Orijinalini görmek için tıklayınız : Milliler Yara Aldı! 0:0

SivasSpor.Com
15.10.2008, 22:26
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/est-tr.jpg

Milliler, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup’taki 4. maçında grupta herkesin yendiği Estonya ile 0-0 berabere kalarak yara aldı.

Milli Takımımız, bu karşılaşmanın ardından 5. Grup'taki puanını 8'e yükseltti. Estonya ise gruptaki ilk puanını aldı. Milli Takımımız, gruptaki beşinci maçını İspanya ile deplasmanda oynayacak.
Grubumuzda oynanan bir diğer maçta ise Bosna Hersek, kendi sahasında Ermenistan'ı 4-1 yenerek puanını 7'ye yükseltti ve Türkiye için büyük bir tehlike oluşturmaya devam etti. Lider İspanya ise Belçika'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve 4'te 4 yaptı.

BU KEZ NURİ VE HALİL!
Türk Milli Takımı, sakatlıkların çokluğu nedeniyle son oynadığı Bosna Hersek maçından iki değişiklik ile Estonya karşısına çıktı. Bosna Hersek karşısında ileri ikilide mücadele eden Batuhan Karadeniz ve Mevlüt Erdinç yerine Estonya karşısında sahaya Nurin Şahin ve Halil Altıntop'u süren Fatih Terim, diğer 9 futbolcudan vazgeçmedi.Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlıklar ve Ümit Milli Takım'a destek nedeniyle 19 kişi olarak Estonya'ya getirdiği kadrodan Serdar Kulbilge, Çağlar Birinci, Serkan Balcı, Yusuf Şimşek, Uğur Boral, Mehmet Yıldız ve Mevlüt Erdinç'i yedek kulübesinde oturttu. Milli takımda sakatlıklar nedeniyle Emre Belözoğlu, Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı gibi futbolcuların olmaması nedeniyle sahaya Servet Çetin kaptan olarak çıktı. Milli takımda en çok milli olan Servet böylece ikinci kez (A) Milli Takım'da kaptan oldu.

TOP BİZDE AMA POZİSYON YOK
Estonya karşısında 4-1-4-1 taktiği ile mücadele eden Milli Takımımız'da, ileride tek santrfor olarak Halil Altıntop mücadele etti. Halil'in hemen arkasında Nuri Şahin'i sürpriz forvet olarak görevlendiren Fatih Terim, kalabalık bir orta saha anlayışla maça başladı. Maçın ilk 15 dakikalık bölümünde orta sahada çok pas yaparak Estonya'nın direncini kırmak isteyen Milli Takımımız, Estonya'nın zaman zaman geliştirdiği kontrataklarla savunmada zor anlar yaşadı. Servet ve İbrahim Kaş arasına atılan her top yüreğimizi ağzına getirse de Volkan Demirel'i zorluyacak şutların ve pozisyonların olmaması bizim adımıza önemli bir şanstı. Tutuk başladığı maçta dakikalar ilerledikçe kontrolü eline geçiren ay-yıldızlılar, özellikle Sabri ve Kazım'ın bulunduğu 'sağ kanadı' etkili kullanarak oyunu Estonya yarı sahasına yıktı. Kendi sahasına kapanarak -tatlı-sert- futboluyla atak organizasyonlarımıza karşı koymaya çalışan Estonya, bu planında başarılı oldu.

HAKAN VE HALİL! NASIL KAÇAR BU GOLLER
Halil Altıntop ve Kazım'ın biraz daha fazla sorumluluk almasıyla topa daha fazla hükmetmeye başlayan Milli Takımımız, önce Arda ile yokladı Estonya kalesini ardından Sabri ile ama tabeladaki skor değişmedi. Dakikalar ilerledikçe daha fazla risk almaya başlayan Milli Takımımız'da Arda ve Nuri'nin etkisiz oluşu özellikle sol kanadımızı çökerttti. İyi bir Arda ve daha formda olan bir Nuri, Estonya'nın direncini rahatlıkla kırabilirdi ama istediğimiz, beklediğimiz bu görüntüler Tallin'de gerçekleşmedi. Oyuna hemen müdahale eden Fatih Terim, karşılaşmanın 35. dakikasında Nuri Şahin'i saha kenarına alarak, Mevlüt Erdinç'i sahaya sürdü. Maçın ilk yarısında akıllara kazınan iki pozisyon vardı. Birin de Hakan Balta sol çaprazdan mermi gibi vurdu direk gole izin vermedi. Diğerinde ise Halil, kaleci Londak ile karşı karşıya kaldı. 'Gol' dedik, ayaklandık ama Halil akıllara durgunluk veren bir gol kaçırdı!

MÜTHİŞ BASKI GOL GETİRMEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına baskılı başlayan Milli Takımımız, sağlı sollu ataklar geliştirerek Estonya'yı baskı altına aldı. Maçın 48 ve 50. dakikaları içerisinde arka arkaya dört köşe vuruşu kullanan ay-yıldızlılar hava hakimiyeti kuvvetli olan Halil ve Mevlüt Erdinç ikilisiyle bir türlü arzuladığımız golü bulamadı. Öldürücü baskımız karşısında tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına kapanarak ataklarımıza karşı koymaya çalışan Estonya ise ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da kontraatak futbolunu düşündü. Özellikle orta sahada topa hükmeten Milliler, Ayhan ve Arda'nın rakip savunma arasına attığı derinlemesine paslarla pozisyon yakalamaya çalıştı ancak ileri ikilide mücadele eden Halil ve Mevlüt ikilisi bir türlü aradağı gollük pozisyonları yakalamayadı.

HALİL SAÇ BAŞ YOLDURDU!
Orta sahada yaratıcı bir oyuncunun yokluğunu hisseden Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim, oyuna 60. dakikada müdahale ederek Ayhan Akman'ın yerine Yusuf Şimşek'i sahaya sürdü. Bu değişikliğin ardından orta sahayı çok daha iyi bir şekilde parselleyen ay-yıldızlılar, karşılaşmanın 64. dakikasında Halil Altıntop ile yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Arda'nın Estonya savunmasının arasına attığı milimetrik pas sonucunda ceza sahasına topla buluşan Halil Altıntop, 7.32'lik kale yerine, meşin yuvarlağı auta yolladı. Karşılaşmanın son dakikalarında tüm riskleri alan Milli Takımımız, 78. dakikasında inanılmaz bir golden bu kez Yusuf Şimşek ile yararlanamadı. Sol kanattan İbrahim Kaş ortaladı, ceza sahasında Mevlüt indirdi ama Yusuf müsait durumda golü yapamadı. Kalan dakikalardaki baskımız sonuç vermedi ve karşılaşma 0-0 golsüz eşitlikle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
17. dakikada Halil'e yapılan faul sonrası Ay-yıldızlı takım, ceza sahası dışından kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Sabri'nin sert vuruşunda top üstten auta çıktı.
19. dakikada Halil'in ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
21. dakikada Arda'nın pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Hakan Balta, kaleci Londak ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda dar açıdan sert vurdu. Top yan direkten oyun alanına döndü.
24. dakikada Oper'in defansın arkasına aşırtma pasında İbrahim Kaş, ceza sahasında Voskoboinikov'dan önce topa müdahale ederek, meşin yuvarlağı kornere attı ve büyük bir tehlikeyi önledi.
25. dakikada Arda'nın mükemmel pasında Nuri, topu kafayla Halil'in önüne indirdi. Ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Halil'in vuruşunda kaleci Londak, gole izin vermedi.
38. dakikada Sabri'nin sağ kanattan ceza sahasına ortasında Halil'in kafa vuruşunda top kaleci Londak'ta kaldı.
42. dakikada Voskoboinikov'un topuk pasıyla ceza sahası sol çaprazında kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kalan Oper'in dar açıdan vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
50. dakikada Sabri'nin sağdan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Mehmet Aurelio'nun topuğuyla yaptığı vuruşta defansa çarpan top az farkla yandan auta çıktı. 54. dakikada Sabri'nin sağ kanattan ceza sahasına ortasında defansın uzaklaştırmak istediği top Hakan Balta'nın önünde kaldı. Hakan Balta'nın ceza sahası dışından gelişine sert vuruşunda top üstten auta çıktı.
56. dakikada Vassiljev'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında defanstan seken topa arka direkte Barengrub, kafayı vurdu. Yerden seken topu kaleci Volkan Demirel kontrol etti.
59. dakikada Sabri'nin ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Londak topu üstten kornere çeldi.
63. dakikada Arda'nın ara pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Halil, müsait pozisyonda topu yandan auta attı.
68. dakikada Arda'nın sol kanattan ceza sahasına yerden ortasında topu kontrol eden Mevlüt'ün dönerek vuruşunda kaleci Londak, bir kez daha gole izin vermedi.
69. dakikada Arda'nın soldan kullandığı kornerde defansın uzaklaştırmak istediği topu ceza sahasında önünde bulan Halil'in sert vuruşunda kaleci Londak topu kornere çeldi.
73. dakikada Sabri'nin sağdan kullandığı köşe vuruşunda İbrahim Kaş'ın vuruşunda top üstten auta gitti.
79. dakikada İbrahim Kaş'ın ceza sahasına ortasında Halil, kafayla Yusuf'un önüne indirdi. Yusuf, bom boş pozisyonda topu üstten auta göndererek, mutlak bir gollük pozisyondan yararlanamadı.
81. dakikada Mehmet Aurelio'nun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Mevlüt'ün sağ çaprazdan yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
85. dakikada Puri'nin sağ kanattan ceza sahasına ortasında arka direkte Oper'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
87. dakikada soldan kullanılan köşe vuruşunda Piiroja'nın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
88. dakikada Kruglov'un ceza sahası dışından yerden sert şutunda kaleci Volkan Demirel'in çeldiği top yan direğe çarparak kornere gitti. Ancak bu pozisyonda hakem aut kararı verdi.
90+4'de Uğur Boral'ın kullandığı kornerde ön direkte Mehmet Aurelio'nun geriye çıkardığı topa Hakan Balta'nın vuruşunu kaleci Londak köşeden kornere çeldi.

STAT: Le Coq Arena
HAKEMLER: Robert Malek, Krysztof Myrmus, Konrad Sapela (Polonya)
ESTONYA: Londak, Sisov, Barengrub, Piiroja, Kruglov, Vunk (Puri dk. 78), Dmitrijev, Klavan, Vassiljev, Oper, Voskoboinikov (Zenjov dk. 64)
YEDEKLER: Kink, Lindpere, Kotenko, Saag, Rahn
TEKNİK DİREKTÖR: Tarmo Ruutli
TÜRKİYE: Volkan, Sabri, Servet, İbrahim Kaş, Hakan Balta, Kazım (Uğur Boral dk. 73), Mehmet Aurelio, Nuri (Mevlüt dk. 35), Ayhan (Yusuf dk. 60), Arda, Halil
YEDEKLER: Serdar Kulbilge, Çağlar, Serkan Balcı, Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
SARI KART: Arda (Türkiye)

Besyo_cu
15.10.2008, 22:33
Mehmet yıldız ı nasıl almaz ala ala ugur boralı aldı hayret ya bu kadar düşmanlık olmaz milli takım düşmanı yapacak bu adam bizi

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 22:34
Mehmet yıldız ı nasıl almaz ala ala ugur boralı aldı hayret ya bu kadar düşmanlık olmaz milli takım düşmanı yapacak bu adam bizi

ben zaten tutmuyorumki... Fatih Terim ne zaman giderse ben o zaman Milli takımı tutucam.. Bundan sonra ßöyLe

omercoskun
15.10.2008, 22:34
ahh ahhh terim yaktın bizi yaktın estonyayı bile yenemiosak ne işimiz var bizim dünya kupasında

titizyiğido
15.10.2008, 22:38
bir yerde böyle bi sonuç alacaktık bu da estonyaya denk geldi

sivaslı yıldız
15.10.2008, 22:39
Maçı izlemeyen arkadaşları tebrik ediyorum.. Gerek te yokmuş zaten.. Keşke yenilseydik..

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 22:43
Maçı izlemeyen arkadaşları tebrik ediyorum.. Gerek te yokmuş zaten.. Keşke yenilseydik..

ben izLemedim.. kardesimLe yiğenim Play Stationda Maç yapıyoLardı:D:D O maç daha zevkLiydi waLLaha:D:D:D:D

ÖFŞ2041
15.10.2008, 22:43
Mehmet Yıldız la dalgasını da geçti..Bu maç tam Mehmetlikti.O savunmayı çözecek adamdı.Tabi bunun farkına varamadı Teknik Direktör.Yazık oldu..İlk 11 de Anadolu dan yine hiç oyuncu yoktu ayrıca

Yiğiter
15.10.2008, 22:44
Estonyayı tebrik etmiyorum.Biraz daha cesur oynasalar 3 tane atıp yollayacaklar.Fatih Terim,aurelio,kazım gibi isimler bu takımda oldukça Milli Takımın ne yaptığı umrumda değil!

crburak58
15.10.2008, 22:47
yazık fatih terim e yazmaktan bıktım...istifa etsinde kurtulalım...

sisortali
15.10.2008, 22:47
Merak ediyorum elemelerde sevindirmediğimiz başka takım kaldı mı?
Benim hatırladıklarım San Marino, Malta şimdi de Estonya...

crburak58
15.10.2008, 22:52
sinyor terim sana yazıklar olsun..dayanamadım yazacam.. grupta puanı olmayan takıma karşı puan veriyoz.hatalara bak: 34 dkkada nuri yi çıkarıyor mevlüdü alıyo mevlüd kim ya nedir nerden gelmiştir hazırlık maçı mı yapıyor... forvetlerde hırs yok mücadele yok adamlar işi bilmiyor 5 tane atıp yollayacaklardı.. MEHMET den geçtim memlekette forvetmi yok o kafa toplarına hakim olacak güçlü fatih tekke umut gökhan dolu say say bitmez.. ama terim çoluk çocukla oynamayı sevıyor ıyı hasta bu gruptan çıkma maçında böyle iş olurmu..ispanya garantiledi 1 .ciliği.
2.cilik için depinip duralım senın yüzünden sinyor terim!

crburak58
15.10.2008, 22:54
milli takımı bırakta yanınada mevlüt al git kumda oyna terim

AYDIN1985
15.10.2008, 22:55
MACTA TAYYIP ERDOGAN YADA ABDULLAH GÜL YOKMUYDU??? KESKE OLSAYDIDA, GIDERKEN FATIH TERIMI DE GÖTÜRSEYDI!!! ******** ADI P...K, BOSNA MACINDA ILK YARIDA BATUHANI ALDI CIKARDI, BUGÜN NURI´YI ALDI CIKARDI, BOSU BOSUNA BIR OYUNCU DEGISTIRME HAKKINI YAKTI I...TOR. MEHMET´IN DAYISI OLSAYDI KESKE, DURUM BÖYLE OLMAZDI. BU MACTA MEHMET YILDIZI BIR DEFA GÖRDÜM BANKTA, GARIBIM BOYNUNU BÜKMÜS OTURUYORDU, VALLAHA COK ÜZÜLDÜM. ISPANYA NORVECI YENMIS, EEEE BIZE NE!!! BIZ HEP DIYER TAKIMLARIN YARDIMIYLAMI YÜKSELIP TUR ATLIYACAGIZ, BÖYLE SEY OLMAZ YA. BIZ DIGER FORVETLERI KÖTÜLEMIYORUZ, AMA OLMUYOR DEMEKKI. EGER BU OYUNCULARDA ISRAR EDERSE FATIH TERIMIN SONU HÜSRANDIR.

cücü baba
mehmet yıldızla bu adamın ne alıp veremediği var anlamadım yahu hoca ya sen bu futbolu unuttun yada tüm spor kamuoyu gibi bende anlamadım ayıp be kardeşim tam mehmetin maçı oyun kitlenmiş açamıyorsun koysana kardeşim mehmeti yarin sıkıyı yedinmi basarsın istifayı umurundamı senin olan yine milli takıma ve gönüi verenlere olur sen paşa paşa hayatını yaşarsın yazıklar olsun be...

sivaslı yıldız
ben izLemedim.. kardesimLe yiğenim Play Stationda Maç yapıyoLardı:D:D O maç daha zevkLiydi waLLaha:D:D:D:D

Maçı izlemesende konuya vakıfsın..;)

Haklısın bende bi sonraki milli maç saatini kek yaparak değerlendirmeyi planlıyorum.. Becerim artar, sinir katsayılarım artacağına..

Yiğiter
15.10.2008, 22:59
Bu adam hakaret edilmeye bile değmez :)
Ben aurelio bu takıma geldiği günden itibaren mili takım benim için yok olmuştur.onun için yenmişiz,yenilmişiz,3.olmuşuz, ya da 8 yemişiz..hiç umrumda değil

myway
15.10.2008, 22:59
fatih terim gidene kadar milli mac izlemiyorum o kadar....her macda yenilmeleri icin dua edicem.. siradaki mac ispanyaa hadi bakalm aslanlar..

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:00
bu KadroyLa Dünya Kupasına gidipte ReziL oLmaktansa gitmemeyi tercih ederim..

crburak58
15.10.2008, 23:02
ispanya terim in sürdüğü kadroya 5 fark atmazsa ben sivaslı değilim..
yazık bu millete gönül verenlere istifa et bir an evvel sinyor musun nesin..

myway
15.10.2008, 23:04
ispanya 5-0 turkiye... insallah rezil olup geliriz... izlemicem demistim vazgectim.. ispanya icin izlicem..:)

Yiğiter
15.10.2008, 23:06
ispanya 5-0 turkiye... insallah rezil olup geliriz... izlemicem demistim vazgectim.. ispanya icin izlicem..:)

İspanyanın şovunu kaçırmayı düşünmüyorsun değil mi?
ispanyaya şimdiden sonsuz başarılar!

oz.can
15.10.2008, 23:06
mehmet yıldızla bu adamın ne alıp veremediği var anlamadım yahu hoca ya sen bu futbolu unuttun yada tüm spor kamuoyu gibi bende anlamadım ayıp be kardeşim tam mehmetin maçı oyun kitlenmiş açamıyorsun koysana kardeşim mehmeti yarin sıkıyı yedinmi basarsın istifayı umurundamı senin olan yine milli takıma ve gönüi verenlere olur sen paşa paşa hayatını yaşarsın yazıklar olsun be...

Tam Mehmet'in maçı olduğunu anlamak için ne olmak lazım bilemiyorum, yıkılmayan, asit krallığında iddalı, sırtı dönük mükemmel oynayan, ceza sahasında top tutabilen, gol atan ,agresif oynayan... hangi birini sayayım, bir forvet yanında oturuyor. Sen ne ilginç, ne tuhaf bir yaratıksın.

İkinci yarıya Mehmet'le başlamadı şok oldum, son hakkını uğur'la kullandı ne olacağımı bilemedim, halada bilemiyorum...

Şov yapmayı bırak, milli takımı da bırak, Mehmet'i de rahat bırak artık...

crburak58
15.10.2008, 23:08
bu takım bosnadan 7 tane yedi ve ilk puanını bızden aldı mehmetde kulubede maçı izledi vallaha evlat açısı gibi koydu... (SİLİNMİŞTİR)

steafan
15.10.2008, 23:09
İSTİFA ETMEZ ADİ...MİLLİ TAKIM YENİLSİN İSTİYORUM VAR MI BÖYLE BİRSEY YA

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:13
Maçı izlemesende konuya vakıfsın..;)

Haklısın bende bi sonraki milli maç saatini kek yaparak değerlendirmeyi planlıyorum.. Becerim artar, sinir katsayılarım artacağına..

Maçı Burdan yeterince Takip ettim. bence ßizim Maç daha zevkliydi... Kardeşim 3-0 geriye düştüğü Maçı 3-2 yapmayı başardı.. Son dakikada Penaltı kazandı:DAtamadı yeniLdi salak:D:D:D:D:D

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:15
[B]
myway´isimli üyeden Alıntı
ispanya 5-0 turkiye... insallah rezil olup geliriz... izlemicem demistim vazgectim.. ispanya icin izlicem..

İspanyanın şovunu kaçırmayı düşünmüyorsun değil mi?
ispanyaya şimdiden sonsuz başarılar!
__________________B]

Yaa İnşallah David Villa ve Torres coşar bizim maçta:D

crburak58
15.10.2008, 23:18
Yaa İnşallah David Villa ve Torres coşar bizim maçta:D

coşmazsa kırılırım villa ve torres e

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:19
İnş. Mehmet yıLdız Ligde Hem gol hemde Asist kralı oLurda Fatih Terim utancından istifa eder.. Tabi utanacak yüzü varsa:)

mrkz_abi
15.10.2008, 23:22
ARKADAŞLAR YORUMLARA BAKIYORUM FATİH TERİME TEPKİLERİN ÇOĞU MEHMET YILDIZ ÜZERİNDEN TAMAM TEPKİMİZDE HAKLIYIZ TÜRKİYENİN FORVETİ KİMDİ BU MAÇDA MEVLÜTMÜ GÖKHAN ÜNAL UMUT BULUT MEHMET YILDIZ MEVLÜTDEN KÖTÜMÜ SANMIYORUM BENCE FATİH TERİMDE NE YAPTIĞINI BİLMİYOR ZAVALLI 90 DAKİKADA ESTONYAYA GOL ATAMAMIŞ HAKEM 3 DAKİKA UZATTI İTİRAZ EDİYOR AZ DİYE UZATMADA ATACAK ZAVALLI UĞURUN YERİNE MEHMET OLURDU HATTA NURİNİN YERİNE BİLE OLURDU AMA OLAYA SADECE MEHMETDEN BAKMAYALIM BU ADAM BÖLE

subasi29
15.10.2008, 23:25
evet bon _kor bon fransizcada iyi anlaminda yaninada bizden bir kor ekledin mi olur iyi kor...ancak bukadar uyum saglar bu adamda bu rasistlik oldukca nice yetenekller hebba olur yaziklar olsun sana terim yuh be yuhhhhhh

mrkz_abi
15.10.2008, 23:25

FATİH TERİM YÜZÜNDEN DİYECEMKİ İSPANYA 5 TÜRKİYE 0 BENCE BU YORUMLA REZİL OLAN SENSİN FATİH TERİMİ SEVMEM AVUKATI DEĞİLİM AMA REZİL OLALIM 5 YİYELİM DİYENEDE ZAVALLI DERİM YAZIK DERİM DAHA ÇOK ŞEY DERİMDE GEREK YOK ARKADAŞIM SEN NASIL DERSİN REZİL OLALIM DİYE

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:26
Merak ediyorum elemelerde sevindirmediğimiz başka takım kaldı mı?
Benim hatırladıklarım San Marino, Malta şimdi de Estonya...

Letonya var ßide unutma... AdamLar ßizi eLeyip Euro 2004'e kaLdıLar..

sisortali
15.10.2008, 23:26
Yorum yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
Şimdi Ersun YANAL'ın en ufak hatasında kellesini isteyen yalaka basın çıkarda İmparotore ne yapsın 13 eksikle ancak bu kadar oluyor derse şaşırmam.
Valla ben saydım her iki takım da 11'er kişiyle mücadele etti.
Ayrıca sen kendi takımında oynamayan adamları sahaya sürersen, yine küme düşmemeye oynayan takımların oyuncularından medet umarsan olacağı buydu.
Hadi ilk dakikalarda yaptığın değişikliğe sözümüz yok ama maç gidiyor be adam. Soksana Mehmet Yıldız'ı. Kapak olmaktan korkuyorsun di mi. Çünkü Mehmet Yıldız çakarsa sadece Estonya'ya değil aynı zamanda sana da çakacak.
Ama olur mu Koskoca İmparotereye laf söylenir mi. Basın toplantısı dinlemedim ama yine pişkin pişkin biz bu gruptan çıkacağız demiştir. Biz de bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Tek rakip olarak da seni görüyoruz. Ne zaman prenslerinden vazgeçip adaletli forma dağıtırsan, işte o zaman güzel günler bizi bekliyor.

AYDIN1985
15.10.2008, 23:29
ben anlamiyorum, Mehmet Yildiz antremanda yeterince fatih terimin gözüne giremiyormu yoksa onu sevmiyormu. Bilmiyorumki Mehmet Yildiz ne yapti sana, ne ne ne ne. Birde ilk yazdigim mesajda ettigim küfürü yildizlamislar, keske dursaydi ya, ben biraz da olsa rahatliyorum.

TracyMcGrady58
15.10.2008, 23:31
Rezillik ortada. Fazla sözede gerek yok, hersey ortada. Son 10 dakika oynaniyor mac 0-0 ve oyuncu degisikligi geliyor. Forvete ne ihtiyacimiz varki, 0-0 koruduktan sonra. Insan'da akil var mantik var ama Ugur Boral'i nasil oyuna alir ya. Hadi Mehmet'i almadin ona zit gidiyon. Kulübede baska forvet mi yoktu ? Düsündükce cinlerim tepeme cikiyor :D

crburak58
15.10.2008, 23:33
FATİH TERİM YÜZÜNDEN DİYECEMKİ İSPANYA 5 TÜRKİYE 0 BENCE BU YORUMLA REZİL OLAN SENSİN FATİH TERİMİ SEVMEM AVUKATI DEĞİLİM AMA REZİL OLALIM 5 YİYELİM DİYENEDE ZAVALLI DERİM YAZIK DERİM DAHA ÇOK ŞEY DERİMDE GEREK YOK ARKADAŞIM SEN NASIL DERSİN REZİL OLALIM DİYE

aslında dogru dıyon gardaş mıllı takım bizim terımın degılki

Yiğiter
15.10.2008, 23:34
Bence milli takıma alexi nobreyi deividi kesin almalıyız. :)))

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:36
Bence milli takıma alexi nobreyi deividi kesin almalıyız. :)))

bence faydası oLur.. 10 Numara ve forvet eksikliğimiz var:D Alex Koşmuyor ama iyi top dağıtıyor. Deivid'in Kalitesi belli.. Nobre ßiraz daha uğraşsa 100'ler kLüßüne giricek:D

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:37
Rezillik ortada. Fazla sözede gerek yok, hersey ortada. Son 10 dakika oynaniyor mac 0-0 ve oyuncu degisikligi geliyor. Forvete ne ihtiyacimiz varki, 0-0 koruduktan sonra. Insan'da akil var mantik var ama Ugur Boral'i nasil oyuna alir ya. Hadi Mehmet'i almadin ona zit gidiyon. Kulübede baska forvet mi yoktu ? Düsündükce cinlerim tepeme cikiyor :D

noLuyo lan cin min:D Hocamısın oLm sen:D şayet hocaysan Şu Fatih Terim'i İstifa ettirecek ßi ßüyü yapamazmısın :D:D

TracyMcGrady58
15.10.2008, 23:39
bence faydası oLur.. 10 Numara ve forvet eksikliğimiz var:D Alex Koşmuyor ama iyi top dağıtıyor. Deivid'in Kalitesi belli.. Nobre ßiraz daha uğraşsa 100'ler kLüßüne giricek:D

Alex Brezilya icin oynadi bile kocum :D

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:42
Alex Brezilya icin oynadi bile kocum :D

ciddimisin.. Cahilliğin gözü kör olsun yaaa:D İyi söyLedin ßiLmiyoduk:D PayLaşımın için sağoL:D:D:D:D

TracyMcGrady58
15.10.2008, 23:43
ciddimisin.. Cahilliğin gözü kör olsun yaaa:D İyi söyLedin ßiLmiyoduk:D PayLaşımın için sağoL:D:D:D:D

Ama bizim Sergio isler yapar be ustam :D

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:44
Ama bizim Sergio isler yapar be ustam :D

yok bee:D O anca yedekLerde durur.. Alex ondan daha iyi:D Asist Kralı daha noLsun:D dimi:D

YuNuSPaSa58
15.10.2008, 23:53
Bu adam hakaret edilmeye bile değmez :)
Ben aurelio bu takıma geldiği günden itibaren mili takım benim için yok olmuştur.onun için yenmişiz,yenilmişiz,3.olmuşuz, ya da 8 yemişiz..hiç umrumda değil

Kardeş ßiz 3. oLduk Onu hatırLıyorumda. 8 Yediğimizi HatırLamıyorum.. Biz 8eşiktaşmıyız yaw:D

oz.can
15.10.2008, 23:57
Alıntı:Standart --->: Mehmet Yıldız Daha Ne Yapmalı?
Mehmet ne yaparsa yapsın farketmez, terimin gitmesi lazım.

Aha buraya yazıyorum Mehmet'i çağırırsa bile orda bi şekilde harcar bu adam,inşallah terim gider, gitmessede çağırmasın Mehmet'i daha iyi...
(15.09.2008, 23:17)

Dememişmiydim... Ayrıca arkadaşlardan biri iyi bir bakış açısı yakalamış, "Bu herif Mehmet'i alırda Mehmet 2 tane çakarsa aynı zamanda terimede çakmış olur" diyor. Doğru bunun ilğinç bir mayası var, takdir toplayacağı açık olan bu hamleyi yapmaz, anlaşılmaz...

sisortali
15.10.2008, 23:58
Federasyon Başkanımız demişki: Top bizi sevmedi. Pozisyonları değerlendirseydik sonuç faklı olurdu. Şans bizim yanımızda değildi. Maçın kolay geçmeyeceğini söylemiştim. Biz burada kazansaydık İspanya ile baş başa kalacaktık. Liderlik için en büyük rakibimiz İspanya ama o fırsatı kaçırdık. Sakatları hiçbir zaman mazeret olarak görmüyoruz. Bu takımla Bosna’yı yendik ama bugün olmadı. Gol olsaydı çok farklı bir galibiyet olabilirdi. Her şeyi kaybetmedik, ikinci sıradayız ve şansımız devam ediyor...
Uğur Boral da: "Kalenin ağzında toplanan bir takım Estonya. Gol olmadıkça onlar için problem yok. Son derece çağdışı bir futbol anlayışı sergilediler. Bu anlayışa rağmen yinede pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Çabalarımız 3 puan için yetmedi" ifadelerinde bulundu.
Ayhan Efendi: Çok üzgünüz. Bugün çok atak yaptık, pozisyon bulduk ama maalesef golü bulamadık. Ama sonuçta önümüzde uzun bir yol var. Bugün kazansak 10 puana ulaşıp uzun arada daha rahat olacaktık. Ama artık bundan sonraki maçlara bakacağız.. Buradan mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu.

Yorumlara bakar mısınız. Çok şansısızmış. Peki rakip çok mu şanslıydı. Adamlar biraz becerikli olsa yakaladıkları pozisyonları golle sonuçlandırsa da aynısını diyecektim di mi sayın başkan?
Çağdışı futbolmuş. Allahaşkına sen çağdaş futbol adına ne yaptın Uğur Efendi? Adamlar güçleri yettiğince top oynamaya çalıştırdılar. Futbolu çirkinleştirecek hiç bir şey yapmadılar.
Bugün çok atak yapmışız. Adam gibi yaptığın ataklar bir elin parmakları kadar bile olamıyorsa bunun neresi çok. Doğru birden fazla olan şey çoktur.

YuNuSPaSa58
16.10.2008, 00:13
Federasyon Başkanımız demişki: Top bizi sevmedi. Pozisyonları değerlendirseydik sonuç faklı olurdu. Şans bizim yanımızda değildi. Maçın kolay geçmeyeceğini söylemiştim. Biz burada kazansaydık İspanya ile baş başa kalacaktık. Liderlik için en büyük rakibimiz İspanya ama o fırsatı kaçırdık. Sakatları hiçbir zaman mazeret olarak görmüyoruz. Bu takımla Bosna’yı yendik ama bugün olmadı. Gol olsaydı çok farklı bir galibiyet olabilirdi. Her şeyi kaybetmedik, ikinci sıradayız ve şansımız devam ediyor...
Uğur Boral da: "Kalenin ağzında toplanan bir takım Estonya. Gol olmadıkça onlar için problem yok. Son derece çağdışı bir futbol anlayışı sergilediler. Bu anlayışa rağmen yinede pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Çabalarımız 3 puan için yetmedi" ifadelerinde bulundu.
Ayhan Efendi: Çok üzgünüz. Bugün çok atak yaptık, pozisyon bulduk ama maalesef golü bulamadık. Ama sonuçta önümüzde uzun bir yol var. Bugün kazansak 10 puana ulaşıp uzun arada daha rahat olacaktık. Ama artık bundan sonraki maçlara bakacağız.. Buradan mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu.

Yorumlara bakar mısınız. Çok şansısızmış. Peki rakip çok mu şanslıydı. Adamlar biraz becerikli olsa yakaladıkları pozisyonları golle sonuçlandırsa da aynısını diyecektim di mi sayın başkan?
Çağdışı futbolmuş. Allahaşkına sen çağdaş futbol adına ne yaptın Uğur Efendi? Adamlar güçleri yettiğince top oynamaya çalıştırdılar. Futbolu çirkinleştirecek hiç bir şey yapmadılar.
Bugün çok atak yapmışız. Adam gibi yaptığın ataklar bir elin parmakları kadar bile olamıyorsa bunun neresi çok. Doğru birden fazla olan şey çoktur.

Fatih Terim acaba ne açıklamalar yaptı.. Çok merak ediyorum ben...

myway
16.10.2008, 00:18

benim burdaki yorumumun neticesinde benim kisiligimle ilgili bir yorum cikaramazsin arkadasim. ben burda hoslanmadigim bir durumu dile getiriyorum. sende benim yorumumu begenmeyebilirsin dogaldir. o zaman sende kenid gorusunu yazarsin.. benim yorumlarimi zavallilikla nitelemen senin zavalliligini gosterir..

fatih terim varsa o takimin sahadan rezil olup cikmasini isterim.. mehmet yildiz bugun o formayi haketmedi mi? haketti ve oynamiyorsa yenmesinler... fatih terim bir an once defolmasi icin her maci kaybetmelerini dileyecem..

bunda seni baglayan bi sey oldugunu zannetmiyorum.. senin goruslerin sana...

GuNaY
16.10.2008, 00:20
"Hiçbir karamsarlığım yok"
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya karşısında yitirilen 2 puanı aramamayı umduğunu belirterek, ''Hiçbir karamsarlığım yok'' dedi.
Fatih Terim, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, sonucun kendileri için tatsız bir sürpriz olduğunu ifade ederek, maçın kopma noktasının golü bulamamaları olduğunu söyledi.

Gol için uygun pozisyonlar yakaladıklarını kaydeden Terim, ''Ümit ederim bu 2 puanı aramayız. Bugün, İspanya'nın kazandığını düşünürsek, biz de kazansaydık belki de kopacaktık. 16 korner, 20'ye yakın şut, 10 tane net pozisyonumuz var. Buradan gol çıkarmalıydık. Ama tatsız sürprizler zaman zaman oluyor'' diye konuştu.

Terim, ''önünüzü nasıl görüyorsunuz, takımda hoşunuza gitmeyenler nedir?'' şeklindeki soru üzerine de Avrupa Şampiyonası öncesinde de bazı pürüzlerle karşılaştıklarını ama sonunda gitmeyi başardıklarını bildirdi.

Bundan sonra da içeride ve dışarıda puan alabileceklerini vurgulayan Terim, hala en iyi 2. takım konumunda olduklarını, ancak hesapta olmayan 2 puan kaybının üzücü olduğunu vurguladı.

''Hiçbir karamsarlığım yok. Sadece bugün kaybedilmemesi gereken 2 puanı kaybettik'' diyen Terim, futbolcularının hepsinin elinden geleni yapmaya çalıştığını, ancak rakibi biraz daha baskı altında tutmaları gerektiğini vurgulayarak, ''Bu yolda bazen dikenler de oluyor, hep gül olmuyor. Oyuncularıma 4 günde yaptıkları nedeniyle teşekkür ediyorum'' dedi.

Terim, ''Kağıt üzerinde kolay görünen maçları neden kazanamıyoruz?'' şeklindeki soru üzerine de, şöyle konuştu:

''Dünyada futbol ülkeler arasında birbirine çok yaklaştı. Yapacaklarımızı yaptık, çok pozisyona girdik. Ama o son vuruşu yapamadık. Olayı, futbolun tatsız sürprizine bağlamak lazım. Oyunun gidişatı ve kendine olan aşırı güven, 'nasıl olsa atarız' düşüncesi, bazen tehlikeli oluyor. Arayan, isteyen, devamlı kovalayan bir takım görüntüsündeyiz. Belçika'yı Belçika'da, İspanya'yı İspanya'da, Bosna-Hersek'i Bosna'da yenebiliriz.''

ESTONYA CEPHESİ

Estonya Milli Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli ise kendileri açısından çok önemli bir puan aldıklarını belirterek, ''Tarihimizde Rusya ve Hırvatistan beraberliği sonrasında 3. beraberliğimizi aldık. Maçın sonlarında galip gelebilirdik. 2 forvete döndük ama olmadı. İlk puanımız için sevinçliyiz'' diye konuştu.

sisortali
16.10.2008, 00:22
Fatih Terim acaba ne açıklamalar yaptı.. Çok merak ediyorum ben...
Aynen düşündüğüm gibi. Adam rakibinin 3 maçta 13 gol yediğini unutmuş sallıyor.

Fatih Terim, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, sonucun kendileri için tatsız bir sürpriz olduğunu ifade ederek, maçın kopma noktasının golü bulamamaları olduğunu söyledi.

Gol için uygun pozisyonlar yakaladıklarını kaydeden Terim, "Ümit ederim bu 2 puanı aramayız. Bugün, İspanya'nın kazandığını düşünürsek, biz de kazansaydık belki de kopacaktık. 16 korner, 20'ye yakın şut, 10 tane net pozisyonumuz var. Buradan gol çıkarmalıydık. Ama tatsız sürprizler zaman zaman oluyor" diye konuştu.

Terim, "önünüzü nasıl görüyorsunuz, takımda hoşunuza gitmeyenler nedir?" şeklindeki soru üzerine de Avrupa Şampiyonası öncesinde de bazı pürüzlerle karşılaştıklarını ama sonunda gitmeyi başardıklarını bildirdi.

Bundan sonra da içeride ve dışarıda puan alabileceklerini vurgulayan Terim, hala en iyi 2. takım konumunda olduklarını, ancak hesapta olmayan 2 puan kaybının üzücü olduğunu vurguladı.

"Hiçbir karamsarlığım yok. Sadece bugün kaybedilmemesi gereken 2 puanı kaybettik" diyen Terim, futbolcularının hepsinin elinden geleni yapmaya çalıştığını, ancak rakibi biraz daha baskı altında tutmaları gerektiğini vurgulayarak, "Bu yolda bazen dikenler de oluyor, hep gül olmuyor. Oyuncularıma 4 günde yaptıkları nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Terim, "Kağıt üzerinde kolay görünen maçları neden kazanamıyoruz?" şeklindeki soru üzerine de, şöyle konuştu:
"Dünyada futbol ülkeler arasında birbirine çok yaklaştı. Yapacaklarımızı yaptık, çok pozisyona girdik. Ama o son vuruşu yapamadık. Olayı, futbolun tatsız sürprizine bağlamak lazım. Oyunun gidişatı ve kendine olan aşırı güven, 'nasıl olsa atarız' düşüncesi, bazen tehlikeli oluyor. Arayan, isteyen, devamlı kovalayan bir takım görüntüsündeyiz. Belçika'yı Belçika'da, İspanya'yı İspanya'da, Bosna-Hersek'i Bosna'da yenebiliriz."

trafocu
16.10.2008, 00:34
Fatih Terim yüzünden Milli maç seyredemez oldum.Türkiyede başka futbolcu yokmuş gibi kalıplaşmış ve kemikleşerek fosil olmuş kimselerden takım kuruyor.Milletin nefret ve laneti Terim üzerinde haberi yok.

albina58
16.10.2008, 02:59
Ersun YENAL gönderilip yerine Fatih TERİM getirldiği gün açıklama yapmıştım,O zaman Yenal'ın sisteme bağlı,yavaş yavaş genç kuşağı empoze ederek takımı gençleştirp moderinize ederek futbol oynattığını,Terim'in ise galatasaraydan kalan alışkanlığı çerçevesinde '2yürü koçum haydi koçum'' nidalarıyla gs alt yapısında elinde büyüyen futbolcularla başarıya ulaştıktan sonra bu ortamı bir daha bulamayacağını iddia ettim.
Son defa teknikdirektör koltuğuna oturduktan sonra,Terim'de birde,medyatik oyun kurgu sistemi gelişti.Bu doğrultuda medya ile kavgaya tutuşmak veya medyanın bastırmaları sonucu kadro kurmak gibi.
Bu işin sonu,yıllar öncesinde Mehmet AĞAR tarafından, İtalya'ya götürülüp başka işlere alet edilmesiyle,bugün skor olarak hüsran ile sonuçlanması gibi, maalesef daha dördüncü hafta olmasına rağmen sonu hüsranla biteceği muhtemeldir.
İsviçre maçında,geçmişte İtalya sicilinden dolayı,Avrupa futbol kamuoyu tarafından yargısız infaza maruz kalan Terim'in bundan sonrada aynı akıbete maruz kalacağı aşikardır.
Üzülerek söylüyorum ki,dün Bosna'ya-bugün Eston'yaya bariz üstünlük sağlayamayan milli takımımızın,yarın Fatih Terim idaresinde hedefe ulaşamayacağıda gün gibi ortadadır.

avare
16.10.2008, 03:32
mehmet halil atintoptan yuz kat daha iyi oynardi net pozisyonlari kacirdi yazikki mehmet schalke o4 ten gelmedi o yuzdende yedek kaldi bu boyle oldukca milli takim kaybetmeye mahkum bizim abdurrahman sabriden daha iyi musa bu gun milli takim kadrosunda olsaydi rahat iki gol atardi
yinede karamsar degilim insallah terim bir gun dogrulari gorur insallah gec olmaz

avare
16.10.2008, 03:36
bulent uygun gelsin bu millitakimin basina terimden daha basarili olur insallah gitmez su an sivasin ona ihtiyaci var

avare
16.10.2008, 03:44
estonya ya bosna 7 ispanya 3 belcika 3 atti biz az kalsin yeniliyorduk sen elindeki degerleri bilmezsen olacagi bu mehmetin bu kadroya girmesi icin daha ne yapmasilazim anlamiyorum adam aziyla kusta tutsa giremez bu kadroya keske sivasin ismi sivas 04 olsaydi ozaman mehmet oynardida maci alirdik

SenSetik
16.10.2008, 07:06
bizim kaz kafalı basın mensupları varken...

en iyisi dediğimiz rıdvan,sergen, hakan üçlüsü yorumlarınıı dinledim dün..utandım yav vallahi...

mehmet gibi birisi varken elinde sen mert nobre yide milli takıma al diyorsan ayıptır yav...yazık bu memlekete be..bari siz demeyin bunu!!!

ben milli takım puan kaybedince üzülemem, bunu yapamam...bunu yazan arkadaşlara şaşıyorum doğrusu...fatih terim konuusnda fikirlerini paylaşsamda milli takımın ispanyadan 5 yemesini rezil olmasını dileyemem...

benim istediğim : !!!TERİM İSTİFA!!!!

Abdullah DuMaN
16.10.2008, 07:09
fatih terimin vasatlığını birkez daha görmüş olduk

ofozturk
16.10.2008, 07:14
bu fatih hoca takımın başında olduktan sonra daha çooooook yaralar alırız. adam tam gs hastası.ilk 11 de gs den 6-56 tane oyuncu vardı. kardeşim türkiyenin yarısı gs mi ya. diğer takımlarda mücadele eden futbolcuların emekleri nerede. hele mehmet yıldızı oynatmayışı beni deli etti. bir ara estonya kazanır diye dua bile ettim. hele bosna maçında daha da çok dua etmiştim. sırf yenilelim fatih hoca defolup gitsin diye. sanki türkiyede başka teknik hoca yok gibi fatih terim mustada denizli.
kardeşim artık onların devri bittiiiiiiii anlayın tff.

3258murat
16.10.2008, 07:22

Ben Milli Takımı bıraktım arkadaş
Terimin bir an önce gitmesi için
Milli Takımın her maçta puan kaybetmesini istiyorum
Varsın bu defa da katılmasın Türkiye kupaya
Bir musibet bin nasihattan iyidir
Terim ne zaman giderse
İşte ben de o zaman döneceğim Milli Takıma

antitoksidan
16.10.2008, 07:28
Yahu Bosna 7 gol atıyor biz yenilmekten zor kurtuluyoruz Nuri çıkıyor Mevlüt giriyor yaw Mevlüt kim kaç gol atmış sanki Fransa'da Mehmet Yıldız'ı alsaydı tamamdı en az 5 farklı skorla yenmemiz gereken maçtı.
FATİH TERİM İSTİFA,FATİH TERİM İSTİFA

3258murat
16.10.2008, 07:36
Bu adamın Mehmetimizi oynatacağı gün
Herhalde kıyametin kopacağı gündür
Şiddetle ve nefretle kınıyorum.
Bu adama
Anadolu deyince, Sivas deyince, Mehmet Yıldız deyince
Sanki hakaret etmiş oluyorsun.
Bu adamın yaptığı inattan başka birşey değil
Ama bedelini kendisi değil milletimiz ödeyecek

OLCAY_58_AKKUS
16.10.2008, 07:41
türkiye adına çok üzgünüm.Ama FATİH TERİM için çok sevinçliyim.

CK58
16.10.2008, 08:01
SONRADAN OYUNA SOKTUGU OYUNCULAR NE YAPTI GERÇİ İLK 11 DE OYNAYANLAR NE YAPTIKI TERİM BUNA MÜSTEHAK AYRIMCILIK YAPIYORSUN SİNYOR TERİM TEK İŞ YAPACAK OYUNCU MEHMET YILDIZ IN YÜZÜNE NASIL BAKIPIYORSUN ÜLKECİKLERİN 7 ÇEKTİĞİ TAKIMA PUAN KAPTIRIYORSUN..

sıcakkum
16.10.2008, 08:22
mACIN ILK YARISINI IZLEDIM SADECE YENILSEKTE UMRUMDA OLMAZDI YANI HIC UZULMEZDIM TERİM IN BI SACMA SECIMI OLDUGU SURECE BENIMDE HIC UMRUMA DEIL A-B-C-D-E-F...... MİLLİ TAKIMI !!!

TERİM İSTİFA !!!!!

sıcakkum
16.10.2008, 08:24

VALLAHI TAM BOYLE YAZACAKTIM SEN YAZMISIM IMAZAMI ATIYORUM ALTINA ;)

sıcakkum
16.10.2008, 08:25
FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!FATİK TERİM İSTİFA !!!!!

yerliturkuaz
16.10.2008, 09:01
Yenilmemiz icin resmen dua ettim ama malesef yenilmedik...

mrkz_abi
16.10.2008, 09:14
benim burdaki yorumumun neticesinde benim kisiligimle ilgili bir yorum cikaramazsin arkadasim. ben burda hoslanmadigim bir durumu dile getiriyorum. sende benim yorumumu begenmeyebilirsin dogaldir. o zaman sende kenid gorusunu yazarsin.. benim yorumlarimi zavallilikla nitelemen senin zavalliligini gosterir..

fatih terim varsa o takimin sahadan rezil olup cikmasini isterim.. mehmet yildiz bugun o formayi haketmedi mi? haketti ve oynamiyorsa yenmesinler... fatih terim bir an once defolmasi icin her maci kaybetmelerini dileyecem..

bunda seni baglayan bi sey oldugunu zannetmiyorum.. senin goruslerin sana...BEN NE YAZMIŞIM SEN NE YAZMIŞSIN ARKADAŞIM BEN DİYORUMKİ FATİH TERİM YÜZÜNDEN MİLLİ TAKIMA BU ŞEKİLDE DİYORSAN SEN ZAVALLISIN BU KONUYU UZATMAYA GEREK YOK FATİH TERİME HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE VARIM HAKARETEDE BENDE BUGÜN YENMESİNİ İSTEMEDİM ÇÜNKİ GOL ATAMIYORUZ OYUNA FORVET ALMIYO AMA O TAKIM FATİH TERİMİ TEMSİL ETMİYOR O KIRMIZI BEYAZ FORMALAR TÜM TÜRKİYEYİ TEMSİL EDİYOR ANLADINMI KAYBETSİNLER AMA BENİM KIZDIĞIM REZİL OLSUNLAR LAFINAYDI UMARIM ANLAMIŞSINDIR TÜRKİYENİN İTİBARI ANLADINMI FATİH TERİMİN DEĞİL TÜRKİYE TÜRKİYE

mrkz_abi
16.10.2008, 09:20

bunda seni baglayan bi sey oldugunu zannetmiyorum.. senin goruslerin sana...AYRICA BENİM YAZIMDA SENİN KİŞİLİĞİNE LAF ETMEDİM BEN SENİ TANIMAM BİLMEM ZAVALLI KELİMESİNİN KİŞİLİKLE ALAKASI NE ANLAMADIM KİŞİLİK NERDE ZAVALLILIK NERDE AMA BEN BUNLARI TARTIŞMA AMAÇLI SÖYLEMİYORUM SADECE KİŞİLİK OLARAK ÇOK İYİ DÜRÜST İNANILIR SAF TEMİZ SAYGILI OLABİLİRSİN AMA ZAVALLI LAFI BAŞKA YERDE KALIYOR BENCE BENİ O LAFLARINDA BAĞLAYAN TEK ŞEY TÜRKİYE REZİL OLSUN SÖYLEMİNDİR DİĞER DEDİKLERİNE KATILIYORUM

kadir984
16.10.2008, 09:33
HOCAYA SORMAK LAZIM ŞİMDİ

NURİ ŞAHİN - SANA NE KATTI - MUSA AYDINDAN ÇOKMU İYİ OYNUYOR

HALİL ALTINTOP - SANA NE KADAR GOL ATTI - MEHMET YILDIZI OYNATMAYACAK KADAR NE YAPTI BU ADAMLAR SİZE.

SAYIN HOCA

EĞER DÜNKİ MAÇTA ;

YA SERVET OLMASAYDI NE YAPACAKTIN

XXCakir58
16.10.2008, 10:25
Halil Altintop Fatih Hocaya tepki veriyordu, cikti kendisi oynayamadi.
Mehmet Yildiz onun kacirdigi pozisyonlari atardi, Fatih Terim onu cikartip Mehmet Yildizi koyacakti, ama olmadi.

yigido_sampiyon
16.10.2008, 10:28
Slovenya dünya 137. si; Türkiye dünya 12. si...

başka bişey demiyorum...

üçyıldız58
16.10.2008, 10:34
herkes konu hakkında yorum yapsın neticede milli takım futbol olarak adı sanı duyulmamış bir ülkeyle berabere kalıyor takımımızın gözde futbolcusu kadroda yok herkess sinirli bazı arkadaşlarımızz benim gibi sinirine hakim olmayıpp yazılarındaa birazz ağır eleştirilerr kullanıyorr bunu hor görmemizz lazımm hemen kişilik kelimesini zavvallı kelimesini bu yorumlara katmakk yanlışş.
hiç kimse başka birisininn sicil amiri değil bu sitedee herkes hür yorumlarını yapabilirr zülfiyare dokunmadann hepinizee saygılarr

EyüphanAydın
16.10.2008, 12:15
Sözün tükendiği son noktanın son noktasındayız.Bu adam hiç akıllanmaz.Gördüğünüz gibi forvetlerde son vuruşu yapıcak isimler yok.

Etkili bir forvet hattına sahip olmamıza rağmen son vuruşlarda çok zayıfız.Bunuda Sivasspor'un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız ile tamamlayabilirdik.

Artık akıllanmıştır diye düşünüyorum,ileriki maçlarda Mehmet Yıldızı alması dileğiyle.

ibrahimovic7
16.10.2008, 13:11
Mehmet yıldızı milli takımda oynatmassa dünya kupası yine hüzün olacak galiba estonyanın defansına mehmet gibi bi adamı alsaydı gol atmasa bile attırırdı diye düşünüyorum.....

TracyMcGrady58
16.10.2008, 13:12
Rezillik ortada. Benim anlamadigim son degisiklik hakkini nasil Ugur Boral'dan yana kullanir. Mac 0-0 forvet alacagina sol acik oyuncusu aliyor. Nuri Sahin'i neden yerinde oynatmiyor. Ayrica Nuri Sahin'i o kadar erken niye cikardi? Mevlüt girdide ne yapti. Bence Nuri Sahin'i oynatsaydi daha fazla isler yapardi ama Fatih Terim'i anlayana. Yildiray Bastürk'ü küstürdügü gibi baska oyuncularida küstürecek. Ben Mehmet Yildiz'in yerinde olsam daha Milli Takima gitmem Fatih Terim oldugu sürece

Mursallı yiğido
16.10.2008, 14:07
Bu Fatih Terim ne yaptığını sanıyor anlamıyorum.Mehmet'e ne düşmanlığın var bir türlü çözemedim.Estonya maçında da Bosna maçı kadar şanslı olabilecek miyiz acaba? O çok güvendiği forvetler bakalım ne yapacak...

Bir şey söylemiyorum.İşte birkaç gün önce yazdığım bir yorum...

YigidoGenclik38
16.10.2008, 14:40
tabiki yara alırız zaten 2 yarı baslarken tv kapadım ısınan oyuncuları dedikten sonra bu kadar basitlik bu kadar sacma bi se olamaz illa ki 3 büyük te mi olmak lazım illaki ailenden biriyle mi evlen mek lazım doru deilmi arkadaslar

altuntas58
16.10.2008, 14:41
Bu adam ne zaman mehmet yıldıza şans verecek tam mehmet yıldızlık bir macta kenarda oturtması bizleri cileden cıkardı bu adam bakar körmü kardeşim bu takım sıradan bir mahalle takımı değil bu takım Türk milli takımı bütün dünyanın gözünün ülkemizin milli takımında olduğu şu sıralarda sen öyle kafana göre kadro kurarak ulusumuzu eski gönlerdeki gibi başını öne eğdirme şahlandır şu takımı ülkemizin bu günlerde buna şiddetle ihtiyacı var

trafocu
16.10.2008, 14:42
Bu yazıların sahibi ben Sivaslıyım.Vede Sivassporluyum.Mehmet Yıldızı Milli takımda görmek isteyebilirm.Doğaldır.Bre Milli takımlar sorumlusu... ! Süper liğde Spor külübü olmayan bir ilimizde Kahvede Sivas maçı izliyorum.Yan masada bulunanlar kendi halinde konuşuyorlar." Mehmet Yıldız dedikleri milli takımda olsa takımın da yıldızı olur." Bu sözü ben değil başkaları söylüyor.
Bizler hiç üzülmeyelim.Fatih Terim bu oyuncumuzu özellikle oynatmayacaktır.Mehmet Yıldız oynasa vede iki gol atmış olsa Terim efendi saklanacak yer arar.

Yiğiter
16.10.2008, 16:00
Fatih Terim gitse bile,Aurelio,Kazım gibi Türk olmayan oyuncular oldukça ben yine Milli takımlı değilim!!

ertor58
16.10.2008, 16:08
Milli takım demesek ; Terim spor estonya daha uygun olur. zira bir milli takımın eksiği olmaz 13 eksik ne demek türkiyede profesyonel futbol liglerinde kaç tane lisanslı türk oyuncu var hepsi milli takımın sanki klup takımı oldu başıma kısıtlı kadrsou var. Terimspor sadece belli bir kesime kıyak geçiyor. tüm türkiyenin gördügünü görmemek için inat ediyor ve federasyon 2012 yılına kadar sözleşmesini uzattı bu terim bizi daha çok kahreder.

YigidoGenclik38
16.10.2008, 16:17
burda kim olmalıydı tabikide MEHMET YILDIZ ama kim var orda yazıklar olsun size birakıyom arkadaslar

Alişan
16.10.2008, 16:38
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/est-tr.jpg

Milliler, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup’taki 4. maçında grupta herkesin yendiği Estonya ile 0-0 berabere kalarak yara aldı.

Milli Takımımız, bu karşılaşmanın ardından 5. Grup'taki puanını 8'e yükseltti. Estonya ise gruptaki ilk puanını aldı. Milli Takımımız, gruptaki beşinci maçını İspanya ile deplasmanda oynayacak.
Grubumuzda oynanan bir diğer maçta ise Bosna Hersek, kendi sahasında Ermenistan'ı 4-1 yenerek puanını 7'ye yükseltti ve Türkiye için büyük bir tehlike oluşturmaya devam etti. Lider İspanya ise Belçika'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve 4'te 4 yaptı.

BU KEZ NURİ VE HALİL!
Türk Milli Takımı, sakatlıkların çokluğu nedeniyle son oynadığı Bosna Hersek maçından iki değişiklik ile Estonya karşısına çıktı. Bosna Hersek karşısında ileri ikilide mücadele eden Batuhan Karadeniz ve Mevlüt Erdinç yerine Estonya karşısında sahaya Nurin Şahin ve Halil Altıntop'u süren Fatih Terim, diğer 9 futbolcudan vazgeçmedi.Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlıklar ve Ümit Milli Takım'a destek nedeniyle 19 kişi olarak Estonya'ya getirdiği kadrodan Serdar Kulbilge, Çağlar Birinci, Serkan Balcı, Yusuf Şimşek, Uğur Boral, Mehmet Yıldız ve Mevlüt Erdinç'i yedek kulübesinde oturttu. Milli takımda sakatlıklar nedeniyle Emre Belözoğlu, Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı gibi futbolcuların olmaması nedeniyle sahaya Servet Çetin kaptan olarak çıktı. Milli takımda en çok milli olan Servet böylece ikinci kez (A) Milli Takım'da kaptan oldu.

TOP BİZDE AMA POZİSYON YOK
Estonya karşısında 4-1-4-1 taktiği ile mücadele eden Milli Takımımız'da, ileride tek santrfor olarak Halil Altıntop mücadele etti. Halil'in hemen arkasında Nuri Şahin'i sürpriz forvet olarak görevlendiren Fatih Terim, kalabalık bir orta saha anlayışla maça başladı. Maçın ilk 15 dakikalık bölümünde orta sahada çok pas yaparak Estonya'nın direncini kırmak isteyen Milli Takımımız, Estonya'nın zaman zaman geliştirdiği kontrataklarla savunmada zor anlar yaşadı. Servet ve İbrahim Kaş arasına atılan her top yüreğimizi ağzına getirse de Volkan Demirel'i zorluyacak şutların ve pozisyonların olmaması bizim adımıza önemli bir şanstı. Tutuk başladığı maçta dakikalar ilerledikçe kontrolü eline geçiren ay-yıldızlılar, özellikle Sabri ve Kazım'ın bulunduğu 'sağ kanadı' etkili kullanarak oyunu Estonya yarı sahasına yıktı. Kendi sahasına kapanarak -tatlı-sert- futboluyla atak organizasyonlarımıza karşı koymaya çalışan Estonya, bu planında başarılı oldu.

HAKAN VE HALİL! NASIL KAÇAR BU GOLLER
Halil Altıntop ve Kazım'ın biraz daha fazla sorumluluk almasıyla topa daha fazla hükmetmeye başlayan Milli Takımımız, önce Arda ile yokladı Estonya kalesini ardından Sabri ile ama tabeladaki skor değişmedi. Dakikalar ilerledikçe daha fazla risk almaya başlayan Milli Takımımız'da Arda ve Nuri'nin etkisiz oluşu özellikle sol kanadımızı çökerttti. İyi bir Arda ve daha formda olan bir Nuri, Estonya'nın direncini rahatlıkla kırabilirdi ama istediğimiz, beklediğimiz bu görüntüler Tallin'de gerçekleşmedi. Oyuna hemen müdahale eden Fatih Terim, karşılaşmanın 35. dakikasında Nuri Şahin'i saha kenarına alarak, Mevlüt Erdinç'i sahaya sürdü. Maçın ilk yarısında akıllara kazınan iki pozisyon vardı. Birin de Hakan Balta sol çaprazdan mermi gibi vurdu direk gole izin vermedi. Diğerinde ise Halil, kaleci Londak ile karşı karşıya kaldı. 'Gol' dedik, ayaklandık ama Halil akıllara durgunluk veren bir gol kaçırdı!

MÜTHİŞ BASKI GOL GETİRMEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına baskılı başlayan Milli Takımımız, sağlı sollu ataklar geliştirerek Estonya'yı baskı altına aldı. Maçın 48 ve 50. dakikaları içerisinde arka arkaya dört köşe vuruşu kullanan ay-yıldızlılar hava hakimiyeti kuvvetli olan Halil ve Mevlüt Erdinç ikilisiyle bir türlü arzuladığımız golü bulamadı. Öldürücü baskımız karşısında tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına kapanarak ataklarımıza karşı koymaya çalışan Estonya ise ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da kontraatak futbolunu düşündü. Özellikle orta sahada topa hükmeten Milliler, Ayhan ve Arda'nın rakip savunma arasına attığı derinlemesine paslarla pozisyon yakalamaya çalıştı ancak ileri ikilide mücadele eden Halil ve Mevlüt ikilisi bir türlü aradağı gollük pozisyonları yakalamayadı.

HALİL SAÇ BAŞ YOLDURDU!
Orta sahada yaratıcı bir oyuncunun yokluğunu hisseden Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim, oyuna 60. dakikada müdahale ederek Ayhan Akman'ın yerine Yusuf Şimşek'i sahaya sürdü. Bu değişikliğin ardından orta sahayı çok daha iyi bir şekilde parselleyen ay-yıldızlılar, karşılaşmanın 64. dakikasında Halil Altıntop ile yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Arda'nın Estonya savunmasının arasına attığı milimetrik pas sonucunda ceza sahasına topla buluşan Halil Altıntop, 7.32'lik kale yerine, meşin yuvarlağı auta yolladı. Karşılaşmanın son dakikalarında tüm riskleri alan Milli Takımımız, 78. dakikasında inanılmaz bir golden bu kez Yusuf Şimşek ile yararlanamadı. Sol kanattan İbrahim Kaş ortaladı, ceza sahasında Mevlüt indirdi ama Yusuf müsait durumda golü yapamadı. Kalan dakikalardaki baskımız sonuç vermedi ve karşılaşma 0-0 golsüz eşitlikle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
17. dakikada Halil'e yapılan faul sonrası Ay-yıldızlı takım, ceza sahası dışından kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Sabri'nin sert vuruşunda top üstten auta çıktı.
19. dakikada Halil'in ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
21. dakikada Arda'nın pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Hakan Balta, kaleci Londak ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda dar açıdan sert vurdu. Top yan direkten oyun alanına döndü.
24. dakikada Oper'in defansın arkasına aşırtma pasında İbrahim Kaş, ceza sahasında Voskoboinikov'dan önce topa müdahale ederek, meşin yuvarlağı kornere attı ve büyük bir tehlikeyi önledi.
25. dakikada Arda'nın mükemmel pasında Nuri, topu kafayla Halil'in önüne indirdi. Ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Halil'in vuruşunda kaleci Londak, gole izin vermedi.
38. dakikada Sabri'nin sağ kanattan ceza sahasına ortasında Halil'in kafa vuruşunda top kaleci Londak'ta kaldı.
42. dakikada Voskoboinikov'un topuk pasıyla ceza sahası sol çaprazında kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kalan Oper'in dar açıdan vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
50. dakikada Sabri'nin sağdan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Mehmet Aurelio'nun topuğuyla yaptığı vuruşta defansa çarpan top az farkla yandan auta çıktı. 54. dakikada Sabri'nin sağ kanattan ceza sahasına ortasında defansın uzaklaştırmak istediği top Hakan Balta'nın önünde kaldı. Hakan Balta'nın ceza sahası dışından gelişine sert vuruşunda top üstten auta çıktı.
56. dakikada Vassiljev'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında defanstan seken topa arka direkte Barengrub, kafayı vurdu. Yerden seken topu kaleci Volkan Demirel kontrol etti.
59. dakikada Sabri'nin ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Londak topu üstten kornere çeldi.
63. dakikada Arda'nın ara pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Halil, müsait pozisyonda topu yandan auta attı.
68. dakikada Arda'nın sol kanattan ceza sahasına yerden ortasında topu kontrol eden Mevlüt'ün dönerek vuruşunda kaleci Londak, bir kez daha gole izin vermedi.
69. dakikada Arda'nın soldan kullandığı kornerde defansın uzaklaştırmak istediği topu ceza sahasında önünde bulan Halil'in sert vuruşunda kaleci Londak topu kornere çeldi.
73. dakikada Sabri'nin sağdan kullandığı köşe vuruşunda İbrahim Kaş'ın vuruşunda top üstten auta gitti.
79. dakikada İbrahim Kaş'ın ceza sahasına ortasında Halil, kafayla Yusuf'un önüne indirdi. Yusuf, bom boş pozisyonda topu üstten auta göndererek, mutlak bir gollük pozisyondan yararlanamadı.
81. dakikada Mehmet Aurelio'nun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Mevlüt'ün sağ çaprazdan yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
85. dakikada Puri'nin sağ kanattan ceza sahasına ortasında arka direkte Oper'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
87. dakikada soldan kullanılan köşe vuruşunda Piiroja'nın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
88. dakikada Kruglov'un ceza sahası dışından yerden sert şutunda kaleci Volkan Demirel'in çeldiği top yan direğe çarparak kornere gitti. Ancak bu pozisyonda hakem aut kararı verdi.
90+4'de Uğur Boral'ın kullandığı kornerde ön direkte Mehmet Aurelio'nun geriye çıkardığı topa Hakan Balta'nın vuruşunu kaleci Londak köşeden kornere çeldi.

STAT: Le Coq Arena
HAKEMLER: Robert Malek, Krysztof Myrmus, Konrad Sapela (Polonya)
ESTONYA: Londak, Sisov, Barengrub, Piiroja, Kruglov, Vunk (Puri dk. 78), Dmitrijev, Klavan, Vassiljev, Oper, Voskoboinikov (Zenjov dk. 64)
YEDEKLER: Kink, Lindpere, Kotenko, Saag, Rahn
TEKNİK DİREKTÖR: Tarmo Ruutli
TÜRKİYE: Volkan, Sabri, Servet, İbrahim Kaş, Hakan Balta, Kazım (Uğur Boral dk. 73), Mehmet Aurelio, Nuri (Mevlüt dk. 35), Ayhan (Yusuf dk. 60), Arda, Halil
YEDEKLER: Serdar Kulbilge, Çağlar, Serkan Balcı, Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
SARI KART: Arda (Türkiye)

Bu maç tam bir rezillikti fatih terim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum neyi kanıtlamaya çalışıyor kendi egoları yüzünden milli takım dün yerin dibine girdi bu kadar kötü bir oyun olabilirmi çocuklara hiçbirşey söylemiyorum onlar elinden geleni yapmaya çalıştılar ama başarılı olamadılar bütün kabahat fatih terimindir birde maaşını yükselttiler ceza verecekleri yerde ödül veriyorlar olmaz böyle birşey fatih terim mehmet yıldızı yedekte bekletti bu bekletmenin cezasınıda beraberlikle gördü o pozisyonlarda mehmet yıldız olsaydı net gol olurdu allah yardımcımız olsun bilmiyorum ama milli takım böyle gitmemeli

kerami58
16.10.2008, 18:19
hemde gerçekten buyuk yara aldık elimizdeki maçı vererek. şimdi ıspanyayı yanmek zorunda kaldık...

YavuZ ÇandıR
16.10.2008, 18:26
o kadar gol kaçırdılar olmaz böle bişe ya uff ya

by_hunter
16.10.2008, 18:32
bu kadrodan ancak bu kadar olur ıyıkı yenılmedık sole rahat rahat bı maç izliyemıyecekmıyız yaff...

etzel1967
16.10.2008, 18:42
bir fatih terim klasiği.............

etzel1967
16.10.2008, 18:43
şu mevlütte ne bulduğunu bir anlayabilsem.....

mrkz_abi
16.10.2008, 19:09
FATİH TERİM AYNI ZAMANDA ÜMİT MİLLİ TAKIMIN KADERİYLEDE OYNADI KİMSE HAMİYE SUÇ BULMASIN SUÇLU FATİH TERİMDİR BATUHANI A MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRDI OYNATTI SAKATLANDI BATUHAN ÜMİT MİLLİDE OYNAMALIYDI BOSNA MAÇINDAN SONRA 4 FUTBOLCU ÜMİTLERE YOLLADI ORANIN KİMYASINI BOZDU ORDAKİ OYUNCULARIN AKLINI KARIŞTIRDI GİT ARTIK

maiuslee
16.10.2008, 19:26
en başta federasyona sonrada fatıh terım e yazıklar olsun..futboldan bi haber bu adamın ne işi var yaa m.takımdan s...olgit terim s...git beee..sen fiziki açıdan guclu defansa karsı bir mehmet yıldızı oynatmıyosan ben sana yazıklar olsun derim..ve dün maçtan beri de sövmeye devam ederim...mehmet yıldız başta olmak üzere.gokhan unal.tekke.umut. gibi forvetler dururken mevlüt-halil-batuhan gibi cocuklarla ayakta duramayan adamlarla çıkıosan ben senın futbol bılgını s...m...
SEN SADECE 3 BUYUK YALAKASI KAPRİSLİ FUTBOL FUKARASI Bİ EZİKSİN..
S....OLGİT TERİM S.....OLGİTTT

maiuslee
16.10.2008, 19:28
S......OLGİT ..................

noname87
16.10.2008, 19:41
valla çok yazık oluyor Mehmet Yıldıza öz Türk evladı oynamıyor da elin brezilyalı Mehmet! orelyosu oynuyor.

sivaslı yıldız
16.10.2008, 19:58
Fatih Terim gitse bile,Aurelio,Kazım gibi Türk olmayan oyuncular oldukça ben yine Milli takımlı değilim!!

Abartmasan olmaz..:)

Sanırım ''milliyetçilik'' tanımında ''basit insan'' tanımınla bire bir örtüşüyor..:)

Yiğiter
16.10.2008, 20:46
Abartmasan olmaz..:)

Sanırım ''milliyetçilik'' tanımında ''basit insan'' tanımınla bire bir örtüşüyor..:)

Aurelio Milli Takımda gol atınca ben "goool" diye ayağa fırlamadım,fırlamam da.Burası Türk Milli Takımı,Mehmet,Selçuk,Egemen ve onca kaliteli Türk dururken onların bu takımda oynaması benim kanıma dokunuyor.O ay-yıldızı bir kez bile olsun giymek için can atan onca Türk oyuncu var.Benİm için Aurelio,Colinle alınmış en ufak bir galibiyetin hiç bir ehemmiyeti yoktur.

crburak58
16.10.2008, 21:14
Aurelio Milli Takımda gol atınca ben "goool" diye ayağa fırlamadım,fırlamam da.Burası Türk Milli Takımı,Mehmet,Selçuk,Egemen ve onca kaliteli Türk dururken onların bu takımda oynaması benim kanıma dokunuyor.O ay-yıldızı bir kez bile olsun giymek için can atan onca Türk oyuncu var.Benİm için Aurelio,Colinle alınmış en ufak bir galibiyetin hiç bir ehemmiyeti yoktur.

katılıyorum milli takım başarı yapacaksa TÜRK oyuncularla yapsın sonradan TÜRK olan oyunculara benım kanım ısınmıyor
TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!

Bestepeli-58
16.10.2008, 22:25
FTBOLUN ERGENEKO TERİM DONKİŞOTU GİTMESE BU İŞ COK SÜER

YigidoGenclik38
17.10.2008, 12:48
böyle gelmis böyle gidecek korkarım vallah die bi sarkı var bilirsiniz iste milli takımın isi bölyle kötüye gidiyor umursamazlık güven sizlik hepsi terim

yigidomustafa58
17.10.2008, 19:24
lanet olsun böyle bir maça böyle teknik direktöre...

ZALIM_58
18.10.2008, 12:54
TÜRK MİLLİ TAKIMINDA LİGLERİMİZDE OLDGU GİBİ YABANCILARI TÜRKLEŞTİRME OLUYO AMA ELİMİZDEİ TÜRKLERİ MEHMETLERİ FATİHLERİ MUSALARI MURATLARI KULLANMIYORUZ NEDEN? ÇÜNKÜ HEİMİZDEDE OLSUN BİR YABANCI SEVGİSİ VAR O YABANCI SEVGİSİDE BİZLERİ KÖR YAPIYO AMA ÜRK MİLLİTİ ESTONYA MAÇINDA GÖRDÜKİ YABANCILARDAN HİÇ Bİ HALT OLMUYO HERKES MEHMET YILDIZ, FATİH TEKKE
MEHMET TOPUZ GİBİ İSİMLERİ ARADI AMA ARAMAKLA OLMUYO BİZLER BAŞ KALDIRMAZSAK YAKINDA FİFA BAŞKANININ DEDİGİ GİBİ MİLLİ TAKIMLARDA ARTIK BİREZİLYALILAR OYNAYACAK O YÜZDEN FİFA BAŞKANI Bİ ÇALIŞMA BAŞLATMIŞTI BİLMİYORUM ŞU ANDA İLERLEME DURUMU NASIL AMA FALİYETE GEÇERSE HİÇ BİR YABANCI OYUNCU BAŞKA MİLLİ TAKIMDA OYNAYAMAYACAK

jakobieen
18.10.2008, 12:58
istanbulspora dünya kupası yolunda başarılar..

ZALIM_58
18.10.2008, 13:27
VALLA NE DİYELİM FATİH TERİM ŞU MİLLİ TAKIMDAN GİTSİNDE BAŞKA BİŞİ İSTEİYORUM MİLLİ TAKIMA KARŞI BİR SEVGİM KALMAYACAK BENİM YANİ BİR KİŞİ DE MİLLİ TAKIMA KARŞI SEVGİSİ KALMAMIŞ OLURSA BENDE ÇOK BÜYÜK BİR JAYIPTIR