Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine BURSA...!(LigTv)
MustafaParlak 03.11.2008, 16:55 LigTv Bu Hafta FenerBahçe-GalataSaray Maçı Olması Nedeni İle 1 maç Fazladan Verme Hakkını Yine Bursadan yana Kullandı.LigTv Bu Saçmalığını Nereye Kadar Sürdüreceğini Merakla Bekliyor Yetkililerin Bursa Spor'un Maçını Hangi Akıla Hizmet İçin Verdiklerini Merak Ediyorum.
Kahrolsun Körfez
Kahrolsun PKK
kAHROLSUN LigTv
mustafa_kavak58 03.11.2008, 16:57 yine bursasporu mu gösteriyolar bursaspor 6 mi ne daha onu göstermenin ne anlami varsa ligde 3-4 takimi yendiler diye simdi onlari gösteriyolar sivassporu göstermelileri lazim
sinan-58 03.11.2008, 17:00 geçen haftalarda bursa ondeydi diye fazla birşey demiyorduk ama şimdi ankara 2. biz 3. bursa 7. ne akla hizmet anlamadım
EyüphanAydın 03.11.2008, 17:03 Lig Tv'yi kınıyoruz.Başka söyleyecek bişey yok.
arkadaşlar türkiye futbol federasyonunda bi isim sölicem sizlere tanıyan varsa neden bursa maçlarının yayınlandığını anlar -LEVENT KIZIL- (ESKİ BURSASPOR BAŞKANI) YETERLİMİ:dd
aslan cimbom 03.11.2008, 17:12 evet lig tv sivassporun bu başarısını çekemiyo sanırım.ligin 3.sırasında yer alan ve kafaya oynayan bu takımın maçı vermek yerine neden bursaspor anlam vermek zor.isyanınızda haklısınız...
cenk5821 03.11.2008, 17:20 gecen sene aynısını bize yaptnızmı soleyinsene ya adaletsizlk her zman bizemi rastlar :@
Geçen sezon trabzonsporun maçlarını veriyordu yayıncı kuruluş şimdi de bursasporun maçlarını vermeye başladı tff türkiyenin federasyonudur ne bursanın ne de başka takımın federasyonudur.. TFF ne yapmaya çalışıyor hangi akla hizmet ediyor..başka ülkelerde de maçlar yayınlanıyor adamlar her maçı da degişik kanallarda yayınlıyorlar bu işi bilmiyorsan git avrupaya bak adamlar nasıl yapıyor örnek al
noname87 03.11.2008, 17:31 arkadaşlar türkiye futbol federasyonunda bi isim sölicem sizlere tanıyan varsa neden bursa maçlarının yayınlandığını anlar -LEVENT KIZIL- (ESKİ BURSASPOR BAŞKANI) YETERLİMİ:dd
aynısı söyleyecektim :mad: şampiyon olmak istiyorsak federasyona lobi yapacak birilerini sokmamız lazım
LEVENT KIZIL GİBİ FEDERASYONDA SAĞLAM Bİ SİVASLI OLURSA BİZİM MAÇLAR HER HAFTA YAYINLANIR AMA ORDAda GARİBANIZ İŞTE NAPARSIN. SAHİPSİZ SİVASIN SAHİPLERİYİZ DİYE Bİ SLOGANIMIZ VARDIYAA ODA BOŞ YANİ ARKADAŞLAR HARBİDEN SAHİPSİZİZ. SAHİBİMİZ OLSA GEÇEN SENE HEM ŞAMPİYON OLURDUK HEMDE ODA OLMASADA UEFAYA BİZ GİDERDİK SEKİZTAŞ MASA BAŞINDA BİTİRDİ OLAYI:((
tanju_58 03.11.2008, 21:35 ankarasporunkini gösterseler neyse ama hangi akla hizmet bursayı gösteriyor bunlar .............
SenSetik 03.11.2008, 21:44 geçen haftalarda bursa ondeydi diye fazla birşey demiyorduk ama şimdi ankara 2. biz 3. bursa 7. ne akla hizmet anlamadım
katılıyorum..
geçen haftalar tamam normaldir dedik hatta bu işe kızan arkadaşlarada sitem ettik, ama artık bardak taşıyor...
bu işin cılkını çıkarttılar...bir şekilde protesto edilmesi lazım..
zarabilgisayar 03.11.2008, 22:03 evet niye bursa tamam verirken üst sıradeaydı ilk maçı ama şimdi 7 olmuş e mail atalım ben attım
http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx
zarabilgisayar 03.11.2008, 22:05 birde sivassporun maç saatini degiştirmişler iyce sahipsiz sandılar bunlar sivassporu tepkimizi gösterelim kalabalık oldugumuzu anlasınlar ben degişik isimlerke mail adresleriyle 3 kere yolladım
http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx
zarabilgisayar 03.11.2008, 22:19 yumuşak ligtv yönetimi bursa size hemşerimi yoksa :)
yerliturkuaz 03.11.2008, 22:24 Biz kendi stadımızda takımımızı desteklemekten yoksun iken bu tip konularda hakkımızı aramamalıyız....
Onlar futbol takımı biz daha değil....
yigido_sampiyon 03.11.2008, 22:49 olacak şey değil...
arkadaşlar kesin mi peki? yoksa sadece bir duyum mu?
ofgurleyuk78 03.11.2008, 22:50 Herhalde Bursa nın dayısı var. Liğ tv den torpilli.
F&YİĞİDO&B 03.11.2008, 23:16 Bu işinde iyice cılkı çıktı...
Hadi 4 büyüklerin taraftar potansiyeli fazla diye, onların maçını veriyorsunuz..
Peki Bursaspor un maçının ne mantığı var!!!!
Neresinden tutsan ele gelir bir şey yok, hadi desenki lig sırasına göre veriyor..Ankaraspor Bursa nın üstünde...
Taraftar potansiyeli desen, Bursaspor a gelene kadar kaç tane takım var taraftar potansiyeli daha fazla ( Eskişehir vb..)
Bakın burda bizim geçen sene verdiğimiz tepkide yanlıştı, Ts nin değilde bizim maçımızı verin!!!
Böyle bir şey yok, 5. maçıda vereceksin..
O kadar para alıyorlar,bir canlı yayın kurulumu digiturke hiç birşey yapmaz..
digiturk yaptığı bu yayınlardan para kazanıyor..bi düsünün..bursa: sanayisi sivasa göre daha gelismis,refah düzeyi daha yüksek.Sivası : anadoluda bir tarım sehri..ayrıca aradaki nüfs farkını göz ardı etmek yanlıs olur..bu durumda decoder sayısı bursa da daha fazladır aksini iddia eden olacağınıda sanmıyorum..e lig tv de babasının hayrına yayın yapmıyor..gönül ister tabiki sivassporumuzn macını versn ama bursanın macını yayınlaması ticari açıdan gayet mantıklı..
yigidomustafa58 03.11.2008, 23:36 kardeşim ligtv de bursalı çok heralde..
kardeşim ligtv de bursalı çok heralde..
:) bursada ligtv Li cok bnce..:)
etzel1967 03.11.2008, 23:41 neden mi bursa?? çünkü bursaspor sitesinde "aslan cimbom, gfb, 1903, ts" gibi niklerle kimse yazamaz ve üye olamaz da ondan...inadına mı yapıyorsunuz arkadaş, anlamıyorum...bu tavırlar sivası ve sivassporu küçültüp alay konusu yapıyor...buna kimsenin hakkı yok...azıcık kimliğinize sahip çıkın...
hocam nick le fln ne alakası var..tamamen ticaret..
etzel1967 03.11.2008, 23:49 hocam nick le fln ne alakası var..tamamen ticaret..
az düşün anlarsın alakasını...
eminimki bursanın sitesinde dediğin gbi nickler olmadığı icin bursanın macını yayınlıyolar..o zamn eskisehirinde maclarının yayınlanması lazım..aynı durum eskisehir tarftarları icinde gecerli..bu durumda eskisehirinde her macının yayınlaması gerekiyo..
etzel1967 04.11.2008, 00:01 benim söylemek istediğim şu...bir bursa, bir eskişehir, bir trabzon kendi takımına sahip çıkıyor...eminimki yayıncı kuruluş tarafından da bu taraftar siteleri izleniyor...sivaslı olup da başka takımların nikini kullananları görünce sence adamlar ne düşünür...şunu düşünürler, sivaslılar arasında sivassporun yeteri kadar popüler olmadığını...bugün yedi milyon sivaslı var diyoruz...ama maalesef bunların çoğunluğu hala üç istanbul takımını destekliyorlar...işte bursa bunu yapmıyor...eskişehir de yapmıyor...elbette bursanın federasyon nezdinde ağırlığı olabilir ama unutmayalım ki sadece bursasporu destekleyen yüzbinlerce bursalı var..malesef bizde sadece sivassporu destekleyenlerin sayısı bunun çok gerisinde...
sivassporummm58 04.11.2008, 00:17 digiturk yaptığı bu yayınlardan para kazanıyor..bi düsünün..bursa: sanayisi sivasa göre daha gelismis,refah düzeyi daha yüksek.Sivası : anadoluda bir tarım sehri..ayrıca aradaki nüfs farkını göz ardı etmek yanlıs olur..bu durumda decoder sayısı bursa da daha fazladır aksini iddia eden olacağınıda sanmıyorum..e lig tv de babasının hayrına yayın yapmıyor..gönül ister tabiki sivassporumuzn macını versn ama bursanın macını yayınlaması ticari açıdan gayet mantıklı..
kardeş öyle bir tespit yapmışsın ki sanki lig tv şehirlerin ekonomik durumlarına göre maçları yayınlıyor:).Tamam bir yere kadar haklı olabilirsin.Ancak sen de biliyorsun ki sivaslı sadece sivas ta yaşayamıyor.Sivasın potansiyeli Bursa veya Eskişehirle karşılaştırılamayacak kadar daha fazla.Sivaslı en az sivasta yaşıyor nerdeyse.Ayrıca bununla orantılı olarak sivassporu izleyenler veya izlemek isteyenler çok daha fazla.Yani olayı sadece bursa şehri ile sivas şehri arasında görmemek lazım.Bursa nın bursa dışında taraftarı yok ama sivas öyle mi?.Senin dediğine göre dekoder sayısına bakarsak yine sivas bu konuda bursayı sollar geçer bile;):)
Kibrisli 04.11.2008, 00:32 abi alakası yok Ankara Eskişehir maçını veriyor bende lig tv var şimdi reklamını verdi pazar günü o maçı yayınlayacak.
ama size şöyle bir tiyo vereyim, bugün öğlen bir program izliyorum lig tv de Sivas maçı cumartesi günü ve yayınlayacağız dedi sonra bir haber geçti 2-3 dk sonra maçı federasyon pazara aldı dedi. şaşırdım dedim kesin başka maç yayınlayacaklar o yüzden dediğimde çıktı şimdi sizin bu başlığı gördüm açtım lig tv yi ankara esk. maçını verecekmiş.
|