GeCeVeMaVi58pRf
09.09.2005, 12:57
arkadaslar kısa bır surede sitemizin üye sayısı 10000'i gecti ben inanıyorumki kısa bir süre sonra 20000'ide gececegiz yakında türkiyenin en aktif sitelerinden birisi olacagız gerci suandada öyle ama dahada aktif olamlıyız ve sivasllıların dayanısmasını tüm dünyaya göstermeliyiz....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
SİVASLI OLUNMAZ DOGULUR...
bu seklilde devam edersek 2006 yılı basına kadar 20.000'i buluruz... sitemizin reklamını heryerde yapalım... her yonuyle mükemmlel olduguna inanıyorum... eksil bir kac yonu olabilir ve bunlarda halledilecektir... :)
arkadaşlar ben bolu AİB ünide okuyorum bizim okulda müthiş bir sivaslı potansiyeli var ben bunu değerlendireceğim
diğer ünilerede akalım çoşalım
"AİBÜ'LÜ YİĞİDOLAR"
GeCeVeMaVi58pRf
09.09.2005, 13:22
burada iş biraz modaratorlre dusuyor konular çogalmalı ve güzel seyler yapılmalı inşallah 2006 baslaruında 20000 i buluruz ....
Daha önce bir forumda yine yazmıştım. burada tekrarlıyorum. Site yönetimi üzerinde sivasspor.com yazıları bulunan sticker'lar ( yapıştırıcı ) hazırlarsa iyi olur. Bizlerde Sivaslılar olarak bunları işyerlerimize, arabalarımıza ve toplu taşıma araçlarımıza yapıştırsak iyi bir tanıtım yapmış oluruz diye düşünüyorum.
Ayrıca sitenin bir köşesine ''tavsiye et'' tarzında bir bölüm açılsa ve sitemizi ziyaret edip beğenenler bu siteyi eş dost arkadaşlarına tavsiye etseler umuyorum ki 20.000 rakamını bulmakta sıkıntı çekmeyiz. SİTE YÖNETİMİNE DUYURULUR.......
Ayrıca sitenin bir köşesine ''tavsiye et'' tarzında bir bölüm açılsa ve sitemizi ziyaret edip beğenenler bu siteyi eş dost arkadaşlarına tavsiye etseler umuyorum ki 20.000 rakamını bulmakta sıkıntı çekmeyiz. SİTE YÖNETİMİNE DUYURULUR.......
Sitemizde bu var. Menüde "BIZI ÖNERIN" diye link var onu kullanabilirsiniz.