bambaskadir...Bilene

titizyiğido
15.09.2008, 01:14
bizim stadımız normalde doluyoda biz sivaslılar olarak taraftarlığın nasıl yapıldığını blmiyoruz bildiğimiz tek şey var o da susup maçı seyretmek şu günlerde stadın dolmaması ramazan dolayısı ile olabilir

bahadır 58
15.09.2008, 01:25
Arkadaşlar sivas bilindiği gibi ekonomi olarak çok zayıf bir il.İnsanların bir kısmı bu yüzden maçlara gelemeyebilirler.İkinci olarak ta bu maç için söylüyorum tam iftar saatine denk geldiği için seyirci sayımız azdı.Ayrıca bizim seyircimizin yaş ortalaması diğer takımlara göre bayağı yüksek,bu yüzden oraya gelen insanlarımızı da ÇEKİRDEKÇİ diye adlandırmayalım.SAYGILARIMLA

şafak58_35
15.09.2008, 01:29
birgün düzelir inşallah ne diyelim.....

furkancfc
20.09.2008, 12:26
2 senedir SİVASSPORUMUZ doludizgin yoluna devam ediyor.Daha 3. hafta ama yeniden liderlik koltuğundayız.Herşey çok güzel devam ediyor.Herkes SİVASSPORUMUZ için elinden geleni yapmaya çalışıyor.Ama stad bir türlü dolmuyor.Takım yapması gereken herşeyi yaptı.Bilet fiyatları gayet uygun.Eskişehirsporlular geçen haftalarda 50 ytl ye maça gittiklerini söylüyorlardı.Bizde 15 ytl ye 10 ytl. Bu hafta iftarı falan da bahane etmeyelim hem yönetim kumanya dağıttı hem bu iş önceki haftalarda da aynıydı.Herşey tamam ama bu stad niye dolmuyor.Niye bu kadar duyarsızız.

senin gibiler yüzünden dolmuyor. Sivası Sivassporu destekliyom diyon nick bak gardaŞ bjk ne oluyor. Tek gerçek SİVASSPOR.

yusuf_yusuf
20.09.2008, 12:27
dolmaması ice arkadas lar bağıran taraftarımız yok hıçdeilse stat dolmasın ondan hayırlısı olur derım ben

oNuR
20.09.2008, 12:30
iLimizde kendi takımını deqiLde,üç zübükleri de destekLeyenLer oLduqu sürece doLmaz.Sen ve senin gbiLEr yani..

furkancfc
20.09.2008, 12:32
iLimizde kendi takımını deqiLde,üç zübükleri de destekLeyenLer oLduqu sürece doLmaz.Sen ve senin gbiLEr yani..

çok haklısın be gardaş.........

etzel1967
20.09.2008, 12:35
bu soruyu sen kendine sor bakalım neden dolmuyor stad...hatta gidip karşı tribünü dolduranlar bile var...

sivasli_tufan
20.09.2008, 13:03
gecen sene fener macinda kale arkasini havuz bölumunu iyi doldurduk

ozer10
20.09.2008, 13:58
ben ce ramazan dan dolayı bir boşluk olamaz yöneticilerimiz bunu da düşünerek geçen haftada ki maçı 1 dk daha geç başlamasını sağladılar bu hafta hiç sorunumuz olamaz çünkü maç 8 de
taraftar suskunluğuna gelince ben bir grup kurmak istiyorum nasıl bjk ın çarşısı var biz de bir grup kuralım türkiyenin yeni ama en ii taraftar grubu olsun diyorum
site yöneticileri de iş birliği yaparsa sizlerde yardım ederseniz şu grubu kuralım türkiye nin yeni prensine destek verelim.
grup ismini de bir yarışma düzenleyelim diyorum yarışma ile ilgili diğer şeyleri daha sonra açıklayacağım eğer sizlerde isterseniz bana ulaşın lütfen mesaj gönderin.......

ozer10
20.09.2008, 14:00
fener maçın da taraftarlarımız lütfen susmasın susmayalım fenerbahçe nin bize rakip olamayacağını her şeklde gösterelim

myyiğido58
20.09.2008, 14:48
BÜTÜN SİVASSPOR.COM DAKİ ARKADAŞLARIMIZIN DEDİĞİ GİBİ SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN DOLMUYO

halterci
20.09.2008, 15:00
kardeş ramazanda evde yemekle orda yemek bir degil:)

samet yıldız
20.09.2008, 15:06
valla bursa maçında kumanya olayından dolayı
stad dolar diye bekledim ama olmadı
inş. bundan sonra güzel stadımız dolar

mysuskunx
20.09.2008, 15:30
STAD DA KALE ARKASI MEVKİLERİNİ 2-3 YTL YAPILSIN GENÇLR DAHA ÇOK GELSİN......

karyola
20.09.2008, 15:33

ÖNCE GİT NİCK'İN DEĞİŞ.SONRA AKIL VER İSTANBUL YALAKASI OLMA MEMELEKET SEVADLISI OL.

izmirliyiğido35
20.09.2008, 15:54
arkadaşlar bir iki maçta ufak defek boşluk görüyolar sonra da maça ilgi yok diyolar hangi anadolu takımında bu kadar taraftar maça geliyo şu sıralar iftar ve ramazan dolayısıyla fazla insan gelmeyebilir ama ramazandan sonra gör demek ki takip etmiyolar ki denk geliyo bir kaç maç onunla yorum yapıyolar
belki tezahürat yapmıyolar ama (orta yaşlı seyirciler olmasından kaynaklanıyo belki ama o da rayına oturacak allahın izniyle )

selamlar saygılar

KIZILCAN
20.09.2008, 17:31
Güzel bir konuya değinmişsin ama kullandığın isim %100 ofsayt olduğu için arkadaşların sert çıkışlarına maruz kalmışsın.O nickin başına "anti" eklersen millet senin nickine değil,sorduğun soruya kafa yorar.Doğrumu?

velibircan
20.09.2008, 17:34
sen önce bi üyeliğini değiştir öyle gel koçero;)

Yiğiter
20.09.2008, 17:39
dolmuyor değil doluyor dolmadığını kim dedi..geçen sene 5.takım biz olduk doldurmada...

ama aramızda nickini bike istanbul takımın adını yazan istanbul sevdalıları olduğu için bazı sorunlarımız hala mevcut..

sivassporummm58
20.09.2008, 17:40
senin gibiler yüzünden dolmuyor. Sivası Sivassporu destekliyom diyon nick bak gardaŞ bjk ne oluyor. Tek gerçek SİVASSPOR.

aynen katılıyorum sana kardeşim.Bjk58, önce bjk ismini çıkar bakalım nikinden.Burada ya sivassporu tutacaksın ya da rakip taraftar olarak bjk yi.Arası yok.Hadi bakalım...

58 memo
20.09.2008, 18:12
bir gönülde iki sevda olmaz
Sivaslıysan Sivassporumuzu desteklemekten başka çaren yok
eziktaşı,elfenerini,galatayı tutunca sizlere madalya mı veriyorlar:mad:
Sivaslıyım,Sivassporluyum

Bahattin
20.09.2008, 18:53
destek zamani simdi hadi destekleyelim hep beraber takimimizi sivasliyim diyen bunu yapsin

üçyıldız58
20.09.2008, 19:05
yaa benn birr senedirr üyeyimm halaa konu açamıyorumm ama iki gün içinde üye olann bir bjk li birde trabzonlu kardeş hemenn konu açmışlarrr bunu birr türlü anlamıyorumm yetkili arkadaşlarınıı bunu artıkk kasden yaptığınaa inanmaya başladımm konu açmakk için başka takım taraftrımı olmakk gerekiyorr yoksaa burdaa tahrik etmek mi gerekiyorrr

bahadır erdem
20.09.2008, 19:29
ARKADAŞLAR STADIN DOLMAMASI ÖNCELİKLE TARAFTARIN HATASI.

BİZ ÇOK DUYARSIZ BİR MİLLETİZ.300 000'E YAKIN BİR NÜFUSUMUZ VAR,NEDENSE 30-40 BİN KİŞİYİ ÇIKARTMAKTA ZORLANIYORUZ.HADİ DİYELİM SİVAS'IN HALKI FAKİR.İYİDE 30-40 KİŞİDEMİ YOK HAFTADA 20 YTL VERECEK.

BİRDE FANATİK TARAFTARIMIZIN OLMASI LAZIM.BİR BURSA GİBİ,BİR ANKARAGÜCÜ GİBİ...BUNUN SEBEBLERİNİN ARAŞTIRILIP ONA GÖRE ÇALIŞMA YAPILMASI LAZIM.

KOMBİNELER SATILIRKEN NEYE DİKKAT EDİLİYOR.GEÇEN SENEYE GÖRE BU SENE KOMBİNELER NEDEN SATILAMADI.BEN GURBETTE YAŞAYAN BİRİYİM.SİVASSPOR'U ÇOK YAKINDAN BİLEN ARKADAŞLARIM VAR.HEM TAKIMI HE YÖNETİMİ ÇOK İYİ BİLİYORLAR.
ANLATILANLARA GÖRE MECNUN BAŞKAN HER KONUDA YALNIZ KALMIŞ.BASIN SÖZCÜSÜ KENDİ BİLDİĞİNİ OKUYOR,TEKNİK DİREKTÖR KENDİ BİLDİĞİNİ OKUYOR.PAF TAKIMIMIZA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA HİÇBİR YARDIM YAPILMAMIŞ.OYUNCULAR ÇOĞU ZAMAN AÇ KALIYORLARMIŞ.NE ANTREMAN YAPACAK BİR YERLERİ,NE YATACAK BİR YERLERİ VARMIŞ.DEPLASMANA GİTTİKLERİ ZAMAN KÖY HİZMETLERİ GİBİ YERLERİN MİSAFİR HANELERİNDE KALMIŞLAR.O DA İZİN VERİRLERSE.

VELHASIL BAYA BİR SIKINTI VAR BENİM ANLADIĞIM.MECNUN BAŞKANIN DESTEĞE İHTİYACI VAR.HEM MADDİ HEMDE MANEVİ.BU YAZDIKLARIM BELKİ HAYAL GİBİ GELEBİLİR AMA BENİM GÖRDÜKLERİM DE DUYDUKLARIMI DESTEKLER NİTELİKTE...

karyola
20.09.2008, 20:05
ÇIKMIŞ DİYOR Kİ STADYUM NİYE DOLMUYOR .ALAKASI YOK ASLANLAR GİBİ STADYUM FULL ÇEKİYOR.BEN BUNUN SİVASLI SİVASSPORLU OLDUĞUNDAN DA ŞÜPHELİYİM MAKSAT TERSİ YÖNDE ELEŞTİRİ.GEÇEN SENEKİ TRABZON MAÇI -25 DERECE DE OYNANDI O MAÇTA OLAN TARAFTAR HER MAÇTA YERİNİ ALIR.

EsEs2626
20.09.2008, 20:24
bjk58
Yeni Yiğido
bjk58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Stadı Niye Dolduramıyoruz!!!

Nick çok orjinal miş konuyu acan bjk58 bu kafayla stat dolsa ne olacak ki !!!

G Ü N E R
20.09.2008, 21:18
sizleri anlamakta çok zorlanıyorum.sorum çok basitti ama at gözlüğü takan arkadaşlar yine başka konulara takmış durumda.arkadaşlar ben bu nick i 1999 senesinden bu yana kullanıyorum. kendimi bildim bileli sivasspor maçlarına gidiyorum. buradaki bazı arkadaşlar ki çoğunuzun yaşı çok küçük sivasspor u süper lige yükseldikten sonra tutmuyorum. aranızda kaç kişi tokat bulancak bayburt maçlarını izledi yozgat a tokat a ankara ya deplasmana gitti. paramı verip biletimi alıyorum beleşçilik yapmıyorum. paramı verip orjinal formamı alıyorum 5 milyona sahte forma alıp taraftarım demiyorum. doğma büyüme sivaslıyım. ayrıca kendimi bildim bileli de Beşiktaşlıyım inkar etmiyorum riyakar davranmıyorum Sivas Beşiktaş maçında Sivas tribününde oturuyorum.Beşiktaş Sivas maçında da Sivas tribününde oturuyorum. Ki geçen sene İstanbuldaydım ve Beşiktaş kombinem vardı. Arkadaşlar hepinizin yüzeysel beni tanımadan yaptığınız bu eleştirilerin önyargıdan öte olmadığını düşünüyorum. Kusura bakmayın hiç kimse için nick imi değiştirmeyeceğim.Herkes görmek istediğini görür derlermiş isteyen bjk yı görür isteyen 58 i. bjk58...

karyola
20.09.2008, 21:30
sizleri anlamakta çok zorlanıyorum.sorum çok basitti ama at gözlüğü takan arkadaşlar yine başka konulara takmış durumda.arkadaşlar ben bu nick i 1999 senesinden bu yana kullanıyorum. kendimi bildim bileli sivasspor maçlarına gidiyorum. buradaki bazı arkadaşlar ki çoğunuzun yaşı çok küçük sivasspor u süper lige yükseldikten sonra tutmuyorum. aranızda kaç kişi tokat bulancak bayburt maçlarını izledi yozgat a tokat a ankara ya deplasmana gitti. paramı verip biletimi alıyorum beleşçilik yapmıyorum. paramı verip orjinal formamı alıyorum 5 milyona sahte forma alıp taraftarım demiyorum. doğma büyüme sivaslıyım. ayrıca kendimi bildim bileli de Beşiktaşlıyım inkar etmiyorum riyakar davranmıyorum Sivas Beşiktaş maçında Sivas tribününde oturuyorum.Beşiktaş Sivas maçında da Sivas tribününde oturuyorum. Ki geçen sene İstanbuldaydım ve Beşiktaş kombinem vardı. Arkadaşlar hepinizin yüzeysel beni tanımadan yaptığınız bu eleştirilerin önyargıdan öte olmadığını düşünüyorum. Kusura bakmayın hiç kimse için nick imi değiştirmeyeceğim.Herkes görmek istediğini görür derlermiş isteyen bjk yı görür isteyen 58 i. bjk58...

BURDA EZİKTAŞ İÇİN YAPTIK FEDAKARLIKLARI ANLATMA BİZENE KOMBİNENDEN BİZENE BJK-SİVAS MAÇINDA SİVASSPOR TRİBÜNÜNE GELMENDEN BİZE AKIL VERENE KADAR ÖNCE TAKKENİ ÖNÜNE KOY BU NİCKLE TARAFTARA ELEŞTİRİ GÖNDERME.BAK BURDA Kİ BAŞKA TAKIM TARAFTARLARININ ELEŞTİRİSİNİ GEÇ KENDİ HEMŞERİLERİN ELEŞTİRİYOR DEMEK Kİ SENDEN AKIL ALMAK LÜKSÜMÜZ YOK.

G Ü N E R
20.09.2008, 21:36
sen anlama özürlüysen ben ne yapayım...kafa çalışmıyor heralde...

karyola
20.09.2008, 21:39
sen anlama özürlüysen ben ne yapayım...kafa çalışmıyor heralde...FORMU TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİRSEN KİMİN ÖZÜRLÜ OLDUĞUNU ANLARSIN YAZANLARIN HANGİSİ BU YAZINA KATILIYOR:confused::confused:S İZİN GİBLER YÜZÜNDEN KENDİMİZİ İSPATLIYAMIYOZ.HALEN SİVASSPOR FORMUNA DIŞARDAN KATILANLAR İST.TAKIMLARININ TARAFTARI GÖZÜYLE BAKIYOR AKIL VERİYORLAR.:mad::mad:

G Ü N E R
20.09.2008, 21:39
burdan çıkardığımız sonuç şu nick iniz eğer "en büyük sivasporlu" ise siz en büyük sivassporlusunuz "bjk58" ise istanbul yalakasınız.ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz...

SenSetik
20.09.2008, 21:43
BURDA EZİKTAŞ İÇİN YAPTIK FEDAKARLIKLARI ANLATMA BİZENE KOMBİNENDEN BİZENE BJK-SİVAS MAÇINDA SİVASSPOR TRİBÜNÜNE GELMENDEN BİZE AKIL VERENE KADAR ÖNCE TAKKENİ ÖNÜNE KOY BU NİCKLE TARAFTARA ELEŞTİRİ GÖNDERME.BAK BURDA Kİ BAŞKA TAKIM TARAFTARLARININ ELEŞTİRİSİNİ GEÇ KENDİ HEMŞERİLERİN ELEŞTİRİYOR DEMEK Kİ SENDEN AKIL ALMAK LÜKSÜMÜZ YOK.

katılıyorum...arkadaşın bu konuyu rakip taraftarlar bölümünde açması gerekir...

bjk yazıyrosan nick'ine sonuna 58 koyma arkadaş....
burası SİVASSPOR TARAFTAR sitesidir...

G Ü N E R
20.09.2008, 21:48
gördüğümü yazıyorum bildiğimi yazıyorum..bak sana bu siteden iki fotoğraf biri bu seneki bursa maçından bir taneside geçen seneki hadi sen yap yorumu. bu geçen seneki stat fotosu http://img265.imageshack.us/img265/9763/sivasspor2af8.jpg

SenSetik
20.09.2008, 21:54
gördüğümü yazıyorum bildiğimi yazıyorum..bak sana bu siteden iki fotoğraf biri bu seneki bursa maçından bir taneside geçen seneki hadi sen yap yorumu. bu geçen seneki stat fotosu http://img265.imageshack.us/img265/9763/sivasspor2af8.jpg

gözüm maç iftardan 20 dk. sonra . tamam biz gittik maça ama teravihe gideni var davetli olanı var.. varda var... ben şimdi fener gs maçı fotolarını koysam ahanda stad doluyor bak desem olurmu???

bence sen maçlara düzenli olarak gitsen ve doğru dürüst bir araştırma yapsan bu ligde seyirci ortalaması en yüksek takımlardan birinin Sivaasspor olduğunu görürsün ;)

atamtürk
20.09.2008, 22:03
bakın arkadaşlar 17 milyonluk ist.da stadlar tamamen dolmuyor sivasımızın seyircisi ve taraftarı küçümsenmeyecek kadar var üçüncü liğde bile sivas spor taraftarı sıtada gider türübünlerimiz güzel bir organizeile yönetilmesi gerekiyor.

G Ü N E R
20.09.2008, 22:22
yöneticiden ricam bu konuyu silmesi amacını fazlasıyla aştığını konunun saptığını düşünüyorum. mümkünse üyeliğiminde silinmesini talep ediyorum.ki bunun için özel mesajda göndereceğim. böylelikle bazı arkadaşlar hem kendilerini daha rahat hissedecekler hem de daha büyük taraftar olacaklar. böylelikle sivasspor avrupada daha başarılı olacak, yönetimin hiç borcu kalmayacak, stat her maçta dolacak. Arkadaşlar uyanın at gözlüklerini çıkarın bugün sivasspor için çalışan Sıvas için gecesini gündüzüne katan Bülent Uygun da Fenerbahçeli. Şimdi Bülent Uygun a sen Fenerlisin bırak bu işleri mi diycez. uyanın arkadaşlar insanları yargılayacaksanız düşünceleriyle yaptıklarıyla yargılayın. isimleriyle yargılamayın. yıllarca dışardan bunlar sivaslı adam yakar diyenlerden farkınızı ortaya koyun. çünkü onlarda aynı sizin gibi isme yorum yaptılar. sivasspor.com a ve değerli üyelerine başarılar diliyorum...

cücü baba
20.09.2008, 23:45
arkadaşlar aslında stada gelen taraftar sayısı az değil ama maalesef tezahürat yapmayı bilmiyoruz ancak rakip takımın taraftarı gelecek tezahürat yapacak bizde onlara kızıp bağırıp çağırıyoruz bence esas mesele iyi organize olamıyoruz takıma iç saha avantajı yaşatamıyoruz bu konuda acil tedbir almak lazım bakın süper ligdeki bir çok takımın maçlarını ancak bir kaç yüz kişi seyrediyor bizde ise 10 binin altına hiç düşmüyor...

SenSetik
20.09.2008, 23:47
[QUOTE=bjk58;414937] mümkünse üyeliğiminde silinmesini talep ediyorum.ki bunun için özel mesajda göndereceğim. QUOTE]

doğru bir karar vermişsin..tebrikler

sinan-58
20.09.2008, 23:51
çekirdekçiyle dolmasındansa hiç dolmaması daha iyi 15 bin çekirdekkçi olacağına 5.000 taraftar olsun yeter