Orijinalini görmek için tıklayınız : Anti İstanbul Fan Kulübü

Del Piero
21.09.2008, 11:58
Selam arkadaşlar diğer Anadolu kuluplerinin taraftar sitelerinde girdiğimizde Sivaslıların Sivasspora sahip çıkmadıklarını İstanbul takımlarını desteklediklerinden sürekli bahsediyorlar aslına bakarsanız çok ama çok haklılar ben bu durumdan resmen utanıyorum diyecek bir söz bulamıyorum.... Bence bu sitede Anti-İstabul (FB-GS-BJK) yalakalarına karşı bir fun club kuralım.. ne dersiniz ?

Acaba kaç kişiyiz :confused:

talha58
21.09.2008, 11:59
İlk üyen benim Fatihcan .. Artık ayağa kalkmalıyız

etzel1967
21.09.2008, 12:02
ben de yanınızdayım...yetti artık!!!!!

Del Piero
21.09.2008, 12:02
İlk üyen benim Fatihcan .. Artık ayağa kalkmalıyız

bence bu çoktan yapılmalıydı inş. faydalı olur.

yener_sahin
21.09.2008, 12:04
o zaman işe bu sitedekileri ayıklamakla başlayın.burda kewell fotorğafı olan ve o takımların linklerini kullanan üyeler az alay konusu olmadı.yapıcı işler yaparsınız inşallah.

talha58
21.09.2008, 12:06
Madem öyle önce burada artık kalplerin sadece Sivasspor için atmasını sağlamalı..

GLoBe-Y-Gençlik
BEnde varım fatıhcan gardasım....

Del Piero
o zaman işe bu sitedekileri ayıklamakla başlayın.burda kewell fotorğafı olan ve o takımların linklerini kullanan üyeler az alay konusu olmadı.yapıcı işler yaparsınız inşallah.

gardaş yapacaksak hep beraber yapacağız bizler çoğalmadıkça onlar azalmayacak.

gereken tepkiyi göstermeliyiz herkeze... kim olursa olsun...

furkancfc
21.09.2008, 12:08
bende varım gardaş.... Buna geç bile kalındı.

merkez_emre
21.09.2008, 12:08
önce sivasspor lu olalım tam anlamıyla anti istanbul gelir zaten :)

Del Piero
21.09.2008, 12:10

sivassporlu olunmadan zaten anti-istanbul olunmaz bunu bizlerde çok iyi biliyoruz burada kaç kişiyiz ona bakmak istiyorum beklediğimden fazla bir ilgi olacak gibi.

talha58
21.09.2008, 12:10
O zaman ortak hareket noktası oluşturalım. ortak tepkiler verelim.

BOUN
21.09.2008, 12:11
Dün, bugün, yarın... Daima!... Herzaman ırmağın bu yakasındaydım, yine burdayım, yarın da burada olacağım!

Bu konuda neler yapılabilir veya yapılmalı herkes fikrini yazsın, site yönetimi de uygulasın. Ne dersiniz? Fun Club'ımızın yaptırım gücü olmalı öyle değil mi?

Mesela öneride bulunuyorum: Üç büyültülmüş avatarı olan kişi ihtar edilsin. Değiştirmezse ikinci ihtar ve ebediyyen bu siteden atılsın!

Del Piero
21.09.2008, 12:12
O zaman ortak hareket noktası oluşturalım. ortak tepkiler verelim.

evet gardaş sana katılıyorum ortak avatar ortak imza kullanmalıyız.. örneğin...

ve çok iğneleyi olmalı... yalamalara karşı...

etzel1967
maksat kimseye kin ve düşmanlık gütmek değil...sadece yürekte tek sevdaya yer vermek...o da sivasspor sevdası...sonuna kadar SİVASSPOR...

oNuR
hiç ihtara fLn gerek yok bnce.direk ban!

Del Piero
21.09.2008, 12:13
Dün, bugün, yarın... Daima!... Herzaman ırmağın bu yakasındaydım, yine burdayım, yarın da burada olacağım!

Bu konuda neler yapılabilir veya yapılmalı herkes fikrini yazsın, site yönetimi de uygulasın. Ne dersiniz? Fun Club'ımızın yaptırım gücü olmalı öyle değil mi?

Mesela öneride bulunuyorum: Üç büyültülmüş avatarı olan kişi ihtar edilsin. Değiştirmezse ikinci ihtar ve ebediyyen bu siteden atılsın!

katılıyorum+++++++++++++

yanımızda olduğun içi teşekkür ederim gardaşım.

etzel1967
21.09.2008, 12:13

kesinlikle katılıyorum...bunlardan hayır gelmez...

Eyvaz94
21.09.2008, 12:14
bende bende varim..........///

furkancfc
21.09.2008, 12:15
hiç ihtara fLn gerek yok bnce.direk ban!

bencede ihtar edince şımarıyorlar kendilerini bir şey zannetiyorlar.

Del Piero
21.09.2008, 12:16
bende bende varim..........///

hoş geldin aramıza konuyla ilgili fikir ve düşüncelerinmide yansıtırsan sevinirim.. vee fun club olarak ortak hareket edeceğimiz fikirlerinide bekliyoruz.

Erol-Tan
21.09.2008, 12:16
ben de varım..en sert şekilde tepki konulsun....

Del Piero
21.09.2008, 12:17
ben de varım..en sert şekilde tepki konulsun....

hoş geldin...........

fikir ve düşüncelerini bekliyoruz...

kadir0911
21.09.2008, 12:18
Bende Varim !!!
Yeter Artik....
Istanbul Dönemi Bitti,
Anadolu Devrimi Basladim,
Inadina Anti-Istanbul!

yener_sahin
21.09.2008, 12:19

Son nokta budur.Cevap böyle verilir....

furkancfc
21.09.2008, 12:19
Haydi uyumayın anti istanbul avatarı kullanmayın tek gerçek sivasspor.

Del Piero
21.09.2008, 12:21
anti istanbul avatar ve imzasını hazırlayabilecek arkadaşlar varmı ?

merkez_emre
21.09.2008, 12:26
avatarım da ımzam vede sadece burda degıl normal hayatta da hep oyle oldum oylede olucam inş. :)

KeruLLu_17
21.09.2008, 12:28
Bende Varım Kardeş ...

BOUN
21.09.2008, 12:29
''Anti-İstanbul Fun Club'' için bu sitede Sivassporlu şuuru oluşturmak ve bilinçli Sivasspor taraftarı yetiştirebilmek en öncelikli hedeflerden birisi olmalı. Üç büyültülmüşün asla bizim ve diğer hiç bir Anadolu kulübünün menfaatine olacak işe 'olur' demeyeceği bilinmeli. Ellerine geçen her fırsatta bu heriflerin Anadolu'yu dolayısıyla Sivas'ı ve Sivasspor'u adam yerine koymadıkları, ezmeye çalıştıkları, ezdikleri, küçümsedikleri ve sadece piyon olarak hayatta kalmamıza izin verdikleri tüm Sivaslıların beynine iyice işlenmeli!

Ayrıca günlük hayatta Sivaslıların üç büyültülmüşe kuyruk olmaları engellenilmeye çalışılmalı. Yaz tatilinde Sivas'a geldiğimde özellikle 13-14 yaş ve altı çocuk gurubu üzerinde üç büyültülmüş formaları gördüm ve nefret ettim. Ben burada İstanbul'da girdiğim her yerde, en ciddi iş mülakatlarında ve çalıştığım uluslararası şirkette dahi her fırsatta gururla ''Sivassporluyum'' derken, Sivas'ta yaşayan Sivaslıların bu şuursuzlukları beni yerin dibine sokuyor! Diğer bir öneri: Bu çocuklara üç büyültülmüş forması veya diğer ürünlerini (hem de hepsi lisanslı) alan ebeveynlerin kafası gözü kırılmalı! (Şaka yaptım tabii ki:), Allah kırsın kafalarını!)

.............................. ...........................

Del Piero
21.09.2008, 12:30
avatarım da ımzam vede sadece burda degıl normal hayatta da hep oyle oldum oylede olucam inş. :)

kişisel olarak gayretlerini bende biliyorum elinden geldiğince yapıyorsun senin gibi yüzlerce insan var aynı şekilde düşünen ama organize olamıyoruz ben burada da dışarda da organize olmak istiyorum....

sen kişisel olarak yapıyorsun isteğim inş.. birgün bu anti istanbul oluşumu sivasın her yerine dağılır...

bizler çoğalmadıkça onlar azalmayacak.

Del Piero
21.09.2008, 12:37
Bende Varım Kardeş ...

hoş geldin gardaş aramıza................

fikir ve gösüşlerinizi bekliyorum.

Del Piero
21.09.2008, 12:39
''Anti-İstanbul Fun Club'' için bu sitede Sivassporlu şuuru oluşturmak ve bilinçli Sivasspor taraftarı yetiştirebilmek en öncelikli hedeflerden birisi olmalı. Üç büyültülmüşün asla bizim ve diğer hiç bir Anadolu kulübünün menfaatine olacak işe 'olur' demeyeceği bilinmeli. Ellerine geçen her fırsatta bu heriflerin Anadolu'yu dolayısıyla Sivas'ı ve Sivasspor'u adam yerine koymadıkları, ezmeye çalıştıkları, ezdikleri, küçümsedikleri ve sadece piyon olarak hayatta kalmamıza izin verdikleri tüm Sivaslıların beynine iyice işlenmeli!

Ayrıca günlük hayatta Sivaslıların üç büyültülmüşe kuyruk olmaları engellenilmeye çalışılmalı. Yaz tatilinde Sivas'a geldiğimde özellikle 13-14 yaş ve altı çocuk gurubu üzerinde üç büyültülmüş formaları gördüm ve nefret ettim. Ben burada İstanbul'da girdiğim her yerde, en ciddi iş mülakatlarında ve çalıştığım uluslararası şirkette dahi her fırsatta gururla ''Sivassporluyum'' derken, Sivas'ta yaşayan Sivaslıların bu şuursuzlukları beni yerin dibine sokuyor! Diğer bir öneri: Bu çocuklara üç büyültülmüş forması veya diğer ürünlerini (hem de hepsi lisanslı) alan ebeveynlerin kafası gözü kırılmalı! (Şaka yaptım tabii ki:), Allah kırsın kafalarını!)

.............................. ...........................

++++++++++ imzaaaaa

-----------------------------------------------------

Yiğiter
21.09.2008, 12:40
bu grubun üyeleri işe birer tane forma alarak işe başlasın .. bence :)

furkancfc
21.09.2008, 12:42

forma var zaten.............;)

Del Piero
21.09.2008, 12:43

senide aramızda görmek isteriz gardaş.

Yiğiter
21.09.2008, 12:45
senide aramızda görmek isteriz gardaş.

ben zaten istanbul takımlarının hepsinden nefret ederim..avrupada bile başarılı olmalarını istemeyen biriyim..formamı giyerim istisnasız her maça giderim.

madem böyle bir iş yapılacak ben de fikrimi söyledim..haydi lisanslı ürünleri almaya!!

BOUN
21.09.2008, 12:47

Yiğiter kardeşim bundan şüphen olmasın. Bu guruba katılan herkesin lisanslı forması muhakkak vardır! Şahsen son bir yıl içinde bir tane kendime, bir tane yeğenime, bir tane kardeşime lisanslı forma aldım. İnşallah bayrama Sivas'a gelebilirsem dördüncü olarak Adidas formamı da alacağım!:)

Yiğiter
21.09.2008, 12:47
herkes sivasspor formasını alsın yeni çıkanlardan,üzerine giysin resmini çeksin bu başlığa eklesin..meydan burda..buyrun:)

Del Piero
21.09.2008, 12:48
ben zaten istanbul takımlarının hepsinden nefret ederim..avrupada bile başarılı olmalarını istemeyen biriyim..formamı giyerim istisnasız her maça giderim.

madem böyle bir iş yapılacak ben de fikrimi söyledim..haydi lisanslı ürünleri almaya!!

Evet hepimiz aynı düşünceleri paylaşıyoruz lisanslı ürün konusunda da tamamiyle katılıyorum size...

Benim istediğim şeyse kişisel değilde burada bu gruba dahil olacak kişiler toplu hareket edelim istiyorum birlikten kuvvet doğar yani ;)

Burada olduğun için teşekkürler.

yigidolar06
21.09.2008, 12:52
Başkentten bizlerde yanınızdayız her zaman her yerde en büyük sivas

FurkaN
21.09.2008, 12:59

Bütün düşüncelerine tamam ama Avrupa da desteklememek... neyse içimden geçeni yazmayacağım...

Bu arada senin Milli Takımı desteklemediğinide unutmadım...

ekingölü
21.09.2008, 13:02
Benide yazın bende varım.Benim için Önce Sivas sonrada Sivas başkası olamaz.

karyola
21.09.2008, 13:02
ben ismini koydum bile..istanbul yalakalarına karşı mücadele timi.

MustafaParlak
21.09.2008, 13:04

Sana katılıyorum abi..
eskişehirde recep abinin bir sözü vardı;Biz sehirciyiz onlar taraftar,biz taraftar olana kadar onlara hiç bir hareket yapmıyoruz.

58isa58
21.09.2008, 13:08
Bende varım gardaş beni de yaz bu kervana...

Del Piero
21.09.2008, 13:14
liste oluşturulım mı gerek varmı

mesela bi organiazsyon olduğunda haberleşelim ama nasıl

BOUN
21.09.2008, 13:24
liste oluşturulım mı gerek varmı

mesela bi organiazsyon olduğunda haberleşelim ama nasıl

Fatihcan kardeşim liste işini sen bilirsin ama ben bu forumun ''Gece Kuşları'' forumu gibi daimi olmasından ve sürekli katılımcıları bünyesine dahil ederek, gerek heyecan gerek güncel bilgilerle canlandırılarak, bu sitenin vazgeçilmez uğrak noktalarından birisine dönüşmesi taraftarıyım!

Del Piero
21.09.2008, 13:30
Fatihcan kardeşim liste işini sen bilirsin ama ben bu forumun ''Gece Kuşları'' forumu gibi daimi olmasından ve sürekli katılımcıları bünyesine dahil ederek, gerek heyecan gerek güncel bilgilerle canlandırılarak, bu sitenin vazgeçilmez uğrak noktalarından birisine dönüşmesi taraftarıyım!

olur gardaş nasıl istersen bencede süper olur....

sen ilgilenebilirmisin bu işle :confused:

BOUN
21.09.2008, 13:37
olur gardaş nasıl istersen bencede süper olur....

sen ilgilenebilirmisin bu işle :confused:

Fatihcan kardeşim siteye yoğun olarak haftasonları uğrayabiliyorum. Siteye girdiğim müddetçe neden olmasın?

Ancak hep birlikte varım diyen ve varım diyecek olan herkesin katılımıyla birlikte kuvvetli bir şekilde sesimizi duyuracağız!

Siteye girdiğim her an buradayım!

Del Piero
21.09.2008, 13:41
Fatihcan kardeşim siteye yoğun olarak haftasonları uğrayabiliyorum. Siteye girdiğim müddetçe neden olmasın?

Ancak hep birlikte varım diyen ve varım diyecek olan herkesin katılımıyla birlikte kuvvetli bir şekilde sesimizi duyuracağız!

Siteye girdiğim her an buradayım!

aynı düşüncelere sahibiz gardaş umarım çok güçlü bir fun club oluşur.. hep birlikte hareket ederiz.

EyüphanAydın
21.09.2008, 14:01
Böyle bir konuysa EVET bende varım !

Del Piero
21.09.2008, 14:16
Böyle bir konuysa EVET bende varım !

hoş geldin gardaş aramıza umarım bu konu hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşırsın.

rEsuLAKPINAr
21.09.2008, 14:21
Ne Diyonuz Şİmdi KArdeşiM Ne Yapalım Adımı koyuyoz kabul etmiyo soyadımızı koyuyoz yine yok ee biz nideK Aklıma o an gs yeni tranferi geldi onu koydum.eğer Deişiyor ise deiştirelim nickimizi..

oz.can
21.09.2008, 14:28
Ben febe-porto maçında hangi takım bize daha yabancı diye düşündüğümde, febe daha yabancı gibi geldi...

3 büyütülmüşlere karşı her hareketin içinde her zaman varım...

Del Piero
21.09.2008, 14:50
Ben febe-porto maçında hangi takım bize daha yabancı diye düşündüğümde, febe daha yabancı gibi geldi...

3 büyütülmüşlere karşı her hareketin içinde her zaman varım...

hoş geldin gardaş aramıza........

ademgoze
21.09.2008, 15:35
bende anti istanbul kampanyasına varım tek takımtutmak lazım

GLoBe-Y-Gençlik
21.09.2008, 16:22
http://img175.imageshack.us/img175/3608/grnt041vl5yy0ku8.jpg

ANTI ISTANBUL

furkancfc
21.09.2008, 16:24
Anti istanbul kral biziz yiğido gençlik.

Del Piero
21.09.2008, 16:24
Ne Diyonuz Şİmdi KArdeşiM Ne Yapalım Adımı koyuyoz kabul etmiyo soyadımızı koyuyoz yine yok ee biz nideK Aklıma o an gs yeni tranferi geldi onu koydum.eğer Deişiyor ise deiştirelim nickimizi..

admin arkadaşlara özel mesaj at sana yardımcı olsunlar kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum de.

Eyvaz94
21.09.2008, 20:03
Ama burada Sivasspor formasi yok ki aliyim

velibircan
21.09.2008, 20:13
BİZDE VARIZ HER ZAMAN ;) .

yeniceri_can
21.09.2008, 20:30
bizde varız böylesi konularda en hassaslığımızla.

SenSetik
21.09.2008, 20:58
kambersiz düğün olurmu........................ ... ?

yener_sahin
22.09.2008, 17:47
http://img376.imageshack.us/img376/8936/asldhalshkkhdyk9.gif

avatarınız için bir deneme yaptım.eğer isterseniz istediğiniz resimleri ve metinleri buraya ekleyin.bu tarz bir avatar yapayım size.örnek olması için bunu koydum.

ssk58
22.09.2008, 18:53
anti istanbul yeter artık sıktılar gs fb bjk

Del Piero
22.09.2008, 20:15
http://img376.imageshack.us/img376/8936/asldhalshkkhdyk9.gif

avatarınız için bir deneme yaptım.eğer isterseniz istediğiniz resimleri ve metinleri buraya ekleyin.bu tarz bir avatar yapayım size.örnek olması için bunu koydum.

Çok guzel olmus

bence o güdüklerin armalarına çarpı işareti koysan daha guel olur. bunlara birde Ts eklersen daha iyi olur.

58 memo
22.09.2008, 20:36
bende varım
Sivaslıyım,Sivassporluyum
Anadolunun gururu Sivasspor

BOUN
22.09.2008, 20:50
Biraz onurluysan, biraz gururluysan, biraz Sivaslı, biraz Anadoluysan, biraz delikanlı, biraz şuurluysan senin yerin burası genç adam!

Anti Bizans,

Anti Damat Ferid,

Anti üç büyültülmüş,

Anti kartel...

Del Piero
22.09.2008, 20:56
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- )?

Şimdilik bukadarız inşallah daha çoğalacağız bir çıg gibi

Arkadaşları lütfen irtibatlı olalım ve ortak hareket edelim.

oncelikle neden antı-istanbul olamalıyız

ve neden sivassporlu olalıyız sadece sıvassporlu olmalıyız bunu idrak edelim iyice...

bu konuda fikir ve düşüncelerinizi bizimle paylaş lütfen.

Yiğiter
22.09.2008, 20:59
cuma günü yeni açılacak mağazadan formamızı alıyoruz akşam da maçtayız..bitti!yağmurmuş çamurmuş mühim değil!!

Del Piero
22.09.2008, 20:59
Biraz onurluysan, biraz gururluysan, biraz Sivaslı, biraz Anadoluysan, biraz delikanlı, biraz şuurluysan senin yerin burası genç adam!

Anti Bizans,

Anti Damat Ferid,

Anti üç büyültülmüş,

Anti kartel...

yine çok guzel döktürmüşsün gardaş. eline yüreğine sağlık.

Del Piero
22.09.2008, 21:06
Selam herkese merhaba arkadaşlar,Bugün Amerika’da sömürdüğü ülkelerde aynı şeyi yapıyor önce karıştır insanları birbirine düşür onlar birbirleriyle uğraşırken Amerikalılar da ganimeti taşımaktadırlar yani dünyada sistem her yerde aynı değişmez sömürünün tek şekli budur,Bugün bu sistemi Ülkemizin en sevilen futbol oyununa yansıttığımızda aynı şeyi İstanbul takımları borazancıbaşı medyasıyla tetikçisi ve de maşası federasyonuyla çok sıkıştığında da ülkenin resmi kurumlarıyla aynı şekli Anadolu takımlarına uygulamaktadır bugün bizler ya birbirimizle uğraşıp birbirimize düşman olup bu bizansın oyununa geleceğiz hep birlikte kaybedeceğiz ya da bu oyuna karşı birlik olacağız hep birlikte kazanacağız arkadaşlar,birbirimizle uğraşmamızın hiç birimize faydası olmaz ama birlik olursak işte o zaman,nedenmi

Bugün başarılı olan ülkelere ve de ülkeler arası başarılarının nedenleri nedir diye bakacak olursak gelişmiş ülkeleri ve başarılarını hep takdir ederiz. acaba biz neden böyle değiliz diye dövünüp dururuz hiç kimse ne medya ne de bu pastayı gotürenler diğerlerini düşünmez yukarıdakiler aşağıdakileri veya tabanı bilinçlendirmezler çünkü bu durum çıkarlarına hemde işlerine ters gelir insanın doğasında bu vardır. paylaşmayı sevmezler bu sebeplede uyuyan devi niye uyandırsınlar menfaetlerinden olsunlar bir ara tv kanal d akşam haberlerinden sonra spor haberlerine başlarken koca bir ülkeye yayın yapıyor olmasına rağmen istanbulun dışındaki şehirleri enayi yerine koyarak 3 büyüklerden spor haberi diye başlıyordu. tüm ülkeye yayın yapan gazetelerin spor sayfalarını ise okuduğunuz da sayfalar 3 takım arasında paylaştırılmış bu durum da şehrinizin dışına çıktığınız da yabancı bir ülkeye gitmiş gibi takımınızla irtibatı tamamen koptuğunu görürsünüz ülkeyi değil çıkarlarını düşünen bu medyadan bir şeyler beklemek ya bilinçsizlik ya da bahanedir.

Bugün Barcelona_Cadase,Manchester_Bl ackborne deplasma,na gittiğin de acaba orada ne kadar taraftarı var hepimizde biliyoruz bir hiç,bunda ne var diyeceksiniz rekabetin,yarışmanın,mücadelen in olmadığı yerde ülke başarısı hiç olmaz,maelesef sadece bizim ülkemizde Futbolumuz ve taraftarlık bir şehrin içine kilitlenmiş bir durumda.

Futbolu ve de taraftarlığı bir şehrin içine kilitlenmiş bir ülkeden bir şeyler beklemek malta veya forea adaların dan beklemek gibi bir şey. işin başka bir boyutu daha var Acaba Brezilya nın yurt dışın da kaç futbolcusu oynuyor 5 binlerden bahsediliyor bizim ise 5 i geçmiyor fiziki yapısı spora bu kadar yatkın bir ulusun durumu niye böyle

Ümit milli futbolcularımızın yaşları ilerlediğin de A millli de olmaları gerekirken niye kayboluyorlar diyorlar, senede 30 transfer hatta milyon dolarla gelen yabancıların yedeği olunca onlar da mecburen İstanbul gece alemine dağılmamış olsalar kesinlikle kaybolmazlar,amaç zarar vermek dimi bir futbolcuya veya hocaya gereğinden fazla hak etmediği parayı vererek haksız rekabeti sağlayarak yurt dışına saolsunlar iyi döviz çıkışını sağlıyorlar yada burda yeni parlayan bir futbolcumuzun veya hocanızın aklını hemen çelerler sizin küme düşmeniz veya şampiyonluk iddianız varmış yok ülke futbolu geriye gidiyormuş onlar için çok önemlimi.

Futbolcuyu,hocayı bırakın bu ülkede yatırımın ağırlığından tutun çalışmaya gidenine kadar insanlar hep oraya koşuyor sonuç ortada gelişmiş ülkeler gibi 100 yıllık projelerimizde yok allah göstermesin devamlı orada ileriye dönük depremden de bahsediliyor acaba japonlar gibi şimdiden önlemimizi aldıkmı.

Avrupa ya baktığımızda İkinci ligden çıkan bir takımın ülkesinin üst liginde şampiyon olma şansı var. Ama şampiyonu belli olan başka bir ülke varmı? Acaba ülkemizde 10 tane takımımız şampiyonluğa oynasa bu çocuklar kaybolurmu son 50 yıla bakacak olursak 4. üncü bir takımın şampiyon olma şansı yok denecek kadar az. İstanbulda yerleşmiş veya orada ikamet eden birisinin bu takımlardan birini tutmasından doğal bir şey yoktur.

Saygı duyuyorum. Ama bu takımlar dan biri anadoluya gittiğinde adam memleketini bırakıp karşı türübüne geçip şehrine küfür ediyor. Bugün o kadar nufusca durumları iyi olan illerimiz dururken hakmı iki ilden 9 takımın olması bu gidişle seneye dahada artacak gibi gözüküyor yanlış,her zaman doğruları söyleyip yanlışlara karşı neler yaparızı konuşacağımıza kişisel şeylerle kendimizi avutuyoruz,şu anki Ankaradan fazla takımın olması göstermelik gibi kukla bir şey daha önceki yıllarda da bir çok takımımız çıktı ama kalıcı olan iki camia vardır yıllardır yine öyle olacağını sanıyorum öylede olması gerekir arkadaşlar.

Bu ülkede sporda da sistemli birlik içerisinde ve de bilinçlenme olmadığı sürece spor ve başka alanlar dahil daha bizi bu Avrupada çok tokatlarlar bizi böyle boynu bükük gönderirler,daha çok yakında yaşadık örneklerini şu son milli maçlarımızda da gördük

Avrupada en basiti bir tenis turnuvasında dahi ortaya konan ödülde şanslar her iki taraftan kim kazanırsa kazansın eşit burda ise tam tersi şampiyonluğu kaybetse bile pastayı alan belli yani avrupada şahsa,kişiye,takıma göre değil başarıya göre kim kazanırsa ona veriliyor. Yalnız bizim gibi geri kalmış üçüncü dünya ülkelerinde durum tabiki biraz farklı kim güçlüyse kimin arkasında Federasyon, Mafya, Hükümet, Boranzancıbaşı medya varsa o kazanıyor ve parsayı alıp gotürüyor,buradaki garip durum olayın başında diyorlarki ey anadolu takımı sen şampiyon olsan dahi sana ödül yok,para yok varmı böyle bi şey allah allah bir turnuvaya katılıyorum daha olayın başında kaybediyorum rekabeti ortadan kaldırarak aslında ben değil ülkem kaybediyor burda biz yine siyasette amerikanın piyonu olduğumuz gibi futbolda da istanbul takımlarının piyonu durumuna düştük hiç önemli değil savunduğumuzun sonuna kadar arkasındayız,yıllardır daha sezonun başında üçünden biri kazanıyor varmı dünyada böyle bir şey adam daha sezon başlamadan böylece şampiyonluğu nu ilan etmiş olmuyormu ,yani anadolu takımları bu gün şampiyon olsa dahi sezon öncesi periyodik olarak belirlenmiş üç istanbul takımının aldığı şampiyon dilimini alamayacaklar'dır şampiyon olmasının hiç bir önemide kalmamaktadır,zaten olabilme ihtimalleri tamamen ortadan kaldırılmıştır sonuca gelelim 50 yıldır o şehrin içinden çıkıyor şampiyon ali cengiz oyunlarıyla iyi saygı duyuyoruz sonuç ne türk futbolunun geldiği nokta nedir.

Ben sıkıldım neden avrupanın tokadını yemekten bıktım sen bizi tokatlarken iyi bu dünyada ne ekersen onu biçersin daha öğrenemedinizmi,her sene 50 trilyon harcayan sizsiniz bir futbolcuya 28 trilyon veren sizsiniz bu ülke futbolunun suçluları ortada bu devlet bunlara arsa verir,dükkan verir,vergisini affeder,bunların başkanlarına büyük ihaleler verir,bilet fiyatları elli milyonsa bilet üzerinde bir milyon göstererek teberrulu bilet sattırır daha ne istiyorsunuz daha niye beğenmiyorsunuz,sıkılıyorsunuz bilmiyorum bu ülkede parasızlıktan bir çok 1 lig anadolu takımlarının bir çoğu şimdi alt kümelerde oynamıyormu sizin oynadığınız yıllarda maalesef kurtardılar ist. takımlarının bir alt kümeye inmesini engellediler özelliğiniz ne ülkemizin çıkarları için bu safhaları atlatacağız bundanda kendi irademizle kimsenin etkisinde kalmadan zamanında kaldıysak da bundan sonra zararın neresinden dönersek kardır sözünden davranarak hareket edeceğimize, çocukluğumuzda ya şu beni aşılamıştı,şu beni dürtmüştü demeden doğruyu sadece doğruyu savunacağımıza eminim.

Ben kimseye hiç bir takımın reklamını yapmıyorum anadoluda doğrusuda o kendi memleketinizin takımınıda tutabilirsiniz avrupada olduğu gibi , burda bide çarpıklık var biz ulusca yönlendiriliyoruz,illa bir ist. takımı tutmak zorunda değilizki,tabular yıkılmak içindir ülke futbolunda başarıda o zaman gelir futboldan bıkmaz vede tam tersi keyif alırız. ispanyada geçen dönemde gördük real madrit deplasmanda kupa maçında bir üçüncü lig takımıyla 1-1 berabere kaldığında orda taraftarı varmıydı ve o üçüncü lig takımı ve seyircisi o maçta nasıl haz aldı gördük,bu sebebten İspanyanın iki kulübü UEFA'da final oynamadımı dostlar,bizlerde görürüz inşallah finalde iki takımımızı.

Kendi yaşadığın şehri desteklemenin sana ve şehrine fayda,zarar ve doğru,yanlış getirileri nelerdir,neden yerel takımları desteklemeliyiz. Kendi yaşadığın şehrin takımını desteklemenin faydalarından biri olan sosyal faaliyete değinerek sezon boyunca arkadaş gruplarıyla maç günü öncesi maç anı çok iyi bir eğlenceye dönüştürülerek günün çok iyi bir coşkuyla geçtiğidir,bu avrupada da onun devamı istanbulda da bu şekilde neden bizlerde şehrimizde tabiki bu güzelliği yaşamayalım uğraşımızın ana nedenlerinden biri o bıkmadan anlatacağız bunu insanlara. Bugün ülkemize,ailemize,çocuğumuza karşı nasıl sorumluluklarımız varsa yaşadığımız şehre,kente de vefa borcu sorumluluklarımız vardır her şehirde vakıflarıyla,derneğiyle şehrinin insanına şehircilik ruhunu bilincini aşılamaya çalışıyor ama olmuyor bir istanbul takımı şampiyon olduğunda şehrin altı üstüne geliyor ,Ersun Yanal döneminde gençlerbirliği avrupada başarılı olduğu yıl dışardaki bir maçta yabancılar bizim kafileden birilerine sormuşlar bu takımın ismini çok zor telafuz ediyoruz acaba Türkiyede hangi şehrin takımı,bizimkilerde başkentin ankaranın takımı demişler adamlar şaşırmış yaaa biz türkiyenin başkentini istanbul sanıyorduk. Evet 2 yıl olmadı milliyette bir spor haberi okumuştum tahminim bu şehrin bir çok ikamet edenide okumuştur avrupada 50 küsür başkent olduğunu avrupa başkent takımlarının tamamının şampiyon olduğunu yalnız bir eksik vardı yani başkenti şampiyon olmayan bir ülke varmış,kim olabilir tabiki Türkiye.

Evet kendi sosyal yaşantımıza zarar verdiğimiz gibi şehrimize bir avrupa takımının gelmesinide çok görüyoruz bu yıl olduğu gibi istanbul takımları bu kadar para harcayıp her yıl gibi avrupada da başarılı olmasalarda yine seneye her yıl olduğu gibi üç avrupa takımını şehirlerine getirerek müthiş prim,esnafına kazanç,dış dünyada büyük bir reklam yapmaya devam edecekler acaba bunları bizler yaşadığımız şehre hatta bazıları memleketine çok görüyor bir türlü anlamış değilim.

Şimdi Anadolulu olup veya burda yaşayıp da istanbul takımı tutuyorum demek doğrumu kesinlikle buna saygı duyorum ama ben bir örnek vereyim ankarada yaşamaktan çok memnunum.ankarayı çok seviyorum,burdan başka yaşayacağım bir şehir düşünemiyorum dediklerinde bir istanbul takımı tutuyorsa burda bir çelişki yokmu,bu söylediğim tabiki bütün Anadolu şehirlerimizi kapsıyor,bana göre benim bu eleştirdiğim insanlar ne memleketini ne şehrini nede ülkesini bu alanda sevmiyor,dostlarım

alıntıdır lütfen okumadan geçmeyin.

Yiğiter
22.09.2008, 21:10
bizim eses maçı olduğu gün ligtv.com.tr nin anasayfasında bayernin bremene yenildiği maçın haberi vardı ama sivasımın eses maçının haberini bulana kadar işim bitti..bunların alayı sahtekar..

ama bu durumu biz bu hale getirdik bu halden de ancak yine biz çeviririz..bıraklım artık şu istanbulu..aslında böyle mükemmel bir takımın taraftar forumunda böyle bir konu açılması bile o kadar komik ki.:) gülsen olmaz,ağlasan kendi düşen ağlamazmış..ne yapacağımızı şaşırdık iyice

BOUN
22.09.2008, 21:11
Beşiktaş’a ötmeyen bilgisayar Sivas’a gelince öttürülüyorsa;

Anadolu takımlarının nasıl yendiği değil, üç büyültülmüşün neden galip gelemediği saatlerce konuşuluyorsa;

Naklen yayın, sponsorluk, vb gelirlerde aslan payı üç büyültülmüşe ve onların kuyruğu dördüncüye paylaştırılıyorsa;

Ortada fol yok yumurta yokken hemen herkes anında ‘’Sivas’ın üç puanı silinecek’’ diyorsa ve diyebiliyorsa;

Üç büyültülmüş maçları öncesinde bizim yıldızlara transfer teklifleri(!) yapılıyorsa;

Onların medyası için sadece dövülmesi gereken piyonlar ve figüranlar konumunda isek;

Onlar için kar sadece İstanbul’a yağarsa, yollar sadece İstanbul’da kapandığında haber olursa; Hakkari’de aylardır toprak kar altında iken İstanbul’a yağan karı ‘Türkiye’ye nihayetkar geldi’ diyerek yansıtan ve gören bir zihniyet varsa;

Samsunspor şampiyonluğa giderken bizzat devlet televizyonu tarafından ‘Nihayet Samsun liderlikten indi’ şeklinde haber yapıldıysa;

……………………

Kahrolsun Üç İstanbullu, kahrolsun Bizans, kahrolsun Damat Ferid torunları!...

Del Piero
22.09.2008, 22:42
inş.. birgün bizansın kapılarını kıracıktır bu taraftar..................

yener_sahin
22.09.2008, 23:00
http://img378.imageshack.us/img378/9889/avatartz4.gif

merkez_emre
22.09.2008, 23:06

..

aslında bunun ıcın buyuk pankart yapılsa cuma aksamına ama nerde bızde o trıbun anlayısı :)

Del Piero
22.09.2008, 23:10
http://img378.imageshack.us/img378/9889/avatartz4.gif

gardaş canını yediğim trabzonsporada çarrpı koysana :)

yener_sahin
22.09.2008, 23:10
aslında bunun ıcın buyuk pankart yapılsa cuma aksamına ama nerde bızde o trıbun anlayısı :)

yapılamaycak işde değil.burdakilerin samimiyetinin gerçek olduğunun anlaşılmasının bir kanıtı olur.herkes elini cebine atar.buda safımızın belli edilmesini sağlar.gerçekden o safda olduğumuzu düşünüyorsak tabi.

yener_sahin
22.09.2008, 23:11
gardaş canını yediğim trabzonsporada çarrpı koysana :)

trabzon istanbul takımı mı yaw :)

Del Piero
22.09.2008, 23:12
yapılamaycak işde değil.burdakilerin samimiyetinin gerçek olduğunun anlaşılmasının bir kanıtı olur.herkes elini cebine atar.buda safımızın belli edilmesini sağlar.gerçekden o safda olduğumuzu düşünüyorsak tabi.

bencede gereken neyse yapılmalı sivasta ikamet eden arkadaşlar 3-5 ytl atsa bu pankart açılır !!!

Del Piero
22.09.2008, 23:13
trabzon istanbul takımı mı yaw :)

çakma istanbul takımı :))))))))))

onların özentisi... anadolu ruhunu kaybetmiş kendisi onlar gibi gören bir takım

üçyıldız58
22.09.2008, 23:16
SİVASSPORLA 2.LİGDEN DÜŞTÜĞÜMÜZ SEZON DIYARBAKIRLA İKİ İKİ BERABERE KALDIĞIMIZ MAÇTA TANIŞTIMM.
OGÜN BUGÜN BİR TAKIM VAR KALBİMDE ODA SİVASSPOR.
YAZIKLAR OLSUN MEMLEKETİNİN TAKIMI DURURKEN İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLARAA

Del Piero
22.09.2008, 23:17
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- üçyıldız58
30- ?

ve neden sivassporlu olalıyız sadece sıvassporlu olmalıyız bunu idrak edelim iyice...

****************************** ****************************** **

yener_sahin
22.09.2008, 23:17
dikkat çekecek büyük bir pankart kaça malolur.???

Del Piero
22.09.2008, 23:20
dikkat çekecek büyük bir pankart kaça malolur.???

bilmem :confused:

yener_sahin
22.09.2008, 23:33
bilmem :confused:

emreye sor sen o sana söler .....................

yigido0058
22.09.2008, 23:34
beni unuttunuz listeye ekleyin tam bir antistanbul taraftarıyım her zaman her yerde en büyük sivas alayına anadolu ölümüne sivas....

YuNuSPaSa58
22.09.2008, 23:37
Benide yazın Listeye. ßıktım artık hersene aynı fiLmleri qörmekten..

yener_sahin
22.09.2008, 23:55
http://img210.imageshack.us/img210/4385/avatarnz1.gif

Şimdi oldu mu :)

YuNuSPaSa58
23.09.2008, 00:01

Anadolu takımlarının nasıl yendiği değil, üç büyültülmüşün neden galip gelemediği saatlerce konuşuluyorsa;

Naklen yayın, sponsorluk, vb gelirlerde aslan payı üç büyültülmüşe ve onların kuyruğu dördüncüye paylaştırılıyorsa;

Ortada fol yok yumurta yokken hemen herkes anında ‘’Sivas’ın üç puanı silinecek’’ diyorsa ve diyebiliyorsa;

Üç büyültülmüş maçları öncesinde bizim yıldızlara transfer teklifleri(!) yapılıyorsa;

Onların medyası için sadece dövülmesi gereken piyonlar ve figüranlar konumunda isek;

Onlar için kar sadece İstanbul’a yağarsa, yollar sadece İstanbul’da kapandığında haber olursa; Hakkari’de aylardır toprak kar altında iken İstanbul’a yağan karı ‘Türkiye’ye nihayetkar geldi’ diyerek yansıtan ve gören bir zihniyet varsa;

Samsunspor şampiyonluğa giderken bizzat devlet televizyonu tarafından ‘Nihayet Samsun liderlikten indi’ şeklinde haber yapıldıysa;

……………………

Kahrolsun Üç İstanbullu, kahrolsun Bizans, kahrolsun Damat Ferid torunları!...

Aynen Aynen. asLında ßizim ßu 3 ezikLeri tutma sevdamız warya o oLmasa onLar Küme düşmemeye oynar ya. Ama maalesef yok..

Ultra sivasli
23.09.2008, 00:23
FatihCan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- üçyıldız58
30- ULTRA SIVASLI, RÜZGAR ABUZER

etzel1967
23.09.2008, 00:34
bayramda sivasta olacam ve bir forma alarak takımıma destek olacam....imkanı olan tüm arkadaşlar alsın...

Eko58fb
23.09.2008, 01:51
ne güzel demişsiniz anti istanbul diye gerçi bu söylem yeni değil çok uzun süredir gelen bir söylem ama çok merak ediyorum sizin yani anti istanbul savunucularının bu üç büyütülmüş kulüp diye adlandırdığınız kulüplerden neden bu kadar nefret ettiğinizi. mazileri 100 yılı aşmış her üç kulüp te bunu haketmiyor. Yurtdışındaki liglere bir bakın ne göreceksiniz aynı bizdeki gibi mesela ispanya deyince aklına ilk real madrid,barcelona geliyor almanya b.münih shalke ingiltere liverpool,m.united,chelsa ve bunun gibi diğer ülkelerdede aynı şekilde akılda olan gündemi işgal eden aynı nitelikte takımlar var neden biz hepimiz kendi sorunlarımızı çözmek yerine hep birilerine karşı olur veya suçlarız hiç düşündünüzmü. güçlü olmanın konuşulmanın hep göz önünde olmanın yolu maddi olarak güçlü olmaktan geçiyor.Sivasımız maalesef ekonomik olarak çok üst düzeyde değil ve bu sivassporada yansımaktadır.şimdi diğer arkadaşlar istanbul takımlarını savunduğumu sanarak bana kızabilirler hiç önemi yok ben sadece üstünkörü hiç bir problemi ele almadan direk topu karşıya atmaya karşıyım.Birde Sivas trübünlerine değinmek gerekirse o İşte Allaha emanet durumda bir bölünmüşlük bir sessizlik var birlik bir türlü sağlanamadığı için misafir takımlar sanki kendi evlerinde oynuyorlarmış gibi taraftar baskısını hissetmeden rahat rahat futbollarını oynayıp gidiyorlar.Buna çözüm sadece taraftarda değil aynı zamanda yönetimdedirde. Sorun her neredeyse bütün merci kurumlar bir araya gelip çözmelidirler.

merkez_emre
23.09.2008, 02:15
ne güzel demişsiniz anti istanbul diye gerçi bu söylem yeni değil çok uzun süredir gelen bir söylem ama çok merak ediyorum sizin yani anti istanbul savunucularının bu üç büyütülmüş kulüp diye adlandırdığınız kulüplerden neden bu kadar nefret ettiğinizi. mazileri 100 yılı aşmış her üç kulüp te bunu haketmiyor. Yurtdışındaki liglere bir bakın ne göreceksiniz aynı bizdeki gibi mesela ispanya deyince aklına ilk real madrid,barcelona geliyor almanya b.münih shalke ingiltere liverpool,m.united,chelsa ve bunun gibi diğer ülkelerdede aynı şekilde akılda olan gündemi işgal eden aynı nitelikte takımlar var neden biz hepimiz kendi sorunlarımızı çözmek yerine hep birilerine karşı olur veya suçlarız hiç düşündünüzmü. güçlü olmanın konuşulmanın hep göz önünde olmanın yolu maddi olarak güçlü olmaktan geçiyor.Sivasımız maalesef ekonomik olarak çok üst düzeyde değil ve bu sivassporada yansımaktadır.şimdi diğer arkadaşlar istanbul takımlarını savunduğumu sanarak bana kızabilirler hiç önemi yok ben sadece üstünkörü hiç bir problemi ele almadan direk topu karşıya atmaya karşıyım.Birde Sivas trübünlerine değinmek gerekirse o İşte Allaha emanet durumda bir bölünmüşlük bir sessizlik var birlik bir türlü sağlanamadığı için misafir takımlar sanki kendi evlerinde oynuyorlarmış gibi taraftar baskısını hissetmeden rahat rahat futbollarını oynayıp gidiyorlar.Buna çözüm sadece taraftarda değil aynı zamanda yönetimdedirde. Sorun her neredeyse bütün merci kurumlar bir araya gelip çözmelidirler.

arkadasa da söz hakkı dusdu ve son bolumlerını de dogru yazmısya ne mutlu bıze ki her gelen gecen dalga gecıyor trıbunumuzle..

ıstanbul karsıtlıgına gelıncede bir ülkede bu ıspanya olmus ingıltere olmus neresı olursa olsun her takım aynı durumda olmalı herkese aynı esıt durulmalıdir...bak sivaslımısın bılmıyorum fenerlı arkadas gecen sene bjk-ts macnda olan bır hata bu sene bızım macda da oldu ve ne hıkmetse onlarınkı 1 sene bızımkı 1 hafta sonra ortaya cıkdı...gecen sene fb yonetıcılerı avaz avaz bagırdı penaltı kullanmıyoruz hakemler bize karsı boyle dıye ertesı haftalarda ottan penaltılar verildi...

bu ulkede sadece istanbul takımlarını tutanlar yasamıyor...oyleyse herkes tv si gazetesi basını federasyonu yayncı kurulusu butun takımlara aynı mesafede durulmak zorundadırlar...

yavas yavas sizinde saltanatınız elbet yıkılacak bu sivas olmus antep olmus bursa olmus farketmez ondan sonra hersey yenıden baslayıp her mevkı her takıma esıt durucak..

son sözü avatarim soylesın :)

badboysefaa
23.09.2008, 02:18

istanbul takımlarını savunmana gerek yok nickine bakınca olaya nerden baktıgın görülüyor zaten

erol_58
23.09.2008, 05:46
bende varım arkadaşlar alayına isyan ölüne sivas pankart için bilgilendirirseniz bekliyorum sivassporumuzun menfaatı uğruna canımı veririm. yeterki birlik olalım

PACHTEN_YIGIDO
23.09.2008, 07:34
bende varim bendeee!!!!gs yi tutmak hataymis!!!!KAYSERI VE SIVAS ELELE TÜRKIYEYI FETHEDELIM!!!!!!!

ahmetturan orda yazmisin yigido genclik dernekleri düsseldorf da essahtan varmi

bildigim gibi bizim cevremizde yani fransa sinirinda en cok sivaslilar var almanyadan burda öyle bir sey kurulmadi...

herneyse

burda herkeze sesleniyorum!!!!!!!!artik anadolu devrimi basladi!!!!!ELELE SÜPER LIGI FETHEDELIM...

ofozturk
23.09.2008, 07:44
ben de buradayım gardaşlar. hep destek tam destek.

YiğidoGençlik
23.09.2008, 07:46
İstanbul yalakalarına inat Anti-İstanbul

ofozturk
23.09.2008, 07:49

değerli kardeşim sen konuyu anlamadın sanırım. biz istanbul takımlarına cephe almıyoruz. herkesin başarısı kendine. bizim cephemiz senin gibi aslını unutup istanbul takımlarının taraftarlıgını yapanlarla. kendi memleketinin takımı dururken istanbul takımlarını desteklemenizi mantığa sindiremiyorum. avrupa ülkelerinden örnekler vermişsin. acaba orada var mı bu tip bi durum. en küçük kentin takımını bile adamlar sonuna kadar destekliyorlar. biz de öyle olmasını istiyor. ve olacaktır inş.

S1vasLee
23.09.2008, 08:48
Walla çok iyi 0lur kardeşim çok güzel düşünmüşsün.

davulcu
23.09.2008, 10:12
aşağıdaki linki tıklayın yeteri kadar antiyimdir istanbula karşı:D

GLoBe-Y-Gençlik
23.09.2008, 10:21
İNADINA ANTI-ESTANBUL............

Yigido58_NL
23.09.2008, 10:34
Hem konuyu tekrar gundeme getirmek icin hemde asiri derecede Istanbul antipatisi olan bir yigido oldugumu belirtmek icin yaziyorum.Bende varim anti-istanbul icin.

Gecen gun trt teleteksinde spor haberlerine bakiyordum,Super lig gunlugu basligi altinda bir haber,ts nin denizlisporu yendigini,gs nin kocaelini yendigini,bjk nin antepi yendigini,fb nin genclerbirligini yendigini yazmislar ve konuyu bitirmisler.Bumudur Superligin tanimi yalnizca 3-4 takimmi var superligde.
Ayrimciligi devlet televizyonu bile yapiyor,boyle ayrimciliklarin yapildigi bir Turkiyede Anadoludan sampiyon cikmasi cok zor bir olasilik ama biz bu tabuyu yikip Sivasspor ve Anadolu takimi karsitlarina gereken dersi vercegiz.
Durma yigidom yola devam............

Yigido58_NL
23.09.2008, 10:40

Iste bir istanbul yalakasi daha,sen dogdugun buyudugun atalarinin memleketinin takimini tutma git uc buyuk diye adlandirilmis ama aslinda cok kucuk olan takimlardan birini tut,madem bu takimlar turkiyenin en buyukleri neden ulkemizi hicbir zaman Avrupada iyi bir sekilde temsil edip yuzumuzu gulduremiyorlar,yukarida saydigin takimlar hem kendi ulkelerinin buyugu hemde avrupanin,dunyanin buyugu.Buyukluk hile ile para ile hakem oyuncuya para verip mac satin almakla olmaz.
senin gibi Sivasli demeye dilim varmiyor ama senin gibileri oldugu surece ne Anadoludan sampiyon cikar nede taraftar,sen git cuma gunu fb trubununde otur fb ni destekle aslini inkar ede ede.

yiğido
23.09.2008, 10:44
kuralım katılalım da nerede hani kuruldumu clup böle burada yazmakla desteklemekle olmaz kurun katılalım destek verelim,
sorun varsa çözüm üretelim,
sözüm ona maça geldiğini söyleyen çekirdekçilerden olmayalım sustukça sıranın sivasada geleceği açık ve nettir.
anadolu kulüplerinin kurtuluşu seslerini yükseltmelerindedir, bu seside taraftar çıkaracaktır.
kendimiz çalıp kendimiz oynamayalım.
elbette 3 büyüklerin başarılarını yadsıdığımız yok ama bu başarıların altında yatan haksızlıkları oyunlarıda açığa çıkamamız gerekiyor bileğinin hakkıyla kazanılan her başarı ayakta alkışlanır.
amma haksız yere bileğimizi bükmeyede çalışanın karşısında olmak en doğal hakkımız diye düşünüyorum.

GLoBe-Y-Gençlik
23.09.2008, 10:54
[CENTER]ANTİ- İSTANBUL

http://img211.imageshack.us/img211/3557/dfdfdit1.png

hakandemirezen
23.09.2008, 10:58
İstanbuldaki yiğido gençlik temsilciliği nerde adres verebilirmisin ve yetkili kişi kim?

GLoBe-Y-Gençlik
23.09.2008, 11:01
İstanbuldaki yiğido gençlik temsilciliği nerde adres verebilirmisin ve yetkili kişi kim?

Sitemizin üyelerinden Tanıyorsunuz..Davulcu Isımlı Kardeş..

ofozturk
23.09.2008, 11:05
ahmet turan kardeşim inadına sivas diyoruz bizlerde.
şu resimlerin üzerlerine çarpı simgesini kormusun veya lanetli yazar mısın? :) böyle full logoları pek hoş durmamış. tepkiyi logolara da yansıtmalı.

yener_sahin
23.09.2008, 11:07
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20914

tykinik58
23.09.2008, 11:08
Ben de varım. Bitsin artık şu 3 büyükler devri, sempatiliği sona ersin.

yener_sahin
23.09.2008, 11:10
kuralım katılalım da nerede hani kuruldumu clup böle burada yazmakla desteklemekle olmaz kurun katılalım destek verelim,
sorun varsa çözüm üretelim,
sözüm ona maça geldiğini söyleyen çekirdekçilerden olmayalım sustukça sıranın sivasada geleceği açık ve nettir.
anadolu kulüplerinin kurtuluşu seslerini yükseltmelerindedir, bu seside taraftar çıkaracaktır.
kendimiz çalıp kendimiz oynamayalım.
elbette 3 büyüklerin başarılarını yadsıdığımız yok ama bu başarıların altında yatan haksızlıkları oyunlarıda açığa çıkamamız gerekiyor bileğinin hakkıyla kazanılan her başarı ayakta alkışlanır.
amma haksız yere bileğimizi bükmeyede çalışanın karşısında olmak en doğal hakkımız diye düşünüyorum.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20914

basayev58
23.09.2008, 11:10
Herkes sadece bir takım tutsun,nickinde,avartarında şurda burda başka takım yalakalığı yapanlar gitsin o takımların sitesinde yazsın!!!

GLoBe-Y-Gençlik
23.09.2008, 11:15
http://img227.imageshack.us/img227/544/jukjuct3.png (http://imageshack.us)

atababa111
23.09.2008, 11:22
SONUNA KADAR VARIZ .BELKİ ŞARTLAR GEREĞİ İSTANBULDAYIZ AMA İSTANBUL YALAKASI DEĞİL SİVASIMIN HASTASIYIZ........

yener_sahin
23.09.2008, 11:24
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- üçyıldız58
30- ULTRA SIVASLI, RÜZGAR ABUZER

Şu listeden fb maçına yapılacak pankart için eline cebine atıp cidden bu bu konuda samimiyim diyen kaç kişi var merak ediyorum.yapılacak pankartlardan birisini karşılayan oldu.ikincisini burdaki 30 kişi ve ismi olmayan bizler yaptırabilecekmiyiz bakalım.

Şehir dışındaki kardeşlerede hesap numarası temin edilir.O hesaba 5 ytl göndertilebilir.Şehirde olanlar 2 ytl verse yine bir şeyler çıkar.bakalım ne kadar samimiyiz..görelim.

yigidomustafa58
23.09.2008, 11:28
Ahmet kardeşim sana katılıyorum sonuna kadar ölene kadar ant!ist...

basayev58
23.09.2008, 11:32
Şu listeden fb maçına yapılacak pankart için eline cebine atıp cidden bu bu konuda samimiyim diyen kaç kişi var merak ediyorum.yapılacak pankartlardan birisini karşılayan oldu.ikincisini burdaki 30 kişi ve ismi olmayan bizler yaptırabilecekmiyiz bakalım.

Şehir dışındaki kardeşlerede hesap numarası temin edilir.O hesaba 5 ytl göndertilebilir.Şehirde olanlar 2 ytl verse yine bir şeyler çıkar.bakalım ne kadar samimiyiz..görelim.

hesap numarası nerede,gönderin bende destek vereyim...

üniyigidognclk
23.09.2008, 11:34
biz anti istanbul diyoruzda sivastaki gençlerin yarısı büyük takımları tercih ediyo sivasa karşı önce içimizdekileri ayıklasak

zaralı19
23.09.2008, 11:40
Çok güzel olmuş kardeşim logo daha çok bunlardan yapmalıyız her zaman Anti-İstanbul

yener_sahin
23.09.2008, 11:43
BURDA DESTEK VERENLERİ
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=416556#post41 6556
BURAYA DESTEĞE BEKLİYORUZ....

münihliyigido58
23.09.2008, 12:13
bu taraftar grubun almanya ayağı benden!!!!

ready
23.09.2008, 13:13
burda çogu anti istanbul diyorda her üç klup geldigi zaman kale arkasında bagıran sivasspor şampiyon diyen arkadaşlar ne hikmetse cuma günü fenerbahçe diye bagırıcaklar şimdi bu arkadaşların neresi sivaslı oluyor anlamış degilim

yener_sahin
23.09.2008, 13:15
burda çogu anti istanbul diyorda her üç klup geldigi zaman kale arkasında bagıran sivasspor şampiyon diyen arkadaşlar ne hikmetse cuma günü fenerbahçe diye bagırıcaklar şimdi bu arkadaşların neresi sivaslı oluyor anlamış degilim

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20920

gerçekden safını belli edenler burda....

Abdullah DuMaN
23.09.2008, 16:08
aynen katılıyorum................... .

Eko58fb
23.09.2008, 17:03
[QUOTE=Yigido58_NL;416520]Iste bir istanbul yalakasi daha,sen dogdugun buyudugun atalarinin memleketinin takimini tutma git uc buyuk diye adlandirilmis ama aslinda cok kucuk olan takimlardan birini tut,madem bu takimlar turkiyenin en buyukleri neden ulkemizi hicbir zaman Avrupada iyi bir sekilde temsil edip yuzumuzu gulduremiyorlar,yukarida saydigin takimlar hem kendi ulkelerinin buyugu hemde avrupanin,dunyanin buyugu.Buyukluk hile ile para ile hakem oyuncuya para verip mac satin almakla olmaz.
senin gibi Sivasli demeye dilim varmiyor ama senin gibileri oldugu surece ne Anadoludan sampiyon cikar nede taraftar,sen git cuma gunu fb trubununde otur fb ni destekle aslini inkar ede ede.

ben aslında sorun olarak görüdüğüm şeyleri belirtmek istemiştim ama alıntı yaptığım bu arkadaş biraz sınırı aşmış ona sormak lazım sivasspor un yanında galatasarayı mı tutuyor da bu kadar ileriye giderek tepki veriyor.Ben Sivas ta yaşıyorum bilmiyorum bu sitede yazan kişiler acaba Sivasın tüm maçlarına gidiyorlarmı? Ben Sivassporun buradaki tüm maçlarına gidiyorum ayrıca fb maçındada misafir türübününde değil maratondayım benim özetle demek istediğim istanbul yalakası felan değilim benim tuttuğum birinci takım Sivasspor ikinci takım Fenerbahçedir bunu zaten isteseniz de istemesenizde değişmez.Benim söylemek istediğim asıl olay başka takımları bırakıp kendi takımımızı nasıl daha güçlü hem ekonomik yönden hemde sportif yönden ileriye götürürüze bakmamızdır yoksa dediğiniz söylemlerle sadece kısa döngüler yapabilirsiniz.Hayırlı iftar lar tüm Müslüman kardeşlerimize

G Ü N E R
23.09.2008, 17:07
değerli kardeşim sen konuyu anlamadın sanırım. biz istanbul takımlarına cephe almıyoruz. herkesin başarısı kendine. bizim cephemiz senin gibi aslını unutup istanbul takımlarının taraftarlıgını yapanlarla. kendi memleketinin takımı dururken istanbul takımlarını desteklemenizi mantığa sindiremiyorum. avrupa ülkelerinden örnekler vermişsin. acaba orada var mı bu tip bi durum. en küçük kentin takımını bile adamlar sonuna kadar destekliyorlar. biz de öyle olmasını istiyor. ve olacaktır inş.

hah işte benim anlatamadığım durumda bu işte...şahsen ben hem sivasspor u hem beşiktaş ı tutuyorum.arkadaş demişki kendi memleketinin takımı dururken başka takımı tutuyor...yok öyle bişey ben iki takımı da tutuyorum...senden bir farkım yok sen sivas maçına mı gidiyorsun bende gidiyorum, sen sivas forması mı alıyorsun bende alıyorum, sen maçta tezavhurat mı yapıyosun bende yapıyorum...yani senin sivassporluluğunla benimki arasında fark yok...ama benim artı sevdalarım var ve bu seni ilgilendirmiyo ilgilendirmemesi lazım...kalp benim sevda benim bu noktada insanların zoruna ne gidiyor kaç zamandır onu anlamış değilim...formula 1 de mc laren i tutuyorum pilotlardan kimi raikkonen i seviyorum onları da mı tutmayayım onlar da sivasspor sevgisine engel...bir tek ricam var eğer bu konuda bana bir cevabı olan varsa ki vardır kendi farklı ne yapıyor bana onu anlatsın...farkını ortaya koysun....teşekkürler....

G Ü N E R
23.09.2008, 17:28
arkadaşlar ayrıca son zamanda yönetime özel mesaj atmama ve üyeliğimi silme isteği göndermeme neden olan hakaret içerikli sözcükler sitemizde(bizi kabul etmiyorsunuz madem sitenizde) artmakta...ben bu arkadaşlarla muhatap olmamak adına üyeliğimin silinmesini istedim...ama bu hakaretler "yalaka,bence onlar senden delikanlı ki kendi şehrinin takımını tutuyor, adam değilsiniz" ....

TMK’ya göre: “Eğer bir web alanı, suç yeri olarak kullanılmakta ise bu sitenin barındığı web alanı sahibi/sahipleri de sorumluluğu paylaşmaktadır."

Türk Ceza Kanunu 125. Madde’ye göre: “Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.”

İlgili maddenin 4. fıkrasına göre;
Ceza, hakaretin alenen işlenmesi hâlinde, altıda biri; basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, üçte biri oranında artırılır."

Arkadaşlar basın yayın yolunun içine internette giriyor...

Bu konuda ne yapılabilir o zaman:

Şahsınız ile ilgili şikayetçi olduğunuz konular ile ilgili elde edebildiğiniz tüm deliler ile birlikte en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek şikayetçi olabilirsiniz. Benden uyarması bugün ben bu yola başvurmuyorum başka bir arkadaşım başvurmuyor ama bir gün biri başvurabilir.Lütfen seviyemizi koruyalım ve medeni olalım...Her türlü düşüncenin varolabileceğine ve kabul etmesek bile saygı duymamız gerekkliliğini kendimize kabul ettirelim...Teşekkürler...

Eko58fb
23.09.2008, 17:34
hah işte benim anlatamadığım durumda bu işte...şahsen ben hem sivasspor u hem beşiktaş ı tutuyorum.arkadaş demişki kendi memleketinin takımı dururken başka takımı tutuyor...yok öyle bişey ben iki takımı da tutuyorum...senden bir farkım yok sen sivas maçına mı gidiyorsun bende gidiyorum, sen sivas forması mı alıyorsun bende alıyorum, sen maçta tezavhurat mı yapıyosun bende yapıyorum...yani senin sivassporluluğunla benimki arasında fark yok...ama benim artı sevdalarım var ve bu seni ilgilendirmiyo ilgilendirmemesi lazım...kalp benim sevda benim bu noktada insanların zoruna ne gidiyor kaç zamandır onu anlamış değilim...formula 1 de mc laren i tutuyorum pilotlardan kimi raikkonen i seviyorum onları da mı tutmayayım onlar da sivasspor sevgisine engel...bir tek ricam var eğer bu konuda bana bir cevabı olan varsa ki vardır kendi farklı ne yapıyor bana onu anlatsın...farkını ortaya koysun....teşekkürler....

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum istanbul yalakası diyen arkadaşlara ithaf olunur......

merkez_emre
23.09.2008, 17:35
arkadaşlar ayrıca son zamanda yönetime özel mesaj atmama ve üyeliğimi silme isteği göndermeme neden olan hakaret içerikli sözcükler sitemizde(bizi kabul etmiyorsunuz madem sitenizde) artmakta...ben bu arkadaşlarla muhatap olmamak adına üyeliğimin silinmesini istedim...ama bu hakaretler "yalaka,bence onlar senden delikanlı ki kendi şehrinin takımını tutuyor, adam değilsiniz" ....

TMK’ya göre: “Eğer bir web alanı, suç yeri olarak kullanılmakta ise bu sitenin barındığı web alanı sahibi/sahipleri de sorumluluğu paylaşmaktadır."

Türk Ceza Kanunu 125. Madde’ye göre: “Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.”

Ceza, hakaretin alenen işlenmesi hâlinde, altıda biri; basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, üçte biri oranında artırılır."

Şahsınız ile ilgili şikayetçi olduğunuz konular ile ilgili elde edebildiğiniz tüm deliler ile birlikte en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek şikayetçi olabilirsiniz. Benden uyarması bugün ben bu yola başvurmuyorum başka bir arkadaşım başvurmuyor ama bir gün biri başvurabilir.Lütfen seviyemizi koruyalım ve medeni olalım...Her türlü düşüncenin varolabileceğine ve kabul etmesek bile saygı duymamız gerekkliliğini kendimize kabul ettirelim...Teşekkürler...

sizler kapalı da "madımagı unutmadık derken" " sivaslı ayılar ıstanbulda ne arar " derken sucunuz yokdu :)

Ertugrul
23.09.2008, 17:52

Eleştiri ile hakaret arasında fark vardır. Burası Sivassporlu taraftarların sitesi, elbette rakip taraftarlara da açık, ancak öncelik Sivasspor'un faydasındadır her zaman.
Özel mesaj yolu ile hakaret ediliyorsa bunu yönetime bildirmelisiniz. Ancak özel mesajlara yönetimde müdahale etmemektedir, adı üstünde ÖZEL mesaj, bu konuda yapacağınız şey Ayarlar kısmından Özel Mesaj Ayarlarına gelmek ve Sadece Arkadaş Listesinden Mesaj Al butonunu tıklamaktır. Üyeliğinizin silinmesine gelince siteye girmeyiverirseniz doğal yollardan bunu halletmiş olursunuz. Taraftar siteleri arasında en düzeyli sitelerden biri belkide birincisi olduğumuza inanıyorum. Sitemizde saygı, sevgi ortamı mevcuttur ve istisnalar genel kaideyi bozmaz.

uhud85
23.09.2008, 17:56
haklısın ve antitrabzonu da unutmayalım..adamlar 3 puanımız silinsin diye bursadan çok istiyolar..dostum dorusunu sölemek gerekirse..sivasın sivaslıdan başka gardaşı dostu yok..velHasıl bende seve seve katılrım bu olaya

yener_sahin
23.09.2008, 19:01
Bursaspor texs sitesine üye olurken şu şartı kabul edersiniz.

-TEKSASLI : Bursasporludur anadolunun bazı şehirlende olduğu gibi 1. takımın 2. takımım muhabbetine karşıdır..

bizim sitede aynı şeyin olmaması için hiç bir sebep yok....

astaravisa
23.09.2008, 19:33
burada istanbul taraftarı barındırılmamalı...

ready
23.09.2008, 20:24
Her takımın seyircisine ve taraftarına saygı göstermek lazım bizans,istanbul yalakası gibi laflar kendine yigido diyen arkadaşlara yakışmıyor

yener_sahin
23.09.2008, 20:43
Her takımın seyircisine ve taraftarına saygı göstermek lazım bizans,istanbul yalakası gibi laflar kendine yigido diyen arkadaşlara yakışmıyor

her takımın taraftarına ve seyircisine burda saygı gösteriliyor kardeşim.ama sivassporluyum deyip başka takımlara gönül verenler işde bunlara biraz kızılıyor.

G Ü N E R
23.09.2008, 21:03
sizler kapalı da "madımagı unutmadık derken" " sivaslı ayılar ıstanbulda ne arar " derken sucunuz yokdu :)

arkadaşım bende sivaslıyım bende istanbuldayım böyle birşeyden nasıl memnun olabilirim ki ucu direk bana dokunuyor :) ama orda yapılan toplu burası forum ortamı kim ne dedi belli...orda insanlar içip içip bağırıyor burda medeni insanlar var...hata varsa kabul... objektif bakıyoruz merak etme...derdimiz "onlar hayvanlık yapıyor bakın, o zaman bizimde hakkımız oldu" olmasın...

G Ü N E R
23.09.2008, 21:04
burada istanbul taraftarı barındırılmamalı...

burda istanbul taraftarı barındırılmaya tiiizzzz kelleleri vurula...:D :rolleyes:

Arkadaşlar anti İstanbul yapıyosunuz tamam ama bişey hatırlatayım ki bugün hocamız Bülent Uygun'u Asker Bülent yapan bugüne getiren Fenerbahçe, Başkanımız Allah onu Sivasspor un başından eksik etmesin bildiğim kadarıyla bir dönem Fenerbahçe genel kurul üyesiydi ve en can alıcı noktalar ikisi de Fenerbahçeli ikisinide bir yerlere getiren İstanbul ve bugün ikiside canla başla Sivasspor için çalışıyor...

Del Piero
23.09.2008, 21:48
kahrolsun kahpe bizans.. kahrolsum sivaslıyım diyipte istanbul yalamalığı yapanlar........

Del Piero
23.09.2008, 21:50
burda istanbul taraftarı barındırılmaya tiiizzzz kelleleri vurula...:D :rolleyes:

Arkadaşlar anti İstanbul yapıyosunuz tamam ama bişey hatırlatayım ki bugün hocamız Bülent Uygun'u Asker Bülent yapan bugüne getiren Fenerbahçe, Başkanımız Allah onu Sivasspor un başından eksik etmesin bildiğim kadarıyla bir dönem Fenerbahçe genel kurul üyesiydi ve en can alıcı noktalar ikisi de Fenerbahçeli ikisinide bir yerlere getiren İstanbul ve bugün ikiside canla başla Sivasspor için çalışıyor...

Büleny uygun profesyonel birisi bugun burada yarın yok....

mecnun başkan sivasspora geldiğinden itibaren o defteri çoktan kapattığını defalarca söyledi.

biz sivasspoır süper ligde olduğun için sevmiyoruz amatöre düşse yine sivassporluyuz !!

Del Piero
23.09.2008, 21:56
http://www.sivasspor.com/images/stories/myildiz.jpg

Sivas'ın Sesi Gazetesinin Spor Yazarı Sayın Mustafa Yıldız Beyin son gelişmeler hakkındaki yazısını üyelerimizin dikkatine sunuyoruz.

''Sivasspor için ortaya çok ciddi iddialar ortaya atılmaya ve yıpratılmaya başlandı.Tek amaçları Sivasspor’un yükselişine dur demek ve engel olmak amacı ile yapıldığı gözlenen bu iddialar, kasıtlı ve bilinçli olarak gerçekleştirildiği ise apaçık!...

Geçtiğimiz sezon bir anda patlama yaparak şampiyonluk yolculuğuna çıkan Sivasspor’a sezon sonu yaklaşıldığında bir çok sorun çıkartılarak engel olunmuştu. Bu sezon ise Sivasspor’un geçtiğimiz sezondan birşey kaybetmediğinin fark edilmesiyle bazı kesimler tarafından hedef yapılmaya başlandı.

Bu tip karalamalarla Sivasspor desteğini aldığı Anadolu insanın desteğini geri çekmesini sağlamaya çalışanlar, Sivasspor’a çeşitli lekeler vurarak bunu gerçekleştirmeye çalışıyor. Bu tip oyunlarla akılları karıştırmaya çalışanlar, her nedense geçen sezon yaşanan Beşiktaş, olayına ise gözyumanların olduğunu söyleyebiliriz.

Amacı, Sivasspor’un puanının sildirmekten çok yıpratmak ve Anadolu’daki Sivasspor desteğini ve sempatisini yıkmak olduğu açıkça belli olan kişi ve kişilerin oyunlarını ise son derece stratejik bir dönemde oynaması ise gerçek bir profesyonellik örneği. Çünkü Eskişehir maçı öncesi bilinen bu konu, sıkıntı yaratmayacak bile olsa belirli kesimler tarafından, özellikle Fenerbahçe maçı öncesi gündeme taşınıyor. Tam Sivas’a dönerek Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlanacağı bir noktada bir anda gündeme taşınan ‘Üç puan silinmesi’ tartışması, açıkça Sivasspor’un hedef gösterildiğidir.

Bu arada, her nedense Sivasspor’un Beşiktaş ve Trabzon tarafından hakkının yenmesine gözyuman Futbol Federasyonu’nun gözleri neredeyse Sivasspor’a karşı patlayacak. ‘Leb!.. demeden leblebiye atlayan!...’ Federasyon, bu konuyu ise hemen görüşmeye başlayacağını açıkladı. TFF yetkilileri 5 gün içinde yapılması gereken başvurunun süresinin geçmesine rağmen yinede 3 puan silinmesi için görüşmeler yapacağı şeklinde bir imaj çizdi. Daha önce Sivasspor’a süreniz dolmuş diyen Federasyonun tutumunu ise açıkça çok merak ediyorum. Sonucu ben şimdiden tahmin ediyorum zaten!...

Bence Sivasspor’u hedef gösterenlere iyi bir cevap verilmesi gerekli. Bunu da yapacaklar Sivasspor camiası ve taraftarıdır. Bu cevap oyunların başlatıldığı Fenerbahçe maçında verilmelidir. 4 Eylül’ü bugüne kadar olmadığı şekilde coşkulu bir ortama çevirilmeli, Sivasspor’un bu yolda asla yalnız kalmayacağını ispatlayarak yapılması gereklidir...''

eyyyy istanbul yalakaları iyi okuyun bu yazıyı ve birşeyler kapın !!!!!!

adnanerdemir
24.09.2008, 10:12
Arkadaşlar
tamamen sizlere katılıyorum. Hepimiz birer antiistanbullu olmalıyız. Geçen sene Istanbul takımların akök söktüren bir takımın taraftarıyız hepimiz. Bu senede aynı kararlılıkla ilerliyoruz. Ama taraftar olarak biz takımımıza hakettiği desteği veremiyoruz.
Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maç tv den naklen verilecek. Akşam tüm spor kanallarında fazlasıyla bu maçtan bahsedilecek. Bu çok önemli bir fırsat. Çok güzel bir reklam fırsatı. Stadı tamamen doldurmalı, hertarafı kırmızı-beyaz renklerle doldurmalı, bayraklar afişler hazırlamalıyız. Tribün nekadar renkli ve güzel görünürse inanın bundan sonra herkes maçlara gelmek isteyecektir. Böylece tribünler diğer maçlarda kendiliğinden dolacaktır.
Tüm taraftarlar en azından bu maçta ortak hareket etmeli. Anadoludan şampiyon çıkacaksa bu Sivasspordan başkası olamaz.

Del Piero
24.09.2008, 23:19
Arkadaşlar
tamamen sizlere katılıyorum. Hepimiz birer antiistanbullu olmalıyız. Geçen sene Istanbul takımların akök söktüren bir takımın taraftarıyız hepimiz. Bu senede aynı kararlılıkla ilerliyoruz. Ama taraftar olarak biz takımımıza hakettiği desteği veremiyoruz.
Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maç tv den naklen verilecek. Akşam tüm spor kanallarında fazlasıyla bu maçtan bahsedilecek. Bu çok önemli bir fırsat. Çok güzel bir reklam fırsatı. Stadı tamamen doldurmalı, hertarafı kırmızı-beyaz renklerle doldurmalı, bayraklar afişler hazırlamalıyız. Tribün nekadar renkli ve güzel görünürse inanın bundan sonra herkes maçlara gelmek isteyecektir. Böylece tribünler diğer maçlarda kendiliğinden dolacaktır.
Tüm taraftarlar en azından bu maçta ortak hareket etmeli. Anadoludan şampiyon çıkacaksa bu Sivasspordan başkası olamaz.

tbr ederim seni gardaş....

hoş geldin aramıza....

Del Piero
24.09.2008, 23:53
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55- ???

casus84
25.09.2008, 00:48
58.ben olayım yoksa kabul etmiyom :D

yener_sahin
25.09.2008, 00:50
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir

BURDAN KAÇ KİŞİ LAF DEĞİLDE İCRAAT YAPARKEN DESTEK OLDU????

memet24
25.09.2008, 01:32
bende varım kardeş......,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,

memet24
25.09.2008, 01:35
- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24

nazimgulturk
25.09.2008, 01:46
gerçektende haksız değiller..sivaslılar diğer takımlara gösterdiği ilgiyi sivasspora malesef gösteremiyorlar

yusuf_07
25.09.2008, 02:32
herkes istediği takımı desteklemekte özgürdür.. herkesin sizin gibi büşünmesine gerek yok bence. memleket takımımızı elbette hepimiz destekliyoruz ama bir başka takımı destekleyincede yalaka olunmuyor.. daha saygılı olunmalı bence. herşey zamanla sabır, saygı ve hoşgörü ile olur zorla değil.. herkese saygılar...

SenSetik
25.09.2008, 02:43
herkes istediği takımı desteklemekte özgürdür.. herkesin sizin gibi büşünmesine gerek yok bence. memleket takımımızı elbette hepimiz destekliyoruz ama bir başka takımı destekleyincede yalaka olunmuyor.. daha saygılı olunmalı bence. herşey zamanla sabır, saygı ve hoşgörü ile olur zorla değil.. herkese saygılar...

tabiki herkes istediği takımı tutabilir...

ancak;
bu siteye girip yorumlar yaparak ikili oynayamaz...
sivassporluyum diyip, o takımlar Sivasa geldiğinde rakip trübüne gidip oturamaz,
sadece Sivassporun başarılı olduğu dönemlerde "gerçek sivassporlu" gibi çıkıp paylanamaz...

bir gs fb bjk veya ts taraftarının kendi takımı şampiyonluğa oynamadığı zaman diğerlerinden birisinin taraftarı olduğunu gördünmü?

abes bir örnek olacak ama bir gs linin şampiyonluk umudu olmadığı zaman bjk veya fb maçalrına gidip veya tv de seyredip gol sevinçleri yaşaması ne kadaar normal???

bu olayı böyle düşünmek lazım...

yusuf_07
25.09.2008, 14:25
tabiki herkes istediği takımı tutabilir...

ancak;
bu siteye girip yorumlar yaparak ikili oynayamaz...
sivassporluyum diyip, o takımlar Sivasa geldiğinde rakip trübüne gidip oturamaz,
sadece Sivassporun başarılı olduğu dönemlerde "gerçek sivassporlu" gibi çıkıp paylanamaz...

bir gs fb bjk veya ts taraftarının kendi takımı şampiyonluğa oynamadığı zaman diğerlerinden birisinin taraftarı olduğunu gördünmü?

abes bir örnek olacak ama bir gs linin şampiyonluk umudu olmadığı zaman bjk veya fb maçalrına gidip veya tv de seyredip gol sevinçleri yaşaması ne kadaar normal???

bu olayı böyle düşünmek lazım...

kesinlikle haklısın..ama benim bahsettiğim konu tuttuğum takım farketmez benim için herzaman sivasspor önemlidir ve herzaman desteklememiz gerekir. süper lig 2. lig yada 3. lig hiç farketmez ben 3. ligdeyken sivassporu ne kadar destekliyor ve başarısını istiyorsam şimdide aynı şekilde sonuçta bu içimizdeki memleket sevdasından kaynaklanan bir durum. riyakar insanlara laf söylemenein zaten hiç bir gereği yok onlar bildiklerini okumaya devam edeceklerdir nasıl olsa.. saygılar

MustafaParlak
25.09.2008, 14:32
TOPLANIP TFF BİNASINA YÜRÜYELİM SİVASTAKİLERDE YÜRÜYÜŞ YAPSINLAR DEGİŞİK SİTELERDE KONULAR AÇALIM VE HERKEZİ ANTİ-İSTANBULLU OLMAYA DAVET EDELİM EGER BÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNÜLÜRSE ORGANİZASYON YAPILIR SADECE YAPILMASI İSTENSİN.YUSUF_07 Adlı üye Yorumların senin düşüncelerin biz böyle düşünüyoruz biz degişik heycanlar için bu yola çıktık hep şampiyonluklar degil yıldız futbolcular degil küme düşme korkusu süper lige çıkma sevinci 2.lig maçlarını yaşadık hangi istanbul takımı yaşamış yaşadıklarımızı kim çekmiş 2.ligin tozlu topraklı deplasmanlarını...!

mustafa_kavak58
25.09.2008, 14:44
- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24

ben nerdeyim:confused::confused::c onfused::confused::confused::c onfused:

adnanerdemir
25.09.2008, 14:48
trabzonspor anadolu kulübü olduğu halde şampiyonluklar yaşamış kupalar almış bir kulüp. Sivassporun TS den ne farkı varki. Şampiyon olabilecek bir kadroya sahibiz, kupa kaldırabilecek rüreğimiz var, geçen sene kayserspor almadımı kupayı, finalde de gençlerbirliği ile oynadı.

Biz taraftar olarak buna inanıp takımımıza sahip çıkarsak geriside gelecektir diye inanıyorum.
aramızda mutlaka fb, gs, bjk taraftarları ama sivaslı pekçok insan vardır.
ben herkesi öncelikle kendi şehirlerinin takımını tutmaya çağırıyorum

Del Piero
25.09.2008, 20:06
- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24
56- mustafa_kavak58
57- ****

burak_baykal
25.09.2008, 20:16
fatih bey benide eklermisin ama 58. sıraya girelim.....

Del Piero
25.09.2008, 20:22
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24
56- mustafa_kavak58
57- umut
58- ***

Del Piero
25.09.2008, 20:23
fatih bey benide eklermisin ama 58. sıraya girelim.....

üzülerek söylüyorum 57 oldun kısmet..

bakalım 58. kim olacak :)

davulcu
25.09.2008, 20:35
linke tıklamanız yeterli...........

davulcu
25.09.2008, 20:36
benide yazın 58, olarak:D...............

Del Piero
25.09.2008, 20:43
benide yazın 58, olarak:D...............

sen 39. sıradasın iyi bak :D

sende şansını kaybettin :D

davulcu
25.09.2008, 20:45
NASIL 39 İMKANSIZ OLAMAZ AY BANA BİŞEYLER OLUYOR BEN 58, YİM:D

davulcu
25.09.2008, 20:53
arkadaşlar lütfen aşağıdaki linke tıklayın

anti istanbul resimleri var

GOSt
25.09.2008, 21:06
beni de yazınn sivaslıyız cok sükür. ama ben linkleri göremedm..

ilhan581
25.09.2008, 21:10
Benide Yazın Bende varım..................

Del Piero
25.09.2008, 21:14
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24
56- mustafa_kavak58
57- umut
58- GOST
59- ilhan581
60- *********************

Del Piero
25.09.2008, 21:18
Arkadaşlar artık ortak bir imza ve avatar kullanmalıyız lütfen anlayan arkadaşlar güzel birşey hazırlasınlar... yukarıda listede adı olan herkez onu kullansın derim ben.

GOSt
25.09.2008, 21:18
58- GOSt Gurur duyuyorum...
yarın bizansın yıkılısını bende yerinde görecem:)

Del Piero
25.09.2008, 21:23
58- GOSt Gurur duyuyorum...
yarın bizansın yıkılısını bende yerinde görecem:)

bencede 58. sırada olmak gurur verici bu sana nasip oldu...

inş.. yarın bizansın kalelerini yıkacağız :)

EyüphanAydın
25.09.2008, 21:25
Arkadaşlar gün geçtikçe çoğalıyoruz.Hayırlısıyla dahada iyi olucağız.Tabikide bunu zamanla görüceğiz.

Del Piero
25.09.2008, 21:27
Arkadaşlar gün geçtikçe çoğalıyoruz.Hayırlısıyla dahada iyi olucağız.Tabikide bunu zamanla görüceğiz.

zaten bizler çoğalmadıkça bizler organize olmadıkça onlar azalmayacak.....

onun için birlik ve beraberlik günüdür.

Waxn2626
25.09.2008, 21:42
SAdece ESkişehirspor .

ANti biZAns ......

Del Piero
25.09.2008, 21:43
SAdece ESkişehirspor .

ANti biZAns ......

sivas eskişehir ankaragücü kayseri konya bursa vs.. vs...

forza anadolu anti bizans

adnanerdemir
27.09.2008, 10:56
arkadaşlar
ben yeniçerilere ne olduğunu öğrenmek istiyorum
sitede bu başlıklı konuda açamıyorum
birisi bana yardımcı olabilirmi lütfen

Del Piero
11.10.2008, 17:54
bence gereken ilgiyi göstermiyor üyelerimi .ok üzücü bir olay bu :( :mad:

sivasli_boy
11.10.2008, 17:59
Evet arkadaslar anti istanbul hatta ANTİ-fener :)

crburak58
11.10.2008, 18:09
ölümüne sivasspor

DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR...

AYDIN1985
11.10.2008, 18:13
Arkadaslar ben bunu pek iyi görmüyorum, birakin kim neyi, nasil tutuyorsa tutsun. bu icimizde gereksiz kavgalara ve sözlü hakaretlere yol acar. Biz hosgörülü olmaliyiz, bizde zorlamak yoktur, ayni yüce Dinimizde oldugu gibi herkese dogruyu ve güzeli anlatmak boynumuzun borcu ama gerisi onlara kalmis bir is.

harun afacan
11.10.2008, 18:51
fedarasyon 3 ezikleri tutuyorsa tüm anadoluda onların rakiplerini tutar

etzel1967
12.10.2008, 01:39
kin ve düşmanlık duymak ayrı, sevmemek ayrı...elbette 3 istanbul takımına ve teseye antipati duyulmasının sebebi, diğer takımların küçük görülmesi, gereken önemin verilmemesi, hatta yok sayılması, ayırım ve haksızlık yapılmasıdır...mesela sivas febeyi yendiğinde konu sivasın febeyi yenmesi değil, febenin yenilmesidir...yani febe yenilmişitr...aslında sivas yenmemiştir...işte bu adaletsiz yaklaşımlar milleti çileden çıkarıyor...

kadir0911
12.10.2008, 02:52
Arkadaslar kac tane üyemiz var...?

velibircan
12.10.2008, 10:52
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24
56- mustafa_kavak58
57- umut
58- GOST
59- ilhan581
60- *********************

44 BİN ÜYELİ SİTEDE 60 KİŞİMİ ÇIKTI..YAPMAYIN ALLAH AŞKINA BEYLER

cansizyusuf
12.10.2008, 11:11
bende varım
60.cansizyusuf......

YuNuSPaSa58
12.10.2008, 12:22
anti istanbul avatar ve imzasını hazırlayabilecek arkadaşlar varmı ?

Ben Hazırlarım.. Beğenirseniz Koyarız Siteye.. Hemde Anasayfaya.. oLmazmı..

YuNuSPaSa58
12.10.2008, 12:26
Hatta HazırLamaya ßaşLıyorum...

velibircan
12.10.2008, 12:33
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24
56- mustafa_kavak58
57- umut
58- GOST
59- ilhan581
60- cansizyusuf

YASİN ÇONGAR
12.10.2008, 13:58
..................bende varım....................

velibircan
12.10.2008, 14:31
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24
56- mustafa_kavak58
57- umut
58- GOST
59- ilhan581
60- cansizyusuf
61-YASİN ÇONGAR

BOUN
14.10.2008, 22:10

Anti Bizans,

Anti Damat Ferid,

Anti üç büyültülmüş,

Anti kartel...

izmirliyigido
14.10.2008, 22:20
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24
56- mustafa_kavak58
57- umut
58- GOST
59- ilhan581
60- cansizyusuf
61-YASİN ÇONGAR
62- izmirliyigido

.

GuNaY
15.10.2008, 09:35
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24
56- mustafa_kavak58
57- umut
58- GOST
59- ilhan581
60- cansizyusuf
61-YASİN ÇONGAR
62- izmirliyigido
63- GuNaY

OLCAY_58_AKKUS
15.10.2008, 09:38
1- FatihCan
2- Leblebi82
3- etzel1967
4- yener_sahin
5- ahmetturan90
6- furkancfc
7- merkez_emre
8- boun
9- cortez
10- eyvaz64
11- erol
12- kadir0911
13- kerullu_17
14- yiğiter
15- yiğidolar06
16- furkan
17- ekingolu
18- karyola
19- lise!mustafa
20- 58isa58
21- eyuphanaydın
22- oz.can
23- ademgoze
24- velibircan
25- yeniceri_can
26- sentetik
27- ssk58
28- 58 memo
29- yiğido0058
30- yunuspasa58
31- ultra sivaslı
32- ruzgar abuzer
33- badboysefa
34- erol_58
35- panchten_yigido
36- ofozturk
37- yiğidogençlik
38- s1valee
39- davulcu
40- yiğido58_nl
41- yiğido
42- hakandemirezen
43- tykinik58
44- atababa111
45- yiğidomustafa58
46- uniyigidognclk
47- zaralı19
48- münihliyiğido58
49- ready
50- abdullah duman
51- cahar
52- uhud85
53- astaravisa
54- adnanerdemir
55-memet24
56- mustafa_kavak58
57- umut
58- GOST
59- ilhan581
60- cansizyusuf
61-YASİN ÇONGAR
62- izmirliyigido
63- GuNaY
64- OLCAY_58_AKKUSBENDE VARIM BU KONUDA BENİŞ UNUTMAYIN

davulcu
15.10.2008, 10:16
Seyirci değil .....T A R A F T A R...
Moda için değil.....F O R M A için...
Hava için değil.....S E V D A için...
90 dakika değil....Ö M Ü R B O Y U..
Yalanla değil....K A N I Y L A...
Ayrı ayrı değil....O M U Z O M U Z A...
Şerefsizce değil....O N U R L A...
Utanarak değil.....G U R U R L A..
Eğilerek değil.....D İ M D İ K...
Sefada değil....C E F A D A...
Minderde değil....Ç A M U R D A...
Skorda değil.....V E F A D A...
Bazen değil.....H E R M A Ç T A...
Yuhlayan değil..... A L K I Ş L A Y A N...
Oturan değil..... Z I P L A Y A N...
Köstekle değil......D E S T E K L E ...
Puroyla değil.....A T K I Y L A...
Çekirdekle değil......B A Y R A K L A...
Muhabbetle değil.....T E Z A H Ü R A T L A
Kendine değil..YİĞİDOLAR’A...
Söverek değil...... T A P A R A K...
İhanetle değil..... S A D A K A T L E...
Zaferde değil.....H E Z İ M E T T E...
Şampiyonken değil....H A S R E T K E N...
Görüntüde değil..... Ö L Ü M Ü N E...

YigidoGenclik38
16.10.2008, 15:17
http://img227.imageshack.us/img227/544/jukjuct3.png (http://imageshack.us)

ahmet gardasım bence fenerin en iyi transferi güsel olmus:):):D:D:D:D:D

tsfan
31.10.2008, 02:20
Benide yazın anti istanbula en büyük Trabzonspor Sivasspor

izmirliyigido
31.10.2008, 08:19
Bu Fanclub'ı genişletip Türkiye geneline yayalım arkadaşlar.

.

talha58
07.11.2008, 20:55
Evet arkadaşlar icraatlar başlıyor mu ?

Del Piero
11.11.2008, 19:53

Peki neler yapabiliriz önce bunu bulmak lazım ?

BOUN
22.11.2008, 18:45

Hocam icraat dediğin söylemin eyleme geçirilmesidir. Sivasspor'dan başka takım tutmamak, kırmızı-beyaz renklerden başkasına gönül vermemek, her ortamda her yerde güçlü-kendinden emin bir şekilde ''Sivassporluyum'' demek, mümkünse takımına tribünden destek vermek, lisanslı ürün satın almak; ucuz da olsa bedava da olsa üç büyültülmüş renklerini üzerinde taşımamak, çocuklarının, sevdiklerinin, kardeşlerinin de üzerinde taşıtmamak icraat değil midir?

Şimdi herkesi, bütün Sivaslıları icraate davet ediyorum. Bilinçli olalım yeter!

Her zaman her yerde anti-Damat Ferid!

coosivaslicoo
12.12.2008, 12:41
gardaslarım bende varım bu yolda artık anadolu ihtilali yapmanın zamanı geldi 3 büyütülmüşlerin federasyonuna inat(bu günleri bizlere yaşattığın için sağol sen sivas.şükür ALLAHA...)

MaSTeR DJ
13.12.2008, 11:53
eyw. kardeş super düşünmüşsün kuralım valla cok ii olur xD

ademgoze
13.12.2008, 12:08
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3869_20081207155630868_serkanh ac%c4%b1oglu.jpg

gs bjk fb takımızı kutlarken hala istanbul takımlarını tutmak niye dönün bu yannıştan.

oktay061626
17.12.2008, 16:45
ANTİ İSTANBUL
ANTİ BİZANS

YASASIN ANADOLU

BOUN
27.12.2008, 20:41
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3869_20081207155630868_serkanh ac%c4%b1oglu.jpg

gs bjk fb takımızı kutlarken hala istanbul takımlarını tutmak niye dönün bu yannıştan.

Bu müthiş sloganı hazırlayıp asanların emeğine, ellerine, yüreğine sağlık.

Anti-Constantine, anti-Andan Polat! :)

Ertugrul
27.12.2008, 20:44
Bu müthiş sloganı hazırlayıp asanların emeğine, ellerine, yüreğine sağlık.

Anti-Constantine, anti-Andan Polat! :)

Çok güzel pankartlar vardı Gençlerbirliği maçında ancak güvenlik görevlileri içeri almadı ne yazık ki ! Yavaş yavaş Anadolu benliği yayılıyor.

Yiğiter
27.12.2008, 21:10
Sivastaki Gese maçına ne düşünüyoruz..?

Del Piero
06.01.2009, 20:18
Sivastaki Gese maçına ne düşünüyoruz..?

Arkadaşıma katılıyom GeSe maçında da boş durmamak lazım......

Fikirlerinizi bekliyoruz....

mmt26
06.01.2009, 21:55
MASA BAŞI BİZANS OYUNLARINA KARŞI
HER ZAMAN ANTİ-BİZANS

elleshar
09.01.2009, 10:24
[QUOTE=Yigido58_NL;416520]madem bu takimlar turkiyenin en buyukleri neden ulkemizi hicbir zaman Avrupada iyi bir sekilde temsil edip yuzumuzu gulduremiyorlar.Buyukluk hile ile para ile hakem oyuncuya para verip mac satin almakla olmaz.QUOTE/
:) gülüyorum sadece senin mantığınla Galatasaray Uefa kupasını süper kupayı Fenerde CL de çeyrek finali ni hep maç satın ala ala kazandı :) katılıyorum diğer arkadaşlara kendi memleketinin takımını tutmak önemli bu kültürü türkiyenin sağlaması lazım fakat bu şekilde at gözlüğü takarak değil bugün bir galatasaraylı fenerin büyük takım olduğunu veya bir galatasaraylı fenerbahçenin büyük bir takım olduğunu nasıl kabul edebiliyorsa sizde kabul etmeniz onlardan örnek almanız gerekir kimse 2 yılda büyük olmaz 4 büyüklerin izinden gitmeniz gerekirken onları kötüleme yolunda gidiyorsunuz bir yıl sonra sivas orta sıralara düşse sizce sivasın bu yaptıkları hatırlanırmı üyük takım denirmi hala sizce ? fakat 4 büyütülmüş olarak adlandırdığınız takımlar küme düşcek durumda olsada hala büyük kalmaya devam ederler işte sizin başarmanız gereken olay budur buda ekonomik olarak gerçekleşir bana kalırsa bu zamanları iyi değerlendirir bu yıl eğer ki cl ye kalırsanız ordan gelen paraları klubün yapılandırmasına harcamalısınız taraftar dernekleri kurmalısınızı şehirlerde 4 büyükler neler yapıyorsa neler yapmışsa aynılarını yavaş yavaş uygulamaya çalışmalısınız aynı zamanda bu işte sivaslı iş adamlarınada büyük iş düşüyor sivas için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor sivas seiyrcisinede çok iş düşünyor lisanlı ürün dışında ürünleri almamalısınız belediyede biraz yardımcı olabilir kısacası diğer büyükleri hor görmek yerine onları örnek alın yoksa küçük şehrin küçük takımı olmaktan asla kurtulamazsınız.bugn burda sizin şampiyon olduğunuz zaman en çok sevinen insanlar yine galatasaray ve fenerbahçeliler olcaktır çünkü sivas sempatik bi takım sırf bu yüzden bile trabzonun üzerinde oynanan oyunlar sizin üzerinizde oynanmıyor siz geçen sezon hakkınızla kaçırdınz şampiyonluğu bunda hiç kimsenin etkisi olmadı kendiniz dışında

emrahrt
19.01.2009, 20:34
İstanbullu taraftar grupları her fırsatta kendilerini kanıtlamak için çırpınıyolar
Bizde Yiğidolar olarak takımımıza tam destek verelim kimseden rakamsal olarak eksiğimiz yok...

mfegri
19.01.2009, 21:33
bazı arkadaşlar yüz yılını doldurmuş kulüplerimizi büyük olarak görüyolar ama 100 yıldır avrupada sadece bir tane uefa kupası almış bu büyüklere büyük denmez türkiyede büyük olmak kolay ama yiyosa avrupada büyük olunda o zaman büyük diyelim size yüz yıldır bir şey olmadı birazda zor olur ha diyeceksiniz SİVASSPOR ne yapmış bir yüz yılımızı dolduralımda o zaman konuşun bende üyeyim arkadaşlar inadına sivasspor inadına anadolu biraz söylediklerim bu konuyla alakasız oldu ama doluydum kusura bakmayın :D

Yiğiter
19.01.2009, 21:40
Konuyu İstanbul reklamına çeviren yazılar silinecektir.Lütfen!

yeniceri_can
20.01.2009, 11:05

takımımızı desteklemekten başka bişey gelmez bu dakikadan sonra.biraz daha erken olsaydı bişiler yapılabilirdi.ama bu platform altına adını yazdırmış kşiler beraber organizasyon düzenleyeblir.ardından adanaya minübüs vs.
boş durmamak lazım.adana ya gidecek olanların gelmesi müsait olmayanların ise otobüse hafifde olsa destek çıkması gibi.
naçizane görüşümdür.saygılar.

üçyıldız58
20.01.2009, 11:19
fatih can tamam anti istanbul dedik sayfalar dolusu yazılar yazdık ama ne yaptık faaliyet olarak.
bizim en çok yaptığımız şey klavye taraftarlığı başka birşey yok sivasdaki site yönetimimizde taraftarlarımızda çok pasif hepsine bir konu aç çekil kenara sayfalar dolusu sana destan yazsın
pankart yaptırdık İSTANBUL YALAKASI DEĞİL MEMLEKET HASTASIYIZ DİYE daha doğru dürüst açamadık stadyumda
fatih can gelin şu pankartı alın galatasaray maçında asın bu pankart işi antibizansın fikir babası olarak stadyumda açmak sana vede emreye düşüyorr

merkez_emre
20.01.2009, 11:44
fatih can tamam anti istanbul dedik sayfalar dolusu yazılar yazdık ama ne yaptık faaliyet olarak.
bizim en çok yaptığımız şey klavye taraftarlığı başka birşey yok sivasdaki site yönetimimizde taraftarlarımızda çok pasif hepsine bir konu aç çekil kenara sayfalar dolusu sana destan yazsın
pankart yaptırdık İSTANBUL YALAKASI DEĞİL MEMLEKET HASTASIYIZ DİYE daha doğru dürüst açamadık stadyumda
fatih can gelin şu pankartı alın galatasaray maçında asın bu pankart işi antibizansın fikir babası olarak stadyumda açmak sana vede emreye düşüyorr

abi bayrakla pankartları hazırla sen :)

GLoBe-Y-Gençlik
20.01.2009, 12:04
şimdiden emeği geçen herkeze sonsuz tesekkur edıyorum
antı bızanz ugruna

GLoBe-Y-Gençlik
20.01.2009, 12:05

Evet geSe maçı onemlı bır karsılasmaa

Del Piero
07.05.2009, 20:13
Bu konu unutulmasın lütfen :confused:

SavLo
07.05.2009, 20:20
siz böyle yaptıkca ANTİ ANADOLU oluyorsunuz bunu biliyormusunuz ?

bakın gs 5-3 sivas maçına ben istanbuldan kalkdım geldim. sağolsun mecnun başkan 250 - 300 kadar arkadaşımızı biletsiz içeri sokdu .

emniyet güçleri olaysız bizi sıtada sokdu.

taraftarlar 5 gol yemesine rağmen küfür etmedi bize .

ve biz son maçda ( Sİ VAS HALKINA , SİVAS EMNİYETİNE , VEDE GÖSTERMİŞ OLDUĞU YARDIMLARINDAN DOLAYI SAYIN MECNUN BEYE TEŞEKKÜRLER DİYE ) ( DEV BİR PANKART AÇDIK )

ama bunun üstüne bu sene sivas 2-0 gs yi yenmesine rağmen ne küfürlerde bulunmuştur.

bu sözlerime karşılık unutmayınki EN ÇOK SİVASSPOR TARAFTARI ( İSTANBULDADIR )

siz anti İSTANBUL dedikce asıl kendi taraftarınıza ANTİ cilik yapıyorsunuz.

sivas bir ana dolu takımı siz şimdi kendinizce memleket aşkı ile anti İSTANBUL dediğiniz zaman MİLYONLARCA kesimden ANTİPATİ topluyorsunuz.

Bunu Bir İSTANBULLU olarak sizlere söylemeyi kendime borç bilirim.

umarım bu düşünceleriniz değişir.