Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Sevdalısı

SivasSpor.Com
16.09.2008, 19:18
http://www.sivasspor.com/images/stories/sivassevdalisi.jpg

Sivas’ta bir işadamı her sezon olduğu gibi bu sezonda Sivasspor’a para bağışında bulunarak Sivasspor Sevdalısı olduğunu ortaya koydu.

iş adamı Murat Ünal,Bu değere herkes imkanları ölçüsünde sahip çıkmalı “ dedi
İş adamı Murat Ünal, Sivasspor’a gönül verenlere destek çağrısında bulunarak “Sivasspor sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımıdır. Sivas’ın değeridir. Bu değere herkes imkanları ölçüsünde sahip çıkmalı “ dedi
Genç işadamı Murat Ünal “ Sivasspor sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımıdır. Sivas’ın değeridir. Bu değere herkes imkanları ölçüsünde sahip çıkmalı “ dedi
Sivaslı iş adamı Murat Ünal, her sezon olduğu gibi bu sezonda Sivasspor’un başarısına ortak olmak amacıyla para bağışında bulundu. Firması adına çekleri Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar’a veren iş adamı Murat Ünal, Sivasspor’a gönül verenlere destek çağrısında bulunarak “Sivasspor sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımıdır. Sivas’ın değeridir. Bu değere herkes imkanları ölçüsünde sahip çıkmalı “ dedi
SİVASSPOR’LA GURURLUYUZ
Sivas’ın tanıtımında önemli bir görevi üstlenen Sivasspor’un başarılı olmasını şehrin başarılı olmasına bağlayan Ünal Kolektif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ünal “ Sivaslıyım diyen herkes bu takıma sahip çıkmalı. Sözde Sivaslı değil, özde Sivaslı olduğumuzu göstermeliyiz. Firma olarak her yıl belirlediğimiz bütçe ölçüsünde Sivasspor’umuza destek olmaya çalışıyoruz. Başarı isteniyorda bunun karşılığı olan destek verilmeli. Bizler Sivasspor’a destek olmalıyızki,takımda istediğimiz arzuladığımız hedefi yakalasın. Herkesi Sivasspor’da desteğe çağırıyorum “dedi
SARILAR” DESTEKLER ARTMALI “
Sivasspor sevdalısı murat Ünal’dan çekleri alan Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar ise yaptığı açıklamasında “ Sivasspor’un başarısı için herkes destek vermeli. Geçen sezon “ Gönüllerin Şampiyonu “ olan takımımızın bu yıl lig şampiyonu olması için gerekli olan tekşey destektir. Sivaslıyım diyen, Sivasspor’un başarısı ile gururlanan herkesi desteğe davet ediyoruz.Genç işadamımız murat Ünal’a verdiği testeklerden ötürü teşekkür ederiz “ dedi.
sivasspor.org.tr

kadir0911
16.09.2008, 19:21
Destek verenlere yürekten Tesekkür Ediyorum, Allah Razi olsun...!

yerliturkuaz
16.09.2008, 19:46
Aslında birlik olsak çok büyük işler yaparız da bakmayın işte her güzelin bir kusuru vardır bizimde kusurumuz bu...

cem
16.09.2008, 20:50
yeryüzünde 7 milyar insan 70 milyon türk 7 milyon sivaslı var... sivasspora destek olan herkese yürekten teşekkürler...

mnt3
16.09.2008, 20:57
işadamımıza sivasspora desteklerinden dolayı teşekkürler,herkes imkanları ölçüsünde sivaslılara büyük gurur yaşatan bu takıma destek olmalı

XXCakir58
16.09.2008, 21:10
Destek verdikleri icin tsk ederim. Allah tuttuklarini altin etsin, allah razi olsun.
Paylasim icin sagol.

antik58
16.09.2008, 21:10
sivaslıları sivaslı olduklarını hatırlamaya, sivasspora destek olmaya cagırıyoruz...

SONMEZ
16.09.2008, 21:59
Tebrikler Murat ÜNAL kardeşim.
Ne de güzel ifadeler kullanmışsın.
Duruşunla, tavrınla ve de sözlerinle çok yerinde
mesajların ve tesbitlerin olmuş ama;
Şu ifaden en çarpıcı olanı :
''SÖZDE DEĞİL; ÖZDE SİVASLILIK...!''

Ben bu Murat ÜNAL' ı biryerlerden tanıyorum ama nerden acaba...? ;)
Sanki gözüm biyerlerden ısırıyo gibi... :)

Yiğiter
16.09.2008, 22:51
sivasspora destek olmak için işadamı olmak,çok zengin olmak şart değil..lisanslı formanı al,maça gel bağır yeter...o kadar da imkanım yok diyorsan kale arkası 5 ytl :)....o da yok diyorsan sadece ama sadece sivassporu sev yeter !!

furky.b
16.09.2008, 23:13
Helal Olsun Bea, Allah Razi Olsun..

altuntas58
16.09.2008, 23:30
Sivassporumuza maddi ve manevi her türlü destek verenlerden allah razı olsun

etzel1967
17.09.2008, 00:53
sayın işadamına teşekkür ediyor, diğer işadamları için bu davranışının örnek olmasını diliyorum....

erol_58
17.09.2008, 03:12
destek veren herkesten ALLAH rağzı olsun

by_hunter
17.09.2008, 03:31
ya bizim sanayicimiz işi bilmiyor hem memleketinin takımına derstek ver hemde verdıgın miktar vergi borcundan düşülsün bunlar resmi bağışlar boşuna çek ile ödeme yapmıyorlar yap bağışını hem memleketin seni sevsin hemde takımına sahıp çık

yigidomustafa58
17.09.2008, 12:33
Allah razı olsun bu ramazan ayında bu yardımınız karşılıksız kalmaz...

ready
17.09.2008, 12:38
Sivbasın sözde degil adam gibi adam olan sivaslı hayırseverlere ihtiyacı vardır adam heryerde ben sivaslıyım diye hava atar iş icraaata geldigi zaman tık yok ne anladım senin sivaslı olmandan

xremix
17.09.2008, 16:14
BÜTÜN SİVASLILARA BU YARDIM ÖRNEK OLMALI VE 7 DEN 77 YE TÜM SİVASLILAR BU TAKIMA DESTEK OLMALI , BU İŞADAMIMIZI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM GERÇEK BİR YİĞİDOYMUŞ HELAL OLSUNN...!

titizyiğido
17.09.2008, 19:31
helal olsun böyle işadamlarımızın çoğalması lazım

58 memo
18.09.2008, 12:11
Sivaslı işadamımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz
sağolsun,varolsun

TracyMcGrady58
18.09.2008, 12:14
Tebrikler Murat Ünal'a Sivasspora verdigi destekten dolayi

kerami58
18.09.2008, 12:29
sewdalanılmayacak gibi de takım değil ki be

serdar-58
18.09.2008, 19:46
sivasımıza sahip çıkan iş adamlarımızdan allah razı olsun

EyüphanAydın
18.09.2008, 21:26
Böylesi değerli Sivaslı iş adamları olduğu sürece Sivasspor'un sırtı hiç bir zaman yere gelmez.

Tabikide bu sadece ' Murat Ünal ' ile olucak bir iş değil.Tüm Sivaslı iş adamlarının birliğiyle olucak bir dayanışma.

Böylesi güzel bir olaya imza attığı için kendisine bizzat teşekkür ediyorum.Umarım bu olay diğer uyuyan iş adamlarımıza örnek olur.

tekdoktirin
18.09.2008, 23:23
EVALLAH MURAT ABİ TEŞEKÜREDİYORUZ SIVASLIYIMDİYE GEÇİNEN ZENGİNLER BELKİ UTANIRLAR AMASANMIYORUM