Orijinalini görmek için tıklayınız : Yolumuza Devam Ediyoruz
SivasSpor.Com 13.11.2008, 20:46 http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımın emin adımlarla yoluna devam ettiğini söyledi.
Antalya maçı sonrasında sitemize bir açıklama yapan Başkanımız Mecnun Otyakmaz, “Antalyaspor maçında istemediğimiz bir yenilgi aldık.
Bu yenilgi bizi kendimize getirdi. Bundan sonra kaybetmek gibi bir lüksümüz yoktur. Olmayacaktır da.
Sivasspor zirve yarışındaki yerini koruyor ve alacağı puanlarlada hedefine adım adım ilerleyecektir”dedi.
Ligde olduğu gibi Fortis Türkiye Kupasında da Sivasspor΄un başarılı olacağını da dile getiren Başkanımız Otyakmaz “Geçen yıl Anadolu΄dan bir takımın şampiyon olacağını ispatlayan ve bu güne kadar hiçbir takıma nasip olmayan “Gönüllerin Şampiyonu” ünvanını elde eden Sivasspor΄umuz bu sezonda aynı başarıyı elde edecek ve hem ligde hemde kupada adından söz ettirecektir.
Hafta sonunda 4 Eylül Stadyumunda Konyaspor ile oynayacağımız müsabakadan kazanılacak 3 puanla zirveye biraz daha yaklaşacağız” dedi.
Yeni Ülke Gazetesi
yerliturkuaz 13.11.2008, 20:59 Başkanımızın durşu yeter bu sözlerle ortaya çıkan bazı çatlak seslerin susmana yeterli oldu bence...
crburak58 13.11.2008, 23:52 keşke yenilgiyi almadan önce biraz daha ciddiye alınsaydı ama önümüzdeki maçlarda puan kaybına tahammülyok artık !
tanju_58 13.11.2008, 23:57 başkanımız ve hocamız en az 5 sene daha dursunlar takımın başında kesin şampiyonluk gelir...
XXCakir58 14.11.2008, 01:04 Insallah bundan sonra yolumuz düz gider, sapmadan gider, hep zirveye dogru yol aliriz insallah.
YuNuSPaSa58 14.11.2008, 01:39 Mesele zirveye çıkmak deil orda kaLıcı oLmaktır.. Sezon sonunda Zirvede yer alacağımızdan şüphem yok. İnş yanılmam..
Nihayet en yüksek merciden içimize bir nebze olsun su serpecek açıklama duyduk. Konya maçı ile tekrar çıkışa geçmemiz lazım...
yigido_sampiyon 14.11.2008, 08:44 mecnun başkanın bu açıklaması bence hem taraftarı hemde takımı biraz rahatlatmıştır sanırım...
muhsin koçak 14.11.2008, 10:28 güzel söylemişsinde başkanım,takım içerisinde bazı sorunların olduğu hissi hasıl oldu bende nedense,belkide benim kuruntumdur bu ama denizli maçında balili-mehmet,mehmet-tribünler,mehmet-diğer takım arkadaşları arasında yaşanan polemikler ve soğuk savaş beni bu şekilde düşünmeye itiyor.taktir edersinizki böyle bir durum varsa orada başarıdan söz edilemez,dedimya belkide benim kuruntum sadece.
EyüphanAydın 14.11.2008, 17:18 Başkanımıza takımımıza güvenimizde hiç bir zaman eksilme olmamıştır...! Her zaman böylesi güzel açıklamaları yaptığı zaman bir kat daha güvenimiz artmaktadır.
Kötü zamanımızda Antalyaspor ile karşılaştık,bu karşılaşma ile çok vahim bir yenilgi aldık.Şu anda bu yenilgiyi unutup tekrar lige dönmek lazım.
yigidomustafa58 14.11.2008, 22:26 hadi bakalım sayın başkanımızın dediği gibi olur inşallah...
abdullah58 15.11.2008, 00:05 BÜYÜK ADAMSIN BABA
ALLAH SENI NAZARDAN BELADAN KORUSUN
BIZ SEVENLERINE BAGISLASIN
cihat14535858 15.11.2008, 11:53 Helal başkanım Durmak yok yola devam...
İnş Konya'yı fark yemeden yenerız...
abdurrahim_58 15.11.2008, 12:50 yaa super ligde soyle baskan yok durusu yetiyor gercekten. Adam tum deplasman maclarına gidiyor bizce onemsiz bir deplasman olan ama puan kaybettiğimiz alanyaspor deplasmanına bile geldi cok buyuk fedakarlıklar yapıyor sivasspor için. inşallah emekleri bosa cıkmaz.
başkanımız ve hocamız en az 5 sene daha dursunlar takımın başında kesin şampiyonluk gelir...
Gayet güzel bir tespitte bulunmuşsun arkadaşım. Geçen yedi yıl içerisinde Mecnun Başkanımızla ve onun istikrarlı ekibiyle, daha evvel hayal edemediğimiz güzellikleri yaşadık. Önümüzdeki süreçte bu istikrar devam ettiği müddetçe Allah'ın izni ile şampiyonluk sevincini de çok kıymetli Mecnun Başkanımızla birlikte yaşayacağız.
Mecnun Başkanımıza bu vesile ile saygı ve hürmetlerimi gönderiyorum. Bu kulübün yüzde doksandokuzu sensin başkanım!
titizyiğido 16.11.2008, 21:30 antalya ve alanya maçları bizim açımızdan kötü geçti ama başkanımızında dediği gibi bunları unutup yolumuza devam etmeliyiz
yener_sahin 17.11.2008, 14:52 KONYA MAÇINA ŞEHİR DIŞINDAN GELDİM ÇOK ŞAŞIRDIM 3- 4 YIL ÖNCE Bİ GRUP VARDI YENİÇERİ ONLARI GÖREMEDİM** bi iki taraftar onlar dışlandı grup diğer gruplar ve bazı yöneticiler dagıttı dedi çok üzüldüm DÖNSÜN O GRUP GERİ ÇOK İYİLERDİ
dışlandı mı dediler :D bunu söyleyenler hangi akla mantığa göre söylüyorlar doğrusu merak ediyorum.Yeniçeriler topiğine bakarsanız gerekli malumatı ordan okuyabilirsiniz.Bir kaç kendini bilmezin lafına bakmayın siz.
|