Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçın Ardından
SivasSpor.Com 04.10.2008, 22:13 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg
Uygun"Hiçbir şey yapmazsanız, karşılığında hiçbir şey alamazsınız. İstemediğimiz bir yenilgiydi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Milli maç arasında eksiklerimizi gidereceğiz. 15 hafta sonra deplasmanda yenilmek kötüydü." dedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 2-0 yenildikleri Ankaraspor maçı sonrası futbol adına kendilerine yakışmayan bir oyun sergilediklerini kaydederek şunları söyledi:
"Hiçbir şey yapmazsanız, karşılığında hiçbir şey alamazsınız. İstemediğimiz bir yenilgiydi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Milli maç arasında eksiklerimizi gidereceğiz. 15 hafta sonra deplasmanda yenilmek kötüydü. Ankaraspor daha istekli ve canlıydı. Futbol adına hiçbir şey yapmadık, kazansaydık üzülürdüm."
- GÜÇLÜ BİR TAKIMI YENDİK -
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, güçlü bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, bekledikleri gibi bir rakiple karşılaştıklarını belirten Kocaman, "Geçen yıl son maça kadar şampiyonluğu kovaladılar. Bu yıl da hiç maç kaybetmediler ve Fenerbahçe'yi yenerek buraya geldiler. İlk 15 dakika böyle bir takımı karşımızda gördük" dedi.
Karşılaşmada daha sonra kontrolü ele almaya başladıklarını belirten Aykut Kocaman, "Topu kolay kazanan ve hızlı oyuna sokan oyuncularımız var. İkinci yarıyı da aynı tempoyla götürdük. Güçlü bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Bu oyunu sürdürme konusunda ısrarlı olmalıyız" diye konuştu.
metincetin58 04.10.2008, 22:13 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 2-0 yenildikleri Ankaraspor maçı sonrası futbol adına kendilerine yakışmayan bir oyun sergilediklerini kaydederek şunları söyledi:
''Hiçbir şey yapmazsanız, karşılığında hiçbir şey alamazsınız. İstemediğimiz bir yenilgiydi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Milli maç arasında eksiklerimizi gidereceğiz. 15 hafta sonra deplasmanda yenilmek kötüydü. Ankaraspor daha istekli ve canlıydı. Futbol adına hiçbir şey yapmadık, kazansaydık üzülürdüm.''
:confused::confused::confused:
................."GÜÇLÜ BİR TAKIMI YENDİK"...................
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, güçlü bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, bekledikleri gibi bir rakiple karşılaştıklarını belirten Kocaman, ''Geçen yıl son maça kadar şampiyonluğu kovaladılar. Bu yıl da hiç maç kaybetmediler ve Fenerbahçe'yi yenerek buraya geldiler. İlk 15 dakika böyle bir takımı karşımızda gördük'' dedi.
Karşılaşmada daha sonra kontrolü ele almaya başladıklarını belirten Aykut Kocaman, ''Topu kolay kazanan ve hızlı oyuna sokan oyuncularımız var. İkinci yarıyı da aynı tempoyla götürdük. Güçlü bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Bu oyunu sürdürme konusunda ısrarlı olmalıyız'' diye konuştu
titizyiğido 04.10.2008, 22:16 kazansaydık üzülürdüm lafı mbiraz abartılı olmuş bence kazansaydık herkes gibi hocamızda çok sevinirdi
Buyuk takimin hocasi nasilda hemen biliniyor..Yoksa diqerleri gibi maci yenilip soyluyor ki,kirmizi kart gordu oyuncu,hakem hata yapdi,penalti vermedi..Helal olsun..Yenildiksede Onumuze bakmaliyiz artik.
yigido_sampiyon 04.10.2008, 22:19 bencede hak eden haraf ankaraspordu...adamlar oynadı 3 puanı aldı...
metincetin58 04.10.2008, 22:24 kazansaydık üzülürdüm lafı mbiraz abartılı olmuş bence kazansaydık herkes gibi hocamızda çok sevinirdi
sana katılıyorum abi bencede abrtılı bi açıklama olmuş
cenk5821 04.10.2008, 22:28 abartilimi allah askina hic bisey yapamadıkki bilica nin sutu disinda 15dk ve ikinci yarnn basi kanfory kirmizi yiyince mactan koptk bulent hocamiz forvete takviye yapinca defanstan adam alip kanforyde kirmizi yiyince defans coktu insallah telefi edicezzz
türbüüleeent çok konuşma sadece işini yap.Geçen haftada fenere dinamo kiev maçı için taktik veriyor sananeee yaww işine baksana sen:mad:
İlk yarı 0-0 biten bir maçtı ikinci yarı bazı şeyleri tespit ederek oynayan takımdık. hatta maglupken bile çevirme gibi imkanımız oluyordu. Peki neden ikinci yarıya degişik taktik yaparak başlamadı hocamız.? Takım yorgunmuydu moralimi bozuktu yooo ( sadece bir hafta önceki galibetin havasımı yetti bize antreman yapılmamış tam olarak ?) neyse ankaraya karşı alırız hep diyorum ama yanılıyorum. Çünkü diger rahat galip geldigimiz takımların aldıgını görünce geçen sezon bu sezon nispeten hep alırız diye düşünüyorum. Ankaraya karşı evlerinde tutmuyor şimdilik umarım şeytanın bacagını kıracagız birgün. Ankara iyi oynamış bugün istemişler almışlar. Bazı yenilgiler biraz düşündürür takımı ona göre eskigini örter. Futbol bu ama takımımızdan gurur duyuyorum başarılarını diliyorum..
F&YİĞİDO&B 04.10.2008, 22:30 Bülent hocada artık, diğer takım taraftarlarına sempatik görüneyim diye bize antipatik görünmeye başladı !!!
Kötü oynarkende kazanmak büyük takımların hüviyetindendir..
titizyiğido 04.10.2008, 22:31 abartilimi allah askina hic bisey yapamadıkki bilica nin sutu disinda 15dk ve ikinci yarnn basi kanfory kirmizi yiyince mactan koptk bulent hocamiz forvete takviye yapinca defanstan adam alip kanforyde kirmizi yiyince defans coktu insallah telefi edicezzz
aslanım futbolun en güzel yanı kötü oynarken kazanmaktır kayıp vermemektir bide bu açıdan düşün
metincetin58 04.10.2008, 22:34 türbüüleeent çok konuşma sadece işini yap.Geçen haftada fenere dinamo kiev maçı için taktik veriyor sananeee yaww işine baksana sen:mad:
türbülent çok çirkin bi yakıştırma olmuş arkadaşım yakışmadı be
maksadını aşan birşey söylemiş hoca herhalde...
GeNÇLiK_58 04.10.2008, 22:38 ankarasporu kutluyorum tebrık edıyorum tek kale oynadılar.
1967_DERNEK_MUSTAFA 04.10.2008, 22:38 futbolda yenmekte var yenilmekte ankara yendi tebrik ediyorum aykut kocaman hocamada başrılar diliyorum değer verdiğim bir hoca aykut kocaman
Neyse yigidolar geçti gitti milli maç var önümüzde sonraki haftaya Allahın izniyle evimizdeyiz. Ankaragücü ile karşılacagız. Sivasspor bir maç verdi diye milletin çekemedigi gibi hemen karamsar olmuyalım. Genelde iyi oynuyoruz dahada ileriye gidecektir olgunlaşıcaktır kadromuz hocamız vs vs. Biz logomuzu kangalın resimi yapsaydık nasıl olurdu güç simgesi gibi hemde kendi memleketimizin simgesi olarak ?
türbülent çok çirkin bi yakıştırma olmuş arkadaşım yakışmadı be
Ben yapmadım bu yakıştırmayı hafta içi bütün sitelerde yer aldı. Şimdi sıra dalga geçmelerinde. Hatta başladılar bütün sitelerde neoldu programlar işe yaramadı mı diyor herkes. Bir insan ağzından çıkan lafın sonra başına neler getireceğini bilmeli.
Geçen sene herkes seviyordu Bülent hocayı şimdi bütün anadolu nefret ediyor neden acaba?
subasi29 04.10.2008, 22:50 kazanipta uzuulmek sevincin gostergesidir ben hem kazanacagim hemde kahrmdan olecegim varmi boyle yagma deplasmanda kazanmak hemde vay be uzuleegine oyuun oynat takima dort gun yatmakla bu is olmaz
metincetin58 04.10.2008, 22:55 Ben yapmadım bu yakıştırmayı hafta içi bütün sitelerde yer aldı. Şimdi sıra dalga geçmelerinde. Hatta başladılar bütün sitelerde neoldu programlar işe yaramadı mı diyor herkes. Bir insan ağzından çıkan lafın sonra başına neler getireceğini bilmeli.
Geçen sene herkes seviyordu Bülent hocayı şimdi bütün anadolu nefret ediyor neden acaba?
o yakıştırmayı yaptıklarını görmedim haklısın kardeşim söylediklerinin hepsinde haklısın
PETKOVİÇ'İ GEÇEN YAZ İNTERTOTODAN BERİ YEDİGİ GOL SAYILARININ ÇOKLUGU DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ.. KALECİMİZİN REAKSİYONLARIMI ZAYIFLADI ?
metincetin58 04.10.2008, 23:01 PETKOVİÇ'İ GEÇEN YAZ İNTERTOTODAN BERİ YEDİGİ GOL SAYILARININ ÇOKLUGU DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ.. KALECİMİZİN REAKSİYONLARIMI ZAYIFLADI ?
evet bencede bi arış var en iyisi akın be boşversene yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
o yakıştırmayı yaptıklarını görmedim haklısın kardeşim söylediklerinin hepsinde haklısın
Tamam sinirliyim kabul ediyorum. hamsilerle antepin yendiği bir haftada yenilmek beni üzdü. Özellikle hamsilere kılım. Hangi sitede bu maçın haberi varsa hamsiler atlamış yorum yazmış ohh iyi oldu balon patladı sivas kümeye diye. Buna deli oluyorum. Bu halden bir an önce kurtulup trabznu geçmemiz lazım...
subasi29 04.10.2008, 23:03 evet petkovic konusmak lazim ben radyodan dinliyorum; spiker diyorki daha macin ilk yarisi ..sevgili seyirciler sivassporun kalecesi oyle yavas davraniyorki sanki sivasspor 3 0 onde ....(dha macin 15. dakikasi) macin 87.dakikasi yine spiker diyorki; petkovic ayni kararligini surduruyor sanki galipler ilginc...mac sonundada dikatinizi cektimi bilmem ankarasporlu mehmet calkir gol atmak istemiyordu sivassporlu petkovic oynamak istemiyordu bu ilginn noktayla sonluyoruz...lig radyo
evet bencede bi arış var en iyisi akın be boşversene yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
Yok be arkadaşım Akın geçen seneki fener maçında biletini kendisi kesti. Bence petkoviç iyi kaleci. Sylla atılmasa 2. golü yemezdik.
YuNuSPaSa58 04.10.2008, 23:04 Ya ßu ne iştir ArkadasLar.. ßiraz Kendinize qeLin yaa.. Ümit ediyorum Bu maçtan sonra belkide daha mağlubiyet almayacağız.. Hem Nağmağlup oLmanın zorluklarını ileriki haftalarda yaşardık.. ßiLo'yada Karışmayın.. O ßizim teknik Direktörümüz ßaşkasının deiL.. Unutmayın.. Hikmet Karaman veya ßaşka ßi teknik Direktör qeLseydide Kümemi düşseydik yani..
metincetin58 04.10.2008, 23:09 Yok be arkadaşım Akın geçen seneki fener maçında biletini kendisi kesti. Bence petkoviç iyi kaleci. Sylla atılmasa 2. golü yemezdik.
bi maç yüzündende bileti kesilmezki adamın bizi kurtardığı maçlar ne olacak
Bence sitem dolu mesajların çok olması iyi. Demek ki sivassporun şampiyon olabileceğine gerçekten inanıyoruz. Ben bu maça kadar sivasın şampiyonluğuna büyük ölçüde inanıyordum özellikle fener maçında sonra. Ama bu kötü oldu biraz. Neyse önümüze bakacağız artık. Bir sonraki maçı 4 eylül stadında izleyeceğim. İnşallah o maçla bir galibiyet serisi yakalarız.
bi maç yüzündende bileti kesilmezki adamın bizi kurtardığı maçlar ne olacak
Artık hangisi olursa olsun. İlk 3'e girelimde kim oynamış önemli değil.
arkadaşlar,sivasspor ankaraspora 2-0 mağlup oldu.her takım mağlup olabilir.ligin 6.haftasında ilk mağlubiyetimizi aldık ama bakıyorum da bazı felaket tellalları hemen karamsar tablo çizmeye başlamışlar.lig uzun bir maraton.0-0 iken bizim de direkten dönen topumuz oldu,o top girse maçı kazanacaktık belki de.bir mağlubiyet aldık diye hemen karamsdarlığa kapılmayalım.sivassporu sevmeyip fırsat kollayanlara da fırsat vermeyelim
ofozturk 04.10.2008, 23:14 türbüüleeent çok konuşma sadece işini yap.Geçen haftada fenere dinamo kiev maçı için taktik veriyor sananeee yaww işine baksana sen:mad:
ne o gardaş hocamızla alay eder gibi bi havaya girmişsin. kiev den falan bahsettiğine göre sanırım fenerlisin. acıyorum senin adına.
redelgae 04.10.2008, 23:14 ayıptır beyler ayıp.... klavyeniz zehir kusuyor... Biraz tahammül gösterin. Bir takım elbette yenilecek, puan da kaybedecek.
ankarasporu kutluyorum tebrık edıyorum tek kale oynadılar.
Ya tamam güzel oynadıda aynı oyunu beşiktaşa, galatasaraya gelince oynamıyor.
onlara gelince ezilip 4 - 5 yiyor ne şerefli mücadele var
nede yenilsekte mücadele edelim yenilelim deme var.
ama sivasa gelince şampiyon olacakmış gibi saldırıyor.
Kardeşim şu sivas'a yaptığını niye diğer takımlara yapmıyorsunuz.
Sivas'a gelince onurlu diğer taklımlara karşı onursuzmu oluyorsunuz.
beşiktaşa, galatasaraya gelince ezilip 5 yerler karşılarına anadolu takımı çıktımı aslan kesilirler.
metincetin58 04.10.2008, 23:21 Ya tamam güzel oynadıda aynı oyunu beşiktaşa, galatasaraya gelince oynamıyor.
onlara gelince ezilip 4 - 5 yiyor ne şerefli mücadele var
nede yenilsekte mücadele edelim yenilelim deme var.
ama sivasa gelince şampiyon olacakmış gibi saldırıyor.
Kardeşim şu sivas'a yaptığını niye diğer takımlara yapmıyorsunuz.
Sivas'a gelince onurlu diğer taklımlara karşı onursuzmu oluyorsunuz.
beşiktaşa, galatasaraya gelince ezilip 5 yerler karşılarına anadolu takımı çıktımı aslan kesilirler.
bi garezlerimi var acaba sivas a
Ulubatli58 04.10.2008, 23:24 ne ayibi ya ben bu takimi herseyden cook seviyorum seven kiskanir kiskaniyorum hataya tahamulum yokkkkkk
XXCakir58 04.10.2008, 23:25 maci izlemedigim icin mac hakkinda yorum yapamam, ama Hocamiz bisey söylüyorsa o dogrudur.
Ben yapmadım bu yakıştırmayı hafta içi bütün sitelerde yer aldı. Şimdi sıra dalga geçmelerinde. Hatta başladılar bütün sitelerde neoldu programlar işe yaramadı mı diyor herkes. Bir insan ağzından çıkan lafın sonra başına neler getireceğini bilmeli.
Arkadaşım futboldan hiç anlamadığın belli oluyor.
Fatih Terim'de avrupa kupası maçlarından önce hiç sevilmiyordu ama bi kaç maç kazanınca nasılda semptatik oluverdi.
Bülent hoca daha genç tabiki hataları olacak.
bilgisayar programları konusu büyük bi hataydı eminim kendide anlamıştır. ama gün gelir bülent uygun'da çok büyük hoca olur vede çok sevilir.
Hatalarından ders alarak kendini yetiştirecektir.
Bülent hocanın tek hatası bazen gerek olmadığı halde yorum yapması ama yolun başında olduğu için politik davranma konusundada eksikleri olabilir.
Sana önerim futbolu bu kadar ciddiye alıp amacının dışında yorumlamandır.
Futbol eğlencedir, kazanmakta var kaybetmekte.
fazla ciddiye alırsan eğlenceden çok sana acı veren bi takıntı olur.
Akın vardar süper kaleci nokta o kadar diyorum
XXCakir58 04.10.2008, 23:41 ne diyelim artik önümüze bakmamiz lazim, geriyi unutup kendimize gelmemiz sart.
bi garezlerimi var acaba sivas a
Sivas'a iyi oynaması tabiki iyi. takım tecrübe kazanır hemde futbolun kaliteside artar.
Ama Diğer takımlara gelincede baştan yatmasınlar.
onlarada aynı futbolu oynasınlarki Ligin kalitesi artsın.
büyüklerde anadoluya haftasonu tatili için değil futbol için gelsin.
serhatcan 05.10.2008, 00:17 hocamm,daha doğrusu bülen hoca. Kötü oynarkende kazanıyorsan büyük takımsın. bunu unutma.2. cisi yav geçen yıldan beri yırtınıyorum. allah aşkına sen demeç verme. eline yüzüne bulaştırıyorsun.
serhatcan 05.10.2008, 00:21 kazanipta uzuulmek sevincin gostergesidir ben hem kazanacagim hemde kahrmdan olecegim varmi boyle yagma deplasmanda kazanmak hemde vay be uzuleegine oyuun oynat takima dort gun yatmakla bu is olmaz
evet katrdeşim. 4 gün yat kalk maç al. yedirmezler. aykut hoca kurttur kurt. sen 4 gün yatıracağına antremanlara devam etseydin.
serhatcan 05.10.2008, 00:26 ayıptır beyler ayıp.... klavyeniz zehir kusuyor... Biraz tahammül gösterin. Bir takım elbette yenilecek, puan da kaybedecek.
kardeşşş. klavye yenilgiye zehir kusmuyor. sonu nereye varacağı bilinmeyen demeçlere,sivassporu sanki kendi yaratmış moduna giren teknik direktöre,sanki dünyanın en büyük antrenörüymüş gibi kasılan ve çevresine tepeden bakar hareketleri olan .......her defasında mantelite,bilgisayar,benim futbolcum v.s bu ne yaa. hiçmi o sahadaki futbolcuların emeği yok bu başarıda. ne yapıldıysa ben yaptım mantığından sıyrıl artık. bencillik canlıyı herzaman yalnız bırakmıştır umutma.
Önce herkes haber okumasını bilecek.Sen de bu kişilere dahilsin.
Hocamız 4 eylül stadında ve canlı yayınlanan maçlarda bu sistemi uygulayabildiklerini söyledi.İyi yazmak için,iyi okumak lazım.
TracyMcGrady58 05.10.2008, 00:28 Radyodaki spikerin dediklerine göre bakilirsa Sivassporumuz sahanin hakimiydi. Ama Ankaraspor golleri bulunca üstünede kirmizi kart gelince fazla bir varlik gösteremedik. Mac daha farklida bitebilirdi. Bu mactan derslerimizi cikartip artik önümüzdeki maca bakacaz
serhatcan 05.10.2008, 00:30 Önce herkes haber okumasını bilecek.Sen de bu kişilere dahilsin.
Hocamız 4 eylül stadında ve canlı yayınlanan maçlarda bu sistemi uygulayabildiklerini söyledi.İyi yazmak için,iyi okumak lazım.
kardeşş evet . herkes haberi net okumalı. ama herkesten önce sen net okumalısın. haberleri oku ondan sonra yorum ya.. demekki herkes yanlış okumuuş birtek sen doğru okumuşsun öylemi.
kardeşş evet . herkes haberi net okumalı. ama herkesten önce sen net okumalısın. haberleri oku ondan sonra yorum ya.. demekki herkes yanlış okumuuş birtek sen doğru okumuşsun öylemi.
evet aynen öyle birtek ben doğru okumuşsum..buyrun.
Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İlk yarısını 1-0 yenik kapadıkları Fenerbahçe maçının devre arasında bilgisayarlı analiz sistemini başarıyla uyguladıklarını anlatan Uygun, bu sistemi televizyondan canlı olarak yayınlanan maçlarda uyguladığını belirtti. Sistemi "Generalin Türbülansı" ve "TürBülent" olarak adlandırdığını ifade eden Uygun, Fenerbahçe maçıyla 9. kez uyguladığı bu sistem sayesinde rakibin eksik ve iyi taraflarının analiz edilebildiğini kaydetti.
http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=223&r=1&hid=45103
İyi yazmak için,iyi okumak lazım.
subasi29 05.10.2008, 00:36 Insanda Yetenek Olacak Adam Cikiyor Cayir Cayir Konusuyor..Lafi Agzinda Gevelemiyor...Neyse O Varmi Otesi
sivasli215 05.10.2008, 00:51 bir istanbul takımını yendikten sonra her anadolu takımında olduğu gibi bizde havaya girdik ve acısını ödedik!
normal şartlarda ankarasporu çok rahat yenebilecekken,bugün adeta feneri yenmişizde sanki şampiyon olmuşuz havalarındaydık,bunlar ilerisi için tehlike yaratan durumlar,umarım bülent hoca bu hatayı bir daha yapmaz ve öncelikle SİVASSPOR için uğraşır,çalışır ve de doğru olanı yapar...
ne o gardaş hocamızla alay eder gibi bi havaya girmişsin. kiev den falan bahsettiğine göre sanırım fenerlisin. acıyorum senin adına.
fenerle hiç alakam yok. benim yaptığım yorumu yapmak için fenerli olmaya da gerek yok. Sadece sivassporlular yapabilir bu yorumu. Peki Bülent hocanın fenere kiev maçı için akıl vermesini aklın ve mantığın alıyor mu? Acaba neden yaptı bunu. Fenere gitmenin yollarını arıyor olmasın.
sivasli215 05.10.2008, 01:05 fenerle hiç alakam yok. benim yaptığım yorumu yapmak için fenerli olmaya da gerek yok. Sadece sivassporlular yapabilir bu yorumu. Peki Bülent hocanın fenere kiev maçı için akıl vermesini aklın ve mantığın alıyor mu? Acaba neden yaptı bunu. Fenere gitmenin yollarını arıyor olmasın.
komplo teorisi olarak ortaya atılabilecek fikirlerden birisi!!!
malum takımın durumu ve bizim hocanın başarılarından sonra hiç de yabana atılacak bir fikir değil bence de!:confused::confused:
komplo teorisi olarak ortaya atılabilecek fikirlerden birisi!!!
malum takımın durumu ve bizim hocanın başarılarından sonra hiç de yabana atılacak bir fikir değil bence de!:confused::confused:
Sadece bununla kalsa iyi. Türbülent olayı da tamamen fenere göz kırpma. Analiz prgramı falan bunlar fenere göz kırpma hareketleri. Fenerin maçları canlı ya ligdeki bütün maçları kazanır o zaman.
Ya aslında bişey demiyorum her teknik adam gibi Bülent hoca da feneri çalıştırmak ister. Yolu açık olsun.
sivasli215 05.10.2008, 01:20 Sadece bununla kalsa iyi. Türbülent olayı da tamamen fenere göz kırpma. Analiz prgramı falan bunlar fenere göz kırpma hareketleri. Fenerin maçları canlı ya ligdeki bütün maçları kazanır o zaman.
Ya aslında bişey demiyorum her teknik adam gibi Bülent hoca da feneri çalıştırmak ister. Yolu açık olsun.
çalıştırmak isteyebilir ama bunu şu an yaparsa gerçekten tüm sivaslılara en büyük kazığı atmış olur
başkanla kardeş gibiler ben bir tek ona güveniyorum yoksa profesyoneliz ne de olsa deyip çekip gider
herşeye rağmen bizim yönetiminde muhakkak bir b planı olması gerekir,yoksa boşluğa düşer takım
umarım yönetimde de bizim bu düşündüklerimizi farkeden aklı başında yöneticiler vardır...:rolleyes:
nazimgulturk 05.10.2008, 01:28 hep bu ankara maçlarında kötü oynayışımız denk geliyr..bikere de rahatça yenelim şu takımı sinir olmaya başladım ..sivasta 5 tane atarız inşallah..
SenSetik 05.10.2008, 08:08 hocam takıma kaç gün izin vereceksin ???!!!
S1vasLee 05.10.2008, 08:15 Sivasspor isteksiz oynarsa mağlubiyet kaçınılmaz olur
ademgoze 05.10.2008, 08:17 arkadaşlar yedigimiz goller çok komik izlediniz mi
SenSetik 05.10.2008, 08:29 arkadaşlar yedigimiz goller çok komik izlediniz mi
evet şimdi seyrettim golleri...
ilk golde adam bizim sol direkte bomboş kalmış...çünkü hayrattin herzamanki gibi seyrediyor !!!
ikinci gol yine sol kanattan yediğimiz bir kontraatak ve petkoviçin topu elinden kaçırması...
devre arasında acil bir sol bek transferine ihtiyacımız var...yoksa işimiz zor...
konartr58 05.10.2008, 08:42 evet takımın günler öncesinden ankaraya götürülmesi işin başından yanlıştı.birinci yenilgi nedni bu.ikincisi türbülent sistemi denilen birşeyin olmadığını gördük.
sivasspor belki erken uyarı alarak kendisini toplar.Birde sivasspor dışında diğer takımlara nerede ise milli takıma akıl hocalığı verecek sözler için bir ilahi cevapda olarak değerlendirmek lazım.
ademgoze 05.10.2008, 08:51 evet şimdi seyrettim golleri...
ilk golde adam bizim sol direkte bomboş kalmış...çünkü hayrattin herzamanki gibi seyrediyor !!!
ikinci gol yine sol kanattan yediğimiz bir kontraatak ve petkoviçin topu elinden kaçırması...
devre arasında acil bir sol bek transferine ihtiyacımız var...yoksa işimiz zor...
ikinci golde dikkat ettiysen forvet oyuncusu balili koşuyor topa ve yakalıyamıyor defens nerde ?
sivaslitaner58 05.10.2008, 09:04 haftaya insallaha yeneriz mu maci unutalim
ferhat_58_oğuz 05.10.2008, 09:42 ben bukadar kin kusan yorumları bir türlü anlamıyorum tamam bende kızgınım haliyle kimse yenilmek istemez ama bunlar çok doğal şeyler 6 maçta 1 yenilgi olur çok normal sonuçta biim bütçelerimiz 100 milyon dolarlarla kurulmadı tabiki eleştireceğiz ama yıkıcı değil yapıcı olmamız lazım sonuçta bizm kimliğimizde sivas yazıyo
arkadaşlar şu türbülent olayını neden hala saptırıyorsunuz anlamıyorum.Bu sistem 4 eylülde ve canlı yayınlanan maçlarda uygulanabiliyor.Tamam bilmiyorsunuz anladım da kafadan sıkıp ortamı germeyin bari.Ortamı geren biri vardı dersini verdim gitti.
ferhat_58_oğuz 05.10.2008, 09:46 birde bülent uygun hakkında böyle saçma sapan eleştirilere katılmıyorum bence bülent hoca mükemmel bi hoca tek eleştireceğimiz yan futbolcuların form düşüklüğü nerde fener maçı nerde ankara maçı bence hemen silkelenip kendimize gelmeliyiz bu yenilgilerin devamı gelmez inşallah
yenıkent asaş stadına bidaha gıtmıyecem ya, ugursuz gelıyorum galıba. bu üçüncü maglubiyet, oysa 19 mayıs stadında hep kazanıyoruz....
Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İlk yarısını 1-0 yenik kapadıkları Fenerbahçe maçının devre arasında bilgisayarlı analiz sistemini başarıyla uyguladıklarını anlatan Uygun, bu sistemi televizyondan canlı olarak yayınlanan maçlarda uyguladığını belirtti. Sistemi "Generalin Türbülansı" ve "TürBülent" olarak adlandırdığını ifade eden Uygun, Fenerbahçe maçıyla 9. kez uyguladığı bu sistem sayesinde rakibin eksik ve iyi taraflarının analiz edilebildiğini kaydetti.
http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=223&r=1&hid=45103
önce haberi okumasını öğrenin sonra eleştirinizi yapın bu sistem hakkında..
Geçen sene de yenildik bu senede ne analizi be resmen şımarıklık bunun adı.
t.kilicer 05.10.2008, 10:40 olsun daha yolun başındayız inşallah diger maçları alırız
yigidomustafa58 05.10.2008, 10:46 kötü bir sonuç elde ettik üzüldük gerçekten...
metincetin58 05.10.2008, 11:21 arada böyle aksaklıklar olur güzel günler bizi bekliyor
YuNuSPaSa58 05.10.2008, 11:32 yaw Sanki ŞampiyonLar ligi FinaLini Kaybeden ßir takımız.. Sanki Dünyanın En iyi KAdrosu ßizde.. olur ßöyLe şeyler.. ßide Fenerbahçenin Halini düşünsenize.. AdamLar Hacettepeye yenİLdi.. NaptıLar ses seda yok İnanç var şampiyonluk için ama ßiz napıyoruz. Hemen Asıp kestik ßiçtik ßüLent Uygun'u... ßiraz Yawas oLun..
yusufkayıpmaz 05.10.2008, 12:12 of ya çok üzüldüm yenildiimize :S
cenk5821 05.10.2008, 13:06 arkadaslar biz hic yenilmicekmiyiz ya olur boyle sadece ynanana futboldan memnun diilz dimi???????????
YigidoGenclik38 05.10.2008, 13:14 olur böle vakalar ama olacaktı böle oldu saglık olsun
mustafa_kavak58 05.10.2008, 13:28 Sivasspor çıkışını sürdüremedi
Lige iyi bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftada yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, Ankaraspor'a yenilerek hem bu sezon ki ilk mağlubiyetini aldı, hem çıkışını sürdüremedi.
Bu sezon ligin ilk 5 haftasında 3 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Sivasspor, 6. haftada, kırmızı kart cezalısı Abdurrahman Dereli ile sakatlıkları süren Mohammed Ali Kurtuluş, Onur Tuncer ve kaleci Volkan Ünlü'den yoksun bir kadroyla çıktığı Ankaraspor'a dün deplasmanda 2-0 mağlup oldu.
Ligde en son geçen sezonun 33. haftasında sahasında Galatasaray'a 5-3 yenilen Sivasspor, bu mağlubiyetin ardından ligde oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmemişti.
Geçen sezonun 34. haftasında Gençlerbirliği'ni yenen Sivasspor, bu sezonun ilk 5 haftasında da Kocaelispor, Bursaspor, Fenerbahçe'yi yenip, Kayserispor ve Eskişehirpor ile berabere kalmıştı.
ANKARASPOR'U DIŞ SAHADA YİNE YENEMEDİ
Sivasspor ile Ankaraspor, dünkü maçla birlikte ligde 7. kez karşı karşıya geldi. Bugüne dek oynanan maçlarda Ankaraspor'u sadece geçen sezon Sivas'ta 2-1 mağlup eden Sivasspor, deplasmanda hiç yenemediği Ankara ekibine bu kez de 2-0 mağlup oldu.
Sahasında Sivasspor'a hiç yenilmeyen Ankaraspor, Sivasspor'a karşı ligdeki 4. galibiyetine imza attı.
Bu maç öncesinde, iki ekip arasında oynanan 6 maçın 3'ünden Ankaraspor, 1'inden ise Sivasspor galip ayrılırken, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlanmıştı.
Hocam yakışmadı bize biz şampiyonluk derken kimki ankara ona yeniliyoruz. Hadi yiğidolar tam gaz ileri.2 hafta sonra beşiktaşı devirmemiz lazım.Buna herkesin ihtiyacı var.Beraberliğe bile tahammülümüz yokken yenilgi ne demek. Şanımıza yakışmadı.Rezil etmeyin bizi cümle aleme madara olduk.Tekrar söylüyorum ankara kim ya...
bekiro0758 05.10.2008, 14:21 sivas bu maçı nasıl kazanamadı hala inanamıyorum anttalyadan sewgilerle
SempaticH 05.10.2008, 14:48 sanki sahada yok gibiydiler bence o kadar izin kullandırırsan böle form düşer bence bir antremanla maça çıkılmaz olacağı bu işte yinede canları sağ olsun telafisi zor değil başarılar
bahadır erdem 05.10.2008, 14:53 ACABA SİVASSPOR;
FENERBAHÇE MAÇINI KAZANDIKTAN SONRA BİZ HER TAKIMI YENERİZ DİYEREK Mİ
MAÇA ÇIKIYOR.?
"Hiçbir şey yapmazsanız, karşılığında hiçbir şey alamazsınız. İstemediğimiz bir yenilgiydi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Milli maç arasında eksiklerimizi gidereceğiz. 15 hafta sonra deplasmanda yenilmek kötüydü. Ankaraspor daha istekli ve canlıydı. Futbol adına hiçbir şey yapmadık, kazansaydık üzülürdüm."
Bu açıklamalara itiraf gözüyle bakılırsa uygun karşılanabilir ancak beklentisi olan bir taraftar gözüyle bakılırsa sormazlar mı adama:
Neden biz hiç birşey yapmadık? Görevimiz birşeyler yapmak değil mi?
Ankaraspor daha istekli ve canlıydı; biz niye isteksiz ve cansız idik? Yoksa bu işi hayır-dua için mi yapıyoruz?
''Kazansaydık üzülürdüm'' kısmı ise yorumsuz, Allah'a havale...
Yine de herşeye rağmen kısa sürede toparlanacağımıza ve hem Fortis Türkiye Kupasını hem de Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu alacağımıza olan inancım sonsuz!
tekkelioglu_58 05.10.2008, 17:21 aynen o şekil doğru demiş bülent uygun yensek sevinmezdim.antepi izleyin bursayı izleyin trabzonu izleyin nasıl galip gelindiğini görün...
bortecine 05.10.2008, 17:24 "Hiçbir şey yapmazsanız, karşılığında hiçbir şey alamazsınız. İstemediğimiz bir yenilgiydi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Milli maç arasında eksiklerimizi gidereceğiz. 15 hafta sonra deplasmanda yenilmek kötüydü. Ankaraspor daha istekli ve canlıydı. Futbol adına hiçbir şey yapmadık, kazansaydık üzülürdüm."
Bu açıklamalara itiraf gözüyle bakılırsa uygun karşılanabilir ancak beklentisi olan bir taraftar gözüyle bakılırsa sormazlar mı adama:
Neden biz hiç birşey yapmadık? Görevimiz birşeyler yapmak değil mi?
Ankaraspor daha istekli ve canlıydı; biz niye isteksiz ve cansız idik? Yoksa bu işi hayır-dua için mi yapıyoruz?
''Kazansaydık üzülürdüm'' kısmı ise yorumsuz, Allah'a havale...
Yine de herşeye rağmen kısa sürede toparlanacağımıza ve hem Fortis Türkiye Kupasını hem de Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu alacağımıza olan inancım sonsuz!
Dün çok aciz kalmış bir takımımız vardı. canlı izlediğim için çok iyi biliyorum vede şunu gördüm hayrettin resmen rezil ürüsvay olmuştu malasef.Birde gereksiz agresiflik vardı ilk sart neysede sylanın 2 sarı kartı amator oyuncunun yapmayacağı hareketle gördü.Acil onlem alınmalı yoksa fırtına terse doner allah korusun.
kazansaydık üzülürdüm lafı mbiraz abartılı olmuş bence kazansaydık herkes gibi hocamızda çok sevinirdi
aynen sana katılıyorum kardeş biraz abartmış...................... ....
ankara bize hep ters geliyor ama bu demek değilki yenemiyeceğiz ,takımdaki anlamsız durgunluk tespit edilip ona göre önlem alınmalıydı,bundan sonraki maçlara bakacağız canımız sağolsun..
cücü baba 05.10.2008, 20:13 futbolda kazanmak kadar kaybetmekte var maalesef bu takıma şansımız tutmuyor zemininde bu sonuçta çok etkisi var bizde gerektiği gibi mücadele edemedik kaybettiğimize oturup ağlayacak değiliz bu gün galatasaray bizim 2 hafta önce sahadan sildiğimiz bursaya karşı farktan kurtuldu bu sonuçta bir spor oyunu böyle bakmalıyız sonuca ve önümüze bakmalıyız...
yerliturkuaz 05.10.2008, 22:19 Oynamadık ve kaybettik suçlu aramaya gerek yok bence olur böle arada bi dimi...
1967_DERNEK_MUSTAFA 05.10.2008, 22:31 ACABA SİVASSPOR;
FENERBAHÇE MAÇINI KAZANDIKTAN SONRA BİZ HER TAKIMI YENERİZ DİYEREK Mİ
MAÇA ÇIKIYOR.?
AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ HOCAM FENERBAHÇEYİ YENDİKTEN SONRA BİRAZDA OLSUN ŞIMARMALAR HAVALANMALAR OLDU BUDA ANKARA KARŞILAŞMASINA YANSIDI FENERİ YENDİK NASIL OLSA ANKARAYI HAVADA KARADA YENERİZ HESABINI YAPTILAR AMA BU SEFER ÇEKİRGE BİR SIÇRADI İKİNCİ SIÇRAYIŞINDA ZEMBELEĞİ BOZULDU YENİLDİK
metincetin58 06.10.2008, 11:22 AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ HOCAM FENERBAHÇEYİ YENDİKTEN SONRA BİRAZDA OLSUN ŞIMARMALAR HAVALANMALAR OLDU BUDA ANKARA KARŞILAŞMASINA YANSIDI FENERİ YENDİK NASIL OLSA ANKARAYI HAVADA KARADA YENERİZ HESABINI YAPTILAR AMA BU SEFER ÇEKİRGE BİR SIÇRADI İKİNCİ SIÇRAYIŞINDA ZEMBELEĞİ BOZULDU YENİLDİK
dediğniz gibi maça çıkıyosa hiç çıkmasın daha iyi
Yenikent Stadının havasından mıdır suyundan mıdır orda hep yeniliyoruz bu Ankaraspora. Ankaraspor maçlarını da 19 Mayısta oynasak olmaz mı sayın Gökçek :)
Ayrıca çok harika oynadığımız maçlarda kaybettiğimiz puanlar oldugu gibi kötü oynadığımız bir maçta da puan almamız gayet doğal olurdu.Bülent Uygun un açıklaması hiç hoş değil.böyle açıklamalarla değil oynadıgımız oyunla aldıgımız başarılarla medyatik olmalıyız.
Sylla'nın Ankara maçındaki hareketi affedilemez. Kesinlikle ceza verilmeli. Ancak vahşi bir insan topa öyle girer ! Tekrarında gerekirse takımdan gonderilmeli. Sivas kültürü bu tip oyuncuları barındırmaz. Hem insanlara hem de Sivasspor'a zarar veriyor. Bülent hoca konuşmalı, son kez uyarmalı
Arkadaşlar ben maçtaydım üzüntülü bir şekilde izledim maçı en büyük üzüntüm şehitlerimizeydi tabiğiki. Maçın tamamını değerlendirirsek ilk 15-20 dakika sonunda sahada sivassporumuz yoktu sanki o koşan basan atak üzerine atak yapan takım gitmiş yerine bambaşka bir takım gelmişti bu sefer bu yenilgiyi hakettik diyeceğim hiçbirşey yok ama sivasspor bu değil zaten maçın 80 dakikasında bırakıp çıktım çok üzüldüm bu oyunla oyunu çevirmelerine imkan yoktu bülent hoca ikinci yarı niçin değişik bir düzenle çıkmadı anlamadım gollerin geleceği ilk yarının ortalarından sonra belliydi ankara spor daha iyi oynadı kazandı biz galiba fener galibiyetinin verdiği o havadan kurtulamadık anlaşılan maçı kaybettik artık bundan sonra önümüze bakıp maçlarımızı alalım ve sivassporun oyununu herkes seyretsin birde bülent hoca lütfen açıklamalarında (kazansak üzülürdüm )şeklindeki demeçlerin belki futbolcularına bir tokattı ama sen yinede böyle açıklamalar yapma çünkü bütün sivaslılar seni seviyor. Bundan sonraki bütün maçlarımızın galiyetle sonuçlanması dileğimle
metincetin58 07.10.2008, 11:59 aykut kocamanın açıklaması bizim büyük bi takım olduğumuzu ispatladığımızı gösteriyor
atamtürk 07.10.2008, 14:14 hocamm,daha doğrusu bülen hoca. Kötü oynarkende kazanıyorsan büyük takımsın. bunu unutma.2. cisi yav geçen yıldan beri yırtınıyorum. allah aşkına sen demeç verme. eline yüzüne bulaştırıyorsun.
ne oluyor size hocamız hak etmediği bir kazancı bir şekilde cebine koymak istemiyorsasuçlumu oluyor ve biz onu kötülüyoruz bence hocamız dürüstlük yaparak içinden gecenleri mertce söylemişyir böyle yürekten bir açıklamayıda kimse yapamadı helal olsun hocamıza tam bir yiğit bizlere bazı değerlerimizi hatırlattı kendisine başarılar diliyorum .
yokarılarda yorumları okuyunca üzüldüm hocamız bu yorunlara layık değil lütfen sahip cıkalım ve destekleyelim
el alem ne derse desin hoca bizim hocamız.
atamtürk 07.10.2008, 14:36 aynen o şekil doğru demiş bülent uygun yensek sevinmezdim.antepi izleyin bursayı izleyin trabzonu izleyin nasıl galip gelindiğini görün...
ben dende o kadarüç köfte 25e biri beleşe yok mücadeleni yapaçaksın yenilsende ezilmeyeceksin
emeksiz yemek haram hocamız lafı gediğine koymuş futbolcular anlar inşallah.
|