Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatalı Bir İş Yapılmamıştır
SivasSpor.Com 22.09.2008, 01:59 http://www.sivasspor.com/images/stories/fikret.jpg
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Turkcell Süper Lig'in 3. haftasındaki Sivasspor-Bursaspor maçını incelemeye almasıyla ilgili, ''Bu olayda bir yanlışlık olduğunu düşünmüyoruz. Ama eğer varsa, o yanlışlığı da bize federasyonun yaptırdığını açıkça ilan ediyorum'' dedi.
Fikret Ünsal, düzenlediği basın toplantısında, akşam itibariyle Beşiktaş maçından hemen önce gündeme getirilen Sivasspor-Bursaspor maçıyla ilgili gerçekleri ortaya koymak zorunda olduklarını söyledi.
Bir televizyon kanalında, Sivasspor'un 3-0 hükmen yenik sayılacağının belirtilmesinin, sanki hemen böyle bir karar verilmiş gibi kamuoyuna lanse edilmesinin, 7 milyon taraftarı olan Sivaslılar'ı üzdüğünü ifade eden Ünsal, kendilerinin de bu nedenle böyle bir toplantı düzenlemeyi uygun gördüklerini bildirdi.
Futbol Federasyonu'nun, bu haberden sonra konuyla ilgili bir açıklama yaptığını belirten ve talimatnamenin ilgili maddesini okuyan Ünsal, ''Biz bu maddeye aykırı olarak hareket ettiğimiz için hukuk kuruluna sevkedildik. Hukuk kurulundan ne çıkacağını bilmiyoruz. Ama bizim burada gördüğümüz müthiş bir yanlışlık var'' diye konuştu.
Futbolcuları İzzet Affetmez ile anlaşma tarihlerinin 20 Ağustos 2007 olmadığını, 10 Şubat 2006 tarihinde bu futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını ve tescilini yaptırdıklarını anlatan Ünsal, ''Yani bu futbolcuyla Sivasspor'un olan anlaşması 2 yılını da doldurmuş, 3. yılındadır ve devam etmektedir'' dedi.
Bu konuda başkaca gerekçeler de ileri sürüldüğünü dile getiren Ünsal, şöyle konuştu:
''Bu gerekçelerden biri de bu futbolcumuzun bir kulübe kiralık gitme olayı. Bizim malımız olan bir futbolcudur İzzet. Tescili 3 yıllıktır, 3 yıldır Sivasspor'a tescilli bir futbolcudur. Geçen yıl da Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçlarında da Sivasspor formasıyla futbol oynamıştır. Bunun bahane edilmesi müthiş bir hukuki yanılgı doğurur ki, biz bunun peşini asla bırakmayız. Burada madde çok ciddi bir biçimde açık.''
Bu konuda art niyetli olmadıklarını, talimatlara kulüp olarak uymak zorunda olduklarını ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:
''Bunların da zaten sezon başında altına imza atıyoruz. Bunları kabul ediyoruz ama bu madde de çok açıkça gösteriyor ki burada Sivasspor hatalı bir iş yapmamıştır. Ayrıca, 1986 ve üstü 3 tane futbolcumuz var. İzzet Affetmez kiralık olarak gitmiş, gelmiş. Bu belki problem yaratır düşüncesiyle biz bu futbolcumuzu federasyona sormuşuz. Federasyondan kulüp genel müdürümüz, profesyonel işler müdürü statüsünde bulunan federasyondaki görevli arkadaş Sadık Balcı'ya sormuş. Bursaspor maçından önce Sadık Balcı'ya 2 defa sorulmuş. Çünkü elimizde futbolcumuz var, koyabiliriz 18'in içine. O da, (hayır, engel teşkil etmez) demiş. Bunun üzerine biz esame listesine, 18'in içine İzzet Affetmez'i koymuşuz. Eğer federasyondan bize bunu bir tuzak olarak hazırladılarsa bunu bilemiyoruz. Eğer bu bir suçsa, biz bu suçu işlediysek bu suçu bize federasyon işlettirdi. O zaman bunun günahını Sivasspor mu çekecek?''
Buna karşın ortada da suç olmadığını, çünkü İzzet'in, kulüplerinin 3 yıllık futbolcusu olduğunu vurgulayan Ünsal, şöyle konuştu:
''Biz, Sivasspor Kulübü olarak hukukçularımıza da danıştık, daha da danışmaya devam edeceğiz. Hukuki süreçte de neler olacağını önümüzdeki günler gösterecek. Ne olursa olsun biz sonuna kadar hukuki haklarımızı aramak durumundayız, ararız da. Ama elimizi vicdanımıza şöyle bir koyacak olursak, burada ciddi biçimde Sivasspor'un hakkı yenmiş olur, onun aksi bir karar alınırsa. Ve bu da Türk futbolunda ciddi de bir kaos yaratır. Bir de merak ettiğimiz konu, geçen yıl Trabzonspor-Beşiktaş maçında ötmeyen bu şey nasıl birden bire o 2007'yi görünce öttü. Bu da ilahi bir tesadüf diyorum ben.''
Basın mensuplarına bu konudaki belgeleri gösteren ve bunları federasyona da ileteceklerini ifade eden Ünsal, ''Biz asla hakkımızı da yedirmeyiz. Bu olayda bir yanlışlık olduğunu da düşünmüyoruz. Ama eğer varsa, burada da bir açık kapı bırakalım, o yanlışlığı da bize federasyonun yaptırdığını açıkça ilan ediyorum buradan'' dedi.
YuNuSPaSa58 22.09.2008, 01:59 Fikret Ünsal, düzenlediği basın toplantısında, akşam itibariyle Beşiktaş maçından hemen önce gündeme getirilen Sivasspor-Bursaspor maçıyla ilgili gerçekleri ortaya koymak zorunda olduklarını söyledi.Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Turkcell Süper Lig'in 3. haftasındaki Sivasspor-Bursaspor maçını incelemeye almasıyla ilgili, "Bu olayda bir yanlışlık olduğunu düşünmüyoruz. Ama eğer varsa, o yanlışlığı da bize federasyonun yaptırdığını açıkça ilan ediyorum" dedi.
Sivasspor'un 3-0 hükmen yenik sayılacağının belirtilmesinin, sanki hemen böyle bir karar verilmiş gibi kamuoyuna lanse edilmesinin, 7 milyon taraftarı olan Sivaslılar'ı üzdüğünü ifade eden Ünsal, kendilerinin de bu nedenle böyle bir toplantı düzenlemeyi uygun gördüklerini bildirdi.
Futbol Federasyonu'nun, bu haberden sonra konuyla ilgili bir açıklama yaptığını belirten ve talimatnamenin ilgili maddesini okuyan Ünsal, "Biz bu maddeye aykırı olarak hareket ettiğimiz için hukuk kuruluna sevkedildik. Hukuk kurulundan ne çıkacağını bilmiyoruz. Ama bizim burada gördüğümüz müthiş bir yanlışlık var" diye konuştu.
Futbolcuları İzzet Affetmez ile anlaşma tarihlerinin 20 Ağustos 2007 olmadığını, 10 Şubat 2006 tarihinde bu futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını ve tescilini yaptırdıklarını anlatan Ünsal, "Yani bu futbolcuyla Sivasspor'un olan anlaşması 2 yılını da doldurmuş, 3. yılındadır ve devam etmektedir" dedi.
Bu konuda başkaca gerekçeler de ileri sürüldüğünü dile getiren Ünsal, şöyle konuştu:
"Bu gerekçelerden biri de bu futbolcumuzun bir kulübe kiralık gitme olayı. Bizim malımız olan bir futbolcudur İzzet. Tescili 3 yıllıktır, 3 yıldır Sivasspor'a tescilli bir futbolcudur. Geçen yıl da Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçlarında da Sivasspor formasıyla futbol oynamıştır. Bunun bahane edilmesi müthiş bir hukuki yanılgı doğurur ki, biz bunun peşini asla bırakmayız. Burada madde çok ciddi bir biçimde açık."
Bu konuda art niyetli olmadıklarını, talimatlara kulüp olarak uymak zorunda olduklarını ifade eden Ünsal, şunları kaydetti: "Bunların da zaten sezon başında altına imza atıyoruz. Bunları kabul ediyoruz ama bu madde de çok açıkça gösteriyor ki burada Sivasspor hatalı bir iş yapmamıştır. Ayrıca, 1986 ve üstü 3 tane futbolcumuz var. İzzet Affetmez kiralık olarak gitmiş, gelmiş. Bu belki problem yaratır düşüncesiyle biz bu futbolcumuzu federasyona sormuşuz. Federasyondan kulüp genel müdürümüz, profesyonel işler müdürü statüsünde bulunan federasyondaki görevli arkadaş Sadık Balcı'ya sormuş. Bursaspor maçından önce Sadık Balcı'ya 2 defa sorulmuş. Çünkü elimizde futbolcumuz var, koyabiliriz 18'in içine. O da, (hayır, engel teşkil etmez) demiş. Bunun üzerine biz esame listesine, 18'in içine İzzet Affetmez'i koymuşuz. Eğer federasyondan bize bunu bir tuzak olarak hazırladılarsa bunu bilemiyoruz. Eğer bu bir suçsa, biz bu suçu işlediysek bu suçu bize federasyon işlettirdi. O zaman bunun günahını Sivasspor mu çekecek?"
Buna karşın ortada da suç olmadığını, çünkü İzzet'in, kulüplerinin 3 yıllık futbolcusu olduğunu vurgulayan Ünsal, şöyle konuştu: "Biz, Sivasspor Kulübü olarak hukukçularımıza da danıştık, daha da danışmaya devam edeceğiz. Hukuki süreçte de neler olacağını önümüzdeki günler gösterecek. Ne olursa olsun biz sonuna kadar hukuki haklarımızı aramak durumundayız, ararız da. Ama elimizi vicdanımıza şöyle bir koyacak olursak, burada ciddi biçimde Sivasspor'un hakkı yenmiş olur, onun aksi bir karar alınırsa. Ve bu da Türk futbolunda ciddi de bir kaos yaratır. Bir de merak ettiğimiz konu, geçen yıl Trabzonspor-Beşiktaş maçında ötmeyen bu şey nasıl birden bire o 2007'yi görünce öttü. Bu da ilahi bir tesadüf diyorum ben."
Basın mensuplarına bu konudaki belgeleri gösteren ve bunları federasyona da ileteceklerini ifade eden Ünsal, "Biz asla hakkımızı da yedirmeyiz. Bu olayda bir yanlışlık olduğunu da düşünmüyoruz. Ama eğer varsa, burada da bir açık kapı bırakalım, o yanlışlığı da bize federasyonun yaptırdığını açıkça ilan ediyorum buradan" dedi.
YuNuSPaSa58 22.09.2008, 01:59 eğer ßu anLatıLanLar doğruysa bir numaralı suçlu yine yeniden Federasyon..
nazimgulturk 22.09.2008, 03:18 nolucakki sanki nede olsa anadolu takımı diyip atarlar ortaya..ama sonucuna da katlanırlar hakkımızı yedirmeyiz
subasi29 22.09.2008, 03:39 bence bizim lehimize bir karar cikmasi lazim eger biz bir kural hatasi yaptiysak gecen yil besiktas yapti ayni seyi federasyon ona goz yumup bize cza verirse turk futbolu kaosa suruklenir
bune biçim bi iş yaa hiç bişi yapamazlar önce trabzon-bjk macında yapılan hatayı düzeltsinler.geç itiraz ettiler die ondan bi sonuc cıkmadı.kardeşim bu maçtan sonrada kimse hata yaptı demedi aradan değil 5 gün 1 hafta geçti nasıl oluyorda tff kendi kendine soruusturma açıyo.ya trabzon-bjk maçından sonra nie açmadınız sorusturma??? baskada bişi demiyorum..
Yildizelili58 22.09.2008, 05:11 GÜCÜNÜZ BIZEMI YETIYOR
SIVASLILAR BIRLIK OLSA ZATEN BISI YAPAMAZLAR CIKALIM TAKSIME YAPALIM 10 BINLIK DEMO
SIMDIDE MASADA YIKMAYA CALISIYOR BIR YANDAN YANLIS PENALTI YANLIS KIRMIZI KART REZALETTT!!
-A-N-T-I----I-S-T-A-N-B-U-L-
toshi2610 22.09.2008, 05:40 Fenerbahce macina sevinerken bu cikti ortaya.
Eger 3 Puani silenecekse gercekten Sivasspor cekilsin Süperligden.Bukadar haksizliga dayanmiyor kalbim.
YEEEETTTEEERRR
birileri düğmeye bastı heralde.geçen hafta verilmeyen bir gol bir penaltı bu hafta aleyhimize verilen komik bir penaltı ve kırmızı kart.geçen sene beşiktaşın ihlalini görmeyen federasyon bu sene hiç bir başvuru olmadığı halde sivas maçını incelemeye alıyor.herkes bilip bilmeden konuşmasın.herkes haddini bilsin tek büyük var o da sivasspor.kimse durduramayacak bu sene bizi..
ofozturk 22.09.2008, 08:19 ha bu haftada bu konuyla mesgul olur takım ve fb maçına gerektiği gibi hazırlanamayız. yazıklar olsun ya bize bu tuzakları kuranlar Allah'ımdan bulsunlar.
izmirliyigido 22.09.2008, 08:24 Önümüzü değil federasyon, 17 kulüp birleşip kessede, o da yetmedi FİFA veya CAS kurulları kessede SİVASSPOR hükmen mağlubiyetlerle küme düşürülsede, biz yine bildiğimiz yolda, futbolda temiz sayflar açarak, Anadolu kulüplerininde bu ligde başarılı olabileceğini, 100lerce milyon Euroluk bütçelere sahip kulüplere kafa tutulabileceğini göstermeye devam edeceğiz.
.
Federasyon sivasspor üzerinde bizans oyunları oynamaya başladı ama şunu unutmasınlar istanbulu fatih sultan mehmet fetetti.Federasyon sivassporu yıpratmak için elinden geleni yapacak özellikle bu hafta fener maçından önce moralleri bozmak istiyor ama sivasspor bu oyuna gelmeyecektir.
Trabzonsporlu taraftarlar bu konuda, Ajansspor forum sayfasında bir küfür etmedikleri kalmış Sivas'a ! Hani dosttuk ? Hani kıskanma olayı yoktu ? Girip bakım bir foruma da neler yazmışlar. Yazık çok yazık, yeni bir düşmanlık başlamıştır artık, geri dönüşü yok bu işin ...
izmirliyigido 22.09.2008, 08:51 Trabzonsporlu taraftarlar bu konuda, Ajansspor forum sayfasında bir küfür etmedikleri kalmış Sivas'a ! Hani dosttuk ? Hani kıskanma olayı yoktu ? Girip bakım bir foruma da neler yazmışlar. Yazık çok yazık, yeni bir düşmanlık başlamıştır artık, geri dönüşü yok bu işin ...
Bırakın o ş...fsizlere dalaşmayı. Muhatap bile almayın. Ama ajansspor.com sayfasına mutlaka yazın. Kamuoyu ve Kulis oluşturmamız lazım.
.
asıl hata bizde.. izzetin problem yaratacağını bilipte federasyona soracağınıza, problem yaratmayacak oyuncuyu koyun. nasılsa oynatmıyorsunuz. isterse sakat olsun.
sivası çekemeyenler şimdiden kına yakmaya başladılar. federasyon eğer 3 puanımızı silerse adelet yerini buldu diyecekler. silmezse (ki inşallah silemeyecek) federasyon sizden yana haram puan diye sivası karalayacaklar gene. ama olsun it ürür kervan yürür
Arif Coşkun 22.09.2008, 10:10 Teknoloji çağında yaşıyoruz, faks denilen bir alet var.Madem bunu akıl edip sordunuz bir faks isteyemedinizmi? Şimdi en azından elinizde bir belge olurdu,eğer 3 puan silinirse bunun hesabını kim verecek.? Tek kelimeyle çok yazık!!!
Hatanız sadece bu işte Syn. Ünsal bir şeyi iddia etmek haklı olmak için elinizde yazılı belge şart. Hani bir atasözü vardır "Lafla peynir gemisi yürümez" Bunlar sözle demiştilerle olurmu hiç.Neden işi sağlama almadan bu oyuncuyu kadroya alırsınız valla anlaşılması çok güç.
Sevgili Yiğidolar, burada önemli bir noktayı gözden kaçırmayalım: Haberin ilk çıkış yerine, şekline ve lanse ediliş biçimine lütfen bakınız. Ortada sadece ufak bir şüphe varken-dikkat edin ciddi bir hata değil- Ömer Güvenç denen herif bu ufacık şüpheyi gerçek bir veri gibi millete yutturuyor ve kendisinden o kadar emin ki 'Sivas'ın üç puanı silinecek' diyor. Daha sonra LigTV bunu alıyor hemen sitesinde gayet kendinden emin bir şekilde yüzde yüz doğru ve kesin bir habermiş gibi yayınlıyor. Ardından haber sıkıntısı ve sansasyon eksiği çeken ulusal medya -kaynak LigTV ya- hemen bu haberin üzerine atlıyor ve yayınladıkları haberde herkes ağız birliği etmişcesine Sivas'ın üç puanının silineceğini yazıyorlar; dikkat edin iddia falan etmiyorlar, herifler kendilerinden emin, hemen üç puanı siliyorlar.
Dün akşam boyunca bütün haber siteleri ve gazetelerden okuyorum, tamamı birbirinin aynısı kelimeler, son derece belirsiz, sebebini anlamaya çalışıyorum ciddi bir sebep belirtilmemiş. Amaç belli, kündüne getirip Sivas'ın şahlanışını engellemek! Ama yemeyiz, yemez Anadolu çocuğu! Gerek Sivasspor yönetimi gerekse teknik ekipten yapılan açıklamalar olayın basit bir olay olduğunu gösteriyor. Asla üç puana malolacak bir hata yok ortada. Ama yönetimimiz ve biz bütün Sivaslılar yine de Salı gününe kadar ayakta olmalıyız, kamuoyumuzu oluşturmalıyız. Mecnun Başkan'a güvenimiz sonsuz, hakkımızı yedirtmez.
Bu arada Sivasspor teknik ekibi, futbolcularımız ve taraftar olarak asla dört gün sonra oynanacak Fener maçını aklımızdan çıkarmamalıyız, motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz. Velev ki üç puanımız silindi, fenere atacağımız üçlük bir sille tüm Türkiye'ye tüm dost ve düşmanlara dimdik Yiğido'nun ayakta olduğunu gösterecektir.
Son sözüm aramızdaki üç büyültülmüş yalakası karaktersizlere demeyeceğim, çünkü hala bütün bu olanlardan sonra aramızdan birileri üç büyültülmüşün kuyruğunu kaldırıyorsa ona karaktersiz değil .............. denir. Onu da biz demeyiz!
Alayına isyan, inadına SİVASSPOR!
mrkz_abi 22.09.2008, 10:33 BENİM ANLAMADIĞIM NEDEN İZZET ONUN HARİCİNDE ÜÇ OYUNCU DAHA VARMIŞ SORMUŞSUN AKLINDA SORU İŞARETİ VARSA O ÜÇDEN BİRİNİ YAZ KONU HAKKINDA BURSASPOR TARAFINDAN Bİ ŞİKAYET YOK ARADAN ZAMAN GEÇMİŞ DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNMÜŞÜZ CUMA GÜNÜ EZİKBAHÇEYLE OYNAYACAĞIZ ÇOOK İLGİNÇ
kerami58 22.09.2008, 11:29 hatalı iş olsada omasada ligin başında moral bozdulduktan sonra takım çoker....
altuntas58 22.09.2008, 11:35 Buna karşın ortada da suç olmadığını, çünkü İzzet'in, kulüplerinin 3 yıllık futbolcusu olduğunu vurgulayan Ünsal, şöyle konuştu:
''Biz, Sivasspor Kulübü olarak hukukçularımıza da danıştık, daha da danışmaya devam edeceğiz. Hukuki süreçte de neler olacağını önümüzdeki günler gösterecek. Ne olursa olsun biz sonuna kadar hukuki haklarımızı aramak durumundayız, ararız da. Ama elimizi vicdanımıza şöyle bir koyacak olursak, burada ciddi biçimde Sivasspor'un hakkı yenmiş olur, onun aksi bir karar alınırsa. Ve bu da Türk futbolunda ciddi de bir kaos yaratır. Bir de merak ettiğimiz konu, geçen yıl Trabzonspor-Beşiktaş maçında ötmeyen bu şey nasıl birden bire o 2007'yi görünce öttü. Bu da ilahi bir tesadüf diyorum ben.''
Basın mensuplarına bu konudaki belgeleri gösteren ve bunları federasyona da ileteceklerini ifade eden Ünsal, ''Biz asla hakkımızı da yedirmeyiz. Bu olayda bir yanlışlık olduğunu da düşünmüyoruz. Ama eğer varsa, burada da bir açık kapı bırakalım, o yanlışlığı da bize federasyonun yaptırdığını açıkça ilan ediyorum
Sayın fikret ünsal gerekli acıklamayı yapmış bekleyelim görelim
yusuf_yusuf 22.09.2008, 12:32 nese ya fener maçı bızım için moral mocı olur fenerı allahıjn izni ile yerle bır eder 4 eylul e gomerız
sivas--5
fener--1
yigidomustafa58 22.09.2008, 13:02 evet tamamen doğru söylüyor İzzet Affetmez bizdeydi zaten 3.senesi...
GLoBe-Y-Gençlik 22.09.2008, 13:06 Dun aksam telelıg yardımcı antırenor yılmaz abı de dedı hıc bır sey yoq...kriterlere uygun futbolcularla hakkımızın sonuna kadar aldık 3 puanı dedı!!!
furkancfc 22.09.2008, 13:59 Dun aksam telelıg yardımcı antırenor yılmaz abı de dedı hıc bır sey yoq...kriterlere uygun futbolcularla hakkımızın sonuna kadar aldık 3 puanı dedı!!!
ewt ahmat abicim dinledim...........
crburak58 22.09.2008, 14:26 sivasın hakkını yiyeceğinize işinizi doğru düzgün yapın eger sıvasa ceza verırlerse karaktersizlikleri bırkez daha ortaya çıkar önumuzde fb maçı var takımın morali üst düzeyde olması lazım bu tip haksızlıklara ugrayarak takımımızın performansı düşmez inşallah
metincetin58 22.09.2008, 15:14 "3 PUANIMIZI SİLEMEZLER"
Haberi yazdırın 22 Eylül 2008 15:10
Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz, Turkcell Süper Lig’in 3. haftasında oynanan ve ev sahibi ekibin 3-1 kazandığı Sivasspor – Bursaspor karşılaşmasında Sivasspor’un esame listesinde kurallara uygun olmayan bir oyuncunun bulunduğunun ile ilgili olarak Lig Tv’ye konuştu..
Odyakmaz, açıklamasında “Biz de sezon başında, Trabzonspor-Beşiktaş nedeniyle bu konularda taraf olmak zorunda kaldığımız için hocamızı ve kulüp genel sekretrimize özellikle tembih ettim, “Bu tip olaylar bizim başımıza gelmesin” dedim..
Genel Sekreterimizde, Futbol Federasyonu’ndaki genel, Profesyone İşleri aradı ve durumu sordu. Bize “Şu an bilgisayarımız arızalı ancak anlatığını zkadarı ile durumda bir sakınca. yok” dediler. Ancak bunu şifaen aldık sonra yazılı belge almadık..
Madde’nin yazılışında bir eksiklik var. Bu maddeyi de inşallah Sivasspor sayesinde düzelteceğiz. Geçtiğimiz sezon da Beşiktaş ile aramızda 3. lük 4. lük tartışması olmuştu.. Sivasspor sayesinde yönetmelikdeki eksiklikler düzeltildi.
Sivas Başkanı, “Hukuk Kurulu ile görüşmedim, Federasyon başkanı ile görüştüm, Hukuk Kurulu kararını verdikten sonra başkan beni tekrar arayacak. Olayı tahkime kadar götüreceğiz. Sivasspor’un 3 puanının silineceği yönünde bir kanaatim yok” diyerek sözlerini noktaladı.
junior_69 22.09.2008, 15:41 ALLAH AŞKINA VERELİM ŞU 3 PUANI DA KURTULALIM. HATTA 3 PUANDA TRABZONA VERELİM BİR RAHATLASIN ADAMLAR...
Ya arkadfaslar hele bi bismillah diyin ya ortada daha bisi yok sadece arastirilacak dendi neden gaza geliyorsunuz lutfen ya adamlarin istedikleride bu yapmayin yaa ..aksam trt1 sefer hoca baglandi durumu anlatti yok oyle bisi die sayin Fikret Unsalda dedi boyle bisi yok die tamma rahat olunyaa hele karar ciksin ondan sonra sadece bakcaklar ne var ne yok diee hepsi bu lutfen Gaza gelmeyelim Fener maci oncesi moral bozma oyunudur bu ..aman dikkat kim ne derse desin Sampiyon Sivasspor..
üçyıldız58 22.09.2008, 17:06 YAA SÜPERR LİGE ÇIKTIK İNTERTOTOYA GİTTİK ŞAMPİYONLUK KOVALADIK FUTBOL ŞUBESİ OLARAK.
AMA HALA KULUP AMATÖRCE YÖNETİLİYORR SAYIN FİKRET ÜNSAL LAF DEĞİL İCRAAT ÖNEMLİ EĞER GEÇEN SENE HERKES İŞİNİ YAPSAYDI BİZ ŞUAN İNTERTOTODA DEĞİL UEFADAYDIK HEMDE DÜNYANIN GELİRİNDEN OLMAMIŞ OLURDUKK BU İŞLER ÖYLE AĞIZLA TAMAM ABİ OLUR ABİ İLE OLMAZZ BELGE KONUŞURR NEDEN YAZILI BİR BELGE İSTEMEDİNİZ SORUN TEŞKİL ETMEYECEĞİNE DAİR TOPU FEDERASYONA ATMAK KAFAMIZI KUMA SOKMAK GİBİ BİRŞEYY BİRYERLERİMİZ AÇIKDA ONDAN HABERİMİZZ YOKK.
KULUBUN HUKUK BUROSU FUTBOL ŞUBESİ AMATÖRCE YÖNETİLİYORR İNŞ BAŞKANIMIZ BUNA EL ATARRR
ya ne demek çekilsin sivasspor çekilirsek bir kere sivasa yaraşmaz bu haksızlıklara karşı birleşeceğiz ki asıl güç ozaman asıl başarıda ozaman çıkacak ben inanıyorum sadece birlemek yeter...
kangallı58 22.09.2008, 17:23 allah belalarını versin olmaz olsun böle federasyon...
Çevremizde bu kadar düşman, hayın, çıyan varken, be sorumlu kardeşim, ne diye Kayserideki TFF yetkilisine yazı ile başvurmassın ? telefon ile olur mu ? "Böyle birşey demedim" der, çıkar işin içinden ...
kadir0911 22.09.2008, 17:29 Sivasspor Basin Sözcü ve Yardimci Antrenörümüz hatamiz yok diyorlarsa yok, bukadar.
YigidoGenclik38 22.09.2008, 17:31 adamlar cekem,iyolar napsın lar
TracyMcGrady58 22.09.2008, 17:53 Fikret Ünsal hatamiz yok diyorsa öyledir. Böyle oyunlar sade bizim basimiza gelmiyodur. Zamaninda bir cok takimin basina gelmistir o yüzden "herkes bizi düsman görüyor" ayaklarini birakalim. Biz basarili oldugumuz sürece kiskananlarimiz cok olacaktir ama onlara en iyi cevabimiz basarimiz olacak.
Arkadaşlar herkes burda federasyonu suçlamışta, federasyona BJK - TS maçında görevini yapmadı diye şikayette bulunan kimdi ?
şimdi kendiler şaibeli bir futbulcuyu oynatarak nasıl böyle bir hataya düşer anlamak mümkün değil.
Yanlışlık varsa şimdi federasyon görevini yapmasınmı, ne yapsın sivasa kıyakmı geçsin yani.
Burda suçlu olan federasyon değil Sivas'lı yöneticilerdir.
Oyuncuların biri kart cezalısı diğer ikiside sakatmışta o yüzden bu futbolcuyu koymuşlar.
Kardeşim sakatta olsa koy sen, bugüne kadar PAF takımdan gelen hangi futbulcuyu sahaya sürdünde bunuda sahaya süreceksin.
nasıl olsa orda formalite icabı oturacak. kulübede oturamayacak kadarmı sakat.
Bu arada federasyonu suçlayan, hakkımız yendi gibi mesaj yazan üyelere bakıyorumda genelde yaşları 16 - 20 arasındaki arkadaşlarımız.
Arkadaşlar gençsiniz, yanlışlara tahammül edemediğiniz farkındayım ama şunuda kabul edinki burda suçlu federasyon değil bizzat yönetimdir.
Federasyon görevini yapmış, zaten sivasın sitediğide buydu ama bizim yönetimimiz acemice davranmış büyük bir hata yapmıştır.
Şimdi böyle bir hatayı yapan yönetime sormak gerekmezmi, Futbulcuların sahada verdiği emeğemi yazık, maçı izlemeye gelen taraftarların verdiği paralaramı yazık yoksa sivasspor'a kaybeddirtdileri itibaramı yazık.
Kulübümüz bu kadar acemi kişilerce yönetiliyorsa daha çok güven kaybederler.
Birde bu fikret ünsal denilen adam oraya hiç yakışmıyor.
Daha profesyonel ve konuşmasını bilen, üslubu daha düzgün birisinin orda olması bence sivasspor için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Yıllardım bu adamın demeçlerini takip ederim hep suçlayıcı hep karşı tarafı komploculukla itam eden bi havası var bu adamın.
Saygılarımla.
özsivasli1903 22.09.2008, 19:21 türkiyede futbol 4 takimdan ibaret ne dim...
sivasin yükselisi ve sampoiyon olacak gücünü görünce bir yerden esen rüzgar dandik seyler üretiyo...
cesur sivas 22.09.2008, 19:22 bende federasyon nerden cikarmis diye kafami yiyordum,, ohh bee insallah puanimizi almazlar..
Divriği58- 22.09.2008, 19:37 ya kimse kusura bakmasında bu kadar aptal bı sebepten puan sılınırmı ya
dün akşam televizyona bağlanan Mecnun başkanımız statüye uyduk
hatamız yok dedi,bugünde Basın sözcümüz statüye uyduk diyor,
ama işte fenerasyona güvenemiyoruz ,inşallah hakkımızı yemezler
maçtan önce bizim yetkililer federasyon yetkilisinden sakınca yok sözü almışlar
Del Piero 22.09.2008, 21:26 geçen sene sümen altı edilen dosyalar bu sene didik didik incelenişoyr eğer 3 panımız silerlerse valla febe maçında büyük bir tepki gostermeliyiz arkadaşlar.
7 milyon SİVAS'lı olabilir doğrudur fakat Cem YILMAZ gibi 7 milyon SİVASSPOR'lu yoktur. eğer olsaydı herşey bizden yana olur 1967'den bu yana 2 ve 3.ligte çaba vermezdik. Fakat bundan sonra SİVAS'lıları bekliyoruz.
titizyiğido 22.09.2008, 22:33 bi hata varsa bu ortaya çıkar tabi federasyon tarafsız olmayı becerebilirse...........
XXCakir58 22.09.2008, 22:38 siz biliyorsunuz, biz biliyoruz, ama bagzilari sivassporu kaldiramiyorlar, sanki düsmanlar.
Paylasim icin sagol.
yeniceri_can 22.09.2008, 22:41 kafamda düşünceler dolaşıp duruyor.fikret ünsal beyefendi çıkıp bas bas bağırıyor trabzon-beşiktaş maçında böyle böyle oldu diye.sonra aynı hatayı klubümüz yapıyor.bu ne demektir ya.anlayamıyorum.peki hata yapılmamıştır diyor.inşallah öyledir.değilse ........
yigido Atilla 23.09.2008, 01:02 Arkadaşlar herkes burda federasyonu suçlamışta, federasyona BJK - TS maçında görevini yapmadı diye şikayette bulunan kimdi ?
şimdi kendiler şaibeli bir futbulcuyu oynatarak nasıl böyle bir hataya düşer anlamak mümkün değil.
Yanlışlık varsa şimdi federasyon görevini yapmasınmı, ne yapsın sivasa kıyakmı geçsin yani.
Burda suçlu olan federasyon değil Sivas'lı yöneticilerdir.
Oyuncuların biri kart cezalısı diğer ikiside sakatmışta o yüzden bu futbolcuyu koymuşlar.
Kardeşim sakatta olsa koy sen, bugüne kadar PAF takımdan gelen hangi futbulcuyu sahaya sürdünde bunuda sahaya süreceksin.
nasıl olsa orda formalite icabı oturacak. kulübede oturamayacak kadarmı sakat.
Bu arada federasyonu suçlayan, hakkımız yendi gibi mesaj yazan üyelere bakıyorumda genelde yaşları 16 - 20 arasındaki arkadaşlarımız.
Arkadaşlar gençsiniz, yanlışlara tahammül edemediğiniz farkındayım ama şunuda kabul edinki burda suçlu federasyon değil bizzat yönetimdir.
Federasyon görevini yapmış, zaten sivasın sitediğide buydu ama bizim yönetimimiz acemice davranmış büyük bir hata yapmıştır.
Şimdi böyle bir hatayı yapan yönetime sormak gerekmezmi, Futbulcuların sahada verdiği emeğemi yazık, maçı izlemeye gelen taraftarların verdiği paralaramı yazık yoksa sivasspor'a kaybeddirtdileri itibaramı yazık.
Kulübümüz bu kadar acemi kişilerce yönetiliyorsa daha çok güven kaybederler.
Birde bu fikret ünsal denilen adam oraya hiç yakışmıyor.
Daha profesyonel ve konuşmasını bilen, üslubu daha düzgün birisinin orda olması bence sivasspor için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Yıllardım bu adamın demeçlerini takip ederim hep suçlayıcı hep karşı tarafı komploculukla itam eden bi havası var bu adamın.
Saygılarımla.
Bravo Arkadasim cok güzel yorumlamissin. Noktasindan virgülüne kadar katiliyorum,Bizi yönetenler ne zaman profesyonnelligi ögrenecekler. Nicin Federasyondan FAX li """ BELGE "" talep etmiyorlar!!!! Telefonla olacak ismi bunlar adamlar elinizde belge varmi diyince ne cevap vereceksiniz.... sahada verilen Emege yazik
SAKARYA750 23.09.2008, 02:00 Evet bencede suç yönetimin böyle basit hata yapmasın başkanın eline koz geçmesin bizim başarımızı göz göre göre engelliyorlar. Birde bu fener maçından önce çıktı bari maçtan sonra olsaydı şimdi bu dallanıp budaklanmaya başladı takımı olumsuz etkiler herşeye rağmen feneri de yenecez inşallah federasyonuda hakemleri de....
XXCakir58 23.09.2008, 21:31 Hata yapmadigimiz ortaya cikti, karar bizden yana oldu.
yerliturkuaz 23.09.2008, 22:25 Bizim hakkımızı yenmedi çok şükür yenseydi felaket olurdu...
|
|