Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları Açıklandı
SivasSpor.Com 19.09.2008, 15:50 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/svsfb11.jpg
Sivasspor'umuzun beşinci haftada Fenerbahçe ile yapacağın maçın bilet fiyatları belli oldu.
Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda Sivasspor-Fenerbhaçe müsabakasında bilet fiyatlarının Kale Arkası 10 YTL, Kapalı Yanı 20 YTL, Maraton Tribün 30 YTL, misafir takım tribünü 20 YTL'den ve VIP trübününün 100 YTL'den satışa sunulacağını, biletlerin Salı gününden itibaren satış noktalarında satılmaya başlanacağını söyledi.
Sivasspor.org.tr
metincetin58 19.09.2008, 15:52 normal fiyatlar gitmeye çalışırız
EyüphanAydın 19.09.2008, 16:01 Yine her zamanki gibi bir anadolu takımının bütçesindeki bir fiyatlar.Sivas'ta olan tüm Sivaslıları bu maça davet ediyorum.
zaralı19 19.09.2008, 16:06 işallah bütün sivas o maça gidecek ve alacağız maçı işallah
XXCakir58 19.09.2008, 16:06 stadi dolduralim, tiklim tiklim dolsun, oyunculara destek verelim.
paylasim icin sagol.
yener_sahin 19.09.2008, 16:11 Geçen sene fb ve gs karşılaşmalarınan beraberlikle dahi ayrılsa şampiyon olmuştuk.Bu iki takımdan puan çıkaramayınca işi yokuşa sürmüştük.Ama fb nin son zamanlardaki vasat haliyle bu maç büyük umutlar içeriyor.inşallah son maç gibi hezeyan olarak sonuçlanmaz.
FİYATLAR FENA DEĞİL......................... ......
Bence herkesin maca gitmesi lazim.
BU MAC KACMAZ
muttalip58 19.09.2008, 16:19 FİYATLAR GÜZEL GARANTİ GİDECEM
Bence bu maça gidilir gidilirde lakin tek korkum varki diğer sezonlardaki gibi fenerbahçeye tölerans tanıyıp boyun eğmek olursa gitmeye dahi değmez diyorum
etzel1967 19.09.2008, 16:34 bu fiyatlara stadyumun tıklım tıklım olması gerek.....
yigidomustafa58 19.09.2008, 16:37 bilet fiyatları normal ama diğer maçlarda böyle olursa Sivas kazanç sağlar o zaman...
Bilet fiyatları normal inşaallah bu maçta stadyum dolar... Çok pahalı tutulmamış güzel olmuş...
ibrahimovic7 19.09.2008, 16:55 Tek isteğimiz feneri söndürmek... eli boş göndermek.. feneri bu kez yeneceğiz çünkü şampiyonluk maçında bizden daha tecrübelilerdi ama bu maçta öyle değil en iyide sivasspor 3 puanı alacak olanda yiğidolardır.
GLoBe-Y-Gençlik 19.09.2008, 17:23 bazıları 15 ytl sanıyordu kale arkasını :) haydı maca
fiyata bakmıyorum bile..ömür varsa maçtayım o kadar.
titizyiğido 19.09.2008, 18:08 fiyatlar ucuz stadın hıca hınç dolması gerekir
by_hunter 19.09.2008, 18:16 ya fiyatlar normalde bu mısafır takımların biletleri niye ucuz bakın başka takımlara fener,cimbom vs gelince fiyatı iki katına çıkarıyolar azda olsa buda bır gelırdır aynı uygulamalar bızede yapılmıyomu deplasmanda ev sahıbınden daha pahalıya alıyoruz biletleri
GeNÇLiK_58 19.09.2008, 19:07 Fiyatla bence çok uygun. Haydi maça maça maça
kerami58 19.09.2008, 19:08 iftar saatine geldiği için bu fiyatlara birde iftar yemeği fiyatınıu ekleyin............:):)
GeNÇLiK_58 19.09.2008, 19:09 Tek isteğimiz feneri söndürmek... eli boş göndermek.. feneri bu kez yeneceğiz çünkü şampiyonluk maçında bizden daha tecrübelilerdi ama bu maçta öyle değil en iyide sivasspor 3 puanı alacak olanda yiğidolardır.
bize kalleşlik yapan fenerbahçeyi eli boş gönderecez inş.
furkan130 19.09.2008, 19:10 YA BENİ TEŞEEKÜR EDERMİSİN
NOLUR ETTTT
iftar saatine geldiği için bu fiyatlara birde iftar yemeği fiyatınıu ekleyin............:):)
maç saat 20de iftarsa 18:30 da..iftarla alakası yoktur bile..
yerliturkuaz 19.09.2008, 20:54 Çok iyi durumda olmayan bir Fenerbahçe ile oynayacağız...
Yeneriz onları....
Bilet fiyatlarıda hali vaktiyle Fenerbahçe gelmesinden dolayı artmış fakat bu maçta takımımıza destek vermeliyiz...
Del Piero 19.09.2008, 21:28 evt bu maç kaçmaz
bu 3 büyütlmüşleri sahamızda eze eze yenmek en büyük zevkim olacak...
inş.. geçen senenin intikamını alırız...
tanju_58 19.09.2008, 21:31 geçen seneki en büyük handikabımız kendi sahamızdaki istanbul takımlarına kaybetmemizdi.bu sene istediğimiz şampiyonluğu yaşamak istiyorsak bu maça geçen seneden edinilen tecrübe ve hatalardan ders alarak bu maçları kazanmamız gerekiyor.allahın izniyle istediğimiz şampiyonluk için herbir maçı merdiven basamağı olarak teker teker çıkarız...
sinan-58 19.09.2008, 21:34 maç saat 20de iftarsa 18:30 da..iftarla alakası yoktur bile..
ne demek alakası yok maçtan grçek taraftar maçtan 3-4 saat once hazırlıklara başlar maça son yarım saat kala gitmez en az 2 saat once stata gider bu yuzden bize yine statta iftar gozuktu onun zevkide bir başka oluyor
58_SEMİH_58 19.09.2008, 21:38 Guzel fıyatlar Normal.
Bu Mac Kacmaz...
GLoBe-Y-Gençlik 19.09.2008, 21:52 YA BENİ TEŞEEKÜR EDERMİSİN
NOLUR ETTTT
Sıtemızın en kucuk uyesı benım rasladığım heveslenmıs Tesekkur Ettım Küçük SivassporLu
stad kesin dolarda bu yıl şeytanın bacagını bir kırmamız lazım inşallah fb ve gs burda yeneriz.eger ikisinide yenersek şampiyon olmayı konuşabiliriz yoksa hayal olur,geçen yıl gördük.
BekirBayrak 19.09.2008, 22:49 Bence bu maça gidilir gidilirde lakin tek korkum varki diğer sezonlardaki gibi fenerbahçeye tölerans tanıyıp boyun eğmek olursa gitmeye dahi değmez diyorum
Kardeşim SİVASSPOR hiç bi zaman ne fenere nede başka bi takıma tölerans tanımamıştır
Bu kelimeleri bilerekmi diyorsun yoksa ortaya Çamur at izi kalsın diyemı yapıyorsun anlamış deilim
58_SEMİH_58 19.09.2008, 22:51 Kardeşim SİVASSPOR hiç bi zaman ne fenere nede başka bi takıma tölerans tanımamıştır
Bu kelimeleri bilerekmi diyorsun yoksa ortaya Çamur at izi kalsın diyemı yapıyorsun anlamış deilim
Adamın Icı Fesat Demekkı.................
TracyMcGrady58 19.09.2008, 23:18 Fiyatlar her zamanki gibi uygun. Insallah stad tiklim tiklim dolacaktir ve Sivassporumuzun süper lig'de fenerbahce karsisinda ilk galibiyetini izliyeceklerdir
cücü baba 19.09.2008, 23:37 bilet fiyatları elbetteki çok fazla değil ama en önemlisi her kesin bu maça konsantre olması lazım geçen seneyi unutmadık yazılı ve görsel basının ne ayak oyunları ile lehimize olan atmosferin aleyhimize döndürdüğünü HAYDİ YİĞİDO ve YİĞİDOLAR artık bir fener galibiyeti alalım...
SenSetik 19.09.2008, 23:40 perşembe gününe bilet kalmaz...haberiniz ola :)
keşke birisi köfte getirse de maça biz de duble bayram etsek...:)
SenSetik 19.09.2008, 23:44 keşke birisi köfte getirse de maça biz de duble bayram etsek...:)
keşke o birisi stada girerken sigara almayı unutmasa da sağdan soldan sigara dilenmese :D
forma + maraton bilet+ sigara= 85 ytl..deplasmana gönder beni daha iyi:D
forma + maraton bilet+ sigara= 85 ytl..deplasmana gönder beni daha iyi:D
Forma iki oldu haberin yok mu?:)
nasrettin hocanın kazan doğurdu hesabı mı yoksa...:S
SenSetik 19.09.2008, 23:52 forma + maraton bilet+ sigara= 85 ytl..deplasmana gönder beni daha iyi:D
formayı öbür ay alacam bugün trafik çevirdi arabanın sigortası geçmiş forma için ayırdığım parayı bu ay arabaya yediriyoz :)
nasrettin hocanın kazan doğurdu hesabı mı yoksa...:S
Ben bilmem kazan falan önceki mesajlarımda da bu konudan bahsettim ama duyan olmadı :)
formayı öbür ay alacam bugün trafik çevirdi arabanın sigortası geçmiş forma için ayırdığım parayı bu ay arabaya yediriyoz :)
Geçmiş olsun :) araban mı var derdin var :)
SenSetik 19.09.2008, 23:57 Ben bilmem kazan falan önceki mesajlarımda da bu konudan bahsettim ama duyan olmadı :)
yiğiter cömert insandır bir formayla kandıracağını sanıyorsan yanılıyorsun...
ama ben bişey duydum furkan...istanbuladki formalar dah mı kaliteliymiş neymiş.. :)
burdan araban olduğu sonucunu çıkarıyorum :D
Ben bilmem kazan falan önceki mesajlarımda da bu konudan bahsettim ama duyan olmadı :)
valla anlamadım ya da hatırlamadım ama forma istiyorsan bakarız çarşamba pazarından :D:D
valla anlamadım ya da hatırlamadım ama forma istiyorsan bakarız çarşamba pazarından :D:D
İnsan yağmasada gürler arkadaş işe başlamak yaramamış sana :) pek bi cimrileşmişsin :)
yiğiter cömert insandır bir formayla kandıracağını sanıyorsan yanılıyorsun...
ama ben bişey duydum furkan...istanbuladki formalar dah mı kaliteliymiş neymiş.. :)
Hocam kalitelidir herhalde ama istiyorsan hallederiz :) bazı arkadaşlara duyurulur :)
hallederiz forma dediğin ne ki...:) iki tane çizgi altı üstü :)
hallederiz forma dediğin ne ki...:) iki tane çizgi altı üstü :)
Beyaz bi uzun kol atlet :) üstüne fırçayla iki kırmızı şerit attır tamam :)
Fiyatlar gayet uygun. Haydi yiğidolar maça!
Abdullah DuMaN 20.09.2008, 08:28 BUNA ŞÜKÜR 2 SENE ÖNCE 20 YTL YE ALMIŞTIK AMA İNŞALLAH BU SEFER KAPALI YANINIDA VERMEZLER
sinan-58 20.09.2008, 08:50 bilet fiyatları uygun inş. taraftar gelir maça seyirci değil
1967DERNEK_EMRE 20.09.2008, 10:03 FİYATLAR FENA DEĞİL......................... ......
YAW KARYOLA GARDAS FİYATLAR İİ GÜZEL DE CANIMI SIKAN Bİ NOKTA 'MİSAFİR TAKIM BİLETLERİ 20 YTL'YAZMASI.
FORMALİTE İCABI YAZMIŞLAR.ŞİMDİYE KADAR HANGİ EZİKBAHÇELİ SİVAS TRİBÜNÜNE PARA WEREREK GİRMİŞ YAPMAYIN ALLAH AŞKINA YÖNETİM!!!:mad::mad:
YÖNETİM YALAKASI DEĞİL TRİBÜN HASTASIYIZZZZ!!!
YigidoGenclik38 20.09.2008, 12:32 haydi sivasım haydı taraftarım görterin sunlara en büyük bizizz
normal bilet fiyatları aslında bu kaliteli takıma az bileeeeeeeeeeeeeeeeee......... .
yigido_sampiyon 20.09.2008, 18:51 gayet makul fiyatlar...
eksişehir sivas maçının biletleri 25-50 ytl!!!!
|