Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar Yalnız Bırakmadı!
SivasSpor.Com 30.10.2008, 16:41 http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg
Dün oynanan Fortis Türkiye Kupası, gurup maçında Sivassporlu taraftarlar tribünlerindeki yerini aldı.
Yiğidolar takımlarını destek yönünden zayıf bıraksa da tribünlerdeki varlıklarıyla takımlarının yanında olduklarını hissettirdi.
Konyaspor'la 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan Fortis Türkiye Kupası C Gurubu ilk maçında Sivasspor rakibini Balili'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Sivassporlu taraftarlar ise beklenenden çok daha fazla düzeyde maça ilgi gösterirken, tribünlerin büyük bir bölümünü doldurdu.
Takımlarını maç içerisinde ara ara destekleyen Yiğidolar, sergilenen futboldan memnun kaldı.
Her iki takımda vasat bir futbol sergilemesine rağmen Sivasspor'un girdiği gol pozisyonlarının çok olması nedeniyle taraftarlar rahat bir maç izleme imkanı buldu.
Sivas'ın Sesi Gazetesi
ZALIM_58 30.10.2008, 16:44 SİVAS TARAFTARI DEİL ABİCİM SEYİRCİSİ TARAFTAR DEDİGİN 90 DK SUSMAZ TAKIMININ DAHA GÜZEL DAHA RAHAT OYNAMASI İÇİN BAGIRIR TABİ BAGIRMAK DEYİNCEDE SADECE ÖYLE GİDİPTE DELİ GİBİ BAIRMA DEİL TARAFTAR RUHUNA UYGUN TARAFTAR KİTLESİNE YAKIŞIR SADECE TAKIMI LEHİNDE TEZEHÜRET YAOAN RAKİP TKIMI KÜFÜRLE DEİLDE BASKIYLA TAŞ ÇAKMAK VB MADDELER DEİLDE ISLIKLA UGULTUYLA KORKUTAN TARAFAR
EyüphanAydın 30.10.2008, 16:53 Zamanla bu taraftar+seyirci kavramını değiştirecektiriz.Artık ilerleyen süreçlerde sadece bir tanesini kullanmasını bilecektiriz.
Elbette zorlu bir maç periyoduydu,Türkiye Kupasında bir dikiş tutturamadık gitti.
Her sezon elemelerde eleniyorduk,Bu sene çok iyi başladık bundan sonrada böyle devam edicektir diye düşünüyorum.
Seyirci + Taraftar kavramıda ileriki yıllarda çözülecektir.Daha yeni oluşum içerisinde olan Taraftar topluluğu içerisindeyiz.Bunuda biraz mazur görelim.
Tabikide taraftarım diyen bir çok çaputçu parçaları var,Bunlarda çekirdek yemeden başka birşey yapmazlar.
Elbette bu çekirdekçiler yüzünden asıl Taraftarlarımızın adının kirlenmesi hepimizi üzüyor.İnşallah şu çekirdek fiyatlarına en yakın zamanda zam gelicektir.
HEM DESTEK TAM DESTEK VERDİK SİZLERE,ADIMIZ ÇIKTI ÇEKİRDEKÇİYE,ÇEKİRDEKÇİ DEĞİLİZ ! TARAFTARIZ BİZ...BU ALEMİN KRALI SİVASLIYIZ BİZ...
GLoBe-Y-Gençlik 30.10.2008, 16:56 Susmadan desteğimizi verdik .Yiğido Gençlik Olarak. Desteğimize Devam Edeceğiz.
3 Puanı Alnımızın Akıyla Aldık.
NİHAT_EKİCİ 30.10.2008, 17:10 HERKES HAFASINA GÖRE AHKAM KESİYOR. BU HAFTA İSTANBULDA BEŞİKTAŞ MAÇINI İZLEDİM, SİVASTAN GELENLER HARİÇ 1 KİŞİ BİLE TEZAHÜRAT YAPMADI. ORDAN KONUŞMAK KOLAY GELECEKSİN MAÇA TEZAHÜRAT YAPACAKSIN SONRADA İSTEDİĞİN YORUMU YAP.
kadir0911 30.10.2008, 17:48 Arkadaslar bir rakam varmi ? kac kisi maca gitti ?
Besyo_cu 30.10.2008, 19:23 rakam olarak bilmıyorum ama maraton tamamen doluydu kale arkası gar ratafı her zman ki gibi kale arkasaı havuz tarafına göre biraz daha coktu kapalı yanları ise cok az kişi vardı
titizyiğido 30.10.2008, 19:24 hep söylüyoruz taraftar oldukça başarıda gelir
by_hunter 30.10.2008, 20:29 abi ne yalnız bırakmaması yaf stad da olanlar gördü bi maraton doluydu gerisi bom boş neredeyse bedavaydı maç ve tatil günüydü stadın ful dolması lazımdı ama nerde takım super liğ de biz amatördeyiz hala kabul edelim bunu
hep söylüyoruz taraftar oldukça başarıda gelir
aynen katılıyorum................... .................
cenk5821 30.10.2008, 21:13 evet yani kupa maclarina gore iyi bi taraftar vardi taraftarda kupayi ciddiye alıyor
yusuf_yusuf 30.10.2008, 22:29 alsınlar tabi sivassporu gıt gıde desteklesınler kı sivassportakımı daha candan oynasın
subasi29 30.10.2008, 23:47 duzelecek he boyle gidecek degil;basari oldukca icimizdeki heyacani tetikleyecek boylece birlik olmus olacagiz
slasher//z 31.10.2008, 00:03 HERKES HAFASINA GÖRE AHKAM KESİYOR. BU HAFTA İSTANBULDA BEŞİKTAŞ MAÇINI İZLEDİM, SİVASTAN GELENLER HARİÇ 1 KİŞİ BİLE TEZAHÜRAT YAPMADI. ORDAN KONUŞMAK KOLAY GELECEKSİN MAÇA TEZAHÜRAT YAPACAKSIN SONRADA İSTEDİĞİN YORUMU YAP.
GARDAŞ BEN DE O MAÇTAYDIM VE SIWASDAN GELMEDIM AMA 90 DAKIKA BAGIRDIM; NASIL OLACAK SIMDI BU İŞ?
yerliturkuaz 31.10.2008, 10:08 Gerek biletlerin ucuz olmasi gerekse takima sahip cikma adina yapilanlar cok guzel...
Zamanla taraftar kavramida olusacaktir...
TracyMcGrady58 31.10.2008, 22:11 Takimi yalniz birakmayan taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Haftaici olmasina ragmen takimimizi yalniz birakmadilar
yigido_sampiyon 31.10.2008, 22:12 haydi yiğidolar stadı dolduralım...
XXCakir58 01.11.2008, 00:34 insallah daima yanliz birakilmazlar, umarim herzaman stad dolu olur.
durufuba 04.11.2008, 20:04 mac biraz zevksizdi fortis oldugundır sanırım ama bu sene en kotu ceyrek finall
|