Orijinalini görmek için tıklayınız : NEREDESİNİZ KAYSERİDEKİ SİVASLILAR

YigidoGenclik38
10.11.2008, 12:52
ARKADASLAR BİLİYORSUNUZKİ KAYSERİDE YİGİDO GENCLİK KAYSERİ DİYE BİR GRUP OLUSTURDUK AMA BU HAFTA SONU MACA SADECE 2 KİSİ GİDİYOR
HEM ADIMIZI DUYURMAK AMACI İLE 2 KİSİ GELİYORUZ BİLİYORUZ Kİ KAYSERİDE OLDUKCA SİVASLI VAR HERKEZ AYRI AYRI BİZİM İSTEGİMİZ HERKEZİ BİR CATI ALTIN DA TOPLAMAK İSTERİZ Kİ BİZDE COK KİSİYLE GELELİM İNS GELECEZ İLERKİ GÜNLERDE SİTEMİZDEKİ ARKADASLAR YANİ KAYSERİDE OLANLAR
MSN ADRESİ VE TEL VERİYİM
crazy_tutkun_058@hotmail.com

05355657458

kayserideki arkadaslar siz arayın biz herseyi ayarlarız herseyi acarız pankartı gideriz HER SEY SİVAS icin

YigidoGenclik38
10.11.2008, 12:56
ne olursa olsun arkadaslar her zmn ne olursa bakarz yapmaya calısırız kayseri de yiz ama SİVASI unutmayız<

MustafaParlak
10.11.2008, 13:04
Biz İstanbulda Adam Bulamıyoruz Kayseriden İki Kişi Çıkması NORMAL sABIR eDİN hERŞEY çOGALIR...!

YigidoGenclik38
10.11.2008, 17:16
her zmn her yerdeyiz o kadar sivaslı var kayseride haydi simdi sıra bizde yigitlerim

HasKaNGaL
11.11.2008, 12:56
Kayserideki yiğido gençliğe başarılar diliyoruz.

Sivaslı Vede Sivassporlu Olmanın Sevıncını Hep Beraber Dostça Yaşamamız Lazım.

YigidoGenclik38
11.11.2008, 13:23
Kayserideki yiğido gençliğe başarılar diliyoruz.

Sivaslı Vede Sivassporlu Olmanın Sevıncını Hep Beraber Dostça Yaşamamız Lazım.

eyv gardas her zmn her yerde nerde oldugumuz önemli degil önemli olan birbirimize sahip cıkalım en büyük engel bu bence

muhsin koçak
11.11.2008, 13:30
her zmn her yerdeyiz o kadar sivaslı var kayseride haydi simdi sıra bizde yigitlerim

güzel söylemişsindw dostum,türkiye genelinde 7.3 milyon sivaslı var diyorlar,şimdi herkese soruyorum nerede bu insanlar?:mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad:

YigidoGenclik38
11.11.2008, 13:32
güzel söylemişsindw dostum,türkiye genelinde 7.3 milyon sivaslı var diyorlar,şimdi herkese soruyorum nerede bu insanlar?:mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad::mad:

bu sivaslılar dedigin gibi kayseri degil her yerde var bizde bunlaı birlestirmek istiyoruz allahın izni ile ins olacak

YigidoGenclik38
14.11.2008, 17:07
arkadaslar bizim 2 kisi gitmemiz bizi biraz üzüyor ins ilerde daha fazla kisiyle gelecez ins sözzzz arkadaslarr

cücü baba
14.11.2008, 21:48
Kayserideki oluşuma gönülden destek veriyorum yalnız bazı şeylerde sabırlı olmak lazım eminimki bir çok Sivaslının bu oluşumlardan haberi yoktur zamanla her şey yoluna girer özelliklede yeni nesil sanal alem dolaysı ile daha çabuk kaynaşıyor sadece biraz sabır..

YigidoGenclik38
15.11.2008, 09:40
Kayserideki oluşuma gönülden destek veriyorum yalnız bazı şeylerde sabırlı olmak lazım eminimki bir çok Sivaslının bu oluşumlardan haberi yoktur zamanla her şey yoluna girer özelliklede yeni nesil sanal alem dolaysı ile daha çabuk kaynaşıyor sadece biraz sabır..

evet abi yavas yavas sabır la ins basaracagız

Stephan Battal
21.11.2008, 14:56
merhabalar kayserideki arkadaslar ben kayseride ikamet eden ve suan fransada olan bir sivasliyim simdilik katilim azda olsa eger kayseride sabirli olursaniz sonuca ulasirsiniz ben kayseriyi bir kayseriliden iyi bilen biri olarak iyi biliyorumki kayserinin yaklasik dortte biri sivaslidir ozellikle benim ilcem gemerekten o kadar cok sivasli varki ben birdahaki iznimde size ulasir ulasmaniz gereken kisi ve kisilerle tanistiririm ben kayseride atletizim ve futbol antrenorlugu yapmis bir kisi olarak spor camiasini ve kayserideki sivaslilarin daha cok nerelerde olduklari hakkindada sizlere destek olurum insallah simdilik size calismalarinizda basarilar diliyorum gorusmek uzere diyorum

YigidoGenclik38
21.11.2008, 15:07
merhabalar kayserideki arkadaslar ben kayseride ikamet eden ve suan fransada olan bir sivasliyim simdilik katilim azda olsa eger kayseride sabirli olursaniz sonuca ulasirsiniz ben kayseriyi bir kayseriliden iyi bilen biri olarak iyi biliyorumki kayserinin yaklasik dortte biri sivaslidir ozellikle benim ilcem gemerekten o kadar cok sivasli varki ben birdahaki iznimde size ulasir ulasmaniz gereken kisi ve kisilerle tanistiririm ben kayseride atletizim ve futbol antrenorlugu yapmis bir kisi olarak spor camiasini ve kayserideki sivaslilarin daha cok nerelerde olduklari hakkindada sizlere destek olurum insallah simdilik size calismalarinizda basarilar diliyorum gorusmek uzere diyorum

eyv kardesim sabırla biz bu islerin üstesinden gelecem msn adresi kaydet orda konusuruz oke crazy_tutkun_058@hotmail.com

YigidoGenclik38
26.11.2008, 15:14
ARKADASLAR EN iyi toplanmayı kayseri-SİVAS macın da gerceklestirebiliriz

mactan öne bi masa atarız kisilerin isimlerini kaydedebiliriz

ancak böyle toplanırız

ahmetkarakuş
30.11.2008, 20:13
bizde kayserideyiz arkadaşlar.konyada üni de iken dernekte sivasspor için çok şey yapmaya çalıştık.artık kayseride sivas için birlikteyiz inşallah...

YigidoGenclik38
01.12.2008, 14:45
bizde kayserideyiz arkadaşlar.konyada üni de iken dernekte sivasspor için çok şey yapmaya çalıştık.artık kayseride sivas için birlikteyiz inşallah...

tmm kardesim bulusalım senle olur msn ekle

crazy_tutkun_058@hotmail.com

joke58
26.12.2008, 11:08
TEŞEKKÜRLER E.O İNŞALLAH G.SARAY MAÇINDA SİVASTAYIZZZZZZZZ

GLoBe-Y-Gençlik
26.12.2008, 11:21
inş gorusuruz o macta hersey duracak o macta atacak..!!

merithan58
26.12.2008, 11:26
işallah sayınız çoğalır arkadaşlar. şampiyon olursak belki sivaslılarda Sivassporumuzu destekler

YigidoGenclik38
26.12.2008, 15:27
inş gorusuruz o macta hersey duracak o macta atacak..!!

evet kardesim süper olacak herkez bu macı bekliyor

yeni stat harika olacak