Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTANBUL BİZANS OLAMAZ

hakandemirezen
26.09.2008, 14:37
Açılan bazı forumlarda devamlı anti bizans anti istanbul deyimleri geçiyor.İSTANBULA bizans diyen zihniyeti anlıyamıyorum.FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ ülkemizin sadece futbol değil spor alanlarındaki öncüleri, avrupaya ismini duyuran asırlık çınarlarıdır.

Onlarsız bir lig düşünsenize acaba keyif alabilirmiydik?
Elbette sporun kardeşlik olduğunun bilincinde taraftarlar olarak da rekabetide unutmayacağız.Onlar bizlerin hem ebedi dostları hem de ezeli rakiplerimizdir.

Bu akşam 4 eylülde Sivasspor üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirip Fenerbahçeyi yenerek istanbula uğurlayacağından şüphem yoktur.

Son olarak İSTANBUL BİZANS DEĞİLDİR.

İSTANBUL her nekadarda magazinsel konularla cinayetlerle hırsızlıklarla ahlaksızlıklarla gündeme gelsede.

İSTANBULUN MANEVİ HAYATI ÖYLE GÜZELKİ SADECE ONU YAŞAMAK GEREK.
O MANEVİYATTAKİ MÜBAREKLERİN YÜZLERİ HÖRMETİNE İSTANBUL AYAKTADIR.

abircan
26.09.2008, 14:52
bizans yıkılalı bin yıl olmuş hala yatıp kalkıp halka bizans korkusu vermeye kalkanlar dost mu düşman mı anlamak zor, artık bu çirkinliği bırakalım derim arkadaşlar,

davulcu
26.09.2008, 14:56
biz sivassporluyuz istanbul bizi ilgilendirmez:D

okyay58
26.09.2008, 14:58
İstanbul 'a bizans diyenler Fatih Sultan Mehmet 'in kemiklerini sızlattıklarının farkına varırlar umarım...

hakandemirezen
26.09.2008, 15:02
Aştık geçilmez dağlar üstünden
Öyle vakur, öyle heybetli
Vardık ot bitmeyen vadilere
Ayağımız değdi yeşerdi!

Gönlümüzde büyüklüğü Asya’nın
Yıktı köhneliğini orta zamanın
Zamanın karanlığı ortasında
Şimşek örneği parlayan kılıcımız
Nur yağdırdı aydınlık yeni günlere
Eskilik, karanlık düşüverince yere,
Dağlar, denizler misali,
Yol verdi gemilere!

Sustu kulakları tırmalayan çan;
Burca bayrak dikince Ulubatlı Hasan!

karahisarli
26.09.2008, 15:14
bende bu lafi coktan beri takip ediyorum bence türkiye istanbul ve osmanli icin cok agir birlaf istanbula az sehit vermedi istanbula cok yazik

mrkz_abi
26.09.2008, 15:20
bence artık bu ucuz aşağılama lafı bırakılmalı kayserili molozlar geçen hafta bir belgesel çekiminde düştükleri bizans bayrağını indirme gösterileri çok komikti, aynı gün ve aynı saatlerde almanyada solcular sosyal demokatlar ve aklı başında tüm alman ve yabancı azınlıklar, faşit almanların düzenlediği camii karşıtı gösteriyi püskürtüp, polise destek oldular ve nazileri kölne ve meydana sokmadılar, bizde ise en ufak bir hoşgörü sempati vs vs vs araki bulasın,
bizans yıkılalı bin yıl olmuş hala yatıp kalkıp halka bizans korkusu vermeye kalkanlar dost mu düşman mı anlamak zor, artık bu çirkinliği bırakalım derim arkadaşlar,

SAYIN ABİRCAN SİZİ YAZILARINIZDAN TANIYORUM FAKAT KAYSERİLİ MOLOZLAR KELİMESİNİ SİZE YAKIŞTIRAMADIM VE SİZİ MOLOZLAR KELİMESİNDEN DOLAYI KINIYORUM

basayev58
26.09.2008, 15:23
Açılan bazı forumlarda devamlı anti bizans anti istanbul deyimleri geçiyor.İSTANBULA bizans diyen zihniyeti anlıyamıyorum.FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ ülkemizin sadece futbol değil spor alanlarındaki öncüleri, avrupaya ismini duyuran asırlık çınarlarıdır.

Onlarsız bir lig düşünsenize acaba keyif alabilirmiydik?
Elbette sporun kardeşlik olduğunun bilincinde taraftarlar olarak da rekabetide unutmayacağız.Onlar bizlerin hem ebedi dostları hem de ezeli rakiplerimizdir.

Bu akşam 4 eylülde Sivasspor üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirip Fenerbahçeyi yenerek istanbula uğurlayacağından şüphem yoktur.

Son olarak İSTANBUL BİZANS DEĞİLDİR.

İSTANBUL her nekadarda magazinsel konularla cinayetlerle hırsızlıklarla ahlaksızlıklarla gündeme gelsede.

İSTANBULUN MANEVİ HAYATI ÖYLE GÜZELKİ SADECE ONU YAŞAMAK GEREK.
O MANEVİYATTAKİ MÜBAREKLERİN YÜZLERİ HÖRMETİNE İSTANBUL AYAKTADIR.

İyide burdaki BİZANS yakıştırmasının İstanbul'la bir alakası yokki.Bunu daha öncede yazmıştım,yanlış anlıyor bazı arkadaşlar.İstanbul'a Kostantinapolis denilebilir zaten,Bizans denilemez,Bizans bir devlet ismidir,İstanbul bir şehir ismidir,Fatih Sultan Mehmed Han'ın 1453 deki fethinden sonra Kostantinapolis İstanbul olmuştur,ve o şehrin başkenti olduğu Bizans yıkılmıştır.

Bizans İmparatorluğu özellikle son zamanlarında entrikalarla(şimdi halk diline bizans oyunları diye geçmiştir) çöküşünü gecikmiştir.
Spora gelirsek,Ligimizdeki 3 takım(BJK-FB-GS) Süper ligde entrikalar çevirmekte midir?evet!!!Bu takımlar İstanbul takımları mıdır?evet!!! o zaman bu üç takım için KAHPE BİZANS yakıştırması bence sporun ruhuna uygundur.Kimse İstanbul'a Bizans demiyor yoksa,karıştırmanın anlamı yok,
Saygılarımla...

uhud85
26.09.2008, 16:25
KÜMEYE KÜMEYEEEE FENERASYON KÜMEYEEE

MustafaParlak
26.09.2008, 16:29
BİLİYORUM BU LAFI EN ÇOK KULLANANLARDAN BİRİ BENİM HAKAN ABİ ANCAK BİZ İSTANBULA DEGİL 3 BÜYÜTÜLMÜŞLERİ HEDEF ALARAK BİZANS DİYORUZ TÜRKİYEMİZİN HERYERİ TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNDEDİR BU BİZANS YAKIŞTIRMASI FUTBOL DIŞI KAVRAMLARA ÇEKİLMEMELİ BENCE.

FatihCan
26.09.2008, 16:29
anti-bizans........................ ..........

furky.b
26.09.2008, 16:31
''' '''

ademgoze
26.09.2008, 16:48
bırakın istanbul takımlarını savunmayıda memleketinizin takımını tutun o zaman o başarı zaten gelecektir

üçyıldız58
26.09.2008, 16:56
kardeş güzel yazmışsında senin o dediğin futbolun öncü takımları varyaa futbolu çirşefleştiren masa başı oyunlarıyla bizim hakkımızı yiyenlerr.
sen istanbul taraftarlar derneği sekretirisin ama hala şunu anlamamışsın biz ist takımlarına bizans oldukları için değil bizans entrikaları yaptıkları için bizans diyoruzz bunu birr seferr anlaaa ikincisi bizi ist takımları ilgilendirmezz kim nee söylüyorsada söyleyebilirrr bize senin o savunduğun ist takımları inönüde demediğini bırakmadıı bizz bizans deyincemi olmuyorrr birde biz bizansı başka manada kullandığımız haldee.
bizde istanbulu çok seviyoruzzz istanbulun kutsallığınaa saygımız sevgimizz sonsuzz senn bunu sanki sivasspor tarafatrı istanbulun saygınlığına dil uzatıyormuş gibi lansee etmenn mevkine vede makamına yakışacak bir davranışş değilll

FatihCan
26.09.2008, 17:10
kardeş güzel yazmışsında senin o dediğin futbolun öncü takımları varyaa futbolu çirşefleştiren masa başı oyunlarıyla bizim hakkımızı yiyenlerr.
sen istanbul taraftarlar derneği sekretirisin ama hala şunu anlamamışsın biz ist takımlarına bizans oldukları için değil bizans entrikaları yaptıkları için bizans diyoruzz bunu birr seferr anlaaa ikincisi bizi ist takımları ilgilendirmezz kim nee söylüyorsada söyleyebilirrr bize senin o savunduğun ist takımları inönüde demediğini bırakmadıı bizz bizans deyincemi olmuyorrr birde biz bizansı başka manada kullandığımız haldee.
bizde istanbulu çok seviyoruzzz istanbulun kutsallığınaa saygımız sevgimizz sonsuzz senn bunu sanki sivasspor tarafatrı istanbulun saygınlığına dil uzatıyormuş gibi lansee etmenn mevkine vede makamına yakışacak bir davranışş değilll

abi çok guzel özetlemişin eline sağlık...

imzaaaaaaaaaa...............

XXCakir58
26.09.2008, 17:38
Federasyonda sivasspora düsman oldugu belli oluyor.

hakandemirezen
26.09.2008, 17:59
biz sivassporluyuz istanbul bizi ilgilendirmez:D

Ne kadar samimi sivassporlu olduğun yazmış olduğun linkte belli kardeşim.İçindeki diğer sevdayı bayağı göz önüne sermişsin,sonra kalkıp anti bizans anti istanbul diyeceksin sonra istanbul yalakası olmayın diyeceksin,YALAKALIK YAPMIYACAKSIN YALAKA İLK ÖNCE SEN OLMUYACAKSIN SONRA YALAKALIK YAPMAYIN DİYECEKSİN.....

Nihat71
26.09.2008, 18:03
SAYIN ABİRCAN SİZİ YAZILARINIZDAN TANIYORUM FAKAT KAYSERİLİ MOLOZLAR KELİMESİNİ SİZE YAKIŞTIRAMADIM VE SİZİ MOLOZLAR KELİMESİNDEN DOLAYI KINIYORUM

Size katılıyorum...

Hem kendisi 'ucuz aşalamarı bırakın' diyor, bir de kendi yaptığına bak. İçi boş insan her yerde boş işte.

G Ü N E R
26.09.2008, 18:17
Bu site beni gerçekten geriyor her gün boş tartışmalar ::))) ne bize ne sivassporumuza faydası var...anti istanbul diyince sivassporumuzun kasası dha mı fazla doluyor...bu işler para işi arkadaşlar...

Bir arkadaş anti istanbul topluluğu için forma kampanyası yapacaktı...50 küsür arkadaştı sanırsam hepsi Sivassporumuzun yeni sezon formasından alıp fotoğraflarını da tek tek siteye yükleyecekti...Gerçekten ne oldu o iş...Öyle bir kampanya yok diyorsanız buyrun ben başlatmış olayım...Ama bu işler yönetim bize ucuz bilet versin, abi maratonda ne işimiz var kale arkası 5 milyon oraya girelim demeye benzemez...

GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARINI RESİMLERİYLE FATURALARIYLA BİR GÖRELİM...TABİ YERSENİZ :)

casus84
26.09.2008, 18:40
İstanbul zaten bizans değil...3 büyük denilen o sahtekarlara Bizans deniyor...Masa başı oyunlarıyla örneğin Tranzon-Beşiktaş maçını federasyon araştırmıyor bilerek ancak Sivas-Bursa maçını araştırıyor ve Sivasa ceza vermek için elinden geleni yapıyor işte bu sahtekarlığı bu oyunları yapan 3 büyük+trabzonsporda dahil edilebilir buna biz bizanslılar diyoruz...yoksa tabii ki İstanbul Fatihlerin memleketidir....

yener_sahin
26.09.2008, 18:47
GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARINI RESİMLERİYLE FATURALARIYLA BİR GÖRELİM...TABİ YERSENİZ

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20920

ozer10
26.09.2008, 19:13
evet ya ne saçma bir şey bana çok saçma geliyor kusura bakmayın ama....