Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Korkusu Aslana Transfer Yaptırdı
ErdalGüler 10.09.2005, 10:48 Haftasonu Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray Sivassporu mevcut
kadrosuyla yenemeyeceğini anlayınca korkudan yeni transfer yaptı.
Ne diyelim ALLAH Galatasaraya kolaylık versin.
Daha şimdiden böyle olursa maçı biz kesin kazanırız...
O ZAMAN BÜTÜN TAKIMLARIN TAKVİYE YAPMAZI LAZIM:)
ErdalGüler 10.09.2005, 10:54 O ZAMAN BÜTÜN TAKIMLARIN TAKVİYE YAPMAZI LAZIM:)
Haftaya Trabzondan da transfer haberi duyarsanız şaşırmayın...
ElbeyLi58 10.09.2005, 10:54 O ZAMAN BÜTÜN TAKIMLARIN TAKVİYE YAPMAZI LAZIM:)
sabah sabah hicde gülecegim yoktu
heheh ;) ;)
turan2005 10.09.2005, 11:21 sivasspor super ligde olduğu surece butun takımlar transfer yapmak zorunda kalacak aha buraya yazıyom unutmayım!!!
mehmet34 10.09.2005, 13:44 Haftasonu Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray Sivassporu mevcut
YENECEĞİZ YENECEĞİZ YENECEĞİZ YENECEĞİZ YENECEĞİZ YENECEĞİZ
ErdalGüler 10.09.2005, 13:50 YENECEĞİZ YENECEĞİZ YENECEĞİZ YENECEĞİZ YENECEĞİZ YENECEĞİZ
Biliyorum....
ReDYiGiDo 10.09.2005, 13:54 Aslanmış Sivas Kangalı Aslanı Perişan eder...
GeCeVeMaVi58pRf 10.09.2005, 14:04 O ZAMAN BÜTÜN TAKIMLARIN TAKVİYE YAPMAZI LAZIM:)
transfer suresı doldu arkadasım vallatrabzon dusunsun bence gökdenızde oynuyamıyacak bıze karsı ...
ErdalGüler 10.09.2005, 15:12 ..............editlenmiştir... .........
Ne şakası gerçekten Sivas büyük takımları korkutuyor...
Hani korkmalarıda doğal yani... Çok görmemek lazım...
ya siz sivasla nası galatasarayı bir tutarsınız?
sivas galatasarayın karşısında en fazla 5 dakka gol yemeden durabilir...
Yazinin devami, küfür oldugundan site yönetimi tarafindan editlenmistir.
Üye kilitlenmistir
ErdalGüler 10.09.2005, 17:10 ya siz sivasla nası galatasarayı bir tutarsınız?
sivas galatasarayın karşısında en fazla 5 dakka gol yemeden durabilir... çunku
Yazinin devami, küfür oldugundan site yönetimi tarafindan editlenmistir.
Üye kilitlenmistir
terbiyesizliğin lüzumu yok. Biz lige yeni geldik ama centilmen bir takımız. Siz önce taraftar olarak saygı duymayı öğrenin sevgili kardeşim... Ayrıca galatasarayı da yeneceğiz bundan hiç kuşkum yoktur...
..... haddinizi bilin siz kimsiniz ..................
Yazinin devami, küfür ve asagilayici, ve tahrik oldugundan site yönetimi tarafindan editlenmistir.
Üye kilitlenmistir
ErdalGüler 10.09.2005, 18:11 [QUOTE=uACan].... haddinizi bilin siz kimsiniz .......
Yazinin devami, küfür ve asagilayici, ve tahrik oldugundan site yönetimi tarafindan editlenmistir.
Üye kilitlenmistir
QUOTE]
Aynı şeyi sana da diyorum kardeşim. Belki biz lige yeni geldik ama centilmen bir takımız. Ayrıca burası sivasın özgür platformu ve bir sivasspor taraftarı olarak senin takımını savunacak değilim. Lütfen büyük taraftar olmak önce saygı ve sevgiden geçer. Bunu biz başardık o yüzden biz büyüğüz siz ise bizim gözümüzde bir hiçsiniz. Önce centilmenliği, kardeşliği ve dostluğu öğrenin size başka hiçbirşey söylemiyorum. Ama size asıl cevabı yarın inşallah takımım Galip gelerek verecektir....
xxkeremxx 10.09.2005, 18:11 Bu aralar Galatasaray'ı bir korku sardı dizlerinin bağı çözüldü niye mi SİvAsspOR korkusu iddaa'cılara göre bu maç cİMBOMUM ama biraz zor Sivas'ta zoru başaracağına inanıyorum.
xxkeremxx 10.09.2005, 18:13 YALAN MI yiğidolar söyleyin
ErdalGüler 10.09.2005, 18:14 Bu aralar Galatasaray'ı bir korku sardı dizlerinin bağı çözüldü niye mi SİvAsspOR korkusu iddaa'cılara göre bu maç cİMBOMUM ama biraz zor Sivas'ta zoru başaracağına inanıyorum.
Bravo be...
GeCeVeMaVi58pRf 10.09.2005, 20:31 Bu aralar Galatasaray'ı bir korku sardı dizlerinin bağı çözüldü niye mi SİvAsspOR korkusu iddaa'cılara göre bu maç cİMBOMUM ama biraz zor Sivas'ta zoru başaracağına inanıyorum.
bizde yürekten inanıyoruz sivassporun zoru basaracagına inşallah puanla donecegız...
fatih_5834 11.09.2005, 00:46 eeeeee gardas bu sıvas korkosu baska bıseye benzemez sıvas yenerse acısını cok zor cıkarırlar ıcınden...
fatih_5834 11.09.2005, 00:48 esas korkuları ıse yarın.. korkulu ruyalarıyız sımdı onların
süper bir mac olucak ee tabiiki SivasSpor yenicek
gercek58li 11.09.2005, 01:45 Ya bunlar bütün takimlardan secme yapsalar Sivasima viz gelir.
YENECEGIZ YENECEGIZ YENECEGIZ..........
Sivasli-Imparator 11.09.2005, 16:03 Insallah bu maçi yenecegiz, Allah bize yardim etsin.
Arkadaslar Kalede kim var?
Akinmi yoksa Vedatmi?
BİLDİĞİM KADARIYLA KALEDE AKIN VAR.
ŞANSIMIZ BOL OLSUN.MAÇ SONUNDA SEVİNEN TARAF BİZ OLURUZ İNŞALLAH...
erhan5834 11.09.2005, 16:31 EEE SİVAS BU ADAMI BÖYLE YAPAR İŞTE SİZ YENERSEK ONDAN SONRA GÖRÜN YA İYİ OYNAYAMAMIŞ OLURLAR YADA HAKEME YÜKLENİRLER HERZAMANKİ YAPTIKLARI ŞEY BECERİKSİZ OLDUKLARINI KABULETMEZLER
ErdalGüler 11.09.2005, 16:59 EEE SİVAS BU ADAMI BÖYLE YAPAR İŞTE SİZ YENERSEK ONDAN SONRA GÖRÜN YA İYİ OYNAYAMAMIŞ OLURLAR YADA HAKEME YÜKLENİRLER HERZAMANKİ YAPTIKLARI ŞEY BECERİKSİZ OLDUKLARINI KABULETMEZLER
Doğru söylüyorsun bunlar böyledir. Kaybetmeyi hazmedemezler ve başka şeyler altına gizlenirler.
Haydi Yiğidolar şunlara nasıl top oynanır ve taraftar nasıl olur gösterelim...
ErdalGüler 14.02.2006, 15:46 inşallah bu defa yeneceğiz galatasarayı...
inşallah bu defa yeneceğiz galatasarayı...
İnşallah kardeş...kazanırız...
bu mac çıkışımız olacak yeneceğimize yürekten inanıyorum
NAUGHTYBOY58 14.02.2006, 16:58 oooo eğer böyle korkuyorlarsa macı kesin kazanırız...
ademgoze 14.02.2006, 17:34 sivassporlu olup diger takımları tutanlar gs-fb -bjk hangisini tutarsanız tutun hepsinden puan almamız lazım benim ikinci takımım gs ama sivas gsyi farklı yensin üzülmem...bizim bizden başka taraftarımız yok.
Haftasonu Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray Sivassporu mevcut
GARDASLAR BENCE BU DUSUNCELERINIZ BOSA KARSIMIZDA GALATASARAY VAR IKINCI LIG TAKIMI YOK SAMSUNDAN VESTELDEN UC YEDIK GALATASARAYDANDA BES YERIZ BENCE BUNLAR GERCEK MILLIYETCI DUYGULARLA KONUSACAK OLURSAK BANA KALSA BENDE SIVAS GALATASARAYA ON GOL ATSIN ISTERIM AMA ORTADA SOMUT GERCEKLER VAR KARSIMIZDA OTUZ TANE SIVASSPOR EDECEK BIR TAKIM VAR BUNU KUCUMSEMEK ZATEN BIZI HEP PUAN KAYBETMEYE MAHKUM ETTI
BIRDE OLUMLU KONUSALIMYA GAZA GELMEDEN GERCEKLERI GOREREK KONUSALIM
1967 dernek serkan20 14.02.2006, 17:58 gs de olsa yeneceğiz
yaaaaaaaaa şimdi ayıp olucak ama biz önce samsun u manisa yı yenelim bunları yenemediysek ayıptır söylemesi nah yeneriz galatasaray ı
yerliturkuaz 14.02.2006, 18:01 hic sanmiyorum bu haftada yenilcez durum onu gosteriyo
bunu bir düşünün yaniiiiiiiiiiiiii önce bi biz güzel oynayalım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa ynlış anlamayın bende sivaslıyım
WALLA BİLMİYORUM AMA UMARIM İYİ BİR NETİCE ALIRIZ.SİVAS İYİ DURUMDA DEĞİL.LORANT BÜYÜK BİR İHTİMALLE DÖNMEYECEK YANİ SİVASIN BAŞINDA HOCADA YOK.YİNEDE İNŞALLAH BU YENİ TRANSFERLE BİRAZ KIPIRDANIRIZ HADİ HAYIRLISI.ŞUNUDA UNTMAYALIMKİ GALATASARAY SİVASA YENİLİRSE FENER ŞAMPİYON OLUR O YÜZDEN GALATASAY MAÇI KOLAY OLMAYACAK
Ronaldinho 14.02.2006, 18:17 bence bu konu fazla samimi yazılmamış...bence bu kötü gidişten sonra kimse sivas tan korkmuyodur...
dogukan58 14.02.2006, 18:47 asıl transfer bize lazım BEYLERR
ErdalGüler 14.02.2006, 18:51 bence bu konu fazla samimi yazılmamış...bence bu kötü gidişten sonra kimse sivas tan korkmuyodur...
gardaş bu yazı ilk yarıdaki maç için yazılmıştı...
marsgezegeni 14.02.2006, 19:15 slm . arkadaslar belki kötü oynuyoruz ama neden cünkü antröner iyi degildi o sadece ayaklarinin ucunu görüyordu hep o yüzden yenildik ,bize cok cok cok +++++ disiplinli oyun lazim evet GS büyük takim ama oda yenilir 6 ,0 yensede
birde merak ediyorum sivasin simdiki kadrosu ne tam kimler oynuyor M.yildiz nerde , gökan.bozkaya nerde ,neden akin yine kalede ,petkovic in cezasi hani bittiydi , bence haberler hicde aydinlatici degil her mactan sonra antrönür ,teknik adamlar her zaman yensede yenilsede cikip bir TV kanalin da konusmasi gerek bence ozaman takim daha iyi oynar , biz de biliriz neler oluyor , bilmiyorum siz ne düsünüyorsunuz , ama hic bir zaman hic bir takimdan korkmayacaksin eger korkarsan kaybettin demektir,bu bir kavgada da ayni ,
|