Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 61
Trabzonsporum61 20.09.2008, 19:46 Bu sezon Hem süper ligde hemde kupada Sivasa başarılar dilerim.
her ne kadar büyüklüğümüze tavır koysanızda yinede başarınızı isteriz. Bu tavır ortadan kalkmadıkça sürtüşmeler sürekli devam eder (örn: ajansspordaki mesajlar). Biz anadolu takımıyız. bu tavırları hem sivas hemde trabzonlular bırakmalı.. sizede bizede zarar veriyor.
Yinede Sivasspora yürekten başarılar.
turunculuyu trabzona genellememizi ister misin.?istemezsin.
biz de ajanssporda yorum yazanları sivasa genellemenizi istemiyoruz..hoşgeldin..
furkancfc 20.09.2008, 20:21 sizin desteğiniz istemiyoruz. Sizden gelecek destek gelmesin..
Trabzonsporum61 20.09.2008, 20:32 sizin desteğiniz istemiyoruz. Sizden gelecek destek gelmesin..
işte demek istediğim bu. bu tür tavırlardan sakınmak gerekir. yinede sivasa başarılar.
bahadır erdem 20.09.2008, 20:33 ARKADAŞ BİZE BİZDEN BAŞKA DOST YOK.OLSAYDI LİGİN SONUNDA BİR KATEGULLE YAPIP SİVASSPOR'U 4. YAPMAZLARDI.FENERBAHÇE,BEŞİKTA Ş,GALATASARAY...BU ÜÇ TAKIMDAN BAŞKA YÜKSLEBİLEN TAKIM VARMI?
BEN DERİM Kİ TRABZONSPOR'UN BAŞARISI SİVASSPOR'UN BAŞARISI,SİVASSPOR'UN BAŞARISI KAYSERİSPOR'UN BAŞARISI OLMALIDIR.
Trabzonsporum61 20.09.2008, 20:42 ARKADAŞ BİZE BİZDEN BAŞKA DOST YOK.OLSAYDI LİGİN SONUNDA BİR KATEGULLE YAPIP SİVASSPOR'U 4. YAPMAZLARDI.FENERBAHÇE,BEŞİKTA Ş,GALATASARAY...BU ÜÇ TAKIMDAN BAŞKA YÜKSLEBİLEN TAKIM VARMI?
BEN DERİM Kİ TRABZONSPOR'UN BAŞARISI SİVASSPOR'UN BAŞARISI,SİVASSPOR'UN BAŞARISI KAYSERİSPOR'UN BAŞARISI OLMALIDIR.
2. paragraf için aynen öyle olmalıdır. sonucta anadolu takımıyız.
ama biz feneri yenmemizdeki amaç sivassporu 4. yapmak değildi. ki çoğu futbolseverde bilirki amaç 95-96 nın intikamıydı, diğer iki sebebse geçen sezon 6 derbiyide mağlup kapamamak ve Sadri şenerin imajı. ortada katakülle yok.
sivas olsun kayseri olsun çok kaliteli takımlar. başarısını elbet bizde istiyoruz.
bahadır erdem 20.09.2008, 20:49 BEN BU KONUDA KESİNLİKLE TRABZONSPOR'U SUÇLAMIYORUM.
FENERBAHÇENİN ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİTMESİ KESİNLEŞMİŞ OLMASINA RAĞMEN KARŞIMIZA 3'LÜ AVERAJ DİYE BİRŞEY ÇIKARDILAR.ZATEN FENERBAHÇE TRABZON MAÇINA ÇIKARKEN 2.LİĞİ GARANTİLEMİŞTİ.YANİ O RAHATLIKLA MAÇA ÇIKTI.
Trabzonsporum61 20.09.2008, 20:59 ben o 3 lü averaj nedir hala onu kavrayamadım :) sanırım bu konuda sivas ilk'i yaşadı.
velibircan 20.09.2008, 21:02 kardeş sitemize hoş geldin...ANADOLUDAN KİM OLURSA OLSUN MİSAFRİRMİZDİR...
bu sene inşallah trabzona gelcez FORZA ANADOLU
subasi29 20.09.2008, 21:06 Kazanan Dostluk Olsun..Anadolu Yildizi
Trabzonsporum61 20.09.2008, 21:10 kardeş sitemize hoş geldin...ANADOLUDAN KİM OLURSA OLSUN MİSAFRİRMİZDİR...
bu sene inşallah trabzona gelcez FORZA ANADOLU
inşallah gelirsiniz. dışardan taraftar gelmeyen tek stad bizimki. senede 2-3 en fazla 5. hiç gelmediği zamanlarda oldu. Futbolun güzelliği için bu şart.
TSemre61 20.09.2008, 22:09 Hala uyuyan Sivaslıların da yakında uyanacağını umuyorum. Bizans çetesiyle biz 34 senedir uğraşıyoruz. Tam 6 kez yıktık bu çeteyi, Allah'ın izniyle yine yıkacağız. Ama Sivas yıkarsa biz yıkmış gibi de sevinirim. Aksi bir düşünce, bizansın ekmeğine yağ sürer. İşte bildiğim tek gerçek bu.
TS ve Sivas camizsındaki aykırı seslere de akıl-fikir diliyorum. Gönülden başarılar...
tanju_58 20.09.2008, 22:11 biz buraya sırf sivaslıları kışkırtmak için giren trabzonlularıda gördük dostluk için girenide.dostların başımızın üstünde yeri var.ancak sırf kışkırtmak için girenlerin çokluğundan arada dostluk niyetliler kaynıyor.
dediğim gibi dostlarımızın başımızın üstünde yeri var.
SenSetik 20.09.2008, 22:39 bu konu kitlenmezse ilerleyen mesajlar pek hayırlı gözükmüyor sayın site yöneticilerimiz...
TSemre61 21.09.2008, 01:07 Site yöneticisine düşen görev, çatlak mesajları silmek olsa gerek. Kimsenin dostluğa gölge düşürmesine izin vermemeli.
burası bizim evimiz..yiğidolar misafir nasıl karşılanırsa öyle karşılasın,öyle karşılayalım..misafirin kim olduğu önemli değil,misafir olması önemli!!
|