Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Adam !..Lütfen İzleyiniz !..
DENİZEVİ 24.09.2008, 03:54 Bir Adam !..
http://i37.tinypic.com/2u9hkiv.gif
LÜTFEN İZLEYİNİZ
http://i35.tinypic.com/kajius.gif (http://rapidshare.com/files/147870114/BiR_ADAM.pps)
G Ü N E R 24.09.2008, 04:09 sahur paylaşımın için saol.bu sitede böyle şeyler pek yok biraz tereddütle indirdim ama çok memnun kaldım.Sunay Akın bir derya...Eline sağlık...
F&YİĞİDO&B 24.09.2008, 09:42 Yahu bırakın böyle adamları; Sunay Akın dediğiniz adam trabzonlu ve fanatik trabzonsporludur..
yener_sahin 24.09.2008, 09:50 Yahu bırakın böyle adamları; Sunay Akın dediğiniz adam trabzonlu ve fanatik trabzonsporludur..
paylaşılan şeyi indirip okudun mu sen?adamın trabzon sporlu olduğunu söyleyip kızıyorsun.Bu yaklaşım çok çocukca.Güzel paylaşım teşekkürler...
F&YİĞİDO&B 24.09.2008, 09:54 paylaşılan şeyi indirip okudun mu sen?adamın trabzon sporlu olduğunu söyleyip kızıyorsun.Bu yaklaşım çok çocukca.
Madem çocukca o zaman sana her sitede söven bir taraftar grubunun destekçisini sırf güzel bir şeyler söyledi diye yazdıklarını burada paylaşalım
Neyse ben zaten paylaşılan şeye değil sadece o şahıs için bunu söyledim, yoksa paylaşılan şeyden rahatsız olmadım
yener_sahin 24.09.2008, 09:56 Madem çocukca o zaman sana her sitede söven bir taraftar grubunun destekçisini sırf güzel bir şeyler söyledi diye yazdıklarını burada paylaşalım
Neyse ben zaten paylaşılan şeye değil sadece o şahıs için bunu söyledim, yoksa paylaşılan şeyden rahatsız olmadım
ben art niyet taşıyan birisi olsam.Önce şu nickini değiştir gel derim.Belki ismin soyismin bilemem ama başı sonu fb ile bitiyorsa hiç farketmez derim.Bunu sana söylesem ne kadar çocukca olur değil mi?Gerçi miğdemi bulandırmaya yetti...
F&YİĞİDO&B 24.09.2008, 10:05 ben art niyet taşıyan birisi olsam.Önce şu nickini değiştir gel derim.Belki ismin soyismin bilemem ama başı sonu fb ile bitiyorsa hiç farketmez derim.Bunu sana söylesem ne kadar çocukca olur değil mi?Gerçi miğdemi bulandırmaya yetti...
Madem farklı bir şeyi tartışmak istiyorsun olur tabi bunu tartışalım.
1. si fb ile bitmesinin nedeni tabikide zamanında fenerbahçeyi tutmamdır ancak bir şeyler değişsede 27 sene tuttuğun takımı bir anda değiştirmek kolay olmuyor.Ama bana sorsan tabikide bndan sonra Sivassporluyum, ama geçmiş işte..
2. ise eminimki benim yerimde hanginiz olsa zamanında oda fb li olurdu,fenerbahçenin göbeğinde oturupta liseye kadar mahallemde ve okulumda fb dışında bir takımı tutmanın küfür yemekle eşdeğer tutulduğu bir ortamda büyüdüm ben.Ne bekleyebilirsinizki.
Neyse konuyu daha fazla uzatmıycam sonuç olarak ben sivassporluyum, nickimdede fb yi belirtmemin bir diğer nedenide bu adamlar zamanında ist takımlarını tuttular ama artık sivassporlular, diğerlerininde bunu anlamasını istememdir
yener_sahin 24.09.2008, 10:09 Foruma şöyle bir göz at demek istediğimi ve şu saydıklarının aslında hiç bir önemi olmadığını görürsün.
F&YİĞİDO&B 24.09.2008, 10:10 Merak etme forumu uzunca bir süredir zaten takip ediyordum
XXCakir58 24.09.2008, 10:22 paylasim icin sagol.;);););););)
muttalip58 24.09.2008, 10:23 arkadaşlar bırakın böle şeyleri bizimle paylaştığın için teşekürler denizevi
zaralımuto 24.09.2008, 10:32 arkadaşlar bırakın böle şeyleri bizimle paylaştığın için teşekürler denizevi
evet ardaşlar muttalip58 katılıyorum
yigidomustafa58 24.09.2008, 12:16 teşekkürler yaptığın slayt için
uzun ince bir yoldayız...
DENİZEVİ 25.09.2008, 21:48 sahur paylaşımın için saol.bu sitede böyle şeyler pek yok biraz tereddütle indirdim ama çok memnun kaldım.Sunay Akın bir derya...Eline sağlık...
İnanın beğendiğinize çok ama çok sevindim.Benimde çok hoşuma gidiyor.Seve-seve izlediğim güzel bir paylaşım...Çok teşekkür ederim.
F&YİĞİDO&B 25.09.2008, 22:27 Şimdi daha önce sırf trabzonsporlu diye karşı çıktığım yazıya birde kendi penceremden bakarak yorum getirmek isterim..
İşin töreyle yada başka şeyle alakası yok..
Direk kendinizi koyun o adamın yerine, ne demek yani karım sevgilisiyle kaçacak( sakın bu kısmınada işte zorla evlendirilmiştir gibi şeylerde söylemeyin)
Bende gidip para vericemki onlara orada rahat etsinler, kusura bakmayın ama bunun gurulu yürekli anadolu insanı olmakla uzaktan yakından alakası yok..
DENİZEVİ 27.09.2008, 22:07 Herkesin kendi penceresinden bakış açısı !..
kangal06 27.09.2008, 22:29 annem anlatmıştı, okurken düşündüm "lan bu aşık veysel değil miydi, normal bi hikayeye mi uyarlanmış, yoksa aşık veysel değil miymiş" diye.. son sayfayı gördüm cevabımı aldım :D
|