Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 EYLÜL de ankaragücü taraftarı...Video
yener_sahin 23.10.2008, 09:05 Kahrolsun PKK 1. video
http://video.yahoo.com/watch/3761755/10322549
Sivasspor seyircisi ve Ankaragücü taraftarı 2. video
http://video.yahoo.com/watch/3762019/10323132
videolar güncellendi.izleyebilirsiniz.
Diğer konuyu modlar silebilirler.
yener_sahin 23.10.2008, 12:28 http://img161.imageshack.us/img161/5443/adszcopycopydm3.jpg (http://video.yahoo.com/watch/3769153/10340169)
ikinci video...
Başkent-SİVAS el ele...
yusuf_yusuf 23.10.2008, 12:39 güzel vidyo kahrolsun pkk------------------
paylaşım için sağoll..................
HaSiVasLıM58 23.10.2008, 13:48 Teşekkürler ve Ankaragücü Taraftarını Kutlarım Jestinden dolayı
slasher//z 23.10.2008, 13:50 bi gün inşallah gerçek bi taraftar topluluğuna sahip oluruzz.
KAPALI KALE 17.06.2009, 13:14 KAYSERİNİN dostluğuna inanmıyoruz diyosunuz acaba neden hiç düşündünüz mü ? gecekondu sizinle sarı kırmızı çekio bizim son model stadımızın koltuklarını kırıp bize atıyo kalleşlik bizde mi diğer anadolu kulüplerinde mi sizce ??
Besyo_cu 17.06.2009, 13:34 KAYSERİNİN dostluğuna inanmıyoruz diyosunuz acaba neden hiç düşündünüz mü ? gecekondu sizinle sarı kırmızı çekio bizim son model stadımızın koltuklarını kırıp bize atıyo kalleşlik bizde mi diğer anadolu kulüplerinde mi sizce ??
Bazı kesim taraftarlarımız Kayserinin dostluguna inanmıyoruz diye bilir bunu Kayserisporlu taraftarlar da Sivas için söyleye bilir bu son derece normal ama ne olursa olsun Kayserispor'un bizim için ayrı bir yeri vardır ve her zaman kardeşimizdir. En azından ben böyle düşünüyorum...
Ankaragücü seyirsinin ise artık bende cok özel bir yeri var 2 maçta da yendik ve hem Sivasta hemde Ankarada şampiyon Sivas diye bağırarak bizim oyuncularımız alkışladılar ve o zamanlarda Ankaragücü küme düşmemeye oynuyordu bunu yapacak başka bir takım yok ve sanmıyorum da olsun. Bu yüzden de Ankaragücü - bjk macını Ankaragüçlüler arasında Gecekondu tarafında 90 dk bağırark destek verdim. Odam da 3 kaşgol var birisi Sİvassporumuz diğeri Ankaragücü ve sonuncusuda tabiki TÜRKİYE kaşgolu...
Yigido5458 17.06.2009, 13:59 Sivas'ın seveni çok ya:D keşke Sakarya'nın da seveni çok olsa:D herkezle düşmanız nerdeyse bir Sivas birde Göztepe var kardeş denilecek...
07reis58 17.06.2009, 14:11 kayseri nerden kardeş oluyor onu anlamadım...tarıhde türk takımları taraftarları arasında en büyük kavga kayserı sivas arasında olmuştur orada ölen bir sürü sivas lı var bunları görmemezlikden gelip kayserıyle kardeşlikmi oldu?????
http://resimzade.com/Show.html?i=8309&token=31700
paylaşım için teşekkürler...Ayrıca Ankaragücü'nede teşekkürler...
merkez_emre 17.06.2009, 20:01 KAYSERİNİN dostluğuna inanmıyoruz diyosunuz acaba neden hiç düşündünüz mü ? gecekondu sizinle sarı kırmızı çekio bizim son model stadımızın koltuklarını kırıp bize atıyo kalleşlik bizde mi diğer anadolu kulüplerinde mi sizce ??
aslanım adanadakı macımızda bız " bu sene sampıyon anadoludan " dıye bagırırken sız ve satılmıs ads lıler cıkıp " bu sene sampıyon yıne ıstanbul" dıyen kımdı ankaragüclulermıydı ????
önce istanbul yalakalıgını bırakın...
yeniceri_can 23.06.2009, 16:39 KAYSERİNİN dostluğuna inanmıyoruz diyosunuz acaba neden hiç düşündünüz mü ? gecekondu sizinle sarı kırmızı çekio bizim son model stadımızın koltuklarını kırıp bize atıyo kalleşlik bizde mi diğer anadolu kulüplerinde mi sizce ??
sana iki cümle.;
1 - Allahtan kork.
2- Dost most ayağını geç.
Sivasa gelince kayseri sivas elele bilmem ne ayağı çekersiniz.sizin evinize gelince ne anamız kalır ne avradımız.yalaka adana demirle bir olur bu sene şampiyon yine istanbul diye bağırı ib.. sivas olamazsın şampiyon diye körüklersiniz.dışarda allaha emanet olun der .aynı tesislerde mola veririz inşallah şampiyon olursunuz dersiniz.Sizin Gibi dosta ihtiyacımız yok biz bize yeterde artarız.
emrekocturk58 08.07.2009, 15:10 Kimin böyle kardeşi var ulan (ANKARAGÜCÜ).YA ANKARAGÜCÜ nün yaptıği kardeşliği dostluğu kimse yapmaz.SIVAS dan sonraki takımım ANKARAGÜCÜ ...hayatta ki tek kardeşim ANKARAGÜCÜ
öncelikle paylaşım için teşekkürler ayrıca birçok a.gücü maçına gittim bize karşı harika bir taraftarı var yensekte yenilsekte alkışlıyorlar ve hiç bi taşkınlıklarını görmedim a.gücü taraftarlarını canı gönülden kutluyorum
yigidocengiz 15.07.2009, 23:38 abi bayılıyorum bu ankargücü taraftarına yaw,böyle bir taraftara şampiyonluk yakışır kardeşim.İNŞALLAH bir gün bizde böyle organize oluruz ve takımımızı delicesine destekleriz,İNŞALLAH bu bilince ulaşırız.
etzel1967 16.07.2009, 00:01 bir tek ankaragücü takımı ve taraftarı geçen sezonki onurlu yürüyüşümüzde delikanlıca bize destek oldu...onun dışındakilerin hepsi, en başta da kayseri, antep, konya, eskişehir vs. bizi kösteklemek için ellerinden geleni yaptılar...çünkü bizim başarımız onların yıllar süren başarısızlıklarının tescili olacaktı...şimdi müsait yerlerine acem kınası yakmışlardır...sivasspor benim canım ama bir sivaslı olarak ankaragücünün kalbimizde her zaman yeri vardır...
|