Orijinalini görmek için tıklayınız : Başın Sağolsun Cahar

GuNaY
10.10.2008, 01:17
Dün akşam itibari ile İstder Başkan Yardımcısı ve sitemiz yöneticilerinden Ertuğrul Özdemir (Cahar) kardeşimizin babasının vefat haberini henüz öğrenmiş bulunmaktayım...

Amcamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Cahar kardeşime Allah'tan sabır diliyoruz...

Rabbim mekanını cennet eylesin...

Başın sağolsun gardaşım...

albina58
10.10.2008, 01:18
Çok sevgili;
Canım kardeşim kadar sevdiğim
Dostum Ertuğrul'umun,
Babasının vefat haberini henüz aldım.
Sitemizin,vefekar emektar yöneticilerinden Cahar'ın bu derin acısını paylaşmakta,kendisine ve aile bireylerine sabır dilerim.
Başın sağolsun Ertuğrul'um,

myway
10.10.2008, 01:20
Allah rahmet eylesin basin saolsun abimm...

Allah mekanini cennet eylesin size ailenize sabir versin guzel abim..

Acini yuregimizde hissediyoruz...

Allah baska aci gostermesin abim sana...

TracyMcGrady58
10.10.2008, 01:33
Allah rahmet eylesin.
Allah mekanini cennet eylesin.
Ertugrul abime ve ailesine Allah sabir versin.
Basiniz sagolsun

AyhanBayrak
10.10.2008, 01:40
Allah rahmet eylesin basin saolsun cahar gardas ...

Allah mekanini cennet eylesin size ailenize sabir versin

Acini yuregimizde hissediyoruz

Allah baska aci gostermesin gardas

Rabbim mekanını cennet eylesin

RüStü ElmaS
10.10.2008, 03:01
Böylesi durumlarda tıkanıp kalıyorum ve düşündüklerimi ifade etmekte zorlanıyorum.

Canım arkadaşım sevgil Ertuğrul (Cahar) başın sağolsun.

Değerli amcamıza Allah' tan rahmet, sana ve ailene Allah' tan sabır diliyorum.

Allah mekanını cennet eylesin.
Tekrardan başın sağolsun gardaş.

FurkaN
10.10.2008, 07:59
Gardaşım haberi şimdi aldım ve amcayı da tanıyan biri olarak inan dondum kaldım...

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin....

Mekanı cennet olsun.... Allah sizlere sabır versin...

Abdullah DuMaN
10.10.2008, 08:14
ALLAH RAHMET ETSİN ÇOK ÜZÜLDÜM BİR SÜRE HASTANEDE YATTIKTAN SONRA EVİNE ÇIKMIŞLTI ALLAH ERTUĞRUL ABİME VE YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN

GLoBe-Y-Gençlik
10.10.2008, 08:22
Cahar Hocam Bulusmamızda Hastanede Demıstın.!!!

Allah Rahmet Eylesın ..!!

metincetin58
10.10.2008, 08:27
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Abdullah DuMaN
10.10.2008, 08:28
Cahar Hocam Bulusmamızda Hastanede Demıstın.!!!

Allah Rahmet Eylesın ..!!

EVET ÖYLE DEMİŞTİ BAYRAMLAŞMA BULUŞMASINDADA ARTIK EVDE DEMİŞTİ ALLAH MEKANINI CENNET ETMİŞTİ

Rallim58
10.10.2008, 08:43
Canım kardeşim kısa süre önce tanışmış olmamıza rağmen samimiyetindeki netlik, 40 yıllık dostluğa taş çıkarır nitelikte olması, acınızı acımıza döndermeye yetti de arttı bile.

Acınızı yürekten paylaşıyorum.
Kısa süre önce babasını henüz kaybetmiş birisi olarak, sizi çok iyi anlıyorum. Nasip olursa birazdan yanındayım.

Rabbim mekanlarını cennet kılar inşaallah. Ne mutlu babanıza ki sizler gibi samimi ve kalitesi tartışılmaz insanlar yetiştirmiş.

Şahsınızda Özdemir ailesine başsağlığı diliyorum. Rabbim sizlere sabr-ı cemil ihsan eder inşaallah.
Sabah kalkıp işyerine gelirken telefonuma mesaj göndererek durumu bildiren Rüştü Elmas kardeşime de teşekkür ediyorum.

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

tykinik58
10.10.2008, 09:01
ÖLENE ALLAH RAHMET EYLESİN, KALANLARA SABIR VE SAĞLIK İHSAN EYLESİN. BAŞINIZ SAĞOLSUN.

izmirliyigido
10.10.2008, 09:02
Her ölüm erkendir ve çok acıdır.
Allah sabrını versin inşallah.
Babana Allah'tan Rahmet, geride kalanlara sabır ve sağlık diliyorum kardeşim.

.

SivasLady
10.10.2008, 09:19
Basin sagolsun ertugrul
Allah rahmetini bol versin mekani cennet olsun
sizlerede sabir versin, rabbim baska acilar göstermesin

Bilinmeyen bir yolun yolcusuyuz hepimiz,
Görünmeyen bir son, bizi bekliyor...
Zaman dedikleri sey,
aslinda bizim ebede olan yolculugumuzdaki adimlarimiz.
Ebede ugurlanan her yolcunun ardinda...
Gözler puslu, nemli kaliyor...
Hüzün ebed yolcusunun ocagina düsüyor.
Her dilde, her gönülde ayni hece tekrarlaniyor...
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun....
"Allah'tan geldik ve yine O'na dönecegiz!"

ErdalGüler
10.10.2008, 09:31
Ertuğrul kardeşim başın sağolsun.
Allah rahmet eylesin.
İnşallah mekanı cennet olsun.

Kalanlarada Allah sabırlar versin...

RECEP_YÜKSEL
10.10.2008, 10:22
Böylesi durumlarda tıkanıp kalıyorum ve düşündüklerimi ifade etmekte zorlanıyorum.

Canım arkadaşım sevgil Ertuğrul (Cahar) başın sağolsun.

Tekrardan başın sağolsun gardaş.

tekniker58
10.10.2008, 10:51
Başın sağolsun Ertuğrul abi,
ALLAH rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.
ALLAH sana ve ailene sabır versin.

TRAPER
10.10.2008, 10:53
Allah rahmet eylesin basin saolsun abimm...

Allah mekanini cennet eylesin size ailenize sabir versin guzel abim..

Acini yuregimizde hissediyoruz...

Allah baska aci gostermesin abim sana...

elbeyli09
10.10.2008, 11:53
Kardeşim; Ertuğrul babanın vefatını öğrendim,
Başın sağolsun, Allah mekanını cennet etsin,
Dualarımız onun için ALLAH sana sabır versin...

SONMEZ
10.10.2008, 12:30
Ertuğrul kardeşim,
Bayram akabinde, Çerkezin Kahvesindeki buluşmamızda,
etrafına neşe saçan o tombiş yanaklarından şimdi gözyaşı ve
hüzün aktığını biliyorum.
Acını paylaşıyorum ve senin kale gibi sağlam imanınla
Takdir-i İlahi tecellisine göstereceğin sabır ve metaneti de
biliyorum.

Allah (cc) merhumun mekanını cennet eylesin inşallah.

YuNuSPaSa58
10.10.2008, 12:40
Allah Mekanını Cennet Eylesin.

Başın sağolsun Ertuğrul abi..

EyüphanAydın
10.10.2008, 12:57
Allah rahmet eylesin.
Gerçekten haberi alınca çok üzüldüm.
BAŞIN SAĞ OLSUN ERTUGRUL ABİ.

Arif Coşkun
10.10.2008, 13:10
Allah rahmet eylesin.
Ertuğrul kardeşim sana ve yakınlarına Allahtan sabır diliyorum.
Başınız sağolsun.

Abdullah DuMaN
10.10.2008, 14:18
herhalde cenaze yıldızelinden kalkacak ama hangi köyü bilen yok

memet24
10.10.2008, 14:36

karakule58
10.10.2008, 14:38
BAŞIN SAOLSUN KARDESIM MEKANI CENNET OLSUN...

MustafaParlak
10.10.2008, 14:40
Allah rahmet Eylesin Ertugrul Abim son Ana kadar ümitliydi hatta dünde sordum iyi demişti.

Abim Acını paylaşıyor allahtan Sabır vermesini Diliyorum.

Abdullah DuMaN
10.10.2008, 16:01
İlçe
Yıldızeli
Köyünüz
728 KAYALIPINAR YILDIZELİ

PROFİLİNDE KAYAPINAR YAZIYOR .

BekirBayrak
10.10.2008, 16:34
Başın sağolsun kardeşim
ALLAH tan rahmet sana ve tüm ailene baş sağlığı dilerim....

hakandemirezen
10.10.2008, 16:36
Başın sağolsun sevgili kardeşim.
RABBİM mekanını CENNET eylesin
Sizlerede sabırlar versin.

velibircan
10.10.2008, 17:27
ALLAH RAHMET EYLESİN. GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM..ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN..

ALLAH AİLESİNE VE ERTUĞRUL ABİME SABIRLAR VERSİN

sasasamet58
10.10.2008, 18:01
başın sagolsun allah geride kalanalara sabırlar versinnnn..
günahlarını afettsinn

merkez_emre
10.10.2008, 18:01
Allah rahmet eylesın
Ertugrul abiye ve aılesıne sabırlar versın

furkan130
10.10.2008, 18:03
Allah rahmet eylesin,
Mekanı CENNET olsun
Ailesine Allah sabır versin.

Alişan
10.10.2008, 18:07
Başın sağolsun gardaş
Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin

Rallim58
10.10.2008, 18:47
Eveeet...

Siteden, taziyede bulunan tüm dostlara selam getirdik. Mütevazilik edip bunu bana bırakan sevgili kardeşim Bekir Bayrak ile Yıldızeline bağlı Kayalıpınar köyüne gittik.

Cahar kardeşimizin babası Mehmet Özdemir amcamızı, Cuma namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına dualarla uğurladık. Rabbim mekanını cennet kılsın (Amin)

Sevgili kardeşimiz, sitemizin hoşsohbeti sempatik abidesi Cahar'ı yalnız bırakmadık. Acısını paylaşmaya çalıştık.

Metanetini korumaya özen gösteren Ertuğrul kardeşimizin siz dostlara selamları var. Yanında devamlı taşıdığı telefon görüşülemiyor diğer hattı ise aciliyetten unuttuğunu belirtti.

engin78
10.10.2008, 18:49
Allah rahmet eylesin..
mekanı cennet olsun inş.
başınız sağolsun...

sinan-58
10.10.2008, 18:54
Allah rahmet eylesin,
mekanı cennet olsun
Başın sağolsun Ertuğrul abi

sivaslı yıldız
10.10.2008, 19:05
Allah rahmet eylesin..
Yakınlarına sabır diliyorum..

omercoskun
10.10.2008, 19:09
Allah rahmet eylesin.
Allah mekanini cennet eylesin.
Ertugrul abime ve ailesine Allah sabir versin.
Basiniz sagolsun

1967_DERNEK_MUSTAFA
10.10.2008, 19:58
1967 sivasspor genç taraftarlara derneği yönetim kurulu adına ertuğrul kardeşimizin babasının vefatı haberini duyduk ALLAHTAN rahmet yakınlarına sabırlar dileriz

aykut-akay
10.10.2008, 20:18
GARDASIM BENIM
BASIN SAGOLSUN
ALLLAH SABIR VERSIN
ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN

http://www.gencislam.net/dualar/155_1.gif

"Biz Allah'a aidiz ve tekrar O'na dönücüleriz. Ey Rabbimiz! Onu sâlihlere ilhak et, ve zürriyetine geride kalanlarla beraber halef ol, yani muîn ol, onu ve bizi dîn gününde mağfiret et! Ey Rabbimiz onun ecrinden bizi mahrum etme, onun arkasından bizi fitneye duçar etme!" (32)
Kaynak: el-Ezkâr, 132 (İbn es-Seniy'den)

ssadnanss
10.10.2008, 21:47
başın saolsun. mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. güçlü durmaya çalış kardeş

etzel1967
10.10.2008, 21:47
Allah rahmet eylesin...başınız sağolsun............

akifeker
10.10.2008, 21:57

Tekrardan başın sağolsun ABİ

bahadır erdem
10.10.2008, 22:23
"İNNA LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN"

ALLAH RAHMET EYLESİN.AMEL DEFTERİ SAĞ TARAFINDAN VERİLENLERDEN EYLESİN.

titizyiğido
10.10.2008, 23:05
ALLAH RAHMET EYLESİN YAKINLARINADA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

kangallı58
10.10.2008, 23:06
Allah Rahmet eyLesin başınız saqolsun

myway
11.10.2008, 02:05
Eveeet...

Siteden, taziyede bulunan tüm dostlara selam getirdik. Mütevazilik edip bunu bana bırakan sevgili kardeşim Bekir Bayrak ile Yıldızeline bağlı Kayalıpınar köyüne gittik.

Cahar kardeşimizin babası Mehmet Özdemir amcamızı, Cuma namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına dualarla uğurladık. Rabbim mekanını cennet kılsın (Amin)

Sevgili kardeşimiz, sitemizin hoşsohbeti sempatik abidesi Cahar'ı yalnız bırakmadık. Acısını paylaşmaya çalıştık.

Metanetini korumaya özen gösteren Ertuğrul kardeşimizin siz dostlara selamları var. Yanında devamlı taşıdığı telefon görüşülemiyor diğer hattı ise aciliyetten unuttuğunu belirtti.

size tek diyecek bi seyim var helal olsun abilerim...
siteden birisi orda olmasa gercekten cok uzulurdum...
bizim elimiz kolumuz bagli kaldi burda..
neyseki sivasta vefakar abilerimiz var...

RüStü ElmaS
11.10.2008, 02:19
Eveeet...

Çok çok teşekkürler Recep abi, bu güzel taziye ziyareti ve arkadaşımızı yalnız bırakmadığınız için ne kadar mutlu oldum tahmin edemezsiniz.
Tekrardan sana ve Bekir' e teşekkür ediyorum.
Dostlar böylesi günlerde belli olur.
Amcamızın mekanını Allah cennet eylesin.
Ertuğrul gardaşımıza ve yakınlarında Allah sabır versin.

GuNaY
11.10.2008, 02:43
Eveeet...

Recep Abi ve Bekir Abi,
Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Acı gününde kardeşimizi bizlerinde adına yalnız bırakmadınız. Acısını paylaştınız. Kardeşlik, dostluk örneği sergilediniz...
Bizede haberler getirerek bilgilendirdiniz...
Allah sizlerden razı olsun...

muhsin koçak
11.10.2008, 08:14
başın sağolsun kardeşim,ölene allahtan rahmet yakınlarına sonsuz sabırlar dilerim

yeniceri_can
11.10.2008, 08:50
basin sagolsun cahar abi Merhuma Allahtan Rahmet kederli ailesine bas sağlığı dilerim..

muspol58
11.10.2008, 08:56
Allah rahmet eylesin basin saolsun cahar gardas ...

Allah mekanini cennet eylesin size ailenize sabir versin

Acini yuregimizde hissediyoruz

Allah baska aci gostermesin gardas

Rabbim mekanını cennet eylesin

Abdullah DuMaN
11.10.2008, 09:27
Eveeet...

ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN KÖTÜ GÜNÜNDE ERTUĞRUL ABİMİZİ YANLIZ BIRAKMADINIZ

ozer10
11.10.2008, 09:54
Amcamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Cahar abime Allah'tan sabır diliyoruz...

Rabbim mekanını cennet eylesin...

Engin58
11.10.2008, 11:22
Sevgili saygi deger akrabam cahar bende yeni duydum inan acayip sekilde haberi alir almaz cok kötü duruma geldim cenabi rabbimden Allah rahmet etsin degerli baban mekani cennet olsun basin sagolsun gurban oldugum bir yardima ihtiyacin olursa ertugrulum her zaman hazirim yüce rabbimden sabirlar diliyorum....

FurkaN
11.10.2008, 11:27
Eveeet...

Acılar paylaşıldıkça azalır orada bulunup kardeşimizi acısını paylaştığınız
ve
Bizleri devamlı bilgilendirdiğiniz için
Bizlerin adına orada bulunup kardeşimize destek olduğunuz için sana ve Bekir abiye teşekkür ediyoruz...

Rallim58
11.10.2008, 18:09
Ulaşabileceğimiz, koşabileceğimiz her yere bir insan olarak katılımda bulunmaktan, Acısını paylaşmaktan son derece mutluluk duyarım...

Acılar paylaştıkca azalır...
Mutluluklar paylaştıkça çoğalır...

ekingölü
11.10.2008, 18:18
Cahar kardeş Başın sağolsun,Allah babana rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

AYDIN1985
11.10.2008, 18:33
Allah Rahmet eylesin, ailesine Cenabi Haktan sabir diliyorum.

yigidomustafa58
11.10.2008, 18:37
Allah'tan rahmet dilerim...

yakınlarına başsağlığı dilerim

aslansivasli
11.10.2008, 18:43
Başın sağolsun Ertuğrul abi.
yaşamayan bilmez o acıyı zor bir durum ama sen bunun üstesnden gelirsinn..

SONMEZ
12.10.2008, 17:55
Eveeet...

Sitemizin kadim yöneticilerinden Ertuğrul kardeşimizin acısını paylaşarak,
buradan mesajlarıyla başsağlığı dileyen tüm üye arkadaşlarımıza,
Ertuğrul kardeşimiz ve sitemiz adına teşekkür ediyoruz.

Ayrıca,
sitemiz ve üyelerimiz adına, Ertuğrul kardeşimizi bu acı gününde,
yalnız bırakmayan, bizleri temsilen cenaze merasimine iştirak eden,
sitemiz yöneticilerinden Rallim58 abimize ve Bekir Bayrak arkadaşımıza da
şükranlarımızı arzediyoruz.

EneS ElmaS
14.10.2008, 00:38
Başın sağolsun abi.
Allah rahmet eylesin.
Merhumun mekanını cennet eylesin!

yusuf_07
14.10.2008, 01:29

Ertugrul
20.10.2008, 01:26
İçine düştüğümüz hayal kırıklığı, dışımızdaki alemle bir soğukluk salar aramıza. Biz de usulca itip kaparız dış aleme açılan kapımızı soğuk vurmasın diye. Bu vesile olur, geçici bir süre dış alemden soyutlanıp iç alemimize döneriz.

Biz isteriz ki ölüm izin istesin bizden. Zaman istediğimiz yerden bölsün, düğümü attığımız yerden çözsün ama gerçek böyle değil. Beklenmeyen bir ecel, zamansız gelen ölümcül bir hastalık, hayatı düğümlediği yerden değil de, onun altındaki bir yerden inceltip koparttı.

Her ölüm erken, hele ölen sevdiğim, dayanağım,babam olunca daha bir erkenmiş, insanın bir tarafı çöküveriyor. Tutunacak, dayanacak yer bulamaz oluyorsunuz, boş geliyor dünya yaşlı gözlere, her şey boş, bom boş geliyor yavaşça isyan kapısının açıldığını hissediyorsun ama inancın karşı duruyor isyana, dostlarınız karşı duruyor bitmeyecek acıya ... İsyanın yerini dua alıyor, acı duruyor ama yanı başına Amentü yerleşiyor.

Acılı günümde yanımda olan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum.
Allah hepinizden razı olsun.

merkez_emre
20.10.2008, 01:35
Allah tahsilatını affettsn tekrar...

Abdullah DuMaN
20.10.2008, 08:52
İçine düştüğümüz hayal kırıklığı, dışımızdaki alemle bir soğukluk salar aramıza. Biz de usulca itip kaparız dış aleme açılan kapımızı soğuk vurmasın diye. Bu vesile olur, geçici bir süre dış alemden soyutlanıp iç alemimize döneriz.

Biz isteriz ki ölüm izin istesin bizden. Zaman istediğimiz yerden bölsün, düğümü attığımız yerden çözsün ama gerçek böyle değil. Beklenmeyen bir ecel, zamansız gelen ölümcül bir hastalık, hayatı düğümlediği yerden değil de, onun altındaki bir yerden inceltip koparttı.

Her ölüm erken, hele ölen sevdiğim, dayanağım,babam olunca daha bir erkenmiş, insanın bir tarafı çöküveriyor. Tutunacak, dayanacak yer bulamaz oluyorsunuz, boş geliyor dünya yaşlı gözlere, her şey boş, bom boş geliyor yavaşça isyan kapısının açıldığını hissediyorsun ama inancın karşı duruyor isyana, dostlarınız karşı duruyor bitmeyecek acıya ... İsyanın yerini dua alıyor, acı duruyor ama yanı başına Amentü yerleşiyor.

Acılı günümde yanımda olan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum.
Allah hepinizden razı olsun.

TEKRAR BAŞIN SAĞ OLSUN ERTUĞRUL ABİ..........

Esra YK
29.10.2008, 18:46
cOk kötü bi durum.. babani kaybetmek.. aLLah rahmet etSin.. meKani Cennet oLSun