Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçın Ardından

SivasSpor.Com
09.11.2008, 22:04
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun 2-1'lik Antalyaspor mağlubuyetini değerlendirdi...

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da, basın toplantısında, sahada ne istedikleri futbolu oynadıklarını ne de futbol mentalitelerini sahaya yansıtabildiklerini söyledi.

''Bazı futbolcuların ayakları yere basmıyor'' diyen Uygun, gerekli tedbirleri alacaklarını söyledi. Bülent Uygun, Antalyaspor'un maçı hakederek kazandığını belirterek, takımın başına yeni geçen ve iki haftada iki galibiyet alan Mehmet Özdilek'i kutladığını ifade etti.

Yiğiter
09.11.2008, 22:11
Bülent Hocam senin de ayakların yere sağlam basmıyor.
Sivassporun tekink direktörü iki de bir satılık ilanı vermez,iki de bir Fnebrahçede çalışmak isterim demez,dersen eğer senin oyuncun da çıkar "Anadolu kulüplerinde oynayan her oyuncunun gönlünde 3 büyüklerde(!) oynama sevdası vardır der,bizi de deli eder.

Besyo_cu
09.11.2008, 22:14
Bazen gaza basmak için frene basmak gerekir önemli olan bu mactan cıkarılması gereken dersleri cıkartmak ve öenlemleri almaktır bu takım herşeyi başaracak güçte 1 malubiyet bizi hedefimizden saptırmaz saptırmamalıda...

EyüphanAydın
09.11.2008, 22:16
Takımımız'ın bir hafta oynadığı bir haftayı tutmamakta.Bu oynayış stiline en yakın zamanda bir çare bulmamız lazım.

Bir bakıyoruz çok iyi oynayan Sivasspor oluyor,Bir bakıyoruz kendinden emin olmayan bir Sivasspor karşımıza çıkıyor.

Eğer iyi bir seri yakalarsak bunu üstümüzden atıcaktırız.Şu anda önemli olan Taraftar olarak yine eski güvenimizi onlara hissettirmek.

Şu anda Antalyaspor ile oynadığımız maçı unutup ilerleyen haftalardaki maçlara bakmamız lazım.

GokhanTurna
09.11.2008, 22:16
bune ya bıktık artık iyi giderken ligin en kötü takımlarına yenilmekten... geçen senede böleydi ç.rizeye falan puan verdik

ofgurleyuk78
09.11.2008, 22:18
Sivassporun tekink direktörü iki de bir satılık ilanı vermez,iki de bir Fnebrahçede çalışmak isterim demez,dersen eğer senin oyuncun da çıkar "Anadolu kulüplerinde oynayan her oyuncunun gönlünde 3 büyüklerde(!) oynama sevdası vardır der,bizi de deli eder.

Her sözüne, her kelimene katılılıyorum. Hatta seyircinin de ayakları yere değmiyor. 3 - 5 maç aldık diye şampiyonluk türküleri söylenmeye başladı. Canımız sağolsun çabuk toparlanırız. Yazık oldu. 10 kişilik Antalyayı yenmeli idik..

cem
09.11.2008, 22:18
antalyaya sansımız tutmuyor- 2 sene once doludizgin giderken kendisahamızda gene küme düşmemeye oynayan antalyaspora 1-0 yenilmiştik.. antalya ve ankaraspor bize ters geliyor..

hasantuan
09.11.2008, 22:25
hocam bence önce senin ayakların yere basmalı... ikincisi geçen haftada yazmıştım futbolcular çok lakayıt diye... dalga geçer gibi bir oyun sistemi var.... olur mu bu saldıran direnen sivas gitmiş yerine nasıl olsa biz bu maçları alırız diyen laubali bi takım gelmiş....

MustafaParlak
09.11.2008, 22:36
çAbuk öNLEM aLMASsAN Sanada Tedbir Alınır HOcAM.

bURASI sİVAS bİRİ gİDER bİRİ gELİR...

Başarılar ANTALYALIM...!

yerliturkuaz
09.11.2008, 22:36
Bir takımın hocası çıkın sahaya yenilin demez Bülent hocamızın bu maçta belki eksikleri olabilir fakat özellikle Sezer İbrahim Dağaşan ve Petkoviç ciddi anlamda uyarılmaları gerekir....

yigidoo
09.11.2008, 22:40

Aynen gardas agzina vede ellerine saglik.

crburak58
09.11.2008, 23:15
sivasspor yenınce iyi hoş yenılınce böyle şeyler yazmayın arkadaşlar futbol bu ıkıncı yarı tek kale maç yaptık girmedi a... um topu napalım yani hemen isyan etmekmi gerekir....biz iyi günde kötü günde taraftar olarak üzerimize düşeni yapmalıyız....en büyük sivasspor..

07 MEKAN

58 VATAN

atabey07
09.11.2008, 23:19
şu petkoviçin yediği gole bakın ya özelliklede 1. gole ya ben bu kaleciden anlamıyorum. lig tv ye girin de seyredin bakalım hiç proposyenel bir kaleci böyle gol yer mi ya geçen sene gs maçında yaktı bizi şampiyonluktan etti yine bu sene olur olmaz goller yiyor.
Hele TUM denen bir oyuncu almışlar iyi olsa bursa verir mi sana . adam tam bir gol kaçırma makinası ne bu ya. tama bir un çuvalı gibi bir oyana bir bu yana devriliyor. süper pozisyonlar geliyor adam da yetenek yok ki dedim ya tam bir gol kaçırma makinası

cenk5821
09.11.2008, 23:46
bu maci hakketen yenmemiz lazımdı ayrica ben dahil herkez satilabilr bu ne demdk allah askına daha sezon ortasinda boyle konusulurmu bulent hocaya yakıstamadım ayrica antaya tarftariinini kınıyorm

karahisarli
10.11.2008, 00:08
sivas genelde eksik takima karsi yeniliyor tam hatirlamiyorum ama 2 sezon önce 9 kisi oynayan sakaryaya yenildik ve ayni sezon 2 mac daha eksik takima karsi yenildik cok tuhaf bence rakibi kücümsemekten geliyor bu artik uyanmamiz lazim cünkü herkesin puana ihtiyaci var

subasi29
10.11.2008, 01:35
bu takimi cok kucumsedik olan oldu ma icersinde iki net penaltimiz vardi hakem tam timarhanelik eee olmayacakya olmuyor iste sen iyisini yen kotusune takil bune ya

NİHAT_EKİCİ
10.11.2008, 08:27
EĞER HAVAYA GİREN FUTBOLCU VARSA ANINDA TAKIMDAN GÖNDERİLMELİ, BU KİM OLURSA OLSUN.

NİHAT_EKİCİ
10.11.2008, 08:28
HAYRET, PETKOVİÇ SAKATLIKTAN YENİ ÇIKMIŞ NEDEN AKIN OYNAMIYORDA PETKOVİÇ OYNUYOR. BENİM AKLI ALMIYOR, DÜN PETKOVİÇ BERBATTI.

NİHAT_EKİCİ
10.11.2008, 08:29
EĞER KENDİNİ SİVASSPORDAN ÜSTÜN GÖREN BİR FUTBOLCU VARSA 1 DAKİKA BEKLEMEDEN GÖNDERİLMELİ, YOKSA TAKIMDA DİSİPLİN KALMAZ.

ready
10.11.2008, 08:52
bülent hoca sen topçulara laf söyleyecegine önce senin ayakların yere bassın önce sen verdigin demeçlere beyanaaatlara bak sonra konuş

SenSetik
10.11.2008, 09:02
yenilgi her zaman zordur...
bende çok üzüldüm ama şimdi destek zamanı...

haftaya konya sonra trabzon maçları var...bu dönemeci atlatabilmek için takıma sahip çıkmalıyız..

hocanında futbolcularında hataları vardır, bunlar olabilir, bu hatalardan ders alınmasını bekliyoruz...herzaman ve her yerde Sivassporun yanındayız.

ready
10.11.2008, 09:40
yenilgi her zaman zordur...
bende çok üzüldüm ama şimdi destek zamanı...

haftaya konya sonra trabzon maçları var...bu dönemeci atlatabilmek için takıma sahip çıkmalıyız..

hocanında futbolcularında hataları vardır, bunlar olabilir, bu hatalardan ders alınmasını bekliyoruz...herzaman ve her yerde Sivassporun yanındayız.

Dilegimiz hatalardan ders çıkarılıp önümüzdeki maçlara bakmak

Shan58
10.11.2008, 10:47
Sezer ve Musa ellerine geçen bütün pozisyonları sorumsuzca harcıyorlar.
Bülent hoca'da hala Fenerbahçe için kendine yer yapıyor.
şampiyonluğa oynayan futbolcuların hepsinin aklı başka yerde.
Herkese puan veren Antalya gelip puanı sivastan alıyor.
böyle ciddiyetsizlik olurmu.

hanedan58
10.11.2008, 10:58
Kimler kimlere yenilmediki arkadaşlar bizler birer YİĞİDO olarak herzaman herşekilde takımımızı desteklemeliyiz alabilecegimiz birr maçtı ama alamadık karamsarlığa gerek yok bazı tebbirler alınarak bu mactan bazı sonuçlar cıkarılarak durumumuzu düzeltiriz. Ama benimde bazı arkadaşlara katıldığım noktalar var bunlardan en önemlisi satılık futbolçularımız konusunda bu acıklamalar bence futbolcuların motivasyonunu bozuyor bakın beşiktaş macından sonra cıkan bazı haberlerin etkisini antalya macında gördük .

Ahwettt
10.11.2008, 11:01
Enbüyük hata futbolcuların değil senin hocam .Öncelikle senin ayakların yere basması lazımm kendi takımını bırkattın diğer takımlar hakkında yorum yapmaya başladın.Tabi öyle oluncada futbolcularr senin hakkında gitti gidecek gibi hayelelr kurmaya başladı. Yazık oluyor Sivasspor üzerinden reklam yapılmasına maden gerçekcisin petkoviçin hemen sözleşmesini fesh edersiniz bu ne biçim gol yemeler zahmet edip toplara bile çıkmıyor sanki antraman yapıyor mübaerek öncelikle Sivassporun büyük camia olduğunu kabullenerek hareket etmelisiniz.

sametkarayün
10.11.2008, 11:12
yazıklar olsun feneri yen beşiktaşla berabere kal gel son sıralardaki antalyaya yenil hemde 10 kişiye karşı bu gerçekten çok citti bi sorun ya bu sivasspor ligin tozunu attıran ggeçen sezön büyüklere meydan okuyan takım antalyaya yenilirmi ben bu maça sivasspor 3 4 0 yener gözüyle bakıyordum ama önümüzdeki maçlara bakalım inş giden 3 puanı telafi etmesini bilirler

bekiro0758
10.11.2008, 11:22
sivasspor ilk yarıda iyi oynamadığını düşünüyorum ama 2 yarıda balilinin oyuna girmesiyle oyun tempo kazandı ve gol oldu

YIGIcihanDO
10.11.2008, 11:32
ben dün öldüm öldüm dirildim... böyle oyuna bi anlam vermis degilim... cok önemli 3 puana ihtiyacimiz varken resmen maci hediye ettik inanamiyorum... pozisyonmu yoktu direkten dönen mi yoktu sanki büyü yapilmis... nazar mi olduk yani... 10 kisiyle adamlar standard posizyondan gol buluyor... biz ise ne yapdiysak olmadi... her maci kazanacaksin diye bi kaydi yok ama hedefimiz belli... iyi oynarsin yenilirsin kötü oynarsin kazanirsin ama disardaki oyunlarda en azindan bi beraberlik cikmasi lazim yoksa sampion olma olasiligimiz cok zor görünüyor... umarim gerekli tedbirler alinacaktir basarilarin devamini umuyorum ve bir daha böyle bir hayal kirikligina ugramayiz....

Cley
10.11.2008, 12:56
47 de gol bul 49 da rakip 10 kişi kalsın ama yenik ayrıl sahadan kabul edilmesi zor bir durum. inşallah önümüzdeki maçları en az kayıpla atlatıp üst sıralardaki yerimizi koruruz.

abircan
10.11.2008, 14:09
adam koluyla gole giden topu çeliyor şrfsz hakem hem penaltıyı hemde adama kartı vermedi akşam görüntülerde izledim, daha ne yapsınlar top sevmeyince sevmiyor bazan 10 değil 8 kalsalar olmaz sa olmuyor bazan, umutsuzuğa gerek yok , yıkılmayın hemencecik arkadaşlar

Yiğiter
10.11.2008, 15:16
Ne olursa olsun Konya maçında tribündeyiz.Bu maçı unuttum.Çok kızsam da çok üzülsem de unuttum.Konya'yı yenin.

bozkurt187
10.11.2008, 15:35
hocam 10 kisiye karsi istenilen futbol oynanamiyorsa futbolcular kötü demektir

yigidolar06
10.11.2008, 15:36
Hakem penaltıyı verseydi birde balilinin topu direkten dönmeseydi şimdi bizler farklı şeyler yazacaktık

antik58
10.11.2008, 17:01
bulent hoca gercekten centılmenlıgı ıle herseyı hak edıyor karsı tarafı tebrık etmesı cok hos bır davranıs herzamankı gıbı bazıları rol yaptıgını soylesede cok karakterlı bır ınsan oldugunu herkes bılıyor.SİVASSPORumuzun bu hafta antalya macını telafını edecegınden kımsenın suphesı yok...

özsivasli1903
10.11.2008, 17:54
ya arkadaslar utanmasaniz bülent hoca maci satti diyeceksiniz...
yazik ya bu kadar kolay adam yemeyin ya...
antalya bence daha kolay kolay mac kaybetmez...
futbol bu yenmekte var yenilmekte...
ama yenseydik müthis bi sicrama olacakti...

muhsin koçak
10.11.2008, 18:02
oyuncuların ayakları yere basmıyormuş,senin işin ne o zaman orda.

abdullah58
10.11.2008, 18:23
[QUOTE=özsivasli1903;435531]ya arkadaslar utanmasaniz bülent hoca maci satti diyeceksiniz...
yazik ya bu kadar kolay adam yemeyin ya...
antalya bence daha kolay kolay mac kaybetmez...
futbol bu yenmekte var yenilmekte...
ama yenseydik müthis bi sicrama olacakti...

KARDES BÜLENT HOCAMIZ VE SIVASSPORUMUZ BIZIM HERSEYIMIZ
VE BÖYLE UFAK TATLI SERT SERZENISLER OLACAK DEGILMI
TENKITLERDE OLACAKKI DOGRULAR BULUNSUN YOKSA HERKES YAPTIGI YANLISI DOGRU SANAR
BIZLER SIVASSPORLU FUTBOLCU KARDESLERIMIZEDE BÜLENT HOCAMIZADA GÜVENIYORUZ VE SEVIYORUZ
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

yigidomustafa58
10.11.2008, 19:26
önümüzdeki maçlara bakacağız ve geçmiş maçlardan hatalarımız çıkaracağız...

BOUN
10.11.2008, 21:46
Bülent Hoca 'Bazı futbolcuların ayakları yere sağlam basmıyor' demiş, şunu kafasına iyice soksun ki bu takımın ayaklarını yerden kesen Bülent Hoca'dır. Her Allah'ın günü takımı, futbolcuları hatta teknik ekibi satılığa çıkaran, bir kaç maçta alınan güzel galibiyetlerden sonra futbolcuların aklını oraya buraya satılmakla transferle bozan yine Bülent Hoca'dır.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi her hafta bir gazetede fenere akıl veren, fenerin kurtuluş reçetesini yazan, kendi takımına değil hayalindeki takıma aklını kaptıran yine Bülent Hoca'dır.

Düşünebiliyor musunuz sevgili Yiğidolar, bugün çıksın Tolunay Kafkas veya Ersun Yanal veya bir başka takımın hocası Fenerle ilgili yorumda bulunsun, Fener'in kötü gidişi hakkında kafa yorsun, Fener nasıl düzelir diye beyin fırtınası yapsın. Ne kadar absürd, saçma bir durum olurdu öyle değil mi? İşte bizim sevgili Bülent Hoca'mız bunu sürekli yapıyor. Daha bir iki gün evvel Zaman gazetesinde yine benzer yönde yorumlarını okudum.

Bütün bu sebeplerden dolayı diyorum ki bu takımda ayakları yerden kesilen birisi varsa o da sevgili Bülent Hocamızdır. Biz onu hep sevmek bağrımıza basmak istiyoruz ancak onun gözü başka yerde bu yüzden her türlü imkanımız geçen yıldan daha iyi olduğu halde geçen yılki havayı bir türlü yaklayamıyoruz. Geçen yıl herşeyini bu takıma veren, yüzde yüzlük performansla yürüyen Bülent Hoca gitti, yerine takımı futbolcuları satan, Aragones'in kovulmasını bekleyen Bülent Hoca geldi.

Sevgili Bülent Uygun, titre kendine dön... Gel bu takımın Alex Ferguson'u ol, bu takımı Manchester yap... Biz de seni her halükarda sevmeye devam edelim...

XXCakir58
10.11.2008, 22:51
degerli 3 puan kaybettik, ama olsun artik önümüze bakalim.

ready
10.11.2008, 23:01
artık ne desekte boş önümüzdeki maçları kazanarak telafi etmek zorundayız

fc liverpool
11.11.2008, 08:46
surada yazan yorumları okuyorum uzuluyorum..lig 4 uncusu olan sivasspor gecen sene avrupaya gıtmesi engellenen sıvasspor a bu yapılmamalı bulent hoca yerden yere vurulmamalı..
sadece seyrettiğim sıvasspor için yorum yapabilirim sizin gibi sivassporu takıp edemediğim gibi siz daha ıyısını bılırsınız ama bu takım 1 mağlubıyetten sonra bunu hak etmıyor.

sivasspor sahada ne yaptıgını bılen bır takım.bu maçı seyretmeyenler bence cok buyuk bir futbol ziyafeti kacırmıslardır..
sadece hakem ve sedat o yeşil sahaya uymayan hareketler yaptı.
sedat parasını gecımını yeşil sahadan kazanan bir topcuya öyle hareket yapmamalıydı futbolcumuzun ayagına 8 cm yırtık tespit edildi.orhan ak ın ayagında dekmelik olmasaydı bugun ayagı kırık olacaktı.. futbolcumuz yalcınnın elmacık kemiği 3 yerinden kırılmıs maçı kırık burunla tamamlamıs 6 hafta sahalardan uzaklasacak.

sivasspor maçı için karanlık gucler maçın skorunumu belirledi diye yazan arkadaşlar bizim bu maçta cok kaybımızın oldugunu unutmasın.
1 kırmızı 3 ciddi sakat ile maçtan cıktık.

eger ki eskı hocamız olmus olsaydı maçı biz farklı kaybederdık..
mehmet hoca 2 haftada nasıl boyle bır takım cıkardı karsımıza inanın biz antalyalılarda sasırmıs bulunmaktayız..

sivastan antalya ya kadar gelıp takımlarını desteklıyen sıvasspor lu taraftarları tebrık etmek lazım bu sıvas ın arkasından her yere gıdılır.

yiğido 07
11.11.2008, 09:00
Bülent Hoca 'Bazı futbolcuların ayakları yere sağlam basmıyor' demiş, şunu kafasına iyice soksun ki bu takımın ayaklarını yerden kesen Bülent Hoca'dır. Her Allah'ın günü takımı, futbolcuları hatta teknik ekibi satılığa çıkaran, bir kaç maçta alınan güzel galibiyetlerden sonra futbolcuların aklını oraya buraya satılmakla transferle bozan yine Bülent Hoca'dır.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi her hafta bir gazetede fenere akıl veren, fenerin kurtuluş reçetesini yazan, kendi takımına değil hayalindeki takıma aklını kaptıran yine Bülent Hoca'dır.

Düşünebiliyor musunuz sevgili Yiğidolar, bugün çıksın Tolunay Kafkas veya Ersun Yanal veya bir başka takımın hocası Fenerle ilgili yorumda bulunsun, Fener'in kötü gidişi hakkında kafa yorsun, Fener nasıl düzelir diye beyin fırtınası yapsın. Ne kadar absürd, saçma bir durum olurdu öyle değil mi? İşte bizim sevgili Bülent Hoca'mız bunu sürekli yapıyor. Daha bir iki gün evvel Zaman gazetesinde yine benzer yönde yorumlarını okudum.

Bütün bu sebeplerden dolayı diyorum ki bu takımda ayakları yerden kesilen birisi varsa o da sevgili Bülent Hocamızdır. Biz onu hep sevmek bağrımıza basmak istiyoruz ancak onun gözü başka yerde bu yüzden her türlü imkanımız geçen yıldan daha iyi olduğu halde geçen yılki havayı bir türlü yaklayamıyoruz. Geçen yıl herşeyini bu takıma veren, yüzde yüzlük performansla yürüyen Bülent Hoca gitti, yerine takımı futbolcuları satan, Aragones'in kovulmasını bekleyen Bülent Hoca geldi.

Sevgili Bülent Uygun, titre kendine dön... Gel bu takımın Alex Ferguson'u ol, bu takımı Manchester yap... Biz de seni her halükarda sevmeye devam edelim...
GÜZEL KARDEŞİM SENİN DERDİN NE BÜLENT HOCAYLA SENİN YAZILARINI SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM VE SEN SÜREKLİ BÜLENT HOCAYA BİRŞEYLER ATIP TUTUYORSUN HATIRLIYORUM SEN MENEJERKEN BİLE SÜREKLİ SAYDIRIYORDUN O GELMESİN YOKSA TAKIM BATAR DİYORDUN ŞİMDİ İSE BİR YENİLGİDE SEN VARSIN NE ZAMAN YENİLSE VEYA BERABERE KALSA SEN VARSIN BIRAK BU İŞLERİ ARTIK TAKIMI DESTEKLE BİRAZ SÜREKLİ BİR KİŞİNİN ARKASINDAN GİTME SÜREKLİ HATA ARAMA MİLLETİDE GAZA GETİRME BEN MAÇTAYDIM SEN İZLEMEDEN YİNE ATIP TUTMUŞSUN BİLİYORMUSUN TAKIM NASIL OYNADI İKİNCİ YARI TEK KALE OYNADI HAKEM BİR GÖLÜ VERMEDİ BİRDE DİREKTEN DÖNEN TOP VAR BUNLAR GİRSEYDİ HERHALDE OTURUP AĞLAYACAKTIN YORUMLARINA DİKKAT ET BİRDE BÜLENT HOCAYLA BİR DSERDİN VARSA AÇIKLA DA BİZDE BİLELİM

harun afacan
11.11.2008, 19:53
arkadaşlar bu lagubalilik ankaragücü ve denizli açlarında da vardı 15 olacak maçlar 3 1 bitti.ama testi antalyada kırıldı.herkes haddini bilecek ve sivassporlu gibi oynayacak.kimse havalara girmesin.bizim iin çok acı bi yenilgi oldu.basit bi takıma basit bi şekilde yeildik yazıklar olsun

harun afacan
11.11.2008, 19:56
bülent hocam lütfen durmadan satlık adam var bende satılabilirim diye laflar etme artık KULAGA ÇOK İTİCİ GELİYOR VE SİVASIN İMAJINA ZARA VERİYOR