Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Nasıl Sivaslılık ?

SivasSpor.Com
01.10.2008, 08:05
http://www.sivasspor.com/images/stories/Svfb.bmp

Sivasspor’un 4 Eylül stadında Fenerbahçe ile oynadığı maçta Fener tribünlerindeki bir pankart büyük tepki topladı.

Sivaslı olduğunu iddia edenler tarafından kurulan Fenerbahçe derneği tarafından Fener tribünlerine destek amaçlı açılan v üzerinde “SİVAS GFB” yazlı pankart 4 Eylül stadına gelenleri bir hayli kızdırdı.

Bu pankartı gören ve tepki gösteren Yiğidolar “Sivaslı’nın rakibimize destek vermesini kabullenmiyoruz, eğer destek vereceklerse Sivas adını kullanmasınlar” şeklinde konuştular.

Hürdoğan Gazetesi

ademgoze
01.10.2008, 08:09
sitemizdede bjk fb gs kanarya diye kayıtlı üyeler var.bence gerçek taraftar olsa daha iyi

yerliturkuaz
01.10.2008, 08:25
Şu bir gerçek ki aramızda üç büyükleri destekleyenler çoğunlukta bunlara önlem alamıyoruz malesef ancak şampiyon olarak bunlara önlem alabiliriz...

Mursallı yiğido
01.10.2008, 08:43
Bence de şampiyonluk gerkli.Ne de olsa 3 büyüğü tutanlar şampiyonlukları için tutuyor.Sivas şampiyon olursa dönebilirler diye düşünüyorum...

58_SEMİH_58
01.10.2008, 09:37
İÇİMİZDE YASAYAN HAİNLER:mad:...

izmirliyiğido35
01.10.2008, 09:51
arkadaşlar boşverin bunları daha düne kadar çoğu 4 büyükleri tutuyordu yeni yeni sivasspora geçiyolar

KİME NE GEREK VAR BİZ BİZE YETERİZ
SİVASLIM

Yiğiter
01.10.2008, 09:59
kimin neyi tuttuğu artık umrumuzda değil:
harikalar yaratan bir takımımız var..onu sevmeyen ölsün.sivasımın bu başarılarına rağmen hala bizim safımıza geçmeyecek kadar dalkavuk olanlara zaten ihtiyacımız yok

byCERAN58
01.10.2008, 10:08
kimin neyi tuttuğu artık umrumuzda değil:
harikalar yaratan bir takımımız var..onu sevmeyen ölsün.sivasımın bu başarılarına rağmen hala bizim safımıza geçmeyecek kadar dalkavuk olanlara zaten ihtiyacımız yok

Arkadaşımın dediğine kesinlikle katılıyorum..ruhsuz taraftar olarak,aramızda kuru kalabalık oluşturmalarından ise ezikleri tutmaları bence daha guzel.. sivassporumuz,her hafta sahada eziklere gereken cevabı veriyor zaten :) bırakın, onlar sivaslı vede sivassporlu olmanın gururunun yaşamasınlar ...;)

Army
01.10.2008, 10:18
kaybeden kendileri olur ;).......

maddoxx
01.10.2008, 10:26
arkadaslar bırakın bunları mac boyunca ... yırttılar mac sonunda agızları bantlandı mı ne olduysa sustularr :D

ready
01.10.2008, 10:42
Ne hikmetse o pankartı taşıyan arkadaşlar başka maçlarda sivasspor diye yırtınıyorlar fenerbahçe maçında gfb pankartı açmışlar bu nasıl sivaslılık ben anlamış degilim anlayan varmı ?

altuntas58
01.10.2008, 11:04
Böyle adi bir pankartı stadyuma sokup ve utanmadan sivasımızın isminide kullanmışlar Bu tam bir yalakalık Sivaslı olupta istanbul şeytanlarını tutanlar ve onlara destek verenler asla Gercek bir Sivaslı olamazlar harikalar yaratan bir takımın taraftarı olmaktan gurur duyuyorum

davulcu
01.10.2008, 11:13
istanbul yalakalarına sonnnnnnnnn

merkez_emre
01.10.2008, 11:43
macdan once bir pankart daha actılar

"Zara Cumhuriyetinden Fenerbahce Cumhuriyetine Sevgiler "

diye zaralıların hepsıne saygım var butun zaraya mal etmek istemıyorum ama zaradaki insanlarımız hangı macımızda Zaralılar Sivasspor a sevgıler diye pankart actı da sımdı fenerbahceye acıyorlar...

yazık cok yazık

cem
01.10.2008, 11:52
bizim evdekıler bile fenerli yaw.. başkasına ne deyım..kımseye bişey dıyecek sözum yok.. evdekıler yetıyo bana.. ama sivas feneri yendi ya..evdekılerı deli ettimm.. bu bana büyük bi mutluluk oldu...

KIZILCAN
01.10.2008, 12:27
macdan once bir pankart daha actılar

"Zara Cumhuriyetinden Fenerbahce Cumhuriyetine Sevgiler "

diye zaralıların hepsıne saygım var butun zaraya mal etmek istemıyorum ama zaradaki insanlarımız hangı macımızda Zaralılar Sivasspor a sevgıler diye pankart actı da sımdı fenerbahceye acıyorlar...

yazık cok yazık
Zaraspor süper ligde olsaydı yine Fenerbahçeyimi tutacaklardı acaba.
Ben anlamıyorum arkadaş.Şu takım süper ligde mucizeler yaratıyor içimizde bu güzelliğin farkında olmayan düzinelerce insan var.Tokatlısı,Malatyalısı,Erzi ncanlısı bizim yerimizde olmak için neler vermezdi.Dünyada başka bir örneği yok sanırım.Adam Newcasttle de yaşıyorsa Arsenal'i tutmaz,Betis'te yaşıyorsa Real Madrid'i desteklemez.Ama bizde doğulusu,güneylisi,batılısı herkes İstanbul takımlarını tutuyor.Sanırım bunun bir çaresi yok.Mecburen elimizdeki Sivasspor taraftarlarıyla yetineceğiz.Bir de stada gelip de başka takımların formasını giyen arkadaşlara kızıyorum.Sivaslı değilse canımı yesin ama Sivaslı olup da gs-bjk-fb formasını atsın üstünden.Gördükçe sinir olmuyor mu insan?

Eyvaz94
01.10.2008, 12:29
İÇİMİZDE YASAYAN HAİNLER:mad:...

aynen kardesim sana katiliyorum....

merkez_emre
01.10.2008, 12:47
Zaraspor süper ligde olsaydı yine Fenerbahçeyimi tutacaklardı acaba.
Ben anlamıyorum arkadaş.Şu takım süper ligde mucizeler yaratıyor içimizde bu güzelliğin farkında olmayan düzinelerce insan var.Tokatlısı,Malatyalısı,Erzi ncanlısı bizim yerimizde olmak için neler vermezdi.Dünyada başka bir örneği yok sanırım.Adam Newcasttle de yaşıyorsa Arsenal'i tutmaz,Betis'te yaşıyorsa Real Madrid'i desteklemez.Ama bizde doğulusu,güneylisi,batılısı herkes İstanbul takımlarını tutuyor.Sanırım bunun bir çaresi yok.Mecburen elimizdeki Sivasspor taraftarlarıyla yetineceğiz.Bir de stada gelip de başka takımların formasını giyen arkadaşlara kızıyorum.Sivaslı değilse canımı yesin ama Sivaslı olup da gs-bjk-fb formasını atsın üstünden.Gördükçe sinir olmuyor mu insan?

aynen tokatlısı yozgatlısı sıvası desteklemeye gelıyor bızımkıler ıstanbul tarafına gecıyor :D

YigidoGenclik38
01.10.2008, 12:48
barı oraya sivas yazmayın be hainler hic yakısmıyor hic

4eylulcehennemi
01.10.2008, 12:49
fenerbahçe maçında kimin sivassporlu kimin istanbul yalakası olduğunu gördük!!!arkadaş hala kafam almıyor inanamıyorum.1 hafta geçti üstünden ama hala aklımda.sivasspor 1-0 mağlup durumda ama bazı ş...sizler sivasspora tezahurat yapacağına hala cimbom b..ku yiyor!bunu yapanların başındada çok ünlü biri var.afedersiniz ama bu resmen milleti ayakta....tir!YA ADAM GİBİ SİVASSPORLU OL KURTUL ŞU İSTANBUL YALAKALIĞINDAN!YADA STADIN YANINDAN BİLE GEÇME!!!BİZ BU TAKIMI BİN KİŞİYLEDE DESTEKLERİZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL YETERKİ GERÇEK SİVASLI,DELİKANLI''SİVASSPORLU ''OLSUN!!!
BU HAREKETİ YAPANLARIN BAŞINDAKİ KİŞİYİ ÇOK İYİ TANIYORUM VE SİTEMİZİNDE ÜYESİ.AYNI HAREKETLERİ BİR DAHA TEKRARLARSA AÇARIM KONUYU EN ADİ MEMLEKET HAİNİNİ HERKES GÖRÜR!!!

YASİN ÇONGAR
01.10.2008, 13:05
onlar kanı bozuk sıvaslılar
yemek yedıklerı kaba ısemek gıbı bısey onların bu yaptıgı

yener_sahin
01.10.2008, 13:10
yaw onların çoğu üniversteliler.bizim okulda da öyleleri var.adam sivaslı ama gfb için kantinde üye topluyor.üstünde fb formasıyla.sadece popülerlik sevdasıyla yanıyorlar bırakın oynasınlar kendi hallerinde.

antik58
01.10.2008, 13:15
SİVASSPORa kostek olmasınlarda hangı takımı tutarlarsa tutsunlar.

yiğido_yunus
01.10.2008, 14:12
abiler biliyonuz ziya bey kütüphanesinin üstünde sivas fenerliler derneği var ... onlar açmıştır kesin... gerçekten sitemzide fb,gs,bjk,trbzn tafaftarları var onları çıkaralım...

erol_58
01.10.2008, 14:30
kanı bozuklar madem istanbulun yalakalığını yapıyorsunuz pankart yapıpta üç beş zibidi sivası alet etmeyin karektersiz insanlar sizin gibi sivaslıların canı cehenneme gereken cevabı verdik sahada buda onlara kapak olsun.

sivassporummm58
01.10.2008, 14:35
Bu beyinsizler şunu iyi bilsinlerki bu şehirde sadece tek takım vardır o da SİVASSPOR dur.Bunu anlamayanlar, anlasınlar veya biz anlatırız onlara.Ruhsuz, İstanbul yalakaları sizi...

uhud85
01.10.2008, 14:40
eminim sivas-fener maçının sonunda pişman olmuşlardır bu yaptıklarından.Onların içinde hiç mi memlekete sevigi yok ben anlamıyorum ki arkadaş.Neden bir bursa bir trabzın gibi takımımıza sahip çıkamıyoruz.Sonrada 5.büyük olmaktan,şampiyon olmaktan bahsediyoruz.
Ama şunu da çok iyi biliyorum ki bir şampiyonluk ŞART bize.Eğer şampiyon olursak eminimki o hemşolarımda gerçeği görüp yanlışlarından döneceklerdir

MusaER
01.10.2008, 14:51
sahte sivaslıları aramızda görmek istemıyoruz..

miğde bulandırıcı yengecler

ozer10
01.10.2008, 15:39
bir gün herkes sivassporlu olacak kimi sahte kimi gerçek 4 büyüklerin ismini veriyorlar die karşılaştırma yapamayız sivassporlu değil die bana da tepkiler gemişti görüntü resmim ile ilgili ancak bu durum farklı tabii ben hakan şükür hayranı olduğum için koymuştum....
sivasspor başarısı için destek veriyorlarsa sorun yoktur çünkü sivassporu tutmayan sivaslı yokturdur burası kesin başka takıma da şeyleri olan

sivasspor bizim için değişmeyen kimliktir bakın sivasspor süper lige çıkana kadar herkes gs fb gibi takımlar tutuyorlardı bende öyleydim süper ligde gs ı tutuyordum ancak sivasspor süper lige çıktığından beri tek takımım sivasspor oldu ve ömür boyu böyle olacak süper ligde tek takım sivasspor benim için fa premier de mesela chelsea tutuyorum her lig te bazı takımları tutuyorum ama süer li de ve hayatta ki asıl takımım sivasspor

Abdullah DuMaN
01.10.2008, 15:52
YANLIŞ YERDE DURDUKLARINI ANLAMIŞLARDIR................. .........

cemelli58fr
01.10.2008, 16:58
kardes bence actigin konu cok sacma cunku futbol dostluk adamlar kotu birsey yazsalar kotu diyorsunuz iyi birsey yazsalarda kotu diyorsunuz futbol kardesliktir bence ....

SEMİH-58
01.10.2008, 18:38
Beş parmagın beşide bir olmazki olacaktır adamların kendi düşüncesi daha farklı tabi insanın zoruna gidiyor ama elden ne gelir zorla sivassporlu mu yapacaz onları zaten onlardan bize hiç hayır gelmezki...

yigido_ilhan58
01.10.2008, 18:42
ne pankartı açarlarsa açsınlar agızlarını payını aldılar ölümüne sivasspor

rsimsek
01.10.2008, 19:15
umarım birgün asıllarına döner sivaslı olduklarını ve sivassporun şampıyonluğa oynaığını hatırlarlar

samandıradan yiğido

metincetin58
01.10.2008, 19:25
bende o kadarda önermli deil herkesin kendi tercihidir

FALÇATA 58
01.10.2008, 19:37
onlar kendini sivaslı zanneden kişiler ama inşallah sivas şampion olursa o kişiler kesin gurulanarak biz sivaslıyız sivassporluyuz gardaş diyeceklerin den EMİNİM boşa biz sivaslıyız demesinler BİZE GERÇEK TARAFTAR lazım........

Databese Eror
01.10.2008, 19:58
Haberi yorumları okudum bence çok saçma tamam sizlerin düşüncelerinize saygı duyuyorum ama ben katılmıyorum hiç şunu da belirtim ben bir febeli değilim Allah korusun. Herkez istediği takımı tutarda destekler de kim ne. Adamlar Sivaslı diye Sivasspor'u destekleyecek diye bir zorunlulukları yok özgür bir ülkedeyiz ister sivas'ı ister febe'yi ister gs'yi ister beşiktaş'ı ister trabzonspor'u tutar onun özgür iradesinde olan birşey kimse de onu bu davranışından dolayı bence eleştiremez. bu işin istanbul yalakalığı ile bi alasaı yok o takımlar türkiyeye maal olmuş takımlar değil sivas'a dünyanın ter yerinde taraftarı olan takımlar hr yerde seyircileri var sivas'a laf atmak yok, olay çıkarmak yok efendice takımları desteklediler evlerine gittiler önemli olan bu hatat daha önemli olan şu orda kaç febeli vardır 600 kişi desek onların içinde rahat 300'ünde orjinal febe ürünü vardı peki biizm trübünlere dönelim kaç kişiydik 14 bin kaç kişi de orjinal sivasspor ürünü vardı 100'ü geçmez hrkez de sahte yolda satılan ürün var bu mu bizlerin sivassporluluğu adamlar sürekli takımlarını desteklediler ya biz naptık ses yok ya statta zaten kötü bir taraftarımız var bu maç daha beterdik adamlar ayağa bile kalmıyor bırak tezahüratı destek kocaman bir 0 bu mu bizlerin sivassporluluğu sms kampanyasıana 5-6 kişi mesaj çekmilş hani 8 milyon taraftarımız vardı bu mu sivassporluluk bence bunları tartışalım böyle saçma konularla bir yere gidemeyiz sahte ürünlerle esnafı değil sivassporu zengin edememizi tartışalım

geçen inönünün ordan geçiyorum 3 beşiktaşlı sahte forma satan adamın üstüne yürüyor nasıl bizim takımın adını kullanarak sahte ürününden para kazanırsın diye adamın ürünlerini toplattı bunu gözümle gördüm adamlardaki takınına bağlılığına bak biz de de git yimpaşın altına, kunduracılar çarşısı, köşk otel altı sahte forma kaynıyor millette harıl harıl alıyor bunu konuşalım da taraftar bilinçlensince yok bu nasıl sivaslılıkla bir yere varamayız her seferine hocamız şikayetleniyor orjinal ürün almak yok, destek çok az diyor bunları konuşalım ya bizene sivaslı imi desteklemiş ya

єѕяα
01.10.2008, 21:56
Sivaslıyız , Sivassporluyuz :)

karyola
01.10.2008, 21:57
satmadık satılmadık işbirlikçi olmadık.

1967_DERNEK_MUSTAFA
01.10.2008, 22:36
yazacak öyle şeyler varda hep sineye çekiyorum çekmeyede devam edeceğim ne diyeyim BULGURAMI YANAYIM UNAMI YANAYIM

_DeReBeYi_
01.10.2008, 22:40
bosuna demiyoruz ''YALAKA'' cok diye bunlar yalakanin agbabasi biz cok sukur ki ''3 un 1 ini tutanlardan degiliz sonuna kadar SiVASSPORLUYUZ''

''iSTANBUL ''YALAKASI'' DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ''

DENİZEVİ
01.10.2008, 22:43
Bence de şampiyonluk gerkli.Ne de olsa 3 büyüğü tutanlar şampiyonlukları için tutuyor.Sivas şampiyon olursa dönebilirler diye düşünüyorum...

http://i37.tinypic.com/xax7wk.gif

http://i36.tinypic.com/30mwn5c.gif http://i36.tinypic.com/w0nkfq.gif

Tarkan ÇeLik
01.10.2008, 22:48
Bu alemde herkes kendi sevdasını ya$ar.. Aslında bu sevdayı ya$ayanlar bilirki önemli olan takım değil o co$ku o heyecaNDır.. Hem Bu GFB olayı sadece Sivas'a özgü değil .. Biz daha neyizki bunun önüne geçelim.. Bunun önüne Bi Texas Bi Gecekondu Bi Kızılcıklı vs.vs. geçememiş.. Bizde çok istiyoruz tek renk olsun diye hatta geçen sene Burak kardeşimizle bu konuyu konuştuk ama şu anlık böyle birşey gerçekleşmedi.. Ama önümüzdeki günler için tek dileğimiz bu .. Tek renk Tek sevda olmak .. Bu sadece GFB'ye özgü değil diğer takımları destekleyen Sivaslı kardeşlerimiz içinde aynı şeyler geçerli..

Burak ;

KandıVılmış Anadolu çocuğu olmaYaLım.. :D:D:D:D:D

kubilay68
01.10.2008, 23:04
tek bir ifade ile terbiyesiz ve memleketimizi satan kisiler bunlar

Mahmut5858
01.10.2008, 23:34
Arkadaslar elestirilerimizi nausu dairemizde yaparsak veya yapici yaparsak cok sey kazaniriz kanisindayim.
Bugun yapilan bir hatay tatli dille anlattigimiz taktirde eminimki belki birinci seferde olmasada birkac seferde etkisini gorecegiz.
Bizim trabzon seyircisi olmamiz icin trabzon gibi 25 sene birinci lige damgamizi vurmamiz gerekmesede en az 15 sene gecmesi lazim cunki trabzon seyircisinde bir jenerasyon neredeyse degismis durumda.
Biraz mantikli olalim biz daha icimizde birligi bos verin birbirimize tahammulumuz yok yani agir olup molla dedirtmek gerek kendimize.
Cok aceleci davraniyoruz gibime geliyor cunki kafamizi kuma sokmaya gerek yok icmizizde hatiri sayilir sekilde sivasli olupta 4 buyukleri tutanlar var yani kimin haddine sen gecmisini sil demek silse iyi olur ama mumkun degil arkadaslar ama sivassporumuzun basarisi geldikce baska takimlara sempatileri azalacaktir buna emin olun.

Son olarak sunu diyebiliriz en azindan

Sivasspor hangi buyukle oynarsa oynasin sivassporu degilde 4 buyuklerden birini destekliyorsa bence ona kansiz diyelim.

Hosca ve dostca kalin

memet24
01.10.2008, 23:37
gerçekten adamın zoruna gidiyor...............

cücü baba
01.10.2008, 23:41
bu bencede çok önemli bir konu ne bu be sondan başlarsak 2 sezondur ligde dengeleri kurup yön veriyoruz bu sezon ise daha sert adımlarla yürüyoruz golse gol heyacansa heyacan giren futbolcu çıkan futbolcu sonucu etkilemiyor çark,dişli muntazam işliyor daha istanbul takımları özentisi niye bir linkoln oynamıyor g.saray ağlıyor, bir alex sakat fener ağlıyor trabzonla beşiktaş her sezon ağlıyor biz ise balili yok,sedat yok, yasir yok, muhammet yok, petkoviç yok, hayrettin yok, yok,yok, ama hiç yoklarmış gibi davranmıyoruz ASLANLARIMIZ çıkıyorlar sahaya koçlar gibi mücadele edip hakemmiş, federasyonmuş, rakipmiş hiç farketmiyor 4 EYLÜLÜN çimlerine gömüyoruz o ayıp bu takımı savunmayanların ayıbı boş verin içimizdeki yabancıları biz kırk kişiyiz kırkımızda bir kişiyiz ben SİVAS'lı olduğum için YİĞİDO olduğum için ONUR ve GURUR duyuyorum...

üçyıldız58
02.10.2008, 00:15
bu pankartı oraya asanları tekrarr şiddetlee kınadığımm gibi bu konuyu vede pankartı tüm sivasspor taraftarlaarınınn gözüne sokup bu bayram arefesinde milletin sinir katsayısını yükseltenn sorumlularıdaa kınıyorr ve bu pankartı asanlarr kadar onların suçlu olduğğunu söylüyorumm

sivassporummm58
02.10.2008, 00:25
Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfus cüzdanında yazar...

karahisarli
02.10.2008, 01:46
zaman lazim yeni gelen nesil sivassporlu olacak bence ilerde cok büyük taraftarimiz olacak

fatihada58
02.10.2008, 03:15
zaman lazim yeni gelen nesil sivassporlu olacak bence ilerde cok büyük taraftarimiz olacak

Ama hala babaları fb gs bjk formları alıyorsa o çocuklar nasıl sivassporlu olsun?

atamtürk
02.10.2008, 05:26
bir gönülde iki aslan yatmaz sivaslı olana bu saatten sonra başka takım negerek.
öyle pankart açanlar herhalde göçmenlerdir bir soy kütüklerine baksalar iyiolur bence.

svs16
02.10.2008, 07:49
ya dogru konuşalım eger aranızda gs fb yada bjk varsa cıksın gitsin biz anadoludan cıktık emin adımlarla ilerliyoruz şampiyonluga eger svs şampiyon olursa bjk gs fb gelmesin bizim şampiyonlugumuza bn 5 sndir svslıyım gecen sene bütün maçları izledim hatta ajanssporda anket yapmışlar svspor gecen seneki şampiyonlugu yaklarmı diye ve bnde yakalr dedim %20 yakalr %65 yakalmaz yazmmışlar bırakında o duyguyu biz yaklayalım deilmi svlı arkadaşlar

S1vasLee
02.10.2008, 08:31
Yazıklar olsun diyorum Sivasta Yaşıyorlar Fenere Destek Veriyorlar Sivas Süper Ligde Olmasa Siz Takımınızı Nerden Göreceksiniz.

FurkaN
02.10.2008, 09:57
Herkes kendi kapısının önünü süpürürse sokak temiz kalır... Herkes çevresindekileri ikna etse onları Sivassporlu yapsa o tribünde Sivaslı olmaz...

Eko58fb
02.10.2008, 11:07
çok güzel ya yazdığımız yorumlarda silinmeye başlandıysa ne mutlu......kusura bakmayın ama siz ilk önce yapabiliyorsanız Sivas taki fenerbahçeliler derneğini kaldırın ondan sonra konuşalım......

zaralı19
02.10.2008, 11:27
Onlar Sivaslı değiller öyle yaptıklarınada ilg sonunda pişman olacaklar

FurkaN
02.10.2008, 11:34
çok güzel ya yazdığımız yorumlarda silinmeye başlandıysa ne mutlu......kusura bakmayın ama siz ilk önce yapabiliyorsanız Sivas taki fenerbahçeliler derneğini kaldırın ondan sonra konuşalım......

Eğer çok iyi Sivassporlu olduğunu iddia ediyorsan isminin sonundaki "fb" yi değiştir....

EyüphanAydın
02.10.2008, 14:05
Bunlara söylenecek söz yok ! Bunların alayına turşu suyu.Böyle Sivaslılık mı ? KALSIN.

karyola
02.10.2008, 14:09

SİZ DERKEN HERHALDE SEN O KATEGORİYE GİRMİYON SENDE KALDIRILACAKLARIN İÇİNDESİN..

KeruLLu_17
02.10.2008, 15:25
Ben İstanbulda Yasarken Sivassporu Tutuyorum
Siz Sivasda Yasıyorsunuz Fb yi Tutuyorsunuz

Memleketinde Özünü Kaybetmek Mi Doru oLan ??

TracyMcGrady58
02.10.2008, 16:14
Malesef Sivasspor dururken baska takimlari destekleyen hemserilerimiz var. Insallah dogru yolu bulurlar :D

sivaslitaner58
02.10.2008, 17:02
benim tek bir takimim var oda sivasspor

HaSiVasLıM58
02.10.2008, 18:20
Sivas lı asla olamazlar Ekmeğini yiyen suyunu içen yaşadıkları topraklara ihanet eden sadece zavallılar durum bundan ibaret kanı 5 kuruş etmeyen aciz insanlar yazık..yazık..yazık..

Databese Eror
02.10.2008, 21:44
çok saçma konular ile uğraşıyoruz bizene herkes istediği takımı tutar sivaslı diye sivassporu tutacak değil ya bizene adamın kendi özgir iradesi herkez bence kendi işne baksın burda tartışılmsı gereken şu

beşiktaş 110.000 forma satıyor sivas neden 100 orjinal forma satıyor

fener biletleri en az 60 lira stat full sivas maçı biletleri 5 lira hala koca koca boşluklar neden var

8 milyon sivaslı var sms kampaynasına 3 bin kişi katılmış

koca statta tezahürat 0 eskişehirspor forumlarında adamlar bize gülüyor girin bakın oturun bunları konuşun Allah aşkına

herkez ben sivaslyım diye geziyor iş maddi desteğe gelince nerdesiniz herkez de sahte forma klübe destek yok oturun bunları konuşun 300 kişi gb yi desteklemiş derdinize bakın yahhh yahhh yahhhhhh bize

titizyiğido
02.10.2008, 22:00
boşverin arkadaşlar biz işimize bakalım yendik ve evlerine uğurladık onları

baysivaslı
03.10.2008, 00:02
bu ne kardeşim .....yok sivas gfb,,,,,geçen seneki sivas beşiktaş maçında da sivaslı kartallar diye pankart asmışlardı....özünü unutanlar bizden değildir.....istanbul yalakacıları bunlar...bizse sivas sevdalı gençleriz biz....kendi şehrimizin özümüzün takımına destek verelim arkadaşlar....

uhud85
03.10.2008, 00:53
BİR AN ÖNCE DOĞRU YOLU GÖRÜRLER İNŞALLAH..NE DİYELİM YANİ..ADAMLARIMI DÖVECEZ SİVASSPOR LU DEĞİLLER DİYE..TAMAM YİĞİDODUR NAMIMIZ AMA DÖĞÜŞ KAVGA BİZE YAKIŞMAZZ

seyfo
03.10.2008, 11:13
Böyle adiler çok içimizde öbür seferde bjk olarak yapmışlardı.bu yıl işşallah şampiyon oluruz başarılar diyorum sivasımıza.

(ÇILGINLAR58 TARAFTARI)

HaSiVasLıM58
03.10.2008, 11:20
çok saçma konular ile uğraşıyoruz bizene herkes istediği takımı tutar sivaslı diye sivassporu tutacak değil ya bizene adamın kendi özgir iradesi herkez bence kendi işne baksın burda tartışılmsı gereken şu

beşiktaş 110.000 forma satıyor sivas neden 100 orjinal forma satıyor

fener biletleri en az 60 lira stat full sivas maçı biletleri 5 lira hala koca koca boşluklar neden var

8 milyon sivaslı var sms kampaynasına 3 bin kişi katılmış

koca statta tezahürat 0 eskişehirspor forumlarında adamlar bize gülüyor girin bakın oturun bunları konuşun Allah aşkına

herkez ben sivaslyım diye geziyor iş maddi desteğe gelince nerdesiniz herkez de sahte forma klübe destek yok oturun bunları konuşun 300 kişi gb yi desteklemiş derdinize bakın yahhh yahhh yahhhhhh bize

Evet maalesef öyle dün akşam oynalınan Ukrayna’nın Metalisk Kharkiv takımının sadece şehir nüfusu 300.000 [üç yün bin] buna karşın statda dün akşamki maçı 37.000 Ukrayna taraftarı izledi bu şu demek %13 gb bir rakam demek ve helalll olsun adamları tebrik ettim 90 dakika susmadan en ufak bir taşkınlık dahi çıkarmadan Beşiktaşı adeta sahadan sildi ve bir silindir gb ezdiler geçtiler.Ve ortalama aylık gelirleri 200 $ max ve bu aşk sevgi heyecan adeta adamlarda genetik bir hal almış Dna larında var bir çok maçı full+fulll harbiden helal olsun...Olaya birde şöyle bakın İst de 2.000.000 [iki milyon] Sivas'lı olunduğu söyleniyor eğer onlar gibi %13 sahaya aksak hani oda yapar 26.0000 [iki yüz altmış bin] kişi eder sanırım..Ama şuda varki Ukrayna’nın Metalisk Kharkiv takımının bir çoğu değişik illerden gelen yerleşen bir taraftara sahip oysa bizim hepimizin memleketi belli SİVAS İnsan bazen düşünmeden yapamıyor kendini neden bizler bunlar gibi olamıyoruz diye ...

yigidomustafa58
03.10.2008, 15:29
bunlara Sivaslı diyen var mı hala yazık...

keskin5858
03.10.2008, 15:56
BU TİP İNSAN GRUPLARI KENDİ DEĞERİNİN FARKINDA OLMAYAN VE KENDİNİ KÜÇÜK GÖREN, BAŞKALARINA SIĞINARAK GÜÇ BULAN ACİZ, ALİL VE KÜÇÜK İNSANLARDIR.
SİVAS IN ADINI KULLANARAK GÜZEL MEMLEKETİMİN İSMİNİ KİRLETMEYİN.

ssk58
03.10.2008, 16:53
BU TİP İNSAN GRUPLARI KENDİ DEĞERİNİN FARKINDA OLMAYAN VE KENDİNİ KÜÇÜK GÖREN, BAŞKALARINA SIĞINARAK GÜÇ BULAN ACİZ, ALİL VE KÜÇÜK İNSANLARDIR.
SİVAS IN ADINI KULLANARAK GÜZEL MEMLEKETİMİN İSMİNİ KİRLETMEYİN.

madem maça geliyorsun hainlik yapıyorsun orda sivas ismini niye kullanıyorsun

ofgurleyuk78
03.10.2008, 17:49
Adam utanır ya. Nüfud kağıtlarında bir karışıklık olabilir.

Del Piero
03.10.2008, 18:01
kişiliksiz kalektersiz aciz insanlar topluluğu diyecek başka birşey bulamıyorum birde güzelim sivas adını orada kullanıyorlarya yazıklar olsun.....

aslında yapılacak en iyi iş sivas fenerbahçeliler derneğini kapattırmak olacak öyle yada böyle....

1967_DERNEK_MUSTAFA
03.10.2008, 18:29
işte böyle işte şöyle işte öyle bir sivaslılar anlayan anlasın

uhud85
03.10.2008, 18:42
sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur diye boşa dememişler

ready
03.10.2008, 19:20
Ben onlara bişey demem asıl onları bazı taraftar grupları içinde barındıran insanları ayıplarım

sıcakkum
06.10.2008, 15:39
Kanı Bozuk Ezikleri Şiddetle Kınıyorum

metincetin58
07.10.2008, 12:04
herkesin kendi tercihidir bişey diyemessinki