Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkan Otyakmaz`dan Açıklamalar

SivasSpor.Com
24.10.2008, 09:04
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Mehmet Yıldız ve Ümit Özat’la ilgili son derece önemli açıklamalarda bulundu.

Lig TV’de konuşan Başkan Mecnun Otyakmaz, Mehmet Yıldız’ın kıymetinin bilinemediğini belirterek üstü kapalı Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’i eleştirdi.

Mehmet Yıldız’ı kesinlikle satmayı düşünmediklerini, ancak kendisininde istemesi halinde önünü tıkamayacaklarını ifade eden Otyakmaz “Mehmet Yıldız bir takım için çok önemli futbolcu. Ama onun kıymeti Türkiye’de fazla bilinmiyor. Biz kendisiyle olmaktan,o da bizimle olmaktan son derece mutlu”dedi.

Halen Almanya’da olan Sivaslı Ümit Özat’la ilgili bir soruya ise Başkan Otyakmaz şu cevabı verdi “Ümit’le biz yıllardır tanışıyoruz,tabi bunda o zamanlar Fenerbahçe kongre üyesi olmam ve hemşerim olmasının payı büyük.Şu anda Ümit Köln Üniversitesinde okuyor. Futbolu bıraktığı zaman Teknik direktörlüğü memleketinin takımı Sivasspor’da yapmasını ve burada kendini göstermesini isterim. İleride Bülent hocanın koordinesinde Ümit Özat olayına sıcak bakıyoruz”

izmirliyigido
24.10.2008, 09:23
Ümit Özat'ı Sivasspor'un Teknik kadrosunda görmeyi, stajını Bülent hocamızın yanında yapmasını ve 4-5 yıl sonrada takımın başında görmeyi bende çok isterim.

.

RECEP_YÜKSEL
24.10.2008, 09:30
Lig TV’de konuşan Başkan Mecnun Otyakmaz, Mehmet Yıldız’ın kıymetinin bilinemediğini belirterek üstü kapalı Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’i eleştirdi.

Teşekürler Büyük Başkan Mecnun OTYAKMAZ

EyüphanAydın
24.10.2008, 14:23
Başkanımız ile yine dop dolu,Cana yakın bir sohbet edilmiş.Kendisinin görüşleri alınmış.

Mehmet Yıldız'ın Sivasspor'da kalacağına sevindim.Elbette isterse gitmek durması hata derim.

Başkanımıza Teşekkür Ederiz.

yigidoo
24.10.2008, 15:02
Ümüte kaldiysak yandin umarim öyle bir sey olmaz.
Mehmete aynen katiliyorum.
Ama ümute vede riza hacalarin Sivassporu calistirmasini istemem.

GokhanTurna
24.10.2008, 15:11
Başkanımızı Çok Seviyorum Ya Lider Kişilik Ve Çok Efendi

davulcu
24.10.2008, 15:20
başkanımız mert

hocamız mütevazi

futbolcularımız cengaver

taraftarımız çılgın

son olarak: bu sene şampiyon anadoludan

yerliturkuaz
24.10.2008, 15:29
Mehmet Yildiz konusunda Fatih Terim`e ulke bazinda tepki gelmedigi surece bu devran aynen boyle devam eder....

Umit Ozat beyfendi kisiligi ile tam bize gore...

pover58
24.10.2008, 17:52
büyük başkan sen ne dersen o .elbette bizde mutlu oluruz ümit ve mehmet konusunda.

spainloco
24.10.2008, 18:53
Buyuk baskan cok samimi ve gayet hos bir dille acıklamalar yapmıs..

Mursallı yiğido
24.10.2008, 21:24
Ümit özat benim çevre köylüm.Gelmesini çok isterim...

titizyiğido
24.10.2008, 21:39
BAŞKANIMIZ ÜSTÜ KAPALI FATİH TERİMİ ELEŞTİRMİŞ BUNU ÜSTÜ KAPALI YAPMAMAK GEREK AÇIK AÇIK KAFASINA VURA VURA ELEŞTİRMELİ BENCE

yigidomustafa58
24.10.2008, 23:14
Mehmet Yıldız'ın kıymetini elbet bir gün anlıyacaklar..

bu arada biraz önce duydum çok kötü bir haber

Fatih Terim 2 yıllık sözleşme imzalamış milli takımla

cem
24.10.2008, 23:21
Ümit özat benim çevre köylüm.Gelmesini çok isterim...

kardes bende susuzörenliyim- bilirmisin? nerdensin?

HaSiVasLıM58
27.10.2008, 21:16
Başkanım Formu bile okumadım senin adının geçtiği yerde elbette haklısındır Helalll olsun Başkanım iyiki varsın Havalarda soğudu aman Başkanım:D:D