Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor`da Alternatif Bolluğu

SivasSpor.Com
19.09.2008, 08:14
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/golsevincsivas.jpg

Sivasspor’da geçtiğimiz sezonlara oranla bu sezon kadro bolluğu yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda zirveyi zorlamayı hedefleyen Yiğidolar, her mevkisinde alternatifli isimlere sahip.
Kırmızı-beyazlı ekibin kadrosunda kaleciler Petkoviç, Akın Vardar, Volkan Ünlü ve Mehmet Yazıcı; savunma oyuncuları Mamadou Diallo, Murat Sözgelmez, Fabio Bilica, Sedat Bayrak, Eyüp Kadri Ataoğlu; sol bekler Hayrettin Yerlikaya ve Faruk Bayar; sağ bekler Abdurrahman Dereli ve Murat Yılmaz; defansif orta saha oyuncuları Kanfory Sylla, İbrahim Dağaşan, Sezer Badur ve Onur Tuncer; ofansif orta saha oyuncuları Mohammed Ali Kurtuluş, Musa Aydın ve Sergio Oliveira; forvet oyuncuları Mehmet Yıldız, Pini Felix Balili, Herve Germain Tum ve Tayfun Emre Yılmaz ile prensipte anlaşma sağlanan Ömer Rıza bulunuyor.
Ayrıca maç kadrolarında 22 yaşından küçük futbolcu bulundurma zorunluluğu dolayısıyla genç oyuncu İzzet Affetmez de kadroda yer alıyor.
Kadrodaki bu oyunculardan şu anda M. Ali, Onur ve Volkan'ın sakatlıkları sürüyor. Uzun bir sakatlık süreci geçiren Balili ve Sedat ile sezon başı hazırlık kampında sakatlanan Hayrettin ise iyileşmek üzere. Prensipte anlaşan ve takımla idmanlara çıkan Ömer Rıza ise sezonun ikinci yarında itibaren forma giymeye başlayacak.

Sivas'ın Sesi Gazetesi

ibrahimovic7
19.09.2008, 08:21
Ben genede balilinin mehmetle ilk 11 de başlamasını istiyorum.

etzel1967
19.09.2008, 08:42
bu sene geçen seneye göre daha alternatifli bir kadromuz var...sakatlıklarda daha az etkileneceğiz inşalah...ama gönlümüz hiç sakatlık olmamasından yana...

zaralı19
19.09.2008, 08:42
Daha iyi oldu bolluk olması takımda hırs olur, herkes oynamak için çalışır Sivasspor busene daha iyi bir başarı yapacak işallah

XXCakir58
19.09.2008, 10:40
Bu sene cok kadrosu olabilir Sivassporun, ama olur ya allah gecinden versin 2 kforvet birden sakatlanirsa, diger ikisi oynar.
Paylasim icin sagol.

by_hunter
19.09.2008, 12:54
Ben genede balilinin mehmetle ilk 11 de başlamasını istiyorum.

bu seneki sistem biraz daha farklı mehmet ve tum la başlıyor defans hattı yorulunca hızlı ve atik olan baliliyi alıyor bursa maçında balili oyuna gırdı ardı arkasına 3-4 pozisyona girdi bence doğru bir taktık

yusuf_yusuf
19.09.2008, 13:02
allahın izni ile bu senekı kodro ile süper kupa finalını oynarız turkıye kupasını alalrk

EyüphanAydın
19.09.2008, 13:03
Geçen sezon sakatlıklar,cezalılar v.s yüzünden çok sıkıntı çektik.Tabikide bu sene kadronun bolluğundan ötürü böyle bir sıkıntıya düşmeyeceğiz gibi görünüyor.

Takımda yer bulmak içinde iyi olan değil ! En iyi olan kadroda yer bulsun desek daha iyi olucaktır.

kerami58
19.09.2008, 13:41
bende balilinin yanında forvetle mehmet yıldızın oynamasını istiyorum inanıyorum ki gol krallığında birbirleriyle yarısırlar............

ofozturk
19.09.2008, 15:28
bülent hoca işini bilir arkadaşlar. hocamıza güvenimiz tamdır.

yigidomustafa58
19.09.2008, 15:49
kadromuz Allah'tan geçen seneki gibi sakatlarla dolu değil bülent uygun bu konuda rahat...

sivaslimete
19.09.2008, 15:53
oh oh oh cok iyi amaaaann sakatlik fln olmasin insalah

kadir0911
19.09.2008, 16:31
(Iyi) Alternatif olunca Kadro'nun Kalitesi'de Yükseliyor.

FurkaN
19.09.2008, 16:55
Geçen yıl çok sıkıntı çektik kadronun bolluk içinde olması çok iyi... İnşaallah geçen yıl ki gibi sakatllık çok olmaz...

titizyiğido
19.09.2008, 18:03
bolluk olması doğal çünkü bu sene bayağı transfer yaptık

yerliturkuaz
19.09.2008, 19:45
Geçen sene bu konuda çok sıkıntı çektik umarım bu sene sıkıntı çekmeyiz gerçi kadromuzda çok güzel isimler var...

furkancfc
19.09.2008, 19:53
bu seneki sistem biraz daha farklı mehmet ve tum la başlıyor defans hattı yorulunca hızlı ve atik olan baliliyi alıyor bursa maçında balili oyuna gırdı ardı arkasına 3-4 pozisyona girdi bence doğru bir taktık

bencede çok güzel taktik. Bülent hocamız işini biliyor.

bayram
19.09.2008, 20:08
evet sivasspor bu sezon güzel futbolcular transfer etti birde benim adamım olan muhammet ali iyileşsede sahalarda görsek özledik kendisini herzaman sivassporda alternatif vardır çünkü yürekle oynuyor sivassporlu futbolcular tumu kimse beğenmiyor ama rakip takımın defansını öldürüyor ve mehmet yıldıza kolaylık sağlıyor birde karim saidi geri gelmiş olsa değmeyin o zaman keyfimize

TracyMcGrady58
19.09.2008, 23:12
Bu sezon kadromuz daha genis gibi. Tabiki bu Bülent Uygun ve futbolcularimizda bir avantaj. Cok yorulan oyuncularimizi mesela dinlendirme imkanimiz var. Bu genis kadronun avantajlarini kesinlikle kullanmak gerekir

Yiğiter
20.09.2008, 00:05
kadroda alternatif çok da ,bir de şu alternatif taraftarın aslını bulsaydık :)

cücü baba
20.09.2008, 00:10
süper lig ve TÜRKİYE kupası maçları için kadromuzun alternatifli olması ve rekabet ortamı için çok önemli ve iyi gelişme..

FurkaN
20.09.2008, 00:15
kadroda alternatif çok da ,bir de şu alternatif taraftarın aslını bulsaydık :)

Bunun aslıda bu kopyasıda :) elden gelen bu....

Yiğiter
20.09.2008, 00:18
Bunun aslıda bu kopyasıda :) elden gelen bu....

ben umutluyum..kendimizi gerçekleştirme potansiyeli olan bir taraftar topluluğuyuz..ben inançlıyım!!!! arkadaş!!!

FurkaN
20.09.2008, 00:20
ben umutluyum..kendimizi gerçekleştirme potansiyeli olan bir taraftar topluluğuyuz..ben inançlıyım!!!! arkadaş!!!

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde en altta beslenme vardı bizim taraftar da boğazının derdinde :)

Yiğiter
20.09.2008, 00:23
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde en altta beslenme vardı bizim taraftar da boğazının derdinde :)

tamam işte karnımızı doyurma ihtiyacımızı giderince ikinci basamağa geçeceğiz..çekirdekle karın doymaz bu yüzden en az 20 yıl sonra ikinci basamaktayız,müjdemi isterim :D

FurkaN
20.09.2008, 00:28
tamam işte karnımızı doyurma ihtiyacımızı giderince ikinci basamağa geçeceğiz..çekirdekle karın doymaz bu yüzden en az 20 yıl sonra ikinci basamaktayız,müjdemi isterim :D

Bu gerçeğin farkına bu kadar çabuk varabileceğini beklemiyordum şaşırttın beni :)