Orijinalini görmek için tıklayınız : YENIDEN SAIDI!!!!!
Yildizelili58 17.09.2008, 01:52 Sivasspor, geçtiğimz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Karim Saidi'yi bonservisi ile almak istiyor.
Fransız football365.fr adlı internet sitesinin haberine göre; Sivasspor, 25 yaşındaki Tunuslu defans oyuncusu Saidi'yi bonservisi ile beraber transfer etmek istiyor.
Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Sivasspor'da oynayan Karim Saidi'nin, Hollanda ekibi Feyenoord ile 2009 yılına kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor.
kaynak:
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=56443
alinsa cok iyi olur bence ömer riza yakismadi bana göre pek
SenSetik 17.09.2008, 01:57 o mevkiyi bu sene güçlendirdik...bilica, murat, sedat gibi sağlam adamlarımız var...
yabancı kontenjanını oraya kullanmaktansa orta sahaya devre arasında kuvvetli ve pas yapabilen bir futbolcu almamızı yeğlerim...
Yildizelili58 17.09.2008, 02:03 saidi cok iyi bir oyuncu, arti gelecek vaad ediyor bence, uygun fiyata alinirsa güzel olur blica bana pek güven vermedi sahsen
gelirse i olur gelmessede bizde adam çok her kes süperrrrrrr.
alınırsa iyi olur takıma uyumu iyiydi
Dark Force 17.09.2008, 03:30 Onun yerine Bilica alındı süper oynuyor.....Defansı toplayan ve güven veren bir oyuncu Bilica...... Beğenmedim diyen futboldan anlamıyor demektir...
mysuskunx 17.09.2008, 07:28 SÜPER İŞ OLUR TABİ, ÖMER RIZA FORVET SAİDİ DEFANS HEMŞERİM 2 SİDE GELSİN
yerliturkuaz 17.09.2008, 07:41 Bence gerek yok zaten defansimiz saglam gereksiz olur...
yigidomustafa58 17.09.2008, 12:44 gelmesini isterim ben Saidinin takıma iyi ayak uydurmuştu...
Besyo_cu 17.09.2008, 13:02 En cok oyuncumuzun oldugu bölge savunmanın ortası sedat , Blica , M.SÖZGELMEZ, Diallo var hatta gecen sene zman zman o bölgede sylla da oynadı bizim orta sahada oyuncuya ihtiyacımız var Saidi gereksiz olur bence...
BekirBayrak 17.09.2008, 15:32 En cok oyuncumuzun oldugu bölge savunmanın ortası sedat , Blica , M.SÖZGELMEZ, Diallo var hatta gecen sene zman zman o bölgede sylla da oynadı bizim orta sahada oyuncuya ihtiyacımız var Saidi gereksiz olur bence...
Çok güzel ifade etmişssin bencede bize orta saha oyuncusu lazım
SenSetik 17.09.2008, 15:37 saidi cok iyi bir oyuncu, arti gelecek vaad ediyor bence, uygun fiyata alinirsa güzel olur blica bana pek güven vermedi sahsen
sen bilica diye başkasını seyretmiş olmayasın ???
bilica gerçekten 10 numara bir topçu...
bence bu senenin en kaliteli transferi..
buca5835 17.09.2008, 15:37 BESIKTAS MACINDAKI HATALARINI UNUTMAYIN...
kadir0911 17.09.2008, 15:41 Bu saat'den sonra Saidi'yi almak yanlis olur, yeter kadar alternativimiz var diye düsünüyorum!
sinan-58 17.09.2008, 16:02 onun yerine bilica alındı gerkesiz bir transfer olur
üçyıldız58 17.09.2008, 16:20 bilica saidi gibi 10 tane topcu eder futboldan az birşey anlayan ikisinide seyreden bunu bilirr gereksiz tansfer olur.
zaten hocamızda almazz.
bilica topa rakibe girdinmi kemik sesi geliyorr saidii sahada ruh gibi dolanıyordu
Yildizelili58 17.09.2008, 23:04 sen bilica diye başkasını seyretmiş olmayasın ???
bilica gerçekten 10 numara bir topçu...
bence bu senenin en kaliteli transferi..
ja canli yayinda ilk bursaya karsi izledim ve sunu unutmayin fazla baski görmedik
ben kötü bir oyuncu demiyorum ama saidi ondan genc belki ilerde daha faydali olur yanlis anlamaylim yigidolar
hele futbolan anlamio gibi laflar okudum yanlis yazdiklarimi iyi okuyun
XXCakir58 17.09.2008, 23:13 Gelirse cok iyi olur, bize faydali olur.
Paylasim icin sagol.
TracyMcGrady58 17.09.2008, 23:13 Defansimiz zaten güclü bu sene. Saidi'ye hic gerek yok. Murat, Bilica, Sedat ve Diallo hepsi birbirinden kaliteli defans oyunculari, o yüzden Saidi'ye ihtiyacimiz yok.
karahisarli 17.09.2008, 23:16 saidi bence iyi futbolcu sahanin nerdeyse heryerinde kondüsyonlu alinirsa iyi olur
SenSetik 17.09.2008, 23:37 ja canli yayinda ilk bursaya karsi izledim ve sunu unutmayin fazla baski görmedik
ben kötü bir oyuncu demiyorum ama saidi ondan genc belki ilerde daha faydali olur yanlis anlamaylim yigidolar
hele futbolan anlamio gibi laflar okudum yanlis yazdiklarimi iyi okuyun
o maçta her topta bilca vardı ve defansı toplayan isimdi..
bende stattaydım ve biz çok beğendik..
futboldan anlamıyorsun demedim ben...bi yanlış anlaşılma var galiba :)
Yildizelili58 17.09.2008, 23:45 o maçta her topta bilca vardı ve defansı toplayan isimdi..
bende stattaydım ve biz çok beğendik..
futboldan anlamıyorsun demedim ben...bi yanlış anlaşılma var galiba :)
Onun yerine Bilica alındı süper oynuyor.....Defansı toplayan ve güven veren bir oyuncu Bilica...... Beğenmedim diyen futboldan anlamıyor demektir...
hemsom ben blicayi elestirmiyorum bunu bilesiniz, sade sunun altini cizmek isterim saidi gelecek vaad eden biri
futboldan anlamiosun diyen dark force dostumuz, kendi düsüncesi ama ben bayernliga da 2 sene oynadim dstm ;)
Bence gerek yok..
Defansimiz Super; Murat, Sedat , Bilica , Diallo ;
Sedati Heracles macinda izlediydim.. sahanin en iyilerindendi.. bu sene mukemmek oyniyacak..
hemsom ben blicayi elestirmiyorum bunu bilesiniz, sade sunun altini cizmek isterim saidi gelecek vaad eden biri
futboldan anlamiosun diyen dark force dostumuz, kendi düsüncesi ama ben bayernliga da 2 sene oynadim dstm ;)
gelecek vaad eden ? adam 25 yasina gelmis.. Tam Oynama zamani..
Ha 18 , 19 yasinda birisi olurda.. gelecek vaad eden birisi olunur..
Yildizelili58 17.09.2008, 23:55 gelecek vaad eden ? adam 25 yasina gelmis.. Tam Oynama zamani..
Ha 18 , 19 yasinda birisi olurda.. gelecek vaad eden birisi olunur..
sivasspor icin faydali olur bence yanlis bir transfer olmaz gördük napdigini
takimimiz süper lafim yok en azindan sikinti cekmeyiz sakatliklarda
O mevki Zaten güclü ama SAIDI ii 1 oyuncu qelirse daha güclü olur ama qelmesede bişi frk etmez!
mustafa_kavak58 21.09.2008, 13:22 YENİDEN SAİDİ...
Sivasspor, geçtiğimz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Karim Saidi'yi bonservisi ile almak istiyor. kiralık olarak oynayan Karim Saidi'nin, Hollanda ekibi Feyenoord ile 2009 yılına kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor.
Fransız football365.fr adlı internet sitesinin haberine göre; Sivasspor, 25 yaşındaki Tunuslu defans oyuncusu Saidi'yi bonservisi ile beraber transfer etmek istiyor
defansımızda pek sıkıntı yok ama fazla oyuncu bulundurmamız daha da avantaj olur hem de genç bir oyuncu alınması daha ii olur feyenord ii bir takım oyuncusu fena olmaz alınması sivas için daha ii olur
furkancfc 21.09.2008, 13:32 ALMANIN BİR MANASI YOK BENCE DEFANSIMIZ SAĞLAM.
EyüphanAydın 21.09.2008, 13:52 Geçen sezon çok iyi işler yaptı.Sivasspor'a çok büyük katkı sağladı,gücüne güç kattı.
İnşallah bu senede alabilirsek iyi olucaktır diye düşünüyorum.
XXCakir58 21.09.2008, 14:21 insallah geri gelir. Cok iyi bir oyuncu.
|