Orijinalini görmek için tıklayınız : HAKSIZ ALINAN UEFA BÖYLE OLUR
Abdullah DuMaN 02.10.2008, 22:38 Beşiktaş, İnönü'de 1-0 yendiği Metalist Kharkiv karşısında, Ukrayna'daki rövanşta hezimete uğradı. UEFA Kupası 1. turunda rakibine 4-1 yenilen Siyah-Beyazlı ekip, Avrupa defterini kapadı.
Kadroda değşiklikler
UEFA Kupası 1. tur rövanşında Ukrayna’nın Metalisk Kharkiv takımıyla karşılaşan Beşiktaş’ta savunmada son lig maçına göre 3 değişiklik oldu. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Sivok’un yanı sıra İstanbul’daki son idmanda sakatlanan kaleci Rüştü’yü kadroya almazken, kalede Hakan, savunmanın ortasında ise Gökhan Zan ile Zapotocny görev aldı. Tello’yu orta sahanın solunda oynatan genç teknik adam, İbrahim Üzülmez’i yedeğe çekip bu sezon sadece Metalisk Kharkiv ile yapılan maçta ilk 11’de forma giyen Seriç’e sol bekte yer verdi. Metalist Kharkiv karşısında Serdar Kurtuluş, Cisse ile birlikte ön liberoda oynarken, Bobo da tek forvet olarak siyah-beyazlı takımın gol umudu oldu.
İnceman da yok
Beşiktaş’ın Metalist Kharkiv ile yaptığı maçta sakatlıkları bulunan Rüştü ve Sivok’un yanı sıra dünkü idmanda sakatlanan Uğur da kadroda yer almadı. Ertuğrul Sağlam, Rüştü’nün yokluğunda yedek kaleci olarak Korcan Çelikay’ı, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Nobre, Aydın, son maçlarda kadroya giremeyen Ali Tandoğan ve son 3 maçta ilk 11’de oynayan Nobre ile Tuna Üzümcü’yü yedek soyundurdu. Ukrayna’ya 23 kişilik kadroyla gelen Beşiktaş’ta sakat Rüştü, Sivok ve Uğur’un yanı sıra Ekrem Dağ, Batuhan Karadeniz kadroda yer almadı.
Stat doldu
Maçın oynandığı 42 bin kişilik Metalist Stadı dolmadı. Stadın bir bölümü boş kalırken, karşılaşmayı 25 bin kadar taraftar izledi. Ayrıca siyah-beyazlı takımı bugünkü zorlu maçta 500’e yakın taraftar yalnız bırakmadı ve statta takımlarına destek verdi.
merkez_emre 02.10.2008, 22:40 valla apo sen acmasan ben acıcakdım...
cok gusel oldu alma mazlum ahını cıkar aheste aheste demişler..
liverpooldan "8" metal den "4" yiyip geldiler cok guzel oldu :D
karadavut58 02.10.2008, 22:43 evet dunya kucuk yuvarlandi bugune geldi hani vestermanisa ya 10 dakikada 4 gol atan bular deyilmiydi eh o bir oyundu amma bu bir gercek elvada uefa gecmis olsun bjk gerci bizdeki takimlar hep bunu yapiyorlar
Abdullah DuMaN 02.10.2008, 22:46 BELKİ BİZDE 1. TURDA ELENECEKTİK AMA SONUÇTA UEFA DA OYNAYACAKTIK HERŞEYİN BEDELİ VAR
karahisarli 02.10.2008, 22:52 demekki biz gitseydik böyle bir takimdan böyle bir skorla dönmezdik birde büyük oldugunu saniyorlar avaraja razi oldular biz daha büyügüz belki simdi anlamislardir.
titizyiğido 02.10.2008, 22:53 genelde türk takımlarının başarısız olmasına üzülürüm ama bu sefer gerçekten üzülmedim hakettiler
SenSetik 02.10.2008, 22:55 4taş oynamayı bilen var mı ?!?! :)
hani şu eskiden oynardıkya..
"sağlam" 4taşçılar varmış ta memlekette haberimiz yohmuş... ehu :)
içim içime sığmıyor desem yalan olur o derece sevinçliyim yani:))
geçen sezon sivas gs maçını kahvehanede seyrederken tuttukları takımı büyük sanan küçük insanlar aynen şöyle demişlerdi bana: sivas şampiyon olsa sanki gidip türk milletini temsil edecek kadar büyük takımmıki?
büyüklük allaha mahsus...
belki 100 yıllık geçmişimiz yok ama onurumuz var yüreğimiz var ee zamanla tecrübemizde olacak... bekleyin de görün...
görüyoruz ki her fırsatta saman altından su yürütenler sivasa karşı oyun yapanlar yukarıda allah var ve allahın sopası yok :))
bu arada duydunuzmu çarşı metalci olmuş:))
siz gidip 5taş oynayın:)))
adamlar 5. golü atamadı ama 5taş attı 4 + 1 = 5 ( beş )
:))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))
SenSetik 02.10.2008, 22:58 bişeyi yazmayı unuttum...
ülkemizde spordan anladığını iddaa eden ve "canım sivas gitseydi zaten avaraj takımı olurdu" diyenler Türk takımlarının haline bir baksın...
soruyorum size bunların ülke futbolu adına avrupada yapabildiklerinin hangisini Sivasspor başaramaz??? ben inanıyorum ki ne beşiktaşın rakibinide fenerin veya galatasarayın rakibinide biz rahatlıkla yenebilirdik...
kızılova 02.10.2008, 23:00 beşiktaş adına üzüldüm.
sivasın hakkı yenmişti.
hak yerini buldu.
sivasspora başarılar dilerim.
ben metal çalarım çarşı 5 taş oynasın:):):):):)
hadi yandan yandan ohh ohh:):):)
kızılova 02.10.2008, 23:08 sıra fenerbahçeye geldi.haksizlık yapıp trabzona yenilen ve sivası 4. yapan fener de hak ettiğini bulacak fener grubunda 4. olup elenecek hak yerini bulacak.
İnşallah Kayseri tur atlar.
sivasspora başarılar dilerim
braga ile aynı gruba düşmelerini bekliyordum ama olmadı soluğu yyetmedi eziktaşın...
Sivas köy takımına yenildi diyenler ilacınızı önce kendi başınıza sürün...
Bu köprüden daha çooook sular geçer görüşmek üzere..
RECEP_YÜKSEL 02.10.2008, 23:14 Evet SİVASSPORUMA yapılan haksızlık bi şekilde karşılığını gördü
ama içimdeki TÜRK'LÜK sevgisi üzülüyor
neden ülke puanı olarak fazla puan almayalım
olmuyor olmuyor olmuyor
HELAL OLMAYAN ALIN TERİ OLMAYAN HERŞEY BİYREDN ÇIKAR
MUHAKAK
Yildizelili58 02.10.2008, 23:15 yenseydi sevinirdim türk diye ancak " ALMAZ MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE"
üzülmedim acikcasi yazik oldu saglama
ders olsun masa basindaki densizlere!!!!!!
metincetin58 02.10.2008, 23:16 başlık süper olmuş.............
ne güzel oldu-- sivasın ne işi var uefada dıyen bjk lıler-- ne oldu-- köy takımından 4 tane yediniz ayıo be ayıp.. utanın.. yazıklar olsun.... sevindim vallahi.. sivası küçük görenlerin hali budur işte...
sivalı uGuR 02.10.2008, 23:27 helal olsun allah çıkartır böle adamlar bragayı beğenmediler onkların oynadığı takım ben daha yeni duydum ismini valla siz karar verin işte
yener_sahin 02.10.2008, 23:43 adamlar dünya rekorunu liverpoldan az kaldı alacaklardı :D bir bestede şimdi gelir Sivasın hakkını yedikden sonra hamile kaldı "aldırma kartal aldırmaydı" :D çocuk bu sefer "doğacak aldır kartal aldır" olacak :D
edebiyatisyen 02.10.2008, 23:44 Bence çok saçma bir düşünce.Biz kime haksızlık ettikte elendik ki?
sekiztaşcılar konuşun uleen nerdesiniz yine dörtlediler yaaaaaaaaa sivası küçük görmenin cezası bunlar gümbür gümbür geliyor geliyor yiğidolar geliyor
yener_sahin 02.10.2008, 23:46 Bence çok saçma bir düşünce.Biz kime haksızlık ettikte elendik ki?
heralde biraz fransız kaldın konulara.biz kimseye haksızlık etmedik haksızlığa uğradık.uefa ya doğrudan gitmek varken intertoto ya kaldık.neden bjk nin kayrılması yüzünden.neden tff öyle istedi diye.kapiş
edebiyatisyen 02.10.2008, 23:51 heralde biraz fransız kaldın konulara.biz kimseye haksızlık etmedik haksızlığa uğradık.uefa ya doğrudan gitmek varken intertoto ya kaldık.neden bjk nin kayrılması yüzünden.neden tff öyle istedi diye.kapiş
Hayır aslı sen benim dediğimi anlamamışsın.Tamam Sivasa çok büyük haksızlık yapıldı ama Sitenin yazmış oldugu mantıkla düşünecek olursak o zaamn biz birine haksızlık yaptık ve İntertotadan elendik gibi bir şey oluyor.Yani GS uefa kupasını aldıgında hiç kimseye haksızlık etmedilerde ondan mı aldılar?
XXCakir58 02.10.2008, 23:54 Haksiz olarak Uefaya gittikleri belli, ama yinede Besiktasin kazanmasini isterdim. Neden derseniz, hem takimlarimiz ilerleyecekti hemde Ülke puani almis olacakti. Böylece ilerde Avrupaya daha cok takimimiz giderdi, ama mahlesef Besiktas ile Kayserispor elendi.
edebiyatisyen ne diyorsun kardeşim sen lafı nasıl anlıyorsun uefayı alan kim? sekiztaş, nasıl? haksız, kimden? sivasspordan
KIZILCAN 02.10.2008, 23:58 Kayseri kadar olamadılar.Kayserispor en azından berabere kalarak Beşiktaş gibi rezil olmadı ve ülke puanına katkıda bulundu.
edebiyatisyen 03.10.2008, 00:04 edebiyatisyen ne diyorsun kardeşim sen lafı nasıl anlıyorsun uefayı alan kim? sekiztaş, nasıl? haksız, kimden? sivasspordan
Bak güzel arkadaşım ben anlatamıyorum sanırım.Tamam sivasa çok ama çok büyük bir haksızlık yapıldı yapılmadı demiyorum. Ama illaki 8taş ın yenilmesini buna bağlamanızın mantıksız oldugunu düşünüyorum.Bak kayseride elendi. O zaman kayseride haksızlık yaptı ondan elendi gibi saçma sapan bir şey oluyor.
HAKSIZ MIYIM?
konartr58 03.10.2008, 00:07 evet sivas igtse ne yapardı diyenlere beşiktaş en güzel cevabı sivas adına verdi.ne yapardı?en azından beşiktaşın yaptığını yapardı?daha kötüsü olmazdı.
bak kayseriye burada yenildi ama orada da paris sen jermene kafa tuttu.her kuşun eti aynı fırında pişmez dercesine...
yigido_ilhan58 03.10.2008, 00:09 alma sivasın ahını çıkar aheste aheste inadına sivasspor
YuNuSPaSa58 03.10.2008, 00:12 Yaw ßu MetaList Takımı az daha uğraşsaydı LiverpooL'a yetişetecekti:D:D
edebiyatisyen 03.10.2008, 00:25 maçın golleri burada:
http://www.goalsarena.com/video/metalist-kharkiv-4-1-besiktas-highlights_en.html
cücü baba 03.10.2008, 00:36 istanbul takımları beni ilgilendirmiyor zaten futbol olarak edirneden ötede zavallı haldeler asıl kayseriye üzüldüm yazık oldu PSG ye karşı ezilmediler hatta maçı kazanacak pozisyonlarıda buldular ama atamadılar ben maçın tamamını seyrettim oynadıkları futbolla övündüm hatta trübünlerdeki türk seyrcilerde burdaki ilk maçı saymazsak çok mutlu oldular ve avrupanın göbeğinde pariste TÜRKİYE,TÜRKİYE diye stadyumu susturdular.geçmiş olsun Kayserispor..
(evli evine köylü köyüne)alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
YAAA İŞTE ADAMI BÖYLE AVLARLAR..KARTAL MARTAL DİNLEMEZ UKRAYNAYA GÖMERLER.SİZ DUA EDİN 6-7 OLMADI..SİVASIMIN HAKKINI YEDİNİZ,SİZDEN BÖYLE ÇIKTI İŞTE..DAHA BETERİ OLSAYDI..İNŞALLAH BU SENE DE İLK 4 E GİREMZSİNİZ..
1)SİVASSPOR
2)SALATASARAY
3)ALEXBAHÇE
4)TRABZONHAMSİSİ
5)SEKİZTAŞ
:))
sivasın1uşağıbg 03.10.2008, 02:21 tamam haksız alınmıs olabilir elimizden alındı uefa ama yinede bir türk takımının kaybetmesine üzüldüm ama ne demişler alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste
davut174 03.10.2008, 02:24 valla allahın sopası yokki gelenden 4 gidenden 8 yerler böyle
BU SENE SİVASSPOR OLARA İLK 4 E GİRİP GİDECEZ UEFAYA BU KEZ KUPAYIDA ALICAZ
valla apo sen acmasan ben acıcakdım...
cok gusel oldu alma mazlum ahını cıkar aheste aheste demişler..
liverpooldan "8" metal den "4" yiyip geldiler cok guzel oldu :D
:mad: ya arkadaşım bi TÜRK takımı yeniliyo sen burda çok güzel oldu diyosun ayıp yakıştıramadım valla hemşerim.. (sanırım sende biraz fenerlilik ve fener zihniyeti var.)liverpoldan 8 yemeside seni hiç ilgilendirmediği gibi bu konuylada hiç alaksı yok..
Sivassporumuzun hakkı yenmedi demiyorum ama kardeşim oda bizim takımımız böyle ağır sözler hiçbir yiğidoya yakışmaz. hem sıralamayı federasyon belirledi bunda beşiktaşın ne suçu varki.
sekiztaşcılar konuşun uleen nerdesiniz yine dörtlediler yaaaaaaaaa sivası küçük görmenin cezası bunlar gümbür gümbür geliyor geliyor yiğidolar geliyor
:mad: SivasSpor'umuzu kimsenin küçümsediği filan yok kafadan atıp tutma.. (Bu ülkede herkes SivasSpor'a saygı duyuyor.)
*** ŞAMPİYON SİVASSPOR ***
altuntas58 03.10.2008, 09:51 Beşiktaş bu turu atlasaydı ülke puanımız yükselirdi aynı zamanda bir türk takımı olduğu için elenmelerine üzüldüm ancak Beşiktaştan bundan fazla bir beklentim yok İstanbulun büyütülmüşleri ülkemizde kabadayılığı kimseye bırakmıyorlar avrupada rezil oluyorlar sadece kendileri rezil olmuyor Türkiyeyide rezil ediyorlar milyon dolarlık....... topluluğu paranın her şey olmadığını anlayamıyorlar bizans oyunlarıyla ömürleri geciyor zavallıların
spainloco 03.10.2008, 10:08 hakannn arıkandaaa 8 liverpoldan 4 de Metalist den yiyerek forma numarası olan 84 e yakısanı yaptı :) Tebrikler Hakan :)
Mursallı yiğido 03.10.2008, 10:31 Beşiktaş'ın elenmesine hiç de üzülmedim.Manisa'ya 10 dakikada 4 gol atan takıma ne oldu? Sivas'ın hakkı yenmişti ve böylelikle de hak yerini buldu...
YASİN ÇONGAR 03.10.2008, 10:33 hak yerını buldu ve besıktas gruplara bıle kalamadan elendı
svs_çapkın_58 03.10.2008, 10:46 çok süper oldu bence çünkü sivasspor'umuzun hakkını yediler.
35fulya58 03.10.2008, 10:58 İlahi adalet bu olsa gerek. Önce Fener rezil oldu, şimdi de BeJeKe......
"Alma mazlumun ahını
Çıkar aheste aheste,
Ben ne yaptım,
Dersin sonra son nefeste."
izmirliyigido 03.10.2008, 11:00 Abi süper oldu süperrr....
.
izmirliyigido 03.10.2008, 11:07 Arkadaşlar size bir şey söyleyeceğim. Belki çoğunuz biliyorsunuz, ama bir kısmınızın haberi yoktur belki. ajansspor.com diye bir site var. Burada günlük spor olayları anında internete düşüyor. Ve her takımla ilgili haberler ve sonuçlar, her spor koluyla ilgili haberler burada anında okrlara iletiliyor.
Buraya üye olup, forumlara yaz yazılabiliyor. Ben üyeyim. Ama ne yazık ki, üye olan Sivasspor taraftarı o kadar az ki, SİVASSPOR ile ilgili bir haber çıktığı zaman başta Trabzonsporlular olmak üzere, Beşiktaşlılar, Eskişehirliler, Kocaelisporlular hemen karşı atağa geçiyorlar.
Burada sürekli yazan 4-5 arkadaşımla beraber bunlarla baş etmeye çelışıyoruz. Ve birde ne diyorlar biliyor musunuz? "Hani 7 milyon Sivas'lı var diyorsunuz, neredesiniz. Burada yazan sadece 7 kişi bile değilsiniz" diye dalga geçiyorlar.
Haydi bu siteyi hergün istila etmeye. Adresi www.ajansspor.com . Buraya nickinizle üye olun, hergün burada Sivasspor ile ilgili haberlere yorum yazalım ve kalabalık olduğumuzu ispat edelim. Biz vurduk mu ses çıkartırız.
HAydi, bekliyorum o sitede.
.
Besyo_cu 03.10.2008, 12:07 Arrupadakı maçlarımızda reng ayırt etmeksızın tüm takımlarımızı desteklerım gol attıgında sanki sivasspor atmış gibi sevinirim bu maçda hiç üzülmedım hak etmedi bjk orayı hak edilmeyen yerden de işte böyle gönderilirsin başka sözum yok
HaSiVasLıM58 03.10.2008, 12:09 O maç emin olun 10-0 biterdi yine Beşiktaş iyi yırttı adamlar darman duman etti sahada adeta Beşiktaş adı altında kurulmuş bir takım dahi yoktu resmen dalga geçtiler adeta tek kale oynadılar ben yenilmesine çok ama çok sevindim ''Sonuçta Bir Türk takımı hakkı ile gelseydi çok üzülürdüm ama alma zulumün ahını çıkar ahesta aheste iyi oldu gerçekten kutlarım Ukrayna ekibini helall olsun.....!
izmirliyigido 03.10.2008, 13:30 Arkadaşlar size bir şey söyleyeceğim. Belki çoğunuz biliyorsunuz, ama bir kısmınızın haberi yoktur belki. ajansspor.com diye bir site var. Burada günlük spor olayları anında internete düşüyor. Ve her takımla ilgili haberler ve sonuçlar, her spor koluyla ilgili haberler burada anında okrlara iletiliyor.
Buraya üye olup, forumlara yaz yazılabiliyor. Ben üyeyim. Ama ne yazık ki, üye olan Sivasspor taraftarı o kadar az ki, SİVASSPOR ile ilgili bir haber çıktığı zaman başta Trabzonsporlular olmak üzere, Beşiktaşlılar, Eskişehirliler, Kocaelisporlular hemen karşı atağa geçiyorlar.
Burada sürekli yazan 4-5 arkadaşımla beraber bunlarla baş etmeye çelışıyoruz. Ve birde ne diyorlar biliyor musunuz? "Hani 7 milyon Sivas'lı var diyorsunuz, neredesiniz. Burada yazan sadece 7 kişi bile değilsiniz" diye dalga geçiyorlar.
Haydi bu siteyi hergün istila etmeye. Adresi www.ajansspor.com . Buraya nickinizle üye olun, hergün burada Sivasspor ile ilgili haberlere yorum yazalım ve kalabalık olduğumuzu ispat edelim. Biz vurduk mu ses çıkartırız.
HAydi, bekliyorum o sitede.
.
Arkadaşlar bu siteye üye olmanızı bekliyorum. Yorumlarımızla Sivasspor'un da önemli bir taraftar kitlesi olduğunu gösterelim herkese.
.
kadir0911 03.10.2008, 14:04 Adalet Yerini Buldu...............!
Haram olsun size UEFA ya katılmak Helal olsun size o 4 gol afiyet olsun Herkese slmss
beter olun...her golde ayrı bir ferahlık çöktü üstüme..
yener_sahin 03.10.2008, 16:59 Haram olsun size UEFA ya katılmak Helal olsun size o 4 gol afiyet olsun Herkese slmss
sizde dün direkten döndünüz az kaldı berabere bitiriyordunuz.gerçi sen sivaslımıydın ben karıştırıyorumda.hani avatar falan insan çelişkiye düşüyor.
_DeReBeYi_ 03.10.2008, 17:03 ALMA SiVASIN AHINI ...... AHESTE AHESTE :)))
Abdullah DuMaN 03.10.2008, 17:04 sizde dün direkten döndünüz az kaldı berabere bitiriyordunuz.gerçi sen sivaslımıydın ben karıştırıyorumda.hani avatar falan insan çelişkiye düşüyor.
ÖNCE HAKAN ŞÜKÜRDÜ BEN HAKAN HAYRANIYIM DEDİ EYVALLAH DEDİK AMA ÜMİT DE GELİNCE BENDE ÇELİŞKİYE DÜŞTÜM ŞAHSEN
tanju_58 03.10.2008, 17:08 BU TAKIMLAR YÜZÜNDEN ÜLKE FUTBOLU DİBE VURUYOR.ADAMLARDAKİ RAHATLIĞA BAK KARDEŞİM.GİTMİŞ UKRAYNA TAKIMINDAN FARK YEMİŞ HAYAT DEVAM EDİYOR DİYOR.TAMAM HAYAT DEVAM EDİYOR AMA TÜRK FUTBOLUNU DİBE SÜRÜKLÜYORSUNUZ.DAHA İLKDEFA AVRUPAYA ÇIKMIŞ SİVASIMA ELENDİ DİYE SÖYLEMEDİKLERİ KALMADI.BİZ TECRÜBESİZLİKTEN ELENDİK.BJK'NİN ÖYLE DEMEYE HAKKI BİLE YOKTUR...
BU ARADA KARDEŞ ŞEHİR KAYSERİYİ TEBRİK EDİYORUM.PARİSTEN PUAN ALDIKLARI İÇİN...
_DeReBeYi_ 03.10.2008, 17:11 :mad: ya arkadaşım bi TÜRK takımı yeniliyo sen burda çok güzel oldu diyosun ayıp yakıştıramadım valla hemşerim.. (sanırım sende biraz fenerlilik ve fener zihniyeti var.)liverpoldan 8 yemeside seni hiç ilgilendirmediği gibi bu konuylada hiç alaksı yok..
Sivassporumuzun hakkı yenmedi demiyorum ama kardeşim oda bizim takımımız böyle ağır sözler hiçbir yiğidoya yakışmaz. hem sıralamayı federasyon belirledi bunda beşiktaşın ne suçu varki.
iyi oldu iyi oldu hemde cok guzel oldu hatta super oldu bu sitede kimse gelipte buraya istanbul takimini savunmasin ben cogu sitelerde yorumlari takip ediyorum bursa macindaki 3 puan olayinda hepsi arkamizdan teneke caliyordu basta ts ve bjk olmak uzere o yuzden bunlara cok guzel oluyor hemde cok karsi takima cok kizdim cok gol kacirdilar :)) en az 8 ligi vardi :))
mysuskunx 03.10.2008, 17:27 Allahın Spoası Yokki Vursun ama Hak Yersen Böyle Olur İşte ....:D
Şu bjk avrupa'daki turnavalara ikide bir katılıp durmasa. Türk futbolunu rezil ediyorlar. Bu istanbul takımlarının ne mal olduğu en geç avrupa'da ortaya çıkıyor.
bizi eleyen braga bile gruplara kalmış rakibimiz zormuş
tanju_58 03.10.2008, 17:56 bizi eleyen braga bile gruplara kalmış rakibimiz zormuş
braga kötü takım değilki.portekizin köklü 4 kulübünden biri.ona rağmen maçları kendi (kaleci)hatalarımızdan kaybettik.bjk'yi eleyenden güçlü olduğu kesin...
braga kötü takım değilki.portekizin köklü 4 kulübünden biri.ona rağmen maçları kendi (kaleci)hatalarımızdan kaybettik.bjk'yi eleyenden güçlü olduğu kesin...
acaba şimdi takımımız forma girdi bence şimdi oynasak yenerdik onları :) tabi iş işten geçti
:mad: ya arkadaşım bi TÜRK takımı yeniliyo sen burda çok güzel oldu diyosun ayıp yakıştıramadım valla hemşerim.. (sanırım sende biraz fenerlilik ve fener zihniyeti var.)liverpoldan 8 yemeside seni hiç ilgilendirmediği gibi bu konuylada hiç alaksı yok..
BAK KARDEŞ MİLLETE LAF YETİŞTİRİYON AMA ASIL SEN BJK LİSİN GALİBA..BJK Yİ SAVUNDUĞUN KADAR SİVASI SAVUNSAYDIN ŞİMDİ KİMSE SİVASIN TARAFTARI İÇİN ÇEKİRDEKÇİ GİBİ BASİT SÖZLER SARF EDEMİCEKTİ.BİRAZ TAKIMINIZA SAHİP ÇIKIN ARTIK..YETER!!!
en guzeli ; 8jk ,, 4jk yakismiyo 8jk daha guzel ve hep oyle kalsin..
ve tek!:P
8 ; B ye benziyor demi arkadaslar,,ne garip..
BAK KARDEŞ MİLLETE LAF YETİŞTİRİYON AMA ASIL SEN BJK LİSİN GALİBA..BJK Yİ SAVUNDUĞUN KADAR SİVASI SAVUNSAYDIN ŞİMDİ KİMSE SİVASIN TARAFTARI İÇİN ÇEKİRDEKÇİ GİBİ BASİT SÖZLER SARF EDEMİCEKTİ.BİRAZ TAKIMINIZA SAHİP ÇIKIN ARTIK..YETER!!!
o arkadas gordugun gibi 8jk li ,, ugrasmaya deymez.,.
kuyruk acisi..
aciyalim garibana..
gecen sene CL buyuk turnuvada 8 ; Uefa Biraz daha Kucuk Oldugundan 4 le yetindiler..
yerliturkuaz 03.10.2008, 21:36 Tabiki hakkımız yenildi fakat Avrupa arenasında bir Türk takımının bu kadar ağır bir yenilgi alıp elenmesi üzüntü verici keşke bu şekilde elenmeseydi keşke daha üst turlara çıkabilseydi...
millet bır tarafflarını yırtıyordu SİVASSPOR uefada ne yapacak ıyı oldu bjknın gıtmesı dıye SİVASSPOR ülke puanını dusurur dıyorlardı ne oldu.
medya ancak 3 ıstanbul takımı yenılır kotu oynadılar ıyı oynasalar daha farklı olurdu yazarlar karsıdakı takım ıyımı oynamıs kotumu oynamıs onu sorgulamazlar anca 3 ıstanbul takımı yener.NAH YENER TUM TÜRKLER DUN UTANCINDAN YERIN DIBINE GIRDI YAZIKLAR OLSUN BOYLE MEDYAYADA ONLARI DESTEKLEYENLEREDE...
alperen5841 03.10.2008, 21:52 VALLA NE ÜZÜLDÜM NEDE SEVİNDİM İNTERNETTE HAKKIMIZIN YENDİĞİNİ VUGULAYAN HABER ALTLARINDAKİ ÇARŞILIMI PAZARLIMI NEYSE ONLARIN YORUMLARI VARDI GÜYA SİVAS SPOR MAHALLE TAKIMINA YENİLMİŞ FALAN FİLAN GEÇEN SENE PORTOYU YENEN BAYERMÜNİHİ ELEYEN WERDER BREMENE KÖK SÖKTÜREN TAKIMA MAHHALLE TAKIMI DİYOLARDI.GEÇEN SENEKİ 8-0LIK LİWERPOOL HEZİMETİ BU SENE METALİST REZİLLİĞİ EWET BEŞİKTAŞ TARİHE GEÇTİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMI OLDU BU SENE KIL PAYI KAÇIRDI METALİST BİRAZ DAHA BASTIRSAYDI UEFA DADA EN ÇOK GOL YİYEN TAKIM OLACAKTI ARTIK SENEYE DİYORUM BU REZİLLERE. ŞİMDİ SORUYORUM BEŞİKTAŞLILARA HAKSIZ YERE ALDIĞINIZ BİZİM BAŞARIMIZA İNANMIYORDUNUZ SİZ BU REZİLLİĞİ NE YAPACAKSINIZ
Ey kurbanin olduqum yuce ALLAHim sen nelere kadirsin...
ZATEN BEN ŞAHSEN FENERE VE BEŞİKTAŞA KARŞI BİR KİN VARDI BU KUPA MÜCADELERİNDE İYİ OLUYOR...
YuNuSPaSa58 03.10.2008, 23:13 iyi oldu iyi oldu hemde cok guzel oldu hatta super oldu bu sitede kimse gelipte buraya istanbul takimini savunmasin ben cogu sitelerde yorumlari takip ediyorum bursa macindaki 3 puan olayinda hepsi arkamizdan teneke caliyordu basta ts ve bjk olmak uzere o yuzden bunlara cok guzel oluyor hemde cok karsi takima cok kizdim cok gol kacirdilar :)) en az 8 ligi vardi :))
Az daha uğraşsaydı değil 8, 10 ßiLe oLurdu:D:D
YuNuSPaSa58 03.10.2008, 23:14 en guzeli ; 8jk ,, 4jk yakismiyo 8jk daha guzel ve hep oyle kalsin..
ve tek!:P
8 ; B ye benziyor demi arkadaslar,,ne garip..
Hakkaten yaw:D Ne kadarda ßenziyo:D:D:D
özyiğido 03.10.2008, 23:41 şu işe bakınki bu sezon işbirlikçiler battı.şampiyon SİVASSPOR
TracyMcGrady58 03.10.2008, 23:49 Gecen sezon olanlardan Besiktasi suclu cikartmak yanlis olur. Sonucta 3'lü averaji cikaran federasyondu. Besiktas'in elenmesine sevindim diyemem. Sonucta gs olsun, fb olsun, bjk olsun ve kayserispor olsun. Hepsi ülkemiz icin oynuyor ve hepsi ülkemizi en iyi sekilde temsil etmeye calisiyor. Ne yazik ki simdi sadece 2 takimimiz kaldi. Insallah ikiside basarili olurlar ve yeterince kadar puanlari toplarlar ÜLKEmiz icin
İŞBİRLİKÇİLER BİRBİRLERİNE ŞİMDİ KIYAK GEÇSİNLER..SİVAS'TA GÜZEL BİR LAF VARDIR KIYAKÇILIĞN SONU AYAKÇILIKTIR TAM BUNLARA GÖRE.ŞİMDİ AYAĞA DÜŞTÜLER.:mad::mad::mad::mad:
subasi29 04.10.2008, 00:20 ALMA YIGIDO NUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE....
bjk nin yenileceğini biliyodum hatta iddaa bile oynadım rakibine verdim parasını bile alıp yedim:D
sekiztaşşşş nolcak.......................
ofozturk 04.10.2008, 00:42 şimdi bjk liler veya diğer takımlardan sivasımızı eleştirenler portekizin sıradan takımına yenildi diyorlar. ama o braga gruplara kaldı haberleri olsun. bizim 3 büyüklerden dediğimiz adamlar 4 yiyip eleniyor bizim elendiğimiz 4 atıp gruplara kalıyor.
artık bu sonuçta onlara kapak olsun.
subasi29 04.10.2008, 00:47 bjk nin yenileceğini biliyodum hatta iddaa bile oynadım rakibine verdim parasını bile alıp yedim:D
Huhahaah Gece gece beni guldurdun ula allahta seni guldursun ne diyeyim bende tahmin ettim yenilecigini ama burda iddaa vermedi..:D
subasi29 04.10.2008, 00:48 sekiztas+dort=oniki 8 4 12 Sekizbin dortyuz oniki yilina kadar garantili...
İSTANBUL TAKIMLARI BU DEVRAN BİR GÜN DÖNER DEMİŞTİK
NE OLDU ANADOLU TAKIMLARINA KARŞI ÜSTÜNLÜĞÜNÜZ BÜYÜK OLUYORDA AVRUPAYAMI KÜÇÜLÜYORSUNUZ
KALBİMDEKİ TÜRKLÜK SEVGİSİ OLMASA BETER OLUN DİYECEĞİM AMA GÖNLÜM EL VERMİYOR
KeruLLu_17 04.10.2008, 02:07 İSTANBUL TAKIMLARI BU DEVRAN BİR GÜN DÖNER DEMİŞTİK
NE OLDU ANADOLU TAKIMLARINA KARŞI ÜSTÜNLÜĞÜNÜZ BÜYÜK OLUYORDA AVRUPAYAMI KÜÇÜLÜYORSUNUZ
KALBİMDEKİ TÜRKLÜK SEVGİSİ OLMASA BETER OLUN DİYECEĞİM AMA GÖNLÜM EL VERMİYOR
aL Bendende bi o Kadar ...
izmirliyigido 04.10.2008, 10:18 .
"Haksız yenilen lokmanın çıkışı zor olur" derler. Beşiktaş, şimdi bunu anlamıştır. Yalnız BeJeKe'mi, F.Bahçe'de Avrupa'da rezil oluyor. Siz haksız yere son dakika da 3'lü averaj olayı çıkartıp, "Sivas Avrupa'ya gitseydi averaj takımı olurdu" dermisiniz. Alın size averaj takımları, BeJeKe ve FeBe... Sırada GeSe var, merak etmeyin...
Sanırım BeJeKe'li kardeşlerimiz "Avrupa'da averaj takımı olursunuz" derken biz ne demek istediklerini anlamadığımız için "İşte böyle, bizim gibi 4 yerseniz averaj takımı olursunuz" diye gösterdiler.
Eeee, Allah'ın sopası yok ki, olsa bu kadar güzel olur.
.
FALÇATA 58 04.10.2008, 10:29 HAKANIN BÖYLE PERFORMANS GÖSTERECEĞİNDEN EMİNDİM
kerami58 04.10.2008, 10:46 ALLAHın sopası yok ki. 3 lü averajmış alsana 4-1lik hezimet....metalistmiş kim o takım daha yeni duydum ismini.:)
bakalım bu sene ne çevirecekler,ama her şeye rağmen biz gideceğiz avrupaya..
arkadaşlar çok yüklenmişsiniz ,evet bizim hakkımızı yediler ancak nede olsa bir Türk takımı sevinmek yanlış olur.bjk ya ben sevinmedim ancak üzülmedimde.burda tüm suçu bjk ya atmak biraz haksızlık olur suç tff da .bizim hakkımızı federasyon yedi haram olsun hepsine.inşallah bu yıl daha fazla başarı saglar ülke puanını biz arttırırız...
Abdullah DuMaN 04.10.2008, 11:10 BÜYÜK DERS OLUR ONLARA.................
üçyıldız58 04.10.2008, 11:36 sayın koca kafalıı yıldırım demirören oynadığın takım satılık vestel manisa değil maçı yöneten hakemlerdee satılık hakemler değill hele kanunsuz işlerini sümen altı yapacak satılmış federasyon hiç yokk orda herşey bileğinin hakkıyla alınırr.
nerde üç tane anadolu takımını yenerkenn bşk yi gökleree çıkarann medyaaa böylee türkiyede pofpoflan pofpoflan gönderinn sonraa boylarının ölçüsü alsınnn dönsünlerrr.bir sözümde sivas uefaya gitse ne olacak fark yer gelirr diyenlereee birazcık utanmalarııı varsaa utandılarmıı birr sözümdee sivasdaa beşiktaşıı destekleyenleree çanakk yalamayaa devammmedinnn
Beşiktaşda artık yıldırım demirören ve sinan enginin gitmesi lazım böyle insanlar oldugu sürece türk futbolun dan bi cacık olmaz
yusufener 04.10.2008, 11:49 keşke sivas orda olsaydı...beşiktaş rezil etti ülkemizi valla...adı sanı duyulmamış bi takım gelip beşiktaşı yeniyor,yenmesini bırakın 4 tane atıyor bi de...
tykinik58 04.10.2008, 11:55 SİVASSPOPR'UN HAKKINI MASA BAŞINDA YİYENLER SAHADA BİR BİR BEDELİNİ ÖDÜYORLAR. BEŞİKTAŞ'IN ELENMESİNE ÇOK AMA ÇOKKK SEVİNDİM. HEM DE BİR TÜRK TAKIMI ELEMİŞ KADAR SEVİNDİM. FENERBAHÇE'Yİ DE ZATEN BİR TÜRK TAKIMI ANLI, ŞANLI, ŞEREFLİ HALİS MULİS ANADOLU TAKIMI "YİĞİDOLAR"IN TAKIMI "SİVASSPOR YENEREK SAHA DA CEVABINI VERDİ. KİMSE BİZİMLE MASA BAŞINDA UĞRAŞMASIN SAHADA BÖYLE CEVABINI ALIR.
yusufener 04.10.2008, 12:01 neyse kardeş belki de hayırlısı böyledir...belki ueafa'ya biz gitseydik ligde bu sene böyle oynayamıyacaktık...Herşeyin hayırlısı kardeş ;)
YuNuSPaSa58 04.10.2008, 20:42 bjk nin yenileceğini biliyodum hatta iddaa bile oynadım rakibine verdim parasını bile alıp yedim:D
oLm ne açgözlü adamsın yaa.. İnsan ßirazda Kankasına Ayırmazmı o paradan:D:D:D:D
YuNuSPaSa58 04.10.2008, 20:45 neyse kardeş belki de hayırlısı böyledir...belki ueafa'ya biz gitseydik ligde bu sene böyle oynayamıyacaktık...Herşeyin hayırlısı kardeş ;)
Herşeyin HayırLısıda.. Nerden ßiLiyorsun ßizim ßu futßoLu oynamayacağımız.. Ne yani Her Avrupaya qiden Takım (8jk gibi)kötü oynacak diye ßişeymi war..
YuNuSPaSa58 04.10.2008, 20:46 Beşiktaşda artık yıldırım demirören ve sinan enginin gitmesi lazım böyle insanlar oldugu sürece türk futbolun dan bi cacık olmaz
Cacık oLmassa ßizde Su katıp ayran yaparız:D:DÇokmu zor sanki:D
|