Orijinalini görmek için tıklayınız : Hedef Üçte Üç

SivasSpor.Com
18.09.2008, 23:27
http://www.sivasspor.com/images/stories/mac_resim.jpg

Yeni sezonun ilk üç haftası geride kalırken, bir beraberlik ve iki galibiyetle liderlik koltuğunda bulunan Sivasspor’da gözler Eskişehirspor maçında.

Kocaelispor deplasmanı sonrasında kendi sahasında Bursaspor’u mağlup eden Sivasspor, iki de iki yaparak galibiyet serisi yakalarken, Eskişehirspor deplasmanında da bu serisini devam ettirmeyi istiyor.
Dün ilimizden ayrılarak Eskişehir deplasmanına giden Sivasspor, son hazırlıklarını burada yaparak maçın başlama saatini beklemeye çekilecek. Sivasspor Yönetimi ve Teknik heyeti bu karşılaşma öncesi hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtirken, “Takımımızın gücünü biliyoruz. Zorlu bir maç olacak ama biz buradan galibiyetle ayrılmak ve galibiyet serisini 3’e çıkartmak istiyoruz. Buradan alacağımız galibiyetle liderliğimizi de devam ettirmek istiyoruz” dediler.
Sivas'ın Sesi Gazetesi

metincetin58
18.09.2008, 23:35
hadi bakalım Allah ın izni ile devamı gelir inşallah

XXCakir58
19.09.2008, 00:06
hedef sadece 3 te 3 degil, bence daha cok.
Eger insallah sezon sonunda GS ile Sivasspor sampiyon icin yarisirsa, o zaman Sivassporun sampiyon olmasini isterim.
Paylasim icin sagol.

by_hunter
19.09.2008, 02:52
liderliği sürdürmek için mutlaka kazanmamız lazım ve eses i yenebilecek güçteyiz 3 puanı alıp gelecez inş.

mysuskunx
19.09.2008, 07:16
ALLAHIN İZNİ İLE İNŞALLAH, YAPACAĞIZ ES ESLERİ GEÇECEZ....

GLoBe-Y-Gençlik
19.09.2008, 07:57
Hedefımız Üç puan

İnş Alırız..

ibrahimovic7
19.09.2008, 08:06
geçen sene yeni çıkan takımlara hiç puan vermemiştik yanlış hatırlamıyorsam inş. eskişehirsporuda güzel bi oyunla geçeriz.

BEAT58
19.09.2008, 08:45
inş........................... ...................

etzel1967
19.09.2008, 09:02
eğer üçte üç yapabilirsek geçen seneki performansı yakalama yönünde önemli bir adım atmış oluruz...

EyüphanAydın
19.09.2008, 13:06
İyi başladık iyi bitirmek istiyoruz.İlk maçta talihsiz bir puan kaybetmemiz sonucunda telaşa kapılsakta sonradan büyüklüğünü gösterip tereyağdan kıl çeker gibi aradan kurtulduk.

Bundan sonraki maçlarıda kazanıp geçen seneki ' FIRTINA ' gibi esmeyi devam ettirecektiriz.

kerami58
19.09.2008, 13:37
gerçektende kısa süreli hedeflerde buyuk basarılar gösteriyoruzzz...

yigidomustafa58
19.09.2008, 15:43
haydi yiğidom 3 te 3 maçına hazırmıyız...

kadir0911
19.09.2008, 16:26
Macin Sonucu insallah hayirli olur.

STARBOYSS
19.09.2008, 16:31
SİVASSPORUN ANADOLU YU TÜRKSEL SÜPER LİGİNDE ÇOK İYİ TEMSİL ETTİNİ BİLİYORUZ BUNUN İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİZ BİZ 12 YILDIR YOK TUK SÜPER LİGDE AMA BEN İNANIYORUM BİRGÜN ANADOLU TAKIMI ŞAMPİYON OLACAK AMA AÇIKCASI FENER BAHÇE VEYA GALATA VB . BAZILARININ ÜÇ BÜYÜK DİYE HİTAP ETTİKLERİ TAKIMLARIN ŞAMPİYON OLMASINDANSA ANADOLU TAKIMI ŞAMPİYON OLSUN ESKİŞEHİR MAÇINDA HAKEDEN KAZANSIN BÜTÜN SİVASSPOR LULARIN RAMAZANINI KUTLARIM ESKİŞEHİRSPORLU TOLGA

3 GÜN DEDİK 5 GÜN DEDİK HASRET BİTMEDİ ES-ESLİ KARDEŞLERİN SENİ ÖZLEDİ KALBİMİZDEN AKAN KANLI GÖZ YAŞI HELAL OLSUN MESUT REİS DİK TUT BAŞINI

BİZ ESKİŞEHİRLİYİZ !!!

yusuf_yusuf
19.09.2008, 16:35
inş yenırz yaa bu maç bızım olmalı baska yolu yok bunun

FurkaN
19.09.2008, 16:56
Eskişehir zor maç... Bizim maçı çıkış olarak görüyorlar dikkatli olmamız gerek yine kontralarla vururuz inşaallah..

whiteroses
19.09.2008, 17:02
uselen26 Üye Profili
Özel mesaj gönder
Üye mesajı bul
Badi listesine ekle
Yazar

uğur
Yer: Turkey
Online Durum: Offline

Sivas maçının özetlerini seyrettim gerçekten haftaya işimiz çok zor...Tıkır tıkır işleyen bir oyun sistemleri var...Defans arkasına rahatlıkla adam kaçırabiliyorlar... Mehmet Yıldız, Tum ve Balili çok etkili ayrıca orta sahadan Musa çok iyi forveti besliyor.... İlerde biri topa vuracak gibi yapıp arkadan gelen golü atıyor ve defansın dengesini bozuyor... Bizim defansı hallaç pamuğu gibi atıp kevgire çevirirler gibi geliyor....İnşallah evimizdeki maçta fazla yara almayız...Ama gerçekleri de söylemek lazım...Takımın acilen yenilgiyi unutup toparlanması gerekir....Takımın haftaya taraftara çok ihtiyacı olacak....

Sayın Halil Başkan;

Lütfen artık ayaklarınız yere bassın...Haftaya da biletleri 25 YTL yaparsan bundan sonraki haftalarda seni zor günler bekler...Gerçi taraftarın hangi uyarısını dikkate aldınızki....

eskişehirsporun sayfasında dikkatimi çeken bir yorumdu.tabi çokta hoşuma gıden bi yorum..Sivassporun böyle anılması ve rakıpleri korkutması gercekten gururumuzu okşuyor.esk sayfasında buna benzer çok yorum var..inşallah korktkları başlarına gelir ve kazanırız.

ozer10
19.09.2008, 17:14
geçen sezondan daha ii bir açılış yaptık
umarım bozulmaz
geçen sezon üç maçta 2 galibiyet bi yenilgi vardı
gs ve fb düşüşte bunu da ii bir şekilde değerlendirirsek yiğido fırtınası daha da güçlenecek
es esler karşısın da da bursa maçı gibi hatta daha ii bi performans gösterirsek es esleri de bu fırtına nedeniyle çaresiz bırakmak istiyorum
fener maçı artık bizim için diğer takımlar dan farkı olmayan bi maç oldu
feneri daha kolay geçeceğimizi inanıyorum tabii ii oynarsak her maçta kendimizi daha yüksek performansa taşırsak hayallerimiz gerçekleşecek

titizyiğido
19.09.2008, 18:02
ilk maçta kayseri önünde kaybedilen puana acıyorum bu maçı mutlaka alacaz

yerliturkuaz
19.09.2008, 19:36
Galibiyet serimiiz devam ettireceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın...

furkancfc
19.09.2008, 19:55
İnş eskişehiri yenecez ve yolumuza devam edecez.

bayram
19.09.2008, 20:06
hedef koymak güzel birşey umarım haftayada 4 de 4 der yaparız ben korkuyorum abi fener maçında ne oluyorsa o maçlarda hep yeniliyoruz sanki fenerbahçeye karşı atak oynamıyormuşuz gibi geliyor geçen sezonda zoruma gitmişti 4 eylülde 4-2 yenilmemizde üzüntüden kahrolmuştum inşallah bu sezon farklı olur fenerin dedesine sivas bastonu hazırlamayı unutmayalım arkadaşlar en büyük sivasspor

sivaslitaner58
19.09.2008, 20:54
insallah eskisehirsporu yeneriz haydi sivasim benim

TracyMcGrady58
19.09.2008, 23:08
Insallah bu maci alip galibiyet serimizi 3'e cikarmak istiyoruz. Fenerbahce maci önceside bir 3 puan cok iyi moral olur takim icin