Orijinalini görmek için tıklayınız : Kural İhlali Yok !
SivasSpor.Com 23.09.2008, 16:52 http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Sivasspor-Bursaspor maçında kural ihlali yapılmadığına karar verdi.
Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor'un Bursaspor'u 3-1 yendiği maçı incelemeye alan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, söz konusu karşılaşmada herhangi bir kural ihlali yapmadığına karar verdi ve skoru tescil etti.
Sivasspor'un karşılaşmada en az 1986 doğumlu ve 2 yıldır tescilli bir profesyonel futbolcuya 18 kişilik esami listesinde yer verilmesini içeren "lig müsabakaları statüsünün 7. maddesi"ni ihlal ettiği öne sürülüyordu.
"OLMAYAN SUÇUN CEZASI OLMAZ"
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Sivasspor-Bursaspor maçı hakkındaki kararı konusunda olmayan suçtan yargılandıklarını belirterek "Olmayan suçun da cezası olmaz zaten" dedi.
Fikret Ünsal, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Sivasspor'un, 14 Eylül'de oynadığı Bursaspor maçındaki isim listesinin, Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olduğu kararı vermesini değerlendirdi.
Olmayan bir suçtan yargılandıklarını ifade eden Ünsal, şöyle konuştu: "Olmayan suçun da cezası olmaz zaten. Olmayan suçtan bizi idam etmeye kalktılar. Bu da gayet doğal bir netice. Beklediğimiz bir netice. Ama bu federasyonun bilgisayar işlem merkezindeki kişilerin federasyonun başkanı ve yönetim kurulu tarafından tekrar gözden geçirilmeleri lazım. Aksi takdirde bu ekip bu federasyonun başına daha çok böylesi işler açar."
yigido_furkan 23.09.2008, 16:52 CANLI - Sivasspor'un 3-1 kazandığı Bursaspor maçında esame listesinde kurallara uygun olmayan bir oyuncuya yer verdiği iddiası ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından inceleme altına alınan maçla ilgili kararın verildiği iddia edildi! Toplantı henüz devam ediyor! İşte iddia
aracılığıyla incelemeye aldığı Turkcell Süper Lig'in 3. haftasındaki Sivasspor-Bursaspor maçı hakkında son kararı vermek üzere.
Futbol Federasyonu'nun Levent'teki Merkez Binası'nda toplanan yönetim kurulunun toplantısı sürüyor! Fakat dışarıya yansıyan haberlerde "Sivasspor'un esame listesinde bir hata yapmadığı ve maçın sonuçlandığı gibi (3-1) Sivasspor lehine tescil edildiği" kararının alındığı öne sürülüyor!
NTVspordada tescıl edıldıgı soylendı
Besyo_cu 23.09.2008, 16:54 Zaten olması gerekn de buydu hiç şaşırmadım sadece TFF calışıyor her ayrıntıyı incelıyoruz imajı yaratmak için yapılan olaydı.
MURAT SARI 23.09.2008, 16:55 DOGRU BİR KARAR AMA YÖNETİMİN BÖYLE KONULARDA DAHA HASSAS OLMASI LAZIM ALLAH KORUSUN AKSİ BİR KARAR ÇIKMIŞ OLSAYDI BİZİM İÇİN HOŞ OLMAZDI .
SAYGILARIMLA MURAT SARI
onların bizi silmeye yürekleri yetmez..
kadir0911 23.09.2008, 16:56 Insallah tescil edilecek......
Sivasspor'un statüyü ihlal etmediği tespit edildi 23.09.2008
TFF Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda, 14.09.2008 tarihinde oynanan Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasında Sivasspor'un müsabaka isim listesinin Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olup olmadığı hususunu inceledi.
Yönetim Kurulu, TFF Genel Sekreter Vekillerinin 08.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ.'ye, 19.09.2007 tarihinde Çaykur Rizespor Kulübü'ne, 11.08.2007 tarihinde Kayserispor Kulübü'ne, 10.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ,'ye, 08.08.2007 tarihinde Trabzonspor AŞ.'ye, 22.08.2008 tarihinde Ankaraspor AŞ.'ye, 20.08.2008 tarihinde Trabzonspor AŞ.'ye, 14.08.2008 tarihinde Kayserispor AŞ.'ye vermiş olduğu resmi yazılarla sabit olan yerleşik uygulaması göz önünde bulundurularak, Sivasspor'un Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına aykırı bir davranışının bulunmadığına karar verdi.
Yönetim Kurulu ayrıca, müsabaka sonuçlarının bu nitelikteki saha dışı ihlaller nedeniyle değişmemesi gerektiği yönündeki spor hukuku ilkesini ve anılan hükmün UEFA Talimatlarındaki düzenlemelere de aykırı olduğunu dikkate alarak, yaptırımı son derece ağır olan bu statü hükmünün bir an önce UEFA düzenlemelerine uygun bir hale getirilmesi için Hukuk Kurulu'nu görevlendirdi.
http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=285&ftxtID=4987
SenSetik 23.09.2008, 16:58 bursalılar da hemen havaya girmişlerdi...
aç tavuk kendini nerede zannederdi ??..........
http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=285&ftxtID=4987 çok yerinde bir karar...
yigido_furkan 23.09.2008, 16:59 bnce bu karara en cok trabzonlular uzuldu ama sonunda dogru karar verıldı
ahmetbaba 23.09.2008, 17:01 TFF Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda, 14.09.2008 tarihinde oynanan Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasında Sivasspor'un müsabaka isim listesinin Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olup olmadığı hususunu inceledi.
Yönetim Kurulu, TFF Genel Sekreter Vekillerinin 08.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ.'ye, 19.09.2007 tarihinde Çaykur Rizespor Kulübü'ne, 11.08.2007 tarihinde Kayserispor Kulübü'ne, 10.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ,'ye, 08.08.2007 tarihinde Trabzonspor AŞ.'ye, 22.08.2008 tarihinde Ankaraspor AŞ.'ye, 20.08.2008 tarihinde Trabzonspor AŞ.'ye, 14.08.2008 tarihinde Kayserispor AŞ.'ye vermiş olduğu resmi yazılarla sabit olan yerleşik uygulaması göz önünde bulundurularak, Sivasspor'un Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına aykırı bir davranışının bulunmadığına karar verdi.
Yönetim Kurulu ayrıca, müsabaka sonuçlarının bu nitelikteki saha dışı ihlaller nedeniyle değişmemesi gerektiği yönündeki spor hukuku ilkesini ve anılan hükmün UEFA Talimatlarındaki düzenlemelere de aykırı olduğunu dikkate alarak, yaptırımı son derece ağır olan bu statü hükmünün bir an önce UEFA düzenlemelerine uygun bir hale getirilmesi için Hukuk Kurulu'nu görevlendirdi.
bursalılar da hemen havaya girmişlerdi...
aç tavuk kendini nerede zannederdi ??..........
onlar futbol şovumuzdan anlamadılar herhalde..deplasmanda bir şov daha yapalım da akılları başlarına gelsin..gerçi bursaya şov yapmaktan da bıktık ama olsun.:)
izmirliyiğido35 23.09.2008, 17:02 NİHAYET SONUCA VARDI VALLA
ALAYINA İSYAN
velibircan 23.09.2008, 17:03 HAYDİ GEÇMİŞ OLSUN...ÖLDÜK ÖLDÜK FİRİLDİK..HAYIRLI OLSUN BEYLER
Bursalı tarfatarlar heryerde yok hak olan yapılmalıymış. puan silinmeliymiş gibi web sitelerine yorum yazıp duruyordu.
şimdi biyerlerine kına yaksınlar bakalım.
inşallah bu hafta kayseriden 5 yerler diyorum çünki bu haftaki sergiledikleri kıvrak duruşla aç gözlü olduklarını ve haksızda olsa üç puan almak için nasıl kıçlarını yırttıklarını gördük.
muco5806 23.09.2008, 17:09 HERKES HADDİNİ BİLECEK YENİLMEYE TAHAMMÜLÜ OLMAYAN DEFOLUR GİDER 3 PUAN HELAL OLSUN SİVASSPORUM
Adalet yaeini buldu. Daimi bizi kıskanan tirabloznsporlu arkadaşların hevesleri kursaklarında kaldı ne yazıkki:)
Arkadaşlar lütfen bu konuyla ilgili yorumlarınızı spor sitelerinde de yapalım ve sivasın yalnız olmadığını herkese gösterelim. spor3.com , haber7.com, internetspor.com , ajansspor.com vs. vs.
bursalıar..bir an ümitlenmişlerdi....hiç ümitlenmeyin canım bu sene şampiyon anadoludan..trabzonda düşecek 2-3 hafta sonra onlarda boşa ümitlenmesinlerrrr :))
atukor58 23.09.2008, 17:14 beklediğimiz karar çıktı sonunda başka türlü kara çıksa idi ulusoy federasyonundan farksız olurdu adalet yerini buldu yanlız trabzon lular ın rengini görmek isterim doğrusu onlar bursalılardan daha iştahlıydılar.GEÇMİŞ OLSUNN
anadoludan derken SİVASSPOR umuz tabiki yanlış anlaşılmasın..anadolunun yıldızı başka kim olabilir..yürüyün yiğidolar bu başkan bu hoca bu futbolcular ve en önemlisi tüm dünyadaki 7 milyon sivaslı sizin arkanızdaaaa
toshi2610 23.09.2008, 17:18 Allahima binbir Sükür..........:D:D:D:D
ademgoze 23.09.2008, 17:22 dostu düşmanı gördük arkadaşlar ts lilerin yorumlarını gördüm adamlar nasıl sallıyor bize tüm sitelerde sallamışlar
GLoBe-Y-Gençlik 23.09.2008, 17:22 TFF, Sivasspor ile ilgili kararını verdi
LigTV
TFF Yönetim Kurulu bugün İstanbul’da yaptığı toplantıda, 14.09.2008 tarihinde oynanan Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasında Sivasspor’un müsabaka isim listesinin Turkcell Süper Lig Statüsü’nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olup olmadığı hususunu inceledi.
Yönetim Kurulu, TFF Genel Sekreter Vekillerinin 08.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ.’ye, 19.09.2007 tarihinde Çaykur Rizespor Kulübü’ne, 11.08.2007 tarihinde Kayserispor Kulübü’ne, 10.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ,’ye, 08.08.2007 tarihinde Trabzonspor AŞ.’ye, 22.08.2008 tarihinde Ankaraspor AŞ.’ye, 20.08.2008 tarihinde Trabzonspor AŞ.’ye, 14.08.2008 tarihinde Kayserispor AŞ.’ye vermiş olduğu resmi yazılarla sabit olan yerleşik uygulaması göz önünde bulundurularak, Sivasspor’un Turkcell Süper Lig Statüsü’nün 7. maddesinin 3. fıkrasına aykırı bir davranışının bulunmadığına karar verdi.
Yönetim Kurulu ayrıca, müsabaka sonuçlarının bu nitelikteki saha dışı ihlaller nedeniyle değişmemesi gerektiği yönündeki spor hukuku ilkesini ve anılan hükmün UEFA Talimatlarındaki düzenlemelere de aykırı olduğunu dikkate alarak, yaptırımı son derece ağır olan bu statü hükmünün bir an önce UEFA düzenlemelerine uygun bir hale getirilmesi için Hukuk Kurulu’nu görevlendirdi.
MILLIYET
ofozturk 23.09.2008, 17:24 ya ulusal medya boşa yaygara kopardı. herkes haddini biecek.
Cok sukur... Bu arada gercekten dostu dusmanı gormus bulunduk. 3 gundur butun spor sıtelerı butun spor gazetelerı televızyonları hepsı sankı sıvasspor bı ıhlal yapmıstaa yenık sayılması gerektıgını haber verıp durdular 1 tane kanal bıle sıvasın ıhlal yapmadıgını bıldırmedı.. bolelıkle 3 buyuk yalakalarınıda gormus olduk ve ıddaa edıorumkı bu sene sampıyon olacagız. buraya yazıorum bu yazımı unutmayın
Turan 59 23.09.2008, 17:50 Bazı kuyruk acısı olanlar,salyalarını akıtmaya başlamışlardı.şimdi o salyalarını yalasınlar.sen çok yaşa sivasspor.
yigidomustafa58 23.09.2008, 17:53 ohhh be en sonunda karar verildi ve moraranlar morardı artık ...
çok şükür tslilerede yazıklar olsun diger sitelerde hala atıp tutuyorlar sonrada dostuz diyorlardı bazı sitelerde 12 hafta hesabı sorulacak yazmışlar yakışmıyor
Hadi hayirlisi.
Simdi gelelim Fenere.
***YIGIDO 58*** 23.09.2008, 18:01 VE KARAR VERİLDİ!..
TFF Yönetim Kurulu bugün İstanbul’da yaptığı toplantıda, 14.09.2008 tarihinde oynanan Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasında Sivasspor’un müsabaka isim listesinin Turkcell Süper Lig Statüsü’nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olup olmadığı hususunu inceledi.
Yönetim Kurulu, TFF Genel Sekreter Vekillerinin 08.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ.’ye, 19.09.2007 tarihinde Çaykur Rizespor Kulübü’ne, 11.08.2007 tarihinde Kayserispor Kulübü’ne, 10.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ,’ye, 08.08.2007 tarihinde Trabzonspor AŞ.’ye, 22.08.2008 tarihinde Ankaraspor AŞ.’ye, 20.08.2008 tarihinde Trabzonspor AŞ.’ye, 14.08.2008 tarihinde Kayserispor AŞ.’ye vermiş olduğu resmi yazılarla sabit olan yerleşik uygulaması göz önünde bulundurularak, Sivasspor’un Turkcell Süper Lig Statüsü’nün 7. maddesinin 3. fıkrasına aykırı bir davranışının bulunmadığına karar verdi.
Yönetim Kurulu ayrıca, müsabaka sonuçlarının bu nitelikteki saha dışı ihlaller nedeniyle değişmemesi gerektiği yönündeki spor hukuku ilkesini ve anılan hükmün UEFA Talimatlarındaki düzenlemelere de aykırı olduğunu dikkate alarak, yaptırımı son derece ağır olan bu statü hükmünün bir an önce UEFA düzenlemelerine uygun bir hale getirilmesi için Hukuk Kurulu’nu görevlendirdi.
kaynak ligtv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=44839
bu sonucu bekliyorduk acikcasi rahatladim vallaha
Turan 59 23.09.2008, 18:01 Arkadaşlar bu federasyonun sivasspor'a karşı bir komplosudur.Geçen seneki hatasını örtmek için sivasspor'a bir gözdağıdır.Kimse kanmasın.sivasspor zaten davasında haklıydı.
58_SEMİH_58 23.09.2008, 18:03 Adalet Yerını Buldu...........
YuNuSPaSa58 23.09.2008, 18:06 onların bizi silmeye yürekleri yetmez..
Bende öyLe düşünüyorum:):) Ama ne yapacakLarı ßeLLi oLmuyor. Geçen seneden qörüyoruz..
aksi bir karar beklemiyordum ancakdaha dikkatli olmamız gerek çok önemli bizim 3 puanımız silinse bi daha durumu düzeltmemiz çok zor olurdu.
bu trabzonsporlular bizden ne ister acaba. kendileri geçen sene yaptıkları yanlış ile takımlarına ceza aldırttılar. fatyrasını bize kesmeye çalışıyorlar. bir anadolu takımıolarak yaptıkları çok ayıp.
karar çok doğru. federasyonu tebrik ederim.
by_hunter 23.09.2008, 18:31 şimdi sağda solda cik cik ötenleri halini merak ediyorum
ts-bjk maçında neredeydiniz?ötemiyodunuz o zamanlar artık andoluda da büyükler var bunu kafanıza sokun yok ole haybeden puan alıp milletin önünü kesmek...
EyüphanAydın 23.09.2008, 18:34 Böyle bir kararı bekliyorduk,tabikide çok doğru ve yerinde bir karar.Teşekkür ederiz
titizyiğido 23.09.2008, 18:34 TARAFSIZ DAVRANDILAR İLK DEFA.....................
babayavuz 23.09.2008, 18:41 aksi bi karar çıksaydı şaşardım zaten ortada kural ihlali falan yok eğer sivasspor aleyhine bi karar çıksaydı ben bu federasyonun tarafsızlığından şüphe ederdim
mustafa_kavak58 23.09.2008, 18:59 Ve karar verildi!
"OLMAYAN SUÇUN CEZASI OLMAZ"
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Sivasspor-Bursaspor maçı hakkındaki kararı konusunda olmayan suçtan yargılandıklarını belirterek "Olmayan suçun da cezası olmaz zaten" dedi.
Fikret Ünsal, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Sivasspor'un, 14 Eylül'de oynadığı Bursaspor maçındaki isim listesinin, Turkcell Süper Lig Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olduğu kararı vermesini değerlendirdi.
Olmayan bir suçtan yargılandıklarını ifade eden Ünsal, şöyle konuştu: "Olmayan suçun da cezası olmaz zaten. Olmayan suçtan bizi idam etmeye kalktılar. Bu da gayet doğal bir netice. Beklediğimiz bir netice. Ama bu federasyonun bilgisayar işlem merkezindeki kişilerin federasyonun başkanı ve yönetim kurulu tarafından tekrar gözden geçirilmeleri lazım. Aksi takdirde bu ekip bu federasyonun başına daha çok böylesi işler açar."
kangallı58 23.09.2008, 19:11 gercekler elbet birgün ortaya cıkıyo işte
Arif Coşkun 23.09.2008, 19:31 Aman dikkat! Direkten döndük denilebilir. Bundan sonrada yönetim bu tür konularda sözle değil yazılı beyanla haraket etmeli.Bundan umarım gerekli ders çıkarılmıştır.
ohhhh beeeee diyorum başka bişey demiyorum ama yinede takımımızı fenerbahçe maçı öncesi yıpratmak istedikleri aşikardır onlara en güzel cevap fenerbahçe maçında verilecektir hem trübünde hem sahada.
bu olay tv erde konuşulmaya daha yeni başlamıştıki ben dedim şimdi trabzonlular yine tüm sitelerde tama tamlar çalarak sevinç çığlıkları atıyordur diye ve aynende öyle oldu bene bu trabzonun bize dost olduguna hiç bir zaman inanmadım inanmıyacagımda kayseri ve sivasın başarılı olması acaba 4. büyüklügümüz elden gidecekmi diye korkuya sevketti niketim sivas ve kayseri gibi takımların başarısıda onlara rekor düzeyde transferler yapmaya itmişitir ama trabzonun havası sivas maçına kadar gazını alır göndeririz. üstelik bizim 4.büyüklük gibi bir iddaamızda yok çünkü biz tek büyügüz yigidolarız.
Turan 59 23.09.2008, 19:50 Hamsilerle,yeşil bursalı'lar avuçlarını yaladılar.
edebiyatisyen 23.09.2008, 19:53 Çok şükür. Şimdi yönetimin yapması gereken tek şey var. Bizim suçumuz olmadan yargısız infaz yapan LİGTV yi mahkemeye verecek.
yusuf_yusuf 23.09.2008, 19:58 onların bızımle uğrasmaya yureklerı yetmez korkkaklar hahahaaa
gorsunler bakam ey mı yaman bey mı yaman
BURSALILARRR SEVİNİYORDU ZAVALLI LAR
saten böyle kara çıkaca belliydi .
ibrahim58 23.09.2008, 20:20 ADALET TECELLİ ETTİ.ONURLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK.TAKİ SİVASIN EFENDİLİĞİNİ TÜM TÜRKİYE KABUL EDENE KADAR
XXCakir58 23.09.2008, 20:25 Allahima sükürler olsun ki, dogru karar cikti. Bizi cekemeyenler simdi daha cok kizmislardir, allah daima dogrunun yaninda olur. Bizi cekemeyenlere küpe olsun. Cok sükür ki bu dava kapandi ve artik önümüze bakmamiz lazim.
Paylasim icin sagol.
bizi istemeyenler ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
kırmızı kartlara, penaltılara başladılar. bakalım ne olacak
anlımız açık, başımız dik.
MeD_Turc 23.09.2008, 20:34 benim anlamadigim bunu gundeme getiren kimlerdi, bursalilar diyor bizim herhangi bir basvurumuz olmadi diyorlar, pekiya bunu kim gundeme getirdi amac neydi , gerci adalet yerini bulduda bu balik kafali trabzonlular kac gundur teneke caliyorlardi:)) terbiyem el verse bunlara sivas agziyla bir iki cift soz edecektimya neyse mehmet ve balili bunlara sahada cevaplarini verecektir:)))
zaralı19 23.09.2008, 20:37 Bizi engellemeye çalışanlar amaçlarına ulaşamdılar öylede olacak bu haftaki fener maçında görecekler
_DeReBeYi_ 23.09.2008, 21:10 BURSA TRABZON FARK ETMEZ SiVAS AFFETMEZZZZZ...!!!
sivaslitaner58 23.09.2008, 21:19 yani yendik mi bu maci bana msj cekin lutfen
Kural ihlali olmadığını zaten biliyoruz. Ancak burada iki önemli nokta var;
1. Bu kadar takım federasyondan benzer durumdaki oyuncuları için federasyona yazı ile başvurarak yazılı cevap almışlar. Böyle şeyler maç gününe bırakılırmı? sonra da telefonla sorduk denilmesi biraz amatörlük olmuyormu? Lig başlamadan sor kardeşim. kulüpte bülent uygundan başka kimse yok sanki herşey adamın sırtında...
2. Önlerinde bu kadar örnek varken federasyon sivas bursa maçını incelemeye aldık diye internet sitesinde neden haber yapıyor. Bir sürü yazılı cevap vermişler. yinede sivasın listesine inceleme. lig maçlarındaki sayılmayan gol verilmeyen penaltı ve aleyhimize verilen uyduruk penaltıya bakınca bu sene işimiz zor diyorum....
Del Piero 23.09.2008, 21:32 yiğidin hakkı yiğide verildi..........
konartr58 23.09.2008, 21:38 karar doğru bir karar.sivasın boynunu bükmeye yönelik bir girişimdi olmadı.
ama bu iş ortaya çıkınca bir şey daha ortaya çıktı ki trabzonlular bizi kendi saltanatlarından etmiş olmaızdan ve anadoluyu kucaklayan bir camia olmamızdan fena rahatsız olmuşlar.
yola devam sivas.trabzon da deniz gören yer
biz ise dağ gören yerdeniz
anadoluyu biz temsil ettiğimiz de bu karara duruşlarla tescil eidldi böylece.destek veren tüm anadoluya teşekkürler
erhan 10 23.09.2008, 21:44 Tff geçen seneki uefa hakkımızı almıştı buna yüreği yetmezdi...
***********SİVASSPOR********** *
etzel1967 23.09.2008, 22:02 hak yerini buldu...ağzından salya saçan sivas düşmanları da havasını aldı...
yerliturkuaz 23.09.2008, 22:21 Olması gerekende buydu nihayet hal yerini buldu....
dülger58 23.09.2008, 22:29 TFF SİVASIN LEHİNE 3-1 MAÇI TESCİL ETTİ.BURAYA KADAR HERŞEY OLMASI GEREKTİGİ GİBİ.BENİM ANLAMADIGI BURSASPOR BAŞKANIN TAHKİM KURULUNA GİDECEGİZ DEMESİ.AKLI SIRA 3 PUANIN ÜZERİNE YATACAK.BURSASPOR BAŞKANI HAKEME DUA ETSİN.1 PENALTI,1GOL VE 1KIRMIZI KART VARDI VERİLMEDİ VERİLSEYDİ 6-1 BİTERDİ HERHALDE.BİRDE UTANMADAN KALKMIŞ TAHKİME GİDEÇEKMİŞ.BUNLAR UFAK İŞLERİN ADAMLARI.KİMLERLE UGRAŞTIKLARINI BİLMİYORLAR.SİVASSPORUN YÜKSELİŞİNİ ENGELEYEMEZLER....
......HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK......
nazimgulturk 23.09.2008, 23:58 herşey ortadayken böyle saçma bir olay neden kim tarafından ortaya atıldı ..asıl ceza ona verilsin
Dark Force 24.09.2008, 00:28 Federasyona bilgi verilmiş zaten ceza çıkması mümkün değildi....
nefret26 24.09.2008, 00:41 Bir görüşe göre adı geçen futbolcu 2006 yılında Sivasspor'a gelmiş. Yalnız 2007 Temmuz'unda profesyonel olmuş. Profesyonel olarak 2 yıl geçmediği için kurala aykırı. Bir başka görüşe göre bu futbolcu geçen sezon başka takımda kiralık olduğu için 2 senesi dolmuyor. Bu yüzden kurala aykırı.
Her iki sebepten dolayı da Sivas hükmen mağlup ilan edilirse lige sıfırdan başlamak lazım Bir kere Sivasspor-Bursaspor maçında Bursaspor'un bu kural için kadroya aldığı İsmail Özgür Göktaş aynen kurala uymadığı söylenen İzzet Affetmez'in şartlarını taşıyor. Haziran 2007'de profesyonel olmuş, geçen sene Merinos'ta kiralıkmış. Yani Sivas hükmen mağlup sayılırsa Bursa'nın da sayılması lazım
İlk paragrafta bahsettiğim gerekçeler gözönüne alınacak olursa;
Gaziantespor'un tüm maçlarında (Son 2 sezon içinde başka takımlarda kiralık oldukları için Ahmet Arı-Tolgahan Acar-Murat Ceylan-İbrahim Ferdi Coşkun)
Fenerbahçe'nin tüm maçlarında (Son 2 sezon içinde başka takımlarda kiralık oldukları için Gürhan Gürsoy-Volkan Babacan)
Konyaspor'un tüm maçlarında (Son 2 sezon içinde başka takımlarda kiralık olduğu için -Uğur Yanıkdemir)
Sivasspor'un tüm maçlarında (Profesyonelliğe geçeli 2 sene olmadığı için- Muhammet Çağlar-İzzet Affetmez)
Hacettepe'nin tüm maçlarında (Profesyonelliğe geçeli 2 sene olmadığı için-Ramazan Yaralı)
Antalya'nın tüm maçlarında (Profesyonelliğe geçeli 2 sene olmadığı için-Fatih Arat)
Konyaspor-Denizli maçında Denizlispor son 2 sezonda başka takıma kiraladığı futbolcuyu oynattığı için (Süleyman Olgun, Cenk Gönen)
Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçında Gençlerbirliği son 2 sezonda başka takıma kiraladığı futbolcuyu oynattığı için (Kemal Akbaba) hükmen mağlup sayılmaları gerekirdi.
bu yorumu bizim sitemizden alıntı yaparak yazıorum...aksine bı karar cıksaydı tam bı rezalet olurdu
SenSetik 24.09.2008, 01:34 Bir görüşe göre adı geçen futbolcu 2006 yılında Sivasspor'a gelmiş. Yalnız 2007 Temmuz'unda profesyonel olmuş. Profesyonel olarak 2 yıl geçmediği için kurala aykırı. Bir başka görüşe göre bu futbolcu geçen sezon başka takımda kiralık olduğu için 2 senesi dolmuyor. Bu yüzden kurala aykırı.
Her iki sebepten dolayı da Sivas hükmen mağlup ilan edilirse lige sıfırdan başlamak lazım Bir kere Sivasspor-Bursaspor maçında Bursaspor'un bu kural için kadroya aldığı İsmail Özgür Göktaş aynen kurala uymadığı söylenen İzzet Affetmez'in şartlarını taşıyor. Haziran 2007'de profesyonel olmuş, geçen sene Merinos'ta kiralıkmış. Yani Sivas hükmen mağlup sayılırsa Bursa'nın da sayılması lazım
İlk paragrafta bahsettiğim gerekçeler gözönüne alınacak olursa;
Gaziantespor'un tüm maçlarında (Son 2 sezon içinde başka takımlarda kiralık oldukları için Ahmet Arı-Tolgahan Acar-Murat Ceylan-İbrahim Ferdi Coşkun)
Fenerbahçe'nin tüm maçlarında (Son 2 sezon içinde başka takımlarda kiralık oldukları için Gürhan Gürsoy-Volkan Babacan)
Konyaspor'un tüm maçlarında (Son 2 sezon içinde başka takımlarda kiralık olduğu için -Uğur Yanıkdemir)
Sivasspor'un tüm maçlarında (Profesyonelliğe geçeli 2 sene olmadığı için- Muhammet Çağlar-İzzet Affetmez)
Hacettepe'nin tüm maçlarında (Profesyonelliğe geçeli 2 sene olmadığı için-Ramazan Yaralı)
Antalya'nın tüm maçlarında (Profesyonelliğe geçeli 2 sene olmadığı için-Fatih Arat)
Konyaspor-Denizli maçında Denizlispor son 2 sezonda başka takıma kiraladığı futbolcuyu oynattığı için (Süleyman Olgun, Cenk Gönen)
Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçında Gençlerbirliği son 2 sezonda başka takıma kiraladığı futbolcuyu oynattığı için (Kemal Akbaba) hükmen mağlup sayılmaları gerekirdi.
bu yorumu bizim sitemizden alıntı yaparak yazıorum...aksine bı karar cıksaydı tam bı rezalet olurdu
bu mesajın içingerçekten çok teşekkür ederim...
zaten bu kadar çok örnek olmasaydı önlerinde bize ceza vermeyi kafaya koymuşlardı...
zoraki bir af olmuş bence tff için..
adalet yerini buldu bizi yıkmaya kimsenin yüreği yetmez sivassporu çekemeyenlerde havasını aldı bursaspor hadi git nereye gidersen biz size her alanda k....
subasi29 24.09.2008, 05:51 Ortaya bir kural ihlali atildi;bundanda birkisim art niyetli taraftar pay cikarmaya calisti..dusenin dostu olmaz biz sivassporu ligde gormek istemeyenlerin sayisi o kadar cokki is kemik meselesine donmus kabul eden yok
ofozturk 24.09.2008, 07:34 arkadaşlar son iki günde sivasımızın üzerinden prim elde etmek isteyen ne kadar çok kişi ve kurumlar oldugunu gördük. bu da demek oluyor ki biz büyüyoruz. ve büyüdükçe birileri bizi çekemiyor. onlara inat büyümeye devam. artık sıra taraftara geldi ve adam gibi taraftar olmamız gerekiyor.
ilk başka bırakalım istanbul yalakalığını. memleketimizin takımını tutalım ve soranlara sivaslının takımı sivasspordur diyelim.
yavaş yavaş biz de büyüyelim.
OLCAY_58_AKKUS 24.09.2008, 07:42 çıldırın ts liler içinizdeki hasetlik duygusu sizi yiyip bitirecek.Allah her zaman doğrunun yanında boşuna çıldırmayın .Yada çıldırın yaww:) daha eğlenceli oluyor.Birde şu tesliler lig tv com da yorum yapıyorlar.o sitenin yöneticisine mail attım.Şu ts lilerin yorumlarını saat 12:00 dan sonra yayınlamayın diye:).Malum kafa duruyor ne dediklerini bilmiyorlar:)
Ts lilerin içindeki tabiri caizse eziklik hiç geçmememiş bazı spor sitelerinde ortamı germek için yapmadıkları hareket söylemedikleri laf yok
tanju_58 24.09.2008, 10:45 böyle bir söylenti birilerini hemen havaya soktu.sivassporumuzu yerden yere vurmaya başladılar.ama en sonunda doğru karar çıktı ve kendi kendilerini rezil ettiler.bide bursanın başkanı çıkmış hak iddaa etmeye cürret ediyo.ezile ezile yenilmişler bide hak diyo :)
MustafaParlak 25.09.2008, 14:15 Sivasspor-Bursaspor maçında Sivassporun müsabaka isim listesinin Süper Lig Statüsü ün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olduğu kesinleşirken,TFF’nin aynı durumdaki 4 ayrı kulübün 8 futbolcusuna izin verdiği ortaya çıktı.
Hukuk Kurulunun üç gün süren incelemesinde,daha önce bu şekilde başka kulüplere verilen yazılar dikkate alındı ve emsal teşkil etti.
Yönetim Kurulu, TFF Genel Sekreter Vekillerinin 08.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ.ye, 19.09.2007 tarihinde Çaykur Rizespor Kulübü e, 11.08.2007 tarihinde Kayserispor Kulübü e, 10.08.2007 tarihinde Ankaraspor AŞ,ye, 08.08.2007 tarihinde Trabzonspor AŞ.ye, 22.08.2008 tarihinde Ankaraspor AŞ.ye, 20.08.2008 tarihinde Trabzonspor AŞ.ye, 14.08.2008 tarihinde Kayserispor AŞ.ye vermiş olduğu resmi yazılarla sabit olan yerleşik uygulaması göz önünde bulundurularak, Sivassporun Turkcell Süper Lig Statüsü ün 7. maddesinin 3. fıkrasına aykırı bir davranışının bulunmadığına karar verdi.
Yönetim Kurulu ayrıca, müsabaka sonuçlarının bu nitelikteki saha dışı ihlaller nedeniyle değişmemesi gerektiği yönündeki spor hukuku ilkesini ve anılan hükmün UEFA Talimatlarındaki düzenlemelere de aykırı olduğunu dikkate alarak, yaptırımı son derece ağır olan bu statü hükmünün bir an önce UEFA düzenlemelerine uygun bir hale getirilmesi için Hukuk Kurulu u görevlendirdi.:mad:
eeee nolacaktı nolacaktı bu sivasspor başka bi şey değil karıştırılmasın lütfen
|