Orijinalini görmek için tıklayınız : "Asker Bülent" mi, "Şifo Mehmet" mi ?


XXCakir58
08.11.2008, 13:41
Tukrcell Süper Lig'de Antalyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak maç, futbolseverler tarafından ''Asker Bülent'' olarak tanınan teknik direktör Bülent Uygun ve ''Şifo Mehmet'' olarak bilinen teknik adam Mehmet Özdilek'in taktik mücadelesine de sahne olacak.
Ligin flaş takımlarından Sivasspor ile alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor, yarın Antalya Atatürk Stadyumu'nda saat 14.00'da karşılaşacak. İki takım açısından da büyük önem taşıyan maçı, Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Özgür Fatih Kalaycı'nın yapacağı maçta, Abdullah Yılmaz da dördüncü hakem olarak görev alacak.

UYGUN VE ÖZDİLEK'İN BİRBİRLERİNE KARŞI İLK SINAVI
Antalya'da yapılacak yarınki maç, Fenerbahçe'de futbol oynadığı dönemlerde attığı gollerden sonra verdiği ''asker selamı'' nedeniyle futbolseverler tarafından ''Asker Bülent'' olarak tanınan, eski milli futbolcu ve gol kralı, Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ile Beşiktaş'ın eski kaptanlarından, ''Şifo Mehmet'' lakaplı, eski milli futbolcu, Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek'in mücadelesine sahne olacak.

2006-2007 futbol sezonunun 12. haftası sonrasında Slovak teknik direktör Karol Pecze'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Sivasspor teknik direktörlüğü görevine getirilen ve özellikle geçen sezon kırmızı-beyazlı ekibe tarihinin en önemli başarılarını yaşatan Bülent Uygun ile bu sezonun 8. haftası sonrasında Josesp Jarabinsky'nin yerine Antalyaspor teknik direktörlüğü görevine getirilen ve geçen hafta takımının başında çıktığı ilk lig maçında deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 2-1'lik galibiyet elde eden Mehmet Özdilek'in yarınki mücadelesi futbolseverler ve spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

SÜPER LİGDEKİ 3. RANDEVU
Sivasspor ile Antalyaspor yarınki maçla birlikte Süper Lig'de 3. kez karşı karşıya gelecek.
İkinci Lig (A) Kategorisi'nde ve özel maçlarda birçok kez karşı karşıya gelen iki ekip, Süper Lig'de yarın 3. randevuya çıkacak. İki ekip arasında 2006-2007 sezonunda yapılan 2 maçın birini Sivasspor, diğerini ise Antalyaspor kazanmıştı. Sivasspor sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 yendiği rakibine, ikinci yarıda evinde 1-0 mağlup olmuştu.

Bu arada, Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, havayoluyla İstanbul'a gitti. Kırmızı-beyazlı ekip, İstanbul'dan havayoluyla Antalya'ya giderek kampa girecek.

Sivasspor'un, Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Alanyaspor ile 12 Kasım Çarşamba günü deplasmanda yapacağı maç nedeniyle Antalyaspor karşılaşması sonrasında da Antalya'da kalacağı bildirildi.

Bence tabiki bizim Asker Uygunun takimi yenecek.

EyüphanAydın
08.11.2008, 14:12
Tabikide Anadolu devrimini açan Sivasspor'un teknik direktörü olan ' Bülent Uygun.Şifo Mehmet'in teknik direktörlükte pek tecrübesinin bulunmadığını görüyoruz.

İnanıyorumki bu maçı alıp Sivasspor fırtınası kaldığı yerden devam edicektir.

yerliturkuaz
08.11.2008, 19:04
Bülent Hoca şuana kadar yaptıkları ile hep ön planda idi başarıları ile dikkat çekti fakat Şifo daha henüz herhangi bir başarısı yok sadece olaylı İsviçre maçındaki aldığı ceza ile gündeme gelmiştir....