Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARAYA GİDİYORUZ
RECEP_YÜKSEL 27.09.2008, 02:20 6. HAFTA OYNANACAK ANKARASPOR-SİVASSPOR MAÇI İÇİN
İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR İSTDER OLARAK ANKARA'YA GİDİYORUZ
HEP BERABER COŞKUYLA,ŞAMPİYONLUK İÇİN,ANKARA'YA AKIYORUZ
DAHA ÖNCE GİTTİĞİMİZ GİBİ YOLLARA ÇIKIYORUZ
GELMEK İSTEYEN HERKEZ İLE BERABER BAŞKENTE GİDİYORUZ
GİDİŞ-GELİŞ,ŞU AN BELLİ DEĞİL. OTOBÜS İLE YOLCULUĞUMUZ OLACAK
KALKIŞ YERİ AVRUPA YAKASI: MECİDYEKÖY KAT OTOPARK ÖNÜ
ANADOLU YAKASI: TEPEÜSTÜ'NDEN ALINACAK (ÜMRANİYE)
GELMİYECEK OLAN ARKADAŞLAR, BURAYA GELİYORUZ DİYE YAZMAYIN
GELECEKLER, SADECE GELECEK OLANLAR İSİM YAZSIN.
EVET KLAVYEDE TARAFTAR OLANLAR ARTIK SİZLERİDE TÜRBÜNDE GÖRELİM
İRTİBAT İÇİN ::
0532 473 07 65
0555 516 05 32
Yeni bir deplasman heyecanı başlıyor :)
Ankarada görüşürüz : )
mesut_koçak_58 27.09.2008, 13:16 başkentliyiğidolar olarak yıne hep beraber yıkacaz stadı tum ıstambuldakı yiğidoları beklıoruz
maç günü henüz belli değil galiba...
bende c.tesi günü dönüş yolunda olacam.
c.tesi saat:17:00 da istanbul otobusum kalkacak ama,maç c.tesi olursa bileti iptal edip maçı beklerim :)hayırlısı olur inşallah.
yigidomustafa58 27.09.2008, 13:26 maç günü henüz belli değil galiba...
bende c.tesi günü dönüş yolunda olacam.
c.tesi saat:17:00 da istanbul otobusum kalkacak ama,maç c.tesi olursa bileti iptal edip maçı beklerim :)hayırlısı olur inşallah.
arkadaşım maç Cumartesi günü saat 20:00 de oynanacak...
yigidomustafa58 27.09.2008, 13:27 Recep abi acaba Ankaraya burdan kaç saatte gideriz...???
EyüphanAydın 27.09.2008, 13:31 Şu anda bişey demek için çok erken.Hele o gün bir gelsin gidebilirmiyiz gidemezmiyiz bakıcağız.
Tabikide sizlerle deplasmana gitmek büyük bir şeref,büyük bir onur.
maç saati henüz belli değil bildiğim kadarıyla.tff.org a baktım birşey görünmüyor.
yigido_furkan 27.09.2008, 13:49 MAC SAAT 8DE ARKADASLAR CUMARTESI GUNU GIDECEK OLANLARA HAYIRLI YOLCULUKLAR
Maç 04.10.2008 tarihinde (Cumartesi)
Saat : 20:00 'da oynanacak...
burak_baykal 27.09.2008, 20:54 sevgili komite başkanım recep yüksel bey ben ankaraya erken yolculuk yapacağım.maçda ben orada olacağım ankaraya gelirken 1 adet boş yer bırakın beraber dönüşü yapalım.
XXCakir58 27.09.2008, 21:47 Size hayirli yolculuklar, insallah bu mactanda galip geliriz.
Paylasim icin sagol.
inşallah deplasmandan güzel bi sonuçla döneriz
başarılar yiğidolar
anti fener resimnleri için linke tıklayınız:D
burak_baykal 27.09.2008, 23:06 İNŞALLAH BU MAÇIDA ALARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.CUMARTESİ GÜNÜ DAHA GÜZEL BİR GÜN OLACAK SİVASSPORLULAR İÇİN.BİRDE MERAK EDİYORUM MAÇ BİLET FİYATLARINI NASIL BİR FİYAT UYGULAYACAKLAR?
burak_baykal 27.09.2008, 23:33 geçen sezon maçında ankaraya gittik puaunsız döndük ama bu sezon asla boş dönmeyeceğiz.
RECEP_YÜKSEL 27.09.2008, 23:50 6. HAFTA OYNANACAK ANKARASPOR-SİVASSPOR MAÇI İÇİN
GİDİŞ-GELİŞ,CUMARTESİ SAAT 11:00 DA HAREKET EDİLECEK ÜCRET ŞU AN BELLİ DEĞİL. OTOBÜS İLE YOLCULUĞUMUZ OLACAK
0532 473 07 65
0555 516 05 32
ANKARA 6 SAAT HER TÜRLÜ AKSİLİĞE KARŞI ERKEN ÇIKACAIĞIZ VE DEDİĞİM GİBİ MECİDYEKÖY OTOPARK VE ÜMRANİYE TEPEÜSTÜNDEN YOLCULAR ALINACAK GELMEK İSTEYEN TÜM YİĞİDOLARA DUYRULUR
BU İSTANBULDA Kİ TARAFTARLARDA HİÇ Mİ İSTEK YOK 10-15 KİŞİ ANCAK GELİYOR MAÇA BİRAZ DAHA GAYRET.
RECEP_YÜKSEL 28.09.2008, 00:29 BU İSTANBULDA Kİ TARAFTARLARDA HİÇ Mİ İSTEK YOK 10-15 KİŞİ ANCAK GELİYOR MAÇA BİRAZ DAHA GAYRET.
ANKARA SADECE İSTANBULA DEĞİL HER YERE AYNI MESAFE BURDA TENKİT ETMEYİN SİZDE GELİN
bayramda ailemin bir programı olmazsa büyük ihtimalle gelebiliriz...herşey perşembe günü belli olur recep abi ben sana haber veririm...tel. ve msn açık tut sen
ANKARA SADECE İSTANBULA DEĞİL HER YERE AYNI MESAFE BURDA TENKİT ETMEYİN SİZDE GELİN
YOK BABA TENKİT FALAN YOK ZATEN SİZ GÖREVBİNİZİ YAPIYONUZ BEN GELMEYENLERE DİYORUM.10-15 KİŞİ MAÇA GİDENLERE SİZİN GRUP BEN GELMEYENLERE DİYOM.BEN ZATEN GELECEM ORDA TANIŞACAM SİZLE..!!!
SEMİH-58 28.09.2008, 01:22 Ankaranın kapıları tüm gardaşlarımıza açık Maçı beraber izlemeyiz maça beraber bagırırız inşallah;)
Kale arkası birlikteliğin noktası
Hoş geliyorsunuz...
son ankara ev sahipliğim ertesi günde yolcuyum...
yigido_aslan 28.09.2008, 01:55 maçta olacagım geçen senenin rövanşını alıcaz inşallah
Hemşolarıımm gurur duyuyorum şöyle bakıyorumda bayagı taraftarız destegiz büyük katkı olmaya başlandı fan club olduk beee :)
burak_baykal 28.09.2008, 23:31 ANKARA YOLCUSU KALMASIN !!!! BENDE ERKEN ANKARAYA GİDİYORUM.MADDİ DURUMU OLUPDA SADECE KLAVYE TARAFTARI OLARAK DEĞİL MAÇLARA GELİP TRİBÜNE TARAFTAR OLMANIZI İSTERİM VE DAHA ANLAMLI OLUR MUTLAKA SİZLERİ ANKARAYA BEKLİYORUZ.
0532 473 07 65
0555 516 05 32
YuNuSPaSa58 28.09.2008, 23:37 Yeni bir deplasman heyecanı başlıyor :)
Ankarada görüşürüz : )
yaa ßen qeLemeyeceğim Malatyada Olucam maç sırasında Ama qitmessem kesin qelirim..
EMRE_YÜKSEL 01.10.2008, 12:20 Heralde Ankaraya Gidemiyoruz Şu Ana Kadar Kimse Yok
Hayırlı Bayramlar
merkez_emre 01.10.2008, 12:28 evet istanbuldakı yıgıdolar ılgı gosterelim lutfen ...
MAÇ YENİKENT ASAS STADINDA OYNANACAK(STADIN YERİ ÇOK UZAK)ARABASI OLMAYAN ZOR GİDER)- 19 MAYISTA OLSA GENE 3-5 BİN KİŞİ GELİRDİ FAKAT YENİKENT ASAS STADINA KİMSE GELMEZ YADA GELEMEZ- ÜSTELİK GECE MACINA ÇOK ZOR.. EN FAZLA 2000 TARAFTAR GELİR.. TAŞ ÇATLASA...(DAĞ BAŞINA STAD YAPMIŞLAR)KEŞKE MAÇ GÜNDÜZ OLSAYDI,ANKARASPORUNDA BELEŞÇİ TARAFLARI HEM SERVİS BEDAVA HEM MAÇ BİLETİ BEDAVA,ÜSTÜNE BİDE HEDİYE DAGITTIKLARI SADECE GÖRÜNTÜ OLAN TARAFTARLARI GELİR...
omercoskun 01.10.2008, 13:16 benim durumda pek belli değil recep abi imkanlarımı zorlayıp gelmeye çalışıcam inşallah .
allahın izniyle maçda olacagız
davut174 01.10.2008, 15:20 sampiyonuz issallah bu sene en buyuk sivas
ibrahimovic7 01.10.2008, 15:30 Başkenti inletin sesinizi antalyadan duyak gardaşlarım..
istder yolunuz açık olsun büyüksünüz takımımızı en iyi şekilde destekleyeceğinize canı gönülden inanıyoruz.
burak_baykal 01.10.2008, 15:59 HERKES BİLİYOR Kİ ANKARASPOR İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞIZ.YİĞİTLERİMİZİN GÖSTERDİĞİ PERFONMASI ANKARADA,DA GÖSTEREREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.BENDE ERKEN YOL ALARAK ANKARADA BULUNMAKTAYIM.GEÇEN SEZONDA ANKARAYA GELEREK DEPLASMAN MAÇININ RÖVANŞINI ALACAĞIZ.
buyrun ankaraya istanbullu yiğidolar gelenlerle ankarada tanışma fırsatı da bulurum inşallah. hoşgeliyorsunuz güle güle gelin. :)
sivassporumuza başarılar dilerim
altuntas58 02.10.2008, 14:13 Arkadaşlar ankaraspo Sivasspor macına neden bu kadar ilgisiz kalıyorsunuz anlayamadım neden cifte bayram yapmak istemiyorsunuz Sivassporumuzu yanlız bırakmayalım ben Sivasa bayram için geldim ama burdan ankaraya mutlaka gideceğim bu mac kacarmı hiç herkesi bu maca bekliyorum sivassporumuza şimdiden başarılar dilerim
RECEP_YÜKSEL 02.10.2008, 14:17 MAALESEF ARKADAŞLAR ANKARAYA GİDEMİYORUZ
ŞU SAATE KADAR KİMSEDEN SES ÇIKMADI
BU İŞLER SON GÜNDEN HALLEDİLMİYOR
ARAÇ AYARLA ONU AYARLA GELECEK KİŞİER
BU SAATE KADAR KİMSE YAZMADIĞINI GÖRE
GİDEMİYORUZ ÜZGÜNÜM
6. HAFTA OYNANACAK ANKARASPOR-SİVASSPOR MAÇI İÇİN
0532 473 07 65
0555 516 05 32
burak_baykal 02.10.2008, 14:35 Arkadaşlar ankaraspo Sivasspor macına neden bu kadar ilgisiz kalıyorsunuz anlayamadım neden cifte bayram yapmak istemiyorsunuz Sivassporumuzu yanlız bırakmayalım ben Sivasa bayram için geldim ama burdan ankaraya mutlaka gideceğim bu mac kacarmı hiç herkesi bu maca bekliyorum sivassporumuza şimdiden başarılar dilerim
LÜTFEN İLGİSİZ KALMAYALIM.MADEM SİVASSPOR İÇİN O KADAR ESKİŞEHİR,BURSA,KOCAELİ GİBİ İLLERE SİVASSPORU DESTEKLEMEYE GİDİLDİYSE NEDEN ŞİMDİ NEDEN BU KADAR ISRARSIZ DAVRANILIYOR.SİVASSPOR İÇİN ANKARADA BULUŞALIM..
EyüphanAydın 02.10.2008, 14:41 MAALESEF ARKADAŞLAR ANKARAYA GİDEMİYORUZ
ŞU SAATE KADAR KİMSEDEN SES ÇIKMADI
BU İŞLER SON GÜNDEN HALLEDİLMİYOR
ARAÇ AYARLA ONU AYARLA GELECEK KİŞİER
BU SAATE KADAR KİMSE YAZMADIĞINI GÖRE
GİDEMİYORUZ ÜZGÜNÜM
Ah be Recep Abim.Senin yaptığını bir Sivasspor taraftarı olarak kimse yapmaz be abi.
Her zaman yanındasın,her zaman destekdesin zannedersem senin hayatın ile ilgili bi ' ROMAN ' yazsak Roman romanlıktan çıkar ' DESTAN ' olur be abi.
Seninki karşılıksız sevmek gibi bişey.Seninki uğrunda ölmek gibi bişey.Abi senin hakkın ' ANA EMEĞİ ' gibi ödenmez.
Bir deplasmana elbette gitmek isteriz,malum ' KLAVYECİLER' iş başında !
YuNuSPaSa58 02.10.2008, 14:59 gelemeyeßiLirim ßen.. Malatyaya qidicem. İnş. qelirim..
RECEP_YÜKSEL 02.10.2008, 15:25 HERKES TARAFTAR OLUR AMA HERKES DEPLASMANA GİDEMEZ..
BİR HAFTA BOYUNCA ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDINIZ 10 KİŞİ BULAMADINIZ MI??SENİ GÖRMEYE GELECEKTİK N'OLDU GERİMİ TEPTİ BİZ ORDA OLACAZ SİTEDEN AHKAM KESMEYE BENZEMEZ BU İŞLER SENİDE BEKLİYOZ RECEP EFENDİ...SİZİ ...... YARANIR..HA BENİ BANLATMA İHTİMALİNİDE BİLİYORUM BENDE NİCK ÇOK ŞİKAYET EDEBİLİRSİN
herkez adam olur ama kimliğini açıklama cesaratenin bulamazz
ancak özelden böyle çamur atar
karyola efendiiiiiiiiiiiiiii
omercoskun 02.10.2008, 15:31 HERKES TARAFTAR OLUR AMA HERKES DEPLASMANA GİDEMEZ..
herkes klavye delikanlılığı yapar ama icraat gösteremez
sen canını sıkma deplasmana giden gider tarftarlık ta yapar ama klavye başında deiil trübünde ? ? ? :rolleyes:
burak_baykal 02.10.2008, 16:13 HERKES TARAFTAR OLUR AMA HERKES DEPLASMANA GİDEMEZ..
yazdığın yazıya dikkat et ve burada senin yaptığın hiç iyi değil karyolaböyle tip yazılar yazarak da kendini küçük düşüyorsun.yazdığın yazıya karşılık özürdilemeyazısını bekliyoruz.
ademgoze 02.10.2008, 16:49 hepinizi iyi tanıyom burdan yazın bakalım dünya küçük elbet karşılaşırız o zaman isterim bu lafları..
benide tanıyormusun benide unutma
RECEP_YÜKSEL 02.10.2008, 21:26 6. HAFTA OYNANACAK ANKARASPOR-SİVASSPOR MAÇI İÇİN
0532 473 07 65
0555 516 05 32
ANKARAYA GİDİYORUZ EVET ŞU ANA KADAR
SAYI 15 KİŞİ
İSİMLERİNİ YAZMIYACAM MERAK EDEN ANKARAYA GELİR
AKLA KARAYI GÖRÜR
BU ŞAKA VELAN DEĞİL ARKADAŞLAR
EVET 17 KİŞİLİK ARAÇ
2 KİŞİLK YER VAR İSTEYEN BENİ ARAR
RECEP_YÜKSEL 03.10.2008, 00:03 6. HAFTA OYNANACAK ANKARASPOR-SİVASSPOR MAÇI İÇİN
0532 473 07 65
0555 516 05 32
ANKARAYA GİDİYORUZ EVET ŞU ANA KADAR
SAYI 15 KİŞİ
İSİMLERİNİ YAZMIYACAM MERAK EDEN ANKARAYA GELİR
AKLA KARAYI GÖRÜR
BU ŞAKA VELAN DEĞİL ARKADAŞLAR
EVET 17 KİŞİLİK ARAÇ
2 KİŞİLK YER VAR İSTEYEN BENİ ARAR
SAAT 11:00 DA HAREKET GİDİYORUZZZZZZZZZ
YuNuSPaSa58 03.10.2008, 00:21 ücret açıkLanmamamış. Ama ßen %80 MaLatya'da oLacağım için Gelemeyeceğim.
KaryoLa ßurdan ahkam kesene kadar Sende ßi kaç depLasmana qelseydin yaa.. ßiz Eskişehirede qittik KocaeLiyede qittik daha sayamayacağım. Eskişehirde İftar etmeden Stada qirdik. Sen ewinde Sivasspor.com'da Ahkem Keserken ßiz yağmur aLtında avazımız çıktığı kadar ßağırıyorduk. O zaman nerdeydin Sen..
nazimgulturk 03.10.2008, 01:01 katılmak isterdim ama malesef düğünümüz var ..inşallah başka sefer..hayırlı yolculuklar
EyüphanAydın 03.10.2008, 01:01 Yine klavyeci başları iş başında ' karyola ' sen yastık gibi bişey misin ?
Çekyat vs. gibi bişey heralde :)
omercoskun 03.10.2008, 01:34 ücret açıkLanmamamış. Ama ßen %80 MaLatya'da oLacağım için Gelemeyeceğim.
KaryoLa ßurdan ahkam kesene kadar Sende ßi kaç depLasmana qelseydin yaa.. ßiz Eskişehirede qittik KocaeLiyede qittik daha sayamayacağım. Eskişehirde İftar etmeden Stada qirdik. Sen ewinde Sivasspor.com'da Ahkem Keserken ßiz yağmur aLtında avazımız çıktığı kadar ßağırıyorduk. O zaman nerdeydin Sen..
imkanı olan vakti ,zamanı olan gerçek sivaslı istder li arkadaşlar zaten gider, ayda yılda bi ortaya çıkan karyola ,yastık, döşşek gibi içimizdeki irlandalılara ihtiyacımız yok bizim,Gaza gelmeyiz yani imkanı olan arkadaşımız zaten gider (imkandan kasıtta sadece para değildir ist'da yaşayan bilir, bazen 5 dak için belki 1 ay dan vazgeçmemiz gerekebelir iş,güç veyahut ailevi sebeplerden ) ve gidecektir bügün RECEP_YÜKSEL gider yarın GÜNAY gider diğer gün MURAT SARILAR gider ama mutlaka istder den birileri gider,Sivas'a da gider,deplasmana da gider ama mutlaka gider. Bizim maça gitmek için karyolaya döşeğğe ihtiyacımız yok,
senide bilen bilir yunuspaşa biz eminizki sen müsait olsan bu maça mutlaka giderdin sağolasın yunuspaşa
EyüphanAydın 03.10.2008, 01:40 http://www.esinti.net/usr_img/yatak_odasi/gizem/gizem_karyola.jpg
Karyola sen git burada yat !
RECEP_YÜKSEL 03.10.2008, 12:46 EVET ARKADAŞLAR BİZ GİDİYORUZ İSİM İSTEYENLER
ANKARA DÖNÜŞÜNÜ BEKLEYECEK YA BU ARADA
ESKİŞEHİR DÖNÜŞÜ LİSTE ARABADA KALMIŞ
KİM ALDIYSA HABER VERSİN BANA LAZIM
ÜCRET YAZMIYORUZ BURAYA ARTIK
ÇÜNKÜ ANKARAYA HERKEZ GELDİ VE NE OLDUĞUNU BİLİYOR
YuNuSPaSa58 03.10.2008, 13:16 Yine klavyeci başları iş başında ' karyola ' sen yastık gibi bişey misin ?
Çekyat vs. gibi bişey heralde :)
uLan ondan oLsa qene iyi:) adam qeLmiş ßurda ßize Hava atıyo Ne kadar SivassporLusun diye. Sen ne kadar Sivasspor'Luysan ßende ßizde o kadar Sivasspor'Luyuz... AnLAdınmı ....
YuNuSPaSa58 03.10.2008, 13:19 imkanı olan vakti ,zamanı olan gerçek sivaslı istder li arkadaşlar zaten gider, ayda yılda bi ortaya çıkan karyola ,yastık, döşşek gibi içimizdeki irlandalılara ihtiyacımız yok bizim,Gaza gelmeyiz yani imkanı olan arkadaşımız zaten gider (imkandan kasıtta sadece para değildir ist'da yaşayan bilir, bazen 5 dak için belki 1 ay dan vazgeçmemiz gerekebelir iş,güç veyahut ailevi sebeplerden ) ve gidecektir bügün RECEP_YÜKSEL gider yarın GÜNAY gider diğer gün MURAT SARILAR gider ama mutlaka istder den birileri gider,Sivas'a da gider,deplasmana da gider ama mutlaka gider. Bizim maça gitmek için karyolaya döşeğğe ihtiyacımız yok,
senide bilen bilir yunuspaşa biz eminizki sen müsait olsan bu maça mutlaka giderdin sağolasın yunuspaşa
Eyw. Ömer aßi.. Aslında ßütün PlanLarımı ona qöre yapmıştım Hatta parasıda ßiLE hazırdı. fazladan fazladan. Ama dedem vefat edince ßizim ewin ßütün halkı Malatyaya qitti ßenide patron yollamadı işler çok diye. bayramdan sonra sana 4 gün izin dedi ßende ßayramın 2. günü Malatyaya qeldim. Ama kaLßim SizinLe.
ALLAH yolunuzu açık etsin 3 puanla dönersiniz innşallah
omercoskun 03.10.2008, 20:22 bu seferlik aranızda olamıycam recep abi inşallah kazassız belasız gider gelirsiniz sizlere hayırlı yolculuklar.
YuNuSPaSa58 03.10.2008, 20:32 http://www.esinti.net/usr_img/yatak_odasi/gizem/gizem_karyola.jpg
Karyola sen git burada yat !
yok Lan ßu KaryoLa güzeL.. ßu adam daha kötüLerine Layık bence:D:D:D
http://www.ankaraspor.com.tr/as/images/kulup/Yenikent%20ASAAÅ%20StaddÄ%20(P anoramik).jpg
Hayırlı yolculuklar abilerim kardeşlerim...
Allah kazasız belasız gidip dönmeyi nasip etsin...
Yine 3 puanla döneceğinizden şüphem yok :)
özyiğido 03.10.2008, 23:37 iyi yolculuklar inşallah alırız maçı 2-0
EyüphanAydın 04.10.2008, 00:00 Recep abi Sağ sağlım gidip , Neşeli bir şekilde dönmek dileğiyle.Abi belki maça gelemiyeceğim ama Kalbim sizinle.
YuNuSPaSa58 04.10.2008, 00:02 Recep abi Sağ sağlım gidip , Neşeli bir şekilde dönmek dileğiyle.Abi belki maça gelemiyeceğim ama Kalbim sizinle.
Eyüp Sen Maça gitmiyormusun... Ama doğru :D ßensiz Sarmaz dimi:D:D
sıcakkum 04.10.2008, 00:03 hayırlısı olsun gardas inş kazasız blasız evlerınıze donersınız
RECEP_YÜKSEL 04.10.2008, 00:16 Recep abi Sağ sağlım gidip , Neşeli bir şekilde dönmek dileğiyle.Abi belki maça gelemiyeceğim ama Kalbim sizinle.
Ya gençler siz olmayınca deplasmanın tadı da olmayacak ama inşallah 3 puanla dönerizde seviniriz yoksa vallahi dönüş bile çekilmez
EyüphanAydın 04.10.2008, 00:17 Eyüp Sen Maça gitmiyormusun... Ama doğru :D ßensiz Sarmaz dimi:D:D
Hiç sorma kanka :D Bu sefer olmadı ama inşallah olucak.
EyüphanAydın 04.10.2008, 00:19 Ya gençler siz olmayınca deplasmanın tadı da olmayacak ama inşallah 3 puanla dönerizde seviniriz yoksa vallahi dönüş bile çekilmez
Recep abi ' hayel ' olayına inanır mısın ? Belki yanınızda olmayabiliriz ama ' Kalbimiz bir '.Şöyle düşün abi ; Stada girdiğinde bir yanında Veli,Bir yanında Mustafa.Davullar elimizde Yunus ile Eyüphan.
Arkadan Ünsal'ın kalın sesi , Göksenin'in ince ince bakışları,Ömer abinin purosunun kokusu,Osman abinin kahkaha sesleri.
Abi bunları düşün biz senin her zaman yanında oluruz.
RECEP_YÜKSEL 04.10.2008, 00:34 http://img407.imageshack.us/img407/3514/ankarasvas10wd3.png
recep abi abigüle güle gidin inşallah 3 puanla dönersiniz.bende sizlerle gelmeyi çok isterdim ama maalesef işler ters gitii
|