Orijinalini görmek için tıklayınız : Ünsal:"Bu Adam Bunamış!" dedi...

SivasSpor.Com
01.10.2008, 08:15
http://www.sivasspor.com/images/stories/fikret.jpg

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, dün bir televizyon programında teknik direktörleri Bülent Uygun'u eleştiren spor yazarı Hıncal Uluç'a ateş püskürdü. Ünsal, "Bu adam bunamış" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 5'inci haftasında 4 Eylül Stadı'nda Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Sivasspor, Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Fenerbahçe'ye başarılar diledi. Fenerbahçe'ye Sivasspor yenilgisi sonrası yapılan eleştirileri yersiz bulan Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Cuma günü oynadığımız Fenerbahçe karşılaşması sonrası Fenerbahçe Kulübü'nün yerden yere vurulduğunu gördüm. Oysa Fenerbahçe'nin bugün hepimizin milli olarak gördüğü Şampiyonlar Ligi maçı var. Sivasspor Fenerbahçe karşılaşması eleştirilirken bugünkü karşılaşmayı kazanamayacağı yönünde ağır bir fikir birliği var. Ama şunu söyleyeyim, Fenerbahçe haketmediği yorumlara maruz kalıyor. Bu olay da biz kulüp yöneticilerini son derece üzüyor. Bu tip karşılaşmalarda hangi takımımız mücadele ederse etsin, bizim o takımı milli takımımız gibi tutmamız gerekiyor. Bu haftaki spor yorumcularının Fenerbahçe hakında yaptıkları yorumların hiçbirine katılmıyorum. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Sivasspor gibi diri bir takım ile maç yapmıştır. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesi Sivasspor ile bir karşılaşma yapması şanstır. Bugün Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i yenerek dini bayramamızı milli bayrama dönüştürecektir. Biz de bu zorlu karşılaşma öncesi Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz" diye konuştu.

FİKRET ÜNSAL BÜLENT UYGUN'U ELEŞTİREN HINCAL ULUÇ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Sivasspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 yenmesinin ardından yapılan eleştirileri değerlendiren Ünsal, dün bir televizyon programında teknik direktörleri Bülent Uygun'u eleştiren Hıncal Uluç'a ateş püskürdü. Fikret Ünsal, "Dün izlediğim bir televizyon programında hocamızın eleştirilmesi beni çok üzdü. Bizim hocamız 2006-2007 sezonunun 12'nci haftasında göreve geldi. Hocamız göreve geldiği zaman takımımız 12 puan ile 17'nci sıradaydı. Hocamız bu takımı oradan alıp, lig sonunda 7'nci olarak ligi tamamlattı. O yıl herkes Sivasspor'a kesin düştü gözüyle bakıyordu. Geçen yıl ise şampiyonluğu son anda kaçırdık. Bu kadar başarılara imza atmış bir hocanın yerden yere vurulmasına çok şaşırdım. Bu eleştiriyi yapan ise Hıncal Uluç beyefendiyidi. Hocamızı hiç haketmediği bir şekilde eleştirdi. Ben ona bir tek kelime ile cevap vereceğim sadece, 'Bunamış'" ifadesini kullandı.

"BÜLENT UYGUN SİVASSPOR'DAN BİR YERE GİDEMEZ"

Gazetelerde çıkan 'Bülent Uygun Fenerbahçe'ye gidiyor' söylentilerine ise Ünsal, "Çıkan bu haberlerin hepsi dedikodudur. Luis Aragones'in sezon bitene kadar Fenerbahçe'nin başında kalacağını düşünüyorum. Sezon bittiği zamanki başarısına bakarlar ve ona göre bir değerlendirme yaparlar. Biz hocamız ile 4 yıl daha devam etmek istiyoruz" dedi.

"ARTIK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Bu yılki çıtalarının yükseldiğini ifade eden Fikret Ünsal, "Bizim çıtamız yükseldiği için mecburen yukarılara oynamak zorundayız. Sivasspor'un bu yılki hedefi ilk 4'ün arasında olmaktır. Bizim bu yılki hedefimiz elbete şampiyonluktur. Ama ilerisini zaman gösterecek. Gayet güzel gidiyoruz. Bizim 3 büyüklere olan şansızlığımızı kırmamız gerekiyordu. Bunun ilkini de başardık. Şimdiki hedefimiz kendi sahamızda Beşiktaş ve Galatasaray'ı da yenmek. Çünkü bize büyük takım demeleri için bunu yapmak zorudayız" şeklinde konuştu.

SİVASSPOR BAŞKANI OTYAKMAZ : "AĞZIMIZLA KUŞ TUTSAK BUNLARA YARANAMAYIZ"

Sivasspor'a yapılan eleştirileri yersiz bulan Mecnun Otyakmaz ise şunları söyledi:

"Son 5 yıldır gözle görülen bir yükselişimiz var. Ama bazıları bunları görmek istemiyorlar. Bizler ağzımız ile kuş tutsak bunlara yaranamayız. Dürüst futbol otoritelerinin takdirini almış bir takımız. Ama hala bunlar bu olayı görmüyorlar. Yapacak bir şey yok, biz böyle devam edersek onlar da bizi takdir edecekler."

ademgoze
01.10.2008, 08:27
hıncal harbiden bunamış her keze sallıyor başalı takıma bile sallıyor ve hala program yapıyor anlamadım milli maç günü bile milli oyuncuların morelini bozeucak eleştiriler bile yapıyor

yerliturkuaz
01.10.2008, 08:31
Bu adamın Türk sporuna zarar vermesinden başka yaptığı birşey yok arkadaşalar...

Asıl suçlu onu oraya çıkaranlarda bence...

izmirliyigido
01.10.2008, 08:57
Bunda kızacak çok fazla da birşey yok. Çünkü, çalıştığı tv kanalı tarafından satın alınmış bir şahsiyeti sergilemektedir. Bu ve buna benzer haberci, yorumcu, gazeteci ve spor adamının bu kanallar tarafından para verilerek oraya-buraya sataşın, gündem yaratın, tepki çekin, dikkat çekin, kanalımızın adı duyulsun diye satın alındığı bilinen bir gerçektir artık.

Onun için çok fazla üzerinde durup, böyle ş.refsizlere prim vermeyelim.

.

PATRON
01.10.2008, 09:43
Hıncal Uluç Hocamız hakkında ne tür eleştirilerde bulunmuş acaba.Bunu nerden öğrenebiliriz?

Abdullah DuMaN
01.10.2008, 10:21
AĞZINA SAĞLIK GÜZEL DEMİŞ........................

maddoxx
01.10.2008, 10:23
bu hincal bunamayı asmış delirmiş abi bülent uygunu begenmiyorsaa o hooo kimseyi begenmez ama sampıyon oldugumda onun yüzünü görmek isterimm :D

arif1959
01.10.2008, 10:44
hıncaldan başka ne beklenirki arkadaşlar onun için herşey gasaray herkkesi etki altına alıcak herkesin moralini bozucak her tarafı karıştırıp gasarayı sampiyon yapıcak böyle düzenbaz bi adam

ibrahimovic7
01.10.2008, 10:59
iyi demiş valla az bile demiş.

altuntas58
01.10.2008, 11:11
Hani bir laf vardır!ya .. ürür kervan yürür gerisi yalakalıktan öteye gitmez Sivassporumuza ve yönetime başarılar dilerim

alisinan aslan
01.10.2008, 13:05
ya ben hıncala hiç şaşırmıyorum onu kanal kanal dolaştırıp yorum yaptıranlara yazıklar olsun memlekete başka yorum yapacak adamı kalmadı.her seferinde bu adamı çıkarıp doksan derece tes yorum yaptırıyorlar. siz bunları kale almayın.

yener_sahin
01.10.2008, 13:12
bu adam gitsin hülya avşarı kucağına alsın entellektüel takliti yapsın.gs tribününde öldürecekleri zor yırttı.bizi yorumcu katili yapmak isiyor heralde :D şaka bir yana kaale bile alınacak birisi değil...

cenk5821
01.10.2008, 13:27
bizim sırtımızdan reklam yapıo bunak................
buna bunakda demnezde BUNAKLARA HAKARET ETMİS OLURUZ

sivassporummm58
01.10.2008, 14:17
Sorun değil Fikret hocam yaw.Zaten bilen biliyor hangi hocanın başarılı olduğunu bu ligde.3-5 tane ne idüğü belirsiz kendini spor yazarı zanneden şahsiyetler bilmese ne olacak.Bizler emin adımlarla yolumuza devam edelim.Hocamızı da kendisi istemediği müddetçe göndermeye niyetimiz yok olmamalı da.Türkiye istikrarlı bir hocanın varlığını Sivasspor'la tanıyacak inşallah...

ozer10
01.10.2008, 15:44
ya bülent hocayla ömür boyu anlaşması yapamaz mıyız bunu düşünmek lazım diecem düşünmeye gerek yok

abdullah58
01.10.2008, 17:29
VALLAH HINCAL YINE NE YUMURTLAMIS BILMIYORUM
AMA FIKRET ABI BÖYLE ÖFKELENDIGINE GÖRE DEMEKKI CANIMIZI YAKACAK BIR LAF SÖYLEMIS
AGZINA SAGLIK FIKRET ABI
SENDE ONU UGUR DÜNDARIN HAKIMLIGINDE TARTISMAYA CAGIR
CANINA OKU TERBIYESIZ HERIFIN BAKALIM BIR DAHA ÖYLE GICIK-GICIK GÜLECEKMI

abdullah58
01.10.2008, 17:32
[QUOTE=ozer10;421281]ya bülent hocayla ömür boyu anlaşması yapamaz mıyız bunu düşünmek lazım diecem düşünmeye gerek yok

BIZ SIVASSPOR KÜLÜBÜYÜZ
AK SIGORTA DEGILIZKI
HAYAT SIGORTASIDA DEGILIZ
YAA BÜLENT HOCAYI FENERBAHCE ISTERSE NE YAPACAKSIN
BAKARSIN MECNUN BASKAN BASKANLIGI BIRAKIR
BÜLENT HOCAMDA DIYE BILIRKI BEN BURDA HAVAMI-NESEMI KAYIP ETTIM
HADI BANA CÜÜÜÜS-YANI EYVALLAH

XXCakir58
01.10.2008, 19:58
Helal olsun Fikret Ünsala, dediklerine aynen katiliyorum.
Paylasim icin sagol.

yigidomustafa58
01.10.2008, 21:37
Mecnun dayımın söylediği doğrudur bunlara yaranılmaz....

west07
01.10.2008, 21:48
hıncal mıs o kim takar o anca güzellik yarışmasında otursun dursun. cevap vermeye gerek bile yok ama sivasıda sahipsiz sanmasın...en buyuk sivasspor

karyola
01.10.2008, 21:55
artık bıktık bu dinazorlardan yeni isimler çıksın spor basınında.saçmalıyor.

ibrahim58-nl
01.10.2008, 22:53
cok dogru bi tespit... bu adam cidden bunamis biri

simyacı58
01.10.2008, 23:51
ben hıncalı dinlemem bile kendisi defilellerde gitsin mankenlerle ilgilensin boynundaki fulardan da anlaşıldığı gibi o vatandaşın futbolla ilgisi olamaz biz sivassporumuzu çok seviyoruz biz bu takımın 3. lig deki maçlarını bile 15 bin kişi ile izlerdik

atamtürk
02.10.2008, 05:06
kıskananlar çatlasın hocamız hem teknolojiyi hemde futbolcuyu hemde sahada futbolu güzel okuyor hıncal gibilerin tirilyonluk dedelerine otuz basar
onun gibiler kafa bulandırmaktan başka birşey bilmez
hocamızı ançak milli takıma göndeririz başka yer asla.

FurkaN
02.10.2008, 09:51
Hıncal Uluç kendince her zaman farklı olma sevdasında ama futbolu çok iyi bildiğini söyleyemeyiz...

EyüphanAydın
02.10.2008, 14:04
En iyisini demiş.Böyle köşe yazarları böyle dilden anlar.

Eyvaz94
02.10.2008, 14:15
HHHaa ne guzel ddemis yaw....az bile demis bence .helal

TracyMcGrady58
02.10.2008, 16:33
Zaten tuhaf adam yaw. Ugrasmaya degmez. Fikret Ünsal cok iyi bir cevap vermis ama

kızılova
02.10.2008, 22:16
hıncal ulucu boykot etmek en güzeli yazılarını okumayın programını seyretmeyin.
kendi kendisine ne yapıyorsa yapsın
haksızlık yapıyorsa çok yakında ortaya çıkar
sivasspora başarılar dilerim.

YuNuSPaSa58
03.10.2008, 12:44
Zaten Kazım Kanat'ı da Bu götürdü :D:D Adam Kahrından öLdü zaatüreden değil:D

ozer18
03.10.2008, 12:47
Sivassporu UEFA da Yarı final oynamasını istiyorum

karadavut58
03.10.2008, 21:16
SLM bizde bir ata sozu var sanirim herkes biliyordur IT URUR SIVASSPOR SAMPIYONLUGA YURUR hihhhhi boylemiydi arkadaslar takmayin bir gun gelecek bizi konusmak icin ozel programlar yapacaklar ins

eylül yağmuru
06.10.2008, 15:44
pardon da o adam zaten bunaktı...

metincetin58
07.10.2008, 12:05
başkan herşeyi çok açık bi şekilde sölemiş

memet24
07.10.2008, 13:22
o adama doktorlar da............... demiş.............

MustafaParlak
07.10.2008, 13:56
Eleştirilerin İyiside Kötüsüde bize güç katar YİGİDOLAR...!

Bu yalakalara vemreyeceksin haber yerel gazetelerden takip edeceksin olacak bitecek

kerami58
07.10.2008, 18:13
ünsal abimiz öyle demişse öyledir bunamıştır gerçekten:)

memet24
07.10.2008, 20:33
adam napsın medyada kalmak için ne yapacanı şaşıyorrrrr............