Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümitlere Destek


XXCakir58
12.10.2008, 23:24
Ümitlere 4 takviye

Bosna Hersek galibiyetinin ardından Estonya maçı hazırlıklarına başlayan A Milli Takımımız, kamp yaptığı Swissotel'in spor merkezinde bugün öğleden sonra bir rejenerasyon çalışmasıyla programını sürdürdü.



Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası finalleri için play-off mücadelesi veren Ümitlerimizi de çok önemsediklerini belirterek, A Milli Takımda yer alan 4 futbolcunun Belarus'da oynanacak rövanş maçına gönderilmesine karar verdi. Terim'in yardımcılarından Müfit Erkasap da bu önemli karşılaşma için Ümit Milli Takım'la birlikte bu sabah Minsk'e uçtu.

Yaşları Ümit Milli kategorisi için de uygun olan oyuncularımızdan Aydın Yılmaz, Caner Erkin, Ceyhun Gülselam ve Serdar Kurtuluş yarın Minsk'e gidecek ve Salı akşamı U-21 takımımızın kadrosunda yer alacak. Bosna Hersek maçında omzu çıkan Batuhan Karadeniz, daha önce kadrodan çıkartılmıştı.

A Milli Takım, yarın sabah basına kapalı bir antrenman yaptıktan sonra saat 16.00'da Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Estonya'nın başkenti Talinn'e gidecek.

YuNuSPaSa58
13.10.2008, 00:30
İçimden ßi ses ÜmitLer ßence Avrupa Şampiyonası'na gidicek diyor.. İçimdeki His ßeni yanıLtmaz inş..