Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
09.11.2008, 16:03
http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg

Antalyaspor 2 - 1 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı?

spidey58
Antalya koca bir yarı 1o kişi oynadı, kesin kazanmalıydık çok yazık oldu

münihliyigido58
olmadi... ama belkide dogru zamanda geldi maglubiyet. antalyasporu kutluyorum ve gelecek maclardada basarilar diliyorum

abdullah58
10 kisi kalmis antalyayi yeneme sana yakismadi yigidom hayal kirikligi yarattin bizlerde---nediyelim caniniz sag olsun

LosTie58
09.11.2008, 16:04
Ya tabiki futbolda yenilmekte var ama 2. yarının hemen başında beraberliği yakalıyıp 1 devre 10 kişi oynayan bir takıma yenilmek SivasSpor'a hiç ama hiç yakışmadı yaa :mad:

üçyıldız58
09.11.2008, 16:05
bülent hoca biraz konuşacağına takıma çeki düzen versinn
kupada konya ligde denizli maçındaki sahada laubalı hareketlerin cezasını antalyaa kesdii
geçen seneki formumuzdan çok uzağızz bunun bence bir nedenidee hergün bir futbolcumuzu büyük takımlara satıyorlar sen gel o topcudan performans beklee
buna birazda bülent hoca çanak tutuyorr benim satılık topcum yok de ben şampiyonluğa oyunuyorum de taraftarında inansın futbolcundaa.
yinee kimi satıyorsan kulubumüzün menfati yönündee sat

abdullah58
09.11.2008, 16:06
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/antsvs.jpg

Turkcell Süper Lig'deki ilk galibiyetini geçen hafta Gençlerbirliği karşısında alan Antalyaspor, evinde lig in 4. sırasında bulunan Sivasspor'u ağırlıyor.Antalya Atatürk Stadı'ndaki maçın başlama saati 14:00.

ANTALYASPOR
Ömer
Uğur
Yalçın
Orhan Ak
Şenol
Ertuğrul
Abdullah
Volkan
Recep
Ali Zitouni
Mustafa Özkan

SİVASSPOR
Petkoviç
Abdurrahman
Sedat
Bilica
Hayrettin
Musa
Sylla
Sezer
Sergio
Tum (Balili)
Mehmet Yıldız

STAT: ATATÜRK
YAYIN: YOK
SAAT: 14.00
HAKEMLER:
Bülent Yıldırım Mustafa Sönmez Ö.Fatih Kalaycı

ADAMLARIN KADROSUNA BAKIYORUM ORHAN AK TAN BASKA TANINMIS KIMSELERI YOK AMA BIZI YENDILER
DEMEKKI SAMPIYONLUK BIZE HAYAL
DEMEKKI ANADOLUDAN SAMPIYON CIKMIYACAK BÜLENT HOCAM

H_Turan
09.11.2008, 16:09
Tamam yenilebilir ama 10 kişiye nasıl yenilir bir kere niye Teknik drektör petkovici oynatıyor akın daha iyiydi.

10 kişilik bir takıma yenilmiştir sivasspor yazıklar olsun:mad:

GuNaY
09.11.2008, 16:12
Yazık oldu, bir devre 10 kişi oynayan takıma karşı üstünlük kuramıyoruz :mad:
Bülent hocamızın bir an önce satılık ilanları gibi olan açıklamalarına son verip takımla ilgilenmesi gerekiyor.
Oynayalım, hırslı olalımda yenilelim sorun değil, ancak gel gör ki 10 kişi ile birçok pozisyona girdiler.
Demekki Mehmet hoca inanmış ve takımı inandırmış. İşi biraz daha ciddiye almalıyız...

Nihat71
09.11.2008, 16:14
Siz önce taraftar olmasını öğrenin, takımın arkasında 13cü adam olun, sonra bülent hocayı eleştirirsiniz.

Boş konuşmayı bırakın, önümüzdeki maça bakalım. Bu maçı hemen unutalım.

yiğidogur60
09.11.2008, 16:16
çünkü sen dahil herkes bu takımda takımın menfaatleri doğrultusunda satılık.ondan sonrada avrupa kupası eline sağlık bülent hocam. sivassporuda sat.mehmet yıldızıda sat sende fenerbahçeye git. o zaman daha iyi olur sahasında hiç galibiyet alamamış 10 kişi kalmış bir antalyayı yenemiyorsun.sivassporun menfaatleri böyle!!!!!

GuNaY
09.11.2008, 16:17
Siz önce taraftar olmasını öğrenin, takımın arkasında 13cü adam olun, sonra bülent hocayı eleştirirsiniz.

Taraftar olma konusunda da Bülent Hocayı ve yönetimi eleştiriyorum...

Yönetim bu mantıkla devam ettiği sürece bu takıma TARAFTAR olunamaz...

İstediğin gibi yorumla...

Agcalli
09.11.2008, 16:18
yav arkadaşlar bir adam düşünün herhafta 90 dakika oynayacak bu adam robot mu yorulmayacak. Kadro kısıtlı mehmet yıldızın yerini dolduracak oyuncu yok ve bu adam yoruldu artık dinlenmesi lazım bir kaç hafta..

yigidomustafa58
09.11.2008, 16:19
MALESEF MAĞLUP OLDUK CANIMIZ SAĞOLSUN...

üçyıldız58
09.11.2008, 16:20
bu taraftar olmanınn bir kriterleri varmıı

H_Turan
09.11.2008, 16:25
yav arkadaşlar bir adam düşünün herhafta 90 dakika oynayacak bu adam robot mu yorulmayacak. Kadro kısıtlı mehmet yıldızın yerini dolduracak oyuncu yok ve bu adam yoruldu artık dinlenmesi lazım bir kaç hafta..

Doğru söylüyorsun Futbol takım oyunudur Bu maçta takım olrak iyi değildir sivas 10 kişi kalmış antalyayı bile yenemedi o değil ligde sonlarda olan bir takım ayrıca yazıklar olsun:mad:

yiğidogur60
09.11.2008, 16:28
nihata.... yüreğimiz kan ağlıyor.biz taraftar değilmiyiz.taraftar olsan biraz üzüntünü belli eder.esas taraftar olmayan sensin.büllent hoca Allah rızası için takımın defansına bir çare bul. sedat ile Murat yanyana oynamadıkları zaman çok hata veriyoruz.bilica iyi ama çoğu zaman kademelere giremiyor.başka bir mevkiide deneyemezmisin tüm yiğidolara selamlar

cenk5821
09.11.2008, 16:29
saglık olsun......................... telefi ederz ins

excellent58
09.11.2008, 16:34
yazıklar olsun 10 kısılık antalyaya yenılmek hıc yakısmadı takım bundan ders cıkarıp onumuzdekı maclarda bole sonuclarla karsılasmayız ıns

abdullah58
09.11.2008, 16:42
[QUOTE=Nihat71;435202]Siz önce taraftar olmasını öğrenin, takımın arkasında 13cü adam olun, sonra bülent hocayı eleştirirsiniz.

Boş konuşmayı bırakın, önümüzdeki maça bakalım. Bu maçı hemen unutalım.[QUOTE]

YA KARDES SEN 13 ADAMSIN IYI TARAFTARSIN GÖREVINI YAPIYORSUN BASKASI TARAFTAR DEGIL 13 ADAM DEGIL ÖYLEMI:
BIZ SIVASSPOR LULAR HEP BÖYLEYIZ HEPIMIZ BIRBIRIMIZI 13 ADAM OLMAMAKLAA-VE YA TARAFTAR OLMAMAKLA SUCLARIZ KIME SORSAN AYNI TARAFTAR OLAMADIK-13 ADAM OLAMADIK HERKES ÖYLE YAZIYOR PEKI SUCLU KIM KARDES
HERKES BIRBIRINE SINIRLENINCE BU YAZIYI YAZIYOR SEN ÖNCE TARAFTAR OL

YIGIcihanDO
09.11.2008, 16:43
gönül isterdi yenmek...ama ne yazik ki olmadi... buna ne üzülürüm ne de aglarim...
cünkü sivasim asla pes etmez... öncelikle gecmis olsun ama sakin moralleri bozmayin...
hedef belli yolumuz belli...mutlaka er yada gec biz hedefimize ulasacayiz...

tuzlugollu
09.11.2008, 17:04
hayirlisi olsun yav
kaybettigimiz hic bisey yok
bu ligde heran hersey olabilir

eyuphulagu
09.11.2008, 17:07
Arkadaşlar biraz da duygularımızla değil mantığımızla düşünelim.Geçen yıl takımız herkesi şaşırtarak büyük süpriz yaptı.Bu yıl aynı başarıyı gösterebilir miyiz bilemiyorum.Bülent Hoca'nın 2 aydır verdiği bütün demeçleri okuyun.Ozaman Sivassporun niye bu durumda olduğunu anlarsınız.Takımın durumu belli,şartları belli.Zaman zaman iyi takımların sıra takımlarına yenildikleri de oluyor.Benim görüşüm Sivasspor bu yıl ligden çok kupayı hedefliyor.Ligde kimse geçen yılki gibi flaş sonuçlar beklemesin.Kupada çok iyi kura çektik.Umarım hedeflediğimiz kupa finalini başarırız.Bana göre SİVASSPORUN HEDEFİ İLK 4 DEĞİL İLK 6 OLMALI.Takımı gereksiz yere şampiyonluk havasına sokarsanız hem strese gireriz;hem de beklenen başarı gelmezse takım ve şehir büyük hayal kırıklığı yaşar.Unutmayalım ki ligde ilk 2 ye giren takımlar kupada da final oynarlarsa ligi 6. bitiren takımbile UEFA KUPASINA gidiyor.Geçen yıl bulutların üzetrinde çok dolaştık;bu yıl ayağımızı yere sağlam basalım.ŞİMDİ SORUYORUM:SİVASSPOR ŞAMPİYON OLACAK VEYA OLMALI DİYENLER KULÜBE NE KADAR PARASAL YARDIMDA BULUNDULAR?ARKADAŞLAR LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR.SİVASPORU,ŞEHRİ VE TARAFTARI GEREKSİZ YERE ŞAMPİYON OLACAĞIZ DİYEREK KANDIRANLAR SİVASPORUN EN BÜYÜK DÜŞMANIDIR.takımı sırtlayan 3-4 oyuncu(başta Mehmet YILDIZ,Musa,Abdurahman ,Hayrettin gibi) sakatlansa takımın durumu ne olur acaba?Takımız hernekadar takım oyunu oynasa da takımı sırtlayan 3-4 oyuncu var.lütfen takımın üzerinde baskı uygulamayalım.....SONUÇLARI SEZON SONUNDA HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ....herşey SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN.....

cem
09.11.2008, 17:22
yorumum neden silindi- gerçekleri söylediğim için sanırım...neyse sağlık olsun...

Yiğiter
09.11.2008, 17:24
Sivasspor'u aşağılayan,küçük düşüren yorumlar silinecektir.

Besyo_cu
09.11.2008, 17:24
Bülent hocamızın bir an önce satılık ilanları gibi olan açıklamalarına son verip takımla ilgilenmesi gerekiyor.
Oynayalım, hırslı olalımda yenilelim sorun değil, ancak gel gör ki 10 kişi ile birçok pozisyona girdiler.
Demekki Mehmet hoca inanmış ve takımı inandırmış. İşi biraz daha ciddiye almalıyız...

Aynen... cok güzel özetlenmiş durumu kendimizi bi yerlere getirmeyi bırakmadıgımız sürece bu durumlar cok yaşanacaktır...

bekiro0758
09.11.2008, 17:28
maçta antalyaspor 10 kişi kalmasına rağmen istediğimiz oyunu srgileyemedik

izmirliyigido
09.11.2008, 17:58
Her maçı kazanacağız diye bir kural yoktur. Şampiyonluğun en güçlü adayı değiliz ama, zirvenin en güçlü adaylarından biriyiz.

O yüzden, 10 kişi kalmış bir Antalyaspor'a, hemde iyi futbol oynamadan yenilmek bize yakışmadı. Mehmet Yıldız yorulmuş olabilir. Petkoviç sakatlıktan yeni çıkmış olabilir. Futbolun içerisinde bunlar hep var.

Bugüne kadar hep başarılarında alkışladığımız Bülent Uygun'u bir maçta yerlere vurmak bize yakışmaz. Sizin bu yaptıklarınızı bakın Trabzonsporlular ve Beşiktaşlılar yapıyorlar ve bizimle alay ediyorlar. www.ajansspor.com 'a girin bir bakın.

Onlar Sivasspor düşmanı. Onlardan ne farkımız kalıyor. Gelin takımımıza sahip çıkalım. Arada böyle mağlubiyetler olur, olacaktırda. Önemli olan bunu çabuk atlatmak. Birlik olmak.

Desteğimizi esirgemeyelim arkadaşlar, olur böyle iş kazaları.

.

atabey07
09.11.2008, 17:58
yazıklar olsun başka bir şey demek istemiyorum. sen ligin sonuncu ve üstelik 10 kişi kalmış takımına git yenil. moralim çok bozuldu şu fanatikliğim olmasa bırakabilsem maçına dahi gitmek istemiyorum. yazıklar olsun sizlere..............

TSemre61
09.11.2008, 18:10
Bu ligde rakibinizin sıralamadaki yerinin hiçbir önemi olmadığını bazı arkadaşlar gözden kaçırıyor galiba. Örneğin; FB yi kötü gününde yakalayıp fark atabilirsiniz ama lig sonuncusuna kötü bir gününüzde yakalanırsanız yenilirsiniz. Ligimiz Alman ligine benzedi ve takımlar arasındaki güç farkı çok azaldı. Tüm favorilerin hepsinin birden maçlarını kazandığı hafta hiç yok gibi. Zirve adayı takımların bir veya birkaçı, bazen hepsi birden aynı hafta puan kaybedebiliyor.

Maç kaybetmek önemli değil. En az maç kaybedenler yukarıdan aşağıya sıralanacak. Bu gerçeği gözden kaçırmaz ve daha 24 maç olduğunu düşünürsek ne bir maç kazanıldığında şampiyon olunduğunu ne de bir maç kaybedildiğinde umutların tükendiğini söyleyemeyeceğimiz apaçık ortada.

Bu lig daha çok su kaldırır. Haftaya alacağınız 3 puanla da bu maçı unutursunuz. Bu işin kuralı budur. Durmak yok, yola devam!...

Mursallı yiğido
09.11.2008, 18:28
Çok üzüldüm.Koskoca Sivasspor lig sonuncusuna yeniliyor.Hem de rakibin 10 kişi kalmasına rağmen....

ekingölü
09.11.2008, 18:29
Yensede yenilsende hep seninleyiz.Bugün yenilir yarında yeneriz.Bir mağlubiyetle dünya başımıza yıkılmadıya.Yensek iyi olurdu amma olmayıncada olmuyor.Canınıız sağolsun yiğidolar
biz sizinle gurur duyuyoruz.

eseslibo
09.11.2008, 18:36
Yensede yenilsende hep seninleyiz.Bugün yenilir yarında yeneriz.Bir mağlubiyetle dünya başımıza yıkılmadıya.Yensek iyi olurdu amma olmayıncada olmuyor.Canınıız sağolsun yiğidolar
biz sizinle gurur duyuyoruz.

Herkesin bu düşüncede olması lazım..
İyi günde deil kötü günde destek lazım takıma moralinizi bozmayın Sivas düzelir..
Hemde 10 kişi kalan takımlar daha da hırs yapıp maça asılıyolar.
Mesela;Eskişehirspor Bursaspor maçı bursa 45 dk 10 kişi ve tek kale oynadı.
Eskişehirspor-fb Eskişehirspor 60 dk 10 kişi oynadı vede golü verilmedi vs vs..
Yani moralinizi bozmayın Sivas iyi bi takım..

yigido_sampiyon
09.11.2008, 19:26
tabikide sivas ta her zaman yenecek diye bişey yok.

sitemizde maçtan önce antalyasporu baya bir hafife alma havası hakimdi...ankaraspor maçından sonra aynı şey başımıza geldi...

Nihat71
09.11.2008, 19:35
Her yerde taraftarsız oynayan bir takımdan uzun vadeli ne beklenebilirki.

Şifo mehmet'e bakmayın siz, boyundan büyük laflar etmiş. Yanarımda bu bacaksızın uzun süre için aldabileceği tek galibiyeti bize karşı aldığına yanarım.

Bu maçı hemen unutalım, boş laflara ne gerek var.

tuzlugollu
09.11.2008, 20:02
valla oldum olasi bulent uygunu sevmiyom amma bulent uygun yuzundende sivassporu sevmemezlik edemem bulentler gelir gider beni sivasspor baglar yense iyi olurdu ya neyse bidahakine kaybettigimiz bisey yok
amma artik sampiyon olacaz diye oynayinya alla alla bugun paramiz yok diyonuz parasi olan takimlara bi bakin fener gs bjk ne sonuslar aliyo
ona gore para mara hikaye yurek lazim inandirmak lazim sahada parami kosuyo her iki lafin sonunda paramiz yok deyip kesip e atiyolar birakin parayi ya para yoksa ozaman satiliksiniz her nada kulubu satmaya hazirsiniz demektir tamam alt yapi icin transfer icin lazim amma ne bilim artik bi antep bi bursa bi kayseri gibi sampiyonluga oynuyoruz deyince olmayin onada raziyiz
gecen sene ligden dusen takimlara verdigimiz puanlari vermeseydik yine sampiyonduk .........busene yine ayagimiza lig sonuncusu antalya celme takiyo ilginc bence

merkez_emre
09.11.2008, 20:08
hepsının canı saolsun

iyi günde kötü gunde ARKANDAYIZ !

EyüphanAydın
09.11.2008, 21:21
Çok kötü bir zamanda çok kötü bir maç kaybettik.En yakın zamanda toparlanmamız lazım.İyi bir çıkış serisi yakalamışken böyle bir maçı kaybetmemiz tüm taraftarları üzdü.

Bundan sonraki maçlarda Sivasspor'a başarılar dilerim

fc liverpool
09.11.2008, 21:28
antalyaspor taraftarıyım maçıda trıbunde izledim.
maçın ılk yarısında gole kadar ustunduk golden sonra yarı sonuna kadar sivasspor un barız ustunlugu vardı.mehmet ozdılek hoca takıma geldıgını bellı etmıs.eger kı bu maçta basımızda jarabınskı olsaydı maçı 1-4 kaybederdık.
ikinci yarının absında sıvasspor un golu geldı..arkasından serge sıvassporlu topcunun dırsegıne karsılık dırsek atınca ( hakemler tarafından gorulmemıs olabılır ıtırazdan denıyor kırmızı kart ) antalyanın yıldızı ( mehmet yıldızdan da guclu futbolcu kalıp olarak daha kalıplı ) kırmızı kartın cıkması taraftarı karamsarlıga ıttı.hakem bulent hocada kartlarında ve sahada caldıgı dudukler tutarsız olunca maçın kontrolunu kacırdı.
biz bugun sivasspor u yenmedık hakem bulent hocayı yendık..( sivasspor u tutmadı antalyasporun ustune oynadı hoca)

sivasspor a balılı ve sedat gıbı topcular yakısmıyor

mehmet yıldız gıbı futbolcun olsuna takıma ruhunu benlıgını veren bır topcu.

sivasspor a bundan dolayı basarılar dılerım..
yıgıdo genclık pankartını gordum..sıvasspor ayrılan yer tamamen doluydu..

sivaslitaner58
09.11.2008, 21:40
yenilmekte var yenmekte haftaya insallah yeneriz

mnt3
09.11.2008, 21:42
arkadaşlar ben de maçtaydım bugün.antalyaspor 10 kişi kaldıktan sonra müthiş bir şekilde maça asıldı.2-1 iken balilinin 70.dakikada direkten dönen topu girse maçı bence kazanırdık.bugün biz biraz kötüydük,ama antalyaspor çok iyiydi,çok istediler maçı.ama hiçkimse karamsarlığa kapılmasın.hele ki "yazıklar olsun "diye yazanları kınıyorum.sivasspor kısıtlı imkanlarla büyük gurur yaşatıyor bize.bu yenilgiyi de telafi edecektir takımımız.
ligin sonundaki antalyaspor diye rakibi küçümsüyorsunuz,ama gelip statta ne kadar reklam panosu olduğuna bakın.adamlar takımlarına sahip çıkıyor.sivasspora destek olan herkese minnettarız ama bir yenilgide felaket tellalığı yapan taraftarlar lütfen bu takımın ne imkanlarla neler yaptığını düşünsünler.bu takım hala ligde 4.durumda

yerliturkuaz
09.11.2008, 22:29
Takım olarak Antalyaspor'u küçümsemişiz bunun sonucunda da yenidik....

Kimse suölu aramasın bu saaten sonrada...

dülger58
09.11.2008, 22:45
SİVASSPORUN ELİNE ÇOK GÜZEL BİR FIRSAT GEÇTİ DEGERLENDİREMEDİ.ANTALYASPOR TARAFTAR DESTEGİ VE TEKNİK DİREKTÖR DEGİŞİMİNİN GETİRDİGİ DİRENCİ,SİVASSPOR BİR TÜRLÜ KIRAMADI.ARTIK İLERLEYEN MAÇLARDA COK DİKKATLİ OLUP PUNLARI TOPLAMAK LAZIM....

furkancfc
09.11.2008, 22:50
Yha büyüklerim,küçüklerim maçı kazanınca BÜLENT HOCA çok güzel yenilince BÜLENT HOCA yoq önlem alsın yoq şöyle yoq böyle yenilmeyecez diye bir şey yoq litfen takımızı ve takımın buraya gelmesinde büyük pay sahipi olan BÜLENT HOCAyı eleştirmeyin...

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...

YiĞiDo GeNçLiK

MustafaParlak
09.11.2008, 22:54
Maçın Herşeyi AnTAlyaydı Helal Olsun Adamlara Helal Olsun ANTALYAya bE YÜRÜ BE ehli Deve...!

bekiro0758
09.11.2008, 23:25
maçın yıldızı mehmet yıldız dı
maçın en kötüsü petkoviç
maçta göze çarpan balilinin oyuna girmesi
Ne gibi eksiklerimiz var kafa toplarına çıkamıyoruz
Taraftar nasıldı? bir biz bağırdık:DD:DDD

subasi29
10.11.2008, 01:27
Desteklriniz icin cok esekkurler yigidolar..;bekir naber sivasli cokmuydu macta?

zarabilgisayar
10.11.2008, 07:43
bence bu maçta kaleci çok kötüydü akına ne zaman güvencek hocamız 2 golde topa çıkmadı ilk goldede komik bir gol yemiş yazık 10 kişiye puan alamadık ama bülent hocam ders almıştır

Kokomo
10.11.2008, 09:12
Maçı alamayacağımızı , nedenleri ile birlikte hafat içinde yazmıştım,merak eden arayıp bulur. Zor maçtı, kaybettik , ne yapalım ? Hemen bozgunculuga başlayan tetikçilere soruyorum, ne yapalım ? Bu mu sizin taraftarlık anlayışınız ? Antalya'nın nasıl bu puanda oldugunu araştırın önce ! Gerçek taraftarsanız her zaman takımınızın yanında olun !

ready
10.11.2008, 09:45
Yha büyüklerim,küçüklerim maçı kazanınca BÜLENT HOCA çok güzel yenilince BÜLENT HOCA yoq önlem alsın yoq şöyle yoq böyle yenilmeyecez diye bir şey yoq litfen takımızı ve takımın buraya gelmesinde büyük pay sahipi olan BÜLENT HOCAyı eleştirmeyin...

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...

YiĞiDo GeNçLiK

yenilmeyecek diye bişey yok herkesin burda anlatmak istedigi hatalardan ders çıkarmak

Abdullah DuMaN
10.11.2008, 10:01
YENSEYDİK İYİ OLURDU AMA SAĞLIK OLSUN MEHMET YILDIZI TEBRİK EDİYORUM YENİLSEK DAHİ GOL ATMAYI BAŞARIYOR GOL KRALLIĞINDA EMİN ADIMLARLA GİDİYOR

hiko58
10.11.2008, 10:18
HERKESE MERHABA
BÖYLESİNE KOLAY MAÇLARI ALAMIYORUZ YA BENİ BU KAHREDİYOR. SAHİ BİZ NE ZAMAN ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ.BİLEN VARMI.ÜÇ BÜYÜKLER DEDİĞİMİZ İSTANBUL TAKIMLARININ EN KÖTÜ SEONLARINDA YAPAMAZSAK NE ZAMAN BAŞARACAĞIZ BUNU.SONRA GİT FENERİ YEN SONRA 10 KİŞİ KALMIŞ ANTALYAYA YENİL.BUNU ANLAYABİLİYORMUSUNUZ.BEN ARTIK ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM.

hanedan58
10.11.2008, 10:38
Geçmiş olsun öncelikle bir dahada tekrarlanmaz umarım. İnanıyorum ki yenilmiş olmanın bizden aldığı sadece 3 puan olur ve kontrolun herzaman bizim elimizde olmadığı mantığınıda bize vermiş olur. Her maçta ilk sıralarda degilde son sıralarda imişiz gibi oynamak o oyun içinde kontrolü ele gecirme cabasında olmak gerekli bence rahat alırız biz bu maçı diye sahaya cıkınca oyun kurucusu bu antalaya spor dahi olsa (sondon 4 üncü) karşı takım oluyor ve 3 puanın 1 ini daha gol atmadan kazanıyor

hanedan58
10.11.2008, 10:42
Arkadaşlar ayrıca şimdi şöyle bir internet sitelerini gezdim ne kadar trabzon sporlu var ise sivasspor aleyhine saçma sapan birşeyler yazmışlar nedir bunların bizimle derdi hiçmi sivasın sivaslının dostu olmaz bizde her kelimemizde trabzonu methediyoruz ben bundan böyle trabzonsporu destekleyen bir SİVASSPOR LU degilim
(not) fanatik com da dediğim aleyhimiza yazıları görebilirsiniz

GuNaY
10.11.2008, 10:45
Arkadaşlar ayrıca şimdi şöyle bir internet sitelerini gezdim ne kadar trabzon sporlu var ise sivasspor aleyhine saçma sapan birşeyler yazmışlar nedir bunların bizimle derdi hiçmi sivasın sivaslının dostu olmaz bizde her kelimemizde trabzonu methediyoruz ben bundan böyle trabzonsporu destekleyen bir SİVASSPOR LU degilim
(not) fanatik com da dediğim aleyhimiza yazıları görebilirsiniz

Sadece orada değil bütün internet sitelerinde görebilirsin :)
Acıları büyük :D Bunu ömürlerinin sonuna kadar unutamazlar, ee ne diyelim ...larına yansınlar :D

hanedan58
10.11.2008, 10:50
Arkadaşlar bizim akın diye bir yedek kalecimiz var değilmi ve bence hava ve yer toplarındada mükemmel becerili bülent hocam neden sadece petkoviç sakatlandığı ve cezalı olduğu dönemlerde kullanıyor bu oyuncu yu bu maçta örnegin antalya spor uynboylu bir takım dikkat ettiyseniz hemen hemen hiç kafa toplarını alamadık ve bu şekilde bir gol yedik neden akını oynatmadı hocam prtkoviç daha 2 hafta önce sakatlanmadımı parmagından
ne cabuk iyi oldu

davulcu
10.11.2008, 10:55
maçın özetlerini yeni izleme fırsatım oldu hakem net bir golümüzü ve penaltımızı vermemiş fazla söze gerek yok başarılar yiğidolar

kadir0911
10.11.2008, 13:37
Maçın yıldızı kimdi ?

-Macin yildizi degilde...Sivassporumuzun en iyisi Mehmet Yildizdi....tek golümüzü atti...

Maçın en kötüsü kimdi ?

Hepisi Kötüydü

Maçta göze çarpanlar ?

65. dk 10 kisi oynayan Antalyaspor'u nasil yenemedik anlamadim gitti..

Eksigimiz yok..

-

Taraftar nasıldı

-

fc liverpool
10.11.2008, 13:43
misafir takım tribunu 650 kısılıktır.ben tamamının dolu oldugunu gordum..yigidolar pankartı vardı ..
göbekte 50 kısılık 1 grup vardı ara sıra desteklıyen 90 dk yayılmıyan bir destek vardı..ama 650 kısının de katıldıgı tezahuratlarda oldu sıvas tarafında.
sivasspor oturmus 1 takım..makına duzenı gıbı futbol oynuyorlar..cok ayaga pas yapıyorlar topunda sıvassporda kalamsını sağlıyorlar.
dun biz sıvassporu yendık ama sıvas kotu oldugu için değil sartlanmıs bır takımdı dun antalyaspor..dun sahanın en kotusu hakem di..

mehmet yıldızı kanatlardan besleyemedi sivasspor..sağlı sollu atak larda topu mehmet yıldıza ındıremediler..

dun stadta her sey ıyıydı o stadyuma yakısmıyan hakem di.

Turan 59
10.11.2008, 14:31
GEÇEN SENEKİ SİVASSPOR'U ARIYORUZ.

Turan 59
10.11.2008, 14:45
İLHAN UMMAK TAKIMDAN KESİNLİKLE GÖNDERİLMEMELİYDİ.HER ZAMAN FAYDALI OLACAK BİR OYUNCU.

Turan 59
10.11.2008, 14:47
BİR YERDE HATA YAPILDI,BUNU SAYIN BÜLENT UYGUN'A SORMALI....!

tuzlugollu
10.11.2008, 14:48

aynen katiliyorum hatta birazdaha ileri gidip sayin bulen uygunsadece futbolcular degilki ayagi yere basmayan birazda kendine bak hocam sen yere saglam baski ucmaya kalkanincek asagi indir amma sende havada olursan olacagi bu amma neyse yinede elstirdigim icinde uzgunum ama ne yapalim bu isler bole .....

sivas_5201
10.11.2008, 15:19
ya arkadaşlar bu yorumları yapan arkadaşlara katılmıyorum kesinlikle. bu takımın nerelerden geldiğini herkes biliyor bülent hoca aldığında nasıldı şimdi nasıl. önceden antalya'ya yenilşince herkes normal karşılardı şimdi nasıl olur sivas yenilmiş mi diyor basın o yüzden bizim takıma sahip çıkmamız lazım hocanın elindeki bu

bozkurt187
10.11.2008, 15:33
bence degerlendirmemize bile gerek yok 10 kisiye karsi kazanamiyorsak kötüyüz demektir

Divriği58-
10.11.2008, 16:00
Maçın yıldızı kimdi BEN GÖREMEDİM

Maçın en kötüsü kimdi PETKOVİÇ Üzerine gelen 2 topuda içeri aldı bu kadar da olmaz ki ya bu kadar basit 2 gol yiyosan git 2.ligde kalecilik yap

Maçta göze çarpanlar AKININ YEDEK KULUBESINDE OTURMASI

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler HATALI KALECI SECIMI VE ISTEKSIZ FUTBOL

atababa111
10.11.2008, 16:15
TAKIMIN BELLİ DÖNEMLERDE DÜŞÜŞ ZAMANI OLACAKTIR.BU SENE ERKEN OLDU. BİZE DÜŞEN GÖREV ÜMİTSİZLİĞE KAPILMADAN GEÇEN YILDAN TECRÜBELERİMİZİ BİRBİRİMİZE AKTARIP DESTEĞİMİZİ DEVAM ETTİRMEKTİR.EVET BÜLENT HOCANIN SÖYLEMLERİ HATALIDIR BANA GÖRE DE.FAKAT OLACAKTIR BÖYLE DURUMLAR SONUÇTA ANADOLU TAKIMIYIZ VE TRANSFER HABERLERİNDEN İLLAKİ ETKİLENECEĞİZ.KALDIKİ BEN BURDAN OKUYUNCA ETKİLENDİM SEZER BEŞİKTAŞA GİDİYOR DİYE.O OYUNCU VEYA MEHMET YILDIZ NASIL ETKİLENMESİN.
BİR HAFTA DEĞİL HER HAFTA SİVASSPOR LUYUZ.............

miroğlu
10.11.2008, 16:30
Arkadaşlar gerçekten yazık oldu. 3 puan almamız gereken bir haftada 0 puan almak zirve yarışında bizi zora soktu.Bunu ilerleyen haftalarda daha iyi anlıcaz.Bu hataları yapmamamız gerekiyo ama biz bunu hep yapıyoruz. Galatasarayın fenere herzaman kadıköyde yenildiği gibi :rolleyes:

sinan-58
10.11.2008, 16:57
yorumlara baktığımda 1 maç yenilgi gelince takımı kotulemeler başlamış ama sonucunda onlarda insan onlarda hata yapabilir oynanan oyunda futbol bu oyunda kaybetmekte var ama baktığımda herkes takıma kostek oluyor siz anca iyi gun taraftarı olursunuz onemli olan takıma kotu gunde destek olmak hepsinin canı sağolsun alanya ve konya maçlarını kazanacağız inş.

muhsin koçak
10.11.2008, 17:57

Boş konuşmayı bırakın, önümüzdeki maça bakalım. Bu maçı hemen unutalım.

daha 12. adam olamıyoruz,13. adam olmayı nasıl becereceğiz.

abdullah58
10.11.2008, 18:27
BU 3 PUANI COK ARIYACAGIZ-MADEMKI ANADOLUDAN SAMPIYON CIKSIN ISTIYORUZ

abdullah58
10.11.2008, 18:34
ARKADASLAR HEP BU SIVASSPORUMUZUN SITESINE TAKILIP KALIYORSUNUZ
AJANSSPOR:COM
SPORX- SITELERINDE BÜTÜN TAKIMLAR HAKKINDA HERKES YORUM YAPIYOR INANIN SIVASSPOR SALDIRAN COK YAZILAR VAR ÖZELLIKLEDE TRABZONSPOR TARAFTARLARI ASIRI DERECEDE SALDIRGAN YAZI YAZIYORLAR
BIRAZDA ORALARA TAKILSANIZDA SIVASSPOR HAKKINDA YAZANLARA CEVAP YAZSANIZ
SADECE BIR KAC SIVASSPOR LU ARKADASLAR LA CEVEP YAZMAYA CALISIYORUZ

buca5835
10.11.2008, 18:38
iste hep burada takılı kaldıgımız ıcın bjk ve ts lıler bızle dalgasını rahatca geceebılıyorlar

by_hunter
10.11.2008, 19:11
üzülmemek elde değil ama yapacak fazlada birşey yok bu durumdan ders cıkarmalıyız yınede takımımızın yanındayız

yigidomustafa58
10.11.2008, 19:28
Maçın yıldızı kimdi ?
Antalyaspor

Maçın en kötüsü kimdi ?
Sivasspor

Maçta göze çarpanlar ?
10 kişi kalmalarına rağmen mağlup oluşumuz

çok çalışmamız gerekiyor çokk..

vasat bir maçtı

Taraftar nasıldı?
ses yoktu ...

Yigido DogaN
10.11.2008, 19:39
ya hemşerim anlamıomki nasıl sivasspor traftarısınız yaw bır mac verdık dıye bızlere destan yazdıran hakan sukur ve butun genc hoca adaylarının hatta hocaların bıle idolü haline gelen bulent hocamızı ipe verıyosunuz sivaslı degılmıs bılmem ne ya arkadas acıklaqmaları gayet temız hocamızın evet AYAKLARI YERE BASMAYAN BAZI KAFASI GOVDESINDEN AYRILMIS BEYNI BIR BASKA AYRI OLAN FUTBOLCU ARKADASLARIMIZIN LAUBALILIGI YUZUNDEN MAC GITTI IYI OLDU BENCE BOYLE BIR ACI OLMALIYDI TRABZON MACI ONCESINDEKI AYAKLAR YERE BASSIN ARTIK NOLUYO SIZE YAAA ...
SONUNA KADAR BULENT HOCAMIZIN ARKASINDAYIZZZZ.

ayhandemir58
10.11.2008, 20:24
Selam yiğidolar.Öyle hemen olumsuz ve karamsar düşüncelere kendimizi kaptırmayalım.Sadece bir mağlubiyet aldık,bunlar futbolun içinde var olan şeyler.Sivasspor yine sivasspor ve de dimdik ayakta.Yine Türksell süper ligin en güçlü takımı.Unutmayalım ki bu takım diğerlerinden 1 ay önce sezonu açtı ve de erken yorulmalar başladı.Bu haftaki mağlubiyetin habercisi geçen hafta oynanan Konya kupa maçı ve Denizli lig maçı.Hiç oynamadan maç kazandık.Galibiyetler takımın kötü oyununu örttü.Ama Antalya maçında kötü oyun kendini gösterdi.Bülent Hocada işin farkında ama oyuncuları motive açısından pek açığa vurmadı,fakat bu maçtan sonra söylemek zorunda kaldı.
Bu takım bizim takımımız,iyi günde-kötü günde takımımıza sahip çıkalım gerisini teknik heyet halleder.Sevgiler-saygılar Ayhan DEMİR

Yiğiter
10.11.2008, 21:20
Yaşının getirmiş olduğu cidiyetten uzaklaşıp,siteye örnek olmak yerine küfürlü yorumlar yazıp,sonra da yorumlarım hemen siliniyor demek insafsızlıktır.

kadirakin58
10.11.2008, 21:49
daha geçen sene biz değil miydik sonuna kadar bülent hocamızın arkasındayız diyenler. tabi ki eleştiricez, isteklerimizi söyliyicez. Ama neredeyse bütün mesajlarda bülent uygun ağır bir dille eleştirilmiş. biz inanırsak, güvenirsek onlar da başarır. Arada olucak böyle vakaalar. Önemli olan bunlardan ders çıkartmak. bir sonraki maçımızda da yenilebiliriz, o zaman ondan da ders çıkartıcaz. karamsar olmak takıma yapabileceğimiz en büyük kötülük olur. biz taraftarlığımızı en iyi şekilde yapalım bize yeter.

cücü baba
10.11.2008, 21:49
arkadaşlar bu sonuçta bir spor müsabakası yenmekte var yenilmekte hiç bir şey dünyanın sunu değil bakın üç gün önce evinde benfikayı dağıtan galatasaray fenere dağıldı maalesef futbolda bu tür şeyler var bu takım yine bizim gururumuz bir maç kaybetmeyle hemen karamsarlığa düşmeyelim ama bir tesbite katılıyorum futbolcularımızın kafalarını çok karıştırıyorlar bırakın her kes işini yapsın daha ara transfere kaç hafta var zamanı geldimi adabı muaşeret kuralları içerisinde oturur konuşur istediğin adamı alırsınız şimdiden mide bulandırmanın alemi yok..

XXCakir58
10.11.2008, 22:52
Antalyaspor 10 kisi ile bizi yendi. Bu demek ki Sivasspor antalyayi önemsemedi.
Artik önümüze bakalim.

ready
10.11.2008, 22:54
Her kesimden insan fikrini söyler sen begenirsin veya begenmezsin bir insanın varsa hatasını eleştirmek normaldir

revenge58
10.11.2008, 23:02
maça tahminlerden çok daha fazla sivaslı geldi ve sivasspor tahmin edemeyeceğimiz kadar kötü oynadı.2.yarıya iyi başladık rakip 10.kişide kalınca maçı kesin alırız dedik ama olmadı.ordaydım ve orda olanları selamlarım

yiğidogur60
11.11.2008, 00:24
LÜTFEN OKUYUN:BAŞKANIM-BÜLENT UYGUN HOCAM-SİVASSPOR YÖNETİCİLERİ

Şampiyonluk için, uefa için oynuyoruz satılık futbolcumuz yok.Başkanından masörüne, taraftarına kadar bir ve beraberiz v.b açıklama yaparsanız inanın yiğidolar statlarıda doldurur her yeride bayraklarla donatır geçmişimizde olduğu gibi Maçın hatasına gelince Yanlış adam seçimleriyle bülent hocamızdır.Ben yine söylüyorum defansta sedat ile murat yan yana oynamazsa bilika ile kademe hatalarından çok gol yer ve çok puan kaybederiz.benden söylemesi isterse herkes oynadığımız bütün maçlarımızı bir daha seyretsin. bilikada orta saha veya herhangi bir yerde değerlendirilebilir. İnşallah önerim dikkate alınır. Başta başkanımız Mecnun odyakmaza ve tüm yiğidolara Ünyeden gurbetten kucak dolusu selamlar

subasi29
11.11.2008, 01:14
gecen seneden daha iyi futbol oynuyoruz ama deplasmanda takiliyoruz.once gol yiyip sonra atiyoruz,giden puanlara uzulmemek elde degil

kakikli
11.11.2008, 08:46
öncelikle çok üzüldüğümü belirmek isterim!
dün srt'de spor programında röportajlar vardı, antalya maçından sonra taraftarlarla yapılmış olan röportajlar.bir taraftarımız maçı kaybetmemize okadar üzülmüştü ki 45yaşındaki adamın gözleri dolu dolu ağlamak üzereydi, benim çok zoruma gitti...zorumuza giden sivasspor'un kendi oyununu oynamamasıydı diyor taraftar...
takımda bariz form düşüklüğü yaşayan oyuncular var, bülent hoca revizyona gitmek zorunda...
biz yensede yenilsde sivasspor'umuzu seviyor destekliyoruz...

kakikli
11.11.2008, 09:07
YORUMLARDAN VE MAÇI İZLEDİĞİM GÖRÜNTÜLERDEN ANLADIĞIM KADARIYLA MAÇIN ADAMI YİNE HAYRETTİN!!! ÖZELLİKLE 2. GOLDE ORHAN AK GİBİ BİR ADAMA KAFA VURDURUYOR VE GOL YİYORUZ, YAZIK YAV.BEN OLSAM O POZİSYONDAN SONRA OTURUR AĞLARIM İNSANIN BİRAZ ZORUNA GİDER YAFS...
HAYRETTİN FARUKTAN ÇOK MU İYİ Kİ SÜREKLİ 11DE OYNUYOR, BÜLENT HOCA MUTLAKA REVİZYONA GİTMEK ZORUNDA...
HAYRETTİNDE BU DURUMDAN HİÇ RAHATSIZ OLMUYOR, İNSAN HOCAYLA KONUŞUR İİ DEĞİLİM DİNLENMEM LAZIM DER AMA YOK NERDEEE...
İLHAN UMMAK BİLE HAYRETTİNDEN DAHA İİ OYNUYORDU O BÖLGEDE AMA YAZIK SİVASSPORUN KAYBETTİĞİ PUANLARA YAZIK...
UMARIM HAYRETTİN KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERİR AMA BEN HAYRETTİNDEN UMUDUMU KESTİM!!!

ready
11.11.2008, 10:32
Hayrettin den zaten herkes umudu kesmiş

diego lugano
11.11.2008, 11:50
antalya 10 kişi oynamasına rağmen iyi direndi olsun artık önümüzdeki kupa maçıyla inşallah telafi ederiz

sisliyiğido
11.11.2008, 15:11
bir sürü soru balili ilk yarı neye oynanmyo gol yedikten sonra girerse preformansı ikiyemi katlanıyo yoksa tum daha iyimi yoksa sakat mı ozamn ilk yarı girsin çıksın ortada tpou kim alıp mehmete atacak defansta sorun yok kalede de gözükmüyo orta alan balili girene kadar uyukluyo bu şekilde nasıl şampiyon oluruz bunları sorun yapan yanlız ben miyim

mustafa_kavak58
11.11.2008, 15:34
cok yazik oldu ikinci yarida hemen öne gectik aslinda yenmemiz gerekiyodu hemde 10 kisi kalmislardi herhalde sivasspor simdiye kadra en kötü macini oynadi zannedersem insallah alanyaspor macinda yada konyaspor macinda böyle olmaz insallah pazar günü konyasporu yenecez kendi sahamizda yeneriz insallah

Mursallı yiğido
11.11.2008, 19:35
Rezalet bir maçtı.Fakat bu maçı bırakıp önümüze bakmamız gerekiyor...

harun afacan
11.11.2008, 20:01
YAZIKODU BASİT BİR TAKIMA KÖTÜ BİR ŞEKİLDE YENİLDİK.BÜYÜK HAYAL KIRIKLIGI YAŞADIK

atabey07
11.11.2008, 21:00
Arkadaşlar evet herkesin gördügü gibi herkes görüyor şu Hayrettinin yaptığını inanın stadda hayrettine topun gelmesini istemiyorum. bunu herkes görüyor ya adam nasıl bu kadroya giriyor hayret ediyorum. bu adam bu şekilde oynamasıyla bırakın 3.liğde oynamayı ancak amötörde kendine yer bulabilirse yine iyi ama adam hala kadroda oynuyor....oynuyor demeyelim aslında oynatılıyor bence bu adam kesinlikle oynattırılmamalı