Orijinalini görmek için tıklayınız : Hemşo iddialı!

SivasSpor.Com
17.09.2008, 08:15
http://www.sivasspor.com/images/stories/rizacalimbay.jpg

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor maçını yüzde yüz kazanacaklarını söyledi.

Çalımbay, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu Ankara'da yaptıkları Gençlerbirliği maçında kapasitelerinin altında bir oyun çıkardıklarını belirterek, Eskişehirspor'un, Gençlebirliği maçında girdiği pozisyonları değerlendiremediğini kaydetti.
Bu yıl Süper Lig'e yükselen Eskişehirspor'da, yedisi yabancı 18 yeni oyuncunun bulunduğu ifade eden Çalımbay, “Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Biraz sabır etmek ve takıma destek vermemiz gerekiyor. Biz bu takımın tesislerindeki inşaatla bile uğraşıyoruz. Trabzonspor'un aldığı bir oyuncunun fiyatına, bir takım kurduk. Bu takımla iyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sivasspor maçında sahada bambaşka bir Eskişehirspor olacak. Sivasspor maçını yüzde yüz kazanacağız. Her futbolcum yüreğini ortaya koyup üç kişilik oynayacak.'' şeklinde konuştu.

Sivas'ın Sesi Gazetesi

GLoBe-Y-Gençlik
17.09.2008, 08:17
Hım Bu Konuşmaların Arkasında Ne Var Yenılgı Olmaz.

Abdullah DuMaN
17.09.2008, 08:20
EVET BASIN AÇIKLAMALARINDA HEP BÇYLE KONUŞMUŞ AMA SON SÖZ SAHADA

sercan5858
17.09.2008, 08:22
bırakın konuşssunlar kacelide burasada mactan önce yencez dediler hepsine 2 fark attık :D

bayram
17.09.2008, 08:31
Rıza Çalımbay Bir Sivaslı O Bir Sivaslı evet Lakin Şu Açıklamaları Biraz Abes Gerçi Ekmek yiyor oradan neyse boş göndermeyiz bir iki gol hediye ederiz rıza beye

etzel1967
17.09.2008, 08:32
rıza sivaslı ama aynı zaman da bir profesyonel...elbette takımı lehine konuşacak ve takımının galibiyetini düşünecek...gayet doğal....

ibrahimovic7
17.09.2008, 08:46
rıza çalımbay ilk galibiyetini alamamış sivasa karşı 10 maç yapsa gene alamaz eskişehir.

handsome5867
17.09.2008, 09:00
ya şu sivasımız ne çekiyosa kendi yetiştirdiği adamlardan çekiyo 3 haftadır 3 kişilik oynasaydı takımın bize gelincemi gözün açıldı rıza efendiii

davulcu
17.09.2008, 09:08
çekemiyolar ondandır maçtan sonra görüşürüz rıza bey:D

izmirliyiğido35
17.09.2008, 09:16
KISKANANLAR ÇATLASIN
ALAYINA İSYAN

Ahwettt
17.09.2008, 09:28
Hemşerim elbertte öyle diyecek. İddalı açıklamlar yapacakki yenidliği zmaan Sivasspora maçı verdi demesinler diye. 2.si İse böyle diyerek Sivassporumuzu iddialı konuma getiriyor.

orhan_sivasli
17.09.2008, 10:22
YA HEMŞE kusura BAKMADA YENECEZ SİZİ YAW SENDE CANIM GELDİNDE NEYMİŞ YENECEKMİŞ OLABİLİR KÜÇÜK TAKIMLAR LİDERE BİLENEREK ÇIKAR :);):D

cenk5821
17.09.2008, 10:50
farkındaysanız kocaelide bole konustu bursada sıra eskisehirde....bu arada k.bakma rıza hocam bizim futbolcularımızda yureklerini ortaya koyuyo sen bunu unuttun galiba.

Bln-Fatih58
17.09.2008, 10:54
riza hocam hic sansiniz yok, yigiolar cevabi sahada verecek

yigidomustafa58
17.09.2008, 12:40
bırak bunları hemşo ...alıcaz o maçı...

by_hunter
17.09.2008, 12:53
walla sahada konuşmak lazım bursada oyle dıyodu gördük adanlarda haklı lıderı yenerek sukse yapmak ıstıyo ama ne mumkun :D

Besyo_cu
17.09.2008, 13:05
Ya ne yapacaktı Rıza hoca benım memleketımın takımı sivas 3- 5 tane yiyeyim yensın mi diyecek böyle acıklama yapması gayet doğal hem rahat yeneriz gözü ile bakmasın kımse rıza hoca sivas sporu cok iyi analız etmiş bi teknık adam hatırlayın biz gecen sene kendı sahamızda sadece rize ile berabere kaldık ve o rizenın başında da rıza ÇALIMBAY vardı...

eseslimali
17.09.2008, 13:48
arkadaşlar bizim başkan geçen hafta gençlerbirliği maçındada böyle konuşmuştu güçleri bize yetermi diye ama malesef yenildik..bence böyle idaalı konuşmalar hiç iyi olmuyr.şimdi yenilirsek ne diyecek rıza hoca bunu çok merak ediyom.he bu arada bazı arkadaşlar bize küçük takım ya da eskişehir kim demiş..arkadaşlar biz ANADOLU yu savunan birisiyiz..sizlerde bizans gibi anadolu takımlarını küçk görmeyin..biz forumumuzda sizin hakkınızda hiç böyle şeyler düşünmüyoruz...sizede başarılar dilerim..
ANADOLU EFSANESİ
ESES

cenk5821
17.09.2008, 13:59
arkadaşlar bizim başkan geçen hafta gençlerbirliği maçındada böyle konuşmuştu güçleri bize yetermi diye ama malesef yenildik..bence böyle idaalı konuşmalar hiç iyi olmuyr.şimdi yenilirsek ne diyecek rıza hoca bunu çok merak ediyom.he bu arada bazı arkadaşlar bize küçük takım ya da eskişehir kim demiş..arkadaşlar biz ANADOLU yu savunan birisiyiz..sizlerde bizans gibi anadolu takımlarını küçk görmeyin..biz forumumuzda sizin hakkınızda hiç böyle şeyler düşünmüyoruz...sizede başarılar dilerim..
ANADOLU EFSANESİ
ESES

abicim kucuk takim dememistir kardeslerim sen yanls anlamssın sadece konusmasina biraz abes demisler oda dogru cnku 2 haftadir gerek bursa gerek kocaeli ayni sekilde konstular sonucu gorduk bizim futbolcularimzda sahaya bi cıkar 5 kislik neye ugrasidigniz sasirsiniz deplasmada daha iyiyiz:):):)

Del Piero
17.09.2008, 14:04
kocaeli ve bursada böyle konuşuyordu :))))

mysuskunx
17.09.2008, 14:05
kusura bakma hemşo sivasspor başka sen başka

erdal 58
17.09.2008, 14:06
sivasım kaldıgı yerden devam ediyor maşallah takım bu senede çok iyi bir çizgi yakaladı eskişehirden on gömlek daha üstünüz mutlak kazanırız.

cenk5821
17.09.2008, 14:09
Bülent Uygun'un magazinel konuşmaları, "Anadolu'da devrimi biz yaptık" gibi söylemlerini haksız ve yersiz çıkarmanın zamanı geliyor. Doğrudur Türkiye'de bir devrim yapmış olabilirler ama bu devrim PAf ligi şampiyonluğundan öte gider mi bilmem. Biz zamanında şampiyonluğu son hafta kaybederken, onlar bu 4.lüğe devrim diyebiliyorlarsa pes artık. Bu devrimse, aynı devrimi Gençler de yapmıştı. Şehir ve taraftar olarak ne yazık ki bu heyecanı kaldıramıyorlar, hatta istemiyorlar gibi. Sanki Sivaslı herkes tuttuğu 3 güdüklerden memnun da Sivas'a yan cep gözü ile bakıyorlar. E başkanları kendi söyledi Fenerliyim diye...

Her neyse, modası geçmiş İtalya ekolüne benzer bir futbol anlayışları var: 90 dakika savunmayı ön planda tutup, rakibin ilk hatasında tabelayı değiştirmeye odaklanıyorlar. Anadolu takımlarına karşı bunu iyi de beceriyorlar ama diğer takımlarda bu pek sökmüyor. Çünkü o diğer takımlar gol atrmasını Anadolu takımlarından daha iyi biliyor ne yazık ki.

Saha içinde çok tehlikeli ama saha dışında pasif olan bu klübün mütevazı bir kadrosu var ve onca şanssızlığa karşın bu kadrodan alınabilecek en yüksek performansı aldılar. Mehmet Yıldız ve Balili tutulabilecek türden topçular değil. Şampiyon gençleri yani PAfları ile önümüzdeki senelerde çok ama çok canlar yakacaklar...

Bu arada sizin forumdan aldım esesli hani olumsuz dusunen yoktu bu ne peki

BEAT58
17.09.2008, 14:27
ESES KİM Kİ YAW 1 GOL ATARSA YİGİDOMUYZA HELAL OLSUN ::))

furfat
17.09.2008, 14:49
rıza hocaya başarılar dileriz.gözünü bizemi dikti

velibircan
17.09.2008, 14:57
Daha Geçen Sivas Taraftarı Beni Trib ÇAğırmadı Diye Ağlıyıp Sızlıyordun Şimdi Sivasa Meydan Okuyorsun

kadir0911
17.09.2008, 15:18
Riza Calimbay bir Antrenörün söylemesi gereken seyleri söyledi, ancak bu is sahada biter, ve maci kazanacagimizdan süphem yok.

Dark Force
17.09.2008, 15:18
Yüzde yüz diyenler eli boş gitti maçta görüşrüz........

SenSetik
17.09.2008, 15:38
ahan böyle konuşup sahada yamuluyorlarya....
samet aybaba da o dertten gitti rıza hocam...

sivasli215
17.09.2008, 15:44
rıza çalımbayın kişiliğine ve futbolculuğuna saygı duyarım
gerçekten bir atom karıncaydı o,aynı zamanda hemşehrimiz olması nedeniyle de ayrıca severdim
keşke başka klüplerde değilde sivasımızın çatısı altında olsa ve sivasımıza faydası dokunsaydı...
benim tahminim bu haftaki maçın ortada geçeceği yönünde,berabere biter
rıza da bu sonuca çok fazla üzülmez
sonuçta liderden 1 puan almakta büyük başarıdır...

nazimgulturk
17.09.2008, 15:48
maç öncesi sivası küçük görenler sahada ağızlarının payını alırlar ..hemşoya diğer maçlarında başarılar..eskişehir

ademgoze
17.09.2008, 16:45
hemşo oynatsın bakalım biz sivasspor gibi oynarsak 5 kişilikte oynasalar yenemezler

rubik
17.09.2008, 16:59
maçtan önce bu tür açıklamalar yapıp da bin pişman olan ne teknik direktörler var be rıza hocam.
ben diyorum ki dereyi görmeden paçaları sıvama.bir sivaslı olarak üzülmeni istemeyiz sonra.

sivaslitaner58
17.09.2008, 17:08
iyi olan kazanir insallah biz oluruz

üçyıldız58
17.09.2008, 17:08
rıza hoca sivaslı olsada kusura bakmasın bizim kervanımız yürüyorr yürümeyede devam edecek

etzel1967
17.09.2008, 17:17
ANADOLU EFSANESİ
ESES

esesi severiz biz arkadaş...kimse esesi küçük görmez...çünkü esesin gönlümüzdeki yeri çok özeldir...selamlar ve sevgiler eskişehire...

buca5835
17.09.2008, 17:22
ya rıza sıvaslı da ben bı kere sıvaslıyım sozunu duymadım agzından gecen sene programlarında bı kere sıvastan soz bıle etmedı...olsa olsa o uzaktan sıvaslı olur...rıdvan bıle ondan sıvaslı annsı sıvaslıı olmaına ragmen...o herkesten cok bızı konusuyor...

etzel1967
17.09.2008, 17:23
beyler kimsenin sivası küçük gördüğü yok yahu niye bozuluyorsunuz...adam profesyonel...ekmeğini eskişehir veriyor...ne yani sivastan 5 yemek için sahaya çıkıyoruz mu diyecek...ne kadar mantıksız laf ediliyor yahu...ayıp...

GokhanTurna
17.09.2008, 17:24
böle acıklamanın hiç geregi yokh.. sivassporu trabzonla karıştırdı galiba.. siz kim bizi yenmek kim zuhaha:d

Yiğiter
17.09.2008, 17:30
hemşehrimizi bu maçtan sonra işsiz bırakacağımız için üzgünüz..

yusuf_07
17.09.2008, 17:49
bence rıza hocanın açıklamalarında art niyet yada küçümseme söz konusu değil.. bazı arkadaşlarımız bize gelincemi aklın başına geldi, bizi çekemiyorlar gibi yorumlar yapmışlar bunlara kesinlikle katılmıyorum.. insan öncelikli olarak ekmek yediği yere saygı duymalı ve oranın çıkarları içiğn mücadele etmelidir aksini yapan insan zaten ********dir bu açıdan rıza hocanın açıklamaları gayet normal..

bence bu maçı sivasspor tecrübesi ve savunmasıyla çok rahat kazanır. henüz şehire ve takıma uyum sağlayamamış eskişehirli futbolcular için en az 2 3 hafta daha gerekli.. bol pozisyona gireceğimiz bir maç olarak düşünüyorum ilk dakkalar gol bulursak farka gidebiliriz....

KIZILCAN
17.09.2008, 18:07
Bakmayın siz Rıza hocaya.O böyle diyor ama kesin iddia oynamıştır ve Sivas'a vermiştir :)

adres58
17.09.2008, 18:26
Açıklamalar normal ama çok komik... Çünkü : Rıza hocam demişki tüm topçularımız 3 kişilik oynatsa Yüzde yüz yeneceğiz demiş. eğer bir oyuncuları 2 kişilik oynarsa o yüzde düşecek de ondan. Gerçekden çok komik. Biz neymişiz diye düşünüyorum. Eskişehir 3 kişilik oynayacakki bizi yensin...

tanju_58
17.09.2008, 19:02
tabiki bütün t.direktörler böyle der.çıkıpta yenilicez diyen hiç duydunuzmu.

Sivaslılar olarak Rıza hocanın herzaman arkasındayız...

badboysefaa
17.09.2008, 19:18
herseye yorum yaparsın zaten sen rızaa senin işin antrenörlük degil futbol yorumculugu yanlış iş yapıosun ama farkında degilisin sana cevap vermiyorum maçtan sora neden yenildiginizi anlattıgınızı dinlemek isterim en iyi cevabı taraftardan degil bizimn takımımızdan sahada alacaksın!!

titizyiğido
17.09.2008, 19:32
hemşo hiç boşuna heveslenme es es ide yenecez

yerliturkuaz
17.09.2008, 19:34
Rıza Çalımbay'ın üzülmesini istemem fakat galip gelen biz olacağız....

şaban bozat
17.09.2008, 19:57
kendi takımının yenileceğini söyliyecek hali yok heralde açıklamaları gayet normal ama biz sivasız yener geliriz

altuntas58
17.09.2008, 20:04
Sen kim oluyorsunda bir macı yüzde yüz kazanacağız diyorsun yoksa bir bildiğinmi var söylede bizde bilelim Rıza efendi hodri meydan cumartesi saat 20de görüşürüz

pover58
17.09.2008, 22:36
rıza bey üç maçtır gözün nerde neden üç kişilik oynamadınızda sivas maçında üç kişilik oynuyorsunuz?isterseniz on kişilik oynayın biz bir fazla oynar sizi yinede yeneriz allahın izni ile.kendine başka kapı bul kardeşim.bizden ekmek yok sana.

XXCakir58
17.09.2008, 23:09
ne diyelim, herkes kendi görüslerini söyleyebilir, ama bu maci Sivasspor alacak.
Paylasim icin sagol.

SenSetik
17.09.2008, 23:46
ya rıza sıvaslı da ben bı kere sıvaslıyım sozunu duymadım agzından gecen sene programlarında bı kere sıvastan soz bıle etmedı...olsa olsa o uzaktan sıvaslı olur...rıdvan bıle ondan sıvaslı annsı sıvaslıı olmaına ragmen...o herkesten cok bızı konusuyor...

evet bu yorumuna katılıyorum...
geçen sezon bir programda Rızayı seyrettim...beşiktaş için yaptığı yorumların yarısını Sivas için yapmadı...

herkesin söylediği klasik methiyeleri geçemesi...
o yüzden benim için Sivaslı kimliği ile pek değerli bir kişi değildir...

ama kişilikli ve mütavazi bir insan olarak Rıza hocaya yakışmayan bir açıklamadır bu...

engin ipek...samet aybaba...rıza çalımbay...sıradaki :)

merkez_emre
18.09.2008, 00:11
kocaelıde de gorduk bunları son gulen iyi guler

memet24
18.09.2008, 00:32
yüzde yüz kazanacaz demiş inşallah yanılırrrrrrrrrrrrrrrrrr

MeD_Turc
18.09.2008, 01:15
her futbolcun 3 kisilik oynayamaz riza efendi cunku sizde bir mehmet yildiz yok:)))) mehmedi alan sampiyon olur demisti bulent hoca dinlemediler bazi oyunlarla bazi duzenlerle sampiyonlugumuzu elimizden aldilar saglik olsun ama,bugun ligin en kaliteli takimi feneride gorduk biz es es leri estire estire yenerizde dau ediyorum ne olur fener carlos la gelse sivasa:)))))) biz portodan kotu takimmiyiz

erol_58
18.09.2008, 04:52
rıza hoca ayıp oluyor ama sen yapma bari karşında kim var senin yeneriz diyenleri gördük senide göreceğiz fazla emin konuşma artık bu ligin bir gerçeği var gücü herşeyi ortada sivassporu kimsenin küçümsemeye hakkı yok küçümseyenlere cevebını verdik sahada eses'de 4 çekeriz inşallah

TracyMcGrady58
18.09.2008, 11:50
Taraftarlari pek umutlu konusmuyordu ama bakacaz. Biz 3 puan icin Eskisehire gidiyoruz. 3 puani alip liderligimizi korumak istiyoruz

kerami58
18.09.2008, 11:53
tabiki maçtan önceki yorumlar genelde böyle olur ama ben birde maçtan sonraki yorumlarını izlemek isterim...:)

ozer10
18.09.2008, 17:16
istediği kadar iddaalı olsunlar bursaspor öyleydi sahaya gömdük
es es ler de bursa nın sonu gibi olacak nasıl olsa ben bursa maçında ki oynayışımızın biraz daha ii oynadığımız da es esleride rahat ça geçeceğimizi düşünüyorum

serdar-58
18.09.2008, 19:48
eskişehir ii takım ama biz onlardan daha iyiz allahın izniyle eskişehiri de dize getiririz bekleyelim ve görelim rakipsiz yiğido

eseslimali
18.09.2008, 20:15
eskişehir ii takım ama biz onlardan daha iyiz allahın izniyle eskişehiri de dize getiririz bekleyelim ve görelim rakipsiz yiğido

arkadaşım öncellikle siz daha iyisiniz ama.taraftar olarak fazla yere gelememişiniz..avatardaki gs forması hiç olmuşmu arkadaşım ..ESESli olarak üzüldüm

HaSiVasLıM58
18.09.2008, 20:40
arkadaşım öncellikle siz daha iyisiniz ama.taraftar olarak fazla yere gelememişiniz..avatardaki gs forması hiç olmuşmu arkadaşım ..ESESli olarak üzüldüm

Evet siz bizim futbol gücümüzün farkındasınız bizde sizin taraftar bunu kimseler inkar edemez ;Ama şuda varki fazla değil 2,5 sene zaman zarfı içerisinde inşallah Süper Ligde ki tanılan Taraftar grubuna sahip olacağız hızlı bir çalışma yapılandırma içerisindeyiz zaman her şeyin ilacı biz süper Ligle daha henüz yeni tanışdık bırakında bazı eksilerimiz olsun ama bunlar zamanla birer birer kaybolacaktır inşallah..Es es kelimesi bize sempatik geliyor sonuçda evinize geliyoruz evine kanlın dahi gelse dostundur sizlerde bir gün bizim evimize geleceksiniz inşallah .İnşallah siz nasıl bizim büyüklüğümüze değindiyseniz sizlerde bizim gb Rakiplerin birer korkulu Rüyası kabusu olursunuz paylaşımınız için tşk ederim..İyi oynayan hak eden kazansın son olarak onu söyleyeyim ama gönül elbette YİĞİDO dan taraf seninde Es Es inden Dostca bir keyifli bir maç geçmesi dileği ile..!

EyüphanAydın
18.09.2008, 21:23
Hayırlısı olsun hemşoyu üzmek istemeyiz ama Futbol'un acı gerçekleri bunda ibaret.

Bu zorlu deplasmana lider gidip , lider dönmek istiyoruz.

YuNuSPaSa58
18.09.2008, 23:14
KocaeliSpor da öyLe demişti:) Ama üzqünüz Rıza Hoca.. Yenicez sizi:):)