Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Olarak Çok Mutluyuz
SivasSpor.Com 01.10.2008, 08:10 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentuygun1410.jpg
Süper Lig'in 5'inci haftasının açılış karşılaşmasında Sivasspor'un Fenerbahçe'yi yenmesinin yankıları devam ediyor. Fenerbahçe maçında alınan galibiyetle 3 büyüklere yenilme fobisinin ortadan kalktığını dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Sivasspor olarak çok mutluyuz"dedi.
4 Eylül stadyumunda ligin 5'inci haftasının açılış karşılaşmasında Fenerbahçe ile karşılaşan Sivasspor'da bu karşılaşmadan alınan 3 puanın sevinci doyasıya yaşanıyor. Karşılaşma sonrası futbolcularına Cuma gününe kadar bayram izini veren Teknik Direktör Bülent Uygun, "Dünya sıralamasına baktığınızda dünya devi olmuş bir takımı kendi evimizde, kendi seyircimizle birlikte, Kadir Gecesi'nde yenmek bize nasip oldu. Bana inanmış, inandığı gibi de benim verdiğim görevi en iyi şekilde yerine getiren, futbolun bütün güzelliğini sunmaya çalışan bir Sivasspor var. Karşılığında böyle güzel bir maçta galip gelmiş ve bayram öncesi taraftarımıza böyle bir mutluluğu yaşatmış olmaktan dolayı gerçekten futbolcu kardeşlerimle gurur duyuyorum"diye konuştu.
GENERAL EMRETTİ BİZDE ASKERLERİ OLARAK FENERBAHÇE KALESİNİ TESLİM ALDIK
Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Musa Aydın, "İlk yarı iyi futbol oynayamadık. Bunun neticesinde duran toptan bir gol yiyerek ilk yarıyı 1-0 yenik kapatık. Soyunma odasına girdiğimizde hocamız televizyonun başına geçerek bize karşılaşmanın analizlerini tek tek izletti. Neler yapmamız gerektiğini sistemi ile birlikte söyledi. Ve bu sisteme göre oyun sistemimiz değişti. Akabinde başarımız geldi. 2'inci yarıya çıkarken hocamız bizi soyunma odasının ortasına topladı. Yüksek sesle burası şu andan itibaren bir ordu sizlerde bu ordunun askerisiniz. Bende bu ordunun generaliyim çıkın ve Fenerbahçe kalesini fet edip soyunma odasına dönün dedi. Bizde çıkıp o kaleyi 2'inci yarıda fet edip soyunma odasına döndük. Bundan sonra yere daha sağlam basıp başarılarımıza yenilerini eklemek istiyouruz" şeklinde konuştu.
yerliturkuaz 01.10.2008, 08:34 Fenerbahçe'yi yenmek vede eze eze yenmek ayrı bir gurur bizler için...
Artık Fenerbahçe maçını bir kenara bırakıp önümüzdeki Ankaraspor maçına bakmalıyız... Ankaraspor bize çok ters gelen bir ekip artık bu maçı düşünmeliyiz....
yusufkayıpmaz 01.10.2008, 10:37 Fenerbahçeyi yendiğimize inanamıyorum ama bu takım tam bir harikalık örneği ilk başta iyi ba takım olmasada şimdi hariha sivasspor sen 4 büyüğün dördüncüsüsün
1-Galatasaray
2-Fenerbahçe
3-Beşiktaş Kendini 4 büyükten biri sanan-Trabzonspor :D
4-Sivasspor
artk bi kenara bırakmaLıyız bu galibiyeti.maçın üstünden kaç gün geçti hala bu maçı konusuyoruz.daha çok maç oynayacağız.sadece fenerbahce galibiyeti ile şampiyon olunmuyo.daha önümüzde çok maç var.bian önce bu maçı bırakıp bu hafta oynayacağımız maça yoğunlaşmalıyız.hem yendiğimiz takımda öyle çok aman aman bi takım değil.benim gözümde şuan icin oynadığı futbolla fenerbahcenin hacettepe,antalyaspor,kocaeli gbi takımlardan hiç bi farkı yok.artık bırakmalıyız bu fb maçını!
YigidoGenclik38 01.10.2008, 12:40 artk bi kenara bırakmaLıyız bu galibiyeti.maçın üstünden kaç gün geçti hala bu maçı konusuyoruz.daha çok maç oynayacağız.sadece fenerbahce galibiyeti ile şampiyon olunmuyo.daha önümüzde çok maç var.bian önce bu maçı bırakıp bu hafta oynayacağımız maça yoğunlaşmalıyız.hem yendiğimiz takımda öyle çok aman aman bi takım değil.benim gözümde şuan icin oynadığı futbolla fenerbahcenin hacettepe,antalyaspor,kocaeli gbi takımlardan hiç bi farkı yok.artık bırakmalıyız bu fb maçını!
ewt arkadaslar iyi oldu cook mutluyuz:)
O gunu Hic unutmayacaqiz..Bulent hocam ve Sivasspor kopmazlar
muttalip58 01.10.2008, 13:18 mutluyuz ama bülent hoca bizi bırakma
sivassporummm58 01.10.2008, 14:29 İmparator Bülent Uygun sana sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz.Sen bizim gözbebeğimizsin seni çok seviyoruz...
ibrahimovic7 01.10.2008, 14:31 imparator sun sen bülent kaptan..
bülent hocam sana mintettarız artık imparator sensin azmin sonu zaferdir.
GENERAL EMRETTİ BİZDE ASKERLERİ OLARAK FENERBAHÇE KALESİNİ TESLİM ALDIK
arkadaşlar blent hocayı biz sivas olarak ve sivasspor olarak bırakmamak için gerekirse protesto ederiz fener bahçe aziz yıldırım için yapıyor da
biz böyle bir hocayı bulmuşuz gerekirse evinin önünden ayrılmayız kabul edene kadar
arkadaslar ilk defa fenerbahce yi yendik hemde eze eze herkese hayırlı olsun artık bu istikrar devam eder
metincetin58 01.10.2008, 19:24 daha nice mutluluklar göreceğiz Allah ın izni ile
XXCakir58 01.10.2008, 19:58 geride kaldi 7 büyük mac, birini yendik, 6 mac kaldi. Fenerbahce ile deplasman, GS, BJK, TB ile deplasman ve GS, BJK, Tb ile 4 Eylül Stadinda.
Bu 6 macta hedef 18 Puan.
Paylasim icin sagol
yigidomustafa58 01.10.2008, 21:38 mutluyuz ve ilerki başaracaklarımızdan da umutluyuz...
bu arada 4 büyük diye birşey yok tek büyük takım Sivasspor
TracyMcGrady58 02.10.2008, 16:17 Evet suan cok mutluyuz. Gidisatimiz cok iyi. Insallah sezon sonunda sampiyonluga ulasiriz
DENİZEVİ 02.10.2008, 16:30 http://i37.tinypic.com/xax7wk.gif
http://i36.tinypic.com/30mwn5c.gif http://i36.tinypic.com/w0nkfq.gif
FENER ZİYAFETİ !..
MENÜ : KANARYA
http://i37.tinypic.com/2u9hkiv.gif
LÜTFEN SESLİ İZLEYİNİZ
http://i35.tinypic.com/kajius.gif (http://www.esnips.com/nsdoc/2d63164c-2869-40c8-afe6-a842d889fc82/?action=forceDL)
tanju_58 02.10.2008, 16:37 bülent hocamız inşallah bizim fergusonumuz olur.ferguson 20 yıldan fazladır manchasterin başında.inşallah türkiyedede bi benzeri bülent hocamız olur...
sivaslitaner58 02.10.2008, 17:08 birde diyorlar ki fener buyuk takim sampiyon olmus sampiyon liginde oynuyor nasil yenilirsin ozaman sen sivassporuma sen baya kucukmusun fb hahaha
sampıyon olmak için gerekli olan adımlardan birini daaha attık.. şu bi gercekkki 3 büyük diye gecinen gs.fb bjk yi yenmek zorundasın.. fb yendik sıra bjk de sonra gs.. bunuda yaparsın yiğidom
cücü baba 03.10.2008, 00:00 biz elbetteki feneri yendiğimiz için mutluyuz bu bir ilk bu bir anadolu futbol devriminin ayak sesleri yalnız enteresan bir şey okudum gazetede fenerli yazarın biri zatıalileri diyorki hırsından bülent hocanın maçtan sonraki demeçi için (söylediklerimi yapan futbolcularımla dünya devi olmuş fenerbahçeyi yenmek kadir gecesinde bize nasip oldu bayram öncesi bu mutluluğu yaşatan futbolcularımla gurur duydum)haçlılarlamı oynuyon bilmem ne,şimdiden gıcırdamalar başladı yani ne demiş bülent hoca hem maçım hemde MÜBAREK KADİR gecesinin önemini belirtmiş biz bu ülkede ne hocalar,ne futbolcular,ne yöneticiler gördük abesle iştigal kelimecikler eden. Ayıptır yahu bırakında futbolumuzu oynayalım KISKANMA SENİNDE OLUR ÇALIŞ VE İSTE YETERKİ...
yigido_ilhan58 03.10.2008, 00:13 bu zafer sizlerin sayesinde inşallah bütün maçlar böyle geçer
Fenerbahçeyi yendiğimize inanamıyorum ama bu takım tam bir harikalık örneği ilk başta iyi ba takım olmasada şimdi hariha sivasspor sen 4 büyüğün dördüncüsüsün
1-Galatasaray
2-Fenerbahçe
3-Beşiktaş Kendini 4 büyükten biri sanan-Trabzonspor :D
4-Sivasspor
SANA KATILIYORUM KARDEŞŞ..BENCE DE TRABZON 4.BÜYÜK OLMAYI HAK ETMİYO..ORAYA BİZ LAİKİZ..ADAMLAR ŞAMPİYON OLMAYALI YILLAR OLMUŞ..NEYLEYİM BEN TAAAAAAAA DEDEMİN ZAMANINDAKİ ŞAMPYONLUĞU
altuntas58 03.10.2008, 08:31 Biz yiğidolara cifte bayram yaşattığı için Sivassporumuzu cani gönülden kutluyorum 4 Eylül stadyumunda ligin 5'inci haftasının açılış karşılaşmasında Fenerbahçe ile karşılaşan Sivasspor bu karşılaşmadan alınan 3 puanın sevincini bizler doyasıya yaşanıyoruz bu sezon daha bir çok sevincler yaşayacağız sırada 3 şeytanların diğer 2 ayağı var GS ve BJK bu 2 büyütülmüşleride dize getireceğiz Sivassporun nasıl bir takım olduğunu anlayacaklardır
spainloco 03.10.2008, 09:12 Bülent hocam takımı nerden alıp nereye getirdinnn bu eser senin.. Allah senden razı olsun..
Bu sene kim tutar bizi bee.........
YigidoGenclik38 06.10.2008, 09:23 bizde mutluyuz hocam siz mutlu olunca
kerami58 06.10.2008, 09:24 walla helal olsun hocamm..............
|