Orijinalini görmek için tıklayınız : MERAK ETME ANNE !

EyüphanAydın
25.09.2008, 14:47
İstanbul'un akıntısına kapılmadık ! Sana kapıldığımız kadar

Tamam be anne bana para vermiyor SİVASSPOR ama arkadaşlık, kardeşlik veriyor, dostluk sunuyor bu çocuğuna. Bir sürü kardeşi, abisi var bu çocuğunun burada. Onlar beni buradakiler gibi zile basıp çağırmıyorlar tamam ama bizim yüreğimiz bir. Biz her gece uykudan önce buluşuyoruz sen eve son haliyle bakarken. Hep beraber OTOBÜSE gidiyoruz. gülüyoruz, eski günleri düşünüyoruz. Gülme be anne biz farklıyız sokaktakinden. Yalan değil anne. Biz dövüşüyoruz. Hem de ölümüne. Ama merak etme! Ağabeylerimiz tam düşecekken tutuyor kolumuzdan. Bazen polisler alıyor bizi ama kimse kimseyi bırakmıyor ki. Bazen senin içinde kavga ediyoruz SİVASLI olma ruhuyla..Mantık arama anne. Biz karşılıksız seviyoruz. Hem de öyle böyle değil. Statta KIRMIZI BEYAZ görüyorum ya bazen ağlıyorum.Üzülme anne. O aşkı gördüğüm için, yalnız kalmadığım için ağlıyorum....

Ne olur kızma anne. Bazen yalan söylüyorum sana. Sonra oradan buradan para bulup maça kaçıyorum. Eve gelince diyorsun ''maça mı gittin?'' diye. Ben ''hayır'' derken açığı veriyorum. ''sesin kısılmış" diyorsun. Sonra ne söylesem çare olmuyor.Fırsat oldukça deplasmanlara gidiyoruz. İnanılmaz eğlenceli geçiyor. Merak etme aç kalmıyorum. Deplasmandan puanla dönünce harika sohbetler başlıyor o kısık seslerle. Puan alamayınca zaten insanın ne konuşası geliyor nede nefes alası... . Senin çocuğunun sevdasının üstüne karabulut gibi çöktü. Git diyoruz gitmiyor yüzsüz. Bize çapulcu, pravakatör diyor...

Neyse anne... Hadi ben maça gidiyorum. Merak etme! Paramı dikkatli kullanırım, fazla terlemem. Sağa sola bulaşmam. Hadi hoşça kal Canım ANNEM..

Eyüphan Aydın

YigidoGenclik38
25.09.2008, 14:52
yolun acık oldun gardas isin rast gelsin

MustafaParlak
25.09.2008, 14:56
Kardeşim Çok Güzel Olmuş.Bu yazıyı Deplasmana kaçıp gidenler çok iyi anlar.Böyle Bir günde aglattın rahatladım be kardeşim çok sagol

furkancfc
25.09.2008, 15:09
eline yüreğine sağlık ben eyüphan çok güzel olmuş.

EyüphanAydın
25.09.2008, 15:22
Teşekkür ederim arkadaşlar.Her deplasmanda yaşanan günlük olaylar.Bunu kaleme almak güzel bir duygu.

mysuskunx
25.09.2008, 15:22
TÜM ANNELERİN ELLERİNDEN KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM, ALLAH BAŞIMIZDAN SİZLERİ EKSİK ETMESİN... (AMİN)

YigidoGenclik38
25.09.2008, 15:23
kolay GELSİN BŞZ SİVASSPORLUYUZ CILGIN DOGMUSUZ

YigidoGenclik38
25.09.2008, 15:24
SEWDİKLERİMİZ DE BİZİM İCİN DÜSÜNÜYOR ONLARA DA HAK WERMEK LAZIM DEGERLERİNİ BİLELİM LÜFTEN<<<<<<<<<<<<<

YigidoGenclik38
25.09.2008, 15:30
süpersin gardasım aynen icimizdeki leri anlatmısın (ama ben kafama göre gidiyrum ama) süpersin sivasspor seni sewiyor:)

velibircan
25.09.2008, 15:57
KARDEŞİM YÜREĞİNE SAĞLIK SÜPER OLMUŞ

ozer10
25.09.2008, 16:08
Bütün annelerimizin ellerinden öperim, Allah uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin..

Sivasspor başarılar dilerim...

YigidoGenclik38
25.09.2008, 16:13
iste arkadaslar size fenerli bi hakem hemde kanıt lı buyrunn

izmirliyiğido35
25.09.2008, 16:21
kardeşim çok güzel olmuş
yalnız annelerimizi hiç üzmeyelim onların hepsi birer melek
burdan bütün annelerimizin ellerini öper şimdiden bayramlarını kutlarım saygılar izmirliyiğido

EyüphanAydın
25.09.2008, 19:24
Arkadaşlar burada herşeyi anlatmış durumundayım ;

Anne Sevgisi , Sivasspor Sevgisi , Arkadaşlık Sevgisi , Dostluk Sevgisi kısacası herşeyi burada bulabilirsiniZ.

Engin58
25.09.2008, 19:42
Agizina yüregine saglik eyüphan kardesim tebrikler

burak_baykal
25.09.2008, 19:47

Tamam be anne bana para vermiyor SİVASSPOR ama arkadaşlık, kardeşlik veriyor, dostluk sunuyor bu çocuğuna. Bir sürü kardeşi, abisi var bu çocuğunun burada. Onlar beni buradakiler gibi zile basıp çağırmıyorlar tamam ama bizim yüreğimiz bir. Biz her gece uykudan önce buluşuyoruz sen eve son haliyle bakarken. Hep beraber OTOBÜSE gidiyoruz. gülüyoruz, eski günleri düşünüyoruz. Gülme be anne biz farklıyız sokaktakinden. Yalan değil anne. Biz dövüşüyoruz. Hem de ölümüne. Ama merak etme! Ağabeylerimiz tam düşecekken tutuyor kolumuzdan. Bazen polisler alıyor bizi ama kimse kimseyi bırakmıyor ki. Bazen senin içinde kavga ediyoruz SİVASLI olma ruhuyla..Mantık arama anne. Biz karşılıksız seviyoruz. Hem de öyle böyle değil. Statta KIRMIZI BEYAZ görüyorum ya bazen ağlıyorum.Üzülme anne. O aşkı gördüğüm için, yalnız kalmadığım için ağlıyorum....

Ne olur kızma anne. Bazen yalan söylüyorum sana. Sonra oradan buradan para bulup maça kaçıyorum. Eve gelince diyorsun ''maça mı gittin?'' diye. Ben ''hayır'' derken açığı veriyorum. ''sesin kısılmış" diyorsun. Sonra ne söylesem çare olmuyor.Fırsat oldukça deplasmanlara gidiyoruz. İnanılmaz eğlenceli geçiyor. Merak etme aç kalmıyorum. Deplasmandan puanla dönünce harika sohbetler başlıyor o kısık seslerle. Puan alamayınca zaten insanın ne konuşası geliyor nede nefes alası... . Senin çocuğunun sevdasının üstüne karabulut gibi çöktü. Git diyoruz gitmiyor yüzsüz. Bize çapulcu, pravakatör diyor...

Neyse anne... Hadi ben maça gidiyorum. Merak etme! Paramı dikkatli kullanırım, fazla terlemem. Sağa sola bulaşmam. Hadi hoşça kal Canım ANNEM..

Eyüphan Aydın

tebrik ederim çok güzel olmuş allahın izniyle bir sorun çıkmadıkça deplasman yolculuğunda artık bende varım diyeceğim.

Abdullah DuMaN
25.09.2008, 19:48
EMEĞİNE SAĞLIK EYÜPHAN SANA YAKIŞIR BİR YAZI

1967_DERNEK_MUSTAFA
25.09.2008, 19:51
yaşın itibarı ile tribünlerdeki ve deplasmandaki kendi sahamızda taraftarların yaşadıklarını bir nebzede olsun kılavyenin diline getirmişin güzel olmuş

EyüphanAydın
25.09.2008, 19:54
yaşın itibarı ile tribünlerdeki ve deplasmandaki kendi sahamızda taraftarların yaşadıklarını bir nebzede olsun kılavyenin diline getirmişin güzel olmuş

Öncelikle böylesi güzel bir yazıya böylesi güzel hoş bir yazıyla karşılık vermek güzel.

Teşekkür ederim.Ancak bu durumları hem klavye başında,hemde son dönemde Sivasspor'un deplasmanlarımda yaptığımız için yanlış anlaşılmasın.

Yani uzun lafın kısası ' KLAVYECİ ' başı değilim.Yeri geldiğinde Klavye ile cevap veriyorum,yeri geldiğinde deplasmanlara giderek cevap veriyorum.

Mustafa abi yanlış anlama abi bu sözlerim sana değil,Sadece klavyecilere :D

casus84
25.09.2008, 19:59
Bayılıyorum bu çocuğa yawwww..... :D :D :D
Kendi gençliğimi görüyorum...
Kimse yapamaz yazı yazmayı ama bu çocuk yapıyor işte...Bu çocuğun ruhunda var sözel okumak...Eyüphan sana dedim ya sayısala geç boşver olm sen bu yolda devam et :D :D :D şaka hee sayısala geç
''En hakiki mürşit ilimdir,fendir..Sözel değildir,Eşit ağırlı hiç değildir yawww''Ünsal Atasözü :D

EyüphanAydın
25.09.2008, 20:02
Bayılıyorum bu çocuğa yawwww..... :D :D :D
Kendi gençliğimi görüyorum...
Kimse yapamaz yazı yazmayı ama bu çocuk yapıyor işte...Bu çocuğun ruhunda var sözel okumak...Eyüphan sana dedim ya sayısala geç boşver olm sen bu yolda devam et :D :D :D şaka hee sayısala geç
''En hakiki mürşit ilimdir,fendir..Sözel değildir,Eşit ağırlı hiç değildir yawww''Ünsal Atasözü :D

Saol Deplasman arkadaşım Ünsal :D Yazın için ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca bayılıyorum demişsin ama hiç bayıldığını görmedim :D Yalan söyleme ! :rolleyes:

Atasözünde ayrıca yazına güzellik katmış TEŞEKKÜRLER.

davulcu
25.09.2008, 20:42
eyvallah kardeşim ÇOK GÜZEL YAZMIŞIN nede olsa meslektaşız( davulcuyuz )ikimizde:D

EyüphanAydın
25.09.2008, 20:48
eyvallah kardeşim ÇOK GÜZEL YAZMIŞIN nede olsa meslektaşız( davulcuyuz )ikimizde:D

Saol aynı mesleğe mensup olduğumuz'un vermiş olduğu bir dinamiklik :D

XXCakir58
25.09.2008, 20:55
Allah anamizi, babamizi, bütün ailemizi bizden ayirmasin. Annenin hakki cok biz cocuklarin üzerlerinde, cennet Annelerin ayaklarin altindadir. Annelerimiz bizi 9 ay karninda sonrada hayatimizda bize bakarlar, gece gündüz uyanirlar bizim icin. Baba ise biz cocuklar icin gece gündüz demeden calisirlar, bize bakmak icin. Hatta bize bisey oldugunda, hasta oldugumuzda ilk kosan kisi onlardir.
Hicbir 2. Kisi, birincinin yerini tutamaz. Allah bizi onlardan eksik etmesin, allah hepsine uzun ömürler versin.
Paylasim icin sagol.

EyüphanAydın
25.09.2008, 21:19
Allah anamizi, babamizi, bütün ailemizi bizden ayirmasin. Annenin hakki cok biz cocuklarin üzerlerinde, cennet Annelerin ayaklarin altindadir. Annelerimiz bizi 9 ay karninda sonrada hayatimizda bize bakarlar, gece gündüz uyanirlar bizim icin. Baba ise biz cocuklar icin gece gündüz demeden calisirlar, bize bakmak icin. Hatta bize bisey oldugunda, hasta oldugumuzda ilk kosan kisi onlardir.
Hicbir 2. Kisi, birincinin yerini tutamaz. Allah bizi onlardan eksik etmesin, allah hepsine uzun ömürler versin.
Paylasim icin sagol.

Kardeşim teşekkürler çok güzel anlatmışsın.

orhanyıldız58
25.09.2008, 21:27
Güzel Yazmıssın Eyüphan.. Yazılarının Devamını Beklerız... :D

konartr58
25.09.2008, 21:29
bazı yazılar vardır.Ben yazsam ancak böyle olurdu diyeceğimiz ve benimseyeceğimiz yazılar.İşte eyuphanın bu yazısı da bu türden bir yazı.
bu yazıda o kadar güzel sivasspo sevdalısı gençlerin yaşadıkları yansıtılmış ki ne yorum yazsak bu güzelliği karşılayacak düzeye ulaşamaz.
hani balın üstüne hangi tatlı yense balın tadını keser ki,bu yazının üztüne hangi yorum yapılırsa yapılsın bu yazının önüne geçemez.
eyuphanı çoktandır bu siteden takip ediyordum.bir farklılığı olduğunu,yaşının ve eğitiminin üzerinde bir donanıma sahip olduğunu gördüm.onun kapasitesini ilk gören farkecen olmayı ilerleyen süreçte onu tanıdıkca ben de gurur duymaya başladım.iyi ki tanımışım farketmişim diye.
evet eyuphan ne güzel yansıtmışsın anne sevgisi ile sivasspor sevgisinin çatışmasını.aslında çatışmada denemezde anne yüreği derler ya o endişe.
ama sen türkülerde vardır ya "iki büyük nimetim var.biri anam biri yarim."sen o türküyü biri anam biri sivas'a dönüştürmüşsün.
sağol eyuphan.seninle gurur duydum.

yigidomustafa58
25.09.2008, 21:30
her maça gittiğinde yaz kanka bunları...

EyüphanAydın
25.09.2008, 21:38
bazı yazılar vardır.Ben yazsam ancak böyle olurdu diyeceğimiz ve benimseyeceğimiz yazılar.İşte eyuphanın bu yazısı da bu türden bir yazı.
bu yazıda o kadar güzel sivasspo sevdalısı gençlerin yaşadıkları yansıtılmış ki ne yorum yazsak bu güzelliği karşılayacak düzeye ulaşamaz.
hani balın üstüne hangi tatlı yense balın tadını keser ki,bu yazının üztüne hangi yorum yapılırsa yapılsın bu yazının önüne geçemez.
eyuphanı çoktandır bu siteden takip ediyordum.bir farklılığı olduğunu,yaşının ve eğitiminin üzerinde bir donanıma sahip olduğunu gördüm.onun kapasitesini ilk gören farkecen olmayı ilerleyen süreçte onu tanıdıkca ben de gurur duymaya başladım.iyi ki tanımışım farketmişim diye.
evet eyuphan ne güzel yansıtmışsın anne sevgisi ile sivasspor sevgisinin çatışmasını.aslında çatışmada denemezde anne yüreği derler ya o endişe.
ama sen türkülerde vardır ya "iki büyük nimetim var.biri anam biri yarim."sen o türküyü biri anam biri sivas'a dönüştürmüşsün.
sağol eyuphan.seninle gurur duydum.

Saygıdeğer Hakkı Abi,

Böylesi bir yazı için , böylesi hoşnut bir yazıyla karşılık vermeniz beni çok sevindirdi.

Tabikide sizin gibi değerli bir insanlardan böylesi güzel sözleri işitmek kulaklarımdaki pasları açtı desem yeridir.

Tabikide önemli olan o zamanki ruh hali ve bakış açısıydı.O anda bende bunları görmüş ve sizin verdiğiniz nasihatlar doğrultusunda bunları yazmış bulunmaktayım.

Yinede verdiğiniz bu değerli sözleri kulağımda bir küpe olarak kabul buluyorum.Her zamanda lazım olduğu yerde çıkarıp kullanacağım.

velibircan
25.09.2008, 22:48
Kardeşim Çok Güzel Olmuş.Bu yazıyı Deplasmana kaçıp gidenler çok iyi anlar.Böyle Bir günde aglattın rahatladım be kardeşim çok sagol

harbi ağladın mı ? .

casus84
25.09.2008, 23:02
harbi ağladın mı ? .

bence ağlamamıştır...ağlamışsa da timsah gözyaşıdır :D:D

casus84
25.09.2008, 23:06
Saol Deplasman arkadaşım Ünsal :D Yazın için ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca bayılıyorum demişsin ama hiç bayıldığını görmedim :D Yalan söyleme ! :rolleyes:

Atasözünde ayrıca yazına güzellik katmış TEŞEKKÜRLER.

http://photos-900.ll.facebook.com/photos-ll-snc1/v311/63/110/1540860900/n1540860900_30014361_2779.jpg

Hani bayılmamıştım Eyüphan heee :D :D :D ben bayılırken sen uyuyorsan ben ne yapayım suç benim mi yaaa...bizde kolpa yok:D

spainloco
25.09.2008, 23:47
walla harika yazmıssın kardes ellerine saglık...

PARTNER58AHMET
25.09.2008, 23:52
eyüp kardeşim eline diline yüreğin esağlık tek kelimeyle super oluş teşekür ediyorum yazından dolayı sana

Rallim58
26.09.2008, 00:50
Tebrik ederim Eyüphan, Aferin sana, hani son günlerin meşhur deyimi varya, işte cuk oturmuş olanı;

FEVKALADENİN FEVKİNDE

erol_58
26.09.2008, 04:18
eline yüreğine sağlık eyüp kardeş

EyüphanAydın
26.09.2008, 10:42
Bugun annemizi sevindirelim.Bugun kadir gecesi,bin aydan daha hayırlı olan bir gece.

Bu güzel bir gecede annemizi-babamızı dostlarımızı sevindirelim.

Eyvaz94
26.09.2008, 11:58
tesekkurler kardes cok guzel yazmissin...

davulcu
26.09.2008, 15:05
bu çocuğa hastayım ya aynı benim gibi aklına ne gelirse o an yapıyo

deplasman fatihi kardeşime saygılar

linke tıklayınız

davulcu
26.09.2008, 15:09
bu güzel yazı içinde ayrıca teşekkürler kardeşimmm

YigidoGenclik38
26.09.2008, 15:11
iste KARDESLİK BU İSTE SİVASLILIK BU BİZ SİVASLIYIZ KAN CEKİYO ARKADASLAR BEN COOK MUTLUYUM SİZİN GİBİ GARDASLARIM HEMSERİLERİM OLDUGU İCİN BEN SANLI BİR SİVASLIYIM

YigidoGenclik38
26.09.2008, 15:14
NE PARAYA
NE PULA
SADECE SENİN ASKINA
DÜSTÜK YOLLARA
HADİ SİVASIM SIRA SENDE

arif1959
26.09.2008, 15:14
iste arkadaslar size fenerli bi hakem hemde kanıt lı buyrunn

arkadaşlar iyice araştırın o üzülüceniz ama galatasaraylıdır ordu galatasaray taraftalar derneğinin kurucusudur

cenk5821
26.09.2008, 15:29
macta gorecezzzz.................... ......

MustafaParlak
26.09.2008, 15:38
harbi ağladın mı ? .

harbi agladım ne aglayamazmıyım hortlagız mortlagız ama bizimde göz yaşımız var.!

EyüphanAydın
26.09.2008, 15:43
harbi agladım ne aglayamazmıyım hortlagız mortlagız ama bizimde göz yaşımız var.!

Ben Mustafa kardeşime sonuna kadar güveniyorum !

MustafaParlak
26.09.2008, 15:48
Ben Mustafa kardeşime sonuna kadar güveniyorum !

Helal prova EYÜPe Bi alkış daha:D:D

Bana güvenenler ki onlar hak yolunda olanlardır.
Mustafa PARLAK

üçyıldız58
26.09.2008, 16:09
kardeş gerçekden çok süper yazmışsınn duygulandımmmm sen birtanesinn
birkezdaha sizin gibi gençleri görünce memleketim ve sivasım adına gururlandımmm

avsarli58
26.09.2008, 16:34
helal olsun yuregine saglık......

zereya
26.09.2008, 16:43
Müthiş bir yazı , yarışma olsa taraftar duygusunu anlatma bakımdan birinci seçilir üstelik yaşı çok genç arkadaşımız,
tebrik ederim.

Yine de kaybedilen maçlarda fazla üzelmeyin haftaya telafisi olur
anneleri de üzemeyin fazla

EyüphanAydın
26.09.2008, 17:04
Arkadaşlar bu konuya ilgi gösteren herkeze teşekkür ederim.

RECEP_YÜKSEL
26.09.2008, 17:08

Eyüphan Aydın

Eyüphan kardeş;Eline-düşüncene sağlık.Kardeş benim yaşım 40, ama kırk yıl düşünsem,böyle yazı,böyle yorum yapamam. Kardeşim hayat tecrübemiz olmasına rağmen,düşünceleri yazıya dökme yeteneğin bizden çok.Yolun açık olsun,hayattaki tüm ideallerin gerçek olsun.Sevgi ve saygılarımla.

4eylulcehennemi
26.09.2008, 17:12
Gardaşım çok güzel bir yazı yazmışsın emeğine sağlık.
çok duygulandım gözümü kırpsam yaşa damlayacak valla.
biz farklıyız be eyübüm!elin istanbullusu biner en lüx otomobiline alır yanına sosyete sevgilisini cep para dolu...10 dk bağırır sesi gider sütlerin.

biz naparız bilionmu eyüp.Tüm parayı bilete yatırırız. aç kalırız,sigarasız kalırız,sevgiliden ayrılırız maç yüzünden.Ama yinede gider Sivasımızı destekleriz..
BUGÜNDE SİVASIMIZ İÇİN AÇ KALALIM NOLACAKKİ?
BUGÜNDE TEKLEME ALIP İÇELİM ÖLMEYİZYA SİGARASIZLIKTAN...

velibircan
26.09.2008, 17:23

HELAL OLSUN...:D .

uhud85
26.09.2008, 17:25
sivasspor olarak tüm kupalara talibiz

EyüphanAydın
26.09.2008, 19:46
Eyüphan kardeş eline düşüncene sağlık kardeş benim yaşım 40 ama kırk yıl düşünsem böyle yazı böyle yorum yapamam kardeşim hayat tecrübemiz olmasına rağmen düşünceleri yazıya dökme yeteneğin bizden çok yolun açık olsun hayattaki tüm idalerin gerçek olsun sevgi ve saygılarımla

Estağfurullah Recep Abi ,

Abi sizin gibi değerli insanlara ve sizin gibi büyüklerimden bu sözleri işitmek kulaklarımın pasını açtı desem tam yeridir.

Her zaman boynumun kıldan ince olduğunu biliyorsunuzdur.Böyle yazıyı görünce gerçekten çok sevindim ve şaşırdım.

Tekrar teşekkürler.

velibircan
26.09.2008, 23:02
Estağfurullah Recep Abi ,

Abi sizin gibi değerli insanlara ve sizin gibi büyüklerimden bu sözleri işitmek kulaklarımın pasını açtı desem tam yeridir.

Her zaman boynumun kıldan ince olduğunu biliyorsunuzdur.Böyle yazıyı görünce gerçekten çok sevindim ve şaşırdım.

Tekrar teşekkürler.

HEP MÜTEVAZİ TAM MÜTEVAZİ ;) .

merkez_emre
27.09.2008, 00:10
tebrıkler canm ıyı olmus yazın...nice deplasmanlara :)

albina58
27.09.2008, 00:35

Eyüphan Aydın

Ahh Eyüphan'ım ahhh,
Bir yazı yazıyorsun,adamda ne soluk bırakıyorsun nede gözpınarlarında bir damla yaş.
Ögleden sonra idi,fırtına İstanbul'u haşlamış,sokaklar araf olmuş,tufan hastanelerde kuyruk.Can sıkıntısını gidermek için yine herzaman olduğu gibi,geçtim bilgisayarın başına,açtım sitemizi,bir başlık var,''MERAK ETME ANNE'',konuyu açan Eyüphan.İçimdende geçirmedim değil yani,''Yine bu çocuk siteyi karıştıracak,belkide Spor'la alakasız bir konudur''diyerek,açtım sayfayı okumaya başladım.
Okuduğum şu yazı,on dakika sürdü,her zamanki ters yapım gereği,aradımda durdum bir hata,ama yok.
Nihayet bu yazıyı okuyup bitirdiğimde,hakikaten gözpınarım doldu,zaten eşim çoktan,dışardaki havaya uyumlu fırtına moduna geçmişti bile.
Eyüphan'ım;Eline,yüreğine sağlık,ne mutlu sanaki böylesi beceriler var,ne mutlu ki bize senin gibi pırıl pırıl delikanlı evlatlarımız var.

Ss--58--Ss
27.09.2008, 14:52
EYÜPHAN ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER DEPLASMAN RUHUNU TAM ANLAMIYLA YANSITMIŞSIN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM..

YigidoGenclik38
27.09.2008, 14:59
merak etmeyin cnm annelerimiz dediginiz oldu allah kabul etti dualarınızı yendik feneri olsun cnm annem sesim kısıldı ama olsun be anne 3 fenerliyi dövdüm anne OLSUN ARKADASLAR LARLA COSTUK KAYSERİDE CADDELERLE SİVAS DİYE BAGIRDIK POLİS ALDI OLSUN ANNE BİZ BU MACI ALDIK SESİM CIKMIYO KARSI POLİSE SES YOKKİ CIKSIN SAHURDA EVDEYDİM GELDİM ANNE MERAK ETME NE DE OLSA BİZ MACI KAZANDIK EZDİK FENERİ ANNE EZDİK

YigidoGenclik38
27.09.2008, 15:06
gol yedik üzüldük ama ununudumuzu yitirmedik destekledik 50 kisi vardı 35 sivaslıydı onlar attı seviniyorlar biz sustuk golü attık ırtalık yıkıldı dagıttık ortalıgı cün kü biz sivaslıyız cünkü biz yigidin harman oldugu yerden,z sivasspor luyuz

HaSiVasLıM58
27.09.2008, 15:38
Emeğine sağlık Eyüp Han güzel olmuş paylaşım için Tşk ler

suskun5858
27.09.2008, 19:18
valla bu yazı tam bizlik eyüphan burda herşeyi acıklamış bide babalar yazalım kardeşim :)eline koluna sağlık

suskun5858
27.09.2008, 22:30
annelerimize babalarımıza söleyelimde sivas için her şeyi memleketimiz için ölüme bi gideriz ne mutlu sivaslıyım diyene :)

orhanyıldız58
28.09.2008, 00:15
Eyüphan yazın cok guzel olmus tebrık ederım...!

EyüphanAydın
28.09.2008, 11:55
Orhan'm nerelerdesin ? :D Özledim seni gardaşım.

yigidomustafa58
28.09.2008, 14:31
eyüphan inşallah ankara ya gidersek ordan sonrada yazarsın böyle anı...

EyüphanAydın
28.09.2008, 17:10
Tekrar tekrar söylemekte fayda görüyorum.Bu konuya ilgi gösteren herkeze şükranlarımı sunuyorum.

Teşekkür etmekten hiç bir zarar görmüyorum,hatta teşekkür edince içim biraz daha ferah oluyor.

Yine söylüyorum TEŞEKKÜRLER !

YuNuSPaSa58
28.09.2008, 18:25
Teşekkür ederim arkadaşlar.Her deplasmanda yaşanan günlük olaylar.Bunu kaleme almak güzel bir duygu.

ßenim ßiLdiqim yazarlar kaleme alır:D Sen KLavyeye aLmışsın:p:D Ama süper yazmışsın.. Helal oLsun..

EyüphanAydın
02.10.2008, 13:32
Bu söylediklerimi keşke Ankara deplasmanındada söyleyebilsem.

YuNuSPaSa58
02.10.2008, 14:14
Bu söylediklerimi keşke Ankara deplasmanındada söyleyebilsem.

Merak etme anne:D Ankaraya qitmiyorum:D:D:D:D

KeruLLu_17
02.10.2008, 15:33
Çok güzel yazmışsın ..

EyüphanAydın
03.10.2008, 00:17
Merak Etme Anne ! Ankarayada gidicem :D

EyüphanAydın
07.10.2008, 21:09
bir gün sağlam bi üçlü çekip çıldırırcasına bağırırmıyız,bir omuz omuzada rakip taraftar sesimizi bastırmak için ıslıklarmı,bize bir haksızlık yapıldığında binlerce kişi haykırırmıyız,bir ordu misali stada yürürmüyüz,bi gün acaba 25-30 otobüs ardı ardına sanki düğün konvoyu gibi deplasmana gidermiyiz... elbet o günler gelcek O GÜNLERİİ DÜŞÜNEREK YAŞIYORUM BE REİS...O GÜNLERE İNANARAK YAŞIYORUM BE REİS

EyüphanAydın
21.10.2008, 18:26
Merak Etme Anne ! Oğlun eskisi gibi değil.Eser kalmadı gençliğinden.

pover58
21.10.2008, 18:31
fazla duygusal olmuş be kardeşim ama genede güzel.

EyüphanAydın
25.10.2008, 09:04
fazla duygusal olmuş be kardeşim ama genede güzel.

Bunda şimdi duygusallık olmasa neresi güzel olurdu be abiii :D

EyüphanAydın
08.11.2008, 12:37

Eyüphan Aydın

MeeeeeeeeeRaaaaaaaaaak Etttttmeeeeeeeeeee Anneeeee

GURBET KUŞU
29.11.2008, 19:50
HELAL OLSUN GARDAŞ ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN SEN EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM YOLUNDA BAŞARILAR:rolleyes::rolleyes:: rolleyes: