Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazanmak İstiyoruz

SivasSpor.Com
24.09.2008, 11:03
http://www.sivasspor.com/images/stories/uygun2.jpg

Teknik direktör Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, cuma günü hem şehri, hem taraftarlarını, hem takımını zor bir maçın beklediğini söyledi.

Turkcell Süper Ligde bu hafta sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla bu maçın hazırlıklarına başladı. İdmana sakatlıkları süren Muhammed, Onur ve Volkan dışında tüm futbolcular katıldı.
Sivassporlu futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
Takımda Abdurrahman'ın kırmızı kart cezalısı olduğunu, Hayrettin, Muhammed, Onur ve Volkan'ın sakatlıklarının devam ettiğini kaydeden Uygun, şöyle konuştu:
‘'Bundan önceki süreçte karanfillerle karşılayan, alkışlarla uğurlayan Sivasspor mentalitesini bu sezon da gösteriyoruz. Fenerbahçe takımı da geldiğinde, aynı şekilde sevgiyle karşılayacağız. Ama futbol adına, kazanmak istiyoruz. Futbol adına güzel şeyler sunup inşallah gerekeni yapacağız.''
Uygun, Fenerbahçe maçı için özel bir önlem alıp almayacağının sorulması üzerine, şunları kaydetti: ''4 büyüklere karşı özel önlemler almak zorundasınız. Çünkü 4 büyüklerde yıldız futbolcuların hepsi birbirinden yıldızdır. Ama sadece sabit şekilde bir iki tanesine önlem almaktan ziyade takım halinde ona önlem almaya çalışırsınız. Çünkü dünya çapında hepsinde yıldızlar var.
Böyle olduğu bir ortamda da biz kendimize göre taktik anlamda düşüncemizi, oyun anlayışımızı bir bütün halinde düşünüp ona göre sahaya yayacağız. İnşallah bireysel yeteneklerimizi sergileyip istediğimiz sonucu da sahadan almış oluruz.''dedi.
Sivas Postası Gazetesi

ilker_8787
24.09.2008, 11:08
Abdurrahman oynasaydı iyi olacaktı.

yerliturkuaz
24.09.2008, 11:18
Gecen sene yasanan hatalara dusmezsek galip gelebilriz...

yigidomustafa58
24.09.2008, 12:01
abdurrahman dereli büyük eksik ve hayrettin , mohammed olmaması çok kötü...

muttalip58
24.09.2008, 12:13
ewet çok eksiğimiz var ama biz o maça kazan mak için çıkıcaz allaah yar ve yarsdımcımız olsun

tanju_58
24.09.2008, 12:24
sivassporumuzun artık istanbul takımlarının rahat gelecekleri bi deplasman olmaktan çıkması lazım.bunun için fener maçının önemi çok büyük.inşallah geçen senelerden alınan dersler vardır bu maçı almak için...

zaralımuto
24.09.2008, 12:27
sivassa güveniyorum fenere gömeceğiz

crburak58
24.09.2008, 12:29
ÇOK ZOR MAÇ OLACAK TAKIMIMIZDA İLK 11DEN 3 OYUNCU EKSİK VE BUNLAR OLSALAR OYUN DAHA DA FARKLI BİR BOYUTA GELİR AMA YINEDE 11 KİŞİYLE OYNAYACAĞIMIZ İÇİN SİVASSPOR A VE BÜLENT HOCAMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM FAZLA GOL ATMASAKDA PUANI HANEMIZE YAZDIRAN TARAF OLACAZ İNŞALLAH

EyüphanAydın
24.09.2008, 12:30
Yönetim,Futbolcular,Taraftar herkez bu maça kenetlendi.Hayırlısıyla böylesi zor bir maçı kendi lehimize dönüştürüp bu maçın iyi gitmesini sağlıyacağız.

Rakibimizin ne kadar güçlü olduğu bilmekteyiz.Avrupa sahnesinde büyük başarıları olan bir rakip ile mücadele edeceğiz.

Nitekimde rakibi ne büyük görüceksin,nede küçük göreceksin.Sonuçta o takımda 11 kişi ile sahaya çıkıyor,Sivasspor'da 11 Kişi ile sahada yer alıyor.

Ben bu maçı alıcağımıza inanıyorum.

navruz58
24.09.2008, 12:34
en büyük sivasspor insallah mac bizim olur

r0m4nt1c
24.09.2008, 12:34
ALEX SİVASSPOR MAÇINDA YOK
Uyluk kemiğinde kas zorlanmasına bağlı sakatlığı bulunan Alex’in, Sivaspor maçında forma giymemesi bekleniyor. Tedavisi süren Brezilyalı futbolcunun forma giymesinin risk olacağı, bu nedenle de oynatılmayacağı öğrenildi. Sol ayak iç yan bağlarında ağrısı olan Guiza’nın ise ciddi bir sorunu olmadığı ifade edildi.

GLoBe-Y-Gençlik
24.09.2008, 13:02
İNANCIMIZ SONSUZ HAYDI SIVAS

BU TARAFTAR ARKANDA 90 DAKIKA

Ahwettt
24.09.2008, 15:06
Sivasspor Sivasspor gibi oynarsa Süperliğde yenmeyeceği takım yok.Yeterki ehbap dost ilişkisi olmasın her takıma aynı mesafede olsun .Bursaya Kocaeliye oynadığı futbolu oynar ise banko alırızz

XXCakir58
24.09.2008, 15:12
Insallah bu maci kazaniriz. Sizin gibi bizde cok istiyoruz kazanmanizi, umarim Abdurahmanin eksikligi belli olmaz. Sivasspora basarilar dilerim.
Paylasim icin sagol.

ozer10
24.09.2008, 15:54
çok büyük eksiklerimiz var ama yeni transferlerde kendilerini gösterdiler ben yeni gelenlerin ellerinden gelenlerin en ii sini yapacaklarına eminim.
geçen sezon ki hatalara düşmezsek ki ben artık o heyecanların kalmaması gerektiğini düşünüyorum artık aşmış olmalıyız
allah korusun eğer o hatalara düşersek hiç te ii bir şey olmaz bizim için artık 4 büyüklerden sonra akla gelen ilk takım biziz ama bu sezondan itibaren tek büyük olarak devam etmemiz gerekiyor
aynı hatalara düşmediğimiz sürece rahat bir maç olacağını düşünüyorum bizim için

sivaslitaner58
24.09.2008, 17:15
keske TUM BALILI VE MEHMET YILDIZLA BASLASAK NE GUZEL OLUR

SeyfullH
24.09.2008, 18:09
biz istanbulda taraftarlıgımızı sonuna kadar gösteriyoruz.Bir Dakika susarsanız 4 eylülde yazıklar olsun derim tüm hemşerilerime.Ona göre Cehenneme çevirin statı

titizyiğido
24.09.2008, 18:34
mutlaka kazanmamız gereken bi maç inşallah 3 puan bizim olacak

Sweetgirl
24.09.2008, 20:29
Abdurrahman Dereli'nin cezali olmasi cok kötü
bence en iyi defans oyuncumuzun cezali olmasi bize cok büyük bir dezavantaj olur
Insallah herseye ragmen üc puan i aliriz

yusuf_yusuf
24.09.2008, 22:27
allahımızn izni ile onları maça gırdıkerıne pişman olacaklar gooooooollerı yıyısın hep destek tam destk

TracyMcGrady58
25.09.2008, 23:38
Zor bir mac bizleri bekliyor. Önemli eksiklerimiz var ama onlarin yerine oynayacak olan futbolcularimiz elinden geleni yapacaklardir. Insallah fenerbahce karsisinda bir galibiyet siftahi yapmak istiyoruz. Artik fenere karsi galibiyet almanin zamani geldi

omercoskun
26.09.2008, 00:42
eksiğimiz çok ama yinede kazanacağımızı düşünüyorum
abdurrahman,hayrettin ve mohammed çok büyük eksikler onlar da oynaya bilse idi şüphesiz bu maç bizimdi inşallah zoru başarıp f-b yi yeneceğiz inşallah.

Rallim58
26.09.2008, 00:53
eksiğimiz çok ama yinede kazanacağımızı düşünüyorum
abdurrahman,hayrettin ve mohammed çok büyük eksikler onlar da oynaya bilse idi şüphesiz bu maç bizimdi inşallah zoru başarıp f-b yi yeneceğiz inşallah.

Hayrettin oynayabilir....

Tabii Bülent hoca kadroya alırsa

uhud85
26.09.2008, 05:23
SİVAS BU MAÇI ALICAK BAŞKA YOLU YOK...RÖVANÇI ALICAZ ALLAHIN İZNİYLENNNN

mysuskunx
26.09.2008, 07:07
inşallah hocam şu mübarek günde inşallah..........

furkan çelik
26.09.2008, 17:46
inanıyorum bugün sivas fenere fark atacak en az 3-0

furkan çelik
26.09.2008, 18:56
maçı nette nerden izleyebiliriz

izmirliyiğido35
26.09.2008, 22:04
ve dilekler kabul oldu sivassporumuz fenerbahçeyi yendi allah nazardan saklasın