Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun Gidiyor mu?

Abdullah DuMaN
07.10.2008, 14:39
BU HABER NE KADAR DOĞRU BİLEMEM AMA TAKVİMDE YAZANLAR BUNLAR:

Uygun adım harekat

F.Bahçe yönetimi, 5 saatlik toplantının ardından Sivas'ın hocası Bülent Uygun'a "Gel Aragones'in yardımcısı ol" teklifi yapma kararı aldı. Devre arası kadroda revizyon yapılacak. Yıldırım'ın olağanüstü kongre isteğini ise yöneticiler engelledi.

Kadıköy'de yaşanan 4-1'lik Kayseri hezimeti sonrası gece yarısına kadar süren bir toplantı yapan F.Bahçe yönetimi çok önemli kararlar aldı. "Olağanüstü kongre yapalım" diyen Başkan Aziz Yıldırım'ı yöneticiler, "Zaten Mayıs'ta kongre var. Ortalık zaten karışık" diyerek ikna etti. İşte toplantının ayrıntıları...

1- Uygun, Mayıs'ta 1. adam olacak
Yönetim, Sivas'ta çok büyük bir çıkış yakalayan Bülent Uygun'a Luis Aragones'in yardımcılığı için teklif yapacak. Sarı-Lacivertliler, mayıs ayında İspanyol teknik adamla yolları ayırıp, Uygun'u 1. adam olarak takımın başına getirmeyi planlıyor.

2- Çürükler gidecek yıldızlar gelecek
Bir türlü bekleneni veremeyen Maldonado, Josico, Ali Bilgin ve Can'ı gönderme kararı alan yönetim, kadroda önemli bir revizyon yapacak. Aurelio'nun boşluğunu Valencia'lı Albelda ile doldurmayı düşünen Fener, Mehmet Topuz, Gökdeniz ve Fatih Tekke ile de temasta.

3- Formsuz starların kulağı çekilecek!
Yönetim, takımdaki en büyük sorun olan formsuz yıldızlarla da yakından ilgilenecek! Özellikle Roberto Carlos, Edu, Lugano ve Kazım'la görüşecek olan yöneticiler, bu futbolculardan bir an önce toparlanmasını isteyecek. Ayrıca para cezası da gündemde.

svs16
07.10.2008, 14:42
bülent uygun giderse gelecek teknik adam kim olacak gelen olursada bület uygunun yerini dolduramaz valla bülent hocam sn bilirsin ama bnden yana bület hocam gitmesin giderse formumuzu kaybederiz:s

YigidoGenclik38
07.10.2008, 14:49
hocam siz bi yere gidemessiniz gitmenizi istemiyoruz<<<<<

Ulubatli58
07.10.2008, 14:51
buyur burdan yak aragonesin yardimciligina soyunacak kadar kabliyetsizmi bulent hoca..bu fenerbahce adam olmaz kendini yakiyor yanindada sivasi goturuyor deefol bizel yardim felan etme bizden birseydeeee istemme senden gelen dusmandan gelsin

subasi29
07.10.2008, 14:53
buyur burdan yak aragonesin yardimciligina soyunacak kadar kabliyetsizmi bulent hoca..bu fenerbahce adam olmaz kendini yakiyor yanindada sivasi goturuyor deefol bizel yardim felan etme bizden birseydeeee istemme senden gelen dusmandan gelsin

Bizim Yildizimiz Bizde Parladi Fenerde Sonmesin!!!!Gitme Hocam

ready
07.10.2008, 14:58
kişiler geçicidir baki kalan sivasspordur bülent uygun giderse dünyanın sonu degildir elbet yerine gelecek degerli insanlar vardır

pover58
07.10.2008, 14:59
giden gider kımseyi zorla tutacak degiliz.bizim olmazsa olmazımız mecnun başkan .başkan gitmesinde kim nere giderse gitsin.ancak ben gidecegini sanmam.

Abdullah DuMaN
07.10.2008, 15:00
kişiler geçicidir baki kalan sivasspordur bülent uygun giderse dünyanın sonu degildir elbet yerine gelecek degerli insanlar vardır

onun kadar başarılı olacağına inanmıyorum

Besyo_cu
07.10.2008, 15:06
böyle birşey olsadahi gitmez bülent hoca ;)

sivas_sevdamiz
07.10.2008, 15:08
Arkadaşlar birkaç sezondur Mehmet Yıldız'ı da birçok takıma transfer etiiler(!) Bülent Uygun hakkındaki bu haberin de yalan olduğuna inanıyorum.

spainloco
07.10.2008, 15:08
takvimde yazdıgına göre yorum bile gerekmez :)

ofozturk
07.10.2008, 15:15
gazeteler kendilerini satmak açın resmen yalan yarışına girdiler. boşverin gülüp geçin bu haberleri gördükçe

abircan
07.10.2008, 15:26
bu ve benzeri haberleri akşam sabah bekliyorduk
velevki gitti moda deyimle ne olacak
olacak belki bugünkü ertuğrul sağlamın sulak gözlü istifa tragedyası filminin fb versiyonu yaşanacak
hocam da bu filmin senaryosu belli oyuncuları belli kahramanları belli bu bayat oyunu bir daha oynarmı bilemem, 3.5 ayda aziz yıldırım hazretleri kapı dışarı korrrrrrr

bülent uygun akıllı bir insan yem olacak göz yok onda
herkes işine baksın lütfen boş haber bunlar

blacksky
07.10.2008, 15:30
Inanmamak lazim..Takvim gazetesei hasta fenerlidir ve onlarin bu rezil durumunu ortbas etmek, taraftarlarina umut vermek icin boyle uydurma haberler yapiyorlar.

Diyelim ki boyle bir sey harbiden var;

Bulent Hoca' nin sezon ortasinda fb' nin yardimciligi icin Sivas'i birakacagini sanmiyorum. Alt tarafi yardimcilik... nedir yani fb kendini barcelona falan mi saniyor?...koskoca sivas' in teknik direktorune yardimcilik yaptirmaya calisiyorlar...oldu olacak malzemecei olarak istesinler. O kaf dagindaki burunlarini surtmek icin en uygun admai bulup getirmisler walla bravo aragonesle devam etsinler...

Ahwettt
07.10.2008, 15:33
Bülen UYGUR gider ise kendisi kayıp eder. Sivaspor değil biz kimlerin yıldızını parlatmadıki Mehmet ŞAHAN, İsmail KARTAL loran, peki bunlar gitti şimdi nerdeler. kimler ismini duyuyor. Gelen teknikdirektörü bizde başarılı olur ama gidende söner. Bize değil kendisine yazzık eder.

abircan
07.10.2008, 15:35
4 eylülde maç başında tanımadığı söylene oysa tanıyıpta ciddiye alıp elini kerhen sıktığı adama ve maç sonundada mahçup ayrıldığı adama ne diyecek şimdi aragones yardımcı hocammı diyecek :)), hocammı diyecekk,
aramızda geçenleri unutlımmı diyecek :)), ben ettim sen etmemi diyecek ara go nes naş naşşş :)

samet yıldız
07.10.2008, 15:40
giderse bizde ertuğrul sağlama teklif yollarız
tabii başka takıma gitmezse

NİHAT_EKİCİ
07.10.2008, 15:42
SİVASSPORDAN MECNUN ODYAKMAZ HARİÇ HERKES GİDEBİLİR. BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ TEK KİŞİ VARDIR ODA: BÜYÜK BAŞAKN MECNUN ODYAKMAZ

cenk5821
07.10.2008, 15:46
aragonesin yardimcisimi ya gecen soylendigi gibi bulent hoca ilerkii yıllardada sivassporda kalacak dendi ayrica bu haber su mehmet yildiz haberleri gibi duzmece

F&YİĞİDO&B
07.10.2008, 15:46
Yahu zaten Bülent hocanın hedefi Trabzonspor yada Fenerbahçeyi çalıştırmak değilmiydi..
Arkasına bile bakmaz....

cenk5821
07.10.2008, 15:51
SİVASSPORDAN MECNUN ODYAKMAZ HARİÇ HERKES GİDEBİLİR. BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ TEK KİŞİ VARDIR ODA: BÜYÜK BAŞAKN MECNUN ODYAKMAZ

abi boyl demssinde neden acaba ayrica mecnun baskan gderse bulent uygunda gider:S:rolleyes;)

sinan-58
07.10.2008, 15:59
fikret unsalın açıklamasına gore kendim dinledim bulent hoca hiç bir yere gitmiyor

cem
07.10.2008, 16:12
Uydurma haber bunlar - hiç bi hoca yardımcı hoca olma ugruna takımını bırakmaz. Hele Fenerbahce bu haldeyken, Fenere;bırak hocayı yardımcı hoca olmak intihardır...

Uğur_58
07.10.2008, 16:40
KİMSE DARILMASIN AMA BÜLENYT UYGUNUN HAYALİNDE FENERBAHCE TEKNİK DİREKDÖRÜ OLMAK VAR BUDA SEZON SONU BÜYÜK Bİ İHTİMALLE GERCEKLESECEK ARGONESİN YARDIMCISI OLMAZ ZATEN KENDİSİ

Yiğiter
07.10.2008, 16:40
Ertuğrul Sağlam Kayseriyi bıraktı gitti,Kayserilinin gözünden düştü.Bülent Uygun da farklı olmaz.En azından benim gözümden düşer.

MustafaParlak
07.10.2008, 16:45
HAHAHA çok saçma bu konu gündeme bu sitede gelmemeli ne yani bırakırmı bülent hoza bizi:dsadece gülüyorum:D:D:D

sıcakkum
07.10.2008, 17:08

Aynen Katılıyorum Herkes gıdebılır.........

izmirliyigido
07.10.2008, 17:17
Bülent Uygun giderse, Fenerbahçe onu da 10 hafta içinde harcar. Bence Bülent Uygun Sivasspor'da daha misyonun tamamlamadı. Her ne kadar vizyon yapmış gibi görünsede onu da tam olarak gerçekleştiremedi. Bülent hocam daha F.bahçe'deki kurtlara karşı koyabilmen için daha 4-5 yılın var. Aman ha, sakın ha kendini harcattırma onlara. Biliyoruz sen F.Bahçe'yi, F.bahçe'liler seni çok seviyor ama BİZ SENİ DAHA ÇOK SEVİYORUZ.

Bak zamanında Rıdvan Dilmen ve Oğuz Çetin nasıl harcandılar, sende daha olgunlaşmadan sakın gitme. Zaten gideceğin vakit geldiği zaman seni kopararak alırlar, merak etme. Senden daha iyisini bulamazlar.

.

furfat
07.10.2008, 17:17
gidenlerin yeri her zaman doldurulur

metincetin58
07.10.2008, 17:25
giden gider kalan sağlar bizimdir ama kesin bişey olmadan konuşmamak lazım

tugrulist
07.10.2008, 17:28
BİR ATASÖZÜ VAR; GELEN GİDENİ ARATIR

yusuf_yusuf
07.10.2008, 17:44
ya napalım gıderse gıtsın sivasısatan adı ko pekler gıtsın sivasta işi yok onların

NAUGHTYBOY58
07.10.2008, 17:52
ßen oLSam ßeni Tanımayan ßirinin YardımcıLıqını Yarım Donemde oLSa Yabmam....

Mursallı yiğido
07.10.2008, 17:53
Giderse tabbiki dünyanın sonu olmaz ama biz de ona çok alışmıştık...

kerami58
07.10.2008, 18:01
bisillahrahmanrahim........... .. nereye yaw böyle..........yok canım gitmez heralde.......

miroğlu
07.10.2008, 18:27
Bu bülent hocamızın kendi kararı olmakla birlikte gitmesi uygun olmaz. Ama kendi bilir giderse hem kendine hem sivasa yazık eder. Büyük takım bida böle fırsat geçmez diyorsa yine yanlış yapar. Büyük takım sivas'tır. Hiç bir takım sivasın yaptığı çıkışı yapamamıştır ve bu çıkış ki parayla değil yürekle kazanılan bir çıkıştır ve asıl önemli olanda budur. Umarım gitmez sivas ruhuda bitmez ALLAH'ın izniyle.....

dülger58
07.10.2008, 19:04
YERİ VE ZAMANI GELDİGİNDE BÜLENT UYGUN GİTMEK İSTEYEBİLİR EN DOĞAL HAKKI.AMA ŞUNDA DEGİL.YARI SEZONDA BIRAKIP GİTMEK ONA YAKIŞMAZ.SİVASA EMEĞİ ÇOKTUR KOLAY KOLAY ÖDENMEZ.

bekiro0758
07.10.2008, 19:26
bülent uygun giderse sivasın halini düşünüyorum

özsivasli1903
07.10.2008, 19:27
sacmalamayi ya bülent hoca hicbir yere gitmiyor...
uydurma haber bunlar...dedikodu

EyüphanAydın
07.10.2008, 19:38
Böyle bir haber olduğuna inanmıyorum.Daha Sivasspor'u şampiyon yapmadan hiç bir yere gidemez :D

Bırakmayız gitse bile !

memet24
07.10.2008, 20:30
eger bülent hoca bu şekilde sivası bırakıpta giderse aynı ertugrul gibi olur.......................... ...

58 ulan
07.10.2008, 20:32
balon haber bizi bırakıp hiç bir yere gitmez bülent hoca

yerliturkuaz
07.10.2008, 21:08
Elbette her teknik adamın hayalinde büyük takım çalıştırmak vardır...

Ama hocam erken siz gelecek vadediyorsunuz sizin önünüz açık biraz pişin öyle gidin bence...

Yiğiter
07.10.2008, 21:38
Bugün Ertuğrul Hocanın halini gördük.Kendi de farklı olmaz giderse!

titizyiğido
07.10.2008, 21:39
yalan haber olduğu şuradan belli bülent hoca gibi birine gel bilmem kimin yardımcısı ol diyemezler deseler bile bülent hocanın bunu kabul etmeyeceğini bilirler

metincetin58
07.10.2008, 21:41
yalan haber olduğu şuradan belli bülent hoca gibi birine gel bilmem kimin yardımcısı ol diyemezler deseler bile bülent hocanın bunu kabul etmeyeceğini bilirler

niye demesinlerki felkamp a gel alt yapıya bak demişlerdi :D:confused:

cücü baba
07.10.2008, 21:42
bir zamanlar ismail kartal diye bir hocamız vardı bizi süper lige taşıdı ve ayrıldı şu an nerde olduğunu bilen varmı ben söyleyeyim f b tv de yorumculuk yapıyor bülent hocada gitmek isterse tabiiki gider ve bir gün elbette gidecek ama şimdi zamanı değil biz ne hocalar buluruzda bülent acaba bir SİVASSPOR bulurmu onu düşünmesi lazım fener şu an kaynayan bir kazan bu kazana girmekte her yiğidin harcı değil orada başarısız oldumu ucu dayak yemeye kadar varıyor örnekleride mevcut biline..

GLoBe-Y-Gençlik
07.10.2008, 21:48
Hocamız çok başarılı sezonlar yarattı Hepsınden allah razı olsun.!!

tanju_58
07.10.2008, 21:53
bu adamlardan süper senarist olur beeee.iki dakkada neler çıkıyo bunlardan.biraz daha ıkınsalar kurtlar vadisinin rekorunu kıracak bi sinema yaparlar...

bülent hoca akıllı insandır işini bilir.ertuğrul sağlam gibi örnek var göz önüne alsın.

kayserisporu yarıyolda bırakıp hemen sazan gibi atladı beşiktaşa.kendini geliştirmeden gitti olacağı o.o takımlarda iş böyle kardeşim 3-5 maç kaybet hemen kapının önünde kendini bulursun...

konartr58
07.10.2008, 22:32
elbet birgün gidecektir.mahkeme kadıya mülk değil.benin bildiğim bülentin gözü milli takım ikinci adamlığında olur.
bilir ki sivastan iyi yeri şimdi bulamaz.şimdi uygun zaman değil.hem ikinci adamlık bülentin tabiatına uygun değil.yine bilir ki fenerbahçe gibi bir takımda hocalık öylede kolay değil.yine bilir ki önünde ertuğrul sağlam örneği var.istanbul takımlarında göreve gelmek kadar kelle de koltukda olmakda vardır.
kalırsa başımız gözümüz üsütüne.kalmazsa güle güle.ismail kartal da bu takımı şampiyon yapmıştı.nasıl gitti.atalardan güzel bir söz var.ağaca yaslanma çürür,adama güvenme ölür.bu sivasspor daha çok teknik adam görecek.bu bir handır çok yolcu geçer buradan.

YuNuSPaSa58
07.10.2008, 22:37
Kim Kimi nereye qötürüyo:mad: OnLar herkesi KendiLEri qißi Enayimi sandıLAr.. Madem Aragones ßu kadar Kötü Zico'nun Ahı kaLdıda ondan;)

crayz58body
07.10.2008, 22:52
Bülent hoca gitmez. Giderse Ertuğrul SAĞLAM Gelmeli...

yigido_sampiyon
07.10.2008, 23:05
sizce bülent hoca fenerde ikinci adamlığı kabul eder mi????

karahisarli
07.10.2008, 23:18
hocamiz gitmesin böyle hoca bulmak kolay degil kolay diyenler isim söylesin ayrica aragones bülent hocanin yardimcisi olur ancak baska türlü düsünemiyorum

crburak58
07.10.2008, 23:47
aman hocam nereye yaa aragones e yardımcılık sana yakışmaz...

DELİKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR!

MOS-BY-58
08.10.2008, 01:18
hic zannetmem gitceni...yapacaklarini yapmadan bi yere gitmez bülrnt hoca...

SAKARYA750
08.10.2008, 01:22
zaten bülent uygun fenere gitmeye can atıyor bence teklif gelse 1 dk ka bile durmaz

Abdullah DuMaN
08.10.2008, 07:48
sizce bülent hoca fenerde ikinci adamlığı kabul eder mi????

bence etmez........................

cilgin1966
08.10.2008, 09:17
bence bülent hoca mecnun başkan bırakmadığı sürece bir yere gitmez

34istanbul_58
08.10.2008, 09:25
bencede gideceğini sanmıyorum bu kargaşanın içene kendini atmaz bülent hocam o işini bilir şuan zamanı değil daha ilerde belki gider ama şimdi değil.

balmandol
08.10.2008, 09:48
ASPARAGAS Bİ HABER...BİRDE DİKKATİMİ ÇEKEN HABERİ YAZAN ARKADAŞ SANKİ FB'NİN YÖNETİMİNDEN BİRİ GİBİ YAZMIŞ.HOCAYI ALMIŞ,SATMIŞ,FUTBOLCULARIN BİLE DİKKATİNİ ÇEKMİŞ BU ARKADAŞ..HELAL OLSUN VALLA NE DİYİM..NERDEN UYDURURLAR ANLAMIYORUM..HERKES TAKIMINA SAHİP ÇIKSINNNN..BÜLENT HOCA TAKIMININ BAŞINDA..BOŞVERİN ÖYLE DEDİKODULARI..

Abdullah DuMaN
09.10.2008, 08:57
BEN ZATEN GERÇEK HABER DEMEDİM GÖZÜME TAKILDI SİZLERLE PAYLAŞTIM

yiğido_58_fuko_
10.10.2008, 21:39
Hocam bizleri ve sivassporu bırakıp gitmeyin lütfen sizdem çok memnunuz...

sivasli215
10.10.2008, 22:01
bence sivassporu yarı yolda bırakmaz bülent uygun

eger bırakırsa da gerçekten ayıp eder

ama hem mecnun başkanın hemde bülent hocanın kalbinin bir kısmınında fenerde olduğunu biliyoruz ve bunu çok bariz! belli ediyorlar!!!

gidebilir,ama dediğim gibi sezon sonu giderse yerine uygun birisi getirilir,bizde kendisine tsk eder,helalleşiriz

unutulmasın ki sivasspor sahipsiz değildir!!!

byCERAN58
11.10.2008, 09:35
arkadaşlar aynı haber bugun www.sporx.com haber sitesinde de var. haber aynen söyle;

"Aklı F.Bahçe'de
F.Bahçe'de İspanyol teknik direktörü Luis Aragones'in yanına yardımcı olarak düşündüğü iddia edilen Kırmızı-Beyazlı teknik adam, kulübünün onayı alınırsa Sarı-Lacivertli ekipte görev alabileceğini söyledi.

Geçen sene Sivasspor'u son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan Bülent Uygun, Sarı-Lacivertli formayla unutulmaz anılarının olduğunu belirterek "Fenerbahçe'de gol krallığı yaşamış, taraftarın gönlünde yer edinmiş biriyim. Şu anda Sivas'ın başarısı için çalışıyorum. Sivas olarak Türkiye'de şampiyonluğu, Avrupa'da ise Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Ancak F.Bahçe'nin yeri çok özel. Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim." diye konuştu."

sevgili abdullah kardeşimiz bu konuyu açmış ... bence dikkate alınması gereken bir haber.. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...

Zaten, bülent hoca her demecinde ne kadar fenerbahçeli olduğunu özellikle vurguluyor.vede fenerbahçenin gidişi hattında yorumlar yapıyor. sanki, fenerbahçe spor yazarıymış gibi... aklı fenerde olanın,sivas ile işi olmaz ... bence öyle birşey varsa hemen gitsin.. durması halinde sivasa zararı olacağı düşüncesindeyim...

Teknik direktör adayı olarak sağlam bir adam.. Ertuğrul Sağlam, bence bülent hocadan daha başarılı olur ...

Saygılarımla

cihat14535858
11.10.2008, 09:40
gidebilir valla...
fenerbahceyi düştüğü bu durumdan kurtarma harekatı başlamıs durumda.. bakalım sıvasspor bu kotu gıdışıne devam ederse 1 veya 2 hafta içerisinde bunu bahane ederek gorevini birakabilir...
saygılar bulen uygun

KAOS
11.10.2008, 22:34
Bencede gider, haber bir çok kanalda var
'Sivasspor'un başarılı hocası Bülent Uygun, Fenerbahçe'de verilecek her türlü göreve hazır olduğunu söyledi.'
İstanbul takımlarından vazgeçmemiz lazım diye bir tarafımızı yırtıyoruz.
Ama bakın hocaya gönlü bilmem nerde imiş..
Anadolu takımlarının kaderi bu, asla da değişmeyecek..
Bu haber üstüne futbolcular ne düşünür sizce?
Sorarım size...
Rüya alemindeki yeni yetmelere duyrulur.

etzel1967
11.10.2008, 23:28
fol yok yumurta yok...gelin güvey olmamak lazım...

XXCakir58
12.10.2008, 00:04
Bence öyle birsey yok, yalandir. Bülent Hocadan herkes memnun, hem Taraftar, hem Baskan hemde oyunculari.
Paylasim icin sagol.

yigido Atilla
12.10.2008, 00:55
Türkiye süperligini cok iyi taniyan birini yardimci olarak getireceklerini bir spor programinda bende duydum, Aragonesin tecrübesinden faydalanmasi icin 1-2 sene yayinda yardimci antröner olarak calisacak sonra takimin basina tek yetkili olarak getirilecek. Böyle bir teklif Bülent hocaya gelirse Sivasta durmaz. Kendiside söylemisti, Baskan ve taraftar haric takimdan herkes satilabilir.Böyle bir sey olursa hocaya kimsenin kizmaya ve kirilmaya hakki yok, O da futbolcular gibi Transferleri degerlendirmek zorunda.. Sivassporun üstünde hic kimse olamaz Baskan bos adam degil yerini dolduracak birini bulur Hayirlisi ..........

furkan130
12.10.2008, 07:53
Bence gitmeyecektir.Giderse takımın kadrosu kötüleşir.

furkan130
12.10.2008, 07:55
bence gitmez.Gitmesi bence iyi olmaz.

furkancfc
12.10.2008, 07:59
bülent hoca bizi bırakmaz inş........

AYDIN1985
12.10.2008, 11:28
Bülent Uygunu severim ama bu son haftalarda verdigi bir demecte Fenerbahcenin YERLI TEKNIK ADAMLARA sans vermesi ve güvenmesi lazim diye konusmasi benim hic hosuma gitmedi. Bana göre Fenerbahce de kendine yer yapiyormus gibi geldi. bana kizanlar olacak ama, bana biraz dokandi bu sözleri.

alperen5841
12.10.2008, 11:51
haberler bu kadar değil
öncelik rıdvan dilmende önce ona teklifgötürülecek olmazsa aykut kocaman veya bülent uygun hem kabul edecekmi bakalım
herkes bi sakin olsun

üçyıldız58
12.10.2008, 12:17
kimse SİVASSPOR külübünden üstün değildir koskoca sivasspor bülent uygunun gitmesiylee bazılarının dediği gibi yokolacak mahvolacak küme düşecekse desenize bizim işimiz pamuk ipliğine bağlı zira bülent uygun bugün fenerden teklif gelsin bırakın yardımcılığı malzemeci olmaya bile razıı birazcık olaylara gerçekci bakarsakk ama yanlış yaparrr.
oguz rıdvan rıza en son ertuğrul göz önünee alsınnnn akıllı olsunn

antik58
12.10.2008, 12:26
ertugrul hocada gıttı ne oldu kovmaktan beter ettıler gıtmesıne gıtsın ama zamanı var sımdı degıl bırkac sene sonra...

B.Demirci
12.10.2008, 12:33
Şayet haber doğruysa Uygun gider arkadaşlar. Kimse durduramaz. Lakin bir yıl dolmadan geri döner. Aha bende buraya yazıyorum. Hele bir hatırlayalım. Rıdvan Dilmene ne olduğunu. Diğer takımlarda 8taş ta Rıza hocaya ne oldu, Ertuğrul Sağlama ne olduysa uyguna da aynısı olacaktır hiç şüpheniz olmasın. Giderse yine de sayın uyguna başarılar dilerim. O artık bir yiğido gönlümüz gözümüz onun üstünde olacaktır..

B.Demirci
12.10.2008, 12:35
Şu acemi yiğido ibaresine de kıl oluyorum. Kim acemi yahu 45 yaşındayım 10 yaşımdan beri Sivasspor maçlarına giderim. Ben iyi bir yiğidoyum bilen bilir..

tanju_58
12.10.2008, 12:54
Şu acemi yiğido ibaresine de kıl oluyorum. Kim acemi yahu 45 yaşındayım 10 yaşımdan beri Sivasspor maçlarına giderim. Ben iyi bir yiğidoyum bilen bilir..

abi onun yaşla bi alakası yok mesaj sayısıyla alakası var.mesaj sayın arttıkça ustalaşıyosun :D:D

uhud85
12.10.2008, 13:08
bülent hocanın gitmesi sivassporun muhteşem çıkışının malesef sonunu hazırlar..

tekdoktirin
12.10.2008, 13:16
BÜLENT HOCA BENCE FENERBAHÇEYE GİDERSE HAYATININ HATASINIYAPAR ŞÜNKÜ ORDA HERTKES HOCA HERKES PATRON YAZIK OLUR BUNCA EMEİNE KENDİNE YAZIK EDER SANMIYORUM BUHATAYIYAPMAZ BENCE TEKNİK SEVİYESİ YÜKSEK BİR HOCA DEYİL AMA SIVAS İÇİN İDAAL BİR HOCA ŞUANİÇİN İDAREEDER AMA OLAKİ OLDU GİTİ BENCE SIVASIN BAŞINA ,,ZİYA DOGAN,, GELSİN İDAEDİYORUM BÜLENT TEN DAHABAŞARILI OLUR BİZİM İÇİN MECNUN BAŞKAN ÖNEMLİ ODAOLDUNAGÖRE BÜLENT TİNGİTMESİ HAYEL

Arif Coşkun
12.10.2008, 13:28
Bir teknik hoca sürekli aynı takımda kalacak diye bir kaide yokki. Giderse gider başka Bülent'ler gelir.
İsmail Kartal hocada bizi süper lige çıkardı,ancak devam etmedi ne oldu, başarısızmı olduk. Her zaman taze kan, yeni başarılar getirir yeni oluşumlar getirir.
Gitmek isteyen gider zorla takımda tutulmaz, zamanla herşey daha iyi anlaşılır, bu sezonki durumumuz sezon bitimi herşeyi belirler.
Bu sene yine kafaya oynar şampiyonluğu son haftalarda kaybeder 2.veya 3. de olsak bile hoca Fener'e gider.Çünkü başarısını kanıtlamış olacaktır. Anadolu takımlarında hocalık yapan hocaların düşüncesi hep bir gün İstanbul takımalrını çalıştırmaktır. Onun için endişe etmeye gerek yok bu benim şahsi düşüncem.

ozer10
12.10.2008, 13:37
bülent uygun eğer giderse ne kendisi nede sivasspor için hiç de ii şeyler olmaz hele fenere giderse bülent hoca hiç mutlu olmaz burdaki rahatlığı orda ona vermezler umareım öle bir hata yapmaz umarım boş haberdir bu

g-unıt058
12.10.2008, 13:46
ya arkadas ıyı hos yazmısında aragones oldugu surece bülent hoca gıtmez. 2 cisi curukler gıtcek yıldız gelecek fenere dıon fenerın getırdıgı yıldızlar ortada malum zaten :):):) albeda fatih tekke gokdeniz mehmet topuz faso fıso fener yıldızlar toplulugu olsun yıne bıse yapamaz gecen sene sampıyonlar lıgınde ceyrek fınal olynadı tamamen sans eseri olarak bıdaha kolay kolay olmaz 3-5 sene aralıklarla turk takımları avrupada basarılı oluyo sonra bı dusus bıdaha kendılerını toplayamıyolar FENER RESMEN TARAFTARINI KANDIRIYO FORMA SATMAK ICIN DEDEM YASINA GELMIS CARLOSU GETIRIYO ASKER KACAGI TUMERİ GETIRIO BOLE YANI GORUNEN KOY KLAVUZ İSTEMEZ :):):):):):):)

bahadır erdem
12.10.2008, 14:44
BÜLENT HOCA FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMÜŞ.HABER 24 KANALINDA AÇIKLADILAR.

ZATEN BÜLENT HOCANIN KENDİSİDE FENERBAHÇE'YE GİTMEK YÖNÜNDE BİR

AÇIKLAMASI VAR.GİDERSE DE YERİNİ DOLDURACAK BİR TEKNİK DİREKTÖR HER ZAMAN

BULUNUR.MESELA ERTUĞRUL SAĞLAM;KİBİRLİ DEĞİL,TAKIMINI ÖN PLANDA

TUTUYOR.EMİNİM SİVASSPOR'A BÜLENT UYGUN'DAN DAHA FAZLA FAYDALI OLUR.

eyuphulagu
12.10.2008, 15:22
HABERLER MALESEF DOĞRU.BUGÜN SAAT 14.OO'DA BÜLENT HOCA NIN KENDİ AĞZINDAN AÇIKLAMASIVE RÖPORTAJI YAYINLANDI.BÜLENT HOCA F.B. YE GİTMEK İSTİYOR.ARAGONES'İN YARDIMCISI OLMAYI TEKLİF GELİRSE KABUL EDECEĞİNİ SÖYLEDİ.BEN SİVASSPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULUNUN YERİNDE OLSAM 1 DAKİKA BİLE BEKLEMEDEN OLAĞANÜSTÜ TOPLANIR,BÜLENT HOCA'YI ÇAĞIRARAK İSTİFASINI İSTERDİM.BÜLENT HOCA'NIN SİVASSPOR'A BÜYÜK HİZMETLERİ OLMUŞTUR.AMA SİVASSPOR'U KAMUOYU ÖNÜNDE KİMSE REZİL EDEMEZ.SİVASSPOR F.B. KULÜBÜNÜN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR.HİÇBİR HOCA SİVASSPORDAN DAHA BÜYÜK DEĞİLDİR.ANTRÖNÖRLER GELİR GEÇER AMA SİVASSPOR SONSUZA KADAR DEVAM EDER.BÜLENT HOCA'YA MENECERLİK,ANTRÖNERLÜK TEKNİK DİREKTÖRLÜK ŞANSI VEREN ,TÜRKİYE'DE KENDİNİ İSPAT ETEMESİNİ SAĞLAYAN YİNE SİVASSPORDUR.İSTERSEK KÜME DÜŞELİM AMA SİVASSPORUN,YİĞİDONUN ONURUNU AYAKLAR ALTINA ALANLARA GEREKLİ DERSİ VARELİM.LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIP GERÇEKÇİ VE MANTIKLI OLALIM.KANAL KANAL DOLAŞIP AÇIKLAMA YAPAN BİR HOCA BU SAATTEN SONRA ARTIK BİZE YARAMAZ.

Yiğiter
12.10.2008, 16:32
Giden gider,kalan kalır.Bizim sevgimiz Sivasspora Bülente Mehmete değil.Ama FB'ye giderse gözümde zerre değeri kalmaz.ZAten bu demeçlerle gözümüzden iyice düşüyor.

ali_zara
12.10.2008, 16:40
aman hocam yapmayın gitmeyin tamda formunuzun zirvesindesiniz

cücü baba
12.10.2008, 21:34
[B]daha öncede yazmıştım ama maalesef olaylar bizim istemediğimiz şekilde gelişiyor ve bu çalkantılı dönem inşallah takıma yansımaz yoksa bu vebali ne fener ne medya nede bülent bey ödeyebilir lig biter kim nereye isterse gider etik olanda budur ha yok sırf bu takımı kaos ortamına sürükleyip ilerisi için başımıza dert olur diye düşünüyorlarsada e o ayıpta koskoca istanbulun (triyonluk ) MİLYONLUK EŞŞEKLERİNE YETER ? bir zamanlar medyada böyle söyleniyordu...

yigido_sampiyon
12.10.2008, 23:14
bülent uygun Türkiyede Sivasspordan başka bi fenerde bide milli takımda çalışır...

bülent uygun senelerce Sivasta hocalık yapacak değil...ama bu sıralarda giderse kendini bitirir...

koz58
13.10.2008, 11:10
SİVASSPOR'DA KAFALAR KARIŞIK

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye Gideceği Yönündeki Haberler, Camiada Kafaları Karıştırdı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberler, camiada kafaları karıştırdı. Taraftarlar, Uygun'un 'Sivasspor yönetimi onay verirse Fenerbahçe'de çalışabilirim' yönündeki açıklamalarına tepkili.
Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da değerlendiren Sivasspor, önümüzdeki pazar günü Ankaragücü'nü konuk edecek. Antalya'dan dün dönen kırımzı-beyazlı takım, Ankaragücü maçının hazırlıklarına bugün başlıyor.

İdmana milli takım kampında olan golcü futbolcu Mehmet Yıldız katılmıyor. Ligin 6. haftasında Ankaraspor'a yenilen kırımzı-beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. Ancak bu maç öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Fenerbahçe'ye gidebileceği yönünde Zaman'a yaptığı açıklamalar moralleri bozdu.

İlk 6 haftada Luis Aragonez'den beklediğini alamayan Fenerbahçe için yeşil ışık yakan Uygun, "Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim" yönünde ifadeler kullanmıştı. Geçen yıl Sivasspor'un son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan ve yeni sezonda da başarılı bir grafik çizen Uygun'un bu açıklaması taraftarı üzdü. Futbolcuların bu açıklamalardan etkileneceği görüşünde birleşen seyirciler, Uygun'un Sivasspor'un başında kalmasını istiyor.
(CİHAN)

sivaslı105
13.10.2008, 13:37
bülent uygun bizim canımız oldu hiç bir yere gitmesini istemiyoruz onu çok seviyoruz zaten bizi bırakıp gitmezde...

OLCAY_58_AKKUS
13.10.2008, 14:20
valla ben akşam kanaltürk te telegolü izledim.Rıdvanda Bülent te katıldı telefonla.Rıdvan soruya Siyasice evet dedi ama Bülent UYgun kesin hazırım dedi.kulaklarımla duydum.Teklif gelsin Bülent Hoca Uçar arkadaşlar.Hem adamın hedefi zaten bu ayağına gelen fırsatı kaçırmayacağını akşam konuşmalarından belli oldu.İnşallah teklif Rıdvana yapılır yoksa bülent uygun uçuyor.

OLCAY_58_AKKUS
13.10.2008, 14:25
Ben yönetimin yerinde olsam Bülent UYGUN la yollarımı hemen ayırırım.Bu saatten sonra ne Bülent kendini sivasspora verir nede o futbolcular hocaya bir şey verir.Ayrıca millet yine başlar fenerli bülent Sivas maç satıyor cart cur diye.hazır Ertuğrul boşta iken Ertuğrul Sağlamı getirelim bence.Baksana adam dereyi görmeden paçayı sıvadı o bizi satmadan biz onu satalım

eyuphulagu
13.10.2008, 22:26
Biraz önce TV58 de sporaktif programına telefonla katılan Başkan Mecnur ODYAKMAZ, Bülent HOCA'nın görevinin başında olduğunu;basında konuşulan şeylere gülüp geçtiklerini söyledi.Arkadaşlar kendi kulaklarıma mı inanayım,yoksa başkanın sözlerine mi?Pazar günü herkes gibi ben de değişik tv kanallarında(star-tv24-samanyolu-ntv-kanaltürk ve diğerlerinde)Bülent UYGUN'un bizzat kendi sesinden F.B. KULÜBÜNDEN teklif gelirse Aragones'in yardımcısı olmayı kabul edeceğini söyledi.Bekleyip göreceğiz.Bülent Hoca'nın bu açıklamalarından sonra bu işe Sivasspor Yönetiminin ve Yiğidoların nasıl baktığını bekleyip göreceğiz.SİVAS'I VE SİVASSPORU SICAK GÜNLER BEKLİYOR.BÜLENT HOCA İÇİN ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK....

konartr58
13.10.2008, 22:58
öncelikle gitmesini şu aşamada istemem.ama giderse de kendisi bilir.ama bir gerçek var ki bülent nere giderse gitsin sivasspor kadar rahat olmaz.
fatih terime milli takım nasıl verilmiş bildiği gibi oynuyorsa sivassporda öyle bülente eti senin kemiği benim misali teslim edilmiş.bu rahatlığı bırakır giderse de aklına yazık derim.ama belli olmaz bazen insanlar bazı hayallerinin peşinde koşarken gerçeklerini ellerinden yitirebilirler.
hayırlısı diyelim.kalırsa başımız gözümüz üstünde.giderse de emekleri için teşekkür ederiz.Allah selamatlik versin deriz.her halde ertuğrul sağlam ne güne duruyor.

atamtürk
13.10.2008, 23:11
gide bilirsin hocam ama biz seni sevdiğimiz içindirki öyle yardımcı hoca olarak veya anlaşma sözleşme yapmadan değil masaya yumruk vura bilecek şekilde şartlarım bunlar.........kabul görürse bu iş olur
ben gerci milli takımdan başkasına vermemde seni
sende gönlünü kaptırmışsın deli cocuk
hayırlısı olsun

izmirligardaş58
13.10.2008, 23:15
ben zaten ligin 3. haftası arkadaşlar arasında konuşurken aynen şöyle bi yorumda bulundum bülent uygun fenere gidecek ertuğul istifa edecek ve sivasa elecek die öle içimden geçeni sölemiştim ve yinew diorumki ertuğrul sivasa gelecek benim tahmnim böyle

izmirligardaş58
13.10.2008, 23:20
bide haftasonuki ankaragücü maçındanda korkmaya başladım düşünsenize bülent uygun futbolcularımızı bile etkiler sizcede demezmi beğendiği tpculara musa aydına sezere mehmete gidince sizide yanıma alacağım die bunlar yapar kardeşim bunlar dört büyüklerin maşası hersefer fener övülmezki kardeşim sanki bizde hedefini tamamlamış gibi biz anadolu kulüplerine hedef koymayı öğrettik ior hani nerde hedefin dört büyükleri yenemeden 4. mü olmak diorumki kayseri 58 puanlamı ne 5. oldu bizde 59 puanla 4. olsaydık benim açımdan bişey deişmezdi en azından kahrolmazdım hedef ilk beş falan die olmaz hedef en yükseğini tutarak olur

Abdullah DuMaN
16.10.2008, 14:40
BAKALIM 2-3 HAFTAYA BELLİ OLUR GERÇEKTEN VARSA

altuntas58
16.10.2008, 15:02
Bülent uygun bu sezon bitmeden hiç bir yere gitmez herkes rahat olsun

albina58
23.10.2008, 20:42
Aragones yerine Asker Bülent
Fenerbahçe'deki görevini bırakıcağı söylenen Aragones'in yerine iki teknik adamın ismi geçiyor. Lucescu ve BÜLENT UYGUN. Dün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi.

Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Bu arada Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi.

EN KUVVETLİ ADAY LUCESCU

Bu arada İspanyol teknik adamın yerine gelecek isim de netleşti diyebiliriz. Shaktar Donetsk ile olan sözleşmesi 30 Kasım'da sona erecek olan Lucescu, Fenerbahçe'nin başına geçmesi muhtemel adaylar arasında ilk sırada yer alıyor. Rumen teknik adamın gelmemesi halinde ise diğer aday Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun.

Shan58
23.10.2008, 22:56
Bülent hocayı getirmezler getirseler bile devre arasına kadar tutup yerine başkasını getiriler.
Nasıl olsa bülent hoca'nın 2 milyon Euro gibi bir tazminat alma şansı yok.
Ertuğrul sağlam gibi onuda orda harcayacaklar demektir.

illada genç birini getireceklerse, Aday olarak Rıdvan Dilmen bülent uygun'dan daha önde olur.