Orijinalini görmek için tıklayınız : Galibiyet Için Gidiyoruz
RüStü ElmaS 07.09.2005, 23:08 Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz Süper Lig’deki ilk derbi maçlarında karşı karşıya gelecekleri Galatasaray’ı evinde mağlup edeceklerini söyledi.Galatasaray’ın çok güçlü bir rakip olduğunu bildiklerini belirten Sivasspor Kulüp Başkanı Otyakmaz, teknik heyetlerinin bu nedenle gerekli önlemlerini aldığını söyledi. Otyakmaz konuşmasında, “Biz bütün maçlarımıza tek bir amaç için çıkıyoruz. O da galibiyettir. Galatasaray maçına da tek bir hedef için gidiyoruz. O da galibiyettir. Galatasaray Süper Lig’in gözde ve güçlü ekiplerinden birisi,. Çoz zor bir maç olacak. Ama bizde Süper Lig’deki bütün takımları yenebilecek güçteyiz. Eğer her zaman olduğu gibi güzel futbolumuzu yansıtırsak bunu rahatlıkla bütün takımları yenebiliriz. Ben takımıma ve teknik heyetime güveniyorum. Galatasaray maçında da bize puan veya puanlar kazandıracaklardır. Çok iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı sürdürmek ve bir an önce hedeflediğimiz noktaya gelmek ve daha yukarılara tırmanmak istiyoruz. İstanbul’a puan almak için gidiyoruz. Bunuda yapacak güçteyiz. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bize güvenmelerini ve desteklemelerini bizi bu zorlu yolda yalnız bırakmamalarını istiyorum”dedi.
yolunuz acık puanınız bol olsun :)
Yigido_58 08.09.2005, 11:12 başkanımıza katılıyorum.inş galatarata ilk mağlubiyetini tattıracağız.
galıbıyet sivassporun olacak
sinan58_34 08.09.2005, 11:37 başkanımıza katılıyorum.inş galatarata ilk mağlubiyetini tattıracağız.
EVET INSALLAH ONLARI MAGLUP EDECEZ NORMAL BI TAKIMIN ACISI CIKAR AMA SIVASIN ACISI BIRAZ ZOR CIKACAK
Sivasli-Imparator 08.09.2005, 12:52 Insallah, Top yuvarlaktir nereye gidecegi belli olmaz.
Haydi SIVASIIMMMM
Bildiğimiz Gibi Galatasarayinda Oyuncularinin Bi Bölümü Milli Takimda. Sivas Karşisina Gs Hakan şükürsüz Belki Necatisiz çikacak. Hasan Kabzede Olmaya Bilir. Ama Bizdede Eksikler Var Petkoviç Ve Muhammet Gibi. Inşallah Bu Maçi 1-0 Biz Alacağiz Inaniyorum!!!
GeCeVeMaVi58pRf 08.09.2005, 14:42 inşallah galip gelecez hadi hayırlısı...
zara spor sivasspor a süperligde başarılar dileriz yolunuz acık puanınız bol olsun
serrkann58 08.09.2005, 14:47 İnşallah maçı alıcaz herşey GALİBİYET için ne gerekiyorsa yapılmalı herkese büyük görev düşüyor.......
onların alisamiyeni varsa bizimde 4eylül var sivasspora galatasaray karşısında başarılar dilerim macta hepdestek tamdestek hadi sivas istanbula alisamiyene hepberaber
HakkıTİMUÇİN 08.09.2005, 22:27 istanbuldan puan yada puanlarla döneceğimize canı yürekten inanıyorum
en önemliside sansın bizim yanında da olması... ins bu sekilde puanlarımızı alır evimize bir yük daha ekleriz :) :)
fatih_5834 08.09.2005, 23:17 haydı sıvas sana guvenımız sonsuz.su aslanıda terbıye et...
ne büyük bir sükse olur.
yarabbim sen bizim yanımızda ol....
gercek58li 09.09.2005, 01:41 Rüyamda GSyi yeniyorduk son 10 dk. kalmistiki uyandim.
Artik Sivassporla yatip Sivassporla kalkiyoruz. Sabah kalktigimda ilk SS aklima geliyor.
Insallah hepsini gececegiz!!!
ElbeyLi58 09.09.2005, 09:38 Eric Gerets, Sivasspor maçında, dün İstanbul'a gelen Çek yıldızı oynatarak galip gelmeyi planlıyor.
Çek yıldıza kavuşan G.Saray'da millilerin de formu keyifleri katladı... Gözler artık Sivas ve Tromsö'de... Parola çifte zafer.
Galatasaray uzun uğraşlar sonunda transfer ettiği Çek yıldız Marek Heinz'a dün kavuştu. Çek yıldız akşam İstanbul'a gelirken, havaalanında taraftarların sevgi gösterileri ile karşılandı. Heinz'ın yanı sıra milli oyuncuların da sağ salim dönmeleri zorlu Sivas ve Tromsö maçları öncesi Eric Gerets'in yüzünü güldürdü.
KAYIP İSTEMİYOR
Hedef ikide iki yapmak. Oyuncuları ile dün bir toplantı yapan teknik direktör Gerets, "Milli maçlarda hepiniz görevlerinizi yaptınız. Bunun için sizi tebrik ediyorum. Aynı performansı sizlerden Sivas ve Tromsö maçlarında da bekliyorum. Bu iki maçı kayıpsız geçersek önümüz açılır" diyerek dikkat çekti.
Hamza Arslaner 09.09.2005, 10:44 sivasspor un galatasaray karşısında galibiyet alacağına bizler inandık... yeterki sizde inanın ve bizim için bu maçı alın.... ankaradan saygılar...
|