Orijinalini görmek için tıklayınız : Efsane Geri Dönüyor !

SivasSpor.Com
29.10.2008, 23:00
http://www.sivasspor.com/images/stories/maradona_3.jpg

Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Diego Armando Maradona, Arjantin Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü oluyor.

Dünya Kupası elemelerinde alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Alfio Basile ile yollarını ayıran Arjantin'de, yeni teknik direktörün ismi netlik kazandı.

1986 Dünya Kupası'nda Arjantin'e kupayı kazandıran isim olarak gösterilen efsane futbolcu Maradona, mavi-beyazlıların yeni teknik direktörü olacak.

Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Julio Grondona ile toplantı yapan Maradona, basına yaptığı açıklamada Arjantin Milli Takımı'nın başına geçeceğini söyledi.

http://www.sivasspor.com/images/stories/maradona%201.jpg

Maradona, 1986 Dünya Kupası'nda takımı çalıştıran Carlos Bilardo ile birlikte çalışacak. Resmi açıklamanın Maradona'nın doğum günü olan 30 Ekim'de yapılması bekleniyor.

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olan 48 yaşındaki Maradona, futbol kariyerindeki başarılarından dolayı Arjantin halkının sonsuz sevgisini kazanmış biri olarak biliniyor.

Efsanevi 10 numara, Arjantin'i ilk olarak Kasım ayında İskoçya karsısında oynanacak dostluk maçında yönetecek.

yerliturkuaz
29.10.2008, 23:03
Teknik adam olarak hiçbir başarısı yok ne hikmetle geçiriyorlar ben anlamadım...

yigido_adem
30.10.2008, 00:31
valla futbolculuguna laf yok ama teknik kariyeri denen bisey yok, ama takima aktaracagi sey coktur.

koz58
30.10.2008, 00:34
Bu adama bayılıyorum yaa,adam 10 numara.
Beni özel hayatı ilgilendirmez,benim için futbolu önemlidir,futbol konusundada dünyanın en güzel futbolunu oynamıştır.Milli takımdada başarılı olacağına inanıyorum.

TracyMcGrady58
30.10.2008, 01:46
Henüz teknik direktörlük kariyerinden fazla birseyler duymadik. Bakalim gelismeler nasil olacak. Gerci Arjantindeki kadro bende olsun bende basarili olurum sanirim :D

Besyo_cu
30.10.2008, 02:13
futbolu bıraktıktan sonra yaptıkları genc sporcular için kotu bir ornek kovulması cok yakın olacaktır...

münihliyigido58
30.10.2008, 12:07
futbolu bıraktıktan sonra yaptıkları genc sporcular için kotu bir ornek kovulması cok yakın olacaktır...

dedigin cok dogru. maradonanin uyusturuculuk ve mafyacilik sayesinde nerdeyse sönmüstü, nasil olur böyle bir insan birden bire arjantin futbolunun en önemli teknik direktörlük koltuguna oturtuluyor, cok sasiriyorum.

basarili olacagini hic sanmiyorum, ancak ancak cok yüksek kapasiteli bir yardimci antrenörü olursa, ve o asil isi yaparsa, dis dünyaya karsi basarili gözükebilir.

ama umarim ona hic bir önemli yetki verilmez, sirf teknik direktörün yüzü maradona olsun diye alinir, isini baskasi yapar.

EyüphanAydın
30.10.2008, 13:18
Belki futbolcu kariyerinde dünyanın en iyi futbolcusu olabilir ama Arjantin milli takımını yöneticek kapasiteye sahip değil.

Allah bilir bir kaç sene sonra tüm Arjantin milli takımı mafyacı ve esrarkeş olur :D

YigidoGenclik38
30.10.2008, 13:30
Belki futbolcu kariyerinde dünyanın en iyi futbolcusu olabilir ama Arjantin milli takımını yöneticek kapasiteye sahip değil.

Allah bilir bir kaç sene sonra tüm Arjantin milli takımı mafyacı ve esrarkeş olur :D

evet sana katılıyorumeyüp haa kaptan mısın sen helal osun sana basarıların devamını dilerim

cenk5821
30.10.2008, 13:43
futboluna laf soyluyecek adamı tanımıyorum ama daha sonra teknik direktorluk yasamı fazla yok genelde uyusturucu hastalıkları ile on plana cıktı ama belki iyi bi teknik direktopr olur basarilar

titizyiğido
30.10.2008, 19:22
ya maradona iyi futbolcuydu ama iyi bi teknik direktör olacağını zannetmiyorum

by_hunter
30.10.2008, 20:30
aynı hagi gibi olur maradonada fazla bişi yapamaz gibime geliyor ama adam bir doğa harikası ne olacagı belli olmaz

subasi29
31.10.2008, 00:16
futbolda ustaligi tartisilmaz ama teknik adamligi bence tartisma konusu olur...yonetecegi takim ya esrarkes olur ;p yada bomba olur diego armando maradona...vivre le sivas

yigidomustafa58
31.10.2008, 22:21
FUTBOLUN YIKILMAZ İSMİ MARADONA...

ofgurleyuk78
31.10.2008, 22:31
İyi topcu iyi antrönör olacak diye bir kural mı var? Herşeyden önce örnek olmalı.