Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız`dan Özel Açıklamalar

SivasSpor.Com
05.11.2008, 08:51
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizc.jpg

Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, hedefinde gol krallığının öncesinde takımına daha faydalı olmak olduğunu söyledi. Denizlispor maçında 3 gol atarak hat-trick yapan Mehmet Yıldız, heyecanını İHA ile paylaştı. İlk kez hat-trick yapan Mehmet Yıldız, bunun nasip işi olduğunu belirterek, "Benim gol atmam önemli değil. Arkadaşlarımın performansı sayesinde attım golleri. Ben onlara her zaman teşekkür ettim ve yine teşekkür ederim. Önemli olan galip gelmemizdi. Golü her şekilde birileri atıyor. Bu hafta da bize nasip oldu. Bu yüzden çokm mutluyum" dedi.

Gol krallığı hedefinin olup olmadığı sorusuna da üzerine ise Mehmet Yıldız, "Benim hiçbir zaman gol kralı olmak gibi bir hedefim olmadı. Hedefim, sadece başarılı olup, takımıma faydalı olmaktır. Felsefem ise takımıma en fazla verebileceğimi verip, en fazla katkıda bulunan futbolcu olmaktır" diye konuştu.

Mehmet Yıldız, sezon sonunda başka bir takıma gidip gitmeyeceği sorusuna da, "Şu an için öyle bir şey yok" diye cevap verdi.

davulcu
05.11.2008, 09:45
inşallah gol kralı olursun......................

yigido_sampiyon
05.11.2008, 10:10
hadi bakalım mhemet yıldız...gollere devam...

yerliturkuaz
05.11.2008, 10:21
Attigin goller ile hem kendine hem de Sivas`imiza katkin olacak...

Fatih Terim icinde at gollerini..............

hgaellisekiz
05.11.2008, 12:38
sana yakışanda budur...
geçen seneye nazaran yükselen performansının arkasındaki sebebi bilip, bunu dillendirmek er adam isidir...

eyvallah....

EyüphanAydın
05.11.2008, 13:03
Sivasspor'a senin sayende ve Senin cesur yürekli takım arkadaşlarının sayesinde çok büyük işler yaptınız.

Elbette her futbolcunun kafasında bir plan vardır.Bu plan doğrultusunda ilerlemek ister.Mehmet Yıldız'da benim görüşüm bu sene gol krallığının en büyük adaylarından birisidir diye düşünüyorum.

Sen sadece gollerini atmaya devam et,Takım sana güveniyor ve senin sayende büyük işler yapıcaktır.

atamtürk
05.11.2008, 14:40
seni sevdik mehmed,im çok ğüzel açıklamada bulunmuşsun sana bir ömür başarılar diliyoruz.

soyutpark
05.11.2008, 15:06
çok güçlü bir forvet. istediği zaman gol atabilecek bir yapıya sahip.inşallah sivas sporda daimi olur.

TracyMcGrady58
05.11.2008, 16:58
Gollere devam et
Bizleri mutlu et
Helal olsun sana
Vieri Mehmet Vieri Mehmet ooo.... :D

Yerinde bir aciklama yapmis. Gollerin kimin atmasi önemli degil. Mehmetin dedigi gibi golleri elbet birisi bir sekilde atiyor. Mühim olan takim basarisi.

subasi29
05.11.2008, 17:32
allah cc gonlune gore versin sen bizleri mutlu etmek adina birseyler yapiyorsun mevlamda seni mutlu etsin

cem
05.11.2008, 17:44
sene 2000 den beri mehmet yıldızın takıpçisiyim- adam oynuyor... büyük topçu.. yerli tank..

belalı_yiğido58
05.11.2008, 17:55
sezon sonu inş. gol kralı olur........................

belalı_yiğido58
05.11.2008, 17:57
mehmet yıldız gibi golcü bir futbolcuyu neden milli takımda oynatmazlar.....fatih terim artık uyannnnn...................... ....

by_hunter
05.11.2008, 18:06
takımı ön planda tutması çok önemli çünki bazı kesimler kaptanın adını sivasspor umuzun önünde göstererek kaos ortamı yaratmaya çalışıyorlar

tuzlugollu
05.11.2008, 19:32
allah cc gonlune gore versin sen bizleri mutlu etmek adina birseyler yapiyorsun mevlamda seni mutlu etsin

ulen selcuk ne is allah seninde gonlune gore versinla :)

tuzlugollu
05.11.2008, 19:34
ayrica birakin fatih terimi almazsa almasin mehmet yildizi valla bundada var bi hayir simdi adam vitrine cikacak busefer kafasini sulandirip sivastaki performansinida dusurecekler bu seneyide cikarsinda artik seneye hangi takima giderse gitsin allah yolunu acik etsin

...

XXCakir58
05.11.2008, 20:32
böyle herzaman 1 gol atsan bile yeter, gol kralligina oturursun insallah.

titizyiğido
06.11.2008, 14:31
sen zaten takıma yararlı bi oyuncusun bu futbolunu gol krallığıyla süslemen gerekir

YIGIcihanDO
09.11.2008, 13:23
neden sivasspordan bir futbolcumuz gol krali olmasin...
eger ki birine yakisiyorsa o da sensin...