Orijinalini görmek için tıklayınız : Galibiyetimize Ortak Olun

SivasSpor.Com
14.10.2008, 22:59
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/hayrettinn.jpg

Sivasspor 2. Kaptanı Hayrettin Yerlikaya, Ankaragücü maçı öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu.

Spor servisimiz aracılığı ile taraftarlara çağrıda bulunan Sivasspor İkinci kaptanı Hayrettin Yerlikaya “ Pazar günü 4 Eylül Stadyumunda yapacağımız Ankaragücü maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu müsabakada elde edilecek olan galibiyet bizim zirve yarışında var olduğumuzu ortaya koyacaktır.
Bu nedenle galibiyet sevincimize ortak olmak amacıyla taraftarlarımızı Pazar günü stadyuma davet ediyoruz” dedi.
Sakatlıktan kurtulduğunu ve eski günlerine geri döndüğünü de sözlerine ekleyen Hayrettin “Sivaspor geçen sezon elde ettiği başarısını bu sezonda yineleyecek ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam edecektir.
Sivasspor’un başarısı için herkes stadyumda olmalı” dedi.
Yeni Ülke Gazetesi

crburak58
14.10.2008, 23:04
SİVAS taki yigidolar bu maça imkanınız varsa gidin çok önemli bir maç seri yakalamalıyız..stada çekirdek yemeye değil takımımızı desteklemeye gidelim.. ben antalya yasadıgım için tek tük geldiğimde gidiyorum bi keresinde gittigimde arkamdaki adam gardaş otursana göremıyom deyıp çekirdek yıyodu lütfen 90 dakıka susmayalım..4 eylülü rakıbe cehennem edelim.SİVAS ın büyüklüğünü bir kere daha kanıtlayalım..

07 MEKAN
58 VATAN

DELIKANLI ADAMIN TUTTUGUU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR...

EyüphanAydın
14.10.2008, 23:10
Elbette inanıyorumki taraftarlarımız yerlerini alıp,takım'a çok büyük destek vericektir.

Yavaş yavaş oturan bir taraftara sahibiz.Henüz Süper lig'de 4 .Sezonumuz'a girmemize rağmen iyi gibi gidiyoruz.

Sonuçta ilk defa Süper lig ortamı gören bir taraftar kitlesi var.İnanıyorumki bir 10 sene sonra tamamen lig'e alışıp çekirdekçi başları olmayacaktır.

Bu arada Çekirdek fiyatlarına zam yapılmasını istiyoruz. :)

crburak58
14.10.2008, 23:21
Elbette inanıyorumki taraftarlarımız yerlerini alıp,takım'a çok büyük destek vericektir.

Yavaş yavaş oturan bir taraftara sahibiz.Henüz Süper lig'de 4 .Sezonumuz'a girmemize rağmen iyi gibi gidiyoruz.

Sonuçta ilk defa Süper lig ortamı gören bir taraftar kitlesi var.İnanıyorumki bir 10 sene sonra tamamen lig'e alışıp çekirdekçi başları olmayacaktır.

Bu arada Çekirdek fiyatlarına zam yapılmasını istiyoruz. :)

evet zam çok iyi olurr...SİVAS ın başarısı için elimizden geleni yapalım

TracyMcGrady58
14.10.2008, 23:47
Ramazandaki maclarda 4 Eylül dolmuyordu. Millet Ramazani bahane edip gitmiyolardi. Ama artik Ramazanda bitti bahanelerde bitti. Insallah bu macta taraftarimiz takimimizi yalniz birakmaz. Bu sezon 4 Eylülü artik ilk defa tiklim tiklim görelim

YuNuSPaSa58
14.10.2008, 23:52
Çekirdek FiyatLarına zam yapıLması kLüße Ek qelirde sağLar:D:D:D

atamtürk
15.10.2008, 02:55
en büyük taraftar sivas taraftarı üçüncü liğde bile çok maçını onbeşbin taraftarı ile oynamıştır
insanlar cekirdek yemeyede olsa stada geliyorya gerisi yönetimin işi

yerliturkuaz
15.10.2008, 07:41
Bu takimin ihtiyac duydugu taraftar ozlemi kadar hic bir kulup duymamistir

Bi cigliga kulak verin ey yigidolar...

SivasLady
15.10.2008, 10:08
her yerde her zaman deniliyor 12. adam cok önemli degil
tribünlerin dolamasi yetmez takima TARAFTAR gerek
onlar sahada oynarken destekleyecek atlesleyip galibiyete sürükleyecek
her zaman sevgilerini gösterecek taraftar lazim
bu bizde yeni yeni olusuyor insallah ileriki yillarda en iyi taraftara sahip olacaklar

davulcu
15.10.2008, 10:13
ArkadaşLar Facebookta Sivasspor'Lular Grup'u kurdum.. Üye oLun Lütfen:):)

kanka bide davulcular grubu kursan da bizde iştahlı iştahlı davul çalsak:D

slasher//z
15.10.2008, 10:30
sivasda olup da maça gitmemek olurmu.....

biz bjk maçında inönüde olucaz inş..

ali_zara
15.10.2008, 13:43
12. adam olarak görevimizi yapalım radyodan tv den staddan

ozer10
15.10.2008, 15:42
umarım bu kesin konuşmalarını gerçekleştirirler

YigidoGenclik38
15.10.2008, 17:20
haydi sivasım al su macı ama cogu is tarafatara düsüo haydi yigido genclik costur su taraftarı anca sen yapan

by_hunter
15.10.2008, 18:18
bız herzamankı yerımızı alacaz onemlı olan boz koltukların sahıplerını bulmak

yigidomustafa58
15.10.2008, 18:45
Sivas halkı stadı her zamanki gibi doldurur ama taraftarlık mı yapar seyircilik mi yapar belli olmaz orası...

ibrahimovic7
15.10.2008, 19:31
Sivasspor'un ikinci kaptanı Hayrettin Yerlikaya, "Sivasspor geçen sezon elde ettiği başarısını, bu sezon da yineleyecek ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam edecektir" dedi. Yerlikaya, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligde hafta sonu iç sahada Ankaragücü ile yapacakları maçta, taraftarları takıma destek vermeye çağırdı.

Ankaragücü karşısında elde edecekleri galibiyetin, Sivasspor'un zirve yarışında var olduğunu ortaya koyacağını ifade eden Yerlikaya, "Bu nedenle galibiyet sevincimize ortak olmak amacıyla taraftarlarımızı pazar günü stada davet ediyoruz" dedi.

Sakatlıktan kurtulduğunu ve eski günlerine geri döndüğünü belirten Yerlikaya, "Sivasspor geçen sezon elde ettiği başarısını, bu sezon da yineleyecek ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam edecektir. Sivasspor'un başarısı için herkes stadyumda olmalı" diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan, Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Mohammed Ali Kurtuluş ise futbol oynamayı çok özlediğini söyledi.

Ankaragücü maçı öncesinde takımla birlikte çalışmalara başlayan Kurtuluş, şunları kaydetti: "Geçirmiş olduğum sakatlıkla ilgili yapılan yanlış tedavi ve ameliyat, benim sahalardan uzak kalmamda etkili oldu. Takım arkadaşlarımla birlikte olmayı, futbol oynamayı özledim. En yakın zamanda bu özlemim sona erecek ve Sivasspor adına başarılarımı sahaya yansıtacağım.

kerami58
15.10.2008, 19:34
bence bu hafta ve de haftaya beşiktaş maçında galibiyet elde edebilirsek gecen sezondanda daha iyi bir performans sergileriz...

kerami58
15.10.2008, 19:37
sivasta değiliz ama gönlümüzle orda olacaz... keşke izleme olanagımız olabilseydi..

ibrahimovic7
15.10.2008, 19:39
bence bu hafta ve de haftaya beşiktaş maçında galibiyet elde edebilirsek gecen sezondanda daha iyi bir performans sergileriz...

iki maçta en az 4 puan bekliyorum ben ama 6 puan alacağımızdanda şüpem yok gibi...

ibrahimovic7
15.10.2008, 19:48
Sivasspor'un ikinci kaptanı Hayrettin Yerlikaya, "Sivasspor geçen sezon elde ettiği başarısını, bu sezon da yineleyecek ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam edecektir" dedi. Yerlikaya, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligde hafta sonu iç sahada Ankaragücü ile yapacakları maçta, taraftarları takıma destek vermeye çağırdı.

Ankaragücü karşısında elde edecekleri galibiyetin, Sivasspor'un zirve yarışında var olduğunu ortaya koyacağını ifade eden Yerlikaya, "Bu nedenle galibiyet sevincimize ortak olmak amacıyla taraftarlarımızı pazar günü stada davet ediyoruz" dedi.

Sakatlıktan kurtulduğunu ve eski günlerine geri döndüğünü belirten Yerlikaya, "Sivasspor geçen sezon elde ettiği başarısını, bu sezon da yineleyecek ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam edecektir. Sivasspor'un başarısı için herkes stadyumda olmalı" diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan, Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Mohammed Ali Kurtuluş ise futbol oynamayı çok özlediğini söyledi.

Ankaragücü maçı öncesinde takımla birlikte çalışmalara başlayan Kurtuluş, şunları kaydetti: "Geçirmiş olduğum sakatlıkla ilgili yapılan yanlış tedavi ve ameliyat, benim sahalardan uzak kalmamda etkili oldu. Takım arkadaşlarımla birlikte olmayı, futbol oynamayı özledim. En yakın zamanda bu özlemim sona erecek ve Sivasspor adına başarılarımı sahaya yansıtacağım.

crburak58
15.10.2008, 19:55
iyi bir seri yakalamamız lazım bunun içindede bu maçı yenmeliyiz.. eger yenemezsek (ALLAH KORUSUN)liderle aramız açılır..takımdakide sakatlar iyileşiyor özellikle muhammede ali takıma çok faydası olacak.. inş çabuk form tutar.. futbolcularımıza ve bülent hocaya güveniyorum bu maçı alacaz inşallahh sivas da imkanı olan yıgıdolarda bu maç da 4 eylülü rakibe cehhennem etmenizi diliyorum...
ANTALYADAN TÜM SİVAS A SİVAS LILARA SELAM

DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR....

titizyiğido
15.10.2008, 21:35
ankaraspora yenildik ama ankaragücünü mutlaka yeneceğiz

XXCakir58
16.10.2008, 10:16
Siz maclari yenerseniz, seyirciyi memnun ederseniz, onlarda hem arkanizda olurlar hemde ortak olurlar.
Paylasim icin sagol.