Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da Buluşuyoruz...

GuNaY
03.11.2008, 16:13
Avrupa Sivaslılar Birliği ( ASİB ) Başkanı ve sitemizin kurucusu Rüştü Elmas'ında katılımı ile tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenliyoruz.

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (İSTDER) gönüllüleri ve üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Buluşma Tarihi: 05 Kasım 2008 Çarşamba

Buluşma Saati: 18:00-21:00

Yer: Rapax Cafe, Süslü Saksı Sokak - Beyoğlu. Ağa Camii'nin yanındaki sokaktan aşağı inildiğinde sağdan son sokak... Taksi durağının karşısı.

Katılımcılar;
Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Hakan Özpınar ( Albina58)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)

İrtibat No: 0505 569 99 09

Katılacak arkadaşlar konu içerisinde geleceklerini belirtmeleri rica olunur.

MustafaParlak
03.11.2008, 16:27
İlk ben Yazayım Osman abi...

Hadi Hayırlısı İnşallah oRDA oLACAGIM eyüpHanla beraber...!

EyüphanAydın
03.11.2008, 16:28
Böylesi değerli kişilerin bulunduğu büyük bir organizasyonda bulunmaktan zevk alırım.Öylesine değerli büyüklerimiz varki inanın oraya gitmek için can atıyorum.

Mustafa kardeşimin hastalığı var.Bir kaç günden beri okula gitmiyor.Benimde maçlardan dolayı sakatlıklarım var,3 hafta cezalıyım Kırmızı Kart gördüm nitekimde bunlar bizim için sorun olamaz.

Allah izin verirse o günü görürsek çok önemli bir işimiz çıkmassa bizlerde yerimizi alıcaktırız.

Gelecek olan İsimler ;

1-EyüphanAydın
2-Lisel!Mustafa

altuntas58
03.11.2008, 16:32
Böyle bir toplantıyı uzun zamandır bekliyordum Çok yerinde bir buluşma ben mutlaka katılmak istiyorum ancak buluşma saati biraz daha gec olsaydı daha çok katılım olurdu mesela 7-8 gibi olursa iyi olur diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun

GuNaY
03.11.2008, 16:32
Katılımcılar;

Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)
EyüphanAydın
Lisel!Mustafa
Altuntaş58

GuNaY
03.11.2008, 16:34
Böyle bir toplantıyı uzun zamandır bekliyordum Çok yerinde bir buluşma ben mutlaka katılmak istiyorum ancak buluşma saati biraz daha gec olsaydı daha çok katılım olurdu mesela 7-8 gibi olursa iyi olur diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun

Abi buluşma 18'de olacak ama muhabbet için saat sınırı yok. İsteyen için 22'ye kadar orada olabiliriz...

SeyfullH
03.11.2008, 16:43
Bende Büyük bir ihtimal gelirim 7:30 gibi orda olurum

omercoskun
03.11.2008, 17:10
hakan abi müsade ederse bende katılabilirim ???????????????

GuNaY
03.11.2008, 17:13
Katılımcılar;

Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)
EyüphanAydın
Lisel!Mustafa
Altuntaş58
SeyfullH
Ömer Coşkun

EyüphanAydın
03.11.2008, 18:10
Osman abi bu buluşma biraz daha erken açıklansaydı çok iyi olmaz mıydı abi ? 2 Gün içerisinde biraz gelicek olan isimler zorlanıcaktır diye düşünüyorum.

YuNuSPaSa58
03.11.2008, 20:17
ßende qeliyorum.. Aksam SivasLıLarın arasında Sabaha Sivasta oLucam:D:D ßenide yaz Osman aßi:)

ßişey daha war: Şu Siteyi tamamen Türkçe yapamazmısınız yaa... :mad:Almanca anLamıyom.. Anca arkadasLara yazıyom onLar çewiriyo ßana:D

MURAT SARI
03.11.2008, 20:22
ÖNCELİKLE SİTEMİZİN KURUCUSU SEVGİLİ RÜŞTÜ ELMAS BEYLE TANIŞACAGIM İÇİN ŞİMDİDEN HEYCANLIYIM BİR AKSİLİK OLMAZ İSE İNŞALLAH BENDE ORADA OLACAGIM

SAYGILARIMLA MURAT SARI

yerliturkuaz
03.11.2008, 22:28
işden saat yedide çıkıyorum eğer yetişirsem bende niyetliyim ama dokuz gibi orda olurum Anadolu yakasından gelicem....

Rallim58
03.11.2008, 23:03
Hani bir şarkı varya

ŞİMDİ İSTANBUL'DA OLMAK VARDI.............:mad:

Aynen şarkıdaki gibi, o günü İstanbul'da olmak var.... Sitenin en babalarının toplantısında bulunmak herkese nasip olmaz... Aynen şu anda bize nasip olmadığı gibi... İstanbuldaki sitemiz üyelerinin katılımı ile Sivas havası eseceği şüphesiz...

İştiraki bol bir toplantı olacağa benziyor, duyanlar duymayanlara özelden de ulaşırsa ses getirecek bir toplantı olur...

Bol muhabbetler.....

RüStü ElmaS
03.11.2008, 23:20
Sanal alemde başlattığımız arkadaşlık ve dostlukları pekiştirmek için düzenlenen İstanbul Buluşmasına katılmaktan büyük memnuniyet duyacağım.

Fikir alış verişinde bulunmak, yeni arkadaşlarla tanışmak ve eski dostlarla yeniden görüşmek için bu güzel fırsatı kaçırmayacağım, buluşma gününü sabırsızlıkla bekliyorum.

cücü baba
03.11.2008, 23:41
bizdende selam olsun gurbetteki YİĞİDOLARA gönlümüz sizlerle..

YuNuSPaSa58
04.11.2008, 00:05
Sanal alemde başlattığımız arkadaşlık ve dostlukları pekiştirmek için düzenlenen İstanbul Buluşmasına katılmaktan büyük memnuniyet duyacağım.

Fikir alış verişinde bulunmak, yeni arkadaşlarla tanışmak ve eski dostlarla yeniden görüşmek için bu güzel fırsatı kaçırmayacağım, buluşma gününü sabırsızlıkla bekliyorum.

bende qelicem ama inş. yolu bulurum.. :) ßeyoğluna bayramdan bayrama gidiyorum:D:D

GuNaY
04.11.2008, 04:46
Katılımcılar;

Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)
EyüphanAydın
Lisel!Mustafa
Altuntaş58
SeyfullH
Ömer Coşkun
Yunuspaşa
Murat Sarı
Yerliturkuaz

abircan
04.11.2008, 09:47
hayırlı olsun inşallah katılabilirim keşke daha erken olsaydı , garanti derdim ama şuan belli değil, dün gece 00,25 te seslerinizi duymak güzeldi inanamadım yahu cahar benimi işletiyor diye gece yarısı benden teli isteyince korkmadım değil valla, neyseki Rüştü gardaşımın osmanın , ertuğrulun ve hakanın seslerini duyunca rahatladım

MustafaParlak
04.11.2008, 11:09
bende qelicem ama inş. yolu bulurum.. :) ßeyoğluna bayramdan bayrama gidiyorum:D:D

Eyüphan Yolu biliyormuş:Dİnşşallah buluruz:D:DEyüphana Güveniyorum Bende Abilerimle Özellikle Rüştü elmas abi ile tanışacagım için sevinçli ve heyacanlıyım...!

GuNaY
04.11.2008, 15:10

Sen gel, ben seni elinden tutar götürürüm :D

RECEP_YÜKSEL
04.11.2008, 16:37
Katılımcılar;

Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)
EyüphanAydın
Lisel!Mustafa
Altuntaş58
SeyfullH
Ömer Coşkun
Yunuspaşa
Murat Sarı
Yerliturkuaz

Bende varım geliyorum

RECEP_YÜKSEL

yiğidosebo58
04.11.2008, 17:44
Katılımcılar;

Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)
EyüphanAydın
Lisel!Mustafa
Altuntaş58
YİĞİDO SEBO 58 SEBAHATTİN BELKAVLİ

SONMEZ
04.11.2008, 18:55
Kesin olmamakla birlikte, (iş durumuna bağlı olarak)
bu toplantıda aranızda olmayı arzu ediyorum.

Eğer katılmam mümkün olmazsa, affola.
(Elimden geldiğince gelmeye çalışırım...!)

yiğidosebo58
04.11.2008, 20:09
ARKADAŞLAR BENDE VARIM YİĞİDO SEBO 58 SEBAHATTİN BELKAVLİ

AyhanBayrak
04.11.2008, 21:22
Bu güzel organizede bende olmak isterdim ama ne yazikki islerimizden dolayi orada olamayacagimizdan ötürü kusurumuza bakmayin.

Artik rüstü gardasimiz bizleri orada temsil edecek bizler vekaletimizi ona devrettik.

Herkese bol sohbetli hayirli günler diliyorum.

Haydi gardaslar simdi bu firsat kacmaz bu degerli arkadaslarla beraber olarak tatli bir aksam gecirme firsatini degerlendirin

YuNuSPaSa58
04.11.2008, 21:29
Sen gel, ben seni elinden tutar götürürüm :D

ßesLenme ve okuL cantamıda aLimmi:D:D

Arif Coşkun
04.11.2008, 23:13
Bende geliyorum,
Sitemiz kurucularından Rüştü Elmas bey ve
diğer arkadaşlarla buluşmak için
orada olacağım.

nazimgulturk
04.11.2008, 23:15
Bende gelmeye çalışıcam ...konuyu daha yeni gördüm bi aksilik çıkmazsa inşallah orda olurum...

Ertugrul
05.11.2008, 06:36
İstanbul da olupta bu toplantıya katılmamak olmaz, Rüştü ağbi Almanya'dan gelmiş görmeden, görüşmeden, muhabbet etmeden gurbete yollamak bize yakışmaz. İnşaallah Site Yönetiminden İstanbul da olanlar tam kadro katılacağız. Müsait olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum bu güzel organizasyonu kaçırmayın.

Rallim58
05.11.2008, 10:38
hayırlı olsun inşallah katılabilirim keşke daha erken olsaydı , garanti derdim ama şuan belli değil, dün gece 00,25 te seslerinizi duymak güzeldi inanamadım yahu cahar benimi işletiyor diye gece yarısı benden teli isteyince korkmadım değil valla, neyseki Rüştü gardaşımın osmanın , ertuğrulun ve hakanın seslerini duyunca rahatladım

Abircan kardeşim site yönetiminin size karşı sevgi farkını farketmelisin...:)
Ben Sivas'tan farkettim de:mad:

SivasLady
05.11.2008, 11:32
Herseyin sadece sanal degil de gercek dostluklarla oldugunu görebilmek icin güzel bir firsat
imkani olan gitsin :) eğlenceli vakit gecireceginizden eminim

nazimgulturk
05.11.2008, 13:12
İstanbul da olupta bu toplantıya katılmamak olmaz, Rüştü ağbi Almanya'dan gelmiş görmeden, görüşmeden, muhabbet etmeden gurbete yollamak bize yakışmaz. İnşaallah Site Yönetiminden İstanbul da olanlar tam kadro katılacağız. Müsait olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum bu güzel organizasyonu kaçırmayın.

doğru diyosun abi ..inşallah katılıcaz

EyüphanAydın
05.11.2008, 13:55
Katılımcılar;

Rüştü Elmas
Ertuğrul Özdemir (Cahar)
Osman Günay (Gunay)
Furkan Şeker (Furkan)
EyüphanAydın
Lisel!Mustafa
Altuntaş58
SeyfullH
Ömer Coşkun
Yunuspaşa
Murat Sarı
Yerliturkuaz
Recep Yüksel
Sebahattin Belkavlı
Arif Çoskun
Nazim Gültürk

1967_DERNEK_MUSTAFA
05.11.2008, 19:05
bu güzel buluşmada bende olmak isterdim yanlız istanbuldakilerle tanışmak için zaten rüştü abi sivasa geldiği zaman görüşüyoruz istanbulda olanlar müsait olanlar iştirak etsin

MustafaParlak
05.11.2008, 19:11
Ben Özel Nedenlerden Dolayı katılamıyorum.Osman abi ben sana söylerim...!

arif1959
05.11.2008, 19:38
bu güzel toplantıda bende aranızda olmak isterdim ama işim icabı bulunamıyorum gönüller ve kalpler bir olsun size iyi muhabbetler

yerliturkuaz
05.11.2008, 20:30
Bende katılmayı istemiştim gelebileceğimi söylemiştim fakat işimden dolayı katılamaıyorum.... :confused::confused::confused: :confused:

YuNuSPaSa58
05.11.2008, 23:48
Yaa NasıL diyim ßiLmiyorumki.. çok önemli ßi işim çıktı asLında erkenden ßitirdimde.. oraya gidene kadar 2 saat geçer diye gitmedim.. Malum İstanbuL trafiği..

nazimgulturk
06.11.2008, 16:00
bende katılamadım ya kusura bakmayın

emreOKOCHA
06.12.2008, 14:23
geliyorum biletimi aldım yarın ordayım...